home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I dag kl. 20:15:16 DeBuur Skadestuen Kan ikke vælge Liverpo...
23 Feb 2024, 20:56 ydersog Klubsøgnin... Manchester United
23 Feb 2024, 10:12 valverde4ever Pro Cyclin... Cycling Career - Kan d...
23 Feb 2024, 00:14 g00n Blogs Minimalistic 2020
19 Feb 2024, 14:02 rheya Omklædning... Home Grown spillere?
29 Jan 2024, 11:35 Mulle68 Nostalgi Patches CM 4
27 Jan 2024, 23:44 Bubbles Blogs #5 - The Glory Hunter ...
Antal Registrerede Brugere: 23246
  0 Brugere, 429 Gæster Online.

Indlæg: 1132678 over 31361 Emner
Nyeste Bruger: Baldric
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2017
| |-+  Challenges
| | |-+  Kategori: Galiciens helte
| | | |-+  Galiciens Helte - Møller
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] 2 Udprint
Forfatter Emne: Galiciens Helte - Møller  (Læst 10010 gange)
Møller
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Galiciens Helte - Møller
« : 03 Dec 2016, 12:38 »


Celta de Vigo
Galiciens Helte


Galiciens Helte ligner mere end challenge for mig end den foregående. Vaduz var sjovt at prøve, men som nogle måske ved sluttede den før tid for undertegnede. Dog kan det blive en udfordring for mig, at jeg sjældent har spillet med spanske hold i Football Manager, og desuden ikke interesserer mig synderligt for det.

Men denne challenge skal da have et skud, og med et hold som Celta de Vigo kan det kun blive underholdende.

Første indlæg er en resultatoversigt, mens der vil komme 1-2 opdateringer pr. sæson. Dette for at opsummere forårs- og efterårssæsonen pr. sæson.

•   95 point - Slå pointrekorden i ligaen på 100 point

•   90 point - Vind VM for klubhold

•   85 point - Vind Champions League

•   75 point - Gennemfør din challenge uden at købe en spiller for over 100 millioner kroner.

•   70 point - Vind ligaen

•   65 point - Få 3 spillere udtaget til det spanske landshold på samme tid

•   60 point - Vind Copa del Rey

•   55 point - Vind Europa League (opnået ved sejr i ChL)

•   50 point - Nå en Europæisk Semifinale

•   45 point - Slå transferrekorden (Sælg en spiller til over 120 mio danske)

•   40 point - En akademi spiller (regen) får debut for det Spanske u21 landshold

•   35 point - Kvalificer dig til Champions League

•   30 point - Køb en spiller med mere end 25 landskampe for Spanien

•   25 point - Opnå kvalifikation til Europa League via din ligaplacering

•   20 point - Fuldføre din challenge, og fortæl løbende om det i en mini-blog

•   15 point - Vind slaget om Galicien både ude og hjemme i samme sæson

•   10 point - Gennemfør en sæson med Celta Vigo


God læselyst!
« Seneste Redigering: 19 Dec 2016, 16:37 af Møller » Logged

whapz
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: Galiciens Helte - Møller
« Svar #1: 03 Dec 2016, 13:18 »

Godt at se dig være med igen, min ven! Smiley
Logged

Møller
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: Galiciens Helte - Møller
« Svar #2: 03 Dec 2016, 16:31 »


Celta de Vigo
Galiciens Helte

Hvad tænker jeg dog på, en opdatering allerede nu? Jo den er god nok, jeg snyder jer lige, og smider en opdatering allerede ved dato: torsdag 1. september 2016.

Det gør jeg ikke, som mange måske frygtede, fordi jeg er blevet fyret. Men ganske enkelt fordi jeg synes I fortjener at se lidt taktisk, se truppen an efter transfervinduet og så også for, at I får et indblik i mine samt bestyrelsens målsætninger.

Transfers / Truppen
Efter transfervinduet er lukket i, har jeg fået sikret mig en stærk grundstamme. Til forskel for mange andre, har jeg været nødsaget til at hente en del spillere ind. Jeg syntes at det var et markant problem for Celta Vigo. Deres trup var ganske enkelt ikke bred nok.

Da jeg i løbet af juli også blev nødsaget til at sælge mine to første backs, havde jeg to pladser der skulle hentes ind til. Mest nødvendigt var det at finde en erstatning for Carles Planas på venstre backen, da der ikke rigtigt var andre i truppen. Dertil sikrede jeg Vigo svenske Ludwig Augustinsson fra FCK for hvad der kan ende med at blive 31 millioner danske kroner. En back jeg endnu ikke har prøvet i det nye 17', men en back med et kæmpe talent - ét af de kriterier jeg altid vil kigge efter, ung og talent. Hugo Mallo blev også solgt, som ikke gav et ligeså stort hul i truppen, men Jonny kan ikke spille samtlige kampe og der skulle findes en gardering for den unge spanske back. På vinduets sidste dag fik jeg sikret mig en lejeaftale for resten af sæsonen med Carl Jenkinson, som også var tilsalgsat i Arsenal. Derfor ligger der også en forkøbsret i aftalen.

Det var de eneste to salg som skulle erstattes. Men da jeg tilbage i juli fik skrevet en ny 4 årig aftale med Jonny, lovede jeg som ét af hans forudsætninger, at forstærke midtbanen. Derfor hentede jeg på transfervinduets sidste dag også en lejeaftale med Chelseas Marco van Ginkel. Den hollandske centrale midtbanespiller var ikke udset meget spilletid i England og var derfor sat til leje. Den unge spiller bliver en ganske fin breddespiller, som måske også kan slå sig fast i startopstillingen.

Sidste indkøb blev en lejeaftale med købsoption på 26 årige senegalisiske angriber Diafra Sakho fra West Ham. Han er blevet hentet ind til angrebet, da Rossi og Aspas har været skadet. Derudover er Rossi også kun til låns, mens Aspas og Guidetti har haft rigeligt med interesse fra andre klubber, så de kan ryge til hver en tid. Til sidst er Sakho en meget komplet angriber, som helt sikkert kan bidrage med en masse!

Truppen del 1 - Truppen del 2 - Transfers sommer 2016

Taktik
Jeg har valgt at forsøge mig med en taktik, som vil give os en masse boldbesiddelse og chancer. Det er grundet vores gode midtbane og backs. Derudover vil vi forsøge at forstyrre opspillet fra modstanderne. Denne tilgang til spillet vil blive brugt i størstedelen af kampene. Når modstanderne hedder de tre store, vil vi her i sæson ét formentlig gå anderledes til værks, da vi unægteligt får det svært i de kampe.Umiddelbart er de fleste pladser på plads. Sergio Álvarez er sikker i målet. Jonny og Augustinsson er sikre på de to backs, indtil de modbeviser den tillid. I det centrale forsvar er kaptajn Gabral stensikker, mens makkeren enten bliver Fontàs eller Roncaglia. De to kanter hedder Orellana i højre og Bongonda i venstre, der vil her blive roteret en del med Sisto og Naranjo. På den centrale midtbane vil Daniel Wass blive valgt sammen med Diaz, her vil Marco van Ginkel pg Radoja komme i betragtning også. Den offensive midtbaneplads står der Aspas på, mens Pablo Hernandez ånder ham vældigt i nakken. Som spids vil der blive en sund konkurrence mellem Guidetti, Rossi og nytilkomne Sakho.

Målsætninger
Mine egne målsætninger er kvalifikation til Europa League gennem ligaen, pokalturneringen vil jeg i sæson ét nedprioritere da truppen ikke er bred nok til at spille tre turneringer. Europa League vil jeg trods hård gruppelodtrækning (Inter, Monaco og Astana) forsøge at komme videre fra gruppespillet.

Bestyrelsen ønsker blot vi ender i øverste halvdel af La Liga, mens vi i Copa del Rey blot skal nå femte runde (tiltræder i 4.) og i Europa League er målsætningen fra bestyrelsen af nå kvartfinalen. Sidstnævnte bliver svært, men intet er umuligt.

Logged

Seller95
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Galiciens Helte - Møller
« Svar #3: 03 Dec 2016, 16:48 »

Dejlig opdatering og spændende lejeaftaler du har fået i hus! Jeg havde selv Sakho i kikkerten i sin tid. Bliver spændende om du kan få implementeret din taktik med masser af boldbesiddelse. Smiley

Jeg følger!
Logged

Arsenal <3

Møller
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: Galiciens Helte - Møller
« Svar #4: 06 Dec 2016, 19:33 »


Celta de Vigo
Galiciens Helte

Skuffelsen er tydelig i mine øjne så snart FM 17 er på skærmen for tiden. Det kører sgu ikke som jeg gerne vil have det, overhovedet! I de tidligere spil har jeg altid kunne finde en løsning, også når det gik skidt. Men i denne udgave har jeg endnu ikke knækket koden, og jeg er endnu engang i færd med et save uden en taktik der vil fungere.

Kulminerende med at være et mulehår fra Copa del Rey-exit i den fase, hvor det måske havde kostet mig jobbet, har det været en meget tungt halvsæson for Celta de Vigo. Jeg kan tydeligt mærke det går mig på, når jeg spiller. Små ting, som det faktum at jeg har startet dette save op uden real name fix, går mig mere på nerverne end det egentlig burde.

Anyway til selve savet. Det kører svingende, lidt ligesom danske DSB. Der er bare den forskel, at jeg super gerne vil ændre på det faktum. 2 gode perioder er det blevet til, de første tre kampe var jeg ubesejret og her til sidst ramte vi ind i fire kampe ubesejrede.

I Europa League var vi ufatteligt tætte på at komme videre fra en svær gruppe, men da Inter og Monaco delte i sidste runde endte vi desværre som sorteper.

Jeg kæmper videre med min boldbesiddende spillestil, men er dog gået fra at spille 4-4-1-1 til at spille en 4-3-2-1. Om det er her den ligger, kan jeg langt fra afvise. Jeg har overvejet flere gange om jeg skal tilbage og have to angribere / offensive centrale kort. Det kan meget vel være det bliver prøvet af i 2017! For noget skal der altså ske, hvis det ikke skal ende ud i to fyringer på to challenges.Logged

Møller
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: Galiciens Helte - Møller
« Svar #5: 06 Dec 2016, 21:44 »


Celta de Vigo
Galiciens Helte

Så hurtigt kan optimisme opstå. 'Velkommen til virkeligheden' må betegnes som en rammende overskrift for vores januar måned. Udover at jeg besluttede af opsige lejeaftalerne med Diafra Sakho og Carl Jenkinson, er resultaterne så småt også begyndt at komme.

Specielt er jeg overrasket over vi fortsat er at finde i Copa del Rey, turneringen hvor upåagtede Leonesa var ved at slå os ud i bare fjerde runde. Ja, i den turnering er vi nu at finde i finalen mod Real Madrid. Sejre over hhv. Bilbao (1-0), Las Palmar (3-1) og i semifinalen kulminerede det hele med en sejr over Villarreal (5-2), anført af en retursejr på 4-1 i Villarreal.

Istedet for de to tidligere lejesvende har jeg skrevet kontrakt med først og fremmest Oliver Burke fra Red Bull Leipzig. Derudover har vi skrevet med Julian Green fra Bayern på en fri transfer, hvilket betyder han tiltræder til sommer. Til sidst hentede jeg på sidste dagen en lejeaftale med belgiske Marouane Fellaini fra Manchester United, sidstnævnte aftale kommer med en forkøbsret indlagt i aftalen.

Én af hovedårsagerne til vores succes er måske, at jeg har lavet det tredje systemskifte på 6 mdr. Denne gang er vi gået over til en 4-4-2 taktik med diamant på midten. Dette er planen det skal give os mere offensivt med Hernandez, Guidetti og Aspas fremme, mens vi også defensivt har Wass/Radoja/Diaz liggende til at give støtte til vores bagkæde. Det har fungeret bedre end noget andet, hvilket også kan ses på resultaterne.

Logged

Møller
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: Galiciens Helte - Møller
« Svar #6: 07 Dec 2016, 20:53 »

At komme op på hesten igen kalder man det.
Logged

Møller
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: Galiciens Helte - Møller
« Svar #7: 07 Dec 2016, 21:49 »


Celta de Vigo
Galiciens Helte

Det er en del måneder siden, jeg startede med at se frem til den kommende sæson. 2016 var elendig, mens 2017 trodsalt var lidt bedre. Vi har stadig været ekstremt ustabile og kaster med foræringer til hold vi bestemt skulle slå. Derfor bliver det ikke til mere end en trettende plads i min første sæson som Celta de Vigo træner. Hvilket betyder ingen europæisk i sæson 2, samt en meget skuffet Hr. Møller.

Jeg satte inden sæsonstart en målsætning der hed kval. til Europa League igennem turneringen. Det var vi 9 point fra, bestyrelsens målsætning var vi nærmere. 2 point skiller os og Betis på den egentlige midterplacering som nr. 10. Men om jeg ender 10, 12 eller som vi gør 13 betyder ikke en skid. Jeg er totalt ligeglad med alt andet end top 7.

Til den kommende sæson skal der ske ting og sager, jeg forventer at slå transferrekorden i sommerpausen. Dertil skal det forventes at keeper Sergio bliver udskiftet, han har simpelthen givet ALT for mange dumme mål væk med drop eller dårlige beslutninger. Det må være muligt at finde bedre alternativer, og ellers har jeg Blanco i klubben allerede.

Vi sluttede af med at spille 4-2-3-1, en taktik som jeg forventer at fortsætte med i den nye sæson, og i sommerpausen skal den total terpes af min trup.

Jeg har ikke rigtig lyst til at skrive mere om min sæson 1, da jeg bare skal videre og igang med sæson 2. Sæsonen i to ord:

Exceptionelt ringe!


Logged

Møller
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: Galiciens Helte - Møller
« Svar #8: 07 Dec 2016, 22:22 »Transferrekorden slået allerede.
Logged

Broen13
FmFreaks Crew
(Forummoderator)
*

Offline Offline


 
Sv: Galiciens Helte - Møller
« Svar #9: 08 Dec 2016, 08:39 »

Haha! Opstemt Så solgte du selv frisparksspecialist en.. Wink Godt salg efter min mening! Peace
Logged

Så er jeg tilbage med en ny blog: Broen13 - FM24 - Journeyman

Møller
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: Galiciens Helte - Møller
« Svar #10: 08 Dec 2016, 20:49 »


Celta de Vigo'17
Galiciens Helte

Atter har sommertransfervindu et lukket i, vi har i denne sommer været særdeles aktive på markedet. Det er vel heller ikke så mærkeligt, når man kommer fra en så skuffende sæson 1 i klubben. Derudover sagde vi tidligt, som tidligere lagt ind her på siden, farvel til Daniel Wass, som fortsætter i AS Monaco i Frankrig. Det gav både luft i budgettet, men også hul på den centrale midtbane.

Men faktisk havde jeg allerede erstatningen hentet ind. Vi skrev nemlig i midten af forårssæsonen kontrakt med den bomstærke franske midtbaneslider Yann M'Vila fra russiske Rubin på en fri transfer. Alligevel gav den luft i budgettet plads til at hente en offensiv midtbanespiller som gardering til Aspas/Hernandez, det blev den blot 22 årige Ondrej Duda fra Hertha i Bundesligaen.

På fri transfer havde vi også skrevet kontrakter med angriber Saido Berahino fra West Brom, og unge amerikanske Julian Green fra Bayern. Berahino skal erstatte Rossi i roteringen på angriberpladsen, mens Green er hentet ind som fremtidig erstatning for Bongonda, som meget vel kan ryge i løbet af den kommende sæson, hvis han fortsætter sit storspil fra sæson 1.

Vores backsituation var i forvejen tynd og skulle forstærkes. Det skete først med Theo Hernández fra Atletico, han blev hentet ind som fremtidig overtager for Augustinsson. Men da Leverkusen pludselig valgte at betale Augustinssons frikøbsklausul på minimale 87,5 millioner kroner, kom den overtagelse tæt på. Det er Theo dog ikke klar til, så rutinerede Aleksandar Kolarov blev sikret fra Liverpool. Derudover har vi sikret unge Hidde ter Avest fra hollandske Twente, som backup til Jonny på højre backen.

Sidste indkøb var også det vigtigste indkøb, og den position jeg fra starten udmeldte skulle forstærkes, nemlig målmandsposten. Her har jeg skaffet mig en stærk argentiner i Sergio Asenjo fra Villarreal.

Som det ses nedenfor i oversigten er både Burke, Sene og Naranjo lejet ud. Det er de for at få spilletid, da vi er rigtig godt besat på kanterne og i angrebet. Derudover er Diaz, Roncaglia, Beauvue og Sergio Alvarez alle blevet sendt videre i deres karrierer. Både grundet dårlige præstationer og bedre alternativer.

« Seneste Redigering: 08 Dec 2016, 21:22 af Møller » Logged

Møller
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: Galiciens Helte - Møller
« Svar #11: 08 Dec 2016, 20:53 »

Haha! Opstemt Så solgte du selv frisparksspecialist en.. Wink Godt salg efter min mening! Peace

Haha ja true, men som du kan læse var der en mening med galskaben Peace
Logged

Møller
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: Galiciens Helte - Møller
« Svar #12: 09 Dec 2016, 20:04 »


Celta de Vigo'17
Galiciens Helte

Endnu et år lakker mod enden, udgangen af 2017 har netop passeret i mit spil. Den første halvsæson af sæson 2 i spidsen for Celta de Vigo må siges at være forløbet ganske fint. Inden sæsonstarten valgte jeg endnu en gang at eksperimentere med det
taktiske oplæg. Jeg fandt det belastende, at vi i den forrige sæson ikke kunne dominere de kampe vi burde kunne dominere. Istedet endte det med andre hold lukrerede på vores fejl. Det skulle i denne sæson være omvendt, istedet for boldbesiddende og chanceskabende fodbold gik vi over til at spille kontra fodbold med en anelse mere pres på modstanderne. Det må siges at have fungeret ganske pænt, den taktik jeg spiller med nu kan ses nederst i indlægget.

Faktisk gør det, at vi her efter 19 spillerunder (halvvejs i sæsonen) ligger nr. 6 i La Liga med kun 2 point imellem os og bronzepladsen, som Villarreal aktuelt indtager. Vi har blandt andet vundet store sejre, som vi slet ikke prøvede i den forgangne sæson. Vi har lukreret helt vildt på andres fejl, frem for selv at skulle skabe kampene. Jeg må erkende, at jeg i første sæson måske har lagt for stort pres på mit hold, vi kan og skal ikke spille som de to tophold Real Madrid og Barcelona.

Dog er vi røget ud af Copa del Rey allerede i 4. runde til Tenerife i to opgør (1-2, 0-1). Super skuffende, men alligevel ikke noget jeg tager så tungt, da vi nu kan fokusere 100% på ligaen.

Udover at taktikken fungere en del bedre i denne sæson, fungerer min rotation mellem spillerne også meget bedre. Om det er fordi reserverne i år er blevet bedre ved jeg ikke, da jeg i første sæson hurtigt droppede at rotere for meget rundt, da truppens bredde ganske enkelt ikke var bred eller god nok. Som det ses i trupoversigten er de fleste i førsteholdstruppen inde omkring startopstillingen, og alle, på nær Davis Costas, har fået flot med kampe. Det giver, udover sejrene, en god moral i truppen.

Den helt store overraskelse må siges at have været indhopper Julian Green, 7 mål i 5 (10) kampe er ganske pænt af en spiller som normalt er indskifter. Derudover har Aspas og Guidetti også ramt niveau i denne sæson. Til sidst vil jeg også give en stor del af æren for succesen til vores nye målmand, Sergio Asenjo. Det er ganske enkelt en fornøjelse, at jeg ikke behøves være nervøs hver gang modstanderne er på vores banehalvdel.

Logged

Møller
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: Galiciens Helte - Møller
« Svar #13: 10 Dec 2016, 01:25 »


Celta de Vigo'17
Galiciens Helte

Der resterer nu 10 kampe af La Liga 17/18. Vintertransfervindu et er atter lukket i, og vi står fortsat stærkt inden sæsonafslutningen. Vi fortsætter med at imponere pressen og ja egentlig også mig selv. Min målsætning inden sæsonen var en placering i øverste del, med håb om kvalifikation til Europa. Nu ligger vi fortsat og kæmper med om metal samt de sjove europæiske pladser. Virkelig virkelig en fornøjelse og det er sgu egentlig bare sjovere at sætte sig med FM, når det går så godt!

I vintertransfervindu et skete det dog. Først forhistorien. Guidetti har spillet fantastisk i denne sæson, han har ikke været villig til at forlænge/ændre i kontrakten. Derfor kunne Inter 21.01.16 desværre med et bud på 185 millioner kroner begynde at forhandle kontrakt med den svenske angriber. Selvom han har forladt os, er jeg egentlig fortrøstningsfuld med den stamme jeg fortsat har, og jeg har IKKE været ude og hente en erstatning ind, da jeg ikke følte der var nogle der ville kunne gøre det bedre end Berahino, Green eller Aspas. Derfor brugte jeg nogle af de 185 millioner kroner på andre spillere til andre pladser og med andre formål.

Ind er kommet: Paolo Medina fra Real Madrid B, Víctor Camarasa fra Levante, José Pozo og til vinter kommer også Younes Belhanda. Jeg forsøger at handle mere spansk for at nå de mål med challengen.

Derudover kan jeg også nævne at det ikke længere kun er spillerne som er eftertragtede. Også undertegnede har fået tilbud om jobsamtale med en fransk klub.

Logged

Herlev
Challenge Mester 2016
********

Offline Offline


 
Sv: Galiciens Helte - Møller
« Svar #14: 10 Dec 2016, 14:44 »

Hej Møller.

Kan du anbefale Lightshot? Uploader den direkte på nettet når du har taget billede?
Logged

The mighty Blues from London CHELSEA!!

Obi Mikel - En af de største!

Sider: [1] 2 Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010