home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I går kl. 10:19:44 Arsrea Blogs Kongeblå Revolution: G...
15 Jul 2024, 20:38 Broen13 Omklædning... Underlige ting
05 Jul 2024, 13:17 andersnomanni Blogs Freiburg Gloryhunter s...
28 Jun 2024, 10:39 ydersog Klubsøgnin... Manchester United
15 Jun 2024, 22:56 szukizek Blogkonkur... 16# Hjertet banker kun...
15 Jun 2024, 21:04 Wester Jr. Blogkonkur... The beautiful game
14 Jun 2024, 20:45 Broen13 Blogkonkur... [33] Journeyman - Syv ...
Antal Registrerede Brugere: 23357
  0 Brugere, 214 Gæster Online.

Indlæg: 1132852 over 31373 Emner
Nyeste Bruger: ava869522
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2017
| |-+  Træningsbanen
| | |-+  Kategori: Det taktiske panel
| | | |-+  Information/guide til det taktiske panel
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] Udprint
Forfatter Emne: Information/guide til det taktiske panel  (Læst 2172 gange)
whapz
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Information/guide til det taktiske panel
« : 02 Nov 2016, 23:22 »

Er du fortvivlet over din taktik? Har du brug for et par ekstra øjne? Eller ønsker du inspiration? Så kan vi igen på Fmfreaks tilbyde assistance i form af et taktisk panel, vis formål er at give brugerne en helt unik mulighed for en mere brugervenlig og målrettet hjælp til det taktiske i FM. Skriv lidt om din filosofi, vis os nogle screenshots af din trup, opstilling, hold- og spillerindstillinge r på de spillere der har problemer, og beskriv hvad det er som ikke virker som du gerne vil have det.

Selvfølgelig kan vi ikke hjælpe dig til at vinde over alle hold som er bedre end dit, men i de almene kampe hvor du har et konkurrencedygtigt hold, vil vi - eller andre brugere på siden - hjælpe så meget vi kan.

Krav til brugerne:
Det Taktiske panel er her for at hjælpe, ikke for at lave arbejdet. Derfor forventer vi at du allerede har lavet grundarbejdet og ikke blot efterspørger en taktik. Derfor vil vi kun kigge nærmere på din taktik, og ikke komme med forslag til en anden formation/taktik.

Kommentarer som "Jeg ønsker en taktik til Liverpool, hvordan skal jeg spille?" vil blive henvist til de i forvejen gode inspirationskilder i form af klubtrådene.


Brugerne kan være med..
Alt vil være til offentlige skue, hvorfor vi ønsker at andre brugere vil bidrage positivt til debatten. Andre brugere vil have samme mulighed for at se de postede screenshots og information og komme med deres vurderinger, hvilket forhåbentlig vil øge den taktiske debat her på siden.
Derudover vil brugerne med fordel kunne viderbringe diskussionen om deres saves og taktikker i klubtrådene, og skulle en klub ikke forefinde derinde er man som altid velkommen til selv at oprette den - eller en overordnet for ligaen/landet i mindre landes tilfælde.


Forvent ikke et festfyrværkeri
Det Taktiske panel er her for at give et ekstra syn på taktikken, ikke for nødvendigvis at have alle svarene. Vi står ikke med en facitliste der kan fortælle hvad der er rigtigt eller forkert, men vi har i blandt os mange års erfaring og derfor også en måske større indsigt. Vi ønsker at hjælpe ved at komme med vores vurderinger, der måske er baseret på en mere analytisk tilgang, men det vil ikke være ensbetydende med at vores vurderinger vil være korrekte. Som bruger kan det derfor nogle gange være nødvendigt og helt acceptabelt at stille sig kritisk over for det Taktiske panels vurderinger.

Ydermere bør man som altid huske på at holdmorale, form og kvaliteten af ens spillere i forhold til rækken, er faktorer som vi ikke på mirakuløs vis, kan forbedre, disse tager tid.
Logged

Sider: [1] Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010