home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I dag kl. 20:47:24 FlameCosmic67 Omklædning... Hvordan forudsiger man...
I dag kl. 08:58:33 andersnomanni Blogs Freiburg Gloryhunter s...
23 Jul 2024, 12:48 Frinans Blogs #5 - Kongeblå Revoluti...
15 Jul 2024, 20:38 Broen13 Omklædning... Underlige ting
28 Jun 2024, 10:39 ydersog Klubsøgnin... Manchester United
15 Jun 2024, 22:56 szukizek Blogkonkur... 16# Hjertet banker kun...
15 Jun 2024, 21:04 Wester Jr. Blogkonkur... The beautiful game
Antal Registrerede Brugere: 23362
  0 Brugere, 431 Gæster Online.

Indlæg: 1132857 over 31373 Emner
Nyeste Bruger: noraleee1
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2016
| |-+  Kategori: Blogs
| | |-+  Aalborgs drenge
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] Udprint
Forfatter Emne: Aalborgs drenge  (Læst 11587 gange)
Kozorevas
Ynglingespiller
***

Offline Offline

 
Aalborgs drenge
« : 24 Sep 2016, 11:42 »

Denne blog kommer til at omhandle, som titlen nok afslører, AaB. Jeg vil forsøge at tage mesterskabet til Aalborg ved udelukkende at bruge spillere udviklet i AaB. Derfor vil de første sæsoner gå med at få skippet "de falske AaB spillere" afsted, og give en masse spilletid til de unge drenge. Kenneth Emil Petersen og Spalvis er solgt på forhånd, da jeg overtager, men er i klubben hele sæsonen. Samtidig er Gilli Rolantsson og Nicolai Larsen også sendt afsted  Smiley

Rent taktisk vil jeg spille en smal 4-1-2-1-2. Alle de unge drenge skal læne sig op af den bundrutinerede midtbane, der består af Würtz, Risgård, Nicolaj Thomsen og Thomas Enevoldsen. Jeg har allerede forlænget med Thomsen, da jeg tænker at han nok bliver den vigtigste spiller i jagten på det mesterskab.

På mål har jeg purunge Nicolaj Jørgensen, som jeg håber kan udvikle sig til den næste helt store keeper i AaB. Der er lang vej endnu, men jeg synes allerede han viser tegn på fremskridt.

Forsvaret består af Patrick Kristensen på højre back, Blåbjerg og Kasper Pedersen i midterforsvaret samt Jakob Ahlmann på venstreback. Hele forsvaret har heldigvis lidt rutine. Jeg har også tænkt mig at gøre brug af Morten Rokkedal, som har masser af potentiale.

Midten indeholdte som sagt Würtz, Risgård, Thomsen og Enevoldsen. Würtz på den defensive, Risgård og Thomas på den centrale og Enevoldsen på den offensive.

På toppen spiller Jannik Pohl og Marco Ramkilde. De roterer dog rimelig meget med 16-årige Mads Stefansen.

På bænken har jeg flere spændende spillere som Frederik Børsting, Oliver Abildgaard, Oliver Knudsen, Asger Bust Sørensen osv.

Både Andreas Bruhn, Viktor Ahlmann, Rasmus Thellufsen og Nicklas Helenius (var i forvejen) er udlejet for sæsonen. Jeg kunne se at der ikke blev plads til Bruhn og Thellufsen på midtbanen, og så kunne de lige så godt få noget spilletid. Jeg glæder mig dog rimelig meget til at få Helenius tilbage.


Drømmen er på sigt at udvikle mange af mine unge spillere til nye stjerner samt at hente tidligere AaB spillere hjem. Kasper Kusk, Lukas Andersen, Lasse Nielsen og Ronnie Schwartz står meget højt på ønskelisten. Men der går nok lige et par år endnu :-)

Håber i vil læse med!
Logged

Arsenal
Silkeborg IF

Kozorevas
Ynglingespiller
***

Offline Offline

 
Sv: Aalborgs drenge
« Svar #1: 24 Sep 2016, 11:43 »

Jeg er ikke i tvivl om at mange af mine spillere er meget urutinerede. Vi svinger helt vildt, og det hele kommer meget i stimer. Pludselig vinder vi 4 i træk og så taber vi 3-0 kort efter.

Vi har spillet 16 runder, og ligger overraskende nummer 3   Rullende Øjne
Det havde jeg godt nok ikke regnet med. Efterårets højdepunkt indtil videre var at slå FC Midtjylland 7-1 i Aalborg. Jannik Pohl scorede 4 gange og hele holdet sprudlede.

Efterårets nedtur var et tidligt pokalexit mod Vejle, hvor vi tabte 1-0.

Jeg bestræber mig på at spille flot fodbold, og faktisk går det rigtig godt. Vi er med i alle kampe, men nogle gange falder vi helt sammen, når modstanderne scorer først. Men alt i alt er jeg meget tilfreds med efteråret.  Smiley
Logged

Arsenal
Silkeborg IF

Kozorevas
Ynglingespiller
***

Offline Offline

 
Sv: Aalborgs drenge
« Svar #2: 24 Sep 2016, 11:57 »

Min første sæson med Aalborgs unge drenge er nu ovre, og det hele endte med en overraskende 3. plads og bronzemedaljer til 9000 Aalborg.

Hele sæsonen blev spillet med udelukkende Aalborg drenge, hvilket vil sige at Spalvis og KEP tjente på andetholdet hele sæsonen. Der er masser af henvendelser på de unge spillere, der har slået igennem. Især Marco Ramkilde og Jannik Pohl er varme navne i fodboldeuropa. Også Würtz, Risgård og Thomsen har trukket masser af bud, men jeg kæmper med næb og kløer for at holde på dem  Smiley

3. pladsen betød at vi skulle et smut i Europa. Der har vi trukket færøsk modstand i form Vikingur Gøta. De skal bare køres over, og så skal vi videre. I 2. runde skal vi møde enten bosniske Siroki Brijeg eller nordirske Glenovan.

Der kommer masser af spillere tilbage fra leje til denne sæson, og vores trup bliver derfor noget bredere. Jeg glæder mig især til at få Helenius tilbage. Det bliver en giftig angrebstrio med Helenius, Ramkilde og Pohl. 19-årige Jannik Pohl scorede 15 Superligamål i 25 kampe  Opstemt Opstemt  Shockeret
Logged

Arsenal
Silkeborg IF

Tenelka
Juniorspiller
**

Offline Offline


 
Sv: Aalborgs drenge
« Svar #3: 25 Sep 2016, 03:12 »

spædende at følge med. kan du ikke smide et ss op med hvordan din taktik er. kunne godt tænke mig at prøve lidt samme projekt
Logged

Kozorevas
Ynglingespiller
***

Offline Offline

 
Sv: Aalborgs drenge
« Svar #4: 25 Sep 2016, 10:51 »

Jo, det kan du tro :-)

Opstilling:
http://imgur.com/a/C6B8F

Taktik:
http://imgur.com/a/SzvBH
Logged

Arsenal
Silkeborg IF

Tenelka
Juniorspiller
**

Offline Offline


 
Sv: Aalborgs drenge
« Svar #5: 16 Nov 2016, 18:36 »

Hvordan er det gået videre med dit save ? jeg synes det var en fed begyndelse på en blok omkring det bedste hold i danmark.

Forza AaB
Logged

Sider: [1] Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010