home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I går kl. 10:19:44 Arsrea Blogs Kongeblå Revolution: G...
15 Jul 2024, 20:38 Broen13 Omklædning... Underlige ting
05 Jul 2024, 13:17 andersnomanni Blogs Freiburg Gloryhunter s...
28 Jun 2024, 10:39 ydersog Klubsøgnin... Manchester United
15 Jun 2024, 22:56 szukizek Blogkonkur... 16# Hjertet banker kun...
15 Jun 2024, 21:04 Wester Jr. Blogkonkur... The beautiful game
14 Jun 2024, 20:45 Broen13 Blogkonkur... [33] Journeyman - Syv ...
Antal Registrerede Brugere: 23357
  0 Brugere, 450 Gæster Online.

Indlæg: 1132852 over 31373 Emner
Nyeste Bruger: ava869522
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2016
| |-+  Kategori: Blogs
| | |-+  El Tete - følg mit save
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] Udprint
Forfatter Emne: El Tete - følg mit save  (Læst 2791 gange)
patrick J
Manager
********

Offline Offline


 
El Tete - følg mit save
« : 05 Sep 2016, 17:22 »

CD Tenerife


Velkommen til min blog om klubben fra ferieøen Tenerife. Der vil desværre ikke være det store grafiske layout, ligesom at der heller ikke vil være en masse snak om noget der ikke vedkommer savet. Rent ud sagt, så vil jeg faktisk bare fortælle om mit spil med klubben og hvilke tanker som jeg gør mig.

Jeg nyder især at hente mange unge spillere, og vil gerne forsøge at holde en vis antal spaniere på holdet og gerne også en masse egen avl. Det er det alle mine spil er bygget op omkring, og dette vil bestemt ikke være nogen undtagelse. Derfor kommer meget til at handle om hvordan spillerne udvikler sig, og der vil være en masse om transfers, som jeg synes er de to mest spændende faktorer ved Football Manager. Der vil altså kort sagt blive sprunget pænt over kampene, uden de helt store detaljer.

Jeg håber i er nogen som vil følge med.
Lidt om klubben


CD Tenerife er som fortalt beliggende på en af de Kaniriske øer nemlig Tenerife, hvor de holder til i byen Santa Cruz de Tenerife. Klubben har officielt eksisteret siden 1922, og har i denne periode aldrig oplevet af vinde de helt store trofæer. Faktisk har man kun vundet den spanske 2. division 1B, men det har man så også gjort 2 gange. Senest i 2013, hvor man rykkede op i den andenbedste spanske række. I sæsonen 2009/2010 spillede man faktisk i La Liga, men endte med at rykke ud og året efter fortsatte fiaskoen så helt ned i den tredjebedste række, inden man som bekendt vendte tilbage i 2013.

Det har utvivlsomt ikke været sjovt at være fan af Tenerife de sidste par år, da klubben fra naboøen Las Palmas er tilbage i det fine selskab, og som i år har fået en ganske fænomenal start på tilværelsen med 6 point efter 2 kampe.

I Football Manager regi har klubben en værdi på 100 millioner fra spilstart, men har som så mange andre spanske klubber en gæld ved siden af, denne lyder på 80 millioner. Det ligger ikke ligefrem i kortene af man skal spille med om oprykning i første sæson, da klubben har en medieprognose på 14, og så går formanden af klubben faktisk også på pension efter 1 år, så der er heller ikke styr på direktionsgangene lige fra starten.

Klubbens faciliteter er ganske udmærket, og med et stadion som har plads til 23.660 er der trods alt gode muligheder på den front. Træningsfaciliteter ne er vurderet som gode, mens ungdomsfacilitetern e vurderes som værende middelmådige. Transferbudgettet lyder på lidt under 2 millioner, mens der er lidt over 100k til gode i lønposen. Klubbalancen lyder på plus 9,5 millioner, så det er ikke fordi der er vildt meget at gøre brug af, men det kunne trods alt være værre.

Da jeg har valgt at spille med en transferopdatering, ser Truppen således ud. Som nævnt betyder unge talenter meget for mit FM spil, og det var da også altafgørende at spillere som Jorge og Cristo Gonzalez var i klubben og er egen avl, ligesom der er mulighed for at gøre angriberen Darixon Vuelto til egen avl. det kræver naturligvis man veksler hans lejeaftale til en permanent af slagsen. Målmanden Carlos er desuden også et stort målmandstalent, som på nuværende tidspunkt er udlejet til Castilla, hvor Real Madrid kan købe ham fri for 20 millioner.

Derudover er der gode spillere at finde på holdet som anføreren Suso, den solide midtbane med Vitolo, Aitor Sanz og den lejede Marc Crosas, og en forholdsvist ung midterforsvar ved navn Alberto. Der er med andre ord nok at bygge på, og på Tenerife B render der også et par store talenter rundt, hvor den mest nævneværdige er den unge Giovanni.
Pokalskabet


Der kommer forhåbentligt noget i det inden længe..
Logged

Bob Paisley til Alan Kennedy: "They shot the wrong Kennedy back in 1963!"

patrick J
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: El Tete - følg mit save
« Svar #1: 05 Sep 2016, 17:37 »

Transfervinduet


Der var som bekendt ikke mange penge at rykke rundt på, og det første jeg gik i gang med var at forsøge at få nye kontrakter på plads med de to stortalenter Cristo Gonzalez og Jorge, som jeg vil bygge holdet op omkring. Det gik forholdsvist let med Jorge, som hurtigt skrev under på en ny kontrakt indtil 2020, me anderledes svært var det at få den kun 17 årige Cristo Gonzalez med på idéen. Desværre meldte flere storklubber som Liverpool, Tottenham, Chelsea, Inter, Valencia osv hurtigt deres interesse i ham, og det betød en hård kamp. Samtidig havde han en klausul på 20 millioner, som de store klubber nemt kunne indløse.

Den unge offensivspiller Nadjib sendte jeg hurtigt på en lejeaftale til Toledo for at få noget kamptræning, og ellers skete der først noget sidst i Juli. Den unge argentinske angriber Juan Castro kom til på en fri transfer, og få dage efter tilsluttede Nikola Karaklalic sig også truppen. De var billige i løn, og så forholdsvist spændende ud. Karaklalic kan dække hele højresiden, mens Castro gør sig udelukkende på toppen.

I august måned fortsatte oprustningen, på trods af der kun var tale om talenter på dette tidspunkt, og det ændrede Bruce Musakanya og Vico ikke på, da de satte en underskrift på en kontrakt. Begge kom ligesom de to andre fra en fri transfer og var endnu billigere i løn. Disse spillere ville ligge i periferien og få en masse kampe på B holdet.

Milos Vulic kom få dage til som klubbens første spiller der blev købt fri af sin kontrakt. Kun 18 år og der blev lagt 1,3 millioner på bordet, som kunne stige til næsten 3 millioner hvis han indfriede nogle klausuler. Han gik direkte ind på bænken og er tiltænkt en rolle på holdet i løbet af sæsonen. Både Vico og Vulic kan endda indfrie kravene som gør dem til egen avl spillere hvis de bliver i klubben de næste 3 sæsoner.

Alt imens der var blevet handlet, havde der foregået en krig om Cristo Gonzalez underskrift. Han var ikke længere interesseret i at skrive under på en ny aftale med os, så det var bare et spørgsmål om tid før han var væk. Liverpool bød 18 millioner for ham, og jeg så mit snit til at lave en mindre genistreg. Jeg forlangte naturligvis 20 millioner nu og her, mens jeg også forlangte at få en million om måneden de næste 12 måneder. Derudover fik jeg forhandlet mig frem til at jeg skulle have 50% af hans næste transfer. Handlen gik igennem på trods af at Tottenham ikke ville være med på samme vilkår og bød 20 millioner lige ud. Han valgte heldigvis Liverpool, og den handel er jeg trods alt godt tilfreds med.

På sidstedagen kom den rutinerede Artem Milevskyi til klubben på en fri transfer, da jeg synes vi var lidt for tynde oppe foran. Sæsonen var på nuværende tidspunkt startet, og det var gået over alt forventning med 7 point af 9 mulige. 3 cleansheets og 4 mål.

Disse spillere kom ind

Disse spillere forlod klubben
« Seneste Redigering: 05 Sep 2016, 18:04 af patrick J » Logged

Bob Paisley til Alan Kennedy: "They shot the wrong Kennedy back in 1963!"

Marchang
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: El Tete - følg mit save
« Svar #2: 14 Sep 2016, 09:11 »

Spændende valg af Tenerife. Glæder mig til at se, hvor langt du kan drive det Smiley
Logged

Maradona good; Pelé better; George Best

Green and Gold..

Arsrea
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: El Tete - følg mit save
« Svar #3: 14 Sep 2016, 20:25 »

Følger helt sikkert med, Tenerife er en af de klubber jeg har brugt meget tid på i FM.
Logged


Sider: [1] Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010