home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
17 Mar 2024, 23:29 Fadbamsen Skadestuen ryger ud i online spil.
03 Mar 2024, 06:12 DeBuur Skadestuen Kan ikke vælge Liverpo...
23 Feb 2024, 20:56 ydersog Klubsøgnin... Manchester United
23 Feb 2024, 10:12 valverde4ever Pro Cyclin... Cycling Career - Kan d...
23 Feb 2024, 00:14 g00n Blogs Minimalistic 2020
19 Feb 2024, 14:02 rheya Omklædning... Home Grown spillere?
29 Jan 2024, 11:35 Mulle68 Nostalgi Patches CM 4
Antal Registrerede Brugere: 23282
  0 Brugere, 395 Gæster Online.

Indlæg: 1132681 over 31362 Emner
Nyeste Bruger: ArmaghRed92
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2016
| |-+  Kategori: Månedens anbefaling
| | |-+  Real Oviedo
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] Udprint
Forfatter Emne: Real Oviedo  (Læst 2919 gange)
Wester
FmFreaks Crew
(Forummoderator)
*

Offline Offline


 
Real Oviedo
« : 11 Mar 2016, 17:30 »


Turen går til Asturien

Magn tager os denne gang en tur til den spanske by Oviedo i Asturien, hvor vi skal kigge nærmere på Peter Møllers tidligere klub Real Oviedo. Det blev ikke nogen succes for den langlemmede dansker, og succes er heller ikke ligefrem, hvad klubben har badet i de seneste år. Klubben blev grundlagt i 1926 ved en fusion af de to ærkerivaler Real Stadium Club Ovetense og Real Club Deportivo Oviedo. Klubbens største bedrift er en tredjeplads i La Liga, som de har opnået tre gange, senest i det år, hvor John F. Kennedy blev skudt, 1963. Klubben bliver kaldt Los Carbayones, hvilket er en lille sød kage, der stammer fra Oviedo af.

De finansielle problemer hærger i det spanske

Op gennem 00´erne var klubben hårdt præget af finansielle problemer, og i 2012 var klubben faretruende tæt på at gå konkurs, men tidligere spillere som Santi Cazorla, Michu, Juan Mata og Adrian reddede klubben kortvarigt, så de fik forlænget fristen til at skaffe to millioner euro, og så sprang verdens andenrigeste mand, Carlos Slim, til og købte klubben, hvilket gjorde ham til ejer. En post han stadigvæk besidder i dag, hvor de har klaret sig forrygende i deres oprykningssæson til Segunda Division. I skrivende stund huserer de på en tredjeplads og ligger lunt i svingen til oprykning til La Liga.

Danske islæt og stjerner sætter deres præg på klubben

Som tidligere nævnt spillede Peter Møller nogle år i den spanske klub, men det blev ikke til noget succesfuldt ophold, så han blev udlejet to gange undervejs. Den tidligere spanske landsholdsspiller Thomas Christiansen med spanske rødder spillede en enkelt sæson i klubben, inden han blev solgt videre til Villareal, og den tidligere portugisiske landstræner Paulo Bento har såmænd også spillet i klubben. Den største spiller skal vi dog langt tilbage i tiden, for det kan man næsten ikke komme udenom er angriberen Isidro Lángara, der i sin første periode i klubben scorede hele 142 mål i 113 kampe. Efter nogle år uden dansk tilværelse i Oviedo, så valgte Hummel sidste sommer at blive trøjesponsor for den spanske klub.

Hjemmebane i moderne og flotte rammer

Deres hjemmebane hedder Nuevo Carlos Tartiere, hvilket den faktisk har gjort siden 1932, men i 2000 flyttede de ind på deres nye stadion der kan huse 30.500 tilskuere. Tilskuerrekorden blev sat tilbage i 2001, hvor der var fuldstændig udsolgt til det asturiske derby mod Sporting Gijon. Stadionet har dog været udsat for heftig kritik. For selvom det umiddelbart ser rigtig flot ud og er pænere end mange af sine konkurrenters gamle stadioner, så er der problemer med adgangen til nødudgangene, hvilket dog næppe skulle blive et problem i FM. Det kan det manglende sollys dog komme til at blive, da det har den betydning, at banen ikke får nok sollys om vinteren, og derfor er den rigtig svær at holde ved lige. Når du starter en ny karriere er banen dog i perfekt stand, så du har rig mulighed for at spille smukt fodbold.Hvorfor vælge Real Oviedo i FM16?

Er du lidt af en fodboldhipster, der aldrig følger med strømmen, men i stedet for finder de lidt mindre klubber med en spændende historie og prøver at føre dem tilbage til fordums styrke i dit yndlingsspil, Football Manager? Så er et save med Real Oviedo helt klart værd at prøve!

De ligger i Segunda Division, så vejen til den bedste række er ikke særlig lang, men det er vejen til toppen til gengæld, for det kommer til at tage en del sæsoner, før du kan slå FC Barcelona og de to Madrid klubber af pinden. På trods af flere store spillere har spillet i den asturiske klub i sin ungdom, så har klubben ikke særlig gode ungdomsfaciliteter, men det giver selvfølgelig gode muligheder for, at det er noget, som du kan få ændret på som manager. I modsætning til mange andre spanske klubber, så har Real Oviedo faktisk sorte tal på bundlinjen, hvilket skyldes rigmanden Carlos Slim, som jeg tidligere har været inde på. Transferbudgettet er på lidt under en million, og der er ca. 300.000 at give af i lønbudgettet, så der er ikke mange penge at investere i til at starte med. Klubben har dog flere spillere på leje, hvor du har mulighed for at opsige deres lejeaftaler, og så har du hurtigt sparet nogle lønkroner.

De to lejespillere Pablo Herevías og Michel er dog to stærke offensive kort, og særligt førstnævnte vil det nok være klogt at beholde, da Real Sociedad har været så flinke at leje ham gratis ud til Real Oviedo. Pablo har lavet en del assist for mig, mens Michel mere har været i målscorerens rolle. På toppen er kvaliteten dog ikke helt i top med den 32-årige Toché, men defensivt har man i Esteban til gengæld en sikker sidste skanse. Generelt er defensiven ganske solid, selvom det efterhånden er nogle ældre spillere der løber rundt nede i forsvaret. De har dog ikke nogen egentlig højre back, så det bør helt sikkert være et af de første steder, hvor du kigger efter forstærkninger, medmindre du planlægger at prøve dig af med et tremandsforsvar eller spille med en centerback på den position.
Logged

Var der nogen der sagde nørd?

Årets bruger 2012, 2013, 2014
Årets blog 2014
Blogmester 2014, 2022

Laulund
Juniorspiller
**

Offline Offline


 
Sv: Real Oviedo
« Svar #1: 14 Mar 2016, 18:02 »

Klasse udfordring Smiley

Dette hold kunne også være en mulighed, Deportivo Alavés. Målet kunne være og få dem op i La Liga samt i Europa League Finalen, som dengang de mødte Liverpool i UEFA Cup Finalen 2000/01
Logged

Sider: [1] Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010