home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I dag kl. 20:40:38 Wester Blogs Hard Brexit
I dag kl. 17:03:08 Broen13 Omklædning... Spørgsmåltråden
I dag kl. 09:17:41 mama99ai Omklædning... Hvem skal i være ?
I dag kl. 09:02:28 mama99ai Klubsøgnin... Chelsea
I går kl. 13:22:46 Broen13 Klubsøgnin... Journeyman
16 Okt 2019, 11:46 Broen13 Spillersøg... Så gode bliver de
16 Okt 2019, 11:01 Tonesvendsen Spillersøg... Jeres bedste spiller i...
Antal Registrerede Brugere: 21143
  5 Brugere, 173 Gæster Online.

Indlæg: 1124776 over 30897 Emner
Nyeste Bruger: okubid
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2016
| |-+  Kategori: Idéfabrikken
| | |-+  FMF Legenderne - Hvem bliver den største legende?
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 21 Udprint
Forfatter Emne: FMF Legenderne - Hvem bliver den største legende?  (Læst 61230 gange)
Crazy-Poul
Freelance Projekt
******

Offline Offline

 
Sv: FMF Legenderne - Hvem bliver den største legende?
« Svar #195: 19 Mar 2016, 11:38 »

Årets spiller! Jeg er beæret. Wink

Jeg har tænkt lidt over noget, det er måske et dumt spørgsmål, men hvorfor har Sarl kun en spiller? Opstemt

P.S: Voll fedt projekt altså, jeg er total mundlam over engagementet og hvor meget du ligger i det. Kæmpemæssig kredit herfra!

Tja.. desværre er Sarl den eneste, der kun har en spiller, der har opnået point til ham. Mount Everest har endnu sine første point til gode  Ubeslutsom

Og tusind tak for de flotte roser. Det betyder meget, at der bliver sat pris på det arbejde man laver Smiley
Logged


Crazy-Poul
Freelance Projekt
******

Offline Offline

 
Sv: FMF Legenderne - Hvem bliver den største legende?
« Svar #196: 20 Mar 2016, 14:55 »AUGUST 2016
Så er 2. sæson af projektet skudt i gang, og vi har spillet de 5 første kampe i Eredivisie i 16/17 sæsonen. Vi starter først med at se på hvordan det gik vores danske drenge til OL, og så har vi også haft en udskiftning i trænerstaben.

OL 2016
Danmarks anden kamp i gruppen var mod Argentina og her fik de danske gutter 2-2. Mikkel Dehli spillede fuld tid, mens Mr. Møller fik 64 minutter og Mads Dehli fik 14 minutter. Ingen af dem var involveret i nogle af målene.

Kamp nummer 3 stod mod Ghana og her blev den igen 2-2. Mr. Møller og Mikkel Dehli var igen involveret. Mikkel spillede fuld tid og Mr. Møller fik 73 minutter. Danmark endte på en 2. plads i gruppen, og i kvartfinalen skal de møde Brasilien.

Mod Brasilien, gik den ikke længere og Danmark måtte give fortabt efter et 2-1 nederlag. Det var ellers en helt lige kamp, der også måtte ud i forlænget spilletid efter 1-1 i ordinær spilletid. Mikkel Dehli var den eneste af vores spiller i aktion, og han spillede alle 120 minutter.

KLUBNYT
I løbet af sommerpausen fik jeg besked fra vores assistenttræner om at han ville lade sig pensionere inden længe. Det var selvfølgelig lidt ærgerligt, da han var en god assistent, men jeg gik med det samme i gang med at finde en erstatning for ham, og da han så endelig trak sig tilbage den 21. August, kunne jeg sende et bud afsted på vores forhåbentlig nye assistent Jan Wouters. Et par dage efter kampen mod SC Cambuur accepterede han vores tilbud, og så havde vi igen en assistenttræner i klubben. En fuldgod erstatning vil  jeg mene.

KAMPENE

Vs. PEC Zwolle (5/8/16) (U)
Vores kamp mod PEC Zwolle, var den første turneringskamp i Eredivisie i sæsonen 16/17, så en sejr ville selvsagt bringe os op på førstepladsen. Det var en lige start med lidt halve chancer til begge hold, hvor PEC Zwolle var dem med de største chancer. Efter 27 minutter rammer de os på en omstilling, og har til sidst en mand helt alene med Ólavur Edmundsson, der ikke kan gøre noget ved afslutningen, og så stod 1-0. Vi er mest på bolden i første halvleg, men vi er også uskarpe i vores boldomgang, og det straffer PEC Zwolle. Sådan en fejl udnytter de igen kort før halvleg, og selvom Ólavur hiver en fremragende redning op i første omgang, kan han ikke forhindre returen i at blive sparket i nettet. I anden halvleg sker der ikke meget, før der mangler et kvarter, hvor Kasper Van Meer Madsen bliver spillet fri på kanten af feltet i højre side, og her kan man desværre godt se, at han er forsvarsspiller og ikke angriber. 5 minutter senere, spiller vi os igen godt igennem, og det giver en mulighed til Nanoq Jakobsen, der var blevet rykket over i venstre side. Diego Montavo spillede ham fri, dog fra en spids vinkel og hans afslutning sad lige på keeperen. Vi taber desværre fortjent 2-0. PEC Zwolle udnyttede simpelthen vores fejl for mange gange, og vi skabte heller ikke helt nok selv i den anden ende.


(12) 0V-0U-0T PEC Zwolle 2-0 FMF Legenderne 0V-0U-0T (9)
Mål: Brandley Kuwas (27), Sergi Enrich (45)
Assist:
MoM:

Indskiftninger/udskiftninger:
 • Malik Jakobsen – John Graversen (56)
 • Thorvald Bendtsen – Roald Edmundsson (66)
 • Thorkild Mogensen – Mont Blanc (80)

Point:


Vs. PSV (10/8/16) (H)
Selvom vi kun er 1 kamp inde i sæsonen, er det allerede top mod bund, hvis man ser på stillingen. PSV lagde ud med en 3-0 sejr mod Ajax og vi tabte som bekendt 2-0 i vores første kamp, så det så på forhånd lidt svært ud for os. Vi var nær kommet bagud efter 9 minutter efter en flot solotur fra en deres spiller, der sætter både Duncan Edwards og Thorkild Mogensen førend han så var alene med Don Vjiir Klaas, der laver en god redning. PSV blev ved med at presse på, og kun 3 minutter senere, må Don Vjiir Klaas igen lave en stor redning, da han tog et skudforsøg efter et indlæg. Efter det første kvarter med et intenst pres, kom vi lidt bedre med og fik skabt nogle små chancer. Kort før halvleg har PSV igen en kæmpe chance, men endnu gang redder Don Vjiir Klaas os med en super redning. Paulo Reba Montavo var blevet småskadet i første halvleg, så han blev skiftet ud med Nanoq Jakobsen i pausen. Efter 66 minutter og skud nummer 23 til PSV, går den desværre ikke længere. Et godt indlæg fra venstre side finder vej til en fri mand på bagerste stolpe og denne gang kan Don Vjiir Klaas ikke redde os. Vi taber kampen 1-0 og med en skudstatistik, der hedder 26-2 i deres favør er det nok meget fair. Don Vjiir Klaas var endda lige ved at blive man of the match på trods af vi tabte, og uden ham havde det helt sikker gået meget værre.


(17) 0V-0U-1T FMF Legenderne 0-1 PSV 1V-0U-0T (1)
Mål: Jonathan de Guzman (66)
Assist:
MoM:

Indskiftninger/udskiftninger:
 • Nanoq Jakobsen – Paulo Reba Montavo (45)
 • Roald Edmundsson – John Graversen (60)
 • Mickey Van Meer Madsen – Diego Montavo (74)

Point:


Vs. FC Dordrecht (13/8/16) (U)
FC Dordrecht er ny oprykker i ligaen i den her sæson, og det skulle gerne betyde vi kunne point mod dem og helst 3 af slagsen. Vi skal kun 5 minutter ind i kampen, før FC Dordrecht får en åben chance og igen starter vores keeper godt ud redder forsøget. I dagens anledning var det Ólavur Edmundsson, der stod på kassen. I det 12. minut får de endnu en åben chance, men Ólavur er igen fremragende i målet. I selv samme kontra, ender vi selv med at spille os helt igennem, men Aputsiaq Jakobsen afslutter for sent og hans skud bliver blokeret inden det når at blive farligt. Det er kliché, men den passer meget godt i det her tilfælde. Efter 17 minutters spil, kommer vi foran stik imod spil og chancer. Ivan Vladikov slår et super indlæg ude fra venstre siden, ind til Thorvald Bendtsen, der med en førstegangsflugter sender bolden i kassen. Føring holder kun et kvarter, hvor FC Dordrecht, scorer på vores gamle akilleshæl, hjørnesparket. Vi viser god moral, og kommer hurtigt foran igen. Det starter faktisk med et hjørnespark til FC Dordrecht, hvor vi slår en rigtig god omstilling. John Graversen sender en kort bold på tværs til Mickey Van Meer Madsen, der sender en høj bold i dybden til Aputsiaq Jakobsen. Han løber lige ned mod målet og sender uselvisk bolden på tværs til Thorvald Bendtsen, der kanonerer bolden i mål lige på kanten af feltet. Lige inden pausen brænder det på nede ved vores mål, hvor FC Dordrecht rammer stolpen af 2 omgange, men til sidst får Ólavur smidt sig ned på den og får kontrol over bolden. Få minutter senere er vi igen skarpe i den anden ende. Vi spiller bolden godt rundt, og får flyttet Dordrecht spillerne godt rundt. Bolden kommer ud til Nanoq Jakobsen, der kort stopper op, og sender en flad bold ind til Aputsiaq Jakobsen, der er helt fri midt for mål og han sender uden de store problemer bolden i mål til 1-3. Vi er virkelig godt kørende offensivt i den her kamp og i anden halvleg kommer vi yderligere foran. Igen er det efter et rigtig fint gennemspillet angreb. Nok engang er det Aputsiaq Jakobsen, Thorvald Bendtsen og Nanoq Jakobsen, der er involveret og i dette tilfælde var det Thorvald, der lagde op til Nanoq Jakobsens mål. Ellers er der ikke mange chancer i anden halvleg for begge parter. FC Dordrecht får alligevel reduceret til 2-4 efter knap en times spil, men sejren er aldrig rigtig i farer og vi får sæsonens første sejr.


(12) 1V-0U-1T FC Dordrecht 2-4 FMF Legenderne 0V-0U-2T (18)
Mål: Danzell Gravenberch (31), Jafar Arias (62) – Thorvald Bendtsen (17, 38), Aputsiaq Jakobsen (44), Nanoq Jakobsen (57)
Assist: Ivan Vladikov, Nanoq Jakobsen, Aputsiaq Jakobsen, Thorvald Bendtsen
MoM: Thorvald Bendtsen (9,1)

Indskiftninger/udskiftninger:
 • Duncan Edwards – Mount Everest (45)
 • Diego Montavo – John Graversen (61)
 • Mont Blanc – Thorkild Mogensen (75)

Point:
 • Thorvald Bendtsen – 2 x Scoring af angriber 200 point
 • Aputsiaq Jakobsen – Scoring af offensiv midtbanespiller 125 point
 • Nanoq Jakobsen – Scoring af offensiv midtbanespiller 125 point
 • Ivan Vladikov – Assist af forsvarsspiller 175 point
 • Thorvald Bendtsen – Assist af angriber 100 point
 • Aputsiaq Jakobsen – Assist af offensiv midtbanespiller 125 point
 • Nanoq Jakobsen – Assist af offensiv midtbanespiller 125 point
 • Thorvald Bendtsen – Kampens spiller kåring af angriber 100 pointVs. SC Cambuur (21/8/16) (H)
Det var den første kamp, siden OL drengene kom hjem, og det betød Mads Dehli, Mikkel Dehli, Frederik Gade og Mr. Møller var tilbage i startopstillingen. Allerede efter 3 minutter bringer vi os foran, ved kampens første afslutning. Det var et rigtig flot angreb som endte ude hos Kasper Van Meer Madsen i højre side. Nede fra baglinjen, lagde han et fladt indlæg ind første gang, og her fandt han Mads Dehli, der var sikkerheden selv og så stod den 1-0. Det var ellers en ret kedelig første halvleg, hvor vi var mest på bolden og begge hold skabte få chancer, der aldrig blev rigtig farlige. Lige før halvleg var SC Cambuur dog lige ved, at komme tilbage, da de får lavet en omstilling på os efter et hjørnespark. Deres spiller bryder til sidst igennem i vores højre side og han når helt ind i det lille felt før han til sidst sender en afslutning på stolpen. Vi fortsætter anden halvleg med at være mest på bolden, men det er SC Cambuur, der får den første store chance i halvleg. Den kommer efter 57 minutter, hvor et indlæg finder vej til bagerste stolpe, og afslutningen tager det yderste af stolpen. Lidt efter skifter jeg en træt Mr. Møller ud, der i øvrigt også har et gult kort. Ind kommer Thorkild Mogensen. Et kvarter før tid, får SC Cambuur nok en stor chance, men deres angriber er heldigvis helt skæv, og skuddet ryger et godt stykke forbi mål. 5 minutter før tid, får vi endelig markeret os i anden halvleg. Kasper Van Meer Madsen finder Paulo Reba Montavo inde i feltet i en halvfri position. Paulo mangler dog kvalitet i afslutningen og hans skud bliver nemt taget af keeperen, der dog giver hjørne på den. Der findes ikke ord for den skuffelse, der indtræder i kampens overtid. Det hele starter med et indkast i venstre side et godt stykke nede på vores bane halvdel, der bare bliver kastet direkte til modstanderen. Efter lidt spil kommer der et indlæg fra venstre side, der fører til lidt klumpspil, og så dukker der en SC Cambuur spiller op som nemt kan scorer til 1-1. Ud fra hvor mange store chancer holdene hver især skabte i kampen, er det helt fair SC Cambuur udligner, men det godt nok stadig bittert når det sker så sent.


(11) 1V-0U-2T FMF Legenderne 1-1 SC Cambuur 1V-1U-1T (8)
Mål: Mads Dehli (3) – Sinan Keskin (90)
Assist: Kasper Van Meer Madsen
MoM: Kasper Van Meer Madsen (8,4)

Indskiftninger/udskiftninger:
 • Thorkild Mogensen – Mr. Møller (60)
 • Aputsiaq Jakobsen – Frederik Gade (73)
 • Mickey Van Meer Madsen – Diego Montavo (73)

Point:
 • Mads Dehli – Scoring af offensive midtbanespiller 125 point
 • Kasper Van Meer Madsen – Assist af forsvarsspiller 175 point
 • Kasper Van Meer Madsen – Kampens spiller kåring af forsvarsspiller 175 point


Vs. FC Utrecht (27/8/16) (H)
Sidste kamp i denne update, var mod FC Utrecht og efter 4 point i de 2 sidste kampe, var der forhåbninger om point igen. Vi dominere bolden den første halve times tid, hvor Utrecht kun har et par langskud som Ólavur Edmundsson sikkert tager sig af. Vi skaber selv ikke det helt store, men efter 34 minutter er der endelig bid. Vi spiller bolden godt rund i længere tid, og til sidst ender bolden over i højre siden. Her spiller Malik Jakobsen den videre til Paulo Reba Montavo, der holder lidt i bolden før han igen sender den videre i dybden ind i feltet til Thorvald Bendtsen, der er sikkerheden selv foran mål. 1-0. Føringen er desværre kortvarig. Vi mister bolden mens forsvaret står højt, og så bliver bolden slået dybt og deres angriber får en friløber som han ikke misser. Paulo Reba Montavo var blevet småskadet lidt før halvleg og han blev derfor skiftet ud i pausen. Han havde ellers haft en fin halvleg, så det var ærgerligt han måtte udgå. Anden halvleg er noget rodet fra vores side. Vi er stadig mest på bolden og har hele tiden omkring 60% boldbesiddelse, men det er Utrecht, der skaber chancerne.  De er mest farlige på langskud, men de skaber i det mindste noget i forhold til os. Kort før slut, er det lige ved at gå galt. Et indlæg fra en Utrecht spiller er lige ved at snyde Ólavur i målet, men han kommer tilbage og får reddet bolden ud i feltet, hvor Nuka Jakobsen vinder en altafgørende tackling lige for næsen af en anden Utrecht spiller. Vi holder den hjem og får 1-1. Alt i alt er det nok et resultat vi kan være tilfredse med. I første halvleg var vi klart bedst, men i anden halvleg fik vi ikke spillet til, at flyde og vi kunne godt have tabt kampen der. På trods af han blev skiftet ud ved pausen, blev Paulo Reba Montavo alligevel kampens spiller og det er da meget godt gået, når han kun har spillet 45 minutter.


(12) 1V-1U-2T FMF Legenderne 1-1 FC Utrecht 2V-1U-1T (6)
Mål: Thorvald Bendtsen (34) – Bernard Parker (38)
Assist: Paulo Reba Montavo
MoM: Paulo Reba Montavo (7,6)

Indskiftninger/udskiftninger:
 • Nanoq Jakobsen – Paulo Reba Montavo (45)
 • Diego Montavo – Mount Everest (61)
 • Aputsiaq Jakobsen – Frederik Gade (72)

Point:
 • Thorvald Bendtsen – Scoring af angriber 100 point
 • Paulo Reba Montavo – Assist af offensiv midtbanespiller 125 point
 • Paulo Reba Montavo – Kampens spiller kåring af offensiv midtbanespiller 125 point


KOMMENDE KAMPE
11/9/16 sc Heerenveen (U)
18/9/16 Willem II (U)
21/9/16 FC Eindhoven (U) (Hollandske pokalturnering)
25/9/16 FC Twente (H)

TOP 3 MÅL
1. Thorvald Bendtsen 3 mål
2. Mads Dehli / Aputsiaq Jakobsen / Nanoq Jakobsen 1 mål

TOP 3 ASSIST
1. Thorvald Bendtsen / Aputsiaq Jakobsen / Nanoq Jakobsen / Paulo Reba Montavo / Kasper Van Meer Madsen / Ivan Vladikov 1 assist

TOP 3 MOM
1. Thorvald Bendtsen / Kasper Van Meer Madsen / Paulo Reba Montavo 1 MOM

TOP 3 GENNEMSNIT
1. Kasper Van Meer Madsen 8,05
2. Mickey Van Meer Madsen 7,58
3. Malik Jakobsen 7,45

SKADER
1. Paulo Reba Montavo 5-8 dage


AFRUNDING
5 kampe er spillet og det gav os 7 point, hvilket jeg syntes vi godt kan være tilfredse med. Hele sidste sæson hentede vi kun 18 point, så vi er næsten allerede halvvejs på den front crazy Vi startede sæsonen ud med et skuffende nederlag mod PEC Zwolle, der var lige lovlig dominerende over os i forhold til den niveauforskel jeg syntes der burde være på de 2 hold. Mod PSV havde jeg ikke regnet med point, og at vi kun tabte 1-0 var nok ret heldigt.

Så fik vi endelig en sejr mod FC Dordrecht, hvor vi spillede flot, men vi var også effektive, hvilket man jo også skal være en gang i mellem. Den uafgjorte mod SC Cambuur var meget ærgerlig pga. den sene udligning. Vi fik dog et fint point, og det samme kan man sige mod FC Utrecht, hvor vi også godt kunne have stået med 0 point efter kampen, hvis uheldet havde været over os. Jeg syntes det har været en fin måned, og jeg håber vi kan fører det gode spil videre fremover, for det har om noget været vores svaghed tidligere, at vi ikke har kunnet sætte sejre sammen eller bare længere stimer uden nederlag.

STILLINGEN
Der var en del på til jeres spillere i denne update, og de fordeler sig således:
Thorvald Bendtsen (Dennislauridsen) 500 point
Kasper Van Meer Madsen (whapz) 300 point
Paulo Reba Montavo (szukizek) 250 point
Nanoq Jakobsen (Wester) 250 point
Aputsiaq Jakobsen (Peroni21) 250 point
Ivan Vladikov (Nodiem) 175 point
Mads Dehli (Dehli) 125 point

Som i kan se, er Thorvald Bendtsen denne rundes topscorer og han lægger sig op på en delt første plads for sæson 2, og i den samlede stilling kommer han op på en 3. plads. Det er stadig meget tæt i toppen i den samlede stilling mellem Nodiem og Dehli, hvor der nu er 75 point til forskel.
Som altid har i 24 timer hvis i vil bruge nogle af jeres point, på noget der påvirker spillet. I kan se hvad man købe i første indlæg af tråden.
Logged


John Graversen
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline

 
Sv: FMF Legenderne - Hvem bliver den største legende?
« Svar #197: 20 Mar 2016, 21:27 »

Hold nu kæft, jeg fik rent faktisk point den her gang! :O

Nu mangler min offensive spiller bare at begynde at score nogle basser, så kan det være jeg rent faktisk begynder at true nummer 8. Opstemt
Logged

Naah.

Sarl
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: FMF Legenderne - Hvem bliver den største legende?
« Svar #198: 20 Mar 2016, 22:11 »

Jeg satser på at ende med 100 point når hele projektet er ovre.
Logged

Isolation

Crazy-Poul
Freelance Projekt
******

Offline Offline

 
Sv: FMF Legenderne - Hvem bliver den største legende?
« Svar #199: 25 Mar 2016, 22:11 »SEPTEMBER 2016

September måned bød på 4 ligakampe og 1 enkelt pokalkamp. Der har også været lidt landholdsbold og det starter vi ud med i denne attende update.

LANDSHOLD
Starten af september, bød på en ny runde med landsholdsbold, og vi var selvfølgelig godt repræsenteret. På det hollandske U21 landshold, havde vi 3 spillere med i den første kamp, der blev vundet 5-1 over Færørenes ditto. Nuka Jakobsen fik et kvarter, Mount Everest fik 63 minutter og spillede en god kamp til 8,4. Til sidst var der Roald Edmundsson, der kom ind og fik de sidste 27 minutter, men han fik også scoret en enkelt kasse, så det får han naturligvis point for.

På det danske U21 landshold, havde vi hele 9 mand involveret i deres 3-1 sejr mod Makedonien, og her blev det til masser af point til vores drenge. Thorvald Bendtsen scorede 1 pind, og det får han 200 point for. Diego Montavo stod for 1 assist, og det får han 250 point for. Oveni det blev han også kampens spiller, og det får han yderligere 250 point for. Frederik Gade lavede også en assist, og det får han 225 point for. Mads Dehli er sidste mand, der optjente point af vores spillere i kampen, og han stod for 2 mål, og det får han 2*225 point for.

I anden omgang af landskampene, var der nok engang point af hente. De danske drenge spillede mod San Marino og vandt overlegent 5-0. Mads Dehli stod denne gang for 2 assist og det får han 2*225 point for. Mikkel Dehli lavede også en assist fra hans back position, og det får han 275 point for. Malik Jakobsen lavede også en assist fra hans back position, og det høster han også 275 point for. Thorvald Bendtsen lavede 2 mål og får han 2*200 point for.

De hollandske U21 gutter var igen repræsenteret med 3 spillere fra FMF Legenderne. Denne gang var det Nuka Jakobsen, Mount Everest og Don Vjiir Klaas. Det blev til en 3-1 sejr mod Moldova, og det betød samtidig, at de kvalificerede sig til U21 EM i 2017. Mount Everest var den eneste af de 3, der tjente point i kampen, da han stod for en assist og det får han 250 point for. Dette var i øvrigt de første point Mount Everest har fået i hele projektet, så stort tillykke til ham.

Mont Blanc var også involveret på det franske U21 landshold, hvor det dog kun blev til 8 minutter i 1-0 sejren mod Østrig. Han var med i et clean sheet, men han fik ikke nok spilletid til, at få point for det. Jeg ved godt jeg ikke har skrevet det ned før, men jeg syntes man mindst skal have været på banen i 45 min. for at få clean sheet bonus, og det håber jeg i syntes er fair.


KAMPENE

Vs. sc Heerenveen (11/9/16) (U)
Vi skulle se om vi kunne få sæsonens 2 sejr mod Heerenveen, der ikke havde haft den bedste form, i de 5 første kampe. Vi åbnede ud med kampens første chance efter godt 5 minutter. Diego Montavo havde bolden på midten af banen og han sendte en bold i dybden til Roald Edmundsson, der var alene med målmanden. Målmanden kom dog godt ud og fik forhindret et tidligt føringsmål til os. Jeg havde taget et defensivt udgangspunkt op til kampen, og det virkede i det henseende at der stort set ikke kom nogle chancer i mod os. Heerenveen havde kun 2 skud i første halvleg. Vi havde dog heller ikke meget (4 skud), og en begivenhedsløs første halvleg ender 0-0. 2 minutter inde i anden halvleg banker Heerenveen alvorligt på, med et skud på stolpen efter et indirekte frispark. Roald får endnu en fin mulighed efter godt 64 minutters spil, men han skyder lige på målmanden. I kampens overtid, var vi lige ved at smide sejren, men Mont Blanc får blokeret skuddet til sidst, der ellers havde sikker kurs mod vores mål. Vi får 0-0 med hjem i en rimelig lige kamp, hvor begge hold egentlig kunne have vundet. Mikkel Dehli spillede en solid kamp på backen og han fik man of the match.

(16) 1V-1U-3T sc Heerenveen 0-0 FMF Legenderne 1V-2U-2T (12)
Mål:
Assist:
MoM: Mikkel Dehli (7,7)

Indskiftninger/udskiftninger:
 • Paulo Reba Montavo – Mads Dehli (57)
 • Mickey Van Meer Madsen – Diego Montavo (71)
 • Frederik Gade – Aputsiaq Jakobsen (75)

Point:
 • Don Vjiir Klaas – Rent bur bonus (målmand) 75 point
 • Kasper Van Meer Madsen – Rent bur bonus (forsvar) 50 point
 • Mont Blanc – Rent bur bonus (forsvar) 50 point
 • Thorkild Mogensen – Rent bur bonus (forsvar) 50 point
 • Mikkel Dehli – Rent bur bonus (forsvar) 50 point
 • Mikkel Dehli – Kampens spiller kåring af forsvarsspiller 175 point


Vs. Willem II (18/9/16) (U)
Willem II var uden sejr i 7 kampe, så forhåbningerne om point var intakt. Vi kommer foran på vores første chance i kampen. Kun 7 minutter inde, har vi et frispark ude i venstre side som Ivan Vladikov tager sig af. Han sender en god bold til bagerste stolpe, hvor Paulo Reba Montavo dukker op og firsttimer bolden i kassen. Ellers var det ikke nogen særlig god første halvleg for os. Vi skabte stort set intet offensivt, men til gengæld var vi skarpe når vi fik chancen. Sådan en opstod få minutter før pausefløjt, og igen var det efter en dødbold. Ivan Vladikov var igen ophavsmand, og efter bolden først ramte en Willem II forsvarsspiller, fandt den vej til Frederik Gade, der med et fladt kraftfuldt skud bragte os foran 2-0. Mount Everest havde fået et gult kort i første halvleg, og jeg valgte at udskifte ham med Duncan Edwards, da jeg ikke havde lyst til at tage nogen chancer. Anden halvleg starter fantastisk ud for os. Vi spiller bolden godt rund og til sidst er vi inde i Willem II’s felt, hvor Mads Dehli chipper den ind til Mickey Van Meer Madsen, der svinger venstre skøjten, og på fornem vis helflugter bolden i mål. 3-0 og nu så det virkelig godt ud. Efter 57 minutter, var kampen nær blevet 4-0, da vi slår en god omstilling på et Willem II hjørnespark. Mads Dehli ender med chancen i venstre siden. Han trækker godt ind i banen og kommer helt ind i feltet, men han kan desværre ikke passere keeperen. Få minutter senere, får Willem II reduceret. De bryder godt igennem i venstre side, og får slået et indlæg ind mod bagerste stolpe. Her header en helt fri Willem spiller bolden på stolpen, og den danser på stregen. Nuka Jakobsen forsøger at cleare bolden, men den kommer ikke særlig langt, og så kan selvsamme Willem spiller, der headede bolden på stolpen, nemt sende bolden i kassen. Så sker der faktisk ingenting, før de sidste 5 minutter, hvor det virkelig stikker af. Først får Nuka Jakobsen rødt kort efter et frispark ude i venstre side. Han er marginalt sidste mand, og det var som sagt helt ude i siden, så jeg syntes det var ret hårdt dømt. 2 minutter efter det røde kort, får Willem II reduceret yderligere. Det startede med et hjørnespark, der i første omgang blev clearet. Willem II får samlet bolden op og sender et langskud af sted midt for mål. Skuddet har sikker kurs mod Ólavur Edmundsson, men på halvvejen opfanger en anden Willem II spiller bolden, og han er hurtig i opfattelsen og sender bolden i mål i modsatte side af Ólavur. Med lidt over et minut tilbage af kampen, sker det, der bare ikke må ske. Efter at have været foran 3-0 smider vi den føring og kampen ender 3-3, da Willem II scorer på et indlæg, hvor vi slet ikke får dækket op. Dermed smed vi en sikker sejr og det gik virkelig skævt for os de sidste 5-10 minutter. Det var virkelig ærgerligt, da jeg følte vi havde fortjent de 3 point, men dem må vi tage en anden gang.

(18) 0V-3U-3T Willem II 3-3 FMF Legenderne 1V-3U-2T (15)
Mål: Jerry van Ewijk (62), Aleksandar Boljevic (87), Wouter Marinus (90+1) – Paulo Reba Montavo (7), Frederik Gade (45), Mickey Van Meer Madsen (51)
Assist: Ivan Vladikov x 2, Mads Dehli
MoM:

Indskiftninger/udskiftninger:
 • Duncan Edwards – Mount Everest (45)
 • John Graversen – Mads Dehli (62)
 • Aputsiaq Jakobsen – Frederik Gade (73)

Point:
 • Paulo Reba Montavo – Scoring af offensiv midtbanespiller 125 point
 • Frederik Gade – Scoring af offensiv midtbanespiller 125 point
 • Mickey Van Meer Madsen – Scoring af central midtbanespiller 150 point
 • Mads Dehli – Assist af offensiv midtbanespiller 125 point
 • Ivan Vladikov – 2 x Assist af forvarsspiller 350 point


Vs. FC Eindhoven (21/9/16) (U) (Hollandske pokalturnering 2. runde)
Vi åbner bedst ud og vores første gode chance, tilfalder Nanoq Jakobsen, der efter knap 20 minutter modtager bolden inde i feltet, men hans afslutning bliver blokeret i sidste øjeblik. Vi kommer foran efter 29 minutter efter et ganske fint gennemspillet angreb. Roald Edmundsson modtager bolden på kanten af feltet og her finder han John Graversen i dybden, der med en placeret afslutning sender bolden i mål i nede i det fjerne målhjørne. Lidt ala Thierry Henry. Vi kommer yderligere foran ca. 20 sekunder inde i anden halvleg. Roald Edmundsson sender en god bold i dybden til Aputsiaq Jakobsen, der har en friløber. Han skyder dog lige på keeperen, men returen ryger lige ud til Diego Montavo, der var fulgt med i angrebet og han sender bolden i nettet uden problemer. I resten af kampen, sker der ikke de helt store udover et par halve chancer til os, men det forbliver 2-0 og vi får en sikker sejr og en billet til 3. runde af pokalturneringen. I 3. runde møder vi Telstar på udebane.

FC Eindhoven 0-2 FMF Legenderne
Mål: John Graversen (29), Diego Montavo (46)
Assist: Roald Edmundsson, Aputsiaq Jakobsen
MoM: Aputsiaq Jakobsen (9,0)

Indskiftninger/udskiftninger:
 • Paulo Reba Montavo – John Graversen (62)
 • Frederik Gade – Aputsiaq Jakobsen (62)

Point:
 • John Graversen – Scoring af offensiv midtbanespiller 125 point
 • Diego Montavo – Scoring af central midtbanespiller 150 point
 • Roald Edmundsson – Assist af angriber 100 point
 • Aputsiaq Jakobsen – Assist af offensiv midtbanespiller 125 point
 • Aputsiaq Jakobsen – Kampens spiller kåring af offensiv midtbanespiller 125 point
 • Don Vjiir Klaas – Rent bur bonus (målmand) 75 point
 • Kasper Van Meer Madsen – Rent bur bonus (forsvar) 50 point
 • Mont Blanc – Rent bur bonus (forsvar) 50 point
 • Thorkild Mogensen – Rent bur bonus (forsvar) 50 point
 • Mikkel Dehli – Rent bur bonus (forsvar) 50 point


Vs. FC Twente (24/9/16) (H)
Vi lå side om side med Twente i ligaen, der dog havde spillet en kamp mindre end os, men ikke desto mindre ville en sejr være tiltrængt og selvom vi har været ubesejret de sidste 6 kampe, så trænger vi til en sejr efter 4 uafgjorte kampe i ligaen i streg. Vi starter stærkt ud, og spiller os allerede fra startfløjtet frem til en god chance. Thorvald Bendtsen sender Frederik Gade i dybden, der fyrer et godt skud afsted som afkræver en god redning fra Twente keeperen, der også giver hjørne. Efter 17 minutter kommer vi bagud på Twente første chance. De bryder igennem i vores venstre side og fra baglinjen bliver bolden sendt ind med en flad aflevering til en helt fri Twente mand midt fra mål, der nemt sender bolden i mål. Twente fortsætter med at skabe de største chancer og sådan en kommer igen efter 26 minutter, hvor Ólavur Edmundsson må hive en stor redning frem. Vi giver dog ikke op, og 10 senere kommer vi på 1-1 efter Malik Jakobsen slår et fornemt indlæg til bagerste stolpe, hvor Mads Dehli dukker op og header bolden i mål. Lige inden pausefløj er vi tæt på at komme bagud igen, men Ólavur laver en ny god redning og holder os inde i kampen. 5 minutter inde i anden halvleg, er det vores tur til at være tæt på. Først sender Ivan Vladikov et indlæg på stolpen, og bagerste får Frederik Gade en stor chance i feltet, men hans afslutning bliver blokeret i sidste øjeblik. I det 72. minut, bliver vi igen ramt af et rødt kort, denne gang efter et dobbelt gult kort til Mr. Møller. Jeg tager Thorvald Bendtsen ud og erstatter ham med Thorkild Mogensen. Twente får lagt et lille pres på os til sidst, men vi kæmper ret godt for det og vi havde også selv nogle små chancer. Den ender uafgjort nok engang og det var så den femte uafgjorte kamp i streg i ligaen.

(15) 1V-4U-2T FMF Legenderne 1-1 FC Twente 2V-1U-3T (14)
Mål: Mads Dehli (36) – Mike van Duinen (17)
Assist: Malik Jakobsen
MoM:

Indskiftninger/udskiftninger:
 • Diego Montavo – Mount Everest (53)
 • Nanoq Jakobsen – Paulo Reba Montavo (66)
 • Thorkild Mogensen – Thorvald Bendtsen (72)

Point:
 • Mads Dehli – Scoring af offensiv midtbanespiller 125 point
 • Malik Jakobsen – Assist af forsvarsspiller 175 point

Vs. ADO Den Haag (30/9/16) (H)
Sidste kamp i denne update, var hjemme mod ADO Den Haag og selvom de lå et stykke over os i ligaen, så håbede jeg stadig på en sejr, for det er som i ved et stykke tid siden vi har fået sådan en.  Det starter dog ikke så godt for os. Vi kommer nemlig bagud på kampens første skud, der kom efter 6 minutter, hvor ADO Den Haag spiller sig igennem vores forsvar og scorer et desværre godt mål, der sad helt oppe i den ene målhjørne. En halv time inde i kampen, tilspiller vi os vores største chance, der virkelig burde være blevet omsat til et mål. Kasper Van Meer Madsen kommer til baglinjen og spiller den fladt ind foran mål, hvor John Graversen dukker op, men han skyder desværre lige på keeperen. Få minutter senere får ADO Den Haag så en åben chance, men heldigvis redder Don Vjiir Klaas os i kassen. ADO Den Haag viser hvorfor de ligger i toppen, og de bliver ved med at skabe chancer imod os. I overtiden af første halvleg scorer de endnu et mål efter vi mister bolden et stykke inde på vores egen banehalvdel. Det fungerer ikke rigtig for os i kampen og med knap 20 minutter igen laver jeg det sidste desperate træk og smider Thorvald Bendtsen ind i stedet for Mont Blanc, og dermed spiller vi med 3 mand i forsvaret og 2 angribere resten af kampen. Det så i første omgang ud til at hjælpe. I det 81. minut, får vi nemlig reduceret ved Roald Edmundsson. Det var hans angrebskollega Thorvald Bendtsen, der blev sendt i dybden og han spillede en god bold på tværs ind til Roald, der i en fri position inde i feltet er sikker med målmanden, og han får altså reduceret til 1-2. Med 3 minutter igen får vi sgu scoret igen og vi gør det til 2-2. Thorvald Bendtsen løber med bolden ned mod modstanderens mål. Han bliver tacklet af en forsvarsspiller, men Roald Edmundsson er hurtigt over bolden, og han spiller den ud i højre side, hvor Paulo Reba Montavo kommer stormende. Han tager et træk ind i feltet og sender et skud af sted mod det fjerne hjørne, og søreme om bolden ikke går ind. Det var et rigtig flot mål fra en spids vinkel, som jeg bestemt ikke havde regnet med ville gå ind. Jeg var i tvivl om hvad jeg vi nu skulle gøre, men jeg blev ved med at satse offensivt, og i overtiden, var vi lige ved at tage alle 3 point. Roald Edmundsson vinder et indlæg i deres felt og han header bolden på tværs til Aputsiaq Jakobsen, der sender et godt skud afsted, men deres keeper redder skuddet og det hele slutter 2-2. Vi viser rigtig god moral og når man er bagud med 2 mål med under 10 minutter igen, så syntes jeg man kan være godt tilfreds med at få uafgjort med hjem. Det piner mig dog lidt at vi nok engang spiller uafgjort, men i det her tilfælde kan vi være godt tilfredse.

(15) 1V-5U-2T FMF Legenderne 2-2 ADO Den Haag 4V-2U-2T (6)
Mål: Roald Edmundsson (81), Paulo Reba Montavo (87) – Thom Haye (6), Giovanni Korte (45+1)
Assist: Thorvald Bendtsen, Roald Edmundsson
MoM:

Indskiftninger/udskiftninger:
 • Mickey Van Meer Madsen – Diego Montavo (45)
 • Paulo Reba Montavo – John Graversen (58)
 • Thorvald Bendtsen – Mont Blanc (71)

Point:
 • Roald Edmundsson – Scoring af angriber 100 point
 • Paulo Reba Montavo – Scoring af offensiv midtbanespiller 125 point
 • Thorvald Bendtsen – Assist af angriber 100 point
 • Roald Edmundsson – Assist af angriber 100 point


KOMMENDE KAMPE
14/10/16 Feyenoord (U)
23/10/16 Heracles (U)
26/10/16 Telstar (U) (Hollandske pokalturnering 3. runde)
30/10/16 Ajax (H)

TOP 3 MÅL
1. Thorvald Bendtsen 3 mål
2. Mads Dehli / Paulo Reba Montavo 2 mål

TOP 3 ASSIST
1. Ivan Vladikov 3 assist
2. Thorvald Bendtsen / Aputsiaq Jakobsen / Roald Edmundsson 2 assist

TOP 3 MOM
1. Thorvald Bendtsen / Kasper Van Meer Madsen / Paulo Reba Montavo / Aputsiaq Jakobsen / Mikkel Dehli 1 MOM

TOP 3 GENNEMSNIT
1. Kasper Van Meer Madsen 7,62
2. Malik Jakobsen 7,47
2. Mickey Van Meer Madsen 7,40

SKADER


AFRUNDING
Det var altså den september og selvom vi ikke tabte en eneste kamp er det stadig lidt svært at være helt tilfreds. I pokalen fik vi en sikker sejr og er videre til 3. runde, hvor vi forhåbentlig kan hive en ny sejr hjem. I ligaen burde vi klart have vundet mod Willem II, og det er helt sikkert den uafgjorte, der gør mest ondt. På den anden side var vi ”heldige” med at komme tilbage mod ADO Den Haag, så alt i alt er 4 point vel en ok høst.

STILLINGEN
I denne update har der været masser af point at hente, og hele 17 af jeres spillere har tjent point i den her update. Pointene fordelte sig således:

1. Dehli (Mads Dehli 1150 + Mikkel Dehli 550 = 1700)
2. szukizek (Diego Montavo 650 + Paulo Reba Montavo 250 = 900)
3. Dennislauridsen (Thorvald Bendtsen 700 + Thorkild Mogensen 100 = 800)
4. ladelj (Roald Edmundsson 500)
5. Nodiem (Ivan Vladikov 350 + Don Vjiir Klaas 150 = 500)
6. Wester (Malik Jakobsen 450)
7. Arsrea (Frederik Gade 350)
8. Sarl (Mount Everest 250 + Mont Blanc 100 = 350)
9. Peroni21 (Aputsiaq Jakobsen 250)
10. whapz (Mickey Van Meer Madsen 150 + Kasper Van Meer Madsen 100 = 250)
11. John Graversen (John Graversen 125)

Topscoreren i denne runde blev altså Dehli, der både lægger sig i spidsen for stillingen i sæson 2 og den samlede stilling.

Som altid har i 24 timer hvis i vil bruge nogle af jeres point, på noget der påvirker spillet. I kan se hvad man købe i første indlæg af tråden.
« Seneste Redigering: 26 Mar 2016, 00:54 af Crazy-Poul » Logged


Arsrea
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: FMF Legenderne - Hvem bliver den største legende?
« Svar #200: 25 Mar 2016, 23:39 »

Fik jeg point?!
Logged


John Graversen
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline

 
Sv: FMF Legenderne - Hvem bliver den største legende?
« Svar #201: 26 Mar 2016, 00:15 »

Hej Poul. Tror du glemte at tilføje pointene fra "episoden" til den samlede stilling? I hvert fald mine. (ikke at det gør nogen forskel, dog... Opstemt )
Logged

Naah.

Crazy-Poul
Freelance Projekt
******

Offline Offline

 
Sv: FMF Legenderne - Hvem bliver den største legende?
« Svar #202: 26 Mar 2016, 00:56 »

Fik jeg point?!

Ja søreme så, 350 styk blev det til Peace

Hej Poul. Tror du glemte at tilføje pointene fra "episoden" til den samlede stilling? I hvert fald mine. (ikke at det gør nogen forskel, dog... Opstemt )

Så skulle den være rettet Smiley
Logged


Dehli
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: FMF Legenderne - Hvem bliver den største legende?
« Svar #203: 26 Mar 2016, 11:32 »

Hold kæft mine drenge er dygtige!
Logged

BIF siden 2003 - Af ren og skær fornuft
Barcelona siden 2004 - Helt naturligt

Min Blog - Parma Drama

szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: FMF Legenderne - Hvem bliver den største legende?
« Svar #204: 26 Mar 2016, 18:58 »

Det er jo vildt :-) Diego montavo begynder at røre på sig, jeg er mundlam kan kun sige fedt :-).
Det må være resultatet af godt manager arbejde :-)

Keep up the good work :-D
Logged


Crazy-Poul
Freelance Projekt
******

Offline Offline

 
Sv: FMF Legenderne - Hvem bliver den største legende?
« Svar #205: 26 Mar 2016, 22:34 »

Hold kæft mine drenge er dygtige!

Ja de gør det ganske godt må man sige Smiley

Det er jo vildt :-) Diego montavo begynder at røre på sig, jeg er mundlam kan kun sige fedt :-).
Det må være resultatet af godt manager arbejde :-)

Keep up the good work :-D

Mange tak szukizek, skal gøre mit bedste  Peace
Logged


Crazy-Poul
Freelance Projekt
******

Offline Offline

 
Sv: FMF Legenderne - Hvem bliver den største legende?
« Svar #206: 28 Mar 2016, 21:36 »OKTOBER 2016
Jeg har valgt at gøre det lidt anerledes end jeg plejer med den her update. Jeg er ikke nødvendigvis sikker på det bliver sådan her fremover, om det får en anden form, eller som det bliver som før, men jeg havde lyst til at prøve noget nyt. Håber i kan lide det, og hvis i har nogle input til den nye form skal i ikke holde jer tilbage Smiley 

Tirsdag den 4. oktober 2016
Roald Edmundsson finder vej til ugens hold efter hans præstation i 2-2 kampen mod ADO Den Haag, hvor han både lavede et mål og en assist.

Samme dag, gik jeg til bestyrelsen, for at se om jeg kunne få lov til, at få flere trænere til klubben. Bestyrelsesformande n var hård at forhandle med, men han gav sig til sidst, så nu må vi have hele én træner mere end før!

Så gik overvejelser på, hvilket område vi skulle forbedre, og som i kan se her, så har vi en træner, til at træne begge de fysiske kategorier, så hvis vi kunne få en mand mere ind her ville det give mest mening for os pt. Det vil samtidig betyde at Ben van Dael kan nøjes med at træne én kategori til 3,5 stjerne.

Onsdag den 5. oktober 2016
Den 5. oktober, kunne vil sige goddag til det nyeste medlem af vores trænerstab Richard van Heulen, der træner til 4 stjerner i de fysiske kategorier, og dermed ser træningen nu således ud.

Torsdag den 6. oktober 2016
Ivan Vladikov får som den første mand i vores klub, sin officielle A-landsholdsdebut. Han fik 13 minutter i venskabskampen mod Belgien, som Rusland i øvrigt tabte 5-3. Stort tillykke til Ivan.

Diego Montavo blev desværre skadet, da han for det danske U21 landshold spillede mod Italien. Han er ude i 3-4 uger.

Fredag den 7. oktober
Vores chefspejder Mario Verlijsdonk melder ind med kamprapporter om de spillere, der har været involveret i gårsdagens landskampe. Som vanligt har vi haft mange spillere i aktion. På det danske U21 landshold, var følgende spillere med: Malik Jakobsen, Mikkel Dehli, Thorkild Mogensen, Mr. Møller, Diego Montavo, Mads Dehli, Paulo Reba Montavo, Frederik Gade og Thorvald Bendtsen. Ingen af de danske spillere, var involveret i mål eller assist. Danmark tabte forreste 2-1 mod Italien, og de kan nu ikke nå højere end den 3. plads de pt. befinder på i deres kvalifikationsgrupp e.

Vi havde også nogle spillere med på det hollandske U21 landshold, og her var følgende spillere med: Ólavur Edmundsson, Mickey Van Meer Madsen og Mount Everest. Alle mand fik fuld spilletid i kampen mod Ungarn, der blev vundet 3-0. Mickey var tæt på at blive MOM med sin solide præstation til 8,4, men det var ikke helt nok. Ólavur, får selvfølgelig point for det rene bur og det bliver til 175 styks.

Tirsdag den 11. oktober 2016
Anden omgang af landskampe er overstået og denne gang havde vi 12 mand i aktion. De danske gutter, fik 2-2 i deres sidste kamp mod Bosnien, og de ender som tidligere nævnt på 3. pladsen i deres gruppe, efter netop Bosnien og Italien. Malik Jakobsen, Mikkel Dehli, Mr. Møller, Paulo Reba Montavo, Mads Dehli, Frederik Gade og Thorvald Bendtsen var alle med i kampen. Mads Dehli og Malik Jakobsen stod for en assist hver, og de får henholdsvis 225 point og 275 point. Målene, blev sat ind af Frederik Gade og Paulo Reba Montavo, og de får 225 point hver.

De hollandske spillere, fik 0-0 mod Wales, og udover Ólavur Edmundsson, Mickey Van Meer Madsen og Mount Everest, så fik Nuka Jakobsen også lov at være med. De spillede alle fuld tid, og Ólavur og Nuka får selvfølgelig rent bur bonus. Ólavur får 175 point og Nuka får 150 point. Nuka Jakobsen missede lige akkurat MOM titlen, der gik til hans forsvarsmakker, der scorede 0,1 karakter højere end ham selv. Nuka spillede til 7,5.

Mont Blanc fik også lidt spilletid for det franske U21 landshold, hvor det blev til et kvarters spilletid, hvor han også formåede at få et gult kort i processen. Frankrig vandt i øvrigt 6-1 mod Finland.

Onsdag den 12. oktober 2016 – Ivan Vladikov fik sin anden optræden, for det russiske A-landshold, da han blev indskiftet i kampen mod USA som Rusland vandt 1-0. Ivan fik 23 minutter i kampen.

Fredag den 14. oktober 2016
Endelig blev det kampdag, og dagens modstander var Feyenoord. Vi var uden nederlag i 7 kampe, hvilket var det delt højeste sammen med Ajax i ligaen, men samtidig lå vi også på 3. pladsen i statistikken over kampe uden sejr med 6 kampe, så en sejr mod Feyenoord ville selvsagt være tiltrængt. Vi skulle som sagt møde Feyenoord på udebane, så en uafgjort ville trods alt ikke være så dårligt. 5 point adskilte os før kampen med Feyenoord på en 9. plads og os selv på en 14. plads. Til dagens kamp, var startelleveren: Ólavur Edmundsson, Malik Jakobsen, Mont Blanc, Nuka Jakobsen, Ivan Vladikov, Mickey Van Meer Madsen, Mount Everest, Paulo Reba Montavo, Frederik Gade, Mads Dehli og Thorvald Bendtsen. Mr. Møller skulle rigtigt have spillet, men han var en anelse træt efter landskampene, så Mont Blanc kom ind i stedet for.

7. forsøg blev lykkens gang, og vi tog sgu sejren mod Feyenoord. 2-1 blev det til, og det var en tæt kamp, men også en kamp uden så mange store chancer. Begge hold skabte 1 halv og 1 åben chance hver, men for en gang skyld, var vi det mest effektive hold. Vi kom foran efter 12 minutter ved Paulo Reba Montavo, der scorede et fint mål i det lange hjørne. I anden halvleg udlignede Feyenoord, men med 4 minutter igen, kom forløsningen, da indskiftede Roald Edmundsson scorede til slutresultat 2-1. Det var en god et-to mellem Paulo og Roald der førte til målet. Paulo blev fortjent kåret til kampens spiller, og bringer sin samlede pointhøst til 375 point.

POINT
 • Paulo Reba Montavo – Scoring af offensive midtbanespiller 125 point
 • Malik Jakobsen – Assist af forsvarsspiller 175 point
 • Paulo Reba Montavo – Assist af offensiv midtbanespiller 125 point
 • Roald Edmundsson – Scoring af angriber 100 point
 • Paulo Reba Montavo – Kampens spiller kåring af offensive midtbanespiller 125 point

Tirsdag den 18. oktober 2016
Vores ene målmand, Don Vjiir Klaas blev skadet til træning og er ude de næste 3-4 uger.

Fredag den 21. Oktober 2016
2. kamp i denne update var mod Heracles på udebane. Heracles lå på 16. pladsen med 9 point, 3 færre end os selv, så vi skulle helst ikke tabe til dem. Startelleveren til dagens kamp var Ólavur Edmundsson, Kasper Van Meer Madsen, Mr. Møller, Thorkild Mogensen, Mikkel Dehli, Mickey Van Meer Madsen, Duncan Edwards, Nanoq Jakobsen, Aputsiaq Jakobsen, John Graversen, Roald Edmundsson. Mr. Møller der sad over i sidste kamp pga. træthed, og han var tilbage i startopstillingen. Udover det, så over tager Mickey Van Meer Madsen Diego Montavos plads på midtbanen, da Diego stadig er ude i 2-7 dage endnu.

Det var ikke vores bedste kamp, og hvis jeg skal være objektiv, var vi nok heldige med at få uafgjort. Den endte 0-0 og Ólavur Edmundsson var i høj grad medvirkende til dette, og han blev også kåret til kampens spiller. Han tog først en åben chance og senere i kampen reddede han et straffespark. Vi havde en del boldbesiddelse i løbet af kampen og vi skabte et par muligheder som godt kunne have givet mål. Vores største chance tilfaldt Aputsiaq Jakobsen, der blev spillet fri inde i feltet, men han overplacerede sin afslutning.

POINT
 • Ólavur Edmundsson – Rent bur bonus (målmand) 75 point
 • Kasper Van Meer Madsen – Rent bur bonus (forsvar) 50 point
 • Mr. Møller – Rent bur bonus (forsvar) 50 point
 • Thorkild Mogensen – Rent bur bonus (forsvar) 50 point
 • Mikkel Dehli – Rent bur bonus (forsvar) 50 point
 • Ólavur Edmundsson – Reddet straffespark 100 point
 • Ólavur Edmundsson – Kampens spiller kåring af målmand 250 point

Roald Edmundsson blev udskiftet i pausen af kampen med en halvskade, og efter kampen viste det sig at være nok til at holde ham ude de næste 2-3 uger.

Tirsdag den 25. oktober 2016
Ikke den store nyhed her, men opgraderingen af vores ungdomsfaciliteter er færdig, og nu har vi ”middelmådige ungdomsfaciliteter”.

Ólavur Edmundsson kom på baggrund af sin gode kamp mod Heracles belønnet med en plads på ugens hold.

Onsdag den 26. oktober 2016
Før pokalkampen mod Telstar, blev der trukket lod til næste runde af pokalturneringen, og her skal vi, hvis vi kommer videre, møde vinderen mellem Capelle og FC Twente. De udvalgte 11 til kampen var: Ólavur Edmundsson, Malik Jakobsen, Mr. Møller, Nuka Jakobsen, Ivan Vladikov, Mickey Van Meer Madsen, Mount Everest, Paulo Reba Montavo, Frederik Gade, Mads Dehli og Thorvald Bendtsen. Det var en meget mere lige kamp end det burde have været.

Og så var det en relativ åben kamp. Begge hold skabte en del chancer, men ind ville bolden ikke. Igen stod Ólavur en fornem kamp og tog det, der skulle tages. Kampen endte 0-0 og så stod den på forlænget spilletid. I det 107. minut kom forløsningen endelig. Malik Jakobsen slog et super indlæg til bagerste stolpe, hvor Mads Dehli dukkede op og scorede sikkert. Kort før tid, satte vi det sidste søm i Telstars kiste med målet til 2-0 som Paulo Reba Montavo satte ind. Mads Dehli slog indlægget og af 2 omgange scorede Paulo det sidste mål. Af en eller anden grund, blev det ikke registreret som en assist til Mads Dehli, så han scorer desværre ikke nogen point for den. Malik Jakobsen, blev kåret til kampens spiller, for snuden af Paulo Reba Montavo og Mads Dehli.

POINT
 • Mads Dehli – Scoring af offensive midtbanespiller 125 point
 • Malik Jakobsen – Assist af forsvarsspiller 175 point
 • Paulo Reba Montavo – Scoring af offensiv midtbanespiller 125 point
 • Malik Jakobsen – Kampens spiller kåring af forsvarsspiller 175 point
 • Ólavur Edmundsson – Rent bur bonus (målmand) 75 point
 • Malik Jakobsen – Rent bur bonus (forsvar) 50 point
 • Mr. Møller – Rent bur bonus (forsvar) 50 point
 • Nuka Jakobsen – Rent bur bonus (forsvar) 50 point
 • Ivan Vladikov – Rent bur bonus (forsvar) 50 point
 • Mont Blanc – Rent bur bonus (forsvar) 50 point

Mont Blanc får også rent bur bonus ligesom resten af forsvaret, da han blev skiftet ind i det 68. minut i stedet for Mr. Møller. De var begge med i minimum 45 minutter, så de får begge bonus for det rene bur.

Torsdag den 27. oktober 2016
FC Twente vandt deres kamp mod Capelle 2-0 og det er derfor dem vi skal møde i 4. runde. Kampen spilles på deres stadion den 14. december.

Lørdag den 29. oktober 2016
Sidste kamp i denne update og Ajax er dagens modstander. Vi har været ubesejret i de seneste 9 kampe, hvilket er den længste stime i hele ligaen. Dog er kun 2 af de 9 kampe blevet vundet, så det er ikke en stime man nødvendigvis skal være så stolt af. Ajax har på den anden side ikke være så dominerende som man kunne forvente og de ligger ”kun” på en 6. plads i ligaen, hvor de også er uden sejr i de 3 sidste kampe (2 uafgjorte, 1 nederlag), så måske kan vi drille dem alligevel. Til dagens kamp, var Diego Montavo endelig tilbage på holdet efter han var kommet sig over sin skade. De 10 udover ham var Ólavur Edmundsson, Kasper van Meer Madsen, Mont Blanc, Thorkild Mogensen, Mikkel Dehli, Duncan Edwards, Nanoq Jakobsen, Aputsiaq Jakobsen, John Graversen og Thorvald Bendtsen.

De gik desværre som ventet. Ajax satte en stopper for os, og selvom vi var overraskende meget på bolden, skabte vi ikke det store. Vi blev så heller ikke hjulpet på vej af de 2 straffespark, som Thorkild Mogensen desværre begik. Ólavur gik ellers til den rigtige side på begge straffespark, men de gik begge ind. Vi taber i alt 3-0 og det er selvfølgelig altid skuffende at tabe, men det bliver bare lidt mere ærgerligt at det sker efter 2 straffespark imod. Vi var bagud 1-0, da det første straffespark kom, men det ødelagde lidt vores chance for at komme tilbage i kampen.


TOP 3 MÅL
1. Paulo Reba Montavo 4 mål
2. Thorvald Bendtsen / Mads Dehli 3 mål

TOP 3 ASSIST
1. Ivan Vladikov / Malik Jakobsen 3 assist
2. Paulo Reba Montavo / Thorvald Bendtsen / Aputsiaq Jakobsen / Roald Edmundsson 2 assist

TOP 3 MOM
1. Paulo Reba Montavo 2 MOM
2. Malik Jakobsen / Thorvald Bendtsen / Kasper Van Meer Madsen / Ólavur Edmundsson / Aputsiaq Jakobsen / Mikkel Dehli 1 MOM

TOP 3 GENNEMSNIT
1. Kasper Van Meer Madsen 7,51
2. Malik Jakobsen 7,49
2. Mickey Van Meer Madsen 7,35

SKADER
1. Roald Edmundsson 2-5 dage
2. Don Vjiir Klaas 3-8 dageSTILLINGEN

Igen en update med en del point til jeres forskellige spillere, og alle brugere kom faktisk på tavlen. Pointene fordelte sig således:

1. ladelj (Ólavur Edmundsson 850 + Roald Edmundsson 100 = 950)
2. Wester (Malik Jakobsen 850)
3. szukizek (Paulo Reba Montavo 725)
4. Dehli (Mads Dehli 350 + Mikkel Dehli 50 = 400)
5. Arsrea (Frederik Gade 225)
6. Peroni21 (Nuka Jakobsen 200)
7. John Graversen (Mr. Møller 100)
8. Dennislauridsen (Thorkild Mogensen 50)
9. Nodiem (Ivan Vlaidkov 50)
10. Sarl (Mont Blanc 50)
11. whapz (Kasper van Meer Madsen 50)

ladelj tager 1. pladsen i den runde lige for næsen af Wester. Det skyldes selvfølgelig alle de point målmanden Ólavur Edmundsson skrabede sammen til ham, og han har virkelig været stærk i den her update. Dehli ligger stadig i spidsen i begge stillinger, men forspringet er skrumpet en smule.

Som altid har i 24 timer hvis i vil bruge nogle af jeres point, på noget der påvirker spillet. I kan se hvad man købe i første indlæg af tråden.
Logged


Wester
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: FMF Legenderne - Hvem bliver den største legende?
« Svar #207: 28 Mar 2016, 23:18 »

Malik <3
Logged

Var der nogen der sagde nørd?

Årets bruger 2012, 2013, 2014
Årets blog 2014
Blogmester 2014

Dehli
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: FMF Legenderne - Hvem bliver den største legende?
« Svar #208: 29 Mar 2016, 09:09 »

Middelmådig runde...
Tillykke til Wester og Ladelj, flot runde.
Logged

BIF siden 2003 - Af ren og skær fornuft
Barcelona siden 2004 - Helt naturligt

Min Blog - Parma Drama

szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: FMF Legenderne - Hvem bliver den største legende?
« Svar #209: 29 Mar 2016, 12:33 »

Typisk Diego er lige begyndt at røre lidt på sig og så bliver han skadet.  Sur må dog sige Pablo i den grad havde en kanon runde håber han fortsætter med at lave mål  Smiley
Logged


Sider: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 21 Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010