home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I går kl. 20:40:38 Wester Blogs Hard Brexit
I går kl. 17:03:08 Broen13 Omklædning... Spørgsmåltråden
I går kl. 09:17:41 mama99ai Omklædning... Hvem skal i være ?
I går kl. 09:02:28 mama99ai Klubsøgnin... Chelsea
18 Okt 2019, 13:22 Broen13 Klubsøgnin... Journeyman
16 Okt 2019, 11:46 Broen13 Spillersøg... Så gode bliver de
16 Okt 2019, 11:01 Tonesvendsen Spillersøg... Jeres bedste spiller i...
Antal Registrerede Brugere: 21143
  0 Brugere, 190 Gæster Online.

Indlæg: 1124776 over 30897 Emner
Nyeste Bruger: okubid
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2016
| |-+  Kategori: Idéfabrikken
| | |-+  FMF Legenderne - Hvem bliver den største legende?
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 21 Udprint
Forfatter Emne: FMF Legenderne - Hvem bliver den største legende?  (Læst 61242 gange)
Peroni21
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: FMF Legenderne - Hvem bliver den største legende?
« Svar #165: 26 Feb 2016, 19:05 »

Der skal drikkes i aften, så det når jeg sgu ikke  crazy

En update hvor du er lidt snalleret ville ellers være det fedeste nogensinde. Er jeg overbevist om  funny funny
Logged

Månedens bruger: Februar 15'
Månedens tråd: Februar 15'

Nuværende konkurrence: Ingen aktive p.t.
Nuværende blog: Ingen aktive p.t.

Crazy-Poul
Freelance Projekt
******

Offline Offline

 
Sv: FMF Legenderne - Hvem bliver den største legende?
« Svar #166: 27 Feb 2016, 21:42 »DECEMBER 2015

Hvor der i sidste måned, var lidt fremgang at sporer, var der i december ikke meget at glæde sig over. Vi har spillet 4 kampe i ligaen og 1 enkelt kamp i pokalturneringen. Jeg skal ikke kunne sige om det er mine managerevner, der ikke lige slår til, om taktikken er helt væk, om det er fordi moralen er helt nede eller om det er fordi hele truppen er så ung eller en kombination af alle tingene. Hvis i har nogle råd/justeringer må i endelig sige til, da det virkelig ikke kører pt.

For første gang i projektet, har en af jer brugere brugt point på noget der påvirker spillet. Szukizek har købt 3 garanterede startpladser til begge sine spillere, og dermed skal de spille de første 3 kampe af den her update.

KAMPENE

Vs. AZ (2/12/15) (U)
Jeg havde op til AZ kampen forsøgt mig med nogle lidt andre instruktioner og roller til spillerne i et forsøg på at ændre vores dårlige form. Dette var tæt på at lykkes allerede efter 28 sekunder, da Thorvald Bendtsen bliver spillet fri i dybden, men han kunne ikke konvertere den store mulighed. Efter 8 minutter kommer vi bagud efter en omstilling, der ender med en fremragende afslutning fra deres spiller op i det fjerne hjørne. Det dårlige forsvarsspil fortsætter fra vores side og 10 minutter senere, er vi bagud med 2, da et indlæg fra vores venstre side, finder vej til deres angriber, der ellers er markeret af 2 af vores mænd, og indlægget blev sikkert sendt i nettet med en førstegangsafslutni ng. Lidt efter, er vi igen tæt på, da Thorvald Bendtsen igen bliver spillet fri og har en relativ stor chance, men keeperen redder igen. Efter 40 minutters spil, bliver det til endnu en gentagelse, da vi nok engang får en stor chance. Denne gang er det Frederik Gade, der sætter Mads Dehli op med en bold indenom forsvaret, men også Mads Dehlis afslutning bliver taget af keeperen. Med lidt skarphed kunne den sagtens have stået 2-2 på nuværende tidspunkt. Vi kommer endelig på tavlen efter 55 minutter, og så det ikke engang en af vores spillere der scorede. Ivan Vladikov sender et skarpt indlæg indover fra sin position ude i venstre siden og hårdt presset af Paulo Reba Montavo, sender AZ-forsvaren bolden i eget net. I det 80. minut var jeg nærmest halvvejs i gang med at fejre en udligning, men John Graversen brænder en chance jeg ikke troede var mulig at brænde. Det hele starter med en genial bold fra Mount Everest ud til højre back Malik Jakobsen, der sender et fladt indlæg ind mod bagerste stolpe. Her finder han en helt fri John Graversen der sender en god afslutning, men keeperen redder altså endnu en gang. Det var ikke Thorvald Bendtsens dag i dag… og han formår da uheldigvis også at brænde endnu en friløber med 7 minutter igen. Han stopper for meget op og får til sidst sin afslutning blokeret af en AZ-forsvarer. Vi ender med at tabe 2-1 i en kamp, der statistisk set var helt lige. Vi havde masser af chancer og en sejr havde ikke engang været ufortjent. Desværre sender resultatet os ned på en sidsteplads i rækken, men i det mindste lover spillet godt for fremtiden.

(9) 6V-3U-6T AZ 2-1 FMF Legenderne 3V-2U-10T (17)
Mål: Muamer Tankovic (8), Alireza Jahanbakhsh (17) - Rajko Brezancic, selvmål (56)
Assist: Ivan Vladikov
MoM:

Indskiftninger/udskiftninger:
 • John Graversen – Mads Dehli (61)
 • Aputsiaq Jakobsen – Frederik Gade (61)
 • Mickey Van Meer Madsen – Paulo Reba Montavo (69)

Point:
 • Ivan Vladikov – Assist af forsvarsspiller 175 point


Vs. FC Utrecht (6/12/15) (H)
FC Utrecht er jo kun 1 af 3 hold som vi har slået i ligaen i år, så med det i mente + det gode spil vi viste i sidste kamp, så var jeg nogenlunde fortrøstningsfuld i forhold til at få et brugbart resultat. Vi sidder fuldstændig på dem de første 20 minutter, dog uden at skabe det store, men selvfølgelig kommer vi bagud alligevel. Et indlæg nær baglinjen finder vej til en Utrecht spiller, der sætter hovedet på, og så går bolden ind ved nærmeste stolpe. Vi har styr på bolden, men har svært ved at skabe chancerne. I pausen skifter jeg Aputsiaq Jakobsen ud, der havde et gult kort med Frederik Gade. FC Utrecht åbner anden halvleg bedst, og i det 52. minut er de tæt på 2-0 efter endnu en chance efter indlæg. Don Vjiir Klaas hiver dog en stor redning op af ærmet og holder os inde i kampen. 2 hjørnespark senere er bolden desværre at finde i vores net igen og så var det for alvor op af bakke. Vi havde det svært med Utrechts 3-2-3-2 formation og i anden halvleg, kom vi frem til meget få chancer. En af dem vi dog fik skabt, kom efter godt spil i højre side, der førte til et indlæg Paulo Reba Montavo, der blev halvclearet af Utrecht forsvaret, og til sidst endte hos Mads Dehli der forsøgte sig med en førstegangsafslutni ng, men hans skud gik over mål. Det hele ender 0-2 og vi får endnu et nederlag til statistikken. Heldigvis, taber vores 2 nærmeste konkurrenter også (Roda JC og De Graafschap), så stillingen er status quo i bunden.

(18) 3V-2U-11T FMF Legenderne 0-2 FC Utrecht 5V-7U-4T (11)
Mål: Sébastien Haller (21), Myenty Abena (54)
Assist:
MoM:

Indskiftninger/udskiftninger:
 • Frederik Gade – Aputsiaq Jakobsen (45)
 • Mads Dehli – John Graversen (56)
 • Mickey Van Meer Madsen – Mount Everest (77)

Point:

Vs. PEC Zwolle (12/12/15) (H)
Hvis vi skulle gøre os nogen forhåbninger om at få point igen, stod vi med en fin mulighed mod PEC Zwolle, der kun havde vundet 1 af deres seneste 6 kampe. Efter 10 minutter sender Zwolle en afslutning på stolpen. Vi havde ellers spillet en ganske forfærdelig første halve time, men for engang skyld havde vi lidt skarphed med os. Det starter med et hjørnespark af Ivan Vladikov, der i første omgang bliver clearet. Vi samler bolden op og den ryger igen ud til Vladikov, der tager et par træk ind i banen og sender et godt indlæg ind til Thorvald Bendtsen, der firsttimer den i kassen. Det er dog stadig PEC Zwolle, der er i førersædet og efter 55 minutter får de udlignet. 11 minutter senere kommer vi bagud på en afslutning som jeg bestemt syntes Ólavur Edmundsson burde have gjort mere ved. Det var en skidt periode for os, og kun 7 minutter går, der før vi kommer yderligere bagud. De spiller sig godt igennem midten af banen og til sidst sig kommer de alene med keeperen som intet kan gøre. Kollapset bliver totalt efter 78 minutter, hvor vi indkassere endnu et mål. Vi får i det mindste pyntet lidt på resultatet i kampens slutning, da Thorvald Bendtsen spiller en god bold indover til John Graversen. Vi taber 2-4 og jeg ved snart ikke om vi får vundet en kamp i ligaen igen. Det er sgu lidt svært at holde moralen oppe.

(18) 3V-2U-12T FMF Legenderne 2-4 PEC Zwolle 5V-7U-5T (13)
Mål: Thorvald Bendtsen (33), John Graversen (89) - Stef Nijland (55), Sheraldo Becker (66, 78), Stef Nijland (73)
Assist: Ivan Vladikov, Thorvald Bendtsen
MoM:

Indskiftninger/udskiftninger:
 • Mickey Van Meer Madsen – Duncan Edwards (61)
 • Aputsiaq Jakobsen – Frederik Gade (61)
 • John Graversen – Mads Dehli (72)

Point:
 • Thorvald Bendtsen – Scoring af angriber 100 point
 • Thorvald Bendtsen – Assist af angriber 100 point
 • John Graversen – Scoring af offensiv midtbanespiller 125 point
 • Ivan Vladikov – Assist af forsvarsspiller 175 point

Vs. FC Dordrecht (15/12/15) (H) (Hollandske pokalturnering)
Vi har gjort det godt i pokalen, og med en sejr ville vi være i kvartfinalen. Man kunne ikke rigtig se den niveauforskel, der burde være på de 2 hold i og med vi spiller i 2 forskellige rækker. Og det var endda FC Dordrecht, der havde den største chance i første halvleg, da de får en friløber dog tager stolpen. Anden halvleg startede også lige ud, men så begik Thorkild Mogensen et straffespark efter en duel ved et hjørnespark. Don Vjiir Klaas viste dog klassen og tog straffesparket. Vi må være mærket af den dårlige form, for vi spillede virkelig ikke en god kamp mod Dordrecht. Først med 10 minutter igen skaber vi noget, der minder om en chance. Et indirekte frispark, ender hos Frederik Gade, der header til den, men afslutningen ender lige på keeperen. Få minutter efter, får vi for engang skyld spillet os flot igennem, men Roalds afslutning mangler den sidste kvalitet. Den ender 0-0 og vi skal i forlænget. Efter 95 minutter spiller Dordrecht sig frem til en ny friløber, men igen redder Don Vjiir Klaas os. I det 115. minut burde vi virkelig have taget sejren, da Aputsiaq Jakobsen bryder fri i højre side og spiller den på tværs til Mads Dehli, der helt fri midt for mål ikke kan udplacere keeperen. Vi ender med 120 målløse minutter og dermed skal vi til straffesparkskonkur rence. Vi brænder vores 2 første spark og ender med at tabe 4-1. Endnu en skuffende kamp desværre. Et skuffende exit, men vi kom da en runde længere end bestyrelsen regnede med, så på den vis kan vi godt være lidt tilfredse med vores samlede indsats i turneringen.

FMF Legenderne 0-0 FC Dordrecht
Mål:
Assist:
MoM: Kasper Van Meer Madsen (8,4)

Indskiftninger/udskiftninger:
 • Frederik Gade – John Graversen (67)
 • Mads Dehli – Paulo Reba Montavo (67)

Point:
 • Don Vjiir Klaas – Reddet straffespark 100 point
 • Don Vjiir Klaas – Rent bur bonus (målmand) 75 point
 • Kasper Van Meer Madsen – kampens spiller kåring af forsvarsspiller 175 point
 • Kasper Van Meer Madsen – Rent bur bonus (forsvarsspiller) 50 point
 • Mont Blanc – Rent bur bonus (forsvarsspiller) 50 point
 • Thorkild Mogensen – Rent bur bonus (forsvarsspiller) 50 point
 • Mikkel Dehli -  Rent bur bonus (forsvarsspiller) 50 point

Vs. Feyenoord (20/12/15) (U)
Sidste kamp i denne update, byder på en kamp mod Feyenoord som lå nummer 15 inden vores kamp, så en sejr her ville bestemt være tiltrængt. Oveni dette, så vandt Roda deres kamp, så der var for alvor pres på os for at få nogle point. Det var en relativ chancefattig første halvleg, dog med Feyenoord i førersædet. Feyenoord skaber ikke de store chancer, men efter en halv time slår de et super indlæg ind fra højre, som Dirk Kuyt kommer først på og sender ind bag Ólavur Edmundsson med en god afslutning. I anden halvleg dominere Feyenoord endnu mere og efter 57 minutter kommer vi yderligere bagud. Vi kunne intet offensivt, hvilket gjorde overraskelsen det større, da vi fik reduceret med 2 minutter tilbage af kampen. Det startede faktisk med et indkast, et godt stykke inde på Feyenoords banehalvdel. Malik Jakobsen kaster bolden hele vejen ind i feltet til Thorvald Bendtsen, der tog et løb bag forsvaret. Han sender med det samme bolden skråt tilbage til Paulo Reba Montavo, der alene med keeperen sender bolden op i det fjerne målhjørne. Den ender 2-1 og selvom resultatet er tæt, var kampen bestemt alt andet. Skudstatistikken ender 18-3, boldbesiddelsen 60/40 og så havde Feyenoord endda hele 24 hjørnespark mod vores 0.

(15) 4S-7U-7N Feyenoord 0-0 FMF Legenderne 3S-2U-12N (18)
Mål: Dirk Kuyt (32), Rick Karsdorp (57) – Paulo Reba Montavo (90)
Assist: Thorvald Bendtsen
MoM:

Indskiftninger/udskiftninger:
 • John Graversen – Mads Dehli (45)
 • Thorvald Bendtsen – Roald Edmundsson (45)
 • Aputsiaq Jakobsen – Frederik Gade (68)

Point:
 • Thorvald Bendtsen – Assist af angriber 100 point
 • Paulo Reba Montavo – Scoring af offensiv midtbanespiler 125 point


KOMMENDE KAMPE

24/1 De Graafschap (H)
27/1 Heracles (U)
31/1 FC Groningen (U)

TOP 3 MÅL
1. Thorvald Bendtsen 5 mål
2. Paulo Reba Montavo 4 mål
3. Roald Edmundsson/Frederik Gade 3 mål

TOP 3 ASSIST
1. Mads Dehli 5 assist
2. Frederik Gade 3 assist
2. Paulo Reba Montavo/John Graversen/Ivan Vladikov/Aputsiaq Jakobsen 2 assist

TOP 3 GENNEMSNIT
1. Nanoq Jakobsen 7,60
2. Frederik Gade 7,13
3. Mickey Van Meer Madsen 7,11

SKADER
1. Nanoq Jakobsen 1-3 dage

STILLINGEN
Selvom det ikke kører for holdet, sker der stadig lidt i stillingen. Nodiem har trukket fra i den samlede stilling, da hans 2 spillere har skrabet flest point sammen i denne måned. Det blev til 350 point til Ivan Vladikov og 175 til Don Vjiir Klaas. Dermed er der nu 625 point ned til szukizek på 2. pladsen, der jo også brugte 500 point på 2 x 3 garanterede startpladser til sine spillere.

Som vanligt har i 24 timer til at bruge af jeres almindelige point, hvis i vil købe nogle af de ting, der påvirker spillet.Logged


Crazy-Poul
Freelance Projekt
******

Offline Offline

 
Sv: FMF Legenderne - Hvem bliver den største legende?
« Svar #167: 01 Mar 2016, 18:15 »JANUAR 2016

Januar bød på en måneds kamppause, så der blev spillet lidt venskabskampe inden vi spillede 3 ligakampe i slutningen af måneden. Det har faktisk været en fin måned, og med lidt held, havde vi fået endnu flere point. Ved årsskiftet, blev det også til en enkelt pris, da Nanoq Jakobsen blev årets U19 talent i Danmark på trods af han kun 4 kampe i 2015. Han har også præsteret godt i de kampe, men alligevel ret overaskende at tager prisen. Nanoq har faktisk været et friskt pust på holdet i den her update, men mere om det i kampreferaterne nedenfor.

KAMPENE

Vs. De Graafschap (24/1/16) (H)
Kampen der muligvis kommer til at definere resten af vores sæson. Vi har 2 point op til De Graafschap på 17. pladsen og 5 point op til Roda på 16. pladsen, så en sejr er virkelig et must. Hvis vi skal op på den rigtige side af stregen, er der desværre hele 11 point op, så vi skal sætte en længere stime sammen før det bliver aktuelt.

Det startede på beklageligvis som så ofte før. Vi kom nemlig bagud efter kampens første skud. Et ufarligt skud udenfor feltet blev rettet af Thorkild Mogensen, hvilket gjorde Don Vjiir Klaas helt chanceløs i målet. Vi skal dog ikke vente længe på et udligningsmål. Kun 3 minutter senere, ligger bolden nede i De Graafschap’s mål efter et rigtig fint gennemspillet angreb. Aputsiaq Jakobsen modtager bolden fra Diego Montavo, og han sender en førstegangsafleveri ng i dybden mod Roald Edmundsson, der viser kølighed foran kassen. Mærkelig nok, var der ikke flere højdepunkter i første halvleg, så vi haster videre til anden halvleg.

Vi startede bedst ud, og havde spillet de første 5 minutter af anden halvleg. Alligevel var det De Graafschap, der kom frem til den største chance lidt efter, da de spillede sig helt igennem, men Don Vjiir Klaas viste klassen i målet. Efter 61 minutter skifter jeg Mads Dehli ind, og kun 3 minutter senere, lægger han op til det bedste mål vi har scoret til dato i klubben. Mads får bolden ude i venstre side, og lægger bolden ind mod forreste stolpe, hvor Roald Edmundsson møder bolden og på fantastisk vis, sakser han bolden ind i mål. Vi kommer yderligere foran efter 77 minutter og denne gang efter en ny hjørnesparkskombina tion som jeg fornylig fandt på en FM-side. Den går kort sagt ud på man har en spiller til at lure udenfor feltet, der skal få bolden og lave nogle gode langskud, og det var lige præcis det der skete i dette tilfælde. Dermed stod den nu 3-1. Roald Edmundsson var ikke færdig med at scorer mål, og i kampens slutning, blev det til endnu et, da Mads Dehli igen fandt ham, denne gang med en fin stik i dybden, som Roald omsatte med et godt skud i det fjerne hjørne. Kampen slutter 4-1 og vi fik dermed en utrolig vigtig sejr. Der er stadig langt op, men det her er helt sikkert et vigtigt første skridt.


(18) 3V-2U-14T FMF Legenderne 4-1 De Graafschap 3V-4U-12T (17)
Mål: Roald Edmundsson (14, 64, 86), Mickey Van Meer Madsen (77) – Thorkild Mogensen, selvmål (10)
Assist: Aputsiaq Jakobsen x 2, Mads Dehli x 2
MoM: Roald Edmundsson (9,5)

Indskiftninger/udskiftninger:
 • Mickey Van Meer Madsen – Duncan Edwards (54)
 • Mads Dehli – John Graversen (61)
 • Nuka Jakobsen – Thorkild Mogensen (82)

Point:
 • Thorkild Mogensen – Selvmål -30 point
 • Roald Edmundsson – 3 x Scoring af angriber 300 point
 • Roald Edmundsson – Kampens kåringspiller af angriber 100 point
 • Roald Edmundsson – Hattrick 100 point
 • Mads Dehli – 2 x Assist af offensiv midtbanespiller 250 point
 • Aputsiaq Jakobsen – 2 x Assist af offensiv midtbanespiller 250 point
 • Mickey Van Meer Madsen – Scoring af midtbanespiller 150 point

Vs. Herarcles (27/1/16) (U)
Det var en rimelig lige start, og vi havde et par halve chancer, til henholdsvis Frederik Gade og Mads Dehli, der begge godt kunne have givet mål, havde de været lidt mere effektive. Efterfølgende var det Heracles tur til at dominere det næste stykke tid, og de skabte også nogle relative store chancer, som Ólavur Edmundsson, dog tog sig sikkert af. Med få minutter tilbage af halvlegen, kommer vi uheldigvis bagud efter et hjørnespark. Først rammer Nuka Jakobsen bolden i nakken og så forsøger Mount Everest at sparke bolden væk, kun for at ramme en Heracles spiller lige i hovedet, som så resulterer i at bolden ryger direkte ind i målet. Derfra havde vi stort set ikke noget spil, og det lignede det kun var et spørgsmål om tid før Hercales ville scorer igen. Med 10 minutter igen fik vi dog en relativ stor chance til Roald Edmundsson, der blev spillet i dybden. Keeperen kom ud i ham, men han befandt sig i meget spids vinkel og skuddet var aldrig rigtig helt farligt. I det 82. minut fik Mount Everest sit andet gule kort, og fuldender en uheldig kamp fra hans side. Det hele ender 1-0 og vi kunne desværre ikke bygge videre på den sejr vi fik i sidste kamp.

(10) 9V-2U-9T Heracles 1-0 FMF Legenderne 4V-2U-14T (17)
Mål: Oussama Tannane (45)
Assist:
MoM:

Indskiftninger/udskiftninger:
 • Aputsiaq Jakobsen – Frederik Gade (59)
 • Nanoq Jakobsen – Paulo Reba Montavo (59)
 • Roald Edmundsson – Thorvald Bendtsen (59)

Point:

Vs. FC Groningen (31/1/16) (U)
Alle vores omkringlæggende konkurrenter, havde forinden vores kamp smidt point, så en uafgjort eller selvfølgelig helst en sejr ville være meget tiltrængt. Og det starter da også helt perfekt for os. Allerede efter 2 minutter sender Diego Montavo Nanoq Jakobsen i dybden med en bold bagom forsvaret. Nanoq træder på bolden og spiller den på tværs ind til Roald Edmundsson, der har taget løbet ind i feltet og med en førstegangsafslutni ng sender han bolden i mål i det korte hjørne. Efter vores mål, satte Groningen sig mest på spillet, men alligevel, var det os, der scorede kampens næste. Roald blev spillet dybt helt ude ved sidelinjen og spurtede på fornem vis forbi en Groningen forsvarer. Han driver bolden hele vejen ind i det lille felt, hvor han skyder på kassen. Bolden bliver parreret ud til keeperens venstre side, hvor Nanoq Jakobsen kommer først på den og scorer i det tomme mål. Efter 31 minutter var Groningen tæt på at reducere, men skuddet tog stolpen. 7 minutter efter kunne vi dog ikke holde dem fra at scorer, da der blev alt for meget plads mellem vores 2 centrale forsvarsspillere og Don Vjiir Klaas kunne desværre ikke redde den i målet. Vi er tæt på at komme godt igen med det samme lidt efter, da Nanoq Jakobsen endnu en gang finder Roald Edmunddson, men hans forsøg bliver reddet til hjørne. I anden halvlegs start, var samme kombination igen på spil, men denne gang manglede Roalds afslutning kvalitet og endte et stykke forbi mål. Efter en times spil, måtte Thorkild Mogensen udgå med en skade og Mr. Møller kom ind i stedet for ham. Kort efter havde vi en utrolig firedobbelt chance. Nanoq Jakobsen kom til baglinjen og sendte et indlæg ind på stolpen. Bolden ryger ud til Roald, der godt nok står i en meget spids vinkel, men herfra får han 3 skud, hvor keeperen redder de 2 og den sidste tager sidenettet. Vi havde en god periode her, og lidt efter laver vi et genialt opspil, der igen ender hos Roald, der dog er lidt for hurtig på aftrækkeren og han kunne godt have gjort chance større hvis han ventede. Hans skud endte lige på keeperen. Med 10 minutter igen får Groningen en kæmpe chance, men Don Vjiir Klaas viser klassen og redder bolden til hjørne. Men men men.. med 5 minutter igen scorer Groningen på et hjørnespark og så er alt som det plejer. Vi ender med 2-2 og det må siges at være en utrolig stor skuffelse. Vi viser godt spil, kommer foran med 2, brænder kæmpe chancer og får et mål imod på hjørne. Det er så bittert. Dog så spiller vi som sagt godt, og kan vi bygge videre på det har vi en chance.

(13) 6V-8U-7T FC Groningen 2-2 FMF Legenderne 4V-2U-15T (17)
Mål: Mimoun Mahi (38), Albert Rusnák (85) – Roald Edmundsson (2), Nanoq Jakobsen (14)
Assist: Nanoq Jakobsen, Roald Edmundsson
MoM: Nanoq Jakobsen (8,8)

Indskiftninger/udskiftninger:
 • Mickey Van Meer Madsen – Duncan Edwards (46)
 • Mr. Møller – Thorkild Mogensen (60)
 • Mads Dehli – John Graversen (70)

Point:
 • Roald Edmundsson – Scoring af angriber 100 point
 • Roald Edmundsson – Assist af angriber 100 point
 • Nanoq Jakobsen – Assist af offensiv midtbanespiller 125 point
 • Nanoq Jakobsen – Scoring af offensiv midtbanespiller 125 point
 • Nanoq Jakobsen – Kampens spiller kåring af offensiv midtbanespiller 125 point
KOMMENDE KAMPE

6/2 Ajax (H)
14/2 PSV (U)
21/2 Willem II (H)
28/2 Vitesse (U)

TOP 3 MÅL
1. Roald Edmundsson 7 mål
2. Thorvald Bendtsen 5 mål
3. Paulo Reba Montavo 4 mål

TOP 3 ASSIST
1. Mads Dehli 7 assist
2. Aputsiaq Jakobsen 4 assist
3. Paulo Reba Montavo 3 assist
 
TOP 3 GENNEMSNIT
1. Nanoq Jakobsen 7,57
3. Mickey Van Meer Madsen 7,12
2. Frederik Gade 7,11

SKADER
1. Thorkild Mogensen – mellem 12 og 14 dage 

AFRUNDING

Når jeg skal opsummere på januar måned, syntes jeg alt i alt vi kan være godt tilfredse. Først og fremmest fik vi en meget vigtig sejr mod De Graafschap, og vi har nu 2 point ned dem, mens vi har 4 point op til Roda, så der er da lidt håb at sporer. Hvis vi bare begynder at blive lidt skarpere i felterne kan vi altså godt vinde flere af vores kampe. Jeg tillader mig at være optimistisk, men jeg ser også frem imod en svær februar måned, hvor vi møder både Ajax og PSV.

STILLINGEN
Der blev scoret relativ mange point i den her runde og de fordelte sig på få spillere. Det var især Roald Edmundsson som var i hopla i denne update og han fik hele 700 point. Nanoq Jakobsen vendte for alvor tilbage fra sin skade og viste godt spil og han fik 375 point i den her update.

Wester kom lidt tættere på toppen igen og grundet Roalds point, sprang ladelj fra 8. til 5. pladsen.Logged


ladelj
Juniorspiller
**

Offline Offline


 
Sv: FMF Legenderne - Hvem bliver den største legende?
« Svar #168: 01 Mar 2016, 18:20 »

Så kom vi lidt igang, godt Roald Smiley
- Super Update endnu endnu engang Poul!
Logged

szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: FMF Legenderne - Hvem bliver den største legende?
« Svar #169: 01 Mar 2016, 18:36 »

Sys da godt nok at Diego Montavo skal til at lette måsen lidt og se at komme igang med at spille bold :-( han laver alt for få points til mig :-(
Logged


Crazy-Poul
Freelance Projekt
******

Offline Offline

 
Sv: FMF Legenderne - Hvem bliver den største legende?
« Svar #170: 02 Mar 2016, 10:02 »

Så kom vi lidt igang, godt Roald Smiley
- Super Update endnu endnu engang Poul!

Tusind tak ladelj Smiley

Sys da godt nok at Diego Montavo skal til at lette måsen lidt og se at komme igang med at spille bold :-( han laver alt for få points til mig :-(

Ja det ville da ikke gøre noget, hvis han bød mere ind, men generelt scorer vores centrale midtbanespillere ikke mange point til klubben. Det mest dem længere fremme Peace
Logged


Sarl
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: FMF Legenderne - Hvem bliver den største legende?
« Svar #171: 02 Mar 2016, 12:12 »

Sæt Mount Everet i en CM(A) rolle og du skal se løjer!
Logged

Isolation

Crazy-Poul
Freelance Projekt
******

Offline Offline

 
Sv: FMF Legenderne - Hvem bliver den største legende?
« Svar #172: 02 Mar 2016, 13:13 »

Sæt Mount Everet i en CM(A) rolle og du skal se løjer!

Han spiller CM(D) i vores formation, så uden ham bliver det nok lidt for offensivt, og hans styrker er klart bedre i det defensive end det offensive Peace
Logged


Crazy-Poul
Freelance Projekt
******

Offline Offline

 
Sv: FMF Legenderne - Hvem bliver den største legende?
« Svar #173: 03 Mar 2016, 21:34 »FEBRUAR 2016

Så er februar 2016 overstået, og hvor der i sidste måned var fremgang at spore, så var der ikke meget af den slags i februar måned, men mere om det nedenfor. Der er sket lidt på personalefronten, hvor jeg har hevet 2 nye trænere ind, som i kan se her og her. Dermed ser oversigten således ud og vi har nu mindst 3½ i alle kategorier bortset fra de 2 fysiske, hvor det "kun" er 3 stjerner, så det er næste post, der skal investeres i når der bliver plads og råd til det.

KAMPENE

Vs. Ajax (6/2/16) (H)
Første kamp i denne update, var hjemme mod Ajax og jeg havde til denne kamp, byttet om på rækkefølgen i forhold til rotation, så det blev næsten det samme hold, der spillede den sidste kamp mod Groningen, bortset fra en skade og en karantæne. Det er det hold, der har givet os point på det seneste, og lige nu det hold, med de spillere som er i bedst form (som Roald Edmundsson, Aputsiaq Jakobsen og Nanoq Jakobsen). Ajax havde både Viktor Fisher og Lasse Schöne i startopstillingen. Det starter ikke optimalt idet vi kommer bagud allerede efter 2 minutter. En lidt tilfældig bold får lov at rejse på tværs af feltet, og der kom en Ajax mand og sparkede den ind uden chance for Don Vjiir Klaas i målet. Vi var spillet fuldstændig ude af brættet de første 20 minutter, men i det 24. minut var vi virkelig tæt på at få udlignet, da Roald Edmundsson kommer først på en indlæg tæt under mål, men hans afslutning sad lige på keeperen. Returen røg ud til Aputsiaq Jakobsen, der uheldigvis ramte Roald og chancen var forspildt. I anden halvleg, stod der Ajax på det hele. Don Vjiir Klaas, måtte flere gange hive nogle store redninger frem, og det var næsten kun hans skyld, at vi ikke tabte med mere. Med 10 minutter igen, kunne vi ikke holde stand mere og vi indkasserede vores andet mål i kampen. Det endte 2-0 til Ajax og det kunne sagtens have blevet til mere for dem.

Nogle dage efter kampen, blev Roald Edmundsson skadet til træning og han er ude de næste 4-5 uger. Ærgerligt for ham, og holdet, efter han på det sidste har præsteret ganske godt.

(17) 4V-3U-15T FMF Legenderne 0-2 Ajax 11V-2U-9T (6)
Mål:Anwar El Ghazi (2, 80)
Assist:
MoM:

Indskiftninger/udskiftninger:
 • Thorvald Bendtsen – Roald Edmundsson (60)
 • Mads Dehli – John Graversen (60)
 • Frederik Gade – Aputsiaq Jakobsen (76)

Point:


Vs. PSV (14/2/16) (U)
2. kamp i denne update, var mod PSV på udebane, så det var ikke fordi jeg havde de største forventninger til point. Vi holdt stand i 12 minutter inden vi så kom bagud, da PSV scorede efter et godt indlæg fra højre side. 2 minutter går, før vi er bagud med 2 og det var efter nogenlunde samme opskrift som før. Det var ikke en super start for at sige det mildt, og der går kun 1 minut før vi kommer bagud 3-0. Ivan Vladikov havde ikke sin bedste dag, og efter 38 kommer vi bagud 4-0, endnu engang efter et indlæg ude i hans venstre side. I starten af anden halvleg, kommer vi bagud med 5, denne gang efter et indlæg fra venstre side. Et par minutter efter min sidste indskiftning, blev Frederik Gade skadet og så måtte vi spille færdigt med kun 10 mand. Det var næppe det, der gjorde forskellen, men i det næstsidste minut af kampen scorede PSV til 6-0. Det værste ved den runde, var at Roda vandt, så nu har 5 point op til dem på 16. pladsen. PSV havde i øvrigt hele 8 mand på det følgende ugens hold.

(2) 15V-U-4T PSV 6-0 FMF Legenderne 4V-3U-16T (17)
Mål: Jürgen Locadia (12, 38), Luuk de Jong (14, 15, 50), Maxime Lestienne (89)
Assist:
MoM:

Indskiftninger/udskiftninger:
 • Diego Montavo – Mickey Van Meer Madsen (66)
 • John Graversen – Mads Dehli (66)
 • Nanoq Jakobsen – Paulo Reba Montavo (78)

Point:


Vs. Willem II (20/2/16) (H)
Kampen mod Willem II, skulle gerne give point efter vores 2 klarer nederlag til Ajax og PSV. Og hvis vi skal være helt ærlige, burde vi også have bedre chancer for point mod Willem II end de 2 andre hold. Vi startede med at være meget på bolden, dog uden at skabe noget. Efter 10 minutter var det ved at gå galt, da Mont Blanc ramte et indlæg skævt og det var lige ved at fører til et selvmål, men Don Vjiir Klaas, var hurtigt i opfattelsen og fik reddet bolden, som Kasper Van Meer Madsen efter følgende fik clearet. 2 minutter senere lægger bolden i nede i målet, og heldigvis for os, var det nede i Willems ende. Aputsiaq Jakobsen står med et frispark et godt stykke fra mål og jeg tænker han skal til at sparke den håbløst over. Han var dog klogere end det, og han spiller den i stedet kort til Mikkel Dehli, der med det samme sender Thorvald Bendtsen i dybden, der befinder sig på kanten af offside, og han hamrer den sikkert ind til 1-0. På trods af godt spil de følgende minutter, så kunne vi ikke holde fast i føringen, som blev brudt efter 22 minutter. Resten af kampen var et skydetelt fra Willems side, og de sluttede med hele 25 skud mod vores 3. Det var langt fra en god kamp fra vores side, men i vores situation, kan man altid bruge 1 point.

(17) 4V-3U-17T FMF Legenderne 1-1 Willem II 10V-5U-9T (8)
Mål:Thorvald Bendtsen (12) – Fedo Vico (22)
Assist:Mikkel Dehli 
MoM:

Indskiftninger/udskiftninger:
 • Mads Dehli – John Graversen (59)
 • Mickey Van Meer Madsen – Diego Montavo (59)
 • Mr. Møller – Thorkild Mogensen (74)

Point:
 • Thorvald Bendtsen – Scoring af angriber 100 point
 • Mikkel Dehli – Assist af forsvarsspiller 175 point


Vs. Vitesse (28/2/16) (U)
Sidste kamp i den her update, var mod Vitesse. Kampen startede dårligt i den forstand, at Frederik Gade blev skadet efter 3 minutter og blev udskiftet med Aputsiaq Jakobsen. Det skulle senere vise sig at Frederik ville være ude i 3-4 uger. Som så ofte før, kommer vi bagud. Denne gang efter en dårlig clearing, der gør Vitesse får bolden højt oppe på banen og få afleveringer senere ligger bolden i vores mål. Vi har igen en af vores dårlige offensive kampe, og vi skaber nærmest ikke noget. I anden halvleg scorer Vitesse igen og nu så det for alvor svært ud. Efter 68 minutter fik vi en ok chance, da en nedfaldsbold ender hos Mads Dehli, der sender et fint skud mod det fjerne hjørne, som dog bliver reddet relativt sikkert af Vitesse keeperen. I slutningen af anden halvleg scorer Vitesse til slutresultatet 3-0. Endnu et nederlag blev det altså til, og det er heldigt for os, at der er et hold der ringere end os i den her sæson, så vi som det ser ud nu ikke ender på den direkte nedrykningsplads, men i stedet en playoff-plads.


(13) 7V-9U-9T Vitesse 3-0 FMF Legenderne 4V-4U-17T (17)
Mål:Izzy Brown (11,83), Denys Oliynyk (61)
Assist:
MoM:

Indskiftninger/udskiftninger:
 • Aputsiaq Jakobsen – Frederik Gade (4)
 • Nanoq Jakobsen – Paulo Reba Montavo (61)

Point:
KOMMENDE KAMPE

5/3 FC Twente (H)
13/3 Roda JC (H)
19/3 ADO Den Haag (U)

TOP 3 MÅL
1. Roald Edmundsson 7 mål
2. Thorvald Bendtsen 6 mål
3. Paulo Reba Montavo 4 mål

TOP 3 ASSIST
1. Mads Dehli 7 assist
2. Aputsiaq Jakobsen 4 assist
3. Thorvald Bendtsen 3 assist
 
TOP 3 GENNEMSNIT
1. Nanoq Jakobsen 7,28
3. Mickey Van Meer Madsen 7,07
2. Frederik Gade 7,07

SKADER
1. Roald Edmundsson - 7 dage til 2 uger
2. Frederik Gade - 3 uger

AFRUNDING

Jeg havde på forhånd ikke forventet, at vi ville få mange point i de her 4 kampe, men det er alligevel gået lidt dårligere end jeg havde håbet. De 2 kampe mod Ajax og PSV blev tabt samlet 0-8 og det er selvfølgelig for meget. I Ajax kampen, var vi resultatmæssigt med, men mod PSV fik vi virkelig tæv, og vi tabte alt alt for stort. I den her update, har vi både været for dårlige offensivt og defensivt, og det er selvfølgelig noget vi helst skal have lavet om på, for ellers kan vi godt ende under De Graafschap på 18. pladsen. Så fik vi et ok point mod Willem II, hvor vi i virkeligheden var lidt heldige, og til slut blev det til endnu et stort nederlag mod Vitesse. Så 1 point blev det altså til, og med 8 kampe igen, ligner det vi ender på en playoff plads om at undgå nedrykning.

I næste måned, har vi også nogle spændende kampe, og især de 2 på hjemmebane skal gerne give 3-6 point. Forhåbentlig kan vi slå vores anden nedrykningsrival Roda FC, som vi tidligere slog 1-0 på udebane, og så håber jeg også vi kan drille Twente og måske tage alle 3 point. Det håber man selvfølgelig altid, men sidst vi mødtes, tabte vi kun 1-0, så måske vi kan gøre mere ved dem den her gang.

STILLINGEN

I stillingen er der ikke sket det helt store. Der blev kun tjent 275 point i alt, hvilket gør at Dehl rykker i plads op, så han nu er på 3. pladsen, mens Dennislaurdisen og har sprunget 1 plads op, og han ligger nu på 6. pladsen.

Som altid har i 24 timer hvis i vil bruge nogle af jeres point, på noget der påvirker spillet. I kan se hvad man købe i første indlæg af tråden.
Logged


Crazy-Poul
Freelance Projekt
******

Offline Offline

 
Sv: FMF Legenderne - Hvem bliver den største legende?
« Svar #174: 06 Mar 2016, 17:42 »MARTS 2016

Så er jeg klar til at opdatere jer på, hvad der er sket i marts måned 2016. Det er ved at spidse til i ligaen, og der er nu kun 5 kampe tilbage i ligaen. I den her update, har jeg spillet 3 kampe og nedenfor, kan i se hvordan det er gået i disse.

KAMPENE

Vs. FC Twente (5/3/16) (H)
Første kamp i denne update, var mod topholdet FC Twente. Vi tabte det omvendte kamp 1-0, så det burde ikke være en hel umulig opgave at få point. Kampen var lige ved at starte helt frygteligt for os, da Twente spillede sig frem til en åben chance efter bare 15 sekunder, men heldigvis var deres angriber uskarp og skød et stykke ved siden af. Twente lagde et godt tryk på os i kampens første kvarter og efter 11 minutter fik de også scoret kampens første mål. Det var ikke gjort med det, og kun 3 minutter gik der, før vi var yderligere bagud. Vi holdt godt stand det næste stykke tid, men vi skabte ikke rigtig noget selv. Kort før pausen, kom hvad der godt kunne ligne det sidste søm i kisten, da Twente scorede til 3-0, denne gang på et hjørnespark. Det går lidt bedre i anden halvleg, og efter en times spil burde vi have reduceret, da Thorvald Bendtsen fik en åben chance, men hans forsøg blev reddet af keeperen. Vi får ikke reduceret, og kampen ender 3-0. Vi vinder dog skudstatistikken i anden halvleg 8-3, så det i det mindste noget.

En anden interessant kamp for os, var kampen mellem De Graafschap og Roda JC som jo begge ligger i bunden sammen med os. Roda JC vandt, så nu har vi 9 point op til Roda, hvilket nok betyder at vi bare skal fokusere på at holde De Graafschap under os resten af turneringen.
 
(17) 4V-4U-18T FMF Legenderne 0-3 FC Twente 13V-9U-4T (3)
Mål: Michael Olaitan (11), Eghan Shadrach (14), Kamohelo Mokotjo (43)
Assist:
MoM:

Indskiftninger/udskiftninger:
 • Mount Everest – Duncan Edwards (45)
 • Mickey Van Meer Madsen – Diego Montavo (69)
 • Mads Dehli – John Graversen (69)

Point:


Vs. Roda JC (13/3/16) (H)
Vores næste kamp var netop mod Roda, og jeg håbede virkelig vi kunne få point ud af det her opgør og selvfølgelig helst 3 af slagsen. Det kan godt være vi ikke har været godt præsterende i store dele af sæsonen, men vi er altså heller ikke heldige. Efter 6 minutter, begår Mr. Møller straffespark efter en duel i feltet som følge af et indirekte frispark til Roda. Uheldet stopper ikke der. Ólavur Edmundsson redder sgu straffesparket, men returen ryger ud til Roda spilleren, der så bliver taklet af Malik Jakobsen. Bolden ryger ind i Nuka Jakobsen og rammer ham i hælen, hvilket gør at bolden ligger perfekt til rette til Roda spilleren, som så derfra sender bolden i kassen. Det burde være umuligt at være så uheldige, men det er vi altså. Efter 9 minutter er vi tæt på at komme tilbage, da Mickey Van Meer Madsen header bolden på overlæggeren efter et hjørnespark. 2 minutter senere, er vi igen tæt på. Aputsiaq Jakobsen blev sendt i dybden, hvorefter han spiller bolden skråt tilbage til Mount Everest, der er helt fri inde i feltet, men hans afslutning savner kvalitet. 19 minutter inde i kampen, får vi reduceret og helt fortjent efter min mening. Malik Jakobsen har bolden ude i højre side, og han sender et super indlæg ind mod bagerste stolpe, hvor Mads Dehli stiger til vejrs og flot header bolden i kassen. Thorvald Bendtsen fik næste store chance, og den kom efter et godt indlæg fra Paulo Reba Montavo, men Thorvalds forsøg sad lige på keeperen. Stik imod alt spil og chancer, er det Roda, der scorer det næste mål. Målet var rent faktisk rimelig godt gennemspillet, men det var sygt ufortjent i forhold til kampens forløb.

Efter 63 minutter skiftede jeg Roald Edmundsson ind, som havde været ude de sidste mange uger med skade. Det fungerede ikke rigtig for os i anden halvleg, og på det tidspunkt var det faktisk helt fair at Roda bringer sig yderligere foran. Vi kender bare ikke vores besøgelsestid, hverken i den her kamp eller sæsonen som helhed. Kampen slutter helt skidt af med endnu et Roda mål og igen var det faktisk et rigtig flot mål fra Rodas side. I sidste ende taber vi fortjent 4-1, men kampen kunne være gået meget anderledes, hvis vi bare havde været lidt skarpere. Nu røg chancen i hvert fald endegyldigt for at hente dem, og dermed starter kampen for at undgå 18. pladsen og den direkte nedrykning.

(17) 4V-4U-19T FMF Legenderne 1-4 Roda JC 7V-4U-16T (16)
Mål: Mads Dehli (19) – Nathan Rutjes (7), Tomi Juric (37,65, 85)
Assist: Malik Jakobsen
MoM:

Indskiftninger/udskiftninger:
 • Nanoq Jakobsen – Paulo Reba Montavo (45)
 • Roald Edmundsson – Thorvald Bendtsen (63)
 • Mont Blanc – Mr. Møller (67)

Point:
 • Mads Dehli – Scoring af offensive midtbanespiller 125 point
 • Malik Jakobsen – Assist af forsvarsspiller 175 point
 • Ólavur Edmundsson – Reddet straffespark 100 point


Vs. ADO Den Haag (19/3/16) (U)
Jagten på forårets 2. anden sejr, fortsatte mod ADO Den Haag som havde hele 26 point flere end os før kampen. Det var i øvrigt Roald Edmundssons første start siden hans skade. Kampen startede desværre som man kunne frygte. På ADO Den Haags første skud, der kom efter 7 minutter, bringer de sig foran. Det var den tidligere Brøndbydreng Mathias Gehrt, der stod for målet. De sad på det hele i første halvleg og havde flere nærgående forsøg. I det 44. minut blev presset for meget for Thomas Mogensen, der fik sit andet gule kort, og dermed måtte vi spille resten af kampen med 10 mand. Med 10 mand, blev det selvsagt ikke nemmere for os, og efter 55 minutter kommer vi bagud 2-0. 75 minutter inde i kampen, lukker ADO Den Haag endeligt, med et mål til 3-0 efter et hjørnespark. Alt i alt endnu en skidt kamp, men dog skal Ólavur Edmundsson roses, da han havde flere flotte redninger og endte med en rating på 8,3.


(8) 12V-6U-10T ADO Den Haag 3-0 FMF Legenderne 4V-4U-20T (17)
Mål: Mathias Gehrt (7), Ludcinio Marengo (55), Dejan Lekic (75)
Assist:
MoM:

Indskiftninger/udskiftninger:
 • Mr. Møller – John Graversen (44)
 • Paulo Reba Montavo – Nanoq Jakobsen (75)
 • Roald Edmundsson – Thorvald Bendtsen (75)

Point:
KOMMENDE KAMPE

3/4 NEC (U)
10/4 sc Heerenveen (H)
17/4 AZ (H)

TOP 3 MÅL
1. Roald Edmundsson 7 mål
2. Thorvald Bendtsen 6 mål
3. Paulo Reba Montavo 4 mål

TOP 3 ASSIST
1. Mads Dehli 7 assist
2. Aputsiaq Jakobsen 4 assist
3. Thorvald Bendtsen 3 assist
 
TOP 3 GENNEMSNIT
1. Nanoq Jakobsen 7,13
2. Frederik Gade 7,07
3. Mickey Van Meer Madsen 7,05

SKADER
1. Frederik Gade 1-3 dage
2. John Graversen 3-4 uger
3. Mikkel Dehli 3-4 uger
4. Don Vjiir Klaas 4-5 uger

AFRUNDING

Endnu en måned, hvor tingene ikke er gået helt som man kunne have håbet. Mod Twente og ADO Den Haag, fik vi 2 klarer nederlag, og selvom det egentlig også var tilfældet mod Roda, hvor vi jo tabte 4-1, så kunne det altså have set anderledes ud, havde vi bare haft en smule marginaler på vores side. Med de resultater vi har fået i marts måned, så kan vi nu højest ende på den 17. plads, som vi aktuelt ligger på. Dermed er missionen også klar for resten af sæsonen, og det er, at holde De Graafschap under os, så vi ikke ender på den direkte nedrykningsplads.

STILLINGEN

I stillingen, er det småt med action, da vi jo desværre ikke får lavet særlig mange mål for tiden. Wester og Dehlli kom begge lidt tættere på Nodiem på førstepladsen og så fik ladelj selvføgelig også 100 point til sin konto, da Ólavur Edmundsson tog et straffespark mod Roda.

Som altid har i 24 timer hvis i vil bruge nogle af jeres point, på noget der påvirker spillet. I kan se hvad man købe i første indlæg af tråden.
Logged


Sarl
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: FMF Legenderne - Hvem bliver den største legende?
« Svar #175: 06 Mar 2016, 20:32 »

Der må være noget galt med pointsystemets opbygning, når mine stjerne kan ligge så håbløst meget på sidstepladsen. Haha.
Logged

Isolation

John Graversen
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline

 
Sv: FMF Legenderne - Hvem bliver den største legende?
« Svar #176: 06 Mar 2016, 20:53 »

Jeg er ganske enig. Det at have forsvarsspillere har indtil videre været en dårlig investering!
(Og min kant er elendig, så jeg indtager en flot næstsidsteplads)
Logged

Naah.

szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: FMF Legenderne - Hvem bliver den største legende?
« Svar #177: 06 Mar 2016, 22:41 »

håber at drengene kan holde til presset og ikke rykke ned  Ubeslutsom
Logged


Crazy-Poul
Freelance Projekt
******

Offline Offline

 
Sv: FMF Legenderne - Hvem bliver den største legende?
« Svar #178: 07 Mar 2016, 22:38 »

Jeg er ganske enig. Det at have forsvarsspillere har indtil videre været en dårlig investering!
(Og min kant er elendig, så jeg indtager en flot næstsidsteplads)

Top 3 har faktisk en forsvarsspiller hver, men de er også backs, så de har nok lidt bedre forudsætninger for point. Men det er i hvert fald ikke mange clean sheet point forsvarsspillerne har fået indtil videre.

håber at drengene kan holde til presset og ikke rykke ned  Ubeslutsom

Håber jeg sgu også. Syntes jeg har prøvet hvad som helst efterhånden, men det har været stolpe ud det meste af tiden  Ubeslutsom
Logged


Crazy-Poul
Freelance Projekt
******

Offline Offline

 
Sv: FMF Legenderne - Hvem bliver den største legende?
« Svar #179: 09 Mar 2016, 13:17 »APRIL 2016
Så er april måned overstået, og den bød på 3 kampe. Der har igen også været landsholdsfodbold på programmet, og det starter vi med nedenfor.

LANDSHOLD
Der har igen været landsholdskampe på de forskellige U-hold, og her er lidt om hvordan det gik vores spillere. De danske U21 drenge mødte England og tabte hele 6-1. Følgende af vores spillere var med: Mr. Møller, Thorvald Bendtsen, Thorkild Mogensen, Paulo Reba Montavo, Diego Montavo, Malik Jakobsen, Frederik Gade og Mads Dehli. Sidstnævnte stod for det enlige mål, mens Paulo Reba Montavo stod for assisten. Dermed er der 225 point til dem begge.

De hollandske U21 drenge var også i aktion og her gik det lidt bedre. De mødte Spanien, og det blev til en 2-0 sejr. Roald Edmundsson, Mickey Van Meer Madsen, Mount Everest og Nuka Jakobsen var alle involveret. Ingen mål eller assist til nogle af dem, men Nuka Jakobsen var med til at holde clean sheet så han får 150 point for dette.

Mont Blanc fik også spilletid for det franske U21 landshold, endda som angriber og han fik 10 minutter i 3-1 sejren over Slovakiet.

KAMPENE

Vs. NEC (2/4/16) (U)
Der skete ikke ret meget i kampens første 40 minutter, men derfra tog det så også fart. Malik Jakobsen begik et klodset straffespark. Det fik Mount Everest til at brokke sig til et gult kort nummer 2, og dermed blev han udvist. Straffesparket blev omsat til mål, og nu så det for alvor svært ud. Efter en times spil, sender Malik Jakobsen et perfekt fladt indlæg ind til Roald Edmundsson, der er helt fri tæt under mål, men han skyder lige på keeperen. NEC har stadig de fleste af chancerne på det her tidspunkt i kampen, men med 10 minutter igen, får vi igen en kæmpe chance. Denne gang til Thorvald Bendtsen, der får en åben chance midt for mål, men hans afslutning sidder lige på keeperen. Hvis bare vi havde den skarphed.. Det ender 1-0 til NEC, og havde vi undgået det straffe + det røde kort, tror jeg bestemt, at vi kunne få point. Vi viste godt spil efter vi var 10 mand, og skabte 2 åbne chancer, hvor man må kunne forvente, at vi minimum kan scorer på den ene. Kan vi videreføre nogle af de ting vi viste i den her kamp, har vi bestemt en chance for at hente flere point fremover.

(10) 11V-7U-11T NEC 1-0 FMF Legenderne 4V-4U-21T (17)
Mål: Janio Bikel (41)
Assist:
MoM:

Indskiftninger/udskiftninger:
 • Duncan Edwards – Frederik Gade (40)
 • Aputsiaq Jakobsen – Mickey Van Meer Madsen (68)
 • Thorvald Bendtsen – Roald Edmundsson (68)

Point:

Vs. sc Heerenveen (10/4/16) (H)
Heerenveen lå på 2. pladsen inden vores møde, så udsigterne til point var svære. Vi starter ud med at være mest på bolden, men vi får ikke spillet os frem til så meget. Efter 20 minutter får Heerenveen en kæmpe chance inde i feltet, men Ólavur Edmundsson hev en super redning frem. Vi havde åbenbart ikke fået nok straffespark imod os, for efter 32 minutter kom der endnu et. Duncan Edwards får lavet en uheldig takling, og så var der ikke så meget at gøre for dommeren. Heerenveen scorede på straffesparket, og så stod den 1-0. Efterhånden som kampen skred mere frem, fik Heerenveen mere og mere kontrol og med knap en halv time tilbage, så de ud til at lukke kampen med udmærket langskudsmål. Vi havde desværre ikke rigtig noget at gøre i den her kamp, og den ender fortjent 2-0 til Heerenven. Forinden, havde De Graafschap spillet uafgjort med AZ, så forskellen var nede på 2 point på det tidspunkt.

(17) 4V-4U-22T FMF Legenderne 0-2 sc Heerenveen 17V-8U-5T (2)
Mål: Younes Namli (33), Kenny Otigba (59)
Assist:
MoM:

Indskiftninger/udskiftninger:
 • Mickey Van Meer Madsen – Diego Montavo (55)
 • Roald Edmundsson – Thorvald Bendtsen (55)
 • John Graversen – Mads Dehli (80)

Point:


Vs. AZ (17/4/16) (H)
Sidste kamp i den her update, var mod AZ, og selvom vi havde været uden sejr i 3 måneder, havde jeg en ok fornemmelse før kampen. Det starter skidt, da vi er bagud allerede efter et kvarters spil. En AZ spiller får for meget plads lidt ude for feltet, og så hamrer han bolden ind ved nærmeste stolpe, fra hvad der ligner 25 meter. Ólavur ser lidt skidt ud i målet syntes jeg, men det var også et godt skud. Vi kommer fint tilbage, og har også mest spil og chancer, dog uden at blive rigtig farlige. Vi går også til pausen med stillingen 1-0. Vi kommer fint ud til anden halvleg og får skabt lidt chancer, men som så mange gange før er det modstanderen, der scorer endnu et mål. Målet kom efter 57 minutter efter en fin afslutning, fra en position inde i feltet, i det korte hjørne. Igen syntes jeg godt Ólavur kunne have kommet hurtigere ned. Efter 65 minutter får vi lidt håb tilbage. Aputsiaq Jakobsen tager et godt løb med bolden op igennem midten af banen, men lige da han skal til at aflevere, bliver han taklet. Bolden bliver taklet ned mod mål og her er Thorvald Bendtsen hurtigst i opfattelsen, og han sender køligt bolden forbi keeperen. 7 minutter senere, burde vi have udlignet, da Aputsiaq Jakobsen sendte en fremragende bold i dybden til Mads Dehli, som desværre ikke kunne udnytte muligheden. Vi lægger et fint pres og efter 81 minutter kommer forløsningen endelig. Mickey Van Meer Madsen tager et hjørnespark som han sender ud til Mount Everest på kanten af feltet. Han sender bolden tilbage til Mickey, der med det samme sender bolden ind i feltet. Thorvald Bendtsen vinder duellen på bagerste stolpe og sender den på tværs af feltet, hvor en af de mindste spillere på banen Aputsiaq Jakobsen stiger til vejrs og header bolden i kassen. I den resterende del af kampen er det faktisk AZ, der er tættest på, men vi holder den hjem og får endelig point på kontoen igen. Jeg syntes vi viser rigtig god moral efter at være kommet tilbage bagud 2-0.  Måske kan vi denne gang bygge lidt videre på det gode spil i fremtidige kampe.

(17) 4V-4U-23T FMF Legenderne 2-2 AZ 13V-9U-9T (8)
Mål: Thorvald Bendtsen (65), Aputsiaq Jakobsen (81) – Jan Wuytens (16), Vincent Janssen (57)
Assist: Thorvald Bendtsen
MoM:

Indskiftninger/udskiftninger:
 • Aputsiaq Jakobsen – Frederik Gade (60)
 • Kasper Van Meer Madsen – Malik Jakobsen (60)

Point:
 • Thorvald Bendtsen – Scoring af angriber 100 point
 • Thorvald Bendtsen – Assist af angriber 100 point
 • Aputsiaq Jakobsen – Scoring af offensiv midtbanespiller 125 pointKOMMENDE KAMPE
1/5/16 SC Cambuur (U)
8/5/16 PEC Zwolle (U)

TOP 3 MÅL
1. Roald Edmundsson 7 mål
2. Thorvald Bendtsen 7 mål
3. Paulo Reba Montavo 4 mål

TOP 3 ASSIST
1. Mads Dehli 7 assist
2. Aputsiaq Jakobsen 4 assist
3. Thorvald Bendtsen 4 assist
 
TOP 3 GENNEMSNIT
1. Mickey Van Meer Madsen 7,06
2. Nanoq Jakobsen 7,05
3. Frederik Gade 7,07

SKADER
1. Paulo Reba Montavo 3-4 uger

AFRUNDING
Det blev altså desværre kun til 1 point i de kampe, der har været i denne update, men hvis man skal tage ja-hatten på, er det da fremskridt i forhold til tidligere. Det stoppede en nederlagsrække på 6, så det er da altid noget. Udover syntes jeg også godt man stadig kan kalde os lidt uheldige, selvom det føles som den samme gamle sang, når vi får vi straffespark imod os i 2 kampe. Særligt i kampen mod NEC, kunne vi godt have fået noget med, og med lidt held eller endda bare dygtighed, havde vi taget 1 point der i hvert fald. Nederlaget mod Heerenveen, var lidt en anden historie, for der havde vi ikke rigtig en chance, hvis jeg skal være helt ærlig, så et nederlag der var fortjent.

Nu har vi 2 kampe tilbage af sæsonen, og med 3 point ned til De Graafschap, er det altoverskyggende mål, selvfølgelig at vi ikke må ende under dem når sæsonen er slut, for så er det farvel til den bedste hollandske række. De Graafschap har ligesom os, 2 udekampe tilbage, og de møder også PEC Zwolle, og så møder de Feyenoord, så jeg er nogenlunde fortrøstningsfuld i at de ikke henter flere point end os i de 2 kampe. Det ville i hvert fald være en katestrofe, hvis det skete. Men som sagt er jeg nogenlunde fortrøstningsfuld, og jeg tror godt vi kan hente point i de 2 resterende kampe og ende på den 17. plads, som så vil sikre os en playoffplads om at undgå nedrykning.

STILLINGEN
Der var lidt flere point i spil i stillingen den her gang, da der jo også var landsholdspoint på spil, som jo giver lidt ekstra. Dehli rykkede en smule tættere på toppen, mens Dennislauridsen og szukizek gjorde at stillingen fra 4-7 pladsen, blev lidt tættere.

Som altid har i 24 timer hvis i vil bruge nogle af jeres point, på noget der påvirker spillet. I kan se hvad man købe i første indlæg af tråden.
Logged


Sider: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 21 Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010