home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I går kl. 10:19:44 Arsrea Blogs Kongeblå Revolution: G...
15 Jul 2024, 20:38 Broen13 Omklædning... Underlige ting
05 Jul 2024, 13:17 andersnomanni Blogs Freiburg Gloryhunter s...
28 Jun 2024, 10:39 ydersog Klubsøgnin... Manchester United
15 Jun 2024, 22:56 szukizek Blogkonkur... 16# Hjertet banker kun...
15 Jun 2024, 21:04 Wester Jr. Blogkonkur... The beautiful game
14 Jun 2024, 20:45 Broen13 Blogkonkur... [33] Journeyman - Syv ...
Antal Registrerede Brugere: 23357
  0 Brugere, 225 Gæster Online.

Indlæg: 1132852 over 31373 Emner
Nyeste Bruger: ava869522
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2016
| |-+  Kategori: Månedens anbefaling
| | |-+  AFC Wimbledon
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] Udprint
Forfatter Emne: AFC Wimbledon  (Læst 5330 gange)
Wester
FmFreaks Crew
(Forummoderator)
*

Offline Offline


 
AFC Wimbledon
« : 01 Dec 2015, 09:39 »The Crazy Gang

Wimbledon F.C. var en engelsk fodboldklub fra Wimbledon, London. Klubben blev grundlagt i 1889. Klubben var kendt under kælenavnene ”The Crazy Gang og The Dons”. Klubben spillede i den bedste engelske række/Premier League fra 1986 til 2000. Eneste trofæ, klubben vandt, var FA Cuppen i 1988. Fra FA Cup finalen huskes blandt andet Dave Beasants redning af John Aldriges straffespark – det var første gang et straffespark blevet reddet i en FA cup finale. Og så husker undertegnet især den vanvidstackling, som Vinnie Jones laver i starten af kampen. "The Crazy Gang" var et rammende kælenavn og det kan klart anbefales at se disse dokumentarer:<a href="https://www.youtube.com/v/kdU1qUN7LX8#t=4281&amp;feature=da_DK&amp;amp;version=3" target="_blank">https://www.youtube.com/v/kdU1qUN7LX8#t=4281&amp;feature=da_DK&amp;amp;version=3</a>


<a href="https://www.youtube.com/v/sQcXoUfjaEE&amp;feature=da_DK&amp;amp;version=3" target="_blank">https://www.youtube.com/v/sQcXoUfjaEE&amp;feature=da_DK&amp;amp;version=3</a>


By the fans, for the fans

Wimbledon F.C. blev i 2002 solgt, året efter flyttede klubben 90 km væk fra Wimbledon og skiftede navn til Milton Keynes Dons F.C. – Salget af klubben var ikke ligefrem en beslutning som klubbens fans tog godt imod og den utilfredshed grundlagde fundamentet for AFC Wimbledon. En gruppe fans tog nemlig sagen i egen hånd og skabte en ny klub. Som Fugl Fønix blev klubben genfødt i skikkelse af den fanejet klub AFC Wimbledon, en klub skabt af fans, for fans. Hele visionen for AFC Wimbledon er, at fastholde ejerskabet hos klubbens fans og drive en økonomisk stabil og succesfuld professionel fodboldklub i hjertet af lokalsamfundet i Wimbledon. En vision The Dons Trust tager sig af.En succeshistorie

Genrejsning af Wimbledon under navnet AFC Wimbledon har været en lang succeshistorie, klubben har siden sin grundlæggelse i 2002 stormet op igennem rækkerne og i sine første ni leveår opnåede klubben ikke mindre end fem oprykninger og befinder sig i dag i Englands 4. bedste række, League Two. Klubben har siden 2011 spillet i League Two og har for alvor bidt sig fast i divisionen. De har bevæget sig op i den bedste halvdel og spørgsmålet er, hvornår kommer den næste oprykning? Og får vi en dag klubben at se i Premier League?SI Games

Siden klubbens grundlæggelse i 2002, har Sports Interactive som står bag Football Manager serien, været blandt klubbens sponsorer og holdets spillerdragt er da også udstyret med Football Manager logoet. SI administrerende direktør Miles Davis har udtalt sig følgende om sponsoratet: ”We are huge supporters of grass roots football. Most of us play grass roots football at some level (or in my case, below grass roots!), and we know that that is where the stars from tomorrow are going to come from.”Rivalerne

De helt store rivaler er selvfølgelig Milton Keynes Dons F.C. der spiller i The Championship. Det er ikke bare en kamp om resultater på banen men en kamp om klubbernes fælles historie nemlig Wimbledon F.C. – Hvem har retten til den historie? Det er der delte meninger om. I 2004 svarede Milton Keynes bestyrelsesformand blandt andet således på spørgsmål fra fans i FourFourTwo magazine:

"MK Dons and AFC Wimbledon share the same heritage, but we're the real child of Wimbledon", he wrote. One reader asked if Winkelman agreed that, in light of his "renaming and thorough rebranding of the relocated club", AFC Wimbledon now carried "the true spirit of Wimbledon"; Winkelman replied that AFC Wimbledon's founders had betrayed their club, and had "left their team before their team left them". In another answer, he poured scorn on suggestions that he might give Wimbledon F.C.'s trophy replicas to AFC Wimbledon, writing that the fans had "abdicated their right to it when they all walked away."The fans who have continued to support us from London—they're the ones who've had to put up with this shit for so long", he concluded.

Holdene har mødt hinanden tre gange. Alle tre gange i Cup turneringer og alle tre gange på MKD’s hjemmebane og MDK vandt de to første opgør men den 7. oktober 2014 tog AFC Wimbledon sin første sejr hjem, da de besejrede rivalerne i 2. runde af Football League Trophy. Spørgsmålet er hvornår de to hold mødes i en liga kamp?Det sociale engagement

En af klubbens grundværdier er den tætte tilknytning og sociale engagement i lokalsamfundet. Et af deres unikke tiltag er deres fodboldprogram for lokalsamfundets børn, hvor der er særligt fokus på de socialt udsatte børn og unge. Mål et at skabe et tilbud, hvor børnene ud over fodbold lærer om sundhed, fællesskab, leg og bevægelse. Det minder på mange måder om foreningslivet i Danmark. I deres program er det fodbold for bredden, der er i fokus og alle børn i alderen 4-14 år er velkomne ligegyldig hvilke evner de har på fodboldbanen.


Hjem, kære hjem

Siden klubbens fødsel i 2002 har de haft hjemmebane på The Fans Stadium – Kingsmeadow, som har plads til 5339 tilskuer. De er dog planer om at bygge et nyt stadium med plads til 11 000 og med mulighed for udvidelse til 22 000. Planerne er sendt afsted men der mangler stadig tilladelse og der er flere mulige købere til grunden de har udset sig. Drømmen er, at vende tilbage til London Borough of Merton, hvor Wimbledon F.C. havde hjemmebane. Det er dog langsigtet planer, der kan tage op til 10 år, før det står færdigt, såfremt de får tilladelsen og vinder budkrigen for grunden. Så man nyder ikke godt af udsigterne til et nyt stadion i Football Manager, hvis man begiver sig ud i et savegame med AFC Wimbledon.

Hvorfor vælge AFCW i FM16?

Er du lidt en fodboldromantikker, der syntes den kommercielle del har taget overhånd i moderne fodbold og syntes du, at fodbold er for folket og ikke for eliten. Kan du lide en klub med en speciel historie og som ikke er som de fleste andre, ja så er AFC Wimbledon den ideelle klub for dig.

I AFCW får du en god udfordring, hvor du skal kæmpe dig op fra de lavere rækker. Der mange gode timers FM gaming i en klub som AFC Wimbledon. Klubbens økonomi er sund men begrænset og klubbens faciliteter er på det jævne. Man kan sige, at klubben har udviklingsmulighede r og du kan tegne fremtiden for klubben. Du skal dog have hjertet med og huske klubbens fans, for de ejer din røv.

Klubbens forventninger er, at holdet tager en midterplacering hjem i League Two. En målsætning der burde være muligt med den trup du råder over. Hvor de mest iøjnefaldende spillere er, målmanden James Shea der har et fornuftigt potentiale og nuværende evner, den rutinerede Paul Robinson der med hans lederegenskaber er en vigtig brik på holdet, Jake Reeves som er den højst vurderet spiller i truppen og sidst men ikke mindst, så råder de over en super stærk Targetman på toppen, nemlig Adebayo Akinfenwa, som kan gøre ondt på selv de stærkeste forsvarsspillere i verden. Et lille taktisk fif fra undertegnet må være ikke at spille Akinfenwa i dybden men i fødderne eller i luften.

« Seneste Redigering: 09 Dec 2015, 20:56 af Wester » Logged

Var der nogen der sagde nørd?

Årets bruger 2012, 2013, 2014
Årets blog 2014
Blogmester 2014, 2022

dunner87
Juniorspiller
**

Offline Offline


 
Sv: AFC Wimbledon
« Svar #1: 01 Dec 2015, 12:15 »

Rigtig rigtig fedt men må lige rette dig, for deres rivaler MK Dons ligger i Championship:)
Logged

Wolves, pride of the midlands.

Shit on the Baggies

Wester
FmFreaks Crew
(Forummoderator)
*

Offline Offline


 
Sv: AFC Wimbledon
« Svar #2: 01 Dec 2015, 15:34 »

Rigtig rigtig fedt men må lige rette dig, for deres rivaler MK Dons ligger i Championship:)

tak.. det er rettet
Logged

Var der nogen der sagde nørd?

Årets bruger 2012, 2013, 2014
Årets blog 2014
Blogmester 2014, 2022

Sutharam
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: AFC Wimbledon
« Svar #3: 02 Dec 2015, 13:48 »

Sjovt denne tråd er her. Startede med at spille Wimbledon for 3 uger siden, pga mine minder fra dengang Wimbledon var i PL.

Jeg har spilet 3 sæsoner og alle 3 er gået langt over forventning. Jeg rykker op fra League 2 til Championship på 2 sæsoner og i 3. sæson og den første i championship ender jeg på 8. pladsen.

Den største udfordring er at klubbens faciliteter er på bunden og derfor har svært ved at tiltrække spiller. Et godt eksempel er, da jeg rykkede op i L1, ville jeg hente en 20-årig kantspiller på fri transfer. han ville få 24k om ugen og førsteholdsspiller. Han valgte dog at skifte til Notts co i L2 til en løn på 6k om ugen og som U21 spiller. Notts Co status er større og faciliterne noget bedre.

Så det handler om at overpræstere, som ikke har været svært for mit hold.
Logged

Sider: [1] Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010