home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I går kl. 19:16:52 Arsrea Blogs #5 - Kongeblå Revoluti...
15 Jul 2024, 20:38 Broen13 Omklædning... Underlige ting
05 Jul 2024, 13:17 andersnomanni Blogs Freiburg Gloryhunter s...
28 Jun 2024, 10:39 ydersog Klubsøgnin... Manchester United
15 Jun 2024, 22:56 szukizek Blogkonkur... 16# Hjertet banker kun...
15 Jun 2024, 21:04 Wester Jr. Blogkonkur... The beautiful game
14 Jun 2024, 20:45 Broen13 Blogkonkur... [33] Journeyman - Syv ...
Antal Registrerede Brugere: 23358
  0 Brugere, 511 Gæster Online.

Indlæg: 1132853 over 31372 Emner
Nyeste Bruger: ellyseperry266
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2016
| |-+  Kategori: Klubsøgning og -erfaring
| | |-+  Valencia CF
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] 2 Udprint
Forfatter Emne: Valencia CF  (Læst 10867 gange)
mist747
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Valencia CF
« : 04 Nov 2015, 10:53 »

Jeg synes da også der skulle oprettes en tråd med Valencia.
Er der nogen der er gået i gang med Los Che og gerne vil dele lidt info om handler osv.?

Jeg satser selv på at gå i gang med dem i dag.
Hvordan ser deres økonomi ud i fm16?
Logged

-LFC-
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Valencia CF
« Svar #1: 27 Nov 2015, 02:32 »

Efter at have spillet med Valencia i 8,5 år i FM15, så synes jeg, at denne fantastiske klub fortjente en chance igen, nu hvor det nye FM er kommet, og jeg er ikke skuffet.

Vilkårene har ændret sig lidt. Økonomien er bedre end i FM15, og selvom Otamendi mangler, så synes jeg også, at truppen er det.

Jeg fik pludseligt et voldsomt transferbudget, da jeg solgte Feghouli og Mustafi for 300 millioner hver til hhv. United og Chelsea, og jeg tænker mest i talenter efter aftale med bestyrelsen, så jeg hentede Andrija Zivkovic for blot 14 millioner som afløser for førstnævnte, mens jeg dog brugte 295 på Daniele Rugani i Juventus. Derudover hentede jeg Canales tilbage til klubben for 125 millioner.

I FM15 brugte jeg en fem år på at vælte Barcelona og Real Madrid af pinden, men i år var begge svage i sæsonen, så jeg vandt pludselig den hjemlige double med et helt uhyrligt ungt hold.

Jeg havde svært ved at finde taktikken i starten, men efter lidt research på nettet, så endte jeg med at nytænke min egen opfattelse. Kontrafodbold har jeg ikke haft succes med i større klubber før.

Men det fik jeg denne gang. En klassisk, bred 4-2-3-1 blev sat i stram struktur, hvor jeg spillede med kontrafodbold. Idéen er meget simpel. Erobr bolden højt oppe gennem høj forsvarslinje og de forreste skærmer meget af, køre kontra enten gennem midten eller over kanterne, hvor hyperoffensive backs og inadvente fløje gjorde livet svært for mine modstandere. På toppen roterede Negredo og Alcacer som fremskudte angribere og scorede hhv. 28 og 21 mål i sæsonen. Jeg vandt ligaen med 88 points, hvilket var seks mere end Real Madrid. Copa del Rey blev vundet over Sociedad efter, at jeg undgik Real og Barcelona undervejs. Med 74 mål blev jeg det mest scorende hold i Spanien, men jeg lukkede blot 30 ind.

Inspireret af Mourinhos fadæse, har jeg skiftet en del ud. Foreløbigt har jeg vundet den spanske supercup med 4-1 samlet mod Sociedad og startet ud med 5-0 hjemme mod Eibar og 4-1 ude over Getafe. Taktikken er stort set identisk med enkelte tweaks. Ud af døren har jeg sendt Piatti, Diego Alves, Abdennour og Rodrigo for 540 millioner samlet, mens jeg har sprængt banken en smule for Alessio Romagnoli, som nu skal danne italiensk midterforsvar med Rugani de næste mange, mange år. Geronimo Rulli, som jeg i FM15 hentede for 740 millioner syv sæsoner henne med Valencia, har jeg LYKKELIGT hentet ind gratis sammen med Goncalo Guedes og Jorge Mera. De tre har samlet kostet 747 millioner med 400 for Romagnoli som den helt store handel.

Mit hold kan ses her - helt uhyggeligt ungt. Målet er sådan set bare Champions League-plads fra bestyrelsen, mens holdet og jeg har aftalt at vinde ligaen.

VALENCIA 16/17

MÅLMAND:
Geronimo Rulli - 24 år
Mathew Ryan - 24 år

BACKS:
H: João Cancelo - 22 år
H: Antonio Barragan - 29 år
V: José Luis Gaya - 21 år
V: Lucas Orban - 27 år

FORSVAR:
Daniele Rugani - 21 år
Alessio Romagnoli - 21 år
Ruben Vezo - 22 år
Jorge Meré - 19 år

MIDTBANE:
FP: Dani Parejo - 27 år
FP: Andre Gomes - 22 år
BEM: Danilo - 20 år
BEM: Enzo Perez - 30 år

FLØJE:
H: Andrija Zivkovic - 20 år
H: Santi Mina - 20 år
V: Goncalo Guedes - 21 år
V: Zakkaria Bakkali - 20 år

OFFENSIV MIDT:
Rodrigo de Paul - 22 år
Sergio Canales - 25 år

ANGRIBER:
Paco Alcacer - 22 år
Alvaro Negredo - 30 år
Vinicius - 23 år

Synes i andre skal give holdet chancen - de har underholdt mig to år i streg nu. Smiley Nuevo Mestalla kommer i sommeren 2019, mens holdet er gældsfri i 2029, så der er lidt at kigge frem mod.

Logged

Phrepsak
Ynglingespiller
***

Offline Offline

 
Sv: Valencia CF
« Svar #2: 27 Nov 2015, 09:24 »

Hvordan har dine oprindelige (forstået som uden indtægter fra salg af spillere) set ud i dine år? Kan huske, bestyrelsen ikke var helt rundhåndet i de første sæsoner i FM 15 ;-)
Logged

-LFC-
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Valencia CF
« Svar #3: 28 Nov 2015, 01:59 »

Hvordan har dine oprindelige (forstået som uden indtægter fra salg af spillere) set ud i dine år? Kan huske, bestyrelsen ikke var helt rundhåndet i de første sæsoner i FM 15 ;-)
Jeg fik 282 oprindeligt. Smiley Hvilket nok skyldes overskud fra første vindue, og at jeg blev mester. Smiley
Logged

whapz
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: Valencia CF
« Svar #4: 28 Nov 2015, 13:34 »

Mit andet save i FM16 udgaven er faldet på Valencia, da jeg havde et fedt spil i gang i 15'eren. Smider en update, så snart jeg har spillet den første halvsæson!
Logged

whapz
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: Valencia CF
« Svar #5: 30 Nov 2015, 11:00 »

Først vil jeg lige fortælle om sommerens transfervindue, hvor bestyrelsen mente, at jeg skulle hente unge spillere til førsteholdet. Dette skulle bestemt være en mulighed, da jeg allerede efter kort tid fik både store bud på både Feghouli og Mustafi. Transfervinduet så således ud;

UD

Skhrodan Mustafi -> Chelsea for 300 mio.
Sofiane Feghouli -> Manchester United for 320 mio.
Lucas Orban -> FC Porto for 47 mio.
Javi Fuego -> AC Milan for 15 mio.
Santi Mina -> Udinese på leje.
Zakaria Bakkali -> Racing på leje.

IND

Kalidou Koulibaly fra Napoili for 130 mio.
Erah Zahavi fra Tel Aviv for 80 mio.
Jonas Hofman fra Dortmund for 105 mio.
Pione Sisto fra FC Midtjylland for 62,5 mio.
Ludwig Augustinsson fra FC København for 26 mio.
Andrija Zivkovic fra Partizan for 14 mio.

I første omgang ville jeg ikke have hentet Zivkovic, da jeg hentede Jonas Hofman til højrekanten, han blev dog skadet kort tid efter 5-6 måneder, og jeg måtte derfor finde et alternativ, der viste sig meget nyttigt, da Zivkovic gør det fremragende.
Jose Gaya blev efter 3 kampe skadet i 8 måneder, hvilket har givet massere af spilletid til Augustinsson, der gør det ganske fint. Gayas skade og Orbans afgang har derfor givet plads til det 18-årige talent Toni Lato, som præsterer fint! Planen er at, når Gaya er skadesfri igen, få en fin lejeaftale til Toni Lato, som derefter nok kan gå ind i startelleveren, eftersom jeg regner med et storsalg af Jose Gaya efter et par sæsoner.

Den generelle præstation

Det har været et halvt år med meget svingende resultater. Den store udskiftning i truppen samt meget boldbesiddende form for fodbold har kastet en overvintring på 7.-pladsen af sig (dog kun med 3 point op til Getafe på 2. pladsen). Real Madrid fører suverænt ligaen, og jeg ser derfor ikke de store muligheder i at gå efter ligatrofæet.
Derudover har jeg slet ikke været i stand til at få Paco Alacer til at præstere, hans gennemsnitlige præstationer ligger på omkring 6.70, hvilket jeg langt fra er tilfreds med. Dog skal det siges, at han konstant har småskader, der nok dræner både selvtillid og form.
Midt i december falder bomben så - Alvaro Negredo er ude i 7-8 måneder - hvilket tvinger mig på januars transfermarked. Valget er faldet på Basels Breel Embolo, der allerede i første kamp mod Real Sociadad viste sig som en gulddreng med to kasser!

God spillelyst, håber at høre fra jer andre managers ;-) 
Logged

whispers
Landsholdsspiller
******

Offline Offline

 
Sv: Valencia CF
« Svar #6: 02 Dec 2015, 16:22 »

Jeg troede at Valencia havde en fremtrædende sugardaddy i fm16? Ala city, monaco osv
Logged

whapz
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: Valencia CF
« Svar #7: 02 Dec 2015, 18:17 »

Jeg troede at Valencia havde en fremtrædende sugardaddy i fm16? Ala city, monaco osv

Ikke så vidt jeg kan se, mit transferbudget er på 80 mio. i anden sæson, selv om jeg blev nummer 3 Smiley
Logged

whapz
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: Valencia CF
« Svar #8: 03 Dec 2015, 19:09 »

Så er slutningen på første sæson nået! Det blev en god sæson, hvor blandt andet Pione Sisto blev kåret til årets unge spiller i Spanien med en gennemsnitlig karakter på 7,43.

Sæsonen i sin helhed

Spillerne blev, da vinteren havde paseret, meget mere komfortable med det pasningsspil, som jeg lagde for dagen. Specielt mine kanter, Zivkovic og Sisto var guldfugle med massere af assists og mål. I Europa League røg jeg skuffende ud til AZ Alkmaar blot en runde efter gruppespillet.
Målet for sæsonen var kvalifikation til Champions League, hvilket hele tiden lå på vippen. I førerfeltet var Real Madrid allerede stukket af, og efter 32 runder ud af 38 mulige, kunne de allerede løfte trofæet som vindere af La Liga. På de kontinentale pladser sloges jeg derfor med Barca, Atl. Madrid og Villareal, hvor det bølgede frem og tilbage. Andenpladsen var efter de sidste runder meget mulig, da jeg førte med 3 point til Barca og 7 til hen. Villareal og Atl. Madrid. Dog flopper jeg i de sidste to kampe, en uafgjort mod Sevilla og et nederlag til Real Sociedad gjorde derfor, at jeg måtte tage til takke med 3. pladsen.

Sommerens transfers

Anden sæson byder op til dans, hvor jeg skal ligge at kæmpe med i toppen som titeludfordrer, hvilket bliver yderst spændende! Jeg gjorde mig derfor nogle tanker om den kommende sæson, hvilket resulterede i disse transfers:

UD

André Gomes -> Bayern for 350 mio. (Røg på frikøbsklausul)
Diego Alves -> Fiorentina for 44 mio.
Aderllan Santos -> Chievo for 40 mio.
Mathew Ryan -> Roma for 34 mio. (Fik chancen og tog den ikke, blev utilfreds og røg derfor på porten)
Pablo Piatti -> Liverpool for 48 mio.
Yoel -> Real Sociedad (Spillerbyt)
Derudover er Breel Embolo, Jonas Hofmann, Fede Cartabia, Santi Mina, Zakaria Bakkali og Fran Villalba sendt på udlån.

IND

Geronimo Rulli på fri transfer.
Nicolas Nkoulou på fri transfer.
Ulisses Garcia fra Bremen for 1,5 mio.
Thiago Maia på fri transfer.
Ander Bardaji fra Real Sociedad (Spillerbyt)
Riyad Mahrez fra Leicester for 85 mio.
Youri Tielemans fra Anderlecht for 77 mio.
Jonathan Calleri fra Tottenham for 240 mio.

Forventninger

Jeg har høje forventninger til min trup, da jeg mener, der er kvalitet og talent nok til at blande mig i toppen igen. Sidste sæson havde jeg den stærkeste defensiv i ligaen, og jeg mener bedstemt ikke, den er blevet svækket med tilgangen af Nkoulou! Mine angribere, Alacer og Negredo præsterede ikke, som jeg havde ønsket, hvorfor Calleri blev hentet ind til store penge. Der hviler derfor også et naturligt pres på min nye angriber. Tielemans er hentet som erstatning/fremtidens mand for André Gomes.

God spillelyst Smiley
Logged

whapz
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: Valencia CF
« Svar #9: 09 Dec 2015, 12:06 »

Ingen der følger eller bruger denne tråd mere? Smiley

Kommer med en ny update snarest!
Logged

bøvle
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Valencia CF
« Svar #10: 09 Dec 2015, 13:36 »

Jeg læser flittigt med, men kan ikke rigtig bidrage eftersom jeg ikke har et spil med Valencia pt  Thumbs Up
Logged

whapz
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: Valencia CF
« Svar #11: 09 Dec 2015, 16:03 »

Jeg læser flittigt med, men kan ikke rigtig bidrage eftersom jeg ikke har et spil med Valencia pt  Thumbs Up

Dejligt at vide, så kan jeg godt fortælle lidt videre  Grin er klar med update i aften eller engang i morgen!
Logged

whapz
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: Valencia CF
« Svar #12: 10 Dec 2015, 10:27 »

Den svære anden sæson

Sæsonen gik igen - desværre - meget op og ned, men det var forventet, eftersom mange nye ansigter var kommet til, blandt andet var hele målmandskæden skiftet, og Geronimo Rulli skulle også vise sig, slet ikke at spille sit livs sæson. Med en gennemsnitkarakter på 6,71, vælger jeg dog stadig at satse på ham som førstekeeper.
Den helt store sensation i min trup blev Pione Sisto, magikkeren der blev hentet for blot 62,5 mio. i FC Midtjylland, har taget hele La Liga med storm og anses som en af ligaens helt store profiler. Af fansene fik han 75% af alle stemmer på årets spiller, og han har med et gennemsnit på 7,62 gjort det eminent.
Men nok om det, sæsonen viste sig at blive en mystisk en af slagsen, hvor jeg i ligaen startede skidt ud, men begyndte at kæmpe mig stille og roligt med i toppen. Over vinteren lå jeg på 5. pladsen, og igen dette år stak Real Madrid fra alle andre hold. Kampen skulle derfor tages om de kontinentale pladsen med Barca, Sevilla, Atletico og Bilbao.
I Champions League var jeg i 3. seedingslag, hvor jeg endte i en gruppe med Chelsea, Benfice og Dynamo Moskva. Her gik jeg overraskende videre som nummer 1. Og det var slet ikke slut endnu, fordi da jeg pludselig stod i kvartfinalen mod PSG, skulle det vise sig at blive meget spændende. Med et 0-1 nederlag i Paris skulle gutterne genrejse sig på Mastella. Og med et brag af en hjemmekamp vinder vi 3-0 og er pludselig i finalen! Her skulle det afgøres mod Chelsea, der fik sig et nederlag på 1-0 og vi er derfor vindere af Champions League sæsonen 16/17.
I ligaen kom spaghettiarmene op i drengene, og vi måtte tage til takke med en lidt skuffende fjerdeplads.

Et roligt marked?

Ambitionen for transfermarkedet var, at holde så vidt muligt på grundstammen af truppen for at kunne etablere sig ekstra godt i rækken og samtidig være med på øverste hylde i Europa. Efter sejren i Champions League steg mine spillere vildt i værdi og blev nogle eftertragtede herrer. Nogle fik nye kontrakter og andre fik roser på sin vej af manager Jorge Gomez. Dette stille marked gik således:

Ud

Rodrigo -> PSG for 120 mio. (Han var utilfreds helt siden vinterpausen, da jeg afviste et bud fra Juventus, desværre fulgte hans dårlige humør med på banen, hvor hans præstationer blev ringe)
Antonio Barragan -> Monaco for 24 mio. (Ønskede nye udfordringer)
Eran Zahavi -> Everton for 28 mio. (En skade på 8 måneder ødelagde hans ellers gode form, han var derfor neddegraderet til tredjevalg)
Alvaro Negredo -> AC Milan for 15 mio. (Dårligt købmandsskab, men jeg kunne ikke holde ham tilfreds, da han simpelthen var for ringe)
Robert -> Granada for 23 mio.
Thiago Maia -> Inter for 85 mio. (Hentet ind på fri transfer og udlejet hele sæsonen i Roma, hvor han leverede et gns. på 6.40. Passer slet ikke ind i min opstilling. Dejlig sum for en gratis spiller)
Andrija Zivkovic -> FC Barcelona for 300 mio. - kan stige til 350 mio. (Salget gjorde ondt, men Zivkovic havde i sæsonen ikke være ligeså god som i første, og samtidig følte jeg, at salget gav så stort et overskud, at jeg ikke kunne sige nej)

Toni Lato, Mikkel Duelund, Jonas Hofmann, Fede Cartabia, Zakaria Bakkali, Fran Villalba og Santi Mina er igen sendt på udlån til gode klubber.

Ind

To kanter var solgt, hvilket sendte mig på markedet, dette første altså til, at jeg fandt

Eugene Konoplyanka fra Sevilla for 260 mio. (Var vurderet til 280 mio. med en frikøbsklausul på 260 mio., og her slog jeg til!)
Bruma fra Galatasaray for 120 mio.
Ívan fra Benfica for 187 mio. (Skal konkurrere med Joao Cancelo på højrebacken, nu hvor Barragan er skudt af).
Marc Stendera fra Frankfurt på fri transfer. (Sendt til Feyernoord på udlån)

Derudover er der købt lidt ind til fremtiden

Mattia Vitale fra Juventus for 36 mio. (Sendt til Anderlecht på udlån)
Fede fra Racing for 33 mio. (Sendt til Anderlecht på udlån)
Dayot Upamecano fra Salzburg for 16 mio. (Sendt til Estoril på udlån)

Overblik over truppen

Spillere er gået, spillere er kommet. Her er mit Valenciahold for den kommende sæson!

Keeper: Geronimo Rulli og Ander Bardají
Højre back: Joao Cancelo og Ívan
Midterforsvar: Aymen Abdennour, Kalidou Koulibaly, Nicolas Nkoulou og Ibrahim Diallo
Venstre back: Jose Gaya og Ulisses Garcia
Højre kant: Bruma og Pione Sisto
Boldvindende midtbanemand: Danilo og Sergio Álvarez (Købt i vinters i forbindelse med Enzo Perez' afgang)
Playmaker midtbanemand: Dani Parejo og Youri Tielemans
Venstre kant: Riyad Mahrez og Eugene Konoplyanka
Offensiv midtbane: Juan Cazares og Rodrigo De Paul
Angriber: Breel Embolo, Paco Alacer og Jonathan Calleri

God jul og god spillelyst  Cool
Logged

-LFC-
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Valencia CF
« Svar #13: 14 Dec 2015, 01:13 »

Jeg følger med i, hvad du skriver whapz (når jeg engang imellem er online). Jeg er selv lige startet med tredje sæson efter tre uger med eksamensopgave, og selvom det tyder på, at vi har handlet ens i mange retninger, så er vores spil gået hver sin vej.

For jeg har ikke været i nærheden af at vinde Champions League, hvor Manchester-klubberne har gjort kål på mig i ottendedelsfinalen hver deres år. Senest var det City. Tilgengæld er jeg dobbelt spansk mester. Denne gang var det med en intens sæson, hvor jeg længe lå og lurede bag Real og Barcelona, men en stærk finish medførte, at jeg endte på 90 points foran deres 88 og 87. Det var intenst.

Min topscorer Paco Alcacer lavede 36 mål i 48 kampe, hviket medførte massiv interesse fra omverdenen. Det var dog alligevel en overraskelse, da Schalke 04 bød 540 millioner i rede kontanter, og jeg måtte dermed sende ham til Tyskland. Afløseren er blevet Anthony Martial for 465 millioner, så det glæder jeg mig til. Han har ikke fået sit gennembrud endnu, så det får han forhåbentligt nu. Han er i hvert fald startet med 8 mål i 7 kampe i, så det er okay. Jeg havde held med en lignede deal i FM15, hvor jeg solgte Alcacer for 440 til Chelsea, og hentede Origi for 360, og han endte vist nok med at blive den mest scorende spiller i klubbens historie, så jeg håber, at Martial er mand for at følge op på den bedrift! En anden spændende handel var, at jeg hentede Coutinho for sølle 340 millioner i Liverpool. Så sendte jeg Canales den anden vej for 300, så det var jeg ganske tilfreds med.

Holdet til 17/18-sæsonen er således.
MM: Geronimo Rulli, Gabriel
HB: Joao Cancelo, Patric
CB: Alessio Romagnoli, Daniele Rugani, Jorge Meré og Ruben Vezo
VB: José Gaya, Johan Mojica
DM: Danilo, Enzo Peréz
CM: Dani Parejo, André Gomes
OMH: Andrija Zivkovic, Federico Cartabia
OMC: Philippe Coutinho, Rodrigo de Paul
OMV: Goncalo Guedes, Zakkaria Bakkali
AC: Anthony Martial, Alvaro Negredo
Logged

whapz
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: Valencia CF
« Svar #14: 14 Dec 2015, 10:02 »

Jeg følger med i, hvad du skriver whapz (når jeg engang imellem er online). Jeg er selv lige startet med tredje sæson efter tre uger med eksamensopgave, og selvom det tyder på, at vi har handlet ens i mange retninger, så er vores spil gået hver sin vej.

For jeg har ikke været i nærheden af at vinde Champions League, hvor Manchester-klubberne har gjort kål på mig i ottendedelsfinalen hver deres år. Senest var det City. Tilgengæld er jeg dobbelt spansk mester. Denne gang var det med en intens sæson, hvor jeg længe lå og lurede bag Real og Barcelona, men en stærk finish medførte, at jeg endte på 90 points foran deres 88 og 87. Det var intenst.

Min topscorer Paco Alcacer lavede 36 mål i 48 kampe, hviket medførte massiv interesse fra omverdenen. Det var dog alligevel en overraskelse, da Schalke 04 bød 540 millioner i rede kontanter, og jeg måtte dermed sende ham til Tyskland. Afløseren er blevet Anthony Martial for 465 millioner, så det glæder jeg mig til. Han har ikke fået sit gennembrud endnu, så det får han forhåbentligt nu. Han er i hvert fald startet med 8 mål i 7 kampe i, så det er okay. Jeg havde held med en lignede deal i FM15, hvor jeg solgte Alcacer for 440 til Chelsea, og hentede Origi for 360, og han endte vist nok med at blive den mest scorende spiller i klubbens historie, så jeg håber, at Martial er mand for at følge op på den bedrift! En anden spændende handel var, at jeg hentede Coutinho for sølle 340 millioner i Liverpool. Så sendte jeg Canales den anden vej for 300, så det var jeg ganske tilfreds med.

Holdet til 17/18-sæsonen er således.
MM: Geronimo Rulli, Gabriel
HB: Joao Cancelo, Patric
CB: Alessio Romagnoli, Daniele Rugani, Jorge Meré og Ruben Vezo
VB: José Gaya, Johan Mojica
DM: Danilo, Enzo Peréz
CM: Dani Parejo, André Gomes
OMH: Andrija Zivkovic, Federico Cartabia
OMC: Philippe Coutinho, Rodrigo de Paul
OMV: Goncalo Guedes, Zakkaria Bakkali
AC: Anthony Martial, Alvaro Negredo

Det lyder til at være et fedt save, du har kørende Smiley Har sat mit Valencia spil på standby for en stund, da jeg begyndte at køre en smule træt i det.
Logged

Sider: [1] 2 Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010