home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I går kl. 13:40:46 Arsrea Blogs Kongeblå Revolution: G...
15 Jul 2024, 20:38 Broen13 Omklædning... Underlige ting
05 Jul 2024, 13:17 andersnomanni Blogs Freiburg Gloryhunter s...
28 Jun 2024, 10:39 ydersog Klubsøgnin... Manchester United
15 Jun 2024, 22:56 szukizek Blogkonkur... 16# Hjertet banker kun...
15 Jun 2024, 21:04 Wester Jr. Blogkonkur... The beautiful game
14 Jun 2024, 20:45 Broen13 Blogkonkur... [33] Journeyman - Syv ...
Antal Registrerede Brugere: 23358
  0 Brugere, 196 Gæster Online.

Indlæg: 1132853 over 31373 Emner
Nyeste Bruger: ellyseperry266
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2015
| |-+  Kategori: Månedens anbefaling
| | |-+  Månedens anbefaling - Boca Juniors
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] Udprint
Forfatter Emne: Månedens anbefaling - Boca Juniors  (Læst 2257 gange)
Maestrodk
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline

 
Månedens anbefaling - Boca Juniors
« : 18 Sep 2015, 20:16 »


Boca Juniors
Om klubben
Ønsker du en anderledes udfordring? Så søg væk fra Europa og kig imod Sydamerika. Her er  flere forskellige emner for gode udfordringer. En af dem er Boca Juniors, som er en af de største klubber i Argentina, og en af de mest succesfulde klubber i Sydamerika.
Boca Juniors blev dannet i 1905 af en gruppe italienere, primært fra Genoa. Heraf kommer deres kælenavn også, Los Xeneizes. Klubben har siden 1913 været repræsenteret i den bedste række og har siden vundet 30 argentinske mesterskaber og 11 pokaltitler.
Klubben har hjemme på Alberto J. Armando i Buenos Aires, som dog i folkemunde kaldes ”La Bombonera”.  Stadionet har plads til 49.000 tilskuere og er kendt for at vibrere ret voldsomt, når der er gang i stemningen på tribunerne.
Af nævneværdige legender, der har optrådt for klubben kan nævnes Martin Palermo, Juan Ramon Riquelme, Claudio Caniggia og selveste Diego Maradona.Superclásico
Boca Juniors har en voldsom rivalisering med en anden Buenos Aires-klub, River Plate. At derbyet er populært vises blandt andet ved, at de to klubber ifølge statistikker repræsenterer henholdsvis 40 % og 33 % af de argentinske fodboldfans. Hvor Boca’s fans primært er repræsenteret i arbejderklassen, så er en stor del af River’s fans repræsenteret i middelklassen. Derfor kaldes River Plate også for ”Los Millionarios” blandt Boca’s fans.
I 2004 endte derbyet som nr. 1 på listen over ”50 sportsbegivenheder, som man skal opleve før man dør” med følgende kommentar: "Derby day in Buenos Aires makes the Old Firm game look like a primary school kick-about."
Det argentinske ligasystem – kort fortalt
Boca spiller i den argentinske liga, som har et specielt format i og med, at man nærmest spiller to sæsoner i en – en såkaldt opening og closing season. Efter hver halvdel kåres der en mester for den respektive sæson, hvorefter der spilles finale mellem de to vindere for at bestemme, hvem der skal være ”supermester”. Kigger man på, hvordan nedrykkerne bestemmer, så bliver det endnu mere indviklet: Sammen med sæsonens dårligste hold, så nedrykkes de to hold, som har det dårligste pointgennemsnit i løbet af de seneste tre sæsoner.

Boca i FM 15
Lad det være sagt med det samme: Med Boca får man ikke en rig klub, hvor man har råd til at købe hvem som helst. Man starter sæsonen med et transferbudget på cirka 11,3 mio. kr. og med et lille underskud i lønbudgettet. I det hele taget vælter det ikke ind med penge i argentinsk fodbold. Derfor kræver det, at man kan foretage fornuftige køb, med de midler man har til rådighed, kombineret med en god talentudvikling og lejeaftaler. Kigger man historisk på det, så har klubben haft tendens til at hente argentinske spillere tilbage fra Europa, som enten ikke har slået til eller som har nået en alder, hvor de ikke længere kan gøre sig gældende på europæisk topplan. Måske skulle man lave denne trend om?

Med den startende trup burde man umiddelbart have fundamentet til at kunne kæmpe med om det argentinske mesterskab. De største profiler i truppen er Fernando Gago (tidl. Real Madrid, Roma og Valencia), Daniel Diaz (tidl. Getafe og Atletico Madrid) og Gino Peruzzi (tidl. Catania). Derudover har klubben lejet Pablo Daniel Osvaldo i Southampton - han trækker dog 22 % af lønbudgettet, og man kunne derfor overveje at rykke den lejekontrakt itu?

Skulle man nævne et par positioner, hvor man bør forstærke sig, så kan man nævne midterforsvaret, hvor Daniel Diaz på 34 skal erstattes inden for få sæsoner. Vælger man desuden af sende Pablo Daniel Osvaldo retur til Southampton, så bør man som minimum investere i en back-up til Emmanuel Gigliotti i angrebet. Derudover vil fremtidige forstærkninger afhænge af, hvilke spillere man er nødt til at slippe til europæiske klubber.

Bruger man Morten Olsens udtryk, så er der mange "polyvante" spillere i truppen. Det gør, at det er muligt at stille op i flere forskellige formationer. Personligt er det gået mig fint med min plug&play-taktik, som er en 4-1-4-1 med fokus på boldbesiddelse. Men som sagt, så er spillermaterialet både til teknisk og fysisk betonet fodbold. Dog kan jeg foreslå, at man spiller 3-3-1-3, hvis man ønsker at gå "den argentinske vej".

Hvorfor Boca?
Som nævnt i indledningen, så er Boca Juniors en anderledes udfordring. Alene det specielle argentinske ligasystem taler for. Derudover har flere klubber meldt sig i toppen af argentinsk fodbold i de senere år, hvilket gør ligaen meget uforudsigelig.
Som Boca har du hverken en økonomi eller klubstatur til at kunne tiltrække de allerbedste spillere. Du skal forliges med, at dine bedste spillere med tiden vil søge imod Europa, og du formentlig ikke vil have råd til at erstatte dem med lige så gode spillere. Du skal derfor hele tiden sørge for at udvikle nye talenter, som kan gå ind på førsteholdet. Hvem ved, måske finder du den næste Diego Maradona?
Sidst, men ikke mindst, så har vi jo Superclásico-derbyet. Et opgør, der er alene kan definere, hvorvidt sæsonen har været god eller dårlig.

God fornøjelse!
Logged

Sider: [1] Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010