home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I dag kl. 06:56:45 hedengran Challenges The SAF Challenge
I dag kl. 00:01:45 Jonaspetersen93 Mødelokalet FmF Sommerbold 2013
I går kl. 22:28:16 Broen13 Idéfabrikken [39] Din Vej 2019
I går kl. 22:19:36 xanor Mødelokalet Forbedringer til FmFre...
I går kl. 21:27:52 xanor Challenges Bakko's Road to the mo...
I går kl. 20:15:26 Rottenburg Blogkonkur... Blogkonkurrencen 2020
I går kl. 18:42:18 Ninja777 Blogs #19 - Det sydøstasiati...
Antal Registrerede Brugere: 21272
  2 Brugere, 242 Gæster Online.

Indlæg: 1126727 over 31009 Emner
Nyeste Bruger: mort968m
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: FmFreaks.dk
| |-+  Konkurrencer
| | |-+  Blogkonkurrencer
| | | |-+  Kategori: Blogkonkurrencen 2015
| | | | |-+  Ulven kommer !
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: 1 [2] Udprint
Forfatter Emne: Ulven kommer !  (Læst 3873 gange)
Nodiem
Blogmester
********

Offline Offline

 
Sv: Ulven kommer !
« Svar #15: 09 Apr 2015, 22:24 »
Sparetider


På trods af klubbens gode sæson i 16/17, var troen på holdet fra medierne og de "kloge" hoveder ikke stor, jovist en hel placering højere end føromtalte sæson - men stadig i nedrykningszonen. Det er jo ikke nogen hemmelighed at vi ikke rykkede op i den sæson, der gik jo trods alt en del sæsoner før det blev en realitet.
Det var tydeligt at mærke at der rundt om i klubben var en vis irritation over at medierne ikke så klubben som fast inventar i Serie B - Jeg var på det tidspunkt lige fyldt 15 år, og var blandt de spillere der fik muligheden for at få en ungdomskontrakt i løbet af de næste to-tre sæsonen, sideløbende fik jeg job som bolddreng og materialemand. Allerede dengang blødte mit hjerte for klubben - på ledelses gangen gik der rygter om at udenlandske forretningsfolk kiggede på klubben, men at transfersagaen "Scandalo Sconsiderato" var en stopklods for interesserede parter, klubben var altså nød til at svinge sparekniven hvis økonomien skulle ende i nærheden af nul, derfor var det som vanen tro tid for Bambino til at holde sine frygtede og berygtede MUS samtaler - Det var et blodbad.

Egentligt, når man tænker tilbage er det underligt at en mand der selv begik fejlen retter den ved at straffe mand der ingen andel havde i fadæsen?

Ikke desto mindre blev tretten spillere løst af deres kontrakt eller fik ikke forlænget den - deriblandt 10 førsteholdsspillere hvoraf prominente navne som Alex Teodorani, Salvatore Margarita og Vito Leonetti" var at finde - spillere som Bambino havde hentet til klubben i sine første år - De var som sådan gode nok til at gøre sin i klubben, de var bare for lønkrævende i forhold til deres evner på banen.


Klubben havde stillet et transferbudget på 6.000.000 til rådighed op til sæsonen, og det var mange penge for en klub der ingen havde - de var dog nødvendige for at stable bare noget der lignede et 1. hold på benene - det er her Bambino har sine styrker, han brugte nemlig 0 kroner den sæson, hvilket var klogt set i forhold til situationen og fik alligevel hentet 6 dygtige spillere hvor 5 af dem var meget unge.

Aldo Bottoni - Lejet i Juventus og blev 3. angriber den sæson - men alle Italienere i dag kender jo hans navn og historie.

Ciro Romano - Lejet i Lazio som Bambino havde et af gode grunde godt forhold til, specielt Bambino og Igle Tare (red. Sportchefen) var som to dråber vand

Franscesco Serverino - Lejet hos Fiorentina, han var i starten lidt en nødråb da klubben på tidspunktet kun havde en målmand - der havde niveau.

Michal Hudec - Blev hentet til klubben på en fri transfer og en uhyggelig billig kontrakt - kom fra Opava i den Tjekkiske 3. Division

Michele Toccaceli - Kom fra San Marino til klubben også på en fri transfer - blev klubbens første A Landsholdsspiller, San Marino tæller også!

Mounir Chaftar - Den aldrende og meget løntunge tysker blev hentet ligeledes på en fri transfer fra Saarbrücken og blev hentet som ballast på et hold med hele 14 spillere under 23, i en trup af 26.At der var fremgang i klubben viste sig dog mest tydeligt udenfor banen, hvor klubben for 4. år i træk kunne melde om en stigning i salget af sæsonkort hele 1.305 var langet over disken kørt før sæsonstarten, en stigning på godt 300 - og et udtryk for at klubben snart skulle ud at samle kapital til at udvide stadionet.

Det gamle stadion er for de som ikke ved det, det samme som klubbens nuværende U18 og U20 spiller på.


Logged

Stolt indehaver af Månedens Blog November 2014
Nuværende blog : Balkan Dreaming

Vinder af FMFreaks Ligaen 14/15.
Vinder af FMF udfordre dig 2015
Vinder af BLOG konkurrencen 2018

Sider: 1 [2] Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010