home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I går kl. 10:19:44 Arsrea Blogs Kongeblå Revolution: G...
15 Jul 2024, 20:38 Broen13 Omklædning... Underlige ting
05 Jul 2024, 13:17 andersnomanni Blogs Freiburg Gloryhunter s...
28 Jun 2024, 10:39 ydersog Klubsøgnin... Manchester United
15 Jun 2024, 22:56 szukizek Blogkonkur... 16# Hjertet banker kun...
15 Jun 2024, 21:04 Wester Jr. Blogkonkur... The beautiful game
14 Jun 2024, 20:45 Broen13 Blogkonkur... [33] Journeyman - Syv ...
Antal Registrerede Brugere: 23357
  0 Brugere, 214 Gæster Online.

Indlæg: 1132852 over 31373 Emner
Nyeste Bruger: ava869522
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2015
| |-+  Kategori: Blogs
| | |-+  Bjerget l11l
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] 2 Udprint
Forfatter Emne: Bjerget l11l  (Læst 9951 gange)
Dida
Gæst
 
Bjerget l11l
« : 23 Feb 2015, 11:29 »Pedersen smidt på porten - 03l06l2014
Den 41-årige cheftræner, Ralf Pedersen, måtte i dag tage afsked med Kjellerup IF, efter en næsten toårig lang periode som manager for klubben. En mindre intern skandale skulle eftersigende være årsagen til, at man har valgt at sige farvel til Ralf Pedersen. 

Ralf Pedersen nåede over 250 kampe for Viborg FF, inden han i år 2010 skiftede til Kjellerup som spillende assistent. I efteråret 2012 blev han så ansat som cheftræner, og har været det indtil nu. Eftersigende skulle det være en mindre uoverensstemmelse med bestyrelsen, som har kostet Ralf Pedersen jobbet. Ralf Pedersen skulle ifølge pålidelige kilder have forlangt en urimelig høj løn, og da de to parter ikke kunne nå til enig om en ny kontrakt, valgte de at gå hver til sit.

Ralf Pedersen har en strålende karriere som fodboldspiller bag sig, hvor det blandt andet blev til mere end 350 Superligakampe. Derfor er det naturligvis også et stort tab for Kjellerup, som uden tvivl har nyt godt af Ralf Pedersens store erfaring. Klubben må nu se sig om efter en ny cheftræner. Det oplagte valg ville naturligvis være den nuværende spillende assistent, Thomas Røll.

- Det er selvfølgelig en trist dag for klubben. Vi har været meget glade for Ralf Pedersen, som har leveret et flot stykke arbejde for klubben. Desværre havde vi ikke økonomien i Kjellerup til at holde på en så dygtig mand som Ralf Pedersen, udtaler bestyrelses formand Peter Hørning.

 
« Seneste Redigering: 28 Feb 2015, 11:49 af Præludium » Logged

Dida
Gæst
 
Sv: Bjerget
« Svar #1: 23 Feb 2015, 11:30 »I N D H O L D S F O R T E G N E L S E
Kjellerup IF
Sæson 2014/2015
1. Update - Pedersen smidt på porten
2. Update - Kjellerup IF
3. Update - Torngaard overtager i Kjellerup
4. Update - Optakt
5. Update - Tidligt exit
6. Update - God start for Kjellerup
7. Update - Stimen forsætter
8. Update - Slut på efterårssæsonen
9. Update - Vinterpausen
10. Update - Forårssæsonen skudt igang
11. Update - Sæsonen nærmer sig sin ende


T R U P P E N
Målmænd
Allan Hedegård Bülow
Kevin Mendoza
Forsvar
Mathias Henriksen
Mikkel Hylleberg
Jannick Unger
Mads Bartram
Daniel Nielsen
Salih Kaya
Jesper Svennesen
Midtbane
Thomas Røll
Morten Krogh
Martin Christensen
René Hartvig
Mathias Barthel
Mathias Gertsen
Asger Jensen
Martin Hansen
Lucas Hove Jessen
Martin Winther
Angreb
Christopher Nielsen
Lasse Møberg
Kristoffer Lind
Jannik Mehlsen
Mathias Lynge
Luca Palmisano
Søren Weibel« Seneste Redigering: 28 Feb 2015, 11:50 af Præludium » Logged

Dida
Gæst
 
Sv: Bjerget
« Svar #2: 23 Feb 2015, 14:24 »Kjellerup IF
Kjellerup IF er efterhånden en ældre dansk klub, som har mere end 100 år på bagen. ikke desto mindre har klubben aldrig haft den store succes, og er først for nyligt blevet en del af den danske top. 

Tilbage i sommeren år 1907 blev Kjellerup Idrætsforening stiftet. Klubben har hjemme i Kjellerup, som er en mindre midtjysk by, med knapt 5.000 indbyggere. Til sammenligning kan der være 1.500 tilskuere på Kjellerups fodboldstadion. Klubben er udelukkede en fodboldklub, men sådan har det ikke altid været. Tilbage i 1920'erne valgte man at udvide programmet med svømning, atletik, håndbold og vintersport. I 1946 blev det dog besluttet af foreningen skulle videreføres som en ren fodboldklub.

Da klubben blev stiftet tilbage i år 1907, var navnet faktisk ikke Kjellerup Idrætsforening, men derimod Fodboldforeningen Skjold. Først i år 1930 skiftede man navn til Kjellerup Idrætsforening. I år 2011 kom klubbens hidtil største succes, da man vandt Danmarksserien, og rykkede op i 2. Division for første gang i klubbens historie.

Økonomisk set er KIF bestemt ikke på toppen. Med en anslået værdi på 650.000 kroner er Kjellerup en af de klubber i Danmark med den laveste værdi. Nummer 45 ud af 56 for at være helt præcis. Klubben har dog ikke nogle lån, og der er også et overskud på 172.000 kroner på balancen. Eftersom KIF har status af at være en amatørklub, er der heller ikke noget lønbudget stillet til rådighed. Kjellerup bruger dog omkring 3.800 kroner på lønninger om uge. Det skyldes at den spillende assistent, Thomas Røll, er den eneste lønnede spiller i truppen.

Kjellerup ligger i øjeblikket placeret i den danske 2. Division Vest, hvor man ikke er spået de store chancer. Kjellerup skal derimod være glade, hvis de formår at sikre sig overlevelse. KIF er på forhånd spået en 13. plads, hvilket lige akkurat er nok til at sikre sig overlevelse.

Logged

Dida
Gæst
 
Sv: Bjerget l2l
« Svar #3: 24 Feb 2015, 10:31 »Torngaard overtager i Kjellerup - 07l06l2014
Efter fyringen af Ralf Pedersen, er Kjellerup IF nu klar med en ny manager, som skal tage over efter den tidligere professionelle fodboldspiller. Navnet på den nye manager er Johan Torngaard Nielsen. 

Johan Torngaard Nielsen er som sagt navnet på den nye manager i Kjellerup. Torngaard er blot 21 år gammel, og har derfor ingen erfaring med jobbet som cheftræner. Torngaard har tidligere haft en lovende fodboldkarriere, men en alvorlig knæskade satte en stopper for Torngaards fodbolddrøm. Efter Torngaard havde smidt støvlerne på hylden, tog han straks en C-licens som fodboldtræner, og nu har han altså fået jobbet som cheftræner i Kjellerup IF.

- Jeg er ganske benovet over at få chancen som cheftræner for Kjellerup. Det er en spændende klub, som jeg uden tvivl ser store muligheder i. Det kommer dog til at kræve tonsvis af hårdt arbejde både for midt vedkommende og for spillernes, men med den rette indstilling er jeg sikker på vi kan nå langt, udtaler Johan Torngaard og forsætter.

- I første omgang er målsætningen dog ganske beskeden. Det er ikke nogen hemmelighed, at vi er blandt favoritterne til at rykke ud af 2. Division Vest. Derfor er målsætningen for den første sæson, at vi skal klare os fri af nedrykning.

   

Logged

Peroni21
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: Bjerget l3l
« Svar #4: 24 Feb 2015, 10:38 »

Der er klart tegninger til noget helt igennem forrygende her!

Jeg er stor fan, og klart med! Smiley

Lækker læsning, god kvalitet, flot simpelt banner, kanon måde at vise truppen på og sidst men ikke mindst en fed udfordring!
Logged

Månedens bruger: Februar 15'
Månedens tråd: Februar 15'

Nuværende konkurrence: Ingen aktive p.t.
Nuværende blog: Ingen aktive p.t.

tuegnito
Lilleputspiller
*

Offline Offline

 
Sv: Bjerget l3l
« Svar #5: 24 Feb 2015, 14:23 »

Følger klart med! Kommer selv fra området omkring Kjellerup og har selv spillet i klubben :-)
Held og lykke!
Logged

Dida
Gæst
 
Sv: Bjerget l3l
« Svar #6: 24 Feb 2015, 23:32 »

Der er klart tegninger til noget helt igennem forrygende her!

Jeg er stor fan, og klart med! Smiley

Lækker læsning, god kvalitet, flot simpelt banner, kanon måde at vise truppen på og sidst men ikke mindst en fed udfordring!
Tusind tak for de mange fine ord Peroni21 og super fedt du følger med  Thumbs Up

Følger klart med! Kommer selv fra området omkring Kjellerup og har selv spillet i klubben :-)
Held og lykke!
Super fedt du følger med, og sjovt du selv har spillet i klubben, så må du lige rette mig, hvis jeg kommer med nogle forkerte imfomationer Smiley
Logged

Dida
Gæst
 
Sv: Bjerget l3l
« Svar #7: 25 Feb 2015, 10:38 »Optakt - 09l08l2014
Det er nu mere end to måneder siden, at Kjellerup ansatte Johan Torngaard som deres nye manager. KIF har været igennem en god optaktsperiode, og der er nu blot en dag til 2. Division Vest sparkes i gang. 

Hele syv venskabskampe har Kjellerup spillet i løbet af den seneste måned. De syv venskabskampe har udmundet sig i fire sejre, en uafgjort og to nederlag. Den første træningskamp blev spillet imod Kjellerup ll, en kamp som skulle vindes, men desværre blev det blot til et 2:2 resultat. Efterfølgende tabte KIF 0:1 til Skive, inden den første sejr kom i land imod FC Horsens.

Derefter mødte man FC Helsingør, som KIF også måtte se sig slået af. Derefter fulgte en række flotte resultater, hvor det blandt andet blev til en 4:0 sejr over Brønshøj fra 1. Division. Derudover slog man ligeledes Glostrup Albertslund med 4:0 og i den sidste kamp blev det til en 2:0 sejr over Aalborg Freja.

Udover en masse venskabskampe, er Kjellerup også midt i en transferperiode, og klubben har allerede hentet en del nye spillere til. Hele otte spillere har sluttet sig til truppen, og ikke en eneste har forladt holdet. Først og fremmeste valgte Kjellerup at hente Allan Hedegård Bülow som ny målmand. Hedegaard er 27 år gammel og har tidligere spillet i blandt andet Silkeborg. Forsvaret var på forhånd et af de svageste punkter i Kjellerup, og derfor har klubben valgt at forstærke defensiven med hele fire nye ansigter. Her er der tale om Jesper Svennesen, Salih Kaya, Daniel Nielsen og Mads Bartram.

Derudover har Johan Torngaard også valgt at hente tre midtbanespillere. Martin Winther, Lucas Hove Jessen og Martin Hansen er navnene på de tre nye midtbanespillere, som skal være med til at sikre bredden på Kjellerups midtbane.
   

Logged

Dida
Gæst
 
Sv: Bjerget l4l
« Svar #8: 25 Feb 2015, 15:12 »Tidligt exit - 13l08l2014
Kjellerup IF måtte i dag se sig slået, da de mødte overmagten i den Danske Pokalturnering. Kjellerup gjorde ellers god modstand, men AGF var desværre forstærke på den lange bane.

Målsætningen i Pokalturneringen var på forhånd en plads i anden runde, hvilket også burde være en realistisk målsætning. Desværre løb Kjellerup ind i AGF allerede i første runde, og AGF var desværre for stor en mundfuld for KIF.

Kampen blev spillet hjemme på Kjellerup Stadion, hvor der var fuldt hus. Hele 1.500 tilskuere var mødt op for at følge opgøret imod storholdet fra 1. Division. De mange tilskuere var dog vidne til en forholdsvis kedelig kamp, hvor Kjellerup kæmpede med næb og klør for ikke at få en røvfuld. 

Første halvleg var stille og rolig. Det var AGF der var dominerende, og de kom til flere store chancer. Især Jesper Lange og Kim Aabech gjorde det rigtig godt for AGF. Kjellerup havde blot få afslutninger på mål og kom ikke til nogle større chancer. To minutter inde i overtiden af første halvleg fik AGF tilkæmpet sig et straffespark, som Kim Aabech skulle tage sig af. Kevin Mendoza reddede på mirakuløs vis skuddet, og så kunne Kjellerup gå til pause med et 0:0 resultat.

Efter pausen forsatte AGF deres massive pres og Kjellerup forsatte med at forsvare sig. AGF kom igen til flere store chancer, men også Kjellerup fik et par gode chancer. Ingen af holdene formåede dog at score, og så skulle kampen afgøres i forlænget spilletid. Efter 98 minutter gik det dog galt for Kjellerup, da Jesper Lange headede bolden i kassen. Selvom KIF forsøgte at udligne lykkedes det ikke, og Kjellerup er nu ude af Pokalturneringen.     
« Seneste Redigering: 25 Feb 2015, 20:19 af Præludium » Logged

Dida
Gæst
 
Sv: Bjerget l5l
« Svar #9: 25 Feb 2015, 15:38 »God start for Kjellerup - 14l09l2014
Trods det tidlige exit i Pokalturneringen, har Kjellerup fået en rigtig god start på sæsonen, og de ligger nu i toppen af 2. Division Vest med 12 point efter fem kampe.

Fem kampe er nu spillet af 2. Division Vest, og Kjellerup har lagt rigtig godt fra land. Fire sejre og et nederlag er det blevet til
Kampprogram:
4:0 v Kolding BK
3:0 v Brabrand IF
0:1 v Varde IF
2:1 v Næstved
2:0 v Jammerbugt FC
indtil videre, hvilket giver 12 point, som rækker til en fjerdeplads. Selvom KIF ligger på en fjerdeplads, har de faktisk kun et enkelt point op til Varde IF på førstepladsen.

Målsætningen før sæsonen var at undgå nedrykning, hvilket allerede ser rigtig godt ud. I bunden af tabellen ligger Kolding Bk og Brabrand IF, som endnu ikke har fået nogle point. Under stregen ligger også Skovbakken, som har tre point indtil videre. Dermed har Kjellerup IF allerede hele ni point ned til stregen.

- Jeg er yderst tilfreds med vores start på sæsonen, og kunne ikke have ønsket den bedre. Vi har vist at vi kan spille op på de bedste hold i rækken, og jeg er sikker på vi nok skal overleve 2. Division Vest, hvis blot vi kan forsætte det gode spil. Intet er dog afgjort endnu, og sæsonen er første lige blevet skudt i gang, udtaler en tilfreds Johan Torngaard.

Kjellerup har som sagt gjort det rigtig godt indtil videre, og især kantspilleren Mathias Barthel har været flyvende fra start. To mål og to assists er det bliver til indtil videre for Mathias Barthel, som har spillet til et gennemsnit på 7.54 i hans første fem kampe. Også forsvarsspilleren Mads Bartram har gjort det rigtig godt, og har blandt andet lagt op til to kasser og spillet til et gennemsnit på 7.53.

2. Division Vest
1. Varde IF, 13p
2. Kolding IF, 13p
3. Thisted FC, 13p
4. Kjellerup, 12p
5. Ringkøbing IF, 10p

 
Logged

Svartovich
Gæst
 
Sv: Bjerget l6l
« Svar #10: 25 Feb 2015, 16:01 »

En god start, med et rigtig flot layout! Kunne dog godt tænke mig et topbanner, da Kjellerup's logo ikke ligefrem er kønt.
Logged

STAAL
Ynglingespiller
***

Offline Offline

 
Sv: Bjerget l6l
« Svar #11: 25 Feb 2015, 18:50 »

Dejligt med en blog med en af de mere utraditionelle klubber Smiley
Logged

Dida
Gæst
 
Sv: Bjerget l6l
« Svar #12: 25 Feb 2015, 20:15 »

En god start, med et rigtig flot layout! Kunne dog godt tænke mig et topbanner, da Kjellerup's logo ikke ligefrem er kønt.
Mange tak skal du have Svartovich! Kan godt se Kjellerups logo måske ikke er det pæneste, men vil gerne forsøge at holde det simpelt, så tror jeg beholder logoet Smiley
Dejligt med en blog med en af de mere utraditionelle klubber Smiley
Tak skal du have Staal, håber du følger med  Thumbs Up
Logged

Dida
Gæst
 
Sv: Bjerget l6l
« Svar #13: 25 Feb 2015, 21:37 »Stimen forsætter - 13l10l2014
Kjellerup forsætter den flotte form, og efter ti kampe er de forsat i toppen af 2. Division Vest. KIF må nu anses som en af kandidaterne til at rykke op i 1. Division.

Ti kampe er nu spillet i 2. Division Vest, og Kjellerup ligger i øjeblikket placeret på en meget flot førsteplads. I løbet af de
Kampprogram:
1:4 v Ringkøbing IF
2:1 v FC Sydvest
2:0 v Skovbakken
1:3 v Marienlyst
3:1 v Kolding IF
seneste fem kampe er det blevet til ni point i form af tre sejre og to nederlag. Det betyder hermed at Kjellerup ligger nummer et med 21 point efter ti kampe. Kjellerups målscorer hedder 20:11, hvilket også vidner om en god start for KIF.

De øvrige tophold hedder Jammerbugt og Varde, som ligeledes har 21 point, men grundet en bedre målscorer er det altså Kjellerup der ligger nummer et. Også Marienlyst og Kolding IF ligger godt til i toppen, og de har begge 20 point. I bunden af tabellen ser det efterhånden svært ud for Brabrand, som blot har samlet to point efter de første ti kampe. Også Kolding BK og Odder ligger under stregen, men henholdsvis fem og syv point. Dermed har Kjellerup nu hele 14 point ned til stregen.

- Jeg er rigtig stolt af mine gutter, som gang på gang præsterer og overrasker. Vi har indtil videre været helt igennem forrygende og jeg er yderst tilfreds med vores førsteplads. Målsætningen om overlevelse i turneringen tør jeg efterhånden godt at kalde indfriet, udtaler en tilfreds Johan Torngaard.

I modsatte turnering, 2. Division Øst, ser det rigtig godt ud for Avedøre, som har 21 point og i øjeblikket ligger til oprykning på en førsteplads. Også FC Helsingør har gjort det godt, og ligger lige i hælene på Avedøre med 20 point. Spændingen er dermed intakt i 2. Division Øst, og det skal blive spændende at se hvem der rykker op fra den turnering.
   

2. Division Vest
1. Kjellerup, 21p
2. Jammerbugt FC, 21p
3. Varde IF, 21p
4. Marienlyst, 20p
5. Kolding IF, 20p

 
Logged

Dida
Gæst
 
Sv: Bjerget l7l
« Svar #14: 26 Feb 2015, 09:36 »Slut på efterssæsonen - 01l12l2014
Efterårssæsonen er nu gennemspillet, og spillerne fra 2. Division Vest kan tage på en fortjent vinterpause.

15 kampe er nu spillet af 2. Division Vest, og det ser forsat ganske fornuftigt ud for Kjellerup IF. Desværre har klubben mistet
Kampprogram:
2:2 v Svendborg
0:2 v Næsby
3:2 v Middelfart
0:0 v Thisted FC
2:0 v Odder
deres førsteplads, og er i stedet røget ned på en fjerdeplads, men de er dog stadig med i topstriden, og har blot to point op til nummer et. I løbet af de seneste fem kampe er det blevet til otte point fordelt på to sejre, to uafgjorte og et enkelt nederlag. Dermed går KIF et spændende forår i møde.

I toppen af tabellen er det nu Ringkøbing IF der styrer med 31 point. Lige efter kommer Næsby, som har 30 point, mens Næstved, Kjellerup og Jammerbugt alle har 29 point. Dermed er det utroligt tæt i toppen, og intet er endnu afgjort. Der er heller ikke noget der er afgjort i bunden af tabellen endnu. Ganske vidst ser det efterhånden ret svært ud for Kolding Bk, som blot har 5 point. Derudover ligger også FC Sydvest og Skovbakken under stregen, og de har henholdsvis ni og ti point. Dermed har Kjellerup nu hele 19 point ned til nedrykningsstregen.

Årets sidste kamp blev spillet imod Odder. Kampen blev spillet på Spektrum Park i Odder, hvor 229 tilskuere var mødt op. Det var en kamp som Kjellerup skulle vinde, hvis de ville holde trit med de øvrige tophold. Der gik da heller ikke mere end en halvtime, før Lucas Hove Jessen kunne gøre det til 0:1 for KIF, som også var resultatet ved pausen. I anden halvleg forsatte Kjellerup med at dominere, og Odder kom faktisk kun frem til to afslutningen i hele kampen. Med 20 minutter igen lukkede Lucas Hove Jessen kampen, da han gjorde det til 0:2, som blev kampens resultat.

- Jeg tror både jeg og mine spillere trænger til en vinterpause. Det har været et langt og hårdt efterår, hvor vi har præsteret rigtig godt, hvilket koster mange kræfter. Derfor skal det blive godt med en længere pause, og så ser vi frem til et spændende forår, udtaler Johan Torngaard. 
     
2. Division Vest
1. Ringkøbing FC, 31p
2. Næsby, 30p
3. Næstved, 29p
4. Kjellerup, 29p
5. Jammerbugt FC, 29p


Logged

Sider: [1] 2 Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010