home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
17 Mar 2024, 23:29 Fadbamsen Skadestuen ryger ud i online spil.
03 Mar 2024, 06:12 DeBuur Skadestuen Kan ikke vælge Liverpo...
23 Feb 2024, 20:56 ydersog Klubsøgnin... Manchester United
23 Feb 2024, 10:12 valverde4ever Pro Cyclin... Cycling Career - Kan d...
23 Feb 2024, 00:14 g00n Blogs Minimalistic 2020
19 Feb 2024, 14:02 rheya Omklædning... Home Grown spillere?
29 Jan 2024, 11:35 Mulle68 Nostalgi Patches CM 4
Antal Registrerede Brugere: 23280
  0 Brugere, 263 Gæster Online.

Indlæg: 1132681 over 31362 Emner
Nyeste Bruger: queenofsjaipur
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2015
| |-+  Kategori: Klubsøgning og -erfaring
| | |-+  Chemnitz
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] Udprint
Forfatter Emne: Chemnitz  (Læst 2541 gange)
Gemma
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Chemnitz
« : 19 Dec 2014, 03:04 »

CHEMNITZ
Nå, det går jo ikke det her. FMDanmark er død, og jeg har altid en gemt med Chemnitz (Chemnitzer FC). Det er mit yndlingshold i det tyske ligasystem, da der er lidt potentiale på holdet. De har et par gode spillere i Ronny Garbuchewski og Anton Fink, men derudover er det meget få kendte spillere, der er for jer andre, der ikke har spillet med dem før.

Chemnitz er rivaler med RB Leipzig og Dresden, der begge er stærke divisionshold. Derfor er der rig mulighed for at kæmpe med ens rivaler, og som de fleste nok kan regne sig til, så vil RB Leipzig nok også nå Bundesligaen før eller siden. Så Chemnitz er et godt alternativ til købeklubben Leipzig.

Hvis I er i tvivl om, hvorfor I skal spille med Chemnitz, så kan jeg bare vise den her highlight-video fra en af de fedeste kampe, som jeg har set i år.

<a href="http://www.youtube.com/v/INpzOQQEzbo?version=3&amp;amp;hl=da_DK" target="_blank">http://www.youtube.com/v/INpzOQQEzbo?version=3&amp;amp;hl=da_DK</a>

Holdet er relativt ung, og det er stærkt nok til en oprykning i første sæson allerede, hvis man ved, hvad man laver med taktikken. Ellers så er en midterplacering nok at forvente.

Jeg har startet med dem i år, og jeg har spillet første sæson færdig. Jeg har sat nogle regler op for mig selv, hvor jeg fx ikke må købe spillere. Derfor må jeg kun bruge spillere, der er i klubben fra start eller som kommer gennem ungdomssystemet. Jeg har et par spillere på leje fra start, som der har været nøglespillere, men de bliver forlænget første år i ligaen.Første sæson gik som jeg forventede en oprykning, der aldrig var helt sikker, men en god slutspurt med fire sejre og et enkelt nederlag gav mig overtaget, og jeg sneg mig med i playoff-spillet, hvor jeg mødte Darmstadt. De blev straffet, og Chemnitz tog, hvad der var deres.

Derfor hedder det nu 2. Bundesliga og jeg må ikke forstærke mit hold, men vil I følge en anderledes rejse med et tidligere østtysk hold, der er kendt for at have udviklet Michael Ballack, så er det her. Eller hvis I bare vil spille med dem, så skriv løs. Jeg er igang med preseason til 2. Bundesligaen og vil løbende opdatere.
« Seneste Redigering: 19 Dec 2014, 03:38 af Gemma » Logged


Gemma
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: Chemnitz
« Svar #1: 19 Dec 2014, 03:25 »

Talenterne
Jeg har to spændende talenter, som kommer op i truppen op til den nye sæson. Den ene er Julian Gross. Han har en formidabel determination og kommer til at have en monster god personlighed i fremtiden - det kan blive den perfekte tutor. Han er MC og kommer nok ikke til at starte nogle kampe, men jeg kunne forestille mig, at han ville få en 10-15 indhop som minimum. Han er umiddelbart lavet til en advanced playmaker rolle, som jeg egentlig ikke spiller med, men hans gode fysik gør, at jeg kan spille ham som en roaming playmaker, der er en del af taktikken lige nu. Alternativt kan jeg rykke ham ud på en wing, som en form for Beckham-agtig type, der ikke helt har speeden, men har fine pasninger, men jeg vil helst holde ham centralt.

Til forsvaret må jeg indrømme, at vi har fået et skur. Han er næsten to meter høj og så er han langsom, men ikke desto mindre kan han blive en fin CB. Roland Fröhlich er allerede ved at være ret specialiseret som CB, men han er stadig meget, meget rå, men jeg tror, at han kan blive god. Han har massere af work rate, og det er sgu noget, som vi godt kan lide i det tyske. Jeg er igang med at træne ham koncentreret i tackling op imod den nye sæson, så han måske kan nå 11-12 stykker hurtigt i sæsonen. Så ser det rigtig godt ud.
Logged


Gemma
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: Chemnitz
« Svar #2: 19 Dec 2014, 05:41 »

Det går virkelig fremad! Jeg har fuld fart på i 2. Bundesligaen, og det går over alt forventning. Spillerne har virket klar fra start og generelt bare præsteret. Det skal dog holdes for øje, at ligaen er ekstremt tæt. Jeg kan på få kampe ligge og kæmpe om overlevelse, men lige nu ser det rigtigt fint ud for klubben. Det eneste, som jeg kan sætte en finger på, er, at vi spiller alt for mange uafgjorte. Hvis jeg lige kan få strammet defensiven lidt op, så kan vi sagtens få et par ekstra sejre.

Noget af det vigtigste i ligaen har været, at jeg ikke er gået på kompromis med det system, som jeg også kørte i 3. Bundesligaen. Det har været med til at sikre, at spilllerne:
1) er komfortable i systemet
2)  har kunne fokuseres træningen på andre punkter
3) shouts og personlige indstillinger kan vedligeholdes, men også forbedres.

Jeg brugte en stor del af preseason på at optimere mine spillerroller, så de gav mig lige præcis det i spillet, som jeg følte, at vi manglede. Jeg siger ikke, at det er perfekt, men det er work in progress, og det går den rigtige vej.

Logged


Sarl
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: Chemnitz
« Svar #3: 19 Dec 2014, 12:43 »

Stærkt Jon. Jeg kigger med. Jeg burde vel også få gang i en tråd om Lübeck. Det er gået stærkt siden FMD døde.
Logged

Isolation

Gemma
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: Chemnitz
« Svar #4: 19 Dec 2014, 15:28 »

Stærkt Jon. Jeg kigger med. Jeg burde vel også få gang i en tråd om Lübeck. Det er gået stærkt siden FMD døde.
Altså kom i gang, jeg vil vide, hvad der sker.
Logged


Bünyamin
Lilleputspiller
*

Offline Offline


 
Sv: Chemnitz
« Svar #5: 19 Dec 2014, 15:28 »

Stærkt Jon. Jeg kigger med. Jeg burde vel også få gang i en tråd om Lübeck. Det er gået stærkt siden FMD døde.
Oh noes. Watch out.
Logged

Sider: [1] Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010