home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
30 Nov 2023, 16:42 Bubbles Blogs #6 - F.C. Vaduz og Lie...
28 Nov 2023, 15:36 szukizek Omklædning... Ungdomsspillere
27 Nov 2023, 21:27 Dusty78DK Blogs FM24 - Broen13's Journ...
27 Nov 2023, 21:23 Dusty78DK Blogs The Ajax way FM 24
27 Nov 2023, 20:02 Dusty78DK Blogs RØVEN AF 4. POLSKE DIV...
21 Nov 2023, 09:24 ydersog Klubsøgnin... Manchester United
17 Nov 2023, 11:55 RedFan_98 Omklædning... FM21 tv penge og price...
Antal Registrerede Brugere: 22920
  0 Brugere, 399 Gæster Online.

Indlæg: 1132549 over 31352 Emner
Nyeste Bruger: crookedcontaine
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2014
| |-+  Kategori: Klubsøgning og -erfaring
| | |-+  Peterborough
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] Udprint
Forfatter Emne: Peterborough  (Læst 2171 gange)
Frankie
Juniorspiller
**

Offline Offline

 
Peterborough
« : 19 Jul 2014, 23:05 »

Jeg er ikke så god til det grafiske herinde, men jeg syntes det er synd der ikke er en tråd, om en af mine yndlingsklubber at spille i fm, så håber dette kan inspirere andre til at få en god oplevelse, med the Posh.

Peterborough ligger i League 1, fra start og har en trup med masser af potentiale, og en forholdsvis sund økonomi, udover dette har klubben et ungdomsakedemi og et faldefærdigt stadion fra klubbens start i 1913.

Klubben

Peterborough er nedrykker fra The Championship, og har solgt flere af klubbens profiler, Lee Tomlin(middlesbrough-lån Dwight Gayle(Crystal Palace) og George Boyd(Hull) og erstattet dem med unge spændende spillere, og med masser af udviklingspotential e. Klubben forventer en topplacering i første sæson, og det burde bestemt være muligt at udfordre de andre tophold i ligaen, medieprognosen er sat til en 5 plads.
Klubbens stadion London Road, kan huse ca.12000 tilskuere, men er under ombygning fra start og er gammelt. Jeg har dog gode erfaringer med at man relativt tidligt kan få bygget et nyt.
Træningsbanen og ungdomsfacilitetern e er begge gode, men da klubben satser på ungdomssystemet, kan dette sagtens lade sig gøre, hvis man snakker med formanden(dette koster penge, så bed ikke om det for tidligt, hvis du alligevel ikke er klar til at satse på egene spillere).
Klubbens formand Darragh MacAnthony er fra Irland, og ser gerne man henter spillere derfra, udover dette kan han sagtens finde på at skyde penge i klubben, hvis det ser sort ud.


Truppen

Truppen er fint besat på alle pladser.

På målmandsposten råder klubben en etableret keeper og en ung målmand. Bobby Olejnik er en god championship keeper, og unge Charlie Horton fra USA har rigeligt med potentiale.

Forsvaret er rigtig godt, højreback Mark Little, kan udvikle sig godt, og er god både defensivt og offensivt. Midterforsvaret kan sættes sammen på mange måder, men lad mig frehæve Michael Bostwick og Jack Baldwin. Bostwick er en af ligaens bedste spillere og unge Baldwin har landsholdspotential e.På venstreback Råder klubben over klubbens kaptajn Tommy Rowe, han er dog meget eftertragtet og har kun et år tilbage af kontrakten.

Midtbanen er stærkest centralt, hvor både Jack Payne og Joe Newell, er unge og rigtig gode league 1 spillere, udover  de to, er Jeramine Anderson et rigtig stort talent. På kanterne er det kun Daniel Kearns, som er værd at nævne, han kan med den rigtige mængde spilletid, udvikle sig rigtig godt

Angreb i angrebet huserer Britt Assombalonga, som er hentet i watford inden sæsonstart, en ung angriber med et stort potentiale.

Håber der er nogle, som har fået lyst til at præve kræfter med the Posh, og giv endelig lidt feedback med dine erfaringer.
Logged

Frankie
Juniorspiller
**

Offline Offline

 
Sv: Peterborough
« Svar #1: 21 Jul 2014, 11:40 »

Kan da selv lægge ud, med lidt input, fra mit nyeste spil med the Posh.

1.Sæson

Jeg startede lidt anderledes ud end sædvanligt, nemlig med deaktiverede budgetter i 1.vindue. Tommy Rowe(anfører), ville gerne til en større klub, så han røg på transferlisten, ellers var truppen som den er fra start.

Jeg valgte 4-1-4-1, med fremskudte kanter, så holdopstillingen så således ud:

                         Olejnik
Little        Brisley        Baldwin       Rowe

                        Bostwick

               Payne        Anderson


Kearns                                       Newell

                        Assombalonga

På trods af vi spillede offensivt fodbold, var det forsvaret og midtbanen, som lagde grobund for en succesfuld sæson. En 1 plads, 93 point og en målscore på 77-41, offensivt skal Kearns og Assombalonga nævnes, begge scorede 15 ligamål.

Det vil sige hurtig tilbagevenden, til den næstbedste engelse række.

Der kom lidt bud på Tommy Rowe, men vi satsede og afslog i håb, om han ville underskrive en ny kontrakt og gamblingen lykkedes, faktisk blev der kun brugt penge på at forlænge diverse kontrakter og få styr på staben.

Logged

Frankie
Juniorspiller
**

Offline Offline

 
Sv: Peterborough
« Svar #2: 21 Jul 2014, 12:00 »

2.Sæson

Op til den nye sæson, syntes jeg egentlig truppen så fin ud, det var kun 2 marginal spillere som forlod os nemlig Danny Swanson og Craig Alcock, in blev hentet 4 spillere på fri transfer Max Clayton fra Crewe, Jake Sinclair fra Southampton og Tont Thorpe og Tom Lawerence fra Man U. Alle 4 Unge spille, hentet ind til at styrke bredden.

Vi bad om en opgradering af ungdomsarbejdet, som resulterede i en større ombygning på 2 mil£, klubbens ungsarbejde er herefter "Great" og træningsfaciliteter ne stadig ""good".

Opstillingen var der ikke pillet meget ved, eneste ændring er vel at Joe Newell er røget ned centralt og tilbagevedte Lee Tomlin deler spilletiden med Tom Lawerence på venstre fløj.

Målet fra klubben var at konsolidere pladsen i ligaen, og det mål blev mere end opfyldt, en flot 9.plads. 71 point og en målscore på 68-54.

Topscorer blev Assombakonga, der på trods af at være til Afracian Nation, scorede 18 gange, Kearns lave 13 og ellers scoringer spredt ud over holdet. Jeramine Anderson fik sin gennembruds sæson, og spillede rigtig godt. Derudover skal nævnes Rowe, Baldwin, Payne og Bostwick, som alle spillede en god sæson. Hjemvendte Lee Tomlin, afviste vi et bud på, før sæsonstart, det skulle vi vidst have taget imod, ingen imponerende sæson, og han forlod gratis klubben efter sæsonen.
Af de indkøbte talenter skal de 2 tidliger Man U talenter roses Tony Thorpe og Tom Lawerence gjorde det godt, og er begge tættere en startplads, Max Clayton, gjorde det også over alt forventning og lavede 9 sæsonmål, hovedsagligt som indskifter, pånær perioden hvor Assombalonga var til AFN.
Logged

Frankie
Juniorspiller
**

Offline Offline

 
Sv: Peterborough
« Svar #3: 21 Jul 2014, 15:55 »

Optakt til 3.Sæson

Op til sæsonstart, gik der epidemi i truppen...de største profiler, ville prøve kræfter med en større liga. Bostwick, Payne, Rowe, Baldwin og Assombalonga ville alle til større klubber.

Der var interesse for dem alle, men kun 2 forlod klubben op til 2015/2016 sæsonen, Jack Baldwin blev købt af oprykkerne Blackburn forklubrekord 5,25 mil£, og så på transfervinduets sidste dag tog Jack Payne samme tur for 3 mil£. Herudover forlod Bobby Olejnik, Lee Tomlin og nogle reserver klubben.

Ind er blevet hentet:

Tom Lees D(C) fra Leeds 1.2 mil£
Luke Freeman AM(L) fra Stevenedge 450k
Zeki Fryers D(L) 425k fra Spurs
Rohan Ince DM(C) 650k fra Brighton
Jason Steele GK Fri transfer
Elliot Hewitt D(R) Fri transfer
Callum Reilly DM(C) Lån med forkøbsret fra Crystal Palace
Ryan Fulton GK fri transfer.

Især Jason Steele er jeg rigtig glad, for at tilføje truppen også Tom Lees fra nedrykkede Leeds, bliver en fuldgod erstatning for Baldwin, han er dog lige et par år ældre. Luke Freeman skal kæmpe om venstre wing med Tom Lawerence og Joe Newell.

Med masser af penge i lommen er vi gået til bestyrelsen med nye ønsker om forbedringer til både træningsmiljø, ungsarbejde og Akedemiet, der blev bevilliget opgraderinger for 10 mil£, arbejdet på dette er dog endnu ikke startet.
« Seneste Redigering: 21 Jul 2014, 23:43 af Frankie » Logged

Frankie
Juniorspiller
**

Offline Offline

 
Sv: Peterborough
« Svar #4: 22 Jul 2014, 01:06 »

3.Sæson 2015/2016

Sidste sæson slog vi klubbens rekord, for bedste placering nogensinde, en 10.plads blev vekslet til en 9.plads i The Championship.

Truppen syntes jeg så ung og stærk ud, på trods af afgangene af Jack Baldwin og Jack Payne. Eneste svage punkt, var nok bredden i front. Heldigvis slap jeg for de vilde uheld, de enste ændringer var at Jason Steele blev førstekeeper, og Tom Lees tog pladsen i centerforsvaret.

Opstilling
                                                         Steele

Little/Hewitt       Thorpe/Bostwick        Lees        Fryers/Nilthe

                                 
                                  Bostwick/Ince/Ferdinand

                         
                                Anderson/Reilly       Rowe/Newell


Kearns                                                                                 Lawerence/Freeman


                   
                                            Assombalonga/Clayton
 
Der blev foretaget 2 handler i vintervinduet, ikke noget der berører færsteholdet, men vores akedemi målmand James Gildea røg til Fulham for 1 mil£, og Jason Collins 18 år kommer til klubben fra Connahs Quay(Wales) gratis.

Sæson Overblik

Sæsonen startede godt, og vi lagde os med i toppen fra start, indtil december havde vi dog visse udfald, med at sætte 2 måls føringer over styr, ligaen var dog tæt på trods af en lidt skuffende 9.plads, da november blev skudt igang.

Det tætte program som kommer her, var virkelig en fordel for holdet, den store bredde, gjorde sit udslag, og vi kom ind i en god stime.

Fra 30. spillerunde lagde vi os i toppen og holdte hele vejen hjem. 95 point og en målscore på 86-45, var nok til en førsteplads, og klubben skal for første gang prøve kræfter me PL.

Spiller præstationer

Det er svært, at udvælge spillere der skal fremhæves efter sådan en sæson. Hvor bredden nok også gjorde en stor forskel. Men at være involveret i 36 af 86 scoringer, siger vist alt om hvor vigtig Daniel Kearns har været for klubben, 19 mål og 17 assist er det blevet til i The Championship.
Målmanden og forsvaret skal også fremhæves, der er virkelig blevet lukket af. 46 mål imod er absolut godkendt. På midtabanen er Jeramine Anderson nævnt som favorit, til at blive årets unge spiller, han er desuden udtaget til den Engelske u21 trup. Assombalonga startede sæsonen ud med en lang skade, han kom dog fint igen og lavede 13 sæsonmål og 9 assist blev det til. Max Clayton er også i betragtning til årets unge spiller, 11 mål og 9 assist blev det til.

Faciliteter

Der blev før sæsonen lovet store ændringer, det er der også. Arbejdet med, at installere varme i banen er gået igang, 2 mil£, koster dette. Arbejdet på træningsfaciliteter ne er gået igang 1,8 mil£, men arbejdet på ungsarbejdet, blev dog stoppet pga økonomi.

Skriv hvis der nogle der vil se screen shots.
Logged

Frankie
Juniorspiller
**

Offline Offline

 
Sv: Peterborough
« Svar #5: 23 Jul 2014, 20:13 »

4.Sæson 2016/2017

Første gang Peterborough, er repræsenteret i det fineste selskab i England. Kigger man på min trup, er den slet ikke god nok til PL, den er ung, bred og har masser af potentiale. Jeg valgte ikke, at satse det store på at blive i PL med, at købe dyre/løntunge spillere, som vi ikke kunne beholde, hvis vi skulle rykke ned.Jeg vil hellere bruge oplevelsen i PL, på at etablere et sundt økonomisk fundament for fremtiden.

Spillerhandler

Ind:

Jamie Peterson M/AM R 1,4 mil£ fra Bolton
Zach Clough S(C) 1 mil£ fra Bolton
Rob Hall AM(L/R) 2.3 mol£ fra Bolton
Douglad Santos 5,25 mil£ fra Watford
Callum Reilly Fri, tidligere på lån
Jesse Lindgard Fri

Ud:

Udover diverse reserve spillere, slog Blackburn til igen og købte Assombalonga for 7 mil£, 40% af dette gik dog til Watford. Det var en svær beslutning at sælge Assombalonga, han havde dog kun 1 år tilbage af sin kontrakt, og krævede en høj løn.
Vi har desuden mange ungdomsspillere lånt ud, mest nævneværdig er Matt BrooksD(C), på leje i championship klubben Doncaster, hvor han er fast mand. Freeman og Nilthe er også lånt ud til henholdsvis West Brom(PL) og Rangers.

Opstilling

                                                                  Steele

Little/Hewitt               Thorpe/Bostwick                                       Lees                      Santos


                                                                   
                                                                  Bostwick/Ince                                Anderson/Reilly                                        Rowe/NewellPaterson/Kearns                                                                                                          Lingaard/Lawerence/Hall


                                                                   Clough/Clayton

Sæsonoverblik

Vi skulle hen til 8.runde fær vi for færste gang satte 3 PL point på kontoen, noget overraskende var det Man U, vi besejrede 2-0, men herefter satte vi faktisk fornuftigt med point på tavlen. Jeg ved ikke om vi overpræsterede en smule på et tidspunkt, men vi fik lagt en solid afstand til bunden. I marts gik vi dog fuldstændigt i stå, og alle holdene omkring os, begyndte at skrabe point sammen. Vi kom aldrig ud af den dårlige stime, og endte på en 18.plads med 32 point og en målscore på 39-69. Topscorere blev Paterson og Lingard.

Satsningen på ikke at hente de store profiler inden sæsonstart, har vel givet bagslag i og med, det blev til nedrykning, men selvom en god anfgriber nok kunne have holdt os oppe, er det jo ikke sikkert, og der er blevet tjent rigtig gode penge, og tjent god erfaring for den unge trup.
Det er vel ikke rigtig værd at nævne nogle præstationer, ud over de 2 nye kanter Lingard og Paterson, måske lige at 4 akademi spillere fik deres debut i PL.

Faciliteter

Der er gang i den i Peterborough, træningsfaciliteter ne er blevet "Very Good", det samme som ungdoms arbejdet, arbejdet der var lovet herpå, blev skrottet pga økonomi. Vi har fået en feeder klub i form af Southend, som ligger i bunden af League 1, et perfekt sted for mine unge spillere. Der går også rygter om et nyt stadion er i støbe skeen, der har ikke været nogle udmeldinger, men der står bestyrelsen er gået igang med at planlægge det.

Logged

Zrave
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Sv: Peterborough
« Svar #6: 23 Jul 2014, 21:06 »

Lyder som et utrolig spændende projekt du har gang i her.. Tror jeg bliver nød til at prøve dem af, og se om jeg kan skabe i nærheden af så meget succes som det du har formået indtil videre  Wink
Logged


Frankie
Juniorspiller
**

Offline Offline

 
Sv: Peterborough
« Svar #7: 23 Jul 2014, 21:11 »

Tak skal du ha, og giv dem endeligt et forsøg, ser frem til at høre hvordan du klarer dig.

og succes og succes, jeg er jo lige rykket ned, men satser da på hurtig tilbagevenden til det fineste selskab.
Logged

Frankie
Juniorspiller
**

Offline Offline

 
Sv: Peterborough
« Svar #8: 24 Jul 2014, 16:04 »

5. sæson 2017/2018

Tænkte jeg ville give de intereserede en lidt mere grundig opdatering af mit spil, da det jo først nu de virkelige ændringer er trådt igennem.

Preview

Efter en nedrykning, sker der næsten altid store ting i klubberne, managere og spillere flygter, eller bliver sparket ud. I Peterborough var det ikke meget anderledes, en del spillere ville videre men jeg sad dog heldigvis stadig sikkert. Det "gode", ves at rykke ned, er at det er lidt lettere at udvikle talenter, og give dem spilletid i en lavere liga end PL, ihvertfald når det nu stadig er på vores niveau. Ikke destro mindre, skulle der ryddes op, for truppen var for bred og for svag.
Blackburn købte Reilly for 4 mil£, og nyrige Sheff Wed(meget rig kinesisk ejer) hentede Tom Lees 4 mil£ og Max Clayton for 5 mil£ og Rohan Ince i Vintervinduet for 2,3 mil£ og 1 mil£ mere hvis de rykker op.
Ind er hentet 5 nye ansiget, Bryn Morris fra Middlesbrough 4,7 mil£, Dion Conroy fra Chelsea 750k£, Rob Bowker fra Crewe 1,7 mil£, John Williams 1,6 mil£ fra Crystal Palace og Andrea Casiraghi fra Milan 1,6 mil£.

Transfers


Faciliteter og Økonomi

Arbejdet på Træningsbanen og Ungdomsfacilitetern e er nu gennemført, og begge er nu "superb".
Økonomisk er vi trådt ind i et meget fint selskab, nemlig de 100 rigeste klubber i verden, hvor vi ligger nr.95.


Trup

Jason Steele:


Ryan Fulton:


Kgosi Ntlthe:


Michael Tomlinson(Akedemi spiller):


Tom Thorpe:


Dion Conroy:


Matt Brooker(Akedemi Spiller)


Michael Bostwick:


Mark Little:


Elliot Hewitt:


Douglas Santos:


Tommy Rowe:


Bryn Morris:


Jeramine Anderson:


Jesse Lingard:


Rob Hall:


Joe Newell:


Daniel Kearns:


Jon Williams:


Jamie Paterson:


Tom Lawerence:


Rob Bowker:


Zac Clough:


Andrea Casiraghi:


Steve Hackett(Akademi Spiller)


Jeppe Odgaard(akademi Spiller):


Rory Peel(Akademi Spiller):


Taktik

Der er sket nyt på taktik fronten, 2 nye taktikker plus den gamle, de ser sådan her ud:

Den mest benyttede:


Den mere offensive:


Overblik


På nuværende tidspunkt er jeg i Feb 18, sæson overblik kommer når den er færdig spillet.
Logged

Frankie
Juniorspiller
**

Offline Offline

 
Sv: Peterborough
« Svar #9: 26 Jul 2014, 17:02 »

Sæsonoverblik

De nye taktikker fungererede rigtig godt, og selvom der blev roteret rigtig meget undervejs, med masser af spilletid, til mine akademi spillere, blev det en rigtig fin sæson, en 2.plads og 94 point, og en målscore på 96-46.Kun overgået af Sheff Wed med imponerende 104 point. Jamie Paterson, skal fremhæves for en fantastisk sæson, topscorer i ligaen, flest assist og højeste avr.rating. 24 mål, 15 assist og 7.34 i avr. Af de unge spillere, skal Rob Bowker der ankom fra Crewe inden sæsonstart fremhæves, hans udvikling har været rigtig god, han lavede 10 sæsonmål. Fra eget akedemi fik Matt Brooker 19 kampe og et gennemsnit på 7.21. Michael Tominson fik 11 kampe med et gennemsnit på 7.06, udover det fik en del andre akedemi spillere deres debut.

Faciliteter/Økonomi

Vi tabte en del penge i løbet af sæsonen, men økonomien er stadig fin, vi er dog ikke at finde blandt de 100 rigeste klubber mere.
Arbejdet med Faciliteterne er lige færdiggjort, så det er stadig "superb".
Planlægningen af det nye stadion er stadig igang.

Opstilling og screenshots, af de nævnte spillere og taktik, er i det kæmpe indlæg, før dette.
Logged

Frankie
Juniorspiller
**

Offline Offline

 
Sv: Peterborough
« Svar #10: 27 Jul 2014, 02:27 »

6.Sæson 2018/2019

Preview

Sidst vi lå i PL røg vi ned med det samme. Dette skulle gerne undgåes, denne gang, så alle tilbud på spillere blev afvist, kun marginal spillere Ntlthe 1mil£ og Rob Hall 1,3 mil£ forlod klubben, og vi forstærkede os med 3 nye spillere. Aron Gunnarson  3,6 mil£ for den rutinerede midtbane mand, jeg maglede noget rutine og bredde på midtbanen. Andre Wisdom kom gratis til klubben fra Liverpool, for at give midterforsvaret lidt mere bredde. Den største transfer, var dog indkøbet af Ryan Gauld, der kom til klubben, for 12 mil£ fra Nottingham Forrest.
Det ærger mig selvfølgelig, men de store handler, gjorde dog der ikke var penge, til at bede om forbedringer af faciliteterne, de er stadig "superb".
Planlægningen af det nye stadion, er stadig igang, der ventes at komme nyt, efter sæsonen.
Medieprognosen var denne gang, en 15 plads.

Opstilling

GK
Jason Steele

RB
Elliot Hewitt/Wisdom

LB
Douglas Santos

CB
Bostwick(er i klubben fra start)/Brooker(Akademi spiller)

CB
Conroy/Thorpe

MC
Anderson(er i klubben fra start)/Peel(Akademi Spiller)

MC
Rowe(er i klubben fra start)/Gunnarson

MC
Morris/Wiliams

RW
Patterson/Lingard

LW
Gould/Lingard

SC
Bowker/Casiraghi/Clough

Sæson Overblik

Denne gang var der ingen problemer med, at sikre overlevelsen. En Flot 11.plads blev det til, 46 point og en målscore på 53-55.
Fremgangsmåden for holdrotationen, blev ændret. Det vil sige, stærkeste hold mod vores formodede rivaler i bunden og spilletid til masser af talenter, når vi mødte top 5 holdene. Jeg er meget tilfreds, med måden sæsonen forløb på, især Jesse Lingard med 9 sæsonscoringer og 6 assist og Ryan Gauld 6 mål og 12 assist skal fremhæves, ellers imponerer Rob Bowker og vores egen akademi spiller Peel. Jeppe Odgaard, en anden akademi spiller, skal også fremhæves for hans store udvikling på leje i vejle.
« Seneste Redigering: 27 Jul 2014, 02:33 af Frankie » Logged

Frankie
Juniorspiller
**

Offline Offline

 
Sv: Peterborough
« Svar #11: 27 Jul 2014, 21:38 »

7.Sæson 2019/2020

Preview

Det nye stadion er blevet offentliggjort, og de første spadestik er taget, det skulle stå færdigt i maj 2021, det har fået det flotte navn "Peterborough Stadion" og kan huse lige godt 27.000. tilskuere
Truppen så rigtig fin ud, så igen kunne vi gå til bestyrelsen med ønsker om forbedringer af Trænings- og ungdomsfacilitetern e. Her er der igen investeret 10 mil£, og begge dele er nu "Excellent".
Som sagt, så var jefg rigtig godt tilfreds med truppen, og så ikke rigtig nogen grund til at ændre for meget. Chelsea bød dog på unge 18 årige Peter Etches, en angriber fra Wigan som havde lavet 17 sæsonmål. Vi bød også og fik ham lokket til klubben, for 4 mil£. Steve Clarridge 20 år(MC) fra middlesbrough, årets unge spiller i The Championship blev også hentet ind for 4,5 mil£, udover dette kom 2 talenter. Tom Lawerence 1,2 mil£ og Jon Williams 1,8 mil£ forlod begge klubben, efter spilletiden var blevet meget begrænset.
Medieprognosen sagde en 14.plads

Sæson Overblik

Det blev en rigtig god sæson, en flot 2.Plads i PL, kun overgået af Chelsea. 81 point og en målscore på 69-31. Rob Bowker blev topscorer med 19 mål og 9 assist, ellers skal Jason Steele fremhæves, vi gir ikke mange chancer væk, men han holdt buret rent 20 gange over sæsonen. Af akademi spillere skal Rory Peel igen nævnes, han er tæt på fast mand 24 kampe i PL blev det til for efterhånden 20 årige talent. Jeppe Odgaard, lånt til Wigan, udviklede sig igen også godt. Mark Murphy 17 år, var udlånt til skotske Hibernian, hvor han blev nr.3 på topscorerlisten i den skotske PL.

Ligaen:


Rob Bowker:


Rory Peel:
Logged

Sider: [1] Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010