home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
02 Feb 2023, 21:39 Kenitho Challenges SAF
02 Feb 2023, 14:46 jonesg Omklædning... Hjælp til opdatering
27 Jan 2023, 09:49 fritzfarlig Skadestuen Udlån af spillere
23 Jan 2023, 09:52 Bubbles Træningsbanen Generel træning
22 Jan 2023, 21:56 DeBuur Skadestuen Spillet er langsomt - ...
18 Jan 2023, 21:45 Eriksen83 Klubsøgnin... FM23: Hvem skal jeg være?
12 Jan 2023, 17:24 valverde4ever Pro Cyclin... Cycling Career - Kan d...
Antal Registrerede Brugere: 22306
  1 Bruger, 332 Gæster Online.

Indlæg: 1131860 over 31313 Emner
Nyeste Bruger: elyfodim
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2014
| |-+  Kategori: Omklædningsrummet
| | |-+  Hvordan bliver man god til at spille fm?
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] Udprint
Forfatter Emne: Hvordan bliver man god til at spille fm?  (Læst 1404 gange)
Magnusmoeslund
Juniorspiller
**

Offline Offline

 
Hvordan bliver man god til at spille fm?
« : 12 Jul 2014, 00:54 »

Hej allesammen Smiley Smiley  Smiley
Jeg har efterhånden spillet fm i 3-4 år, men føler langtfra at jeg er på det niveau som mange andre fm spillere herinde er.
Vil bare spørge om hvordan man bliver så god. Har i nogle gode råd?
Nogle vinder feks. Premier league med southhampton i de første par sæsoner. Hvodan gør i det?  Smiley Smiley
Tager især gerne imod råd omkring det taktiske om at sætte sit hold op, og så det med træningen.
Og desuden gerne lidt om hvordan i motiverer spillerne vha. Teamtalks, pressekonferencer og individuelle samtler med spillerne  Smiley

- på forhånd Tak for hjælpen  Smiley Grin
Logged

BelthazorDK
FmFreaks Crew
(Projekt)
*

Offline Offline


 
Sv: Hvordan bliver man god til at spille fm?
« Svar #1: 12 Jul 2014, 01:15 »

Nu er jeg ikke inde i FM lige nu, så jeg vil holde mig til lige at give lidt korte tips, selvom jeg da er sikker på der er nogle i landet der trods alt er bedre til det end jeg.

Teamtalks, stå for dem selv, og generelt bruger jeg altid "bestemt" taleform til dem, mens jeg prøver at bede dem om at holde stimen, eller vende den hvis vi har tabt nogle gange. Den tager jeg som hold snak, og så får hver kæde lige afvide at jeg forventer en god præstation i dag, igen bestemt.

Pressekonferencer gider jeg konsekvent ikke, syntes nemlig stadig der mangler en del på den front og det bliver efter 2-3 sæsoner bare konstant det samme pis der bliver sagt, så det tager min assistent sig altid af for mig.

Individuelle samtaler, dem tager jeg altid bestemt, og med den tilgang at der er ingen over holdet, og ingen er bedre end de kan erstattes, forstået på den måde at jeg ikke giver ind for at en reserve vil være førsteholdsspiller, det kommer når JEG mener tiden er, og ingen reserve skal udlejes hvis jeg vil have ham. Til gengæld lader jeg generelt spillere der vil væk komme det, gider ikke utilfredse folk i min trup.

Taktisk vil jeg foreslå at finde 2-3 taktikker der ikke er for langt fra hinanden, og få holdet til at lære dem. Jeg spiller gerne en 4-3-3 med en trekant på midten hvor der er 2 centrale og en offensiv, og så de 3 angribere i form af en fremskudt og 2 indvendige angribere på kanterne, derfor er det naturligt for mig at have en variation med 2 defensive midts og en central hvor mine backs er meget mere defensive, samt en variation hvor jeg vender midtbanen så der er 2 offensive, og en enkelt DMC bag dem, med ekstremt offensive backs. Nr. 1 bruger jeg mod store hold hvor jeg er foran med 2, og nummer 2 mod små hold hvor jeg er bagud.

Derudover er "sidelinje råb" mere blevet en fast instruktion nu som jeg bruger hele tiden, men de skal passe sammen med den måde du ønsker dit hold skal spille på, så det hjælper ikke at spille uden fløje og backs, og så bede sit hold udnytte fløjene eksempelvis.

Også spiller indstillinger hjælper, og ved rotation på eksempelvis kanterne er det en god idé at sætte specifikke instruktioner på dine kantsspillere når de er i modsatte side, men rent venstre benet kant kan trække ind i banen og være en farlig angriber type når han er i højre og kan skyde ind mod mål, mens han i venstreside måske får mere ud af at lave mange indlæg og holde sig ved linjen, mens en som kan med begge ben, kan være lige målfarlig i begge sider. ALTID tilpas instruktionerne til spilleren, ikke bare til hvordan du gerne ville kunne spille.

Træningsmæssigt, er det blevet så simpelt at man næsten bør skamme sig, hvis man ikke selv står for det. Ind under træning, sørg for at du har de bedst mulige trænere du kan skaffe, så du for en masse flotte stjerner derinde, og så ellers bare træn dine spillere til de roller de skal spille, MED MINDRE, der er tale om helt unge spillere, så kan det betale sig at træne intensivt på enkelte fysiske stats, da de stiger en del til de når de der 20-22 år, mens de sagtens kan blive bedre teknisk til de når 24-25 (nogle endda senere!), og mentalt kan de stige hele tiden, samt ved at blive oplært. Kig derudover på personlighederne, lad være med at oplære et talent som er professionel, af en kontroversiel spiller.

Til sidst, vil jeg foreslå at du dropper alle tanker om at det hold du overtager skal spille på DIN måde, men i stedet laver en ny taktik til hver klub, som du kan stille efter hvad HOLDET kan tilbyde. Du kan sagtens have et mål om at spille på en anden måde, og du kan sagtens ændre undervejs, men lad eksempelvis være med at forsøge at spille med indvendige angribere på kanterne, hvis dine fløje kun kan løbe og lave indlæg, så er det bare spild af skud at lade dem trække ind i banen og skyde på mål. Samme går igen på alle pladser.

Til sidst, vil jeg foreslå at tage et lille kig på Denne side, den har så meget information som er brugbart til FM, og det kan være en god idé til eksempelvis det med træning og også valg af spillere til diverse roller (frispark, anfører, osv.), fordi du kan lære hvordan statsne hænger sammen :-)
Logged

I've always been crazy and the trouble that it's put me through,
I've been busted for things that I did, and I didn't do,
I can't say I'm proud of all of the things that I've done,
But I can say I've never intentionally hurt anyone!

Magnusmoeslund
Juniorspiller
**

Offline Offline

 
Sv: Hvordan bliver man god til at spille fm?
« Svar #2: 12 Jul 2014, 09:24 »

Tusind Tak for hjælpen, det vil jeg bruge når jeg spiller Smiley
Logged

Magnusmoeslund
Juniorspiller
**

Offline Offline

 
Sv: Hvordan bliver man god til at spille fm?
« Svar #3: 12 Jul 2014, 11:24 »

Hvad gør i når der er kamp, ser i hele kampen, eller er det nok at se "udvidet" eller "nøgle" ?? Smiley
Logged

Cristiano Doni
Ynglingespiller
***

Offline Offline

 
Sv: Hvordan bliver man god til at spille fm?
« Svar #4: 12 Jul 2014, 11:34 »

Hvad gør i når der er kamp, ser i hele kampen, eller er det nok at se "udvidet" eller "nøgle" ?? Smiley
Når jeg sætter en ny taktik, så plejer jeg gerne at se 1-2 hele kampe mod gode modstandere, hvor jeg kan få et blik på, hvor mit spil fungerer eller ikke fungerer. Hvis man blot ser højdepunkter eller dele af kampen, så kan det være svært at se hvordan ens instruktioner har virkning på holdet.

Det er dog også vigtigt, at ikke lade sig blinde af resultaterne, som enkelte personer poster herinde, idet der fortsat kan findes editors til at redigere spillet og derigennem tilføje spillet et urealistisk aspekt, som gør, at deres resultater pludselig ikke er så imponerende. Eller for den sags skyld andre måder at sørge for urealistiske resultater Så blot fordi du ikke tilfører et mesterskab med Southampton i første sæson, så er det ikke nødvendigvis fordi du ikke er god til spillet.
Logged

BelthazorDK
FmFreaks Crew
(Projekt)
*

Offline Offline


 
Sv: Hvordan bliver man god til at spille fm?
« Svar #5: 12 Jul 2014, 11:36 »

Jeg ser kun nøgle i 3D, der er nogle som mener at der er flere fejl i match-engine når de ser 3D kampe og derfor konsekvent bruger 2D, men det er nok smag og behag.
Logged

I've always been crazy and the trouble that it's put me through,
I've been busted for things that I did, and I didn't do,
I can't say I'm proud of all of the things that I've done,
But I can say I've never intentionally hurt anyone!

Sider: [1] Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010