home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I går kl. 23:27:28 Jonaspetersen93 Blogs #7 - The Glory Hunter ...
I går kl. 14:35:19 Dannibrahimovic Blogs Kan AGF komme i Champi...
03 Sep 2023, 14:04 Svartowiz Baren Ny bærbar
03 Aug 2023, 08:50 euthenasia Blogs Danglish - KIN Challenge
26 Jul 2023, 15:45 Balslev Pro Cyclin... Cycling Career - Kan d...
18 Jul 2023, 20:47 RasmusA12 Blogs Den Østrigske drøm
14 Jul 2023, 11:10 hoeven Skadestuen Forhandle bud?
Antal Registrerede Brugere: 22578
  0 Brugere, 286 Gæster Online.

Indlæg: 1132356 over 31340 Emner
Nyeste Bruger: amocotut
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Andet
| |-+  Kategori: Baren
| | |-+  Betfreak$
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] 2 Udprint
Forfatter Emne: Betfreak$  (Læst 19345 gange)
Magn
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Betfreak$
« : 12 Jun 2014, 10:25 »

I denne tråd vil alle spilforslagene komme. Husk du også selv gerne må komme med spilforslag i tråden her, så længe det er til sidens oddssektion. Der vil også blive ført regnskab i det øverste indlæg, så du kan se, hvilken ekspert der er bedst.

Alle spilforslagene fra crewet side vil blive inddelt i tre kategorier; Den sikre, Den Dristige og Langskuddet. Den sikre er højst overraskende et odds, som bettingeksperten mener er et relativt sikkert odds, og som der er god værdi i. Den dristige er et odds, hvor udfaldet kan gå begge veje, men man har en fidus til den ene, så man mener oddset har en god værdi. Langskuddet er til de høje odds, som ikke er så sandsynlige. Et spilforslag i denne kategori kunne for eksempel være, at Wolfsburg slår Dortmund, og det giver så fem gange igen.

Regnskab:
Magn:
Den Sikre - 183,3% (3/3)
Den dristige - 117,5% (2/4)
Langskuddet - 0% (0/4)

Sulo:
Den sikre: 0/1
Den dristige: 0/0
Langskuddet: 0/1
Hitrate: 0/2 (0 %)
« Seneste Redigering: 07 Jul 2014, 10:41 af Magn » Logged

Vil du have tilføjet en kamp til oddssektionen? Så send en PM til mig, og jeg skal se, hvad jeg kan gøre.

Magn
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Betfreak$
« Svar #1: 12 Jun 2014, 10:25 »

Den dristige
Af: Magn

Spilforslag:
Halvleg/Fuldtid - Brasilien vinder
Odds: 2,0

Jeg tror Brasilien vinder både første halvleg og kampen. Da værdien i en sejr til Brasilien er for lav, går jeg derfor efter halvleg/fuldtid. I fire af deres seneste fem kampe er Brasilien kommet foran i første halvleg, og derefter kørt sejren sikkert i hus. Kroatien mangler deres forsvarsstyrmand i Josip Simunic, der har få ti spilledages karantæne. Derudover har deres bedste angriber M. Mandzukic også karantæne, så det er N. Jelavic eller I. Olic der skal spille angriber mod Brasilien. Der er store forventninger til Brasilien, når de indleder VM på torsdag. Det pres tror jeg, at de vil håndtere godt og satse offensivt. De skal frem af banen og vise noget flot fodbold. Så kan de altid spille mere defensivt senere hen i turneringen. Derudover kommer vi ikke udenom, at Brasilien har en skræmmende offensiv med Neymar og Hulk på kanten, som selv kan score, men også kan sætte spidsangriberen op, som nok enten bliver Jo eller Fred. I oddssektionen giver det 2,0 gange igen, hvis Brasilien fører ved pausen og samtidig ender med at vinde kampen.
Logged

Vil du have tilføjet en kamp til oddssektionen? Så send en PM til mig, og jeg skal se, hvad jeg kan gøre.

JG7
Gæst
 
Sv: Betfreak$
« Svar #2: 12 Jun 2014, 11:20 »

Den måske mest læste tråd i hele maj, Bradleys Bettingeventyr, introducerede et bettingsystem: Fibonacci-bettingsystem. Det vil jeg gerne fortsætte lidt endnu, så derfor kommer det i en lille VM-udgave her. (Bloggen er gået på sommerpause!)

Systemet er simpelt: Man spiller på X med et startindskud (det kunne fx være 10 kroner). Misser man, så smider man igen 10 kroner på bet2. Misser man der, smider man 20 kroner. Misser man der, så smider man 30 kroner. Det følger talrækken, der hedder Fibonacci, og det kunne se sådan ud:

B1: 10
B2: 10 (B1+B0)
B3: 20 (B2+B1)
B4: 30 (B3+B2)
B5: 50 (B4+B3)
B6: 80 (B5+B4)
B7: 130 (B6+B5)
B8: 210 (B7+B6)

Når man så endelig rammer et X, så starter man forfra i talrækken. Det kræver jo ikke meget ekspertise, men hvor systemet lidt fortæller, at du bare kan spille rimelig blindt på X, så kommer jeg altså til at analysere en anelse mere. Startindskuddet kommer til at være 500, så der er til at starte med MAX ti bets uden at ramme.


Spanien-Holland
13. juni: 21:00
SPIL: X TIL ODDS 3,40

Det eneste interessante X i første runde af de spil, der er i odds-sektionen, er i min optik i Spanien-Holland. Det giver odds 3,40, og det kan jeg egentligt meget godt lide. Spanien er ikke just et hold, der scorer vanvittigt mange mål. Man mangler en målscorer, og flere af holdets bærende kræfter er ved at være halvgamle. Samtidigt startede de heller ikke så godt under sidste VM-slutrunde.

Holland kan godt bide fra sig, og selvom jeg ikke er helt pjattet med holdet, så bør de presse Spanien en anelse. Det er ikke ligefrem fordi Spanien har været voldsomt imponerende i træningskampene, men omvendt er det sjældent at de går fra banen med mere end to mål på tavlen, så det skal man nok ikke ligge så meget i.

Mexico-Cameroun
13. juni: 18:00
SPIL: X TIL ODDS 3,20

Retfærdigvis skal det lige nævnes, at jeg også har placeret lidt på denne kamp. Mest pga. uvidenhed. Jeg tror, Mexico vinder, men 3,20 synes fint betalt. Den får 500 freaks også.
« Seneste Redigering: 13 Jun 2014, 15:44 af Bradley Beal » Logged

Magn
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Betfreak$
« Svar #3: 14 Jun 2014, 19:54 »

Den Sikre
Af: Magn

Spilforslag
Frankrig vinder til nul mod Honduras
Odds: 1,85

Den anden kamp på kampprogrammet i morgen til VM er Frankrig mod Honduras, hvor jeg tror Frankrig vinder til nul. Frankrig vandt deres seneste venskabskamp med hele 8-0 mod Jamaica. Nu skal man selvfølgelig ikke sammenligne Jamaica fuldstændig med Honduras, da der trods alt er en pæn styrkeforskel mellem dem. I Frankrigs seneste otte kampe har de holdt buret rent og vundet i syv af dem. Det eneste hold der formåede at score var Paraguay, hvilket betyder de har holdt hold som Holland, Australien og Ukraine fra at score. Honduras har ikke det svageste forsvar til VM, men samtidig heller ikke et forsvar som nogle hold frygter. Deres bedste spillere er midtbanespilleren Wilson Palacios og forsvareren Maynor Figueroa. Deres offensiv er ikke noget prangende og derfor tror jeg sagtens, at den solide franske defensiv kan holde dem fra at score. Derudover har Frankrig en god offensiv, som har scoret i de seneste ni kampe. Jeg synes der er en god værdi i odds 1.85, så derfor bliver dette spil mit første bud på "Den Sikre".
« Seneste Redigering: 15 Jun 2014, 11:59 af Magn » Logged

Vil du have tilføjet en kamp til oddssektionen? Så send en PM til mig, og jeg skal se, hvad jeg kan gøre.

Magn
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Betfreak$
« Svar #4: 14 Jun 2014, 19:56 »

I må meget gerne komme med kommentarer eller spørgsmål til spilforslagene. Derudover må I selvfølgelig også godt komme med jeres egne spilforslag til oddssektionen.
Logged

Vil du have tilføjet en kamp til oddssektionen? Så send en PM til mig, og jeg skal se, hvad jeg kan gøre.

Magn
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Betfreak$
« Svar #5: 15 Jun 2014, 21:54 »

Den Dristige
Af: Magn

Spilforslag:
Tyskland vinder over Portugal
Odds: 2,20

I morgen klokken 18:00 spiller Joachim Löws ”Nationalelf” mod Paulo Bentos portugisiske drenge. Begge hold kommer med nogle fine resultater fra deres seneste kampe. Senest vandt Tyskland 6-1 over Armenien, og Portugal vandt 5-1 over Irland. Hvis vi kigger på deres indbyrdes opgør har Tyskland vundet de tre seneste kampe, mens Portugal vandt tilbage i 2000 til EM. Som en anden lille ting kan jeg nævne, at Tyskland har vundet deres åbningskamp til VM siden 1990. Et af de store spørgsmålstegn er, om Cristiano Ronaldo spiller. De sidste forlydender tyder på, at han spiller, og det vil uden tvivl være en markant forstærkning for Portugal.
Jeg synes, Tyskland har et rigtig godt hold, som der sagtens kan slå Portugal. Deres defensiv synes jeg ser rigtig stærk ud, selvom de må undvære Holger Badstuber. Det er selvfølgelig en defensiv som Cristiano Ronaldo vil kunne sætte under pres, men det meste af deres hold ser jeg lige niveauet under de tyske spillere. Derfor synes jeg, at odds 2,2 er et rigtig fint odds, og en god mulighed for at komme hurtigt tilbage på sporet med ”Den Dristige”.
Logged

Vil du have tilføjet en kamp til oddssektionen? Så send en PM til mig, og jeg skal se, hvad jeg kan gøre.

anders100
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Betfreak$
« Svar #6: 15 Jun 2014, 22:14 »

Udfra EM 2012, hvor Portugal spillede rigtig stærkt, og ufortjent tabte til Spanien i semifinalen. Derudover synes jeg ikke Tyskland virker nær så stærke, og er slet ikke imponeret over dem. Portugal er min favorit til VM titlen. De har en rigtig stærk defensiv med Pepe og Alves, mens både Coentrao og Pereira er af høj klasse. Offensivt har de verdens bedste fodboldspiller, og samtidig har de Nani, som er 10 gange bedre på landsholdet end klubholdet. En midtbane med Meireles, Moutinho og Carvalho/Veloso er også af internationalklasse .

Tyskland er uden Reus, og Klose er ikke hvad han har været. Samtidig er jeg ikke så imponeret over Schweinsteiger, som mange andre er. I det hele taget mener jeg det er et overvurderet landshold mod et undervurderet. Derfor tror jeg på Porugal.  Peace
Logged

Liverpool F.C

Magn
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Betfreak$
« Svar #7: 15 Jun 2014, 22:17 »

Udfra EM 2012, hvor Portugal spillede rigtig stærkt, og ufortjent tabte til Spanien i semifinalen. Derudover synes jeg ikke Tyskland virker nær så stærke, og er slet ikke imponeret over dem. Portugal er min favorit til VM titlen. De har en rigtig stærk defensiv med Pepe og Alves, mens både Coentrao og Pereira er af høj klasse. Offensivt har de verdens bedste fodboldspiller, og samtidig har de Nani, som er 10 gange bedre på landsholdet end klubholdet. En midtbane med Meireles, Moutinho og Carvalho/Veloso er også af internationalklasse .

Tyskland er uden Reus, og Klose er ikke hvad han har været. Samtidig er jeg ikke så imponeret over Schweinsteiger, som mange andre er. I det hele taget mener jeg det er et overvurderet landshold mod et undervurderet. Derfor tror jeg på Porugal.  Peace

Spændende antagelser som du kommer med. Kampen i morgen er en af dem som jeg ser allermest frem til i gruppespillet. Bliver spændende at se, hvordan kampen ender.  Wink
Logged

Vil du have tilføjet en kamp til oddssektionen? Så send en PM til mig, og jeg skal se, hvad jeg kan gøre.

Sulo
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Betfreak$
« Svar #8: 16 Jun 2014, 14:48 »

Den sikre
Tyskland - Portugal | Begge hold scorer
Odds 1.65 | Kampstart: 18:00

Dette er velsagtens en af de største kampe i VMs gruppespil. Både Tyskland og Portugal er kendetegnet ved stærke offensive kvaliteter og prominente navne på de offensive pladser. Selvom kampen er den første i gruppe G, behøver det ikke at være ensbetydende med, at holdene holder sig tilbage og indtager afventende positioner. Og tendensen hidtil ved dette VM er ligeledes, at begge hold kommer på måltavlen. Det er sket i otte ud af elleve kampe. Samtidig er denne dyst sandsynligvis en kamp om førstepladsen i puljen, da USA og Ghana ikke umiddelbart er nationer, der kan true denne kamps involverede mandskaber. Slutteligt kan det tilføjes, at Tysklands sidste venskabskamp inden slutrunden endte med en 6-1-sejr, mens Portugal vandt 5-1 i deres sidste venskabskamp inden VM. Meget tyder i hvert fald på, at begge hold kommer på måltavlen i denne kamp.

Langskuddet
Iran - Nigeria | Halvleg/fuldtid: X/2
Odds: 5.00 | Kampstart: 21:00

Den sene og anden kamp i gruppe G står mellem Iran og Nigeria. Begge hold kommer med en rimelig sandsynlighed ikke videre til 1/8-finalerne, men derfor vil holdene selvfølgelig alligevel komme med, hvad de har. For når bolden er rund, og alt det der, kan alt jo ske. Iran kommer ind til denne kamp som underdogs, og det vil formentlig betyde, at de vil indtage et mere defensivt udgangspunkt. Nigeria vil formentlig heller ikke være offensivt orienterede til at starte med, og derfor kan vi sagtens ende med en kamp, der går lidt i dødvande i første halvleg. Jeg forventer ikke i hvert fald ikke et festfyrværkeri. Dog tror jeg alligevel, at Nigeria viser sig som det stærkeste hold i dysten og hjemtager sejren i anden halvleg, hvor den afrikanske fysik kan overrumple iranerne og i sidste ende slide dem ned. I de fem venskabskampe, som Iran har spillet forud for VM, har de ikke en eneste gang scoret i første halvleg, mens Nigeria i deres fire venskabskampe kun har scoret én gang i første halvleg.

EDIT: Tyskland og Portugal er selvfølgelig i gruppe med Ghana og USA, og ikke Nigeria og Iran som først skrevet. 
« Seneste Redigering: 16 Jun 2014, 22:32 af Sulo » Logged

Magn
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Betfreak$
« Svar #9: 17 Jun 2014, 10:22 »

Langskuddet
Belgien - Algeriet | R. Lukaku første målscorer

Odds; 5,00 | Kampstart: 18:00

Dagens første kamp er mellem Belgien og Algeriet. Der er store forventninger til Belgien før kampen, og det er bestemt også nogle forventninger der er berettiget, men det er rigtig mange år siden, at de sidst har været med til slutrunde, og derfor tror jeg ikke på en stor sejr til dem i dag. Det er dog ikke det mit spilforslag skal handle om. Som første målscorer vil jeg placere nogle af mine freak$ på R. Lukaku, som der helt sikkert starter inden efter, at Benteke blev skadet tidligere på sæsonen, og derfor misser denne slutrunde.

I de sidste tre kampe for landsholdet har han scoret fire mål. Retfærdigvis skal det dog siges, at tre af målene var mod Luxembourg, men de spillede faktisk uafgjort mod Italien en uge senere, så en helt dårlig modstander var de ikke for Belgien, selvom de nol ikke er på niveau med Algeriet. Lukaku har i den foregående sæson scoret 15 mål for Everton, og han sluttede godt af med at score i de sidste to kampe mod henholdsvis Manchester City og Hull.

Jeg ved ikke om, han skal skyde et evt. straffespark, da han ikke har været på banen de sidste gange, hvor Belgien har fået tildelt et straffespark. De gange har det været K. De Bruyne og E. Hazard, som begge har scoret på deres straffespark. Jeg tror det er meget sandsynligt, at det er en af de to, som der skal tage et evt. straffespark, men Lukaku som første målscorer giver pengene fem gange igen, så jeg ser stadigvæk god værdi i oddset. Da jeg ikke har lavet et langskud endnu, bliver dette mit første langskud, som jeg mener har gode chancer for at gå hjem.
Logged

Vil du have tilføjet en kamp til oddssektionen? Så send en PM til mig, og jeg skal se, hvad jeg kan gøre.

Magn
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Betfreak$
« Svar #10: 17 Jun 2014, 10:25 »

Den Dristige
Rusland vinder over Sydkorea
Odds: 2,30 | Kampstart: 00:00

Efter jeg kom hurtigt tilbage med ”Den Dristige”, da Tyskland vandt 4-0 over Portugal, er det blevet tid til endnu et dristigt spilforslag. Denne gang tror jeg på, at Rusland slår Sydkorea i dagens sene kamp. Flere af spillerne fra Sydkorea har døjet med lidt sygdom, der dog ikke afholdte dem fra at spille mod Ghana. De har tabt 0-1 mod Tunesien og med hele 0-4 mod Ghana. Generelt har Sydkorea tabt mange af deres seneste kampe, mens Rusland har vundet størstedelen af deres kampe og fået nogle enkelt uafgjorte.

Rusland og Sydkorea spillede faktisk mod hinanden i november sidste år – en kamp som Rusland vandt med 2-1. Rusland mangler Roman Shirokov, hvilket selvfølgelig er en svækkelse, men ikke noget der gør, at jeg ikke tror de vinder. I oddssektionen får man pengene 2,3 gange igen, hvis Rusland vinder, og det mener jeg er et rigtig godt odds, som der bare skal spilles på.
Logged

Vil du have tilføjet en kamp til oddssektionen? Så send en PM til mig, og jeg skal se, hvad jeg kan gøre.

Magn
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Betfreak$
« Svar #11: 18 Jun 2014, 10:59 »

Den Sikre
Kroatien vinder over Cameroun
Odds: 1,95 | Kampstart: 00:00

Dagens sidste kamp er mellem Kroatien og Cameroun. Begge hold tabte deres først kamp i gruppespillet, men jeg tror den korte og dårlige stime for Kroatien vender her. Jeg synes Kroatien spillede en fornuftig kamp mod Brasilien, og nu hvor de har Mario Mandzukic tilbage, tror jeg de vil være endnu stærkere. Cameroun tabte 1-0 til Mexico, men de burde have tabt mere, da Mexico fik to mål underkendt. Modric der fik et lille slag mod Brasilien er blevet meldt klar til kampen, men det er Camerouns vigtigste spiller Samuel Eto´o ikke, og jeg tror de vil få det svært uden deres største stjerne.

Jeg tror, Kroatien vil angribe fra kampens begyndelse, og så få hevet de tre point hjem. Begge hold skal have en sejr i denne kamp, hvis de skal gå videre, medmindre de slår Mexico med flere mål. Al balladen omkring de kroatiske spilleres forhold til pressen, da de viste nøgenbilleder af nogle af spillerne, tror jeg holdet får vendt til positiv energi og endnu mere motivation. I oddssektionen er der odds 1,95 på en kroatisk sejr, og efter de to fejltagelser i går, satser jeg på dette bet i dag.
Logged

Vil du have tilføjet en kamp til oddssektionen? Så send en PM til mig, og jeg skal se, hvad jeg kan gøre.

Magn
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Betfreak$
« Svar #12: 18 Jun 2014, 11:06 »

Den Sikre
Spanien - Chile | Over 54,5% i boldbesiddelse til Spanien
Odds: 1,7 | Kampstart: 21:00

Egentlig ville jeg ikke have kommet med flere spilforslag til den sikre i dag, men da jeg så dette odds, besluttede jeg mig for at gøre det alligevel. De fleste der bare er den mindste smule interesseret i fodbold ved, at Spanien er meget glad for at have bolden, og derfor har bolden størstedelen af kampen. Sidste gang mod Holland spillede de rigtig dårligt i anden halvleg, men alligevel havde de bolden 58% af tiden.

Nu skal de jo ikke spile mod Holland igen men mod Chile. Chile er også et meget offensivt betonet hold, men de spiller meget mere direkte end spanierne gør, og derfor tror jeg, at spanierne får mere end 54,5% boldbesiddelse igen. De mødte faktisk hinanden i gruppespillet i 2010, hvor Spanien havde bolden lidt over 60% af tiden. Du får penge 1,7 gange igen, hvis Spanien har bolden over 54,5% af tiden, og det mener jeg, at der er rigtig godt chancer for, at de får, og derfor bliver dette mit andet bud på den sikre i dag.
Logged

Vil du have tilføjet en kamp til oddssektionen? Så send en PM til mig, og jeg skal se, hvad jeg kan gøre.

JG7
Gæst
 
Sv: Betfreak$
« Svar #13: 18 Jun 2014, 12:15 »

Cameroun-Kroatien
19. juni: 00:00
SPIL: X TIL ODDS 3,35

X'erne har der ikke været mange af indtil videre, og umiddelbart synes jeg heller ikke, at den her lugter sådan overdrevet af et X - men vi kan måske ende der alligevel. Cameroun har mistet Eto'o for hele turneringen, og de havde ikke meget at bidrage med i første kamp af turneringen. Ingen af holdene er dog alt for interesserede i at få et X med hjem herfra, men det betyder jo naturligvis ikke, at det ikke kan ende sådan.

Kroatien er favoritterne her, men en Rakitic der ligger lidt for dybt i banen kan hæmme deres offensiv lidt, og så var de ikke helt vildt imponerende i deres første kamp heller. Jeg forsøger her, selvom jeg ligesom Magn nok mest tror på Kroatien.
« Seneste Redigering: 18 Jun 2014, 13:34 af Bradley Beal » Logged

Magn
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Betfreak$
« Svar #14: 19 Jun 2014, 14:33 »

Den Dristige
Colombia - Elfenbenskysten | Mest boldbesiddelse til Elfenbenskysten
Odds: 2,5 | Kampstart: 18:00

Jeg havde egentlig ikke planlagt at komme med noget spilforslag i dag, men så faldt jeg over dette gode spil, og så det som en god chance for at komme tilbage på sporet med den dristige. Mod Japan havde Elfenbenskysten 57% boldbesiddelse, imens Colombia kun havde bolden 42% af tiden mod Grækenland, selvom Grækenland spillede deres normale afventende spil, og Colombia vandt sikkert, havde de altså meget mindre boldbesiddelse.

Tidligere i år da Elfenbenskysten spillede mod Belgien havde de også 57% boldbesiddelse, men da Colombia spillede mod dem sidste år, var boldbesiddelsen fordelt ligeligt. Selvfølgelig er det ikke en særlig god sammenligning, men jeg kan ikke se, hvorfor oddset på mest boldbesiddelse til Elfenbenskysten skal være så højt. Derfor er det også mit næste bud på den dristige.
Logged

Vil du have tilføjet en kamp til oddssektionen? Så send en PM til mig, og jeg skal se, hvad jeg kan gøre.

Sider: [1] 2 Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010