home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I går kl. 21:54:30 Broen13 Idéfabrikken [51] Din Vej 2019
I går kl. 18:52:20 Ninja777 Blogs #24 - Det sydøstasiati...
25 Maj 2020, 16:42 Ninja777 Blogs [55]Boldklubben af 1893
25 Maj 2020, 13:02 valverde4ever Klubsøgnin... AGF
25 Maj 2020, 08:49 Gilly Challenges JFTM 2020: Gilly
24 Maj 2020, 22:03 Lisdorf Blogs #18 Verdens Kedeligste...
23 Maj 2020, 20:24 Broen13 Klubsøgnin... Journeyman
Antal Registrerede Brugere: 21474
  2 Brugere, 326 Gæster Online.

Indlæg: 1127937 over 31046 Emner
Nyeste Bruger: eqazug
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2014
| |-+  Kategori: Idéfabrikken
| | |-+  FmFreaks FC vs FmFreaks United
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 32 Udprint
Forfatter Emne: FmFreaks FC vs FmFreaks United  (Læst 84734 gange)
Nodiem
Blogmester
********

Offline Offline

 
Sv: FmFreaks FC vs FmFreaks United
« Svar #360: 22 Jul 2014, 08:06 »

Nu tænkte jeg mere hvis i ville undgå skader Smiley
Logged

Stolt indehaver af Månedens Blog November 2014
Nuværende blog : Balkan Dreaming

Vinder af FMFreaks Ligaen 14/15.
Vinder af FMF udfordre dig 2015
Vinder af BLOG konkurrencen 2018

Barfoed91
Gæst
 
Sv: FmFreaks FC vs FmFreaks United
« Svar #361: 23 Jul 2014, 18:20 »

Fuckin' love it. Hvem er de 5 klubber der er interesserede?
Da vi er nået forbi transfervinduet - og er i gang med superligaen - er de fleste hold ikke længere interesserede.
Der er derfor pt. ingen interesserede i Hawkins (der er kun interesse for 7/22 spillere). Jeg MENER dog, at PSG var den ene af de interesserede, og vist nok også den største af de klubber, der var interesserede...
Logged

Crazy-Poul
Freelance Projekt
******

Offline Offline

 
Sv: FmFreaks FC vs FmFreaks United
« Svar #362: 25 Jul 2014, 23:51 »


Statistik
Topscorer

Tim de Bolinovich 4
Emil Gisleson 4
Andreas Svart 3
Elliott Goulding 2
Oliver Cunego 1
Nicklas van Dockhum 1

Assist

Joakim Bekker 2
Oliver Cunego 2
Elliott Goulding 2
Alfredo Luigi Bonaducci 2
Christoffer Troldfod 1
Frederik Schröter 1
Emil Gisleson 1
Thomas Hejbøll 1
Demi Lovato 1

Kampens spiller

Andreas Svart 2
Tim de Bolinovich 1
Emil Gisleson 1
Nicklas van Dockhum 1

Gns. Karakter top 3

Andreas Svart 7,73
Tim de Bolinovich 7,46
Emil Gisleson 7,27

FmFreaks FC skader

Nicklas van Dockum 1 dag
Andreas Svart 6 dage - 2 uger
Mathias Appelquist 4 uger - 6 uger

 


Superligaen here we come
Efteråret del 1


KLUBNYT


Det er 757 dage siden vi spillede den første kamp i klubbens historie. Siden er der løbet meget vand under broen (kliché i know..), og nu er vi endelig nået i superligaen. Vi har spillet 7 runder af turneringen, men før jeg fortæller hvordan det er gået vil jeg lige skrive lidt om tilgange på trænersiden.

Efter vi rykkede op, har økonomien fået en nøk op ad, og vi har fået råd og plads til af bestyrelsen, til at ansætte flere trænere, så vi kan få mere ud af jer freaks, og jeres store potentiale. Der er foreløbigt blevet hentet 4 trænere ind, og det er helt sikkert ikke de sidste. Præmiepenge i Superligaen er jo langt større end vi er vant til, og når de første penge tikker ind, vil jeg gå efter yderligere forstærkninger til trænerteamet. Men som sagt er der hentet 4 trænere, og de dækker 2 målmandstrænere, der hver træner til 4 stjerner, og så en træner, der træner de 2 fysiske kategorier til 3 stjerner og til sidst en træner, der pt. står for taktik og forsvarsspil til henholdsvis 3 og 2½ stjerner. Det er okay for nu, men der arbejdes som sagt på bedre og flere trænere i fremtiden. Det totale træneroverblik ser nu således ud.

KAMPE

Lad os komme til det vigtige, nemlig for jer at finde ud af hvordan det er gået. Bestyrelsen stillede fra start af ret store forventninger til holdet syntes jeg, og den lavest mulige placering man kunne vælge var kvalifikation til Euro Cup, hvilket vil sige en 4. plads, da Superligaen er droppet en del ned af ranglisten. Udover det forventer de også en semifinaleplads i pokalturneringen, men det bekymrer vi os om senere.

På trods af de store forventninger fra bestyrelsens side, er det gået langt bedre end hvad jeg selv havde forventet. Jeg havde ærligt regnet med vi ville ligge nede i den tunge ende det meste af sæsonen, men som det ser ud lige nu bliver det ikke tilfældet selvom ligaen er tæt endnu.

Vi har som sagt spillet 7 kampe i ligaen, og skæbnen ville have at vi allerede i 3. runde skulle møde vores evige rivaler FmFreaks Untied på hjemmebane. Meget mere om det senere i updaten.

Første kamp i sæsonen var en hjemmekamp mod FCM, og det blev en fantastisk debut i danmarks bedste række.
Startopstillingen til kampen var: Mikhail, Kennedinho, Krimi, Hansen, Vinje, Hejbøll, Gisleson, Bonaducci, Cunego, Dockum og Bolinovich.

FCM stillede op med masser af kompetente Superligaspillere bl.a Jonas Lössl, Jesper Juelsgård, Petter Andersson og Duncan i front. Men I lod jer sku ikke imponere, og viste fra starten af hvem der bestemte. Duncan lavede en dårlig aflevering tilbage i banen som Bolinovich erobrede. Derefter fulgte et par kombinationer på midten af banen og til sidst var Bonaducci på bolden. Han spillede en blød bold bagom FCM's højre back til van Dockum, der var løbet i ryggen. Van Dockum tog bolden over til sit højre ben, og knallede bolden over i det lange hjørne. Alt dette var efter knap 90 sekunders spil. FCM var tydeligvis rystet, og kun 10 minutter senere stod der 2-0. Cunego var rykket over i venstre side, og lavede tryllerier over for FCM's højre back, der igen blev overmatchet. Cunego trak forbi ham og spillede en bold frem i feltet til Bolinovich, der køligt tog bolden til sig, og uden betænkningstid bankede han den ind ved nærmeste stolpe. Vi sad helt sikkert på kampens indledning, og jeg vil nærmest sige hele første halvleg. Godt 5 minutter efter hans første mål, blev Bolinovich igen spillet fri i feltet, og selvom han igen sendte en kompetent afslutning af sted, reddede Lössl flot forsøget til hjørne. Første farlige FCM forsøg kom efter lidt over en halv times spil, da Ashiru stod umarkeret på bagerste stolpe efter et indlæg fra højre side. Han afsluttede med en halvflugter mod nærmeste stolpe, men heldigvis var Mikhail ikke faldet i søvn i målet, og han var klar da der var brug for ham, og i samarbejde med stolpen klarede han forsøget. Efter denne lille forskrækkelse, vågnede holdet igen, og efter 38 minutter lukkede vi reelt kampen med scoringen til 3-0. Van Dockum blev spillet fri inde i det lille felt, men befandt sig i en ret spids vinkel. Han afsluttede alligevel og tordnede bolden på stolpen. Bolden røg ud til Joakim Bekker, der intelligent afleverede bolden frem til Gisleson i stedet for at afslutte, og da Gisleson stod næsten fri omkring straffesparksplette n, var det ikke et problem for ham at sende kuglen i kassen med venstre benet til 3-0. Selv om alt var fryd og gammen på det her tidspunkt, fik FCM alligevel scoret i første halvlegs overtid, og viste lidt af den klasse vi trods alt vidste de havde. Jesper Juelsgård tog et langt indkast i højre side. Vi afværgerede i første omgang, men bolden røg ud tilbage til Juelsgård, der sendte et godt indlæg indover, og her fejlede vi i opdækningen, og så kunne Oliver Lund omsætte den store chance til mål fra en position tæt under mål. I anden halvleg var det mere lige, men det var småt med de store chancer. Vi holdt det derfor til 3-1 og vi fik en fantastisk start på sæsonen mod en stærk modstander. FCM formåede ikke engang at skabe en åben chance i mod os, og på den anden side lavede vi 4 mod dem.

Anden runde var ude mod Silkeborg, og her blev der roteret 100% i forhold til, hvad der var muligt med skader. Det gik ikke ud over niveauet, og Silkeborg viste sig ikke at være den helt store modstander. Silkeborg formåede kun af afslutte 2 gange inden for rammen, men de fik da også skabt 2 åbne chancer, så helt væk var de ikke. Vi skabte 6 åbne chancer, og det var mere end nok til, at give os sejren. Bonaducci var igen manden bag første mål, og efter samme opskrift som vi så i første opgør, spillede han venstre kanten fri inden om modstanderes back. Denne gang var det Goulding, der var derovre, og han tog et lille træk tilbage i banen og afsluttede rundt om en fremadstormende keeper i det lange hjørne. Efter 36 minutter kom vi igen på tavlen, og det var efter et super flot gennemspillet angreb. Troldfod var trukket en del ind i banen fra sin venstre kant, og herfra spillede han Joakim Bekker fri i dybden, og selvom han var helt fri, spillede han bolden uselvisk videre til Andreas Svart, der uden problemer sendte bolden ind bag keeperen. I anden halvleg scorede vi til 0-3 og denne igen var Andreas Svart manden med målet. Cunego havde taget et godt raid ind igennem midten af banen og så sendte han en flot stikning i dybden til Svart, der sikkert udnyttede friløberen. Det var som resultatet viser en rigtig fin kamp. Offensiven skabte masser af chancer, og mere til, og i den anden ende stod forsvaret solidt. Appelquist var faktisk kun i alvor aktion en gang, hvor han til gengæld også viste klassen. Silkeborg stod med et indirekte frispark ude i venstre side. Bolden blev sendt mod bagerste stolpe, hvor Ken Fagerberg stod helt fri inde i det lille felt. Han flugtede på den første gang, men Mathi kastede sig heroisk ned og tog flot den store chance. Resten af forsvaret var også super sikkert kampen igennem, og fik flotte ratings med 7,6 7,1 7,5 7,7 til Kennedinho, Lovato, Elsbøl og Bjerring.

2 kampe inde og 6 point med en målscorer på 6-1. Det var en super start og langt bedre end jeg havde forventet. Næste kamp var hjemme mod rivalerne og om vi fortsatte vores fine stime vil i finde ud af i den følgende kampbeskrivelse. Hårdere. Bedre. Hurtigere. Stærkere. 4. udgave af "Battle Of The Freaks" fandt for første gang sted på den største scene herhjemme; Superligaen. Kampen blev mere intens end velspillet. Det blev en lige kamp, hvor starten i sidste ende blev afgørende. Vi startede, som så ofte før, ud med et stærkt pres. Kampens første store chancer faldt efter 7 minutter, og den stod vi for. Bjerring var langt fremme på banen i venstre side, og herfra spillede han den til Troldfod, der var trukket ind i banen. Troldfod havde masser plads foran sig, og han satte virkelig turboen på, og sprintede forbi både Skov og Porse Junker. Troldfod havde kurs mod baglinjen, og lidt før han nåede den stopper han op, og spillede bold tilbage ind i det lille felt, hvor Svart var kommet foran TK Zidane og fra nærmeste hold bragede han bolden i kassen. 1-0! I vores følgende angreb, var der igen stor kvalitet involveret fra vores side. Det hele startede med et indkast langt nede på vores egen banehalvdel ude i højre side, som Kennedinho tog sig af. FmFreaks United pressede højt, og havde 3 mand helt fremme, hvor indkastet blev taget. Kennedinho kastede bolden frem til Emil Gisleson, og på den måde overspillede vi hurtigt de 3 mænd. Emil tog den til sig, vendte rundt og spillede den mod midten hvor Bonaducci tog i mod den. Bonaducci løb frem mod bolden, og søgte ud i højre side. Lige efter han krydsede midterlinjen, stoppede han op og sendte en dybdebold frem mod Svart. Umiddelbart var det ikke en farlig bold for forsvaret, men da Porse Junker på forunderligvis løb frem mod bolden, men valgte ikke at headede til den, røg bolden lige forbi ham og hen til en helt fri Svart. Svart havde nu en klokkeklar friløber og han løb ned mod Hulk i målet, men Hulk læste Svarts afslutning og klarede forsøget ud til venstre for ham selv. Heldigvis for os, var Cunego fulgt med ude i højre side, og bolden dumpede lige hen til ham, hvor han med en førstegangsafslutni ng sendte bolden i kassen fra en lidt spids vinkel.

Efter den fantastiske start trak jeg med vilje holdet lidt tilbage på banen og satsede mere på kontra resten af kampen. I første omgang gav det mere spil til United, og få minutter efter vores anden scoring, kom de med deres første alvorlige forsøg. Bjerre Sørensen havde bolden ude i højre side, hvor han var mod 2 mand i form af Bjerring, og Hejbøll. Det gav plads på midten, hvor Kristensen stod fri og efter han modtog bolden tog han lige et træk frem i banen, og med en millimeter præcis aflevering bag om forsvaret, fandt han Westermann helt fri inde i feltet. Westermann var for langsom på bolden, og Jonas Elsbøl nåede flot at komme i mellem med en god takling. Bolden røg dog lige hen i fødderne på Bjerre Sørensen, der stod helt alene og havde frit mål, men hans afslutning blev for ivrig, og han ramte i stedet sidenettet. En kæmpe afbrænder af Bjerre Sørensen. Ikke mange øjeblikke senere, var vi igen på spil med et godt angreb. Bonaducci og Svart kombinerede godt på kanten af feltet ude i venstre side, der snød 3 mand. Det var Svart, der blev spillet fri, og han spillede bolden ind i feltet til Cunego, der stod med ryggen til mål. Han vendte rundt på en tallerken og sendte et skud af sted mod mål, men hans afslutning røg snært forbi stolpen. United bed fra sig lidt senere, ved et okay langskud fra Victor Lisberg, der voldte Mikhail lidt problemer, men heller ikke mere end det.

Det var en chancerig indledning, og vi efter 20 minutter havde vi endnu et fint tilbud. Igen var Bonaducci bagmanden bag chancen, da han satte Troldfod godt op med en stikning i dybden, men Troldfods forsøg manglede kvalitet. Efter 22 minutter var United kom United igen med en stor chance. Staal og Kristensen spillede en intelligent et-to kombination på midten af banen, og så var Kristensen helt fri. Han afsluttede første gang, men hans forsøg røg over mål. Det var som i kan læse nogle chancerige første knap 23 minutter, og resten af første halvleg kom der ikke et eneste højdepunkt mere. Det eneste der ellers skete var 2 gule kort, 1 til Thomas Hejbøll og 1 til Emil Tønnesen. 

I starten af anden halvleg fik Svart en gylden mulighed for, at lukke kampen til 3-0, efter at være blevet spillet flot fri af Cunego, men lige inden han fik afsluttet kom TK Zidane flot tilbage og fik taklet bolden fra Svart. Efter 53 minutter var United igen på banen, og igen var det Emil Bjerre med muligheden. Kristensen spillede ham fri i dybden, og Emil løb ned mod målet og sendte et skud mod bagerste stolpe. Mikhail var dog igen på pletten med en super redning. Resten af kampen, var bortset fra 3 gule kort, helt begivenhedsløs. United formåede aldrig at sætte et pres på os, og vi var på den anden side fint tilfredse med at holde vores 2 måls føring. Det blev altså ved 2-0, og vi fik vores 3. sejr mod vores evige rivaler og de er alle kommet på hjemmebane. I de resterende 2 kampe i sæsonen har vi en ude og en hjemme, så mon ikke vi mindst kan få en sejr mere.
3 kampe, 3 sejre og 1 første plads var facit efter juli måned, og det kastede naturligvis også nogle priser af sig. Andreas Svart blev kåret til månedens spiller med 3 mål i 2 kampe og et flot gennemsnit på 8,4. De 3 sejre, kastede også nogle pladser på månedens hold af sig, og det blev til 5 styks (Mikhail, Elsbøl, Bjerring, Goulding og Svart). Juli måned blev en kæmpe succes og langt over hvad jeg havde forventet.


Næste kamp var ude mod Sønderjyske, og det var bestemt også en begivenhedsrig kamp. Jeg har i tidligere saves haft problemer med Sønderjyske og især med deres 3-mandsforsvar. Der stod Sønderjyske på hele første halvleg, og vi havde rigtig svært ved, at skabe chancer og på den anden side var det ingen problem for Sønderjyske. Efter 37 minutter begik Bolinovich klodset straffespark efter en Sønderjyske dødbold. Niels Lodberg stod klar ved straffesparksplette n, men han sendte sit forsøg utrolig langt forbi mål. Desværre kunne vi ikke holde buret rent, og i første halvlegs overtid nettede Sønderjyske efter en ny dødbold. I anden halvleg gik jeg mere offensivt til værks, og det virkede. Vi var klart dominerende det meste af halvlegen, og til sidst lykkes det os at udligne. Hejbøll havde bolden på midten af banen, og herfra slog han en Pirlo-like aflevering ud mod Goulding, der var fri ude i højre side. Goulding tog bolden perfekt ned og afsluttede hurtigt efter med et kraftfuldt skud i det lange hjørne. I kampens afslutning fik vi i øvrigt 2 skader, efter jeg havde brugt alle mine udskiftninger. Først var van Dockum, der blev skadet og få minutter senere blev vores målmand Mathias Appelquist på utroligvis skadet, efter han havde lavet et udspark. Så resten af kampen var med 9 mand, og Goulding måtte tage pladsen i målet. Selvom Sønderjyske var 2 mand i overtal, fik de ikke skabt flere chancer, og vi holdt den til 1-1. Alt i alt var det et fair nok resultat, selvom jeg gerne ville have haft de 3 point.

Kampen efter var ude mod Brøndby, og som om det ikke var en svær nok kamp i forvejen, så havde vi kun 7 spillere til rådighed. Der var et par skader og karantæner, og så var resten ellers udtaget til U21 landsholdet... rigtig fedt....not. Startopstillingen var som i kan se ikke helt optimal, og bare det at vi var uden keeper gjorde det svært nok. Jeg var udmærket godt klar over vi ikke havde nogen chance, og det blev da også til en stensikker 2-0 sejr til Brøndby.

Efter 2 kampe uden fuld gevinst, var det tid til 3 point mod OB på hjemmebane. Det var en helt lige kamp, der sagtens kunne være gået begge veje. Falk fra OB havde et par gode tilbud i første halvleg, men Mikhail tog sig sikkert af forsøgene. Hos os var det primært Bolinovich, der stod for de farlige indslag, og i halvvejs inde i første halvleg udnyttede han en af disse. Emil Gisleson brød bolden på midten af banen og sendte med det samme Bolinovich af sted i dybden. Bolinovich løb fra OB forsvaret og afsluttede med venstre benet, lige på kanten af feltet og sendte bolden op i nærmeste stolpe. Det blev ved de 1-0 og vi fik dermed vores 3. sejr på hjemmebane ud af 3 mulige forsøg.

Sidste ligakamp var ude mod AGF, der utrolig nok er topholdet i Superligaen. Det var egentlig en lige nok kamp, men AGF viste de havde topholdets kynisme og skarphed når de gjaldt. Første store chance i første halvleg kom først efter 45 minutters spil, og det var Vatsadze, der blev spillet fri i dybden, men hans afslutning var uden kvalitet og Mikhail reddede nemt forsøget. Vi kom bagud kort inde i anden halvleg. AGF havde hjørnespark og da bolden kom ind ville Vinje naturligvis clearer bolden. Desværre for os og ham selv, så ramte hans clearing lige ind i kroppen på Skhirtladze og bolden røg ind ved nærmeste stolpe uden chance for Mikhail i målet. Vi kom aldrig rigtig ind i kampen, og i slutningen af anden halvleg lukkede AGF kampen med et veludført angreb, som Vatsadze denne gang afsluttede med kvalitet og gjorde det til 2-0.

POKALTURNERINGEN

Vi har også spillet en enkelt kamp i pokalen, og i 2. runde mødte vi Varde IF på udebane. Det var faktisk en lidt pudsig kamp. Vi kom foran allerede efter 2 minutter, da Bolinovich flot sendte et frispark i kassen fra kanten af feltet. Efter det planmæssige føringsmål, regnede jeg med vi kørte dem over i sikker stil, men det blev langt fra så nemt. Det var som om vi undervurderede Varde, og de var helt med i kampen. I første halvleg skabte Varde hele 3 åbne chancer, men Mikhail var en supermand i målet og klarede alle forsøgene. I starten af anden halvleg faldt Cunego omkuld i feltet, og det lignede et straffespark. Det var det dog ikke, det var i stedet film fra Cunegos side, og det var uheldigvis hans andet gule kort, og så måtte han tidligt i bad. Nu var vi for alvor under pres, men vi holdt stand og i sidste halvdel af anden halvleg viste vi den niveauforskel, der burde have været fra start af. Varde forsøgte at lægge pres på os, og de kom længere frem på banen. Dette resulterede i en masse plads til os bag deres forsvar, og vi scorede faktisk hele 4 gange i kampens sidste kvarter. Bolinovich scorede en gang mere, mens Emil Gisleson scorede hattrick. Til sidst blev det altså en ret sikker sejr, selvom vi var i store problemer under vejs.

I 3. runde af pokalen skal vi op i mod Avarta på udebane, og her burde vi selvfølgelig spille os videre.
UPDATENS FREAK

Vi har jo spillet overraskende godt, og scoret masser af mål, så det er ikke helt nemt at vælge updatens freak. Der har været mange fine præstationer at vælge i mellem. Andreas Svart har markeret sig på fornem vis. 3 mål, 1 assist og 2 gange kampens spiller er statistikken for hans sæson so far. Alt dette har han præsteret på 213 minutter. Han scorede jo også kampens første mål mod FmFreaks United. Siden blev han desværre skadet.

Emil Gisleson har også gjort det godt med 4 mål, 1 assist og 1 kampens spiller. Dette gjorde han i 3 kampe fra start og 4 kampe som indskifter. 3 af målene faldt mod Varde, og selvom det selvfølgelig stadig er flot, at score hattrick, trækker det lidt ned i den samlede vurdering til prisen.

Tim de Bolinovich skal også nævnes. Han står noteret for 4 kasser (2 mod Varde) og 1 gange kampens spiller i 5(1) kamp. Det er tæt på Tim tager prisen, men alligevel går den til Andreas Svart, der har spillet imponerende og selvfølgelig scoret et vigtigt mål mod United. Han har også spillet til det højeste snit, som er 7,73. Udover det blev han jo også månedens spiller og kom på månedens hold, så derfor bliver han updatens freak.
Logged

Nyeste projekt fra min hånd

Din Vej 2019

Mit bidrag til årets blogkonkurrece
San Marino og de 12 supertalenter

Barfoed91
Gæst
 
Sv: FmFreaks FC vs FmFreaks United
« Svar #363: 26 Jul 2014, 01:59 »


Målscorere

Westermann: 4
Egon Olsen: 3
Beckham jr.: 3
Staal: 2
Porse Junker: 1
Jønke: 1
Mikkel Kristensen: 1
Budtz: 1

Assist
Budtz: 4
Beckham jr.: 4
Staal: 3
Tønnesen: 2
Mikkel Kristensen: 1

Kampens spiller
Beckham jr.: 2
Staal: 1
Budtz: 1
Westermann: 1

Gns. Karakter – Top 3
Beckham jr.: 7.80
Egon Olsen: 7.50
Staal: 7.47

Skader
Nicklas Jensen: 3 uger
Mathias Hansen: 12 dage – 2 uger
TK Zidane: 1-2 dage

Værste Disciplin
Warncke: 1 rødt, 1 gult
Rasmus Ulrick: 3 gule
Porse Junker: 2 gule
Jønke: 2 gule
Nicklas Jensen: 2 gule
Nikolai Skov: 2 gule
Mikkel Kristensen: 2 gule
Scotty: 1 gult
Tønnesen: 1 gult
Budtz: 1 gult
Westermann: 1 gult

Resumé:
Så er vi i Superligaen! I kan se frem til at læse om en tidlig BotF allerede i 3. spillerunde. Derudover lægger vi ud som vi plejer – vi gør det rigtig dårligt her i starten. Jeg er dog overbevist om, at vi skal nok komme stærkt igen, hvilket den senere form allerede så småt giver udtryk for.
Det er dog tydeligt, at vi er rykket endnu en liga op, og bestyrelsens forventninger om Europæisk fodbold i næste sæson kan lige umiddelbart godt virke lidt urimelige. Derudover forventer de, at vi kommer i semifinalen i pokalen – selvom vores tidligere forsøg i pokalen ikke har været særlig prangende.

Kampene:
Ligaen, Silkeborg IF, Hjemme.
BANG! Så er Superligaen i gang!
Utroligt nok har vi overtaget i denne kamp. Det er yderst positivt, at vi også kan spille med i Superligaen. Det er dog en skam, at vi aldrig formår at omsætte vores chancer til mål. Vi har ellers 12 skud mod deres 5, og 5 inden for rammen mod deres 3.
Vi lægger aggressivt ud med et gult kort til Rasmus Ulrick i første minut. Det var heldigt, at han lige præcis ikke var bagerste mand, for den kunne godt have givet rødt.
Efter 3 minutter er EB Sørensen tæt på at bringe os foran, men det bliver kun til et hjørnespark. 3 minutter senere er Silkeborg så tæt på at komme foran, på et lidt skævt indlæg, som pludselig drejer mod bagerste stolpe. Heldigvis reagerer Hawkins hurtigt inde på stregen og redder os fra at komme skidt fra start i vores første kamp. 4 minutter senere er Hawkins på pletten for os igen – der skal ske noget nu drenge!
Efter 22 minutter slår EB Sørensen et indlæg, der ligger perfekt til Egon Olsen. Egon står og venter på bolden, men en forsvarsspiller når lige akkurat at cleare bolden. Stadig ingen mål. Det ændrer sig heller ikke i første halvleg.
Lidt inde i anden halvleg er Budtz tæt på at bringe os foran, men skuddet går lige over. Ellers fint oplæg fra EB Sørensen.
Efter en times spil bliver bolden flugtet ind bag modstandernes målmand. EB Sørensen er helten… Lige indtil linjevogteren løfter flaget. Kæmpe skandale, da han tydeligvis var på stregen. Vi kæmper videre…
I det 77 minut sker det utænkelige så. Rasmus Ulrick får ikke clearet et udspark godt nok, og så slår Silkeborg kontra. Hawkins er uden chance på skuddet, som rammer overliggeren inden den går ind.
Vi kæmper bravt i de sidste 13 minutter, men får desværre aldrig omsat en chance til et mål.
Vi taber dermed vores debut i Superligaen på skandaløs vis, ved at få et mål underkendt, der kunne have ændret kampen markant.
Slutresultat – vi tabte 0-1.

Ligaen, Brøndby IF, Ude.
Det er en svær kamp at prøve at komme igen på. Ikke desto mindre er det præcis det vi går efter. Vi vil jagte sejren i denne kamp, ligesom i enhver anden kamp!
Brøndby angriber fra startfløjten har lydt, og heldigvis er Hawkins igen klar på målmandsposten, og slår bolden ud til et indkast efter et skud fra tæt hold i første minut.
Efter 17 minutter scorer Brøndby på hjørnespark. Det er tydeligt, at vi er rykket et niveau højere op, når der ikke blev scoret et eneste mål på dødbolde mod os i sidste sæson, og det tager Brøndby 17 minutter at gøre netop dette i vores kun anden kamp.
Efter 33 minutter er det dog vores tur til at score vores første Superligamål. Og målscoreren er Staal. Godt oplæg af Beckham jr., som lige præcis stikker bolden gennem forsvaret til Staal. Også godt spil af Robert Sand og Bjerring.
Bjerring er tæt på at bringe os foran efter 39 minutters spil, men Brøndby har desværre en fremragende keeper.
Efter en lille times tid slår Brøndby kontra. Deres angriber er helt alene med Hawkins, som kommer langt ud af buret. Han stormer frem, men når ikke bolden. Han parerer dog skuddet lynhurtigt og vi undgår dermed at komme bagud. Fremragende målmandsspil.
Cirka 5 minutter efter får vi straffespark. Beckham jr. tager sig af et frispark som har klar retning mod Bjerring, som dog bliver skuffet i ryggen. Staal tager sig af sparket, og scorer stensikkert. Det er dermed første gang, at vi er foran i Superligaen!
I det 90. minut er det så Brøndbys tur til at få straffespark. Warncke ødelægger fuldstændig benet på en Brøndbyspiller, lige inden han skal til at skyde på mål. Uheldigvis var Warncke også bagerste mand, og han får derfor rødt kort. Nu WARNCKER der efter kampen Warncke!
Brøndby scorer desværre og lige efter slutter kampen. Vi har dermed stadig vores første sejr til gode.
Slutresultat – vi spillede uafgjort 2-2.

Ligaen, FmFreaks FC, Ude.
BotF – Superliga Edition!
Vi har desperat brug for en sejr, og så skal vi selvfølgelig møde vores ærkerivaler på deres hjemmebane. Ingen af de to FmFreaks hold har endnu vundet ude, og der er derfor et KÆMPE stort pres på os op til denne kamp. Desværre er FmFreaks FC’s taktik også bedre bygget til vores indbyrdes opgør, og det ser derfor meget svært ud at redde alle 3 point med hjem.
Ikke desto mindre, er det da præcis det vi går efter, for de tabere kan da lige så godt lære fra starten af, at der kun er plads til ét FmFreaks hold i Superligaen. Og det hold hedder UNITED!
Chancemæssigt en lige kamp. Målmæssigt en lidt for ulige kamp.
Efter knap 8 minutters spil kikser et indkast for Nikolai Skov og FmFreaks FC slår kontra. Desværre scorer de på chancen, selvom det er svært at se på tv-billederne, om ikke der var offside. I sidste ende er det dog FmFreaks FC’s 12. spiller, som bedømmer kampen, og han lader målet tælle.
2 minutter senere rammer de os på kontra igen. Denne gang tager Hulk flot skuddet, men formår kun at parere bolden direkte over til en anden modspiller, som scorer i det åbne mål. Vi er dermed bagud 2-0 på kun 10 minutter, og manageren er rasende på sidelinjen.
Efter 17 minutter opsnapper TK Zidane bolden fra modstanderne og sparker bolden fremad. Den ender til sidst hos kaptajn Lisberg, som tager et frækt træk uden om en eller anden Kennedinho fra modstanderholdet, før han trykker af. Han rammer dog stolpen, og vi når ikke returbolden.
Cirka 4 minutter efter er modstanderne på spil igen i vores ende af banen. Heldigvis står vi nu lidt mere samlet i forsvaret, og vi presser kollektivt godt på. Det fører til et utroligt svagt skud fra manden med grimme troldefødder fra modstanderholdet. Godt vi ikke har så dårlige afslutter på vores hold!
Vi springer herefter frem til anden halvleg, hvor Porse Junker laver en fantastisk tackling i det lille felt, og redder os fra større ydmygelse. Den clearede bold ryger over til den falske Bjerring, som kigger lidt underligt på bolden – han ved tydeligvis ikke rigtig, hvad han skal gøre med den. Han står derfor bare og venter på at Westermann bulldozer tættere og tættere på. I ren og skær frygt kaster han sig ned på plænen lige inden Westermann når over til ham, hvorefter FmFreaks FC’s 12. mand fløjter frispark. Alt imens står undertegnede måbende og ser på. Det bliver kun til et enkelt ”Hvaaaa… Er det Neymar I har fået på banen eller hvad?” rettet mod modstanderholdets manager, men han er for bange til at komme med et comeback. Eller også er han ikke klog nok. Det er åbenbart sådan man spiller fodbold hos rivalerne.
De kan heller ikke finde ud af at tage frispark, for de sparker den næsten lige over til os. Mikkel Kristensen tænker lynhurtigt, og slår en lang bold igennem modstandernes forsvar til EB Sørensen, som skyder på mål. Desværre slår målmanden den til hjørne.
Der er nogle mindre chancer til begge hold i resten af kampen, men ingen nævneværdige situationer.
Endnu engang formår vi ikke at vinde på rivalernes hjemmebane.
Slutresultat – vi tabte 2-0.

Ligaen, OB, Ude.
En meget lige kamp.
Endnu en udekamp, men det betyder intet mere. Der skal 3 point på kontoen nu! Vi ligger sidst, og det er en uvant plads for os. Vi plejer dog altid at starte ret dårligt, så hvis vi bare kan gøre det godt fra og med denne kamp kan det stadig blive en god sæson for os.
Efter et godt samlet opspil falder bolden over til Westermann, som endelig ender sin måltørke, efter næsten 13 timer uden at have scoret. Det er til gengæld også ventetiden værd, da han frækt trækker rundt om målmanden inden han stille og roligt triller bolden ind over mållinjen.
Efter knap 21 minutter er Westermann tæt på at fordoble sin målscoring, men når lige præcis ikke at prikke bolden forbi målmanden. Godt spil af Budtz, Bjerring, Robert Sand og Rasmus Ulrick i situationen.
Efter lidt over en halv times spil redder Hulk bolden på fantastisk manér, da han løber ud og målet og agerer sprællemand i den bedste Neuer-stil.
Lidt inden halvlegen fælder Warncke en modspiller i feltet. ”Straffe” råber modstandernes manager. ”For helvede Warncke, IKKE IGEN!” råber undertegnede. Warncke slipper dog med gult kort denne gang. OB scorer på straffesparket.
Vi skal derefter langt, langt ind i anden halvleg, før der igen sker noget. Kort før tid scorer Westermann nemlig igen. God stikning fra Tønnesen og Nicklas Jensen var også god i situationen.
Slutresultat – vi vandt 1-2.


Ligaen, SønderjyskE, Hjemme.
Så er der hjemmekamp igen! Vi skylder fansene en sejr efter vi tabte debutkampen på hjemmebane, så 3 point er et must i denne kamp.
Beckham jr. snyder lige akkurat offside-fælden og udplacerer totalt målmanden. Fint oplæg af Staal, og Kaptajn Lisberg, Jønke, Tønnesen og Mikkel Kristensen spillede også særdeles godt i opspillet.
Efter lidt over 20 minutter er det Mikkel Kristensen der scorer. Denne gang er Beckham jr. i oplægger-rollen. Også fint spil af Kaptajn Lisberg og reserve-ungdoms-keeper, som tager over mens vores to normale målmænd synes, at U-landskampe er vigtigere end klubkampe.
Cirka 5 minutter senere er Westermann hurtig inde foran målet igen. Det er faktisk Beckham jr., der skyder på mål, men rammer stolpen. Westermann scorer derefter på returen.
I anden halvleg falder vi dog lidt af på den. Flere spillere har store chancer, men vi formår ikke at score flere mål. Det gør modstanderne dog. Reservekeeperen kan ikke nå et langskud – begge førsteholdskeepere havde nok taget den.
En kamp, hvor vi for en gangs skyld var temmelig overlegne med 7 åbne chancer og 3 halve.
Slutresultat – vi vandt 3-1.

Ligaen, AGF, Hjemme.
Efter 45 sekunder kommer vi bagud på et hjørnespark. Ikke lige den start vi havde håbet på drenge. FOCUS!
På trods af dette tidlige mål, sker der ikke meget mere af betydning i første halvleg. EB Sørensen får en står chance på en god frispilning af Egon Olsen, men brænder skammeligt på et næsten frit mål, da målmanden var løbet ud for at dække Egon af.
Vi skal derefter helt frem til det 69. minut, før næste højdepunkt finder sted. Hjørnesparket tages af Budtz, som dog cleares. Returbolde er dog lige os, og efter at have erobret bolden tilbage sender Scotty Budtz af sted på kanten, som lægger bolden indover til Egon Olsen, der scorer.
Denne stilling holder helt frem til slutfløjtet i en lige men lidt kedelig kamp.
Slutresultat – vi spillede uafgjort 1-1.

Ligaen, Aab, Ude.
Målscoringen starter efter 14 minutter i denne kamp. Vi scorer på hjørnespark, som tages af Bjerring. Det er Budtz, som står ved forreste stolpe, som stille og roligt sparker den ind.
Vi springer derefter 8 minutter frem. Denne gang tager Budtz oplæggerens rolle, og spiller Egon Olsen fuldstændig fri. En ting, som ethvert hold bør frygte! Egon scorer sikkert. Også godt spil af Nicklas Jensen, Scotty, Bjerring og Robert Sand.
Efter 51 minutter er det Porse Junker, der står korrekt placeret på et frispark, som tages af Budtz. Og så er vi foran med 3 mål.
Specielt godt spillet af Budtz i denne kamp, som var direkte involveret i alle mål.
Slutresultat – vi vandt 0-3.

Pokalen, 2. runde, Kolding IF, Ude.
Anden runde i pokalen skal bare vel overstås, da semifinalen er hvad bestyrelsen forventer.
Godt forsvarsarbejde, da vi kun tillod et enkelt skud mod os.
Vi har derimod masser af skud. Og så vi laver også masser af mål.
Efter knap 7 minutter scorer Beckham jr. Oplæg af Staal og også godt spil af Scotty, Rasmus Ulrick, Nicklas Jensen, Kaptajn Lisberg og Tønnesen.
Beckham jr. scorer endnu engang efter 20 minutter. Det er faktisk Staal der afslutter i første gang, men den bliver pareret af målmanden – lige ud til Beckham jr., som vælger at skyde bolden HÅRDT ind i face på målmanden, som ligger ned, og videre ind i målet – præcis som trænet.
Vores 3. mål scores efter lidt over en halv times spil. Scotty erobrer bolden i forsvaret og spiller den fremad. Til sidst skyder Egon Olsen på en helflugter på hvad der ellers var en clearing fra forsvaret. Fantastisk mål, og også godt spil af Staal og Kaptajn Lisberg.
Vores 4. mål falder på et hjørnespark. Denne gang er det Jønke der angriber forreste stolpe og kommer først til bolden. Godt slået af Beckham jr.
7 minutter før tid scorer Westermann. Det virkelig bemærkelsesværdige må dog nok være Beckham jr.’s assist med hælen kombineret med kig-væk finten. Godt spil af Nikolai Skov, Egon Olsen og Staal.
Slutresultat – vi vandt 0-5.

Nyt i klubben:
Vi har fået flere trænere!
Da vi rykkede op i Superligaen fik vi også lov til at udvide vores stab, og vi træner nu 3-3,5 stjerner i næsten alt – et stort skridt opad fra de forrige sæsoners 0,5-1 stjerner. Det har dog ikke lykkedes os at finde en målmandstræner endnu, og vi forsøger igen i vinterpausen. Vi har blandt andet anskaffet os Kjetil Wæhler, som tidligere har spillet i Aab, men nu hjælper os med taktikken.
Vi har også fået en ny assisterende manager – Brøndby-legenden Tom Køhlert. Derudover hjælper han også til på træningsbanen, hvor det lige behøves.
Sæsonforventningern e fra bestyrelsen er som tidligere beskrevet kvalifikation til en europæisk turnering. Det er dermed, hvad vi går efter. Da vi skal møde vores rivaler to gange på deres hjemmebane, bliver det virkelig svært at vinde over dem to gange. Det er vildt unfair, at vi endnu engang skal spille på deres taber-bane to gange på en sæson. Da vi allerede har tabt den første kamp vil en uafgjort og en sejr være fint i de sidste to kampe.

Updatens spiller:
Der er 3 spillere, der har gjort sig særligt bemærket; Budtz, Jønke og Beckham jr.
Budtz har været kampafgørende i 2 kampe. Han reddede os et point mod Brøndby på udebane med 2 scoringer, mens han mod Aab scorede en enkelt gang og leverede 2 assists.
Jønke har i denne update scoret sit første mål for FmFreaks United, som ikke er faldet i en venskabskamp. Det faldt i pokalen mod Kolding. Derudover har der været flere fine indgreb i forsvaret.
Beckham jr. har allerede i disse få kampe scoret lige så mange mål, som han gjorde i hele sidste sæson – og det endda i en højere liga. Derudover har han allerede leveret 2 assists mere end hvad han samlet set gjorde i hele sidste sæson. Han er også blevet kampens spiller 2 gange indtil videre mod en enkelt gang sidste år. Derudover har han klart den højeste gennemsnitskarakter af alle spillerne på FmFreaks United.
Denne updates spiller bliver derfor Beckham jr.! Stort tillykke!
Logged

Renehenriksen
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline

 
Sv: FmFreaks FC vs FmFreaks United
« Svar #364: 26 Jul 2014, 10:52 »

En fantastisk start på sæsonen for det kommende mesterhold. Dejligt at se at Hr. Elsbøl begynder og vise hans sande potentiale. Fortsæt det gode arbejde.
Kan jeg se et SS af min spiller?
Logged

Crazy-Poul
Freelance Projekt
******

Offline Offline

 
Sv: FmFreaks FC vs FmFreaks United
« Svar #365: 26 Jul 2014, 12:00 »

En fantastisk start på sæsonen for det kommende mesterhold. Dejligt at se at Hr. Elsbøl begynder og vise hans sande potentiale. Fortsæt det gode arbejde.
Kan jeg se et SS af min spiller?

Jo tak, og tak for kommentaren Smiley Godt at se du stadig følger med  Thumbs Up

JONAS ELSBØL
Logged

Nyeste projekt fra min hånd

Din Vej 2019

Mit bidrag til årets blogkonkurrece
San Marino og de 12 supertalenter

Renehenriksen
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline

 
Sv: FmFreaks FC vs FmFreaks United
« Svar #366: 26 Jul 2014, 12:04 »

Så lidt. Mange tak for det fine SS. Det ser jo ganske fornuftigt ud. Kan du se hvem der er interesseret i min spiller?
Logged

Crazy-Poul
Freelance Projekt
******

Offline Offline

 
Sv: FmFreaks FC vs FmFreaks United
« Svar #367: 26 Jul 2014, 12:28 »

Så lidt. Mange tak for det fine SS. Det ser jo ganske fornuftigt ud. Kan du se hvem der er interesseret i min spiller?

SS'et er fra sæsonopsummeringen, og vi er jo nået et stykke videre, så kan ikke se hvem det er desværre.
Logged

Nyeste projekt fra min hånd

Din Vej 2019

Mit bidrag til årets blogkonkurrece
San Marino og de 12 supertalenter

Renehenriksen
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline

 
Sv: FmFreaks FC vs FmFreaks United
« Svar #368: 26 Jul 2014, 14:28 »

Okay. Kan ikke vente til den næste update
Logged

Barfoed91
Gæst
 
Sv: FmFreaks FC vs FmFreaks United
« Svar #369: 01 Aug 2014, 21:59 »


Målscorere

Westermann: 11
Beckham jr.: 6
Egon Olsen: 5
Kaptajn Lisberg: 4
TK Zidane: 3
Staal: 2
Budtz: 2
EB Sørensen: 2
Porse Junker: 1
Jønke: 1
Mikkel Kristensen: 1

Assist
Beckham jr.: 8
Budtz: 5
Staal: 4
Tønnesen: 3
EB Sørensen: 3
Kaptajn Lisberg: 2
Robert Sand: 2
Egon Olsen: 2
Thomas Westermann: 2
Porse Junker: 1
Scotty: 1
Mikkel Kristensen: 1
Bjerring: 1

Kampens spiller
Beckham jr.: 5
Westermann: 3
Staal: 2
Rasmus Ulrick: 1
Budtz: 1

Gns. Karakter – Top 3
Beckham jr.: 7.73
Thomas Westermann: 7.43
Staal: 7.40

Skader
Warncke: 2 måneder.
EB Sørensen: 7 uger – 2 måneder.
Staal: 11 dage – 2 uger.
TK Zidane: 6 – 11 dage.

Værste Disciplin
Warncke: 1 rødt, 1 gult
Mathias Hansen: 1 rødt, 1 gult
Nikolai Skov: 5 gule
Porse Junker: 4 gule
TK Zidane: 3 gule
Rasmus Ulrick: 3 gule
Scotty: 2 gule
Jønke: 2 gule
Nicklas Jensen: 2 gule
Mikkel Kristensen: 2 gule
Tønnesen: 2 gule
Budtz: 1 gult
Robert Sand: 1 gult
Egon Olsen: 1 gult
Westermann: 1 gult
Beckham jr.: 1 gult
Bjerring: 1 gult

Resumé:
Vi er både kommet meget bedre i gang i Superligaen, og vi er gået videre fra pokalen. Desværre venter FCK i pokalen, men på vores hjemmebane, så det bliver ikke helt umuligt.
I kan derudover i denne update læse om vores andet møde med FmFreaks FC i Superligaen.
Der har desværre været en del skader denne gang, men generelt har alle spille næsten lige meget; 6-9 kampe.

Kampene:
Ligaen, Esbjerg fB, Hjemme.
Efter cirka 4 minutter får vi hjørnespark. Det er Beckham jr., der smækker bolden indover mod fjerneste stolpe. Porse Junker kommer flyvende, men header desværre på overliggeren. Returbolden falder ned foran Rasmus Ulrick, hvis skud desværre rammer en modspiller, så vi får hjørne i stedet for at komme tidligt foran. Dette hjørnespark ryger mod forreste stolpe, hvor Bjerring står placeret. Han helflugter mod mål, men målmanden får desværre prikket den lige forbi stolpen.
Vi springer herefter frem til det 32. minut. Porse Junker opsnapper et angreb og spiller bolden fremad. Lidt hurtigt spil mellem Warncke og Beckham jr., og så er Staal spillet fri på kanten. Han ligger bolden bagud til Mikkel Kristensen, som hurtigt finder Egon Olsen. Han agerer targetman i situationen, og sender bolden ind til Beckham jr. i det lille felt, som udplacerer målmanden i det lange hjørne.
3 minutter senere er Beckham jr. på pletten igen. Det er Warncke, der opsnapper en lang bold fra modstanderne, og derefter sender Egon Olsen ud efter en lang bold fremad. Egon prøver at aflevere til Staal, men bolden bliver snittet af en modspiller og falder over til bagerste stolpe, hvor Beckham jr. helt umarkeret scorer fra.
Efter 61 minutter er det Esbjergs tur til at teste Hulk, som står i denne kamp. Heldigvis dækker Hulk målet af, og slår bolden ud til hjørnespark.
Resten af kampen er plaget af mindre chancer til begge hold – flest til os – men intet nævneværdigt.
Det er dejligt at se, at Beckham jr. ser så positiv ud i kampen efter, at han blev updatens spiller.
Især Beckham jr., Egon Olsen, Porse Junker og Warncke gjorde sig positivt bemærket.
Slutresultat – vi vandt 2-0.

Ligaen, FCK, Hjemme.
En sejr over FCK, som må betragtes som en klar titelkandidat, vil være ekstremt vigtig. At tage 3 point mod dem vil gøre håbet om Europa meget større og mere sandsynligt.
Selvom det er FCK, vi er oppe imod, går vi selvfølgelig offensivt til værks. Det betaler sig, da vi får en stor chance efter 24 minutter. Robert Sand hopper højest, og erobrer bolden på modstandernes målspark. Han sender bolden videre til Kaptajn Lisberg, som laver en hurtig 1-2 med Westermann, og er så alene med målmanden, dog i en lidt for spids vinkel. Det er dog kun en lidt for spids vinkel, hvis man ikke er Kaptajn Lisberg, for han skyder direkte mod det lange hjørne, og scorer.
FCK vil dog vise, at de også kan spille lidt bold. Med cirka 8 minutter til halvleg får de frispark på kanten af vores felt. Sparket er slet ikke dårligt, men den rammer stolpen og ryger ud til målspark. ”Langt fra!” råber undertegnede, selvom sveden tydeligvis pibler frem på panden.
Efter knap 41 minutter kommer FCK til skudmulighed, men denne gang går skuddet en anelse længere forbi end sidste skud.
Rasmus Ulrick og TK Zidane gør det generelt godt i forsvaret, og bærer en stor del af ansvaret for, at vi har holdt 0’et indtil videre.
Efter pausen får FCK første mulighed. Warncke ser ikke for godt ud, da modstanderen bogstaveligt talt løber i cirkler om ham, men Hulk redder sikkert skuddet ved at kaste sig.
Kun 2 minutter senere spiller FCK igennem vores forsvar på en kontrachance. Helt umarkeret forsøger de sig med et skud, men denne gang er Hulk løbet ud af målet, og parerer sikkert bolden ud af farezonen. Vi står generelt godt imod alle deres angreb.
Efter knap 81 minutter forsøger Bjerring sig med et indlæg på et frispark, men bolden drejer desværre for tæt på mål til, at nogle medspillere kan nå den.
Vi hopper nu ind i overtiden, som vi bare skal stå godt forsvarsmæssigt i. Alligevel får FCK dog en sidste chance. Det starter med et indkast, som bliver lagt indover, men som cleares af Mikkel Kristensen. Han sender bolden langt foran EB Sørensen, som lynhurtigt stikker af ude på fløjen. Indlægget bliver dog blokeret, og vi får i stedet for hjørnespark. EB Sørensen tager sig selv af sparket, og sigter efter TK Zidane, som står ved bagerste stolpe. 4 FCK-spillere dækker op omkring TK Zidane, mens en 5. løber mod ham, og også målmanden kommer ud af målet for at bokse bolden væk. Men TK er ligeglad. Han hopper højere end alle de andre og header bolden stensikkert i mål. Fantastisk flot mål, som helt klart er det bedste i denne update.
Dommeren fløjter kampen af lige bagefter, og en vigtig skalp er taget, og endnu vigtigere – de 3 point!
Især Hulk, Rasmus Ulrick og TK Zidane gjorde sig positivt bemærket.
Slutresultat – vi vandt 2-0.

Ligaen, Randers FC, Ude.
Herefter venter en på papiret lidt mere overkommelig opgave i form af Randers FC på udebane. Det skulle dog blive en fuldstændig vanvittig kamp, som slår rekorder på række, og som aldrig vil blive glemt af de fans, der havde taget turen hele vejen til Randers.
Hawkins er tilbage i buret, og er tydeligvis meget opsat på at vise sig frem. Han får chancen allerede efter 3 minutters spil, hvor et indlæg pludselig bliver grebet af vinden og drejer mod mål. Ved at kaste sig baglæns tilbage får Hawkins lige præcis slået bolden op på overliggeren, mens en forsvarer clearer bolden væk.
Efter 20 minutter er vi lige ved at blive lidt for magelige på banen, for Randers spiller fuldstændig igennem os. Mathias Hansen er sidste skanse, og han vælger at hugge angriberen midt over inde i feltet. Rødt kort og straffespark. Tønnesen brokker sig endvidere til et gult kort. Hawkins læser skytten og kaster sig så lang han er ned mod højre hjørne, hvor bolden rigtig nok kommer. Desværre er sparket simpelthen for hårdt og præcist, så han når lige præcis ikke at redde den, og så er vi bagud for første gang siden sidst vi tabte.
2 minutter senere søger vi oprejsning og forsøger at spille os igennem. Randers står dog meget kompakt, og opsnapper bolden på en stikning. Så er der lynhurtigt kontra. Angriberen trækker lidt for langt væk fra Scotty, som ser sig nødsaget til at lave en glidende tackling for at nå ham. Han når ham da også… Måske lidt for meget… Straffe! Den er slem denne gang, da Scotty ligeledes var bagerste mand, men forbløffende nok får han kun et gult kort, selvom tacklingen så ud til at være værre end Mathias Hansen’s, som ellers fik direkte rødt. Tønnesen brokker sig endnu engang, denne gang til en henstilling, og får at vide, at er der det mindste mere med ham i denne kamp, så kan han sætte sig ud til Mathias Hansen. Hawkins satser denne gang på modsatte side, men skulle være blevet stående, da bolden bliver sat lige midt i målet. Vi er nu bagud med 2 efter små 25 minutter, og vi har ikke haft en eneste chance. Heldigvis har vi en del trænere på holdet, for der skal godt nok mange til at holde undertegnede på bænken, som er fuldstændig rasende og ivrigt prøver at kommer ind på banen til dommeren for at lade ham låne undertegnedes briller resten af kampen…
Et par minutter senere er det endelig vores tur til at angribe. Scotty med et langt indkast til Tønnesen, som spiller 1-2 med Scotty igen, for så at spille TK Zidane fri på et overlap. Vinklen for skuddet bliver dog lidt for spidst, og bolden rammer stolpen og går til målspark. Målmanden fumler lidt med sparket og selvom vi nu kun er 10 mand, så presser vi meget højt. Westermann opsnapper da også en tilbagelægning til forsvaret og er helt alene med målmanden, men afslutter utroligt svagt lige på ham. Skuddet bliver grebet.
Det ser dog ud til, at taktikken med at presse højt er til stor irritation for Randers. Nikolai Skov opsnapper således en ellers udmærket stikning og sender bolden direkte til EB Sørensen, som med en fræk førstegangsberøring afleverer videre til Westermann. Som sagt står Randers dog kompakt, og Westermann er således alene med 5 modspillere. Han stopper derfor op og trækker dem til sig, så EB Sørensen kan løbe forbi dem på ydersiden. Stikningen til EB Sørensen er perfekt, og efter to små hurtige træk ind i feltet drejer han den rundt om målmanden i det lange hjørne, stolpe ind. Lækker reducering efter 36 minutters spil.
Randers når en enkelt mindre chance lige inden dommeren fløjter til pause, men forsvaret har taget sig godt sammen, og Hawkins redder nemt bolden.
Efter knap 50 minutter stopper Nikolai Skov en kontra og afleverer frækt bolden med hælen til EB Sørensen, mens han laver tunnel på en Randers-spiller. EB Sørensen spiller Mikkel Kristensen, som hurtigt sender Westermann i dybden. Han kommer dog for langt ud til at kunne afslutte og lægger derfor bolden tilbage til EB Sørensen, som har fulgt op, men dog skyder over mål.
Efter 62 minutter kommer forløsningen. EB Sørensen løber langs sidelinjen, men trækker ind i banen i stedet for at slå den indover. Skuddet bliver pareret af målmanden – lige over i ryggen på en forsvarsspiller og ned foran Westermann, som scorer på et helt frit mål. Fantastisk comeback.
Efter 65 minutter får vi endnu en chance. Robert Sand erobrer bolden på midten af banen og spiller Kaptajn Lisberg ude ved sidelinjen. Kaptajn Lisberg sætter sin mand med en dribling og stormer fremad. Han centrerer bolden flot ind mod Westermann, som dog ikke får afsluttet. En forsvarsspiller prøver at cleare bolden, men rammer Westermann lige i hovedet i stedet for. Westermann er dog hårdfør, og i stedet for at smide sig i smerter, sparker han bolden i kassen i stedet for og vi er dermed foran med 25 minutter tilbage. Der er kæmpe forløsning både på banen, bænken og på stadionets udebaneafsnit. Vi er kommet tilbage fra at være bagud med to med cirka 17 minutter igen. Eufori!
Mindre end 10 minutter senere rammer vi Randers på en kontrachance. Robert Sand sender nok engang Kaptajn Lisberg ud på kanten med bolden, men denne gang trækker Kaptajn Lisberg en anelse mere ind i banen, og scorer et mål næsten identisk med EB Sørensens første; han drejer den uden om målmanden og sætter den i det lange hjørne. Jublen fortsætter!
Kampen er dog ikke slut endnu. 5 minutter senere clearer Nikolai Skov nemlig bolden lidt uheldigt ind foran eget mål til en helt umarkeret Randers-spiller. Hawkins var slet ikke klar på den bold, og så reducerer Randers med 12 minutter igen. Nu kommer jubelbrølet fra den anden bænk og resten af stadion, imens undertegnede højlydt udbryder ”GOD F@!# D*MNIT”…
Med 5 minutter igen får vi et hjørnespark. Det er blevet til nogle enkelte dødbold-scoringer i denne sæson, så chancen for et mål eksisterer stadig. Klumpspil i feltet! Bolden bliver ikke clearet ordentligt, og falder ned for fødderne af Porse Junker. Han svinger benet tilbage, men når ikke at svinge det frem og ramme bolden, for han bliver nemlig fældet i skudøjeblikket. Og nu er det OS, der får tilkendt straffespark. TK Zidane får lov at tage sig af sparket, og han scorer sikkert. Nu må den næsten være hjemme, med knap 4 minutter tilbage.
Randers vælger at kaste alt frem. Det skulle dog vise sig at være en dum beslutning, for så er der kontra, og disse store chancer skal man ikke give Westermann mange af, før han scorer. Og det gør han. Med et enkelt minut tilbage er vi nu foran 6-3, og det ser lyst ud. I overtiden tager vi dog lige en kontra mere, men formår ikke at score.
Fantastisk kæmpet af alle 10 mand på banen!
Især Westermann, EB Sørensen, Robert Sand og Kaptajn Lisberg gjorde sig positivt bemærket.
Mathias Hansen og Scotty gjorde sig derimod lidt for uheldigt bemærket.
Slutresultat – vi vandt 3-6.

Pokalen, 3. runde, HB Køge, Ude.
Vi skal gerne nå længere end 3. runde i pokalen i år, så vi går all in i denne kamp, og der bliver ikke byttet rundt på spillerne fra sidste kamp, med undtagelse af karantæner.
Efter knap 15 sekunder scorer EB Sørensen. 4 berøringer tog det, før vi kom foran. Fin assist nede fra forsvaret af Robert Sand.
Cirka 1 minut senere er Scotty klar med sit legendariske lange indkast. Han finder Mathias Hansen, som spiller Tønnesen fri foran målet. I stedet for at skyde spiller han dog Budtz, som ligeledes står fri. Budtz prikker den direkte videre til Kaptajn Lisberg, som glidende skubber bolden i mål.
2 fantastiske mål efter 2 minutter og målstimen fra sidste kamp ser ud til at kunne fortsætte.
Kun 3 minutter senere er Westermann tæt på at pynte endnu mere på resultatet. Målmanden formår dog lige præcis at få vippet bolden op på overliggeren.
Efter 19 minutter sætter Westermann en kontra i gang, ved at spille Kaptajn Lisberg fri ude på fløjen. Indlægget bliver lagt lidt for tæt på målmanden, som af en eller anden årsag kun parerer bolden opad. Bolden ville sandsynligvis selv have fundet vej til nettet, men Westermann hjælper den lidt på vej helt inde ved mållinjen.
HB Køge bliver meget farlige lige efter de giver bolden op. De får en friløber, som Nikolai Skov dog får løbet ned. Desværre får han puffet lidt for hårdt til angriberen, som får tilkendt straffe. Men det er vi jo ved at være så vant til. Hawkins hopper til den rigtige side, men kan ikke nå bolden.
Knap 30 sekunder efter er det vores tur til at give bolden op. Og det gør vi hurtigt. Meget hurtigt. For pludselig har Westermann bolden foran mål, og så har vi scoret nok engang. Assist af EB Sørensen og også hurtigt spil af Tønnesen og Budtz, som var de eneste andre spillere, der nåede at røre bolden inden målet.
5 minutter senere rydder Kaptajn Lisberg op nede i forsvaret og spiller bolden frem til Tønnesen. Han lader Budtz løbe i hullet mellem to forsvarsspillere, hvorefter han spiller ham. Budtz førstegangsaflevere r til Westermann, som slår en lang aflevering bagom en forsvarsspiller og ud på fløjen til EB Sørensen. Han smækker den indover til Budtz, som dog står i en lidt for spids vinkel og derfor afleverer indover til Westermann, som står helt umarkeret i det lille felt. Og så er der scoret nok engang.
Efter 35 minutter scorer HB Køge igen. Hele forsvaret står nærmest stille på et indkast, som med nogle hurtige førstegangsberøring er spiller bolden i mål. Hawkins kaster sig efter bolden, men efter undertegnedes mening, kunne han godt have pareret bolden, hvis han havde stået lidt bedre placeret.
Lige inden pausen får vi nok en kontra. Det er Scotty, der rydder op i forsvaret, og sender Westermann i dybden. Han løber ind i feltet, og laver den berygtede stop op finte og scorer rent faktisk på den, selvom den næsten altid fejler.
Efter pausen tager vi det lidt mere roligt – stadig offensivt as hell – men lidt roligere. Det er også grunden til, at vi skal helt op omkring det 79. minut, før vi scorer endnu engang. Det er TK Zidane, som denne gang rydder op i forsvaret, og sender bolden videre til Mikkel Kristensen. Han spiller Kaptajn Lisberg ud på kanten, og så skal der løbes. Han sender bolden indover til Westermann, som spiller Beckham jr. fri på den anden fløj. Beckham jr. ligger derefter indlægget perfekt til Budtz, som scorer i det lille felt.
Efter små 88 minutter er Scotty for 3. gang i kampen klar med sit berygtede lange indkast. Han finder Warncke inde foran mål, som dog header på overliggeren. Returen ryger over til Kaptajn Lisberg, som køligt afleverer indover til Westermann i stedet for at skyde. Det gør Westermann til gengæld, og han scorer dermed sit 4. mål i kampen. Westermann har endvidere haft 3 mål i løbet af kampen, som dog blev underkendt på offside.
Fantastisk kamp, hvor vi endnu engang scorer et hav a mål.
Især Tønnesen, Budtz, Kaptajn Lisberg og Westermann gjorde sig positivt bemærket.
Nikolai Skov havde desværre ikke sin bedste kamp.
Slutresultat – vi vandt 2-7.

Ligaen, FC Midtjylland, Ude.
Efter to meget overbevisende sejre i de sidste to kampe, er moralen helt i top. Nærmest hele holdet er dog skiftet ud, så ”reserverne” kan bevise, at de er lige så gode som de startende spillere i de forrige 2 kampe.
Vi starter dog uheldigt, da Warncke bliver skadet efter kun 10 minutter. 2 minutter senere slår Jønke bolden frem til Bjerring ude på kanten. Han spiller den ind på midten til Staal, som sender Egon Olsen i dybden. Han skyder dog ved siden af.
Beckham jr. har et skud efter 22 minutter, men sender bolden lige forbi stolpen – på den forkerte side.
4 minutter efter opsnapper Porse Junker bolden i forsvaret. Herefter følger et trekantsspil mellem Mikkel Kristensen, Nicklas Jensen og Staal, som i sidste ende fører til en åben chance til Egon Olsen, som dog sparker direkte på målmanden. Beckham jr. tager sig af hjørnesparket, og sparker efter det korte hjørne. Her dukker TK Zidane op, og header bolden ind over målmanden.
Egon får endnu en stor chance efter en halv times spil, men afslutter desværre endnu engang direkte på målmanden.
Midtjylland får deres første og eneste chance i hele kampen efter 55 minutter spil. Hulk griber dog stensikkert bolden.
Vores sidste mål scorer Egon Olsen. Det er Beckham jr. der laver assisten, og Nikolai Skov spiller ligeledes godt i situationen.
Især Beckham jr. spillede godt i denne kamp.
Slutresultat – vi vandt 0-2.

Ligaen, Silkeborg IF, Ude.
Vi er ved at opbygge en fin stime, og med en sejr er vi på førstepladsen, et enkelt point foran FCK.
Efter 2 minutters spil kommer første højdepunkt. Det er til Silkeborg, som – indrømmet – flot spiller igennem vores forsvar. Mathias Hansen når dog lige præcis at få prikket bolden fra angriberen i skudøjeblikket – helt uden at få et kort!
Efter 8 minutter er det vores tur. Vi starter med at spille bolden rundt i forsvaret. Bjerring får løbet sig fri af sin mand, og Jønke sender bolden frem til ham. Han løber langs linjen, mens Egon Olsen sniger sig med frem inde foran mål. Bjerring sender herefter en millimeter præcis aflevering frem til Egon, som helflugter bolden ind bag keeperen. Rigtig godt angreb, hvor vi viser, at vi har et stærkt omstillingsspil.
Vi springer herefter frem til anden halvlegs slutminutter. Mikkel Kristensen, Nicklas Jensen og Staal er giftige på midtbanen, og det er Staal, der til sidst laver en stikning til Beckham jr., som sparker direkte på mål. Bolden ryger netop over målmanden, men netop også under overliggeren, og sejren er ved at se ud til at være vores.
I det 42 minut skal det lige nævnes, at modstandernes Toft temmelig komisk formår at skade sig selv temmelig voldsomt i en tackling, der ellers var rettet mod Nicklas Jensen. Nicklas spiller dog stille og roligt videre, mens Toft vrider sig i smerter. Det ender faktisk med en stor chance, hvor Staal endnu engang ligger en fin stikning til Beckham jr. i en næsten identisk situation med det mål, han netop scorede. Han skyder dog et par meter forbi denne gang.
Efter 57 minutter er Beckham jr. ved at score igen. Denne gang på et hjørnespark. Det lidt specielle i situationen er, at det er Beckham jr., som tager hjørnesparket. Bolden rammer overliggeren, hvilket er lidt ærgerligt, for Mathias Hansen stod klar lige under bolden.
I det 64. minut tager Beckham jr. sig af et frispark 2-3 meter uden for feltet, lidt til venstre. Han skyder i en perfekt retning mod det korte hjørne, men målmanden formår på utrolig vis at gribe bolden op ad stolpen.
81 minutter er spillet, og TK Zidane begår frispark faretruende tæt på feltet. Han får også gult kort i situationen. Skuddet går dog forbi, og Hulk har generelt ikke meget at se til i denne kamp.
Silkeborg slår igennem på en kontra et par minutter inden den ordinære spilletids slutning. Det er Staal, der lidt uheldigt smider en bold væk på en kontra, og Rasmus Ulrick, som ellers flot satte kontraen i gang, er for langt fremme til at kunne nå tilbage og dække op. De scorer tæt på Hulk, som ikke reagerer hurtigt nok. Der bliver dog vinket for offside. Kampen slutter et øjeblik efter.
Beckham jr. kom frem til mange chancer i denne kamp, og var meget imponerende. Han mangler bare den sidste skarphed for at være i absolut topform.
Slutresultat – vi vandt 0-2.

Ligaen, FmFreaks FC, Hjemme.

Den anden kamp mod vores rivaler fra taber-FC. Den indbyrdes score er 3-1 i deres favør, da vi har mødt dem 3 gange på udebane og en enkelt gang på hjemmebane. Ingen af holdene har således tabt på hjemmebane, og vi skal fandeme ikke være de første! Det er stort set også, hvad der bliver sagt af undertegnede i optakten til spillerne. Start-11’eren er endvidere bestemt alene ud fra, hvem der har spillet færrest kampe indtil videre. Derudover var EB Sørensen, Staal, Warncke og TK Zidane skadet op til kampen.
Modstanderholderne giver bolden op. De spiller sig frem til en mindre chance allerede efter 25 sekunder, men Hawkins griber sikkert indlægget. Hawkins skal også vise sig frem, da der i hans seneste kampe blev scoret flere mål imod ham, hvoraf de 3 dog var på straffespark.
Efter 2 minutter får FmFreaks FC et hjørnespark, hvor Hawkins dog får slået bolden over overliggeren. Det efterfølgende hjørnespark griber Hawkins stensikkert.
6 minutter senere er det endelig vores tur. Kaptajn Lisberg skyder hårdt på mål, men modstandernes målmand slår bolden ud til hjørnespark. Ellers rigtig godt stikning af Budtz og godt spil af Mikkel Kristensen, Beckham jr. og Nikolai Skov.
Minuttet efter er det modstandernes tur igen, denne gang på et langskud. Hawkins gør det dog godt, og slår skuddet ud af kurs. Der er gang i den fra start af.
Vi springer kun 2 minutter frem, da Nicklas Jensen hjælper forsvaret og suverænt rydder op i 2 omgange. Mathias Hansen gør det også godt i forsvaret. Chancen ender hos Egon Olsen, som dog skyder lige forbi mål.
Efter 12 minutter får vi frispark ude ved sidelinjen på modstandernes banehalvdel. Beckham jr. smækker bolden indover og han rammer Mathias Hansen, som skyder på mål. Målmanden redder på mirakuløs vis et ellers rigtig godt skud.
Efter så mange chancer på så kort tid, er det lidt mærkeligt, at der ikke sker mere før det 42. minut. Egon Olsen viser, at han også kan tackle, og erobrer bolden på midten af banen. Han spiller godt sammen med Kaptajn Lisberg og Budtz, som sender Beckham jr. i dybden. Han når at trykke kraftfuldt af, men skuddet bliver blokeret, inden det når ind over mållinjen.
I begyndelsen af anden halvleg får vi frispark. Beckham jr. tager som sædvanlig. Bolden ligger helt perfekt til Kaptajn Lisberg ved forreste stolpe, som får rystet sig fri af sin modstander. Han header over i det lange hjørne og DER… ER… MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!
Jubelskrig fylder stadion, fra spillere til trænere til fansene.
Vi sidder på resten af kampen og efter 66 minutter er Egon Olsen utrolig tæt på at udbygge føringen. Den burde virkelig have været der, da målmanden er langt væk, og Egon blot burde skyde i det korte hjørne. Han skyder dog lige på målmanden.
Efter 75 minutter har Beckham jr. et skud, der dog rammer sidenettet.
77 minutter inde i kampen har indskiftede Westermann en større chance, som dog bliver blokeret.
I slutminutterne har taberne lige et enkelt forsøg mere, men Hawkins er suveræn i målet i dag, og reagerer lynhurtigt ved at slå bolden ud af farezonen.
Modstanderholdet fik endvidere 0 gule kort. De ville tydeligvis ikke vinde denne her kamp nok.
Selvom det ikke umiddelbart kan ses på karaktererne, så spillede Nicklas Jensen en fin kamp, mens også målscoreren Kaptajn Lisberg spillede godt. Beckham jr. var endvidere også konstant farlig.
Slutresultat – vi vandt 1-0.

Nyt i klubben:
Vi er ubesejret i hele 7 kampe i træk. Det er en rigtig fin stime, som jeg håber, at vi kan holde kørende lidt endnu. Derudover har vi ikke lukket mål ind i de sidste 3 kampe i streg, selvom vi mødte vores onde ånd, FmFreaks FC. Vi har faktisk holdt buret rent i 6 af vores hidtidige 13 ligakampe.
I BotF-hjemmekampen formåede vi endvidere at vinde igen. Der er således ingen af os, der endnu har formået at vinde på den andens udebane, eller blot få uafgjort.

Updatens spiller:
Uden tvivl den sværeste updatens spiller, der har været indtil videre. Der er hele 5 med i opløbet, og at vinde denne omgangs updatens spiller er derfor ekstra præstigefyldt.
De 5 spillere er Westermann, Kaptajn Lisberg, TK Zidane, EB Sørensen og Beckham jr.
EB Sørensen har på kun 3 kampe scoret sine 2 første mål i denne sæson, samt lavet 3 assist. Han fik ikke flere kampe i denne omgang, da han blev skadet til de sidste tre kampe og var ubrugt indskifter i første kamp.
TK Zidane har scoret sit første mål i denne sæson. Og 2 mere. I kun 5 kampe. Meget imponerende af forsvarsspilleren.
Kaptajn Lisberg har scoret sine første 4 ligamål i denne update. Et enkelt mål i hver kamp han har spillet er det blevet til, bortset fra i en enkelt. Heriblandt er et vigtigt mål i kampen mod FCK, men ENDNU vigtigere stod han for det eneste mål mod vores rivaler, som sikrede os sejren. Han lavede derudover også 2 assists mod HB Køge.
Beckham jr. har formået at blive kampens spiller i 3 af de 5 kampe, han har spillet i denne update.  Han har derudover scoret 3 mål og lavet 4 assists i disse kampe.
Westermann har formået hele 7 scoringer, og sine første 2 assists, samt kampens spiller i 2 kampe af de kun 5 han har spillet.

Som I kan se, er det utrolig svært at afgøre. Men der skal findes en vinder, og denne gang blev det Westermann, som vinder marginalt over Beckham jr. og Kaptajn Lisberg på en delt 2. plads og EB Sørensen og TK Zidane på en delt 3. plads. Stort tillykke!

Logged

Wester
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: FmFreaks FC vs FmFreaks United
« Svar #370: 01 Aug 2014, 22:21 »

Jeg er en fodbold gud... Tilbed mig... Wuuuuhuuuuu
Logged

Var der nogen der sagde nørd?

Årets bruger 2012, 2013, 2014
Årets blog 2014
Blogmester 2014

Boxx
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: FmFreaks FC vs FmFreaks United
« Svar #371: 01 Aug 2014, 22:51 »

Istedet for at kalde mig Porse Junker, så bare hentyd til mig som Junker. Det bliver jeg alligevel kaldt allevegne Smiley
Logged

Jeg kan flyve.. i så lang tid det tager mig at ramme jorden fra jeg springer!

Barfoed91
Gæst
 
Sv: FmFreaks FC vs FmFreaks United
« Svar #372: 01 Aug 2014, 22:56 »

Istedet for at kalde mig Porse Junker, så bare hentyd til mig som Junker. Det bliver jeg alligevel kaldt allevegne Smiley
Deal
Logged

Crazy-Poul
Freelance Projekt
******

Offline Offline

 
Sv: FmFreaks FC vs FmFreaks United
« Svar #373: 01 Aug 2014, 22:59 »


Statistik
Topscorer

Tim de Bolinovich 11
Andreas Svart 4
Emil Gisleson 4
Elliott Goulding 2
Christoffer Troldfod 1
Frederik Schröter 1
Oliver Cunego 1
Demi Lovato 1
Nicklas van Dockhum 1

Assist

Elliott Goulding 4
Alfredo Luigi Bonaducci 4
Joakim Bekker 3
Christoffer Troldfod 3
Emil Gisleson 3
Oliver Cunego 3
Benjamin Vinje 1
Remy Danton 1
Andreas Svart 1
Frederik Schröter 1
Thomas Hejbøll 1
Demi Lovato 1

Kampens spiller

Tim de Bolinovich 3
Andreas Svart 2
Jonas Elsbøl 1
Emil Gisleson 1
Nicklas van Dockhum 1

Gns. Karakter top 3

Tim de Bolinovich 7,30
Andreas Svart 7,28
Medina Hansen 7,09

FmFreaks FC skader

Alfredo Luigi Bonaducci 10 dage – 2 uger
Tobias Bjerring 10 dage – 2 uger

 


Superligaen here we come
Efteråret del 2


KAMPE


Det er tid til del 2 af efteråret, og sidst jeg slap jeg gik det jo ganske fremragende. Siden er der blevet spillet 7 kampe hvoraf de 6 har været i ligaen, og jeg må desværre sige vi ikke helt har kunne holde vores flotte pointgennemsnit. Vi var lidt ude for det samme sidste år i første division, hvor vi også startede helt forrygende, men midt på sæsonen fik vi en længere downperiode med svingende spil, og det er også sket i år.

Første kamp var hjemme mod AaB, og det var nok vores dårligste præstation i hele sæsonen. Der stod simpelthen AaB på det meste af kampen, og første forvarsel fra AaB kom allerede efter halvandet minut, hvor der dumpede en bold ned fra et hjørnespark til en AaB-mand helt inde i det lille felt, men hans afslutning var heldigvis lige på keeper Mikhail Jensen. Efter 13 minutters spil kom vi bagud. Et boldtab på midten af Schröter førte til en AaB omstilling. Josua John brød igennem på højre kanten, og slog et indlæg ind til Pourié, der lignede han var offside, men den blev ikke dømt, og så kunne han nemt heade bolden i kassen ved bagerste stolpe. Samme John var på spil godt et kvarter efter AaB’s føringsmål. AaB spillede os helt ned i det lille felt, hvor vi stod med 9 mand i eget felt og 4 helt inde i det lille felt. Alligevel driblede John forbi et par mand og afsluttede med venstre ben over i det lange hjørne. Et ganske flot mål selvom det udstillede vores forsvarsspil i ubehagelig grad. I anden halvleg begrænsede AaB sig til en scoring, og den faldt efter lidt klumpspil på hjørne. Statistikken for kampen giver også et entydigt billede af kampen med 8-18 i skud og 1-9 i skud indenfor rammen.

Næste kamp var hjemme mod Randers og det var som sådan en overkommelig modstander. Det blev en lige kamp, og man kunne godt mærke på holdet at de var nede efter lussingen mod AaB. 0-1 i åbne og 2-1 i halve chancer var hvad det kunne blive til, så det var bestemt ikke noget festfyrværkeri. Kampens enlige scoring faldt i første halvleg og den gik heldigvis vores vej. Bolinovich skulle tage et indirekte frispark ude i højre side lidt ind på Randers’s banehalvdel. Bolinovich sendte en god bold ind i mellem venner og fjender, og her ramte den heldigt Christian Kellers knæ og gik ind i mål. Dejligt med et heldigt mål i en svær periode. Resten af kampen forløb uden det store chancer og vi var gode til at lukke deres angreb ned. I den anden ende havde vi ikke meget mere at komme med, og derfor endte det 1-0.

Den efterfølgende kamp var ude mod Esbjerg og her viste vi igen svingende niveau. Objektiv set stod der FmFreaks FC på hele første halvleg, men alligevel nettede vi kun 1 gang mens Esbjerg formåede at scorer 2. Så på den måde stod vi måske ikke helt for hele første halvleg alligevel… men jeg holder stadig fast i min påstand. Efter 5 minutter kom vores første store tilbud. En bold faldt ned i Esbjergs felt efter vi havde hjørnespark og her dukkede Bolinovich op og huggede til kuglen. Hans forsøg sad på kroppen af målmanden og bagefter tog skuddet overliggeren. Efter 26 minutter var Bolinovich igen tæt på efter han blev spillet godt fri af Bonaducci. Vinklen blev dog lidt spids for ham, men han fik alligevel sendt et ikke helt ueffent skud af sted mod mål. Vi scorede som sagt i første halvleg, og målet kom efter godt 33 minutter. Bonaducci førte bolden frem på midten og foran ham var 2 mand fri i dybden. Bolinovich og Troldfod lå begge i gode positioner, og Bonaducci valgte sidstnævnte. Bolden fik næsten for meget fart på, og Dubravka i målet nåede næsten bolden, men han stoppede lidt op på halvvejen, og så kunne Troldfod sætte bolden i kassen med højre skøjten. Esbjerg havde slet ikke været på banen indtil dette tidspunkt, men der gik kun 2 minutter før Esbjerg udlignede vores føring. Esbjerg havde hjørnespark og sparkede mod Abdellaoue, der stod ved forreste stolpe. Han løb lidt tilbage i feltet og blev således helt fri, og herfra headede han nemt bolden i mål. Efterfølgende satte vi gang i et lille pres. Først var det Gisleson, der havde et ok langskudsforsøg og minuttet efter Troldfod spillet fri ude i venstre side. Det var en spids vinkel og han havde Bolinovich med inde foran i en fri position, men alligevel valgte han selv at afslutte, og hans skud reddede keeperen uden problemer. På det efterfølgende hjørnespark var vi igen tæt på, og igen var det Bolinovich, der denne gang kom højest på hjørnesparket og headede over mål inde fra det lille felt. Og lige som det gik godt og vi havde dem godt under pres, fik Esbjerg hjørnespark… Og som i nok har gættet scorede de igen, og det var efter præcis samme recept som deres første mål. Det var virkelig sygt nedern, da det var deres 2 eneste chancer i første halvleg og de scorede på dem begge 2.. God freaking damnit…

I anden halvleg skete der næsten ingenting udover Esbjerg havde et par gode forsøg. I kampens slutning satsede jeg offensivt og hev mange man frem. Det gav desværre ikke bonus, og så måtte vi indkassere et super nedern nederlag.

Vi skulle forsøge og rejse os i den næste kamp, men desværre var det en yderst svær opgave, da vi skulle op i mod FCK i (Telia)parken. FCK åbnede bedst og fik en åben chance efter 59 sekunder, hvor Kusk blev spillet fri ude i venstre side, og fra en spids vinkel sendte han et godt forsøg af sted. Efter 11 minutter kom FCK igen til en chance. Bolden blev spillet op på Cornelius, der spillede den videre ud til Gislason, der stod fri inde i feltet. Han afsluttede første gang lige ind i Danton, der blokerede den. Bolden røg tilbage til Gislason, der tog den ned og driblede forbi Danton for at afslutte igen. Han endte nede ved baglinjen og afsluttede fra en meget spids vinkel, der dog fremtvang en redning fra Mikhail. I slutningen af første halvleg kom vi næsten foran. Vi slog en fin kontra, hvor Goulding blev spillet fri ude i højre siden. Han var i en rimelig fri position, men hans afslutning manglede kvalitet. I anden halvleg holdt vi dem godt fra chancer og stod generelt godt i forsvaret. Men men men… bedst som vi så ud til, at få et enkelt point med hjem, så udnyttede FCK en lille fejl fra Mikhail. En høj bold blev spillet frem mod FCK’s angriber, og Mikhail forsøgte at komme i mellem. Mikhail kastede sig frem imod bolden, men den blev headet lige op i luften. Mikhail lå nu ned, og kunne ikke gøre noget, mens FCK’s angriber igen steg til vejrs og headede bolden i kassen. Der var nu kun 5 minutter tilbage af kampen og det var ikke tid nok for os til, at sætte et pres ind.

Dermed måtte vi indkassere vores andet nederlag i træk i ligaen.
Nu havde vi for alvor brug for en sejr da vi efterhånden havde sat godt til i ligaen til vores nærmeste konkurrenter. Vi havde endnu en svær udekamp, denne gang i Herning mod FCM. Vi slog jo FCM 3-1 i vores debutkamp, og jeg havde derfor også en smule tro på vi kunne vende vores dårlige stime. Vi startede ud som lyn og torden. Efter 8 minutter fandt Bonaducci Bolinovich inde i feltet, han tog nogle små træk og vendte sig 180 grader for derefter at hamre bolden ind bag Jonas Lössl. 2 minutter senere begik Juelsgård straffespark på Cunego. Bolinovich steppede op, og scorede sikkert fra 11-meterpletten. FCM havde 4 skud i hele kampen og 0 indenfor rammen. De havde dog en god chance i starten af anden halvleg da de ramte stolpen efter et hjørnespark. Vi skabte ikke meget efter vi havde scoret de 2 mål, og var tydeligvis tilfredse med dette. Vi var dog stadig i fin kontrol i anden halvleg og vi fik også scoret en gang mere. Van Dockum spillede bolden ind på midten til Gisleson, der hurtigt spillede bolden videre til Svart i dybden. Svart var fri med keeperen og afsluttede ganske køligt i situationen. Det blev til en dejlig og fortjent 0-3 sejr mod FCM.I skal selvfølgelig ikke snydes for endnu et "Battle Of The Freaks" opgør. Denne gang på rivalernes hjemmebane. Iøvrigt har rivalerne været i forrygende form, mens vi har været noget svingende. Samtidig skulle vi se om vi kunne bryde statistikken i de indbyrdes opgør med at det altid er hjemmeholdet, der har vundet lokalopgøret. Som så ofte før var det en intens kamp, der ikke altid var lige velspillet. Vi åbnede med det første farlige forsøg. Lars Krimi var med fremme efter et hjørnespark. Han havde bolden ude i højre side, hvor han spillede den ind til Schröter, der havde listet sig ind i feltet. Han stod i en god position og afslutning havde kurs mod hjørnet. Desværre var Hawkins klar med en god redning. 5 minutter senere var det United's tur til, at blive farlige. Phillip Budtz havde bolden midt for mål lidt ude for feltet, og her spillede han den ud til Lisberg, der afsluttede første gang med højre benet lige på Mikhail, der reddede bolden til hjørne. Få minutter senere kom vi frem til en ny chance. Schröter spillede den frem til Bekker, der havde bolden på kanten af feltet. Han tog et træk forbi et par United mænd, og sendte et langskud af sted mod Hawkins, der igen viste fine målmandsevner. Kampen bølgede frem og tilbage i starten, og igen gik der kun få minutter før næste mulighed kom, og igen svarede United hurtigt tilbage. De kombinerede sig igennem centralt, og til sidst endte bolden hos Egon Olsen, der var fri i feltet, men hans afslutning gik et stykke forbi mål. Efter 12 minutter havde Mathias Hansen en kæmpe dobbeltchance for, at bringe rivalerne foran. Beckham jr. havde et frispark ude i venstre side. Bolden dumpede ned til Mathias Hansen der stod i en fri position. Mikhail hev en fantastisk redning frem, og i mens røg bolden ud til Mathias Hansen der forsøgte sig igen, men igen lavede Mikhail en fantastisk redning. Herfra gik der et langt stykke tid uden de store chancer. I slutningen af første halvleg kom United med et ok tilløb til en chance, da Beckham jr. blev spillet fri ude i højre side. Forsvaret kom dog godt tilbage og Lars Krimi fik blokeret forsøget.

I starten af anden halvleg stod Beckham jr. med et frispark inde på midten af vores banehalvdel ude i højre side. Han sendte en god bold af sted mod det forreste område, hvor Lisberg stod sammen med Schröter. Lisberg steg godt til vejrs og headede bolden ganske fint over i det lange hjørne. Desværre svag opdækning fra Schröter, men alligevel må jeg give lidt kredit til Lisberg selvom det da bestemt ikke var den følelse jeg havde da kampen blev spillet. Efter 67 minutter kom United frem til en kæmpe chance. Beckham rundede Vinje ude på venstre backen og sendte et fladt indlæg ind mod Egon Olsen, der tog den til sig og selvom han havde masser af plads til, at placere skuddet i det korte hjørne, skød han alligevel mod det lange og det gjorde Mikhail havde en chance for at lave en fantastisk redning. Vi havde svært ved at komme frem til chancer, men vi fik skabt en enkelt mulighed da vi satsede voldsomt i slutfasen. Det var Goulding der havde muligheden inde i feltet. Han havde en lidt svær vinkel at arbejde med, men fik alligevel sendt et godt skud af sted mod mål, hvor Hawkins blev nød til, at lave en god redning. Kampen sluttede 1-0 og det var selvfølgelig super ærgerligt og meget skuffende, at vi ikke kunne præstere bedre. Vi formåede ikke at ændre på statistikken, og i den kan vi måske finde lidt trøst, da vi har det sidste opgør mod United på hjemmebane.

United havde nu skabt sig et kæmpe forspring, og selvom vi har præsteret godt i ligaen og langt over hvad jeg havde regnet med før, er det trist at se vores rivaler gøre det så meget bedre. Forhåbentlig kan vi hente ind på dem ligesom vi gjorde i sidste sæson i første division, hvor vi dog lige manglede et par point. Sådan går forhåbentlig ikke i år, selvom det er mange point vi mangler.POKALTURNERINGEN

I pokalturneringen har vi spillet en enkelt kamp, og her skulle vi jo op imod Avarta på udebane, og som ventet blev det ikke det store problem at klare os forbi dem. Demi Lovato bragte os foran efter 8 minutter på et hjørnespark slået af Vinje. Efter 21 minutters spil kombinerede vi os igennem Avarta-forsvaret på flotteste vis, og til sidst var Schröter fri midt for mål og herfra bragede han bolden ind bag keeperen. Efter 2-0 målet stod der Tim de Bolinovich på resten. Han scorede nemlig hele 5 basser og alle 5 kom på hovedstød. En ganske udmærket præstation af Tim, der i øvrigt også er topscorer i pokalen nu med 7 mål, 2 foran Westermann fra United.
UPDATENS FREAK
I denne omgang, var der ikke megen tvivl om hvem der bliver updatens spiller. Han var tæt på sidst, men denne gang var der ikke rigtig andre at tage af. Tim de Bolinovich har hele scoret 7 mål i den her update, og selvom 5 af dem var i pokalen mod Avarta, så har han været den bedste mand og vinder derfor updatens freak.
Logged

Nyeste projekt fra min hånd

Din Vej 2019

Mit bidrag til årets blogkonkurrece
San Marino og de 12 supertalenter

ogasogas
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: FmFreaks FC vs FmFreaks United
« Svar #374: 01 Aug 2014, 23:12 »

Rigtig godt arbejde som I fortsætter med at lave, dog er jeg ikke så tilfreds med vores placering Crazy-Poul, du må lige tage dig sammen og slå rivalerne Smiley
Logged

Manchester United just arrogant, not better

Sider: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 32 Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010