home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I går kl. 18:25:58 Wester Blogs FM Nørden #98
I går kl. 09:12:24 Arberg Baren FIFA 23
15 Sep 2022, 17:51 Svartowiz Omklædning... FM er en joke!
08 Sep 2022, 23:10 Batigol Fodbold Manchester United tråden
06 Sep 2022, 10:47 ydersog Klubsøgnin... Manchester United
29 Aug 2022, 14:55 Svartowiz Klubsøgnin... Derby
27 Aug 2022, 17:54 Arberg Fodbold Manchester City tråden
Antal Registrerede Brugere: 22227
  0 Brugere, 103 Gæster Online.

Indlæg: 1131596 over 31292 Emner
Nyeste Bruger: admir
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2014
| |-+  Kategori: Spillersøgning og -erfaring
| | |-+  Scoute og finde regens?
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] Udprint
Forfatter Emne: Scoute og finde regens?  (Læst 4462 gange)
22
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Scoute og finde regens?
« : 28 Nov 2013, 16:31 »

Hejsa, sidder og græder en smule over at jeg ikke kan finde nogen gode regens i FM14  Græder

I 13'eren købte jeg bare gode t-spejdere, satte krav til u-21 og 4 stjerner i potentiale, og så kom der ellers nogle gode regens i ny og næ...
Har prøvet det samme i FM14, men finder kun elendige regens?

- Hvordan finder fm-folket gode regens i det nye spil? Smiley
Uden fmrte og geniescout self..
Logged

daugaard
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Scoute og finde regens?
« Svar #1: 28 Nov 2013, 16:37 »

Mine kommer sku automatisk op.. Hyre kun scouts med over 15/15 også plejer de at dukke op i målmand, forsvar, osv Smiley
Logged


22
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Scoute og finde regens?
« Svar #2: 28 Nov 2013, 17:26 »

Okay, så du hyrer dem bare, og lader dem være - så finder de selv 'de gode regens'?
- eller hvad indstiller du dem til?
Logged

weichardo86
Ynglingespiller
***

Offline Offline

 
Sv: Scoute og finde regens?
« Svar #3: 28 Nov 2013, 17:39 »

ja det vil jeg også godt vide?? for synes hellere ikke der er det samme søge felt som sidste år hvor man kunne sige det skulle være u21 spiller
Logged

daugaard
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Scoute og finde regens?
« Svar #4: 28 Nov 2013, 17:58 »

Lader dem søge automatisk.-
Logged


22
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Scoute og finde regens?
« Svar #5: 28 Nov 2013, 18:10 »

Lader dem søge automatisk.-
Altså ansætte dem, og så ikke gøre mere?
« Seneste Redigering: 28 Nov 2013, 18:15 af 22 » Logged

Gemma
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: Scoute og finde regens?
« Svar #6: 28 Nov 2013, 20:00 »

Scouting og talentkøb[/size]
Du drømmer sikkert, ligesom mange andre spillere, om at finde det perfekte talent. Men hvordan gør man? Og hvor skal man starte? Der er mange teorier og måder at finde talenter på, men her er mine tips.

Købmandstypen
Personligt hader jeg at betale kassen for et talent. I FM13 lader det til, at prisen for talenter er relativ høj. Det behager hverken mig, dig eller nogle managers – især ikke, hvis man spiller i en lille klub, der er afhængig af transferindtægter. Derfor handler FM13s talentjagt især om forberedelse.

Når du skal ud efter talenter, så skal du være i gang i god tid. Det betyder, at du ikke skal kigge på dagen, hvor de nye regens kommer. Jeg vil tage udgangspunkt i England, hvor jeg har brugt metoden flittigt til mit Chelsea-hold.

Forberedelsen
For at finde de bedst mulige spillere, så kræver det en god scout. Han skal især være god i at vurdere spillernes potentielle egenskaber. Jeg selv bruger en scout, der hedder Kevin Cruickshank. Hans nuværende egenskaber er 17 i vurdering af den nuværende evne og 18 i vurdering af den potentielle evne. Det er vigtigt, at ens scout har den ’rigtige’ nationalitet, eller i hvert fald et godt kendskab til det land, som han skal scoute.Kevin Cruickshank er englænder og har derfor god forstand på engelsk fodbold. Hans viden omkring England i spillet er 100%. Det skal vise sig at være en fordel på sigt.

Opgaven:
Du skal sende din scout ud på en opgave. Jeg har valgt at Kevin skal spejde ”kendt talent” i England. Dette gør jeg 2-3 måneder før, at der kommer nye regens. Hvis man gør det for sent, kan han ikke nå at scoute alle klubberne, hvis han scouter for tidligt er han hjemme inden regen-dagen. Derfor er 2-3 måneder en god huskeregel.

I England er den magiske dato: 13. Marts (Jeg har lagt en oversigt af datoer i bunden).

Du kan med fordel bruge flere talentspejdere alt efter, hvor langt ned i rækkerne du vil scoute. Derved kan du få store talenthold undersøgt i dit land. Da jeg spiller i England, så er jeg opmærksom på en række hold, såsom West Ham, Southampton, Everton og Arsenal. De har en tendens til altid at få gode regens.

Den magiske dag:
Det er den store dag og nu skal du ud og finde talenter, men hvordan skal du starte? Her er en kort forklaring om, hvordan jeg gør. Lad os tage Manchester United som eksemplet. United har en ungdomsspiller, som jeg gerne vil have. Vi kan tage eksempel med denne angriber:For at kunne se hans evner, så går du ind på Uniteds U18 hold og holder musen over det lille ”i” ud fra hver spiller. Det lille "i" er vist på ovenstående billede, som i kan se er det til venstre for spillerens navn. Du kan nu se alle spillernes evner, som du kan se på ovenstående screenshot. Det er dog vigtigt at tilføje, at du ikke har tid til at scoute ham, for så forsvinder muligheden for at skrive kontrakt - derfor er forberedelsen ekstrem vigtig. Grunden til at man kan se hans potentiale er, at dine talentspejdere har dannet overblik overklubber, derfor kommer der en "automatisk" vurdering af nye talenter, da dine talentspejdere har undersøgt klubben tidligere.

I og med at han endnu ikke har skrevet under på en kontrakt med United, så kan jeg gå ind og skrive kontrakt med ham, dog skal jeg betale en lille mængde penge – som oftest er størrelsesordenen 5-15mio. kroner. Når du tilbyder en kontrakt til en spiller, så kan du se prisen for ham her:Den eneste ulempe ved denne metode er, at du skal vente på, at spilleren skifter til din klub. Det er pga., at deadlinen for fritransfer er overskredet. Spilleren vil derfor skiftet til din klub ved det næste transfervindue.

Regen-datoer:
26th January
Anguilla, Antigua & Barbuda, Aruba, Barbados, Bermuda, British Virgin Islands, Cayman Islands, Costa Rica, Cuba, Curaçao, Dominica, Dominican Rep., El Salvador, Grenada, Guatemala, Guyana, Honduras, Jamaica, Montserrat, Nicaragua, Panama, Puerto Rico, Saint Kitts & Nevis, Saint Lucia, St Vincent & the Grenadines, Surinam, Trinidad & Tobago, Turks & Caicos Islands, US Virgin Islands

23rd February
Albania, American Samoa, Andorra, Armenia, Azerbaijan, Bosnia & Herzegovina, Cyprus, Estonia, Faroe Islands, Fiji, FYR Macedonia, Georgia, Kazakhstan, Kiribati, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Malta, Moldova, Montenegro, New Zealand, Papua New Guinea, Samoa, San Marino, Solomon Islands, Tonga, Vanuatu

8th March
Croatia, France, Germany, Greece, Hungary, Israel, N. Ireland, Russia, Scotland, Switzerland, Turkey, Ukraine, Wales

13th March
Austria, England

17th March
Slovakia

18th March
Belgium, Czech Republic, Demark, Italy, Poland, Portugal,

19th March
Bulgaria, Romania, Slovenia, Uruguay

23th March
Mexico

25th March
Holland

28th March
Serbia, Spain

2nd April
Argentina, India, South Africa

17th April
Indonesia

19th April
Hong Kong

27th April
Australia

7th June
Bolivia, Ecuador, Paraguay, Venezuela

13th August
Iceland

27th August
Afghanistan, Bahrain, Bangladesh, Bhutan, Brunei, Cambodia, Chinese Taipei, East Timor, Guam, Iran, Iraq, Japan, Jordan, Kuwait, Kyrgyzstan, Laos, Lebanon, Macau, Maldives, Mongolia, Myanmar, Nepal, North Korea, Northern Mariana, Oman, Pakistan, Palestine, Philippines, Qatar, Saudi Arabia, Sri Lanka, Syria, Tajikistan, Thailand, Turkmenistan, U.A.E., Uzbekistan, Vietnam, Yemen

2nd September
Malaysia, Sweden

14th September
South Korea

19th September
Chile

20th September
Brazil, Ireland

25th September
Finland

28th September
Singapore, Colombia

1st October
Norway

3rd October
Algeria, Angola, Benin, Botswana, Burkina Faso, Burundi, Cameroon, Cape Verde, Central African Rep., Chad, Congo, Djibouti, DR Congo, Egypt, Equatorial Guinea, Eritrea, Ethiopia, Gabon, Gambia, Ghana, Guinea, Guinea-Bissau, Ivory Coast, Kenya, Lesotho, Liberia, Libya, Madagascar, Malawi, Mali, Mauritania, Mauritius, Morocco, Mozambique, Namibia, Niger, Nigeria, Rwanda, São Tomé &Príncipe, Senegal, Seychelles, Sierra Leone, Somalia, South Sudan, Sudan, Swaziland, Tanzania, Togo, Tunisia, Uganda, Zambia, Zanzibar, Zimbabwe

8th October
China

16th October
Peru

2nd November
Belarus

26th December
USA
Logged


weichardo86
Ynglingespiller
***

Offline Offline

 
Sv: Scoute og finde regens?
« Svar #7: 02 Dec 2013, 16:00 »

Fint indlæg du har lavet men det kan ikke helt bruges da du ikke kan lave det med kendte talenter.. Også prøve jeg at sende mine Scott afsted og de vente tilbage efter 20 dage og kiggede så på stor holdene og kunne ikke se så meget omkring deres potentiale..
Logged

Gemma
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: Scoute og finde regens?
« Svar #8: 02 Dec 2013, 20:18 »

Det er også fra FM13, så jeg ved ikke, om det stadig virker. Alternativt kan du jo bare sende scouts afsted og søge efter talenter med x-potentiale. Dette gør du så de dage, hvor der kommer regens. Så har du de bedste spille fra din scout indenfor en uge, såfremt din scout har fuldt kendskab til landet.
Logged


pati924
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: Scoute og finde regens?
« Svar #9: 24 Dec 2013, 16:47 »

Det virker bestemt stadig væk, jeg har fundet nogle rimelig gode spillere, dog er jeg blevet overbudt af barca og madrid.

men det virker bestemt stadig
Logged

Dehli
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Scoute og finde regens?
« Svar #10: 24 Dec 2013, 17:07 »

En lidt mere "cheaty way" er at gå ind under search>verden>transfers>youth intake
Så er det ellers bare at sende scouts ud
Logged

BIF siden 2003 - Af ren og skær fornuft
Barcelona siden 2004 - Helt naturligt

Min Blog - Parma Drama

Sider: [1] Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010