home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I dag kl. 19:16:52 Arsrea Blogs #5 - Kongeblå Revoluti...
15 Jul 2024, 20:38 Broen13 Omklædning... Underlige ting
05 Jul 2024, 13:17 andersnomanni Blogs Freiburg Gloryhunter s...
28 Jun 2024, 10:39 ydersog Klubsøgnin... Manchester United
15 Jun 2024, 22:56 szukizek Blogkonkur... 16# Hjertet banker kun...
15 Jun 2024, 21:04 Wester Jr. Blogkonkur... The beautiful game
14 Jun 2024, 20:45 Broen13 Blogkonkur... [33] Journeyman - Syv ...
Antal Registrerede Brugere: 23358
  0 Brugere, 168 Gæster Online.

Indlæg: 1132854 over 31373 Emner
Nyeste Bruger: ellyseperry266
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2014
| |-+  Kategori: Lower League Management
| | |-+  2014 The Lutz Pfannenstiel Challenge
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] 2 Udprint
Forfatter Emne: 2014 The Lutz Pfannenstiel Challenge  (Læst 29797 gange)
L.Wee
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
2014 The Lutz Pfannenstiel Challenge
« : 02 Nov 2013, 16:41 »

Hej alle,

Sidste år havde vi gang i denne challenge som havde ganske stor success i slutningen af sidste år og vi kan da prøve at gentage denne succes.

For dem, som ikke har stiftet bekendtskab med dette før, har jeg kopieret retningslinjerne ind fra sidste år. Jeg tilføjer et par få ting også, de vil stå i fed så de er nemmere at få øje på.

Først og fremmest er det et journeyman spil. Som navnet hentyder til er der stor fokus på en anderledes karriere rundt omkring i sjove kroge af fodboldverdenen.

Konceptet er som følger:
-   Start et spil op med så mange ligaer som overhovedet muligt. Jeg er selv startet op med samtlige nationer og ligaer.
o   Det medfører selvfølgelig at spillet går langsomt, men det er en del af charmen. Derudover skal man mindst have 2 rækker (hvor muligt) med fra hvert land.
-   Database-størrelsen er irrelevant i og med at man har så mange ligaer med, så small DB er fint.
-   Den eneste editor-ændring der er acceptabel er at gøre diverse landshold spilbare.
-   Man skal være arbejdsløs fra starten af og man skal have Sunday League Footballer som Past Experience.
-   Ens nationalitet skal være tilfældig, så her skal du have brug i random.org. Først random test er om du skal have to nationaliteter eller ej. Så her får du blot siden til at vælge mellem 1 og 2. Dernæst, får du siden til at vælge mellem 1 og 26/29, alt afhængig af hvilket sprog du kører med. Dette markerer det første bogstav af dét land, du skal være fra. Dernæst er du nødt til at gå ind og tælle hvor mange nationer der starter med det bogstav, og af det antal skal du igen få siden til at vælge et tal for dig. For eksempel, hvis jeg skulle have et land med A og hvis siden dernæst valgte tallet 15 til mig, så ville jeg vide at jeg skulle være fra Azerbadijan. I mit spil endte jeg med at være fra Nicaragua og Algeriet.
-   Derefter er det blot at gå på ferie og indstille det således at man søger alle jobs. Man skal acceptere et af de første 5 tilbuds man får. Grunden til denne ændring er at man ellers nok ender med at få et specifikt irsk hold. Når du har fået en klub, så kan det anbefales at gå ind i "Manage Subscriptions" da man ellers vil få cirka en milliard nyheder hele tiden.
-   LLM reglerne skal følges (vil definere LLM reglerne nedenfor).
-   Det er en del af konceptet at man flakker meget rundt i ens karriere, så når man får et jobtilbud mens man er ansat i en klub allerede, så skal det accepteres. Dette er egentligt hoved-princippet i challengen. Hvis det ikke følges, så kan spillet ikke karakterises som en del af denne challenge.
-   Det står en frit for at sige op i en klub, men det vil være dårlig stil at sige op i en klub uden at give det en chance, så en 10-15 kampe bør være absolut minimum.
-   Man må gerne være træner for landshold hvis det er det man har lyst til.

LLM reglerne
Nøgleordet her er realisme og det er lidt op til digselv at definere realisme men de følgende kriterier er minimum:
-
-   Den store forskel fra FM12 er tilføjelsen af "Staff Responsibilites/Ansvarlig for staben". Dette er med til at forøge realismen markant, da der næppe er mange managers der har som deres ansvarsområde at bestemme hvor ens talentspejdere skal søge efter nye spillere henne osv. Selvfølgelig gør det dit arbejde, som manager, markant sværere, da du nu vil være meget mere afhængig af andre personer. Men sådan ser virkeligheden i den store fodbold-verden også ud. Derfor skal alle parametrene inde i "Staff Responsibilities/Ansvarlig for staben" været sat til at blive styret af en anden person end dig selv, med undtagelse af "Hires/fires all other staff/Ansætter/Afskediger al andet personale"
-   Alle spillere man tilføjer til ens ønskeliste skal enten være scoutet af ens talentspejdere eller tilbudt en af agenter. Spillerne som kan scoutes kan findes på følgende måder:
o   Igennem scouting assignments
o   Modstandere
o   Rygter (hvis pressen kæder dig sammen med en spiller)
o   Nyheden omkring fritstillede spillere (her er det vigtigt at notere at det ikke er tilladt at subscribe til alle ligaer i spillet da man derfor får alt for mange nyheder omkring dette.
-   Derfor er Player Search funktion forbudt land til enhver tid.
-   Downloadede taktikker/træningsprogrammer er ikke tilladt – yderst realisme ville være at man skulle basere sine taktikker ud fra den samling standard taktikker der er i spillet fra starten af og så lave få ændringer ud fra dem, men hvis man har sin egen taktik så kan den også accepteres.
-   Træningskampe skal arrangeres af en assistent.

Det følgende kan virke ret strikst, både i forbindelse med selve konceptet og LLM. Men det er for at skabe den ultimative udfordring.

Jeg tænkte at tråden her kunne både bruges til at fortælle om ens TLPC (The Lutz Pfannenstiel Challenge) karrierespil og også hvis man har spørgsmål til det ene eller andet.

Med venlig hilsen
Dan

« Seneste Redigering: 16 Nov 2014, 14:33 af Saviola » Logged

L.Wee
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: The Lutz Pfannenstiel Challenge - Info, spørgsmål og tilmelding
« Svar #1: 02 Nov 2013, 16:42 »

Denne tråd skal da også være med i FM14.

Jeg har dog et problem med dette, hver evig eneste save jeg laver, da kommer Nykøbing FC og tilbyder mig et job.

Har lavet min nationalitet til Hondura og valgt alle lande samt stor database, stadig kommer Nykøbing FC og tilbyder job.
Logged

Sunbao
FmFreaks Crew
(Ejer)
*

Offline Offline


 
Sv: The Lutz Pfannenstiel Challenge - Info, spørgsmål og tilmelding
« Svar #2: 05 Nov 2013, 17:52 »

Godt at se tråden bliver taget op igen i år, dog bør vi måske også smide den over i challenges, da flere kigger med der.
Logged

Saviola
FmFreaks Crew
(Ejer)
*

Offline Offline


 
Sv: The Lutz Pfannenstiel Challenge - Info, spørgsmål og tilmelding
« Svar #3: 05 Nov 2013, 18:11 »

Uheldigt, L.Wee!

Jeg har endnu ikke prøvet FM14 så ved ikke om selve konceptet skal ændres. Har du nogle ideer?
Logged

L.Wee
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: The Lutz Pfannenstiel Challenge - Info, spørgsmål og tilmelding
« Svar #4: 20 Nov 2013, 08:12 »

Du må gerne smide den over i Challenges hvis det er. 

Efter noget tid kom der noget fra Irland også, har dog glemt at sende jobopslag  funny  ups
Er lidt rusten efter 2 års fravær  Tunge
Logged

g00n
FmFreaks' Venner
*

Offline Offline


 
Sv: The Lutz Pfannenstiel Challenge - Info, spørgsmål og tilmelding
« Svar #5: 11 Nov 2014, 16:05 »

Ikke meget gang i tråden for FM14!

Jeg udfordrer skæbnen, og har startet et spil med samtlige ligaer - hey, det skulle jo prøves. Random.org bestemte at jeg kun skulle have 1 nationalitet, og den endte på Dominica. Jeg er derfor startet som Roosevelt Honychurch, og har landet mit første job hos Østsiden IL i den norske 2. division Gruppe 1.
Loggedg00n
FmFreaks' Venner
*

Offline Offline


 
Sv: The Lutz Pfannenstiel Challenge - Info, spørgsmål og tilmelding
« Svar #6: 12 Nov 2014, 08:59 »

Nå, efter en hurtig reducering af antallet af ligaer, samt ændring af startdatoen for spillet, endte jeg minsandten hos Østsiden igen. Denne gang halvvejs i sæsonen, hvor de efter blot 1 sejr i 11 kampe lå til nedrykning som nr. 12 ud af 14.

Jeg startede med at vinde 2 ud af de 3 første kampe, men herefter gik der så 8 kampe før vi vandt igen. Inden sidste spillerunde var vi stort set rykket ned - vi skulle vinde, holdet over os skulle tabe, og vi skulle indhente 14 mål i målforskellen. Vi skulle møde sidstepladsen på hjemmebane, så jeg gik naturligvis offensivt til værks for at gå efter den minimale chance. Det resulterede da også i en fantastisk præstation med 20 skud mod deres 5 - og et nederlag på 1-4.

Det ender altså med nedrykning, men efter 8 point i deres første 11 kampe fik jeg i det mindste skrabet 16 point sammen i mine 15 kampe. Hvilket heller ikke ville have været nok til redning, hvis vi havde haft dette pointsnit gennem hele sæsonen. Men det ville heller ikke være i den rette Lutz Pfannenstiel-ånd at redde sig, og få en eller anden åndssvag tilknytning til sådan en tilfældig lorteklub, så... next one, please!

« Seneste Redigering: 12 Nov 2014, 09:14 af g00n » Loggedg00n
FmFreaks' Venner
*

Offline Offline


 
Sv: The Lutz Pfannenstiel Challenge - Info, spørgsmål og tilmelding
« Svar #7: 14 Nov 2014, 23:43 »

Jeg sagde op straks efter sidste kamp i Østsiden, og allerede dagen efter havde jeg et nyt job - i walisiske Afan Lido. De lå efter 11 kampe placeret som nr. 11 ud af 12, selvom om medierne havde spået dem til en 4. plads. Hvor medierne har fået den spådom fra ved jeg ikke, for truppen var bragende elendig.

Uden for transfervinduet var der ingen muligheder for forstærkninger, så det gik som forventet med meget få sejre. Det gik lidt bedre efter januarvinduet, og på et tidspunkt fik vi minsandten 3 sejre i træk. Vi havde dog meget svært ved at rykke afgørende væk fra nedrykningsstregen, og inden sidste spillerunde skulle vi bruge en uafgjort for at sikre overlevelsen. Så vi tabte naturligvis med 2-0. Til alt held tabte Rhyl, som lå lige under stregen, med 4-0 - og så reddede vi os alligevel.

Bestyrelsen var meget skuffede over hvordan sæsonen var gået, og selvom det vel egentlig var min forgænger der lagde fundamentet for fiaskoen, regnede jeg ikke med en ny kontrakt. De holdt mig da også hen helt indtil en uge inden udløb, hvor jeg så alligevel fik forlænget med et år. Halvdelen af holdet har derimod ikke villet forlænge deres kontrakter, så jeg skal se om jeg kan bygge noget nyt op. Mon jeg holder et helt år mere...

LoggedArsrea
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: The Lutz Pfannenstiel Challenge - Info, spørgsmål og tilmelding
« Svar #8: 15 Nov 2014, 00:31 »

Eftersom jeg ikke har købt FM15(endnu) og jeg egentlig savner lidt fm for tiden, vælger jeg også og være med her! Har faktisk ikke prøvet den type spil før. Men FM er igang med at lave spillet, kan jeg passende finde ud af nationalitet.
Logged


g00n
FmFreaks' Venner
*

Offline Offline


 
Sv: The Lutz Pfannenstiel Challenge - Info, spørgsmål og tilmelding
« Svar #9: 15 Nov 2014, 00:46 »

The more, the merrier! Lad os endelig høre om dit spil også Smiley
LoggedArsrea
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: The Lutz Pfannenstiel Challenge - Info, spørgsmål og tilmelding
« Svar #10: 15 Nov 2014, 02:20 »

Fik sørme nationaliter : Saintluciansk & Reunionesisk, hvilket betyder jeg mestre både engelsk og fransk.
Logged


Arsrea
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: The Lutz Pfannenstiel Challenge - Info, spørgsmål og tilmelding
« Svar #11: 15 Nov 2014, 02:48 »

Så kom muligheden endelig, Levanger fra 2. Divison Gruppe 4 i Norge. Forventninger er overlev nedryking.
Logged


Arsrea
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: The Lutz Pfannenstiel Challenge - Info, spørgsmål og tilmelding
« Svar #12: 15 Nov 2014, 17:35 »

Overtog holdet på en sidsteplads med 9 point op til stregen, her efter sidst kamp må jeg erkende, at det ikke lykkedes at overleve.
Slutter tredje sidst, med sølle et point til overlevelse. Det er noget værre pis, især fordi det er to selvmål i de sidste to kampe, der koster henholdvis 1 & 2 point.

Jeg har sagt op og er gået igang med at jagte en ny klub. Håber lidt jeg kan komme væk fra Norden.
Logged


Arsrea
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: The Lutz Pfannenstiel Challenge - Info, spørgsmål og tilmelding
« Svar #13: 15 Nov 2014, 17:48 »

Der gik ikke lang tid så kom der jobinterview fra både England & Belgien, det endte dog med at blive Oudenaarde fra Belgien. Holder ligger nummer 9 efter 12 kampe, forventning er til oprykning(8 point til første pladsen).
Logged


Saviola
FmFreaks Crew
(Ejer)
*

Offline Offline


 
Sv: The Lutz Pfannenstiel Challenge - Info, spørgsmål og tilmelding
« Svar #14: 15 Nov 2014, 17:50 »

Fedt :-D Hvilket interview var det du var indbudt til i England?
Logged

Sider: [1] 2 Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010