home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I dag kl. 07:59:26 Belinda Garden Omklædning... puma rihanna
I dag kl. 07:58:31 Belinda Garden Omklædning... under armour herr
I dag kl. 07:57:18 Belinda Garden Omklædning... saucony in canada
I går kl. 12:12:26 Tuxtla Omklædning... Spørgsmåltråden
24 Apr 2019, 16:03 Arsrea Blogs Hele Nordjyllands Hold #2
24 Apr 2019, 15:53 Arsrea Omklædning... FM19: Sjove/Interessan...
24 Apr 2019, 13:36 Sutharam Klubsøgnin... Hvem skal jeg være?
Emne Forfatter
#58 Murciélagos Broen13
[18] Football's C... MBJ
Kaos på Sicilien ... szukizek
#8 El Profesor en... Ninja777
|11| Leutzcher Li... Christoffer
#2 Bosnian Brutes Nodiem
#ModNyeVeje diverdab
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: FmFreaks.dk
| |-+  Konkurrencer
| | |-+  Blogkonkurrencer
| | | |-+  Kategori: Blogkonkurrencen, 2012
| | | | |-+  |40| - Et Galehus? - Concluding Remarks
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: 1 ... 9 10 [11] Udprint
Forfatter Emne: |40| - Et Galehus? - Concluding Remarks  (Læst 20493 gange)
Highbury
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Lebenslang Grün-Weiß
« Svar #150: 30 Apr 2012, 00:51 »


En stor tak til Brodtgaard for banneret.


April måned - Uden CHL

Stillingen (efter 32. runde)

Resultater
1 - 1 Bayern (home)
X - X Arsenal (home)
0 - 1 Hoffenheim (away)
X - X Arsenal (away)
2 - 1 Stuttgart (away)
1 - 0 Kaiserslautern (home)
3 - 0 Mainz (away)
?-?-?
Som om otte kampe på en måned ikke skaber nok kaos i en klub, så oplevede Völler for anden gang at reservespillerne skabte uro. Denne gang endnu mere, da de valgte at synge deres klagesange i diverse tabloid medier. Men Völler var stålsat i sine holdninger; Hvis ikke de viser mig til træning, at de bør være på førsteholdet, så kommer de det heller ikke. Det ville jo være som at slippe al sund fornuft og jordforbindelse hvis man lod de selvforherligende tudeprinsesser diktere hvordan der skulle spilles bold i brementrøjen.

Bestyrelsen var nu også ved at blive træt af de evindelige brokkerier fra spillerne, og der blev efterhånden lagt planer for at skille sig af med nogle folk. Det var i hvert fald hvad Völler havde erfaret. Der var dog ikke blevet sat navne på nogen, endnu. Sæsonafslutningen har aldrig føltes længere væk i forhold til kalenderens nuværende blad, der fortæller at maj måned lige har taget sin begyndelse.

Mesterskabet kom i hus mod Kaiserslautern da Leverkusen endnu en gang smed point, denne gang imod Bayern. Så selvom der er hele tre runder tilbage, og en af disse imod Leverkusen, så kan Bremen kalde sig mester for anden sæson i træk. Det på trods af at Radus røde kort imod Hoffenheim medførte til et pinligt pointtab. Målet der blev scoret kunne ingen dog forklejne for den sad i krogen, ude for enhver målmands rækkevidde. Det var endda lykkedes Bayern at snuppe point runden før, dog kun til et remis. For Bayern ramte kun inden for målrammen med ¼ af chancerne og de formåede kun at score på en ud af 24 chancer. Alt imens at Bremens samme tal var 1/3 og 1 ud af to chancer. 
Logged

Highbury
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Lebenslang Grün-Weiß
« Svar #151: 30 Apr 2012, 02:20 »


En stor tak til Brodtgaard for banneret.


Champions League i April


Resultater
1 - 0 Arsenal (home)
1 - 2 Arsenal (away)
3 - 2 Real Madrid (home)Arsenal var blevet udpeget som Bremens kommende modstander, og hvilken modstander. Det var et af de klassiske top 4 hold fra den engelske Premier League. Sidste år sluttede de på en andenplads, samt var et enkelt mål fra at smide Barcelona ud af semifinalen i Champions League, så det var bestemt ikke nogen ukendt klub der gæstede Bremen i kvartfinalen. Medierne har da også allerede spået at Völler og Bremen må tage til takke med at være blandt de 8 bedste i Europa.

Sagen blev dog en ganske anden, for på trods af hårdt og kontant spil på Weserstadion, så forblev kampen målløs helt indtil et minut inde i overtiden, hvor Völler havde satset hele butikken. For blot tre minutter før den ordinære spilletid valgte han at blæse til angreb for fuld styrke. For chancen for at vinde på Emirates var forsvindende lille. Damião blev derfor kampens spiller da han i overtiden bankede bolden i kassen bag en sagesløs Szczesny. Desværre blev kampen skændet af hele 8 gule kort fordelt ligeligt mellem de to hold.

På Emirates blev der allerede scoret mål efter 11. minutters spil, det var den unge midtbaneslider Ayew der bankede bolden i mål, og derved udlignede Bremens smalle føring. Minutterne senere stak Podolski i løb gennem Arsenals rækker, men til alle de medrejsende fans store ærgrelse markerede linjedommeren for offside, i samme øjeblik Podolski havde sendt bolden i kassen. Podolski fik dog chancen i det 37. minut, da han selv eksekverede straffesparket der var begået imod ham. Szczesny havde ikke en chance, og Bremen var nu foran igen, hvilket holdte helt indtil det 74. minut hvor Reus i et heroisk forsøg på at rede bolden endte med at passere ter Stegen.  Men da Arsenal ikke scorede yderligere i kampen så var Bremen videre på udebanemål. En fantastisk sejr, efter en flot omgang fodbold, som Wenger også roste Völler for efter kampen.Dermed endte Bremen i semifinalen, som var minimumskravet for klubbens Champions League deltagelse. Men lodtrækningen var ikke Bremens ven for det endte med endnu et opgør mod giganterne fra Madrid. Imens Porto fik lov til at møde Barcelona i den anden semifinale. Heldigvis for Bremen skulle den første kamp spilles på hjemmebanen, Weserstadion, hvor Real Madrid fik tæv sidst de kiggede forbi.

Det blev et vanvittigt opgør fem mål og et rødt kort blev det til. Efter 31 minutters hårdt spil formåede Hamsik at sende bolden i kassen efter en lækkerbisken af en aflevering fra Özil på Madrids første hjørnespark. To minutter senere udlignede Podolski dog denne scoring efter et flot sammenspil mellem Damião og Marin, der førte til muligheden. Bremen nåede endda at komme foran i det 47. minut hvor Naldo steg til vejrs og sendte bolden forbi Casillas. I det 54. minut modtog Varane rødt kort for at sable Damião ned. Så det så derfor længe ud til at resultatet skulle blive 2 – 1 til Bremen. Men i det 84. minut slap Higuain igennem bremenforsvaret, og det blev desværre til en udligning. Og for det at gøre ondt værre blev Madrid tilkendt et straffespark i det 89. minut, men den suveræne ter Stegen formåede at snuppe Hamsiks ellers velplacerede skud.  Hvis ikke det fik Mourinho til at grimme sig, så måtte Podolskis scoring i det 92. minut gøre det, for det var tydelit at se alle Bremens fans bryde ud i vild jubel. 3 – 2 inden det går løs i Madrid, det bliver en spændende retur.
Månedens spiller:
Podolski har fejet al tvivl af banen, om hvem der skulle bære titlen af den bedste spiller i aprils mange kampe. Han har formået at præsterer både på egen hånd og sammen med resten af holdet. Han har afgjort kampe og især i Champions League har han været ekseptionel god.

Logged

Highbury
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Lebenslang Grün-Weiß
« Svar #152: 30 Apr 2012, 13:12 »


En stor tak til Brodtgaard for banneret.


Maj måned

Stillingen (efter 34. runde)

Resultater
2 - 1 Dortmund (home)
0 - 4 Real Madrid (away)
2 - 1 Leverkusen (away)
2 - 0 Bayern (neutral)
Træerne vokser ikke ind i himlen, det var den fornemmelse der prægede Bremen efter de sidste kampe i denne sæson. For på trods af tre sejre ud af fire mulige, så var det det ene nederlag der snuppede alle overskrifter. For det blev kun til en semifinaleplads i Champions League.

Med skader til Illic og Badelj var midtbanen tyndt besat før returen i Madrid, og kampens udfald blev da heller ikke bedre for Bremen af at Higuain spillede en fantastisk kamp, hvor kun Bremens held afholdte ham fra et hattrick. Men foruden den målfarlige argentiner var Ramos også i målhumør da han i en glidende, med retning mod ter Stegen, fik prikket bolden forbi, og over linjen. Ronaldo havde i første omgang chancen fra 11-meterpletten, men ter Stegen redede skuddet. Han kunne dog ikke forhindre Ronaldo i at score tre minutter før tid, hvor Higuain spillede ham totalt fri på kanten af feltet.

”Det er selvfølgelig aldrig rart at tabe, og slet ikke så sent i turneringen. Men på den anden side så er jeg stolt af drengene, for at vi nåede så langt. Vi er gået fra en midterplacering i Bundesligaen til en semifinaleplads i Champions League på to sæsoner, hvor mange klubber kan prale af det? Jeg er stolt af drengene, men vi skal have afsluttet vores sæson på bedste vis på trods af dette nederlag.” – Völler.I ligaen blev Dortmund besejret 2 – 1, og samme resultat blev det imod Leverkusen i den sidste runde. Forskellen på de to opgør var dog at imod Dortmund var det Bremen der styrrede opgøret, alt imens Leverkusen i lang tid gjorde det surt for Bremen. Men Podolski blev igen redningsmanden, da han fik udlignet fem minutter før tid, og tre minutter senere var Reus på pletten, da han og Podolski(assist) havde byttet roller foran mål.

Bremen var nået til finalen i pokalturneringen, og det samme var Bayern, hvilket betød der var lagt op til et rivalopgør i den sidste tyske kamp i denne sæson. Solbakken mente dog at vide at hans bayernhold var Bremen overlegne, men sagen blev en ganske anden. For i en meget lige kamp var Reus den første til at vise at Bremen var skarpere foran kassen, og i anden halvleg gjorde Podolski ham kunststykket efter, da han lukkede kampen med en 2 – 0 scoring.

”To mesterskaber og en pokalturneringstite l, et ganske godt udbytte når man ser på hvor holdet kom fra før Völler overtog klubben. Han førte os desuden til semifinalerne i Champions League, så vi er bestemt tilfredse med hans tid her i Bremen. Vi er dog trætte af de evindelige brokkerier fra nogle af spillerne, og det vil vi i samråd med Völler tage hånd om i sommerpausen, hvor vi også vil opruste så vi kan snuppe Champions League trofæet i næste sæson.” – Kleinberg.
Logged

Highbury
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Lebenslang Grün-Weiß
« Svar #153: 30 Apr 2012, 13:29 »


En stor tak til Brodtgaard for banneret.


Afsluttende bemærkninger


Med kun fire nederlag på en sæson, er der bestemt ikke lang vej igen til at kunne kalde Werder Bremen et nyt tysk flagskib inden for fodbold. Det er kun Real Madrid der har formået at vinde over Bremen mere end en gang, hvilket de fleste også havde ventet ville ske. Dog vandt Bremen også to gange over Real Madrid. Det var hjemmebanen der var afgørende.

Det er bestemt muligt at crashe procestiden ved at bruge flere penge på klubben, men min rejse her med Werder Bremen og Herr Kleinberg har også vist at der er en grænse for hvad man kan med penge. I hvert fald tidsmæssigt. Resultaterne er kommet i hus, men da holdet mødte et reelt storhold i de meget betydende kampe, manglede holdet stadigvæk noget. Noget der først kan komme med store mængder træning og et sammentømret mandskab. Hvilket burde kunne opnås i en evt. tredje sæson, hvis ikke holdet bliver forandret alt for meget.

...
Logged

TripleX9
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: |40| - Et Galehus? - Concluding Remarks
« Svar #154: 30 Apr 2012, 16:32 »

Well Done Champ.... nice afslutning, og en opfyldelse af din målsætning. Som du selv siger, selv med penge tager det tid at overhale de helt store hold, men du kom op op og snuse til dem på bare 2 sæsoner.. flot Smiley
Logged


Highbury
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: |40| - Et Galehus? - Concluding Remarks
« Svar #155: 30 Apr 2012, 22:45 »

Well Done Champ.... nice afslutning, og en opfyldelse af din målsætning. Som du selv siger, selv med penge tager det tid at overhale de helt store hold, men du kom op op og snuse til dem på bare 2 sæsoner.. flot Smiley

Takker og bukker TripleX Wink

Ja jeg følte det var en god ide at komme med blot et bud på et svar Wink

Ja eg nåede langt på to sæsoner, men ikke langt nok... skulle dog nok også have været et fx spansk eller engelsk hold for at kunne tiltrække endnu større navne til klubben... men vi får se en anden gang Wink
Logged

Sider: 1 ... 9 10 [11] Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010