home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I dag kl. 08:19:34 Broen13 Blogs Verdensherredømmet v2
I dag kl. 08:10:46 Broen13 Skadestuen Talenter er for dyre
I dag kl. 01:22:07 JonasMessias Omklædning... Spørgsmåltråden
I går kl. 23:40:51 sarikanarya Spillersøg... Fremskudt Angriber
I går kl. 22:42:25 Svartica Omklædning... FM20: Sjove/Interessan...
I går kl. 21:49:20 Kenitho Challenges The SAF Challenge
I går kl. 18:40:12 sarikanarya Skadestuen Det tyske landshold
Antal Registrerede Brugere: 21183
  3 Brugere, 184 Gæster Online.

Indlæg: 1125411 over 30944 Emner
Nyeste Bruger: oliversimbold
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: FmFreaks.dk
| |-+  Konkurrencer
| | |-+  Blogkonkurrencer
| | | |-+  Kategori: Blogkonkurrencen, 2011
| | | | |-+  (#10) Real Betis Balompié S.A.D.
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: 1 [2] 3 Udprint
Forfatter Emne: (#10) Real Betis Balompié S.A.D.  (Læst 8976 gange)
Metsu1
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: (#5) Real Betis Balompié S.A.D.
« Svar #15: 06 Apr 2011, 22:43 »


Real Betis Nyheder - 30.10.2010
- Fornuftig start af Los Beticos!

Der er spillet ti kampe i Liga Adelante og man må sige, at det ser ganske fornuftigt ud for Alfonso og hans spillere fra Real Betis.
De er nemlig placeret på duksepladsen og fører med to points ned til de nærmeste konkurrenter fra Tenerife, der dog har en kamp i hånden og dermed kan de altså i realiteten sætte sig på førstepladsen med en sejr i denne kamp.Liga Adelante

Granada (H) 1-1

Recreativo (U) 2-0

Elche (U) 0-0

Valladolid (H) 0-0


Albacete (U) 1-0

Ponferradina (H) 1-0

Las Palmas (U) 1-0

Girona (H) 2-1

Salamanca (U) 4-2

Rayo (H) 5-1

Sæsonen startede med en hjemmekamp mod Granada, som på forhånd er blevet stemplet som en af nedrykningskandidat erne i denne sæson. Det var da også Real Betis, der dominerede kampen og kort før pausefløjtet bragte Ezequiel hjemmeholdet planmæssigt foran.
 Mange forventede, at Alfonsos mandskab ville fortsætte deres pres mod Granadas mål i anden halvleg, men sådan udviklede kampen sig slet ikke. Betis spillerne trak sig i stedet for længe og længe tilbage på banen, som kampen skred frem og pludselig lå bolden bag Goitia i Betis målet. Det lykkedes aldrig for Los Beticos at få overtaget i kampen igen og det var en flok skuffede Betis spillere, der forlod banen efter kampen, der endte med en pointdeling mod et svagtspillende Granada mandskab.

De efterfølgende kampe var også rent spillemæssigt meget skuffende for Real Betis og især offensiven hang ikke sammen hos de stribede, hvor problemet især var den manglende kynisme hos angriberne, da der var rigeligt med chancer til dem. De uskarpe angribere, kunne dog prise sig lykkelig over en fremragende defensiv, der formåede at holde målet rent i hele 576 minutter. Denne flotte stime resulterede i to uafgjorte kampe og fire sejre med en samlet målscorer på 6-0.

I hjemmesejren over Girona skete der så noget, der fik stor indflydelse på de efterfølgende kampe for Real Betis. I det opgør scorede angriber Ruben Castro nemlig sit første ligamål i denne sæson, hvilket han fulgte op med at lave to kasser i udebanekampen mod Salamanca og et hattrick i 5-1 sejren over Rayo Vallecano, så efter en sløj start på sæsonen, er der nu endelig kommet gang i Betis offensiven og det er altså især Ruben Castro, som Betis fansene kan takke for dette.Copa Del Rey

Lodtrækningen til anden runde af den spanske pokalturnering, Copa del Rey bød på en hjemmekamp til Real Betis mod ligarivalerne fra Cartagena. De stribede var på forhånd kæmpe favoritter mod Cartagena og det blev da også et meget ensidigt opgør i pokalturneringens anden runde.
Kampen endte med en meget komfortabel 4-0 sejr til hjemmeholdet efter en flot indsats og især Ruben Castro viste sig frem fra sin bedste side med tre scoringer. Det fjerde og sidste mål blev sat ind af den nye angriber Mista.

Prieto gjorde det onde
 ved Betis

I tredje runde, hvor man spiller både ude og hjemme, var lodtrækningen straks værre for Betis. Her blev man trukket ud sammen La Liga mandskabet Real Sociedad og allerede i første opgør på hjemmebanen Manuel Ruiz de Lopera blev Real Betis kørt rundt af et velspillende Sociedad mandskab. Det baskiske mandskab var mere eller mindre klar til fjerde runde inden returkampen på deres hjemmebane, da de sikkert besejrede Betis med 2-0 i den første kamp.

I det andet opgør på Anoeta i San Sebastian gik det helt galt for Alfonso Muñoz Perezs tropper. Det blev til et klokkeklart nederlag på 4-0 efter en opvisning i offensiv fodbold af Real Sociedad, hvor især Xabi Prieto viste sig fra sin allerbedste side.
Dermed blev det ikke til noget pokaleventyr i denne omgang for Real Betis, men de kan altså trøste sig med, at de allerede efter de første ti kampe i ligaen, har skabt et godt fundament i kampen om at nå sæsonens altoverskyggende mål: Oprykning til La Liga!
                         
« Seneste Redigering: 08 Apr 2011, 20:52 af Metsu1 » Logged

Metsu1
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: (#6) Real Betis Balompié S.A.D.
« Svar #16: 08 Apr 2011, 20:52 »


Real Betis Nyheder - 31.01.2011
- Halvvejs og det er tæt i toppen!


De første nederlag
Celta (U) 2-2

Xerez (H) 1-0

Cartagena (U) 0-1

Barcelona At. (H) 6-2

Numancia (U) 0-0

Cordoba (H) 3-0

Tenerife (U) 2-1

Gimnastic (H) 2-0


Huesca (U) 2-3

Alcorcón (H) 3-1

Villarreal ”B” (U) 1-0

Samtlige hold i Liga Adelante har nu mødt hinanden en enkelt gang og stillingen i toppen er helt vanvittig tæt med fem hold inde for blot tre points afstand på de første pladser.

Real Betis er fortsat at finde på førstepladsen i Liga Adelante, men de har blot et forspring på sølle to points ned til de nærmeste forfølgere fra Cartagena, der i øjeblikket er placeret på andenpladsen.
De to hold mødtes i 12. spillerunde på Cartagenas hjemmebane og det var en kamp, der blev domineret af Real Betis, men da de stribede ikke kendte deres besøgstid, afgjorde Cartagenas Pablo Ruiz i stedet for kampen til værternes fordel med sin scoring blot ti minutter før tid og dermed havde Los Beticos samtidig lidt sæsonens første nederlag.

Udover nederlaget til Cartagena, blev det også til et ufortjent nederlag i udebanekampen mod Huesca, hvor Real Betis ellers var foran med 2-1 efter blot en halv time takket være to scoringer af topscoreren Ruben Castro. Men på trods af flere gigantiske chancer, kunne Betis spillerne ikke finde vej til netmaskerne igen og så skete det, der altid sker i sådanne kampe. Først fik hjemmeholdet udlignet med et kvarter igen af kampen og tre minutter inde i dommerens overtid, skete katastrofen så for Alfonsos mandskab. Her lykkedes det nemlig for Huscas angriber Jorge Galan at få bolden ind bag Goiota i Betis målet og dermed endte det altså med et nederlag til Los Beticos, i en kamp som de skulle have vundet sikkert, når man ser på statistikken over spil og chancer i kampen.

Selvom, det er blevet til et par nederlag i de seneste kampe, så har resten af resultaterne været gode for Alfonso og hans tropper. Det er bl.a. blevet til en flot 6-2 sejr over Barcelonas andethold, samt en yderst vigtig 2-1 gevinst i udekampen mod en af oprykningsfavoritte rne fra Tenerife efter en flot holdindsats. De fornuftige resultater afspejler sig som sagt også i Liga Adelante stillingen efter 21 spillerunder, hvor Betis altså er placeret på en førsteplads indtil videre.Stjernespiller solgt!

Når datoen har passeret 31. januar betyder det altid, at endnu et transfervindue er lukket og selvom man kun har sagt farvel til en enkelt spiller hos Real Betis i denne omgang, så er det ikke ligefrem nogen hr. hvem som helst, der har forladt klubben.
Jonathan Pereira
er fortid hos Real Betis

Manager Alfonso valgte nemlig at acceptere et bud fra italienske Lazio på 43.000.000 kr. på holdets helt store stjerne Jonathan Pereira og den unge spanske offensivspiller var meget opsat på, at prøve sine kvaliteter af i en anden liga og på et højere niveau, så betingelserne blev hurtigt forhandlet på plads med hovedstadsklubben.

De mange millioner blev sat ind på kontoen og selvom pengene har været til det, så er det et meget begrænset beløb, der er blevet brugt af Alfonso til at forstærke holdet med. Han har hentet den unge defensiv midtbanespiller Oriol Romeu ind på en lejeaftale fra Barcelona. I aftalen er der blevet indført en klausul, der gør, at Betis kan købe spilleren for blot 3.750.000 kr., hvilket allerede nu ligner et potentielt røverkøb, da Oriol Romeu fremhæves som et meget stort talent i spansk fodbold.
Forsvaret er også blevet styrket med en enkelt spiller, idet venstrebacken Mikel Balenziaga er kommet til klubben fra Athletic. Den 22-årige forsvarsspiller ligner også et rigtig godt og billigt køb, da den baskiske klub kun skulle have 5.000.000 kr. for Balenziaga.

De få indkøb betyder altså, at manager Alfonso efterhånden har fået stablet en fornuftig likviditet på benene i Betis og skulle målet om oprykning lykkedes, ser det altså ud til, at der er gode muligheder for at kunne forstærke holdet til sommer, men skulle oprykningen derimod glippe, så vil der uden tvivl blive sat spørgsmålstegn ved strategien omkring de manglende indkøb fra den spanske managers side.                         
« Seneste Redigering: 10 Apr 2011, 11:26 af Metsu1 » Logged

Alfster
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: (#6) Real Betis Balompié S.A.D.
« Svar #17: 08 Apr 2011, 20:58 »

Godt solgt.. Ligner som sædvanlig en titel til MR. METSU..

Ser fremt til du skal spille mod Barca, Real m.v. i næste sæson.
Logged

Følg min blog:  Glory to United

nicolajtmadsen
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: (#6) Real Betis Balompié S.A.D.
« Svar #18: 08 Apr 2011, 21:09 »

Det eneste minus jeg kan finde ved denne blog er den grønne farve, den skær lige ind i øjnene.   
Logged

FCK

Metsu1
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: (#6) Real Betis Balompié S.A.D.
« Svar #19: 09 Apr 2011, 09:27 »

Godt solgt.. Ligner som sædvanlig en titel til MR. METSU..

Ser fremt til du skal spille mod Barca, Real m.v. i næste sæson.

Mange tak, Alfster  Thumbs Up

Med hensyn til titlen er intet sikker endnu, da de andre tophold også er ekstrem stabile, men forhåbentlig hedder modstanderne Real M. og Barca til næste sæson og ikke Huesca og Cordoba  Tunge

Det eneste minus jeg kan finde ved denne blog er den grønne farve, den skær lige ind i øjnene.

Når nu det er det eneste minus ved bloggen (Mange tak for det)  Opstemt, så har jeg fjernet den grønne farve fra det forrige indlæg, så kan folk se, hvad der er pænest og melde tilbage, hvis de gerne vil have den grønne farve tilbage  Wink
Logged

Marchang
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: (#6) Real Betis Balompié S.A.D.
« Svar #20: 09 Apr 2011, 16:54 »

Feeedt fedt fedt Smiley følger som altid dine blogs! Opstemt
Logged

Maradona good; Pelé better; George Best

Green and Gold..

Metsu1
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: (#6) Real Betis Balompié S.A.D.
« Svar #21: 10 Apr 2011, 02:12 »

Feeedt fedt fedt Smiley følger som altid dine blogs! Opstemt

Mange tak, Machang  Thumbs Up

Det glæder mig, at jeg har fanget din interesse  Wink

Jeg håber på en update en af de nærmeste dage, men tiden er desværre lidt knap i disse dage  Ubeslutsom
Logged

coKey
Ynglingespiller
***

Offline Offline

 
Sv: (#6) Real Betis Balompié S.A.D.
« Svar #22: 10 Apr 2011, 10:50 »

Synes den grønne farve er irriterende... men da det nu er Betis du styrer, så mener jeg at den grønne overskrift du ellers har kørt med er det rigtige valg Smiley

Har læst mange af dine blogs i de sidste par år, og det er godt at se du stadig kører din sædvanlige gode stil.
Logged

frederik8910
Lilleputspiller
*

Offline Offline

 
Sv: (#6) Real Betis Balompié S.A.D.
« Svar #23: 10 Apr 2011, 12:30 »

vi skal da ikke snakke om det hold når vi kan snakke om brøndby if OB for tæsk i dag mod Brøndby
Logged

Alfster
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: (#6) Real Betis Balompié S.A.D.
« Svar #24: 10 Apr 2011, 13:44 »

vi skal da ikke snakke om det hold når vi kan snakke om brøndby if OB for tæsk i dag mod Brøndby

HuhHuh?  Er du det rigtige sted ?
Logged

Følg min blog:  Glory to United

nicolajtmadsen
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: (#6) Real Betis Balompié S.A.D.
« Svar #25: 10 Apr 2011, 16:32 »

Syntes også det skriften skal være grøn, men hellere en lidt mørkere, som ikke går lige i øjnene. Smiley
Logged

FCK

Swizz CataR
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: (#6) Real Betis Balompié S.A.D.
« Svar #26: 10 Apr 2011, 17:22 »

Rigtig gode updates Metsu Smiley Super.

Det går jo glimrende. Ikke at der er meget andet at forvente med Betis i den næstbedste række, men det virker alligevel som om, at du har undgået alt for meget slinger i valsen, hvilket jo altid er rart.
Personligt er jeg glad for at høre om din succes med Ruben Castro. Kan huske at jeg tidligere har haft ham i Deportivo, og det var også en sand succeshistorie. Hvor mange mål er han oppe på efterhånden ? Smiley
Logged

DTU - bliv kendt for rent faktisk at kunne noget!

Metsu1
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: (#6) Real Betis Balompié S.A.D.
« Svar #27: 10 Apr 2011, 21:05 »

Synes den grønne farve er irriterende... men da det nu er Betis du styrer, så mener jeg at den grønne overskrift du ellers har kørt med er det rigtige valg Smiley

Har læst mange af dine blogs i de sidste par år, og det er godt at se du stadig kører din sædvanlige gode stil.

Syntes også det skriften skal være grøn, men hellere en lidt mørkere, som ikke går lige i øjnene. Smiley

Tak for kommentaren, I to  Wink

Med hensyn til den grønne farve laver jeg den om fra næste update, så det bliver den almindelige grønne fremfor den limegrønne version  Peace

Rigtig gode updates Metsu Smiley Super.

Det går jo glimrende. Ikke at der er meget andet at forvente med Betis i den næstbedste række, men det virker alligevel som om, at du har undgået alt for meget slinger i valsen, hvilket jo altid er rart.
Personligt er jeg glad for at høre om din succes med Ruben Castro. Kan huske at jeg tidligere har haft ham i Deportivo, og det var også en sand succeshistorie. Hvor mange mål er han oppe på efterhånden ? Smiley

Tak for det, Swizz  Wink

Det skulle gerne blive til oprykning, men det kræver absolut ingen slinger i valsen fra vores side, da de andre tophold også er skræmmende stabile  Ubeslutsom

Ruben Castro er intet mindre end en klasseangriber  Opstemt Han er oppe på 13 scoringer halvvejs i sæsonen, men jeg tror og håber på. at han runder 30 kasser inden sæsonen er slut. Han var jo længe om at komme i gang  Wink
Logged

Swizz CataR
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: (#6) Real Betis Balompié S.A.D.
« Svar #28: 10 Apr 2011, 21:11 »

Det kan man jo håbe på Smiley Han er i hvert fald farlig foran mål, så jeg håber det bedste for dig Wink
Logged

DTU - bliv kendt for rent faktisk at kunne noget!

Metsu1
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: (#7) Real Betis Balompié S.A.D.
« Svar #29: 12 Apr 2011, 12:47 »


Real Betis Nyheder - 23.04.2011
- Kampen om oprykningen spidser til!


Defensive problemer
Granada (U) 2-2

Recreativo (H) 2-2


Elche (H) 2-0

Valladolid (U) 2-3

Albacete (H) 2-1

Ponferradina (U) 2-1

Las Palmas (H) 3-1

Girona (U) 3-0

Salamanca (H) 3-0


Rayo (U) 0-0

Celta (H) 1-2

Xerez (U) 5-1

Cartagena (H) 0-0

Midtvejs i sæsonen, var der kun tre points mellem de fem tophold, Real Betis, Cartagena, Xerez, Tenerife og Rayo Vallecano. Det er stadig tæt i toppen med 14 kampe igen, men Cartagena er blevet sat af i den absolutte topstrid, så nu er der kun fire hold tilbage, men pointforskellen på de tre points er stadig intakt mellem disse fire mandskaber.
En af årsagerne til den tætte topstrid er at finde hos Real Betis. Alfonsos mandskab har simpelthen ikke haft evnen til at trække fra i de afgørende situationer, selvom der har været chancer nok til at bygge et komfortabelt forspring op.

Kigger vi lidt nærmere på de enkelte kampe, så kom man ellers hurtigt foran i mod Granada, men hjemmeholdet fik vendt kampen fuldstændig. Det lykkedes dog for Los Beticos at udligne igen og selvom de var to mand i overtal i det sidste kvarter, blev det altså kun til et uafgjort resultat i denne kamp.
I den efterfølgende hjemmekamp skuffede Betis spillerne igen, idet de igen kun formåede at få det ene point med fra kampen mod Recreativo, der er et af midterholdene i Liga Adelante. Elche blev trods alt besejret i den næste kamp, men allerede i runden efter på udebane mod Valladolid smed Real Betis igen points og denne gang var det alle tre points, de mistede. Det helt store problem for manager Alfonso og hans spillere i disse kampe har været, at de simpelthen ikke har fået lukket af for modstanderholdene. Et rystende Betis forsvaret har simpelthen givet den ene åbne chance efter den anden væk og især Jose Antonio Dorado har været helt ved siden af sig selv.
Åbenbaringen Roque

Usikkerheden hos Dorado fik manager Alfonso til at skifte ud i det centrale forsvar, hvor han valgte at hive den unge Miki Roque op fra B-holdet og denne satsning skulle hurtigt vise sig at bære frugt. Det blev nemlig til fem sejre på stribe i de efterfølgende fem kampe og den dårlige stime var for alvor vendt for Los Beticos og dette var hovedsageligt pga. makkerparret Roversio og Roque i det centrale forsvar.
Dette makkerpar blev desværre smadret i sejren mod Salamanca, da Roversio blev udvist. Dermed var det pludselig Dorado og Roque, der skulle danne makkerpar i centerforsvaret og det var ikke et kønt syn i deres første fælles prøvelse på hjemmebane mod Celta, der endte med en fiasko og et 2-1 nederlag, hvilket samtidig var sæsonens første nederlag på hjemmebane for Real Betis.

Miki Roque


Heldigvis for manager Alfonso råder han over et af ligaens farligste angreb og det blev der sat en tyk streg under i 5-1 sejren på udebane mod en af oprykningskandidate rne fra Xerez. Det nye centerforsvar blev aflastet af en sprudlende offensiv anført af Salva Sevilla, Jorge Molina og topscorer Ruben Castro, der efterhånden er kommet op på 21 scoringer indtil videre i sæsonen.  Den offensive magtdemonstration blev desværre ikke fulgt op i det næste opgør mod Cartagena, der ellers ser ud til at være gået en anelse i stå på dette tidspunkt af sæsonen. Los Beticos styrede begivenhederne hjemme på Manuel Ruiz de Lopera, men bolden ville ikke ind på trods af flere nærgående forsøg.

På trods af denne ujævne række af resultater, ser det alligevel lyst ud for Real Betis, der stadig er placeret på førstepladsen i Liga Adelante efter 34 spillerunder. Slutspurten bliver helt sikkert tæt og man må håbe for Real Betis, at Alfonso Muñoz Perez formår at få stoppet denne slingrekurs af resultater, som klubben har præsteret på det seneste, da det kan blive svært at følge med i toppen, hvis det fortsætter.Fremtiden

Sæsonen nærmer sig sin afslutning og der er for alvor kommet gang i rygtebørsen på trænersiden. Real Betis har endnu ikke forlænget aftalen med Alfonso Muñoz Perez, hvilket har betydet, at den spanske manager er blevet sat i forbindelse med et hav af jobs i både ind- og udland.
Er FC Barcelona,
det næste stop for Alfonso?

Det mest spektakulære job, som Alfonso bliver kædet sammen med, er uden tvivl jobbet som manager i Barcelona, men dette er dog langt fra det eneste job i den spanske Primera Division, som Alfonso bliver sat i forbindelse med. Klubber som Getafe, Deportivo, Valencia og Atletico Madrid er nemlig også på udkig et en ny manager og her bliver Alfonso også nævnt som en mulig erstatning.

Ser vi lidt udenfor Spanien, er der især to jobs, hvor Alfonsos bliver ved med at dukke op. Det er som afløser for hollandske Van Gaal i galehuset Bayern München og så er det som ny manager i den danske succesklub FC København, hvor han eftersigende skal erstatte norske Ståle Solbakken, som skulle være klar til at prøve sin evner af i en bedre liga end den danske. På trods af, at han nævnes som topkandidat virker det meget usandsynligt, at Alfonso ville skifte spansk fodbold ud med dansk fodbold, men hvis kontrakten ikke bliver forlænget med Real Betis kan alt som sagt ske, men mon ikke den bliver det, hvis altså oprykningen til Primera Division bliver sikret.
                   


Logged

Sider: 1 [2] 3 Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010