home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I dag kl. 14:07:46 Gilly Omklædning... FM 19 - Glæderstråden
I dag kl. 12:34:43 Broen13 Skadestuen Hjælp til ny pc
I dag kl. 11:23:38 Gilly Klubsøgnin... Odense Boldklub
I dag kl. 10:57:38 Broen13 Klubsøgnin... Journeyman
I dag kl. 07:17:25 b0nb0n Skadestuen Mine Scouts rejser ikk...
I dag kl. 06:06:03 Wester Blogs Den danske Masterclass
13 Sep 2019, 12:37 kvj92 Baren Vman-tråden
Antal Registrerede Brugere: 21116
  2 Brugere, 167 Gæster Online.

Indlæg: 1124674 over 30891 Emner
Nyeste Bruger: frodeflam
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: FmFreaks.dk
| |-+  Konkurrencer
| | |-+  Blogkonkurrencer
| | | |-+  Kategori: Blogkonkurrencen, 2011
| | | | |-+  50# Tilbage På Sporet! - AaB [DONE]
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: 1 [2] 3 4 ... 11 Udprint
Forfatter Emne: 50# Tilbage På Sporet! - AaB [DONE]  (Læst 31376 gange)
Swizz CataR
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Tilbage På Sporet! - AaB
« Svar #15: 02 Apr 2011, 12:33 »


AAB MELDER UD:
Her kort før sæsonstarten er det ved at være tid til, at gøre status forud for den kommende sæson. Meget er nyt i det nordjyske, og alt er ikke længere som det plejer at være. En klubmand er kommet på managerposten, og forhåbentlig kan han give klubben sin gamle gnist tilbage.

Poul Erik Andreasen har ikke ligget på den lade side siden han overtog managerhvervet hos AaB for en lille måned siden. Danskeren har allerede indført store ændringer i klubbens måde at arbejde på, og tilbage er nu spændingen omkring, hvor godt det hele vil ende ud. Qua sine mange år i klubben har Andreasen allerede på forhånd vist, hvor der skulle sættes ind, og måske det kan give ham marginale fordele her i opstartsfasen.

Forud for sæsonen 2010-11 har det nordjyske flagskib spillet fire venskabskampe. Udfaldet har været yderst svingende, hvilket for nogen har kunnet virke foruroligende. En stor del af grunden hertil kan dog have ligget i
managerens nye formation, der i den grad skiller sig ud fra klubbens tidligere formationer.
Det må antages, at Poul Erik Andreasen planlægger at gøre brug af sin nye taktik i den kommende sæson, og det skal derfor blive yderst spændende, at se hvordan dette vil ende ud.

Umiddelbart lader det ikke til, at Andreasen har taget stor notits af truppens materiale, men blot har valgt sin taktik ud fra tegnebrættet alene.
Alligevel må der dog ligge nogle tanker bag. Taktikken udnytter til fulde truppens gode backs, Bøgelund og Lumb, mens også de centrale midtbanespillere, Augu og Wurtz, må være udset til nøgleroller i det centrale. I sidste ende er der dog også spillere der må tilpasse sig. Dedikerede fløjspillere findes der nemlig ingen af i Andreasens formation, og derfor kan enkelte spillere godt risikere at måtte skifte klub inden længe. Modsat har klubben manglet en gardering til Kasper Bøgelund på den højre wingback. Her har klubben hentet svenske, Patrik Anttonen, der dog tidligere har døjet meget med diverse skader. Hvorvidt hans ophold i AaB vil blive en succes, må derfor blive et ubesvaret spørgsmål indtil videre.
***

AaB 3-0 AaB II
Brønshøj 0-0 AaB
HB Køge 0-6 AaB
Holstebro 0-1 AaB
Fremad Amager 0-1 AaB

Logged

DTU - bliv kendt for rent faktisk at kunne noget!

Swizz CataR
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: 1# Tilbage På Sporet! - AaB
« Svar #16: 02 Apr 2011, 12:34 »

Hvis nogen har nogen bud på hvordan, man undgår "scroll-stangen" ude i højre side, så er jeg lutter øre Wink
Logged

DTU - bliv kendt for rent faktisk at kunne noget!

Swizz CataR
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: 2# Tilbage På Sporet! - AaB
« Svar #17: 03 Apr 2011, 13:44 »


EN SÆSONSTART SOM FORVENTET:
Superligaen har endnu engang ladet startskuddet lyde, og dermed er samtlige 12 hold endnu engang begyndt den indbyrdes kamp om tronen i dansk fodbold. Ligaen er startet som forventet, og så alligevel ikke. FC København har allerede tidligt lagt sig godt til i toppen, dog endnu overgået af et sprudlende SønderjyskE mandskab, der indtil videre har taget hele Danmark med storm. Sæsonen er dog lang endnu, og derfor alt kan stadig ske.

SUPERLIGAEN:
vs. FC MIDTJYLLAND (H) 1-1
vs. ESBJERG fB (U) 2-1
vs. FC KØBENHAVN (H) 0-1
vs. OB (U) 2-1
vs. BRØNDBY (H) 0-1

*bemærk AaB altid nævnt først
Blandt de mere forventede præstationer er AaB's sæsonindledning, der indtil videre har ført holdet gennem en svingende formkurve, og dermed til en solid midterplacering. Ikke to gange i streg er det endt med samme resultat, og derfor har AaB endnu meget at arbejde med fremadrettet. Specielt defensivt har holdet vist en lille svaghed. På trods af relativt få chancer til modstanderne, så har holdet alligevel lukket ét mål ind i samtlige ligakampe hidtil, og det er simpelthen for mange - i hvert fald hvis man skal lytte til den nye manager, Poul Erik Andreasen.

"Jeg synes vi har lagt udmærket fra land. Vi har vist stor styrke, idet vi flere gange har været bagud og så siden er kommet tilbage i opgøret. Vi har stadig mange marginaler imod os, men hvis bare vi bliver ved med at kæmpe imod, så er jeg slet ikke i tvivl om, at det nok skal vende før eller siden."

Det er da også med rette, at optimismen stadig er stor i det nordjyske. I de første fem kampe har holdet sikret sig syv point ud af femten mulige, hvortil der så skal lægges, at de første fem kampe har budt på fire top-opgør mod henholdsvis FC Midtjylland, FCK, Brøndby og OB.
Holdets bedst spillende spiller i sæsonens start må siges at have været Louay Chanko. Trods en plads som bænkevarmer på Andreasens mandskab, så har den syriske landsholdsspiller scoret to vigtige mål allerede, først det udlignende mål mod FC Midtjylland i sæsonpræmieren, og siden det vindende mål mod Esbjerg, dybt inde i overtiden. Begge gange var der tale om flotte langskud, og det må derfor være et spørgsmål om tid, førend Chanko kan være at finde i startopstillingen.<a href="http://www.youtube-nocookie.com/v/mt0R5Ku6tRQ?fs=1&amp;amp;hl=da_DK" target="_blank">http://www.youtube-nocookie.com/v/mt0R5Ku6tRQ?fs=1&amp;amp;hl=da_DK</a>Logged

DTU - bliv kendt for rent faktisk at kunne noget!

Swizz CataR
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: 3# Tilbage På Sporet! - AaB
« Svar #18: 03 Apr 2011, 20:25 »


KARIM ZAZA - KØRER KARRIEREN PÅ SIDSTE VERS?
AaB's sidste skanse har i denne sæson været et yderst sikkert kort i Andreasens startellever. Alligevel resterer der kun lidt over et halvt år af marokkanerens kontrakt i det nordjyske, og det har sat tankerne i gang hos både eksperter og fans.

35-årige Zaza kom til AaB tilbage i 2007 efter et enkelt års ophold i den tyske 2. Bundesliga. Trods en startplads hos klubben RW Essen valgte marokkaneren ikke at forlænge sin kontrakt, og i stedet drog han 'hjem' til Danmark for igen at være med i hjemlandets fodbold-topstrid. Hos AaB var han allerede i sin første sæson med til at vinde mesterskabet, og han har siden da været med på alle klubbens europæiske eventyr, både store som små.

Et hurtigt kig på den tidligere danskers lange karriere inden for dansk fodbold afslører en højest besynderlig række af klubber. Som ung startede han for alvor op i Brøndby, men efter 4 sæsoner uden spilletid valgte han at skifte til ærkerivalerne fra FCK. Her blev det igennem en årrække til langt mere spillede tid, men efter seks sæsoner var han og klubben enige om, at nu måtte han videre. Klubben satsede andre veje, og derfor prøvede Zaza lykken hos først Silkeborg og siden Fremad Amager - begge steder uden held.
Fynske OB tog ham dog til sig, og her befandt han sig i tre år, inden han igen drog tilbage til Brøndby. Det var herfra, at han siden hen valgte at skifte til RW Essen, førend han den dag i dag er at finde i AaB.
For at opsummere har han altså spillet i samtlige danske topklubber på nær FC Midtjylland, og så endda som fast starter i én eller flere sæsoner. Yderst imponerende, og samtidig yderst mærkværdigt, ikke mindst med tanke på, at han endnu er en vellidt mand i næsten alle lejre.

Hvorvidt karrieren dog i realiteten er på retræte, det vil han ikke ud med. Når der spørges ind til det svarer han blot, at tiden formentlig vil vise hvad det bliver til. Trods forlydenheder om, at han ellers skulle være ganske lykkelig i AaB, så tyder mest af alt på, at denne sæson bliver hans sidste. Enkelte rygter mener at vide, at det er den økonomiske krise i klubben der får lov at afgøre det i sidste ende. Med interesse for AaB's ve og vel, så må spørgsmålet dog rettere være; Vil AaB kunne undvære Karim Zaza i årene fremover?***

B R Ø N D B Y   1990-1994
F C  K Ø B E N H A V N   1994-2000
S I L K E B O R G   2000-2001
F R E M A D  A M A G E R   2000-2001
O B   2001-2003
B R Ø N D B Y   2003-2006
R W  E S S E N   2006-2007
A A B   2007-?

Logged

DTU - bliv kendt for rent faktisk at kunne noget!

Jyden
Gæst
 
Sv: 4# Tilbage På Sporet! - AaB
« Svar #19: 03 Apr 2011, 20:59 »

Det er rigtig godt det her swizz, fedt du ligger film ind og så er jeg vild med dit store topbanner (:
Logged

The Red
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: 4# Tilbage På Sporet! - AaB
« Svar #20: 03 Apr 2011, 21:43 »

Du ser sku godt ud det her Swizz! Man kan ikke sætte en finger på det skriftlige som er sublimt og opsætningen med topbanneret og stilen generelt er meget nydelig og det hele spiller godt sammen. Det er en nydelse at læse om AaB når det bliver skrevet på denne måde!

KUTGW Smiley
Logged

AaB - Liverpool

Følg min blog i blogkonkurrencen
Pride & Passion

Swizz CataR
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: 4# Tilbage På Sporet! - AaB
« Svar #21: 04 Apr 2011, 11:12 »

Tak for de flotte kommentarer begge to. Jeg skal forsøge at holde niveauet Smiley
Logged

DTU - bliv kendt for rent faktisk at kunne noget!

Katanka
Freelance Grafiker
******

Offline Offline


 
Sv: 4# Tilbage På Sporet! - AaB
« Svar #22: 04 Apr 2011, 12:00 »

Er tilfreds med at du kun vandt 1-0 over Fremad Amager.. Smiley

Flotte billeder og skriftlig er du også godt med.. Super..

Følger helt klart med.
Logged

Swizz CataR
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: 4# Tilbage På Sporet! - AaB
« Svar #23: 04 Apr 2011, 12:10 »


NETTET BLAFRER!
Superligaen er for alvor ved at komme op i omdrejninger. Hele ti runder er nu spillet, og holdene begynder alle sammen at have fundet rytmen i benene igen. Man kan begynde at ane sæsonens overraskelser, og så alligevel ikke. Ti kampe er kun en brøkdel af sæsonens samlede tre-og-tredive, og med tanke på ligaens lange vinterpause, så er intet endnu sikkert.
SUPERLIGAEN:
vs. SØNDERJYSKE (U) 1-1
vs. FC NORDSJÆLLAND (H) 2-1
vs. SILKEBORG (U) 3-0
vs. LYNGBY (H) 3-0
vs. AC HORSENS (U) 5-1

*bemærk AaB altid nævnt først


I nordjyske AaB lagde man ud med et hårdt program, men i den seneste periode har modstandernes hold været noget mindre profilerede. SønderjyskE skulle da også vise sig som det eneste hold de rødstribede ikke kunne overmatche, og istedet blev det på Haderslev Stadion til pointdeling efter 1-1. I og med at udeholdets eneste mål kom som et selvmål af SønderjyskE-spilleren, Paul Quasten, kunne man på mange måder prise sig lykkelige med det ene point i AaB-lejren.

Det uafgjorte resultat skulle siden vise sig at blive starten på en formkurve af de rigtig gode. AaB-spillerne så sig på intet tidspunkt tilbage, og i de resterende kampe blev det til hele fire sejre. Det mest imponerende var holdets målstatistik, der i de fire kampe lød på 13-2. Et resultat der om noget satte skræk i modstadernes forsvar.
Nordjydernes helt store profil i offensiven var unge Nicklas Helenius, der om nogen har været brandvarm i sæsonens indledning. Efter ti runder er han nu oppe på fem sæsonscoringer, hvoraf de fire er faldet i de sidste tre kampe.

Allerede fra sæsonens indledning har den unge knægt været en del af Andreasens angrebsbesætning. Dette har sendt både Ronnie Schwartz og Jeppe Curth en tur på bænken i første omgang. Begge har dog fået flere chancer, både fra start og midt i kampene, men indtil nu har de intet vist, som har gjort dem berettigede til en plads i startopstillingen permanent.

Dermed ligger AaB allerede nu godt til i ligaen - flot placeret på 2. pladsen med seks point op til førende FCK.<a href="http://www.youtube-nocookie.com/v/FecjndTpP5w?fs=1&amp;amp;hl=da_DK" target="_blank">http://www.youtube-nocookie.com/v/FecjndTpP5w?fs=1&amp;amp;hl=da_DK</a>


HOLDSTATISTIK   |   SUPERLIGAEN   |   SPILLERSTATISTIK

Logged

DTU - bliv kendt for rent faktisk at kunne noget!

Baliian
Landsholdsspiller
******

Offline Offline

 
Sv: 5# Tilbage På Sporet! - AaB
« Svar #24: 04 Apr 2011, 14:14 »

Rigtig god start på den her blog!
Du har en flot opsætning og flot grafik, samtidig skriver du virkelig fremragende.
Jeg ser frem til mere Smiley
Logged

xxbikbokxx
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: 5# Tilbage På Sporet! - AaB
« Svar #25: 04 Apr 2011, 14:15 »

Min personlige favorit indtil nu. Smiley - grafikken, og dine evner til at skrive er lige i skabet! Wink
Logged

Hala Madrid!

Swizz CataR
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: 5# Tilbage På Sporet! - AaB
« Svar #26: 05 Apr 2011, 09:42 »


AAB HÆNGER I:
Superligasæsonen er ved at nå sin midte, og efter 15 spillede runder begynder holdene nu endeligt at vise, hvilke intensioner de har i denne sæson. Med kun fire kampe tilbage inden vinterpausen, da kæmper alle hold alt hvad de kan for at slutte efteråret så godt af som muligt.
AaB har i den seneste periode endnu engang vist stor målform, ikke på samme massive måde som tidligere, men dog er der endnu engang blevet scoret i samtlige kampe.
SUPERLIGAEN:
vs. RANDERS (H) 1-0
vs. FC MIDTJYLLAND (U) 1-1
vs. ESBJERG fB (H) 1-1
vs. FC KØBENHAVN (U) 2-0
vs. OB (H) 3-1

*bemærk AaB altid nævnt først


Perioden har med nordjyske briller nærmest været opdelt i to. Først kom der tre kampe mod henholdsvis Randers, FC Midtjylland og Esbjerg, hvilket resulterede i en enkelt sejr samt to gange uafgjort. To af de tre mål i perioden blev sat ind af unge Nicklas Helenius, der dermed kunne bryste sig af at have scoret flotte seks mål i ligeså mange kampe. Surt for ham, så viste det sig dog ikke nok i begge tilfælde.

Dernæst fulgte to kampe mod henholdsvis FC København og OB. To kampe der på papiret burde være topkampe, men i og med at OB har spillet forfærdeligt i denne sæson, så var det kun FCK-kampen der ville få stor indbyrdes betydning i toppen af Superligaen. Denne kamp var dog også en af de sværeste i hele sæsonen set på forhånd. Et hjemmehold i Parken, der med flere points forspring for alvor ville kunne sætte AaB af på andenpladsen, var bestemt ikke nogen rar udsigt for nordjyderne. Det blev der dog i den grad lavet om på gennem kampens 90 minutter.

De sidste to kampe skulle nemlig vise sig at blive en æra tildelt unge Mathias Wichmann. Ude mod FCK var Morten Rasmussen den første til at få bolden i kassen. Jublen over dette mål var stor blandt AaB-fansene, men den var alligevel intet mod den der fulgte oven på Wichmanns gudekasse. Efter at have driblet adskillige meter mellem banens midte og FCK-holdets målfelt, ender Wichmann sin forestilling med et fantastisk lob uden for feltet, der i en blød bue går over Wiland i målet, der kun kan se til. Et stort mål, af, hvad der ligner, en kommende stor stjerne.

Den flotte kamp i Parken blev siden fulgt op hjemme mod OB i runden efter. Endnu engang skulle Wichmann vise sig at få en hovedrolle, denne gang blot endnu større. Tre gange formåede den unge dansker at nette, og det var mere end hvad hele OB-truppen kunne klare til sammen. Kun Hans Henrik Andreasen satte skår glæden, da han bragte lidt spænding i opgøret små tyve minutter før tid med sin scoring til 2-1. Wichmann lukkede dog kampen blot fire minutter senere, og dermed var der ikke længere noget at rafle om.

Periodens resultater betyder, at AaB nu er hele fire point efter FCK, dog stadig placeret på rækkens andenplads med FC Midtjylland som nærmeste forfølger. Efterårets sidste fire kampe kan meget vel vise sig at give AaB klubbens bedste efterår i flere sæsoner, såfremt resultaterne flasker sig.<a href="http://www.youtube-nocookie.com/v/tI6OosTUYg8?fs=1&amp;amp;hl=da_DK" target="_blank">http://www.youtube-nocookie.com/v/tI6OosTUYg8?fs=1&amp;amp;hl=da_DK</a>


HOLDSTATISTIK   |   SUPERLIGAEN   |   SPILLERSTATISTIK

Logged

DTU - bliv kendt for rent faktisk at kunne noget!

JeppeA
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: 6# Tilbage På Sporet! - AaB
« Svar #27: 05 Apr 2011, 13:02 »

Lækker blog du har gang i der! My favourit so far! Smiley
Logged

Kunne du tænke dig at blive den uofficielle Danmarksmester i Football Manager 2012 samt vinde utrolige lækre præmier? Så tjek de forskellige challenges her: DM i FM - Info + Challenges
Vi er nu oppe på 31 deltagere!

Swizz CataR
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: 5# Tilbage På Sporet! - AaB
« Svar #28: 05 Apr 2011, 16:34 »

Rigtig god start på den her blog!
Du har en flot opsætning og flot grafik, samtidig skriver du virkelig fremragende.
Jeg ser frem til mere Smiley
Min personlige favorit indtil nu. Smiley - grafikken, og dine evner til at skrive er lige i skabet! Wink
Lækker blog du har gang i der! My favourit so far! Smiley

Mange tak for roserne alle sammen. Jeg skal forsøge at holde niveauet, og derved holde jer fanget Wink Endnu engang, tak for kommentarerne.
Logged

DTU - bliv kendt for rent faktisk at kunne noget!

Swizz CataR
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: 6# Tilbage På Sporet! - AaB
« Svar #29: 06 Apr 2011, 12:41 »


MAGISKE MATHIAS!
Lionel Messi siges at være Barcelonas Messias. Hvorvidt Messi virkelig er en frelserskikkelse hos Barcelona, hvorvidt de trængte til at blive frelst, eller om navnet blot er et prædikat grundet navneligheden skal vi ikke gøre os kloge på her. I nordjyske Aalborg finder vi nemlig et meget mere interessant emne. Unge Mathias Wichmann Andersen har igennem efterårssæsonen på mange måder været nordjydernes helt egen frelser.

Den unge nordjyde fyldte sent på sommeren blot 18 somre, men ikke desto mindre har han været både AaBs og Superligaens helt store oplevelse gennem efteråret. Nitten kampe er det blevet til, primært positioneret på den offensive midtbane. Fem af kampene har været som indskifter, hvilket dog ikke er til at se på knægtens statistik.

I de nitten kampe er det således blevet til ni mål samt tolv oplæg. Ingen skidt statistik for så ung en knægt, ej heller selvom det er i Superligaen. Trods statistikken, så har det mest fantastiske som AaB-tilhænger dog været den autoritet, med hvilken unge Wichmann har spillet på banen. Helt som tiltænkt har han suget boldene til sig på den offensive midtbane, og derfra har han så på fremragende vis krydret sine præstationer med mål og flotte oplæg.

Det flotte efterår har for alvor givet Wichmann sit gennembrud, og spændende skal det blive at se, hvor lang tid mon klubben kan få lov at beholde det unge stjernefrø. Indtil videre har Wichmann i hvert fald set stort på alt der hedder respekt for de store modstandere. På interessant vis er op mod halvdelen af hans mål nemlig sat ind mod tophold som OB, FCK og Brøndby. En fantastisk statistik som man selvfølgelig håber på, at han kan bygge videre på igennem hele sæsonen.

Det næste ubesvarede spørgsmål i rækken må så være; kan "Magiske Mathias" fortsætte i foråret?


***


Logged

DTU - bliv kendt for rent faktisk at kunne noget!

Sider: 1 [2] 3 4 ... 11 Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010