home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I dag kl. 09:24:38 Wester Challenges Akademiet
I dag kl. 09:16:35 Arsrea Mødelokalet FmF Sommerbold 2013
I dag kl. 08:38:06 gonzo Idéfabrikken [43] Din Vej 2019
I går kl. 19:04:10 Broen13 Klubsøgnin... Journeyman
I går kl. 19:03:03 Sirstaal Omklædning... Er du blevet klub lege...
I går kl. 19:01:33 DIYAR2660 Omklædning... Gummiben
03 Apr 2020, 19:05 Crazy-Poul Mødelokalet Forbedringer til FmFre...
Emne Forfatter
Europa Rundt med ... Alfster
[5]the man who... Wester
San Marino og de ... Crazy-Poul
Superligadrømme Wester Jr.
4# De bevingede l... Broen13
[6]Boldklubben af... Ninja777
4| Hamburg meine ... xanor
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: FmFreaks.dk
| |-+  Konkurrencer
| | |-+  Blogkonkurrencer
| | | |-+  Kategori: Blogkonkurrencen, 2011
| | | | |-+  50# Tilbage På Sporet! - AaB [DONE]
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: 1 ... 7 8 [9] 10 11 Udprint
Forfatter Emne: 50# Tilbage På Sporet! - AaB [DONE]  (Læst 33353 gange)
Swizz CataR
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: 33# Tilbage På Sporet! - AaB
« Svar #120: 27 Apr 2011, 23:11 »


TRANSFERS FORUD FOR TREDJE SÆSON:
Med to sølvmedaljer samt to pokalmesterskaber i streg, så er det selvsagt et AaB-mandskab der kandiderer til de øverste pladser i Superligaen. Som altid er der dog noget der kan forbedres, og det har man også måttet sande hos AaB denne sommer. Flere spillere har forladt klubben efter en eller flere skuffende sæsoner, mens andre enten har fået en ny chance eller har gjort sig fortjent til mere tid i den stribede AaB-trøje.
UD:
Dennis Marshall -> Pontevedra - fri
Patrik Anttonen -> Trier - fri
Pedro Munitis -> Magdeburg - fri
Chris Rolfe -> Deportivo - 3,75 mio.
Nicklas Helenius -> Leeds - 26 mio.


IND:
Kim Aabech -> Lyngby - Fri transfer
Mads Junker -> Roda JC - Fri transfer
Søren Larsen -> Fri transfer
Jim Larsen -> Silkeborg - 5 mio.
Allerede på førstedagen af transfervinduet blev der handlet kraftigt i det nordjyske, både ind og ud kom og røg spillere. Ud røg bl.a. Dennis Marshall, Patrik Anttonen og Pedro Munitis. Alle tre havde de haft skuffende sæsoner forud for frasorteringen, og kun Marshall kan se tilbage på tiden i AaB med et sandt smil på læben. Den offensive venstreback siges at være røget grundet overflod af spillere til pladsen siden Martin Pedersens tilgang i vinters. De andre to havde begge skuffet fælt i den seneste sæson, hvor ingen af dem for alvor har kunnet holde trit med deres konkurrenter.


Den sidste der forlod AaB allerede på førstedagen var Chris Rolfe. Angriberen havde ellers præsteret på det jævne gennem begge sæsoner under Andreasen, og som sådan lignede manden stadig en mand med en fremtid i AaB. Rolfe følte dog trang til nye og efter sigende bedre græsgange end de nordjyske, og derfor fik han lov at skifte til Deportivo for små 4 mio. DKK.
Samme dag kunne man således også præsentere to spillere. Ind kom Kim Aabech fra Lyngby og hjemvendte Mads Junker fra Roda. To solide spillere, både hvad angår rutine og niveau. Mens Junker har gjort sig positivt bemærket i det hollandske, så har Aabech været blandt de bedste playmakere i Superligaen i de seneste par sæsoner. Det skal derfor blive spændende at se hvad disse to kan præstere.

I takt med at tiden gik forlod yderligere en spiller AaB mens yderligere to blev hentet til. Nicklas Helenius var manden der skiftede AaB-trøjen ud med den hvide Leeds-trøje. Englænderne fik danskeren til en pris på 26 mio. DKK, og de håber helt sikkert, at han fortsætter den forrygende form, som han viste gennem hele foråret.
Dette efterlod AaB med et hul i både angrebet og forsvaret. Netop disse to huller blev lukket med de to sidste omtalte handler. Først kunne man præsentere Søren Larsen som makker til Mads Junker i front, og siden kunne man præsentere Jim Larsen som ny førstemand i forsvaret.

Med disse handler er det igen et AaB-mandskab der er kommet forstærket ud af transfervinduet. Dette år lader handlerne til at være mere sikre end de forrige år, og endnu engang er man kommet ud med et flot økonomisk plus, denne gang på hele 25 mio. DKK. Det eneste minus må være, at unge Helenius er blevet erstattet af to gode, men dog væsentlig ældre angribere, der derfor næppe har samme holdbarhedsdato på sigt.

Logged

DTU - bliv kendt for rent faktisk at kunne noget!

nicolajtmadsen
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: 33# Tilbage På Sporet! - AaB
« Svar #121: 27 Apr 2011, 23:14 »

Junker og Larsen = MÅÅÅL!
Det skal nok blive en fantastisk sæson, dine transfers kan kun fører til succes.
K.I.U.
Logged

FCK

Swizz CataR
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: 34# Tilbage På Sporet! - AaB
« Svar #122: 27 Apr 2011, 23:31 »


FØRSTE SKRIDT PÅ VEJEN:
Som følge af endnu en andenplads i Superligaen, så var det nordjyske flagskib, AaB, igen med i kvalifikationsturne ringen til Champions League-gruppespillet. Igen i år skulle der en sejr til i to runder førend gruppespillet kunne blive en realitet, og i første omgang blev det en tvekamp mod rumænske CFR Cluj. Første kamp skulle spilles hjemme på Energi Nord Arena, og her krævedes der naturligvis en sejr, såfremt et samlet avancement skulle komme på tale.

Hvad mange måske ikke var helt klare over i Danmark var, at Cluj faktisk var et yderst habilt mandskab. Dette viste rumænerne også, da de kom på besøg i det danske. Efter kampen lød skudstatistikken på hele 11-19 i gæsternes favør, og at AaB løb med sejren var derfor på mange måder en gåde. Nøglen lå dog i, at AaB var skarpest når det gjaldt. Således endte fem skarpe minutter mod kampens slutning med at blive yderst afgørende. Først da Kim Aabech bragte nordjyderne i front med 1-0 efter straffe, og siden da Johnnier Montaño udbyggede til 2-0 blot tre minutter senere.
De to mål blev kampens eneste, og dermed kunne nordjyderne tage til Rumænien med sindene nogenlunde i ro. Et mål i det rumænske ville gøre det uhyre svært for modstanderholdet, og det var derfor bestemt noget holdet var interesseret i.

CHAMPIONS LEAGUE
KVAL 3. RUNDE:

vs. CFR CLUJ (H) 2-0
vs. CFR CLUJ (U) 1-3

*bemærk AaB altid nævnt først
I Rumænien skulle det imidlertid vise sig at blive en tæt kamp, i hvert fald ifølge de fleste statistikker. Denne gang var det dog Cluj der var skarpest, og allerede efter et lille kvarter var den første reducering en realitet. Celso Borges var manden med målet. Som om dette ikke var slemt nok for det danske mandskab, så holdt den samlede føring ikke engang ti minutter mere. Blot otte minutter senere udlignede Cluj nemlig den samlede stilling, da Picolo fik bolden i nettet til samlet 2-2. Dermed krævede det nu det omtalte mål af AaB, såfremt avancementet skulle sikres.

Resten af første halvleg forløb uden yderligere mål, men anden halvleg skulle kun blive to minutter gammel førend kampen blev et mål rigere. Denne gang var det netop AaB der fik bolden i nettet, denne gang ved Mads Junker. Efter smart spil på venstrekanten smed Kim Aabech bolden ind i feltet. Her kom Junker højest og først på bolden, og flot headede han bolden i nettaget. Målet betød, at det rumænske mandskab nu skulle score yderligere to mål for at være i front samlet. Blot ét ekstra mål ville blot betyde en dansk sejr på reglen om udebanemål.

Netop sådan et scenarie endte det hele med et blive. Med godt tyve minutter igen fik Cluj tildelt et straffespark, hvorpå holdet sikkert scorede. Målet blev kampens sidste og med stillingen 3-1 i Rumænien blev det 3-3 samlet, hvor AaB som sagt vandt på reglen om udebanemål. Dermed er AaB klar til næste runde, hvori engelske Tottenham står for tur.<a href="http://www.youtube-nocookie.com/v/DrRb-YFcpXE?fs=1&amp;amp;hl=da_DK" target="_blank">http://www.youtube-nocookie.com/v/DrRb-YFcpXE?fs=1&amp;amp;hl=da_DK</a>

Logged

DTU - bliv kendt for rent faktisk at kunne noget!

nicolajtmadsen
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: 35# Tilbage På Sporet! - AaB
« Svar #123: 27 Apr 2011, 23:36 »

Kunne godt tænke mig at se SS af dine transfers samt SS af Montano hvis det er muligt. Smiley
Logged

FCK

The Red
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: 35# Tilbage På Sporet! - AaB
« Svar #124: 27 Apr 2011, 23:37 »

Fantastiske resultater. Fantastiske handler. Fantastisk blog.
Forfærdelig lodtrækning...
Logged

AaB - Liverpool

Følg min blog i blogkonkurrencen
Pride & Passion

Swizz CataR
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: 33# Tilbage På Sporet! - AaB
« Svar #125: 27 Apr 2011, 23:46 »

Junker og Larsen = MÅÅÅL!
Det skal nok blive en fantastisk sæson, dine transfers kan kun fører til succes.
K.I.U.
Kunne godt tænke mig at se SS af dine transfers samt SS af Montano hvis det er muligt. Smiley

Hehe ja, duoen virker uhyggelig i hvert fald på papiret. Nu må vi se hvordan de spiller i den kommende sæson.
Med SS af transfers har jeg kun taget de seneste med. De andre kan du/I selvfølgelig også få, såfremt der er interesse for dem også:

Transfers 12-13   -   Montaño

Fantastiske resultater. Fantastiske handler. Fantastisk blog.
Forfærdelig lodtrækning...

Say the F-word.. Ej, rigtig dejlig kommentar, den er jeg glad for. Og ja, Tottenham er bestemt ikke ønskemodstanderen..
Logged

DTU - bliv kendt for rent faktisk at kunne noget!

Baliian
Landsholdsspiller
******

Offline Offline

 
Sv: 35# Tilbage På Sporet! - AaB
« Svar #126: 27 Apr 2011, 23:47 »

Du holder et helt fantastisk stabilt niveau, både med kvaliteten og mængden af updates.
Det går også ganske godt for dig, og jeg er læser her.
Kunne jeg få SS af dine nyindkøb? Smiley
Logged

Swizz CataR
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: 35# Tilbage På Sporet! - AaB
« Svar #127: 27 Apr 2011, 23:53 »


SVINGENDE INDLEDNING:
Efter to gange sølv i Superligaen, så skulle man tro, at nordjyderne var opsatte på omsider at få skovlen under FCK og dermed vinde Superligaen for første gang siden sæsonen 07-08.
Alligevel så er det endnu engang blevet til en halvfesen indledning på sæsonen, hvor holdet blot har samlet ni point af femten mulige. To kampe er blevet tabt, men forhåbentlig er der blot tale om indledende nerver og manglende kampform.

SUPERLIGAEN:
vs. AGF (H) 2-0
vs. BRØNDBY (U) 0-2
vs. FC KØBENHAVN (H) 1-0
vs. OB (U) 0-1
vs. FC MIDTJYLLAND (H) 1-0

*bemærk AaB altid nævnt først
Det hele startede ellers som det skulle. Hjemme mod AGF blev det således til en sejr på 2-0 efter mål af Jeppe Curth og Jens-Kristian Sørensen. Pasningsspillet fungere sublimt, og med tre kreatører på banen i Montaño, Wichmann og Aabech, da blev gæsterne udspillet mod enden af kampen.
Efter en så velspillet ligapræmiere, så var det med store forventninger at man så frem mod kampen mod Brøndby i anden runde. Alle forventningerne blev dog tabt på gulvet, og i stedet for endnu en god præstation, så blev det blot til en præstation på det jævne. Det førte til et skuffende 2-0 nederlag på Brøndby Stadion, og dermed var den gode sæsonstart allerede her fortid blot.

I tredje runde stod den på et topmøde hjemme mod FCK. Allerede nu kunne man skaffe sig håneretten over ærkerivalerne, en sejr var alt det krævede. FCK ville det dog anderledes, i hvert fald spillemæssigt. Det AaB-mandskab der faldt sammen mod Brøndby lignede under store dele af kampen, at være på vej mod endnu en skuffelse. Gæsterne var klart i teten, og at de aldrig scorede var et sandt nordjysk mirakel. Dette mirakel fortsatte, da AaB på en af holdets få chancer lykkedes med at score. Et kontrastød samt en fejl i den københavnske defensiv lod Jeppe Curth slippe fri afsted mod mål. Her viste angriberen sin rutine, og sikkert satte han bolden i nettet til slutstillingen 1-0.

Alt i alt var indledningen hertil dermed godkendt. Opstartsperioden viste sig dog at være så ironisk som overhovedet muligt. I den følgende kamp ventede nemlig fynske OB. På TRE-FOR Park blev det en kamp, hvor AaB styrede størstedelen af kampen. Alligevel så endte det hele sort. Morten Nielsen endte som enlig målscorer, da han som den eneste fik bolden i nettet. Dermed tabte nordjyderne kampen trods det totale overtag, helt som FCK gjorde det i runden forinden.

De sørgelige omstændigheder sendte nordjyderne helt ned i kælderen forud for periodens sidste kamp mod FC Midtjylland. Hjemme i Aalborg blev det dog alligevel til sejr for nordjyderne, der dermed trodsede midtjydernes skarpe sæsonstart, der forinden havde budt på fire sejre af lige så mange mulige.
Trods sejren til AaB, så var det en rigtig kedelig kamp. Allerede efter tolv minutter blev Søren Larsen udvist for en grov tackling, men mod alle odds formåede midtjyderne ikke at udnytte dette. I stedet endte ulvene med at hjælpe AaB-mandskabet godt på vej, da kampens enlige mål blev sat ind af Jesper Lauridsen der på uheldig vis fumlede bolden i eget net.

Dermed har nordjyderne slingret som sjældent set tidligere, men dog er holdet stadig med i den øvrige halvdel.<a href="http://www.youtube-nocookie.com/v/onjGhC_6LDo?fs=1&amp;amp;hl=da_DK" target="_blank">http://www.youtube-nocookie.com/v/onjGhC_6LDo?fs=1&amp;amp;hl=da_DK</a>


HOLDSTATISTIK   |   LIGASTILLING   |   SPILLERSTATISTIK

Logged

DTU - bliv kendt for rent faktisk at kunne noget!

Swizz CataR
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: 35# Tilbage På Sporet! - AaB
« Svar #128: 27 Apr 2011, 23:58 »

Du holder et helt fantastisk stabilt niveau, både med kvaliteten og mængden af updates.
Det går også ganske godt for dig, og jeg er læser her.
Kunne jeg få SS af dine nyindkøb? Smiley

Mange tak for de rosende ord. Dem værdsætter jeg. Du kan selvfølgelig få et billede af dem alle.

Søren Larsen   -   Mads Junker   -   Kim Aabech   -   Jim Larsen
Logged

DTU - bliv kendt for rent faktisk at kunne noget!

Swizz CataR
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: 36# Tilbage På Sporet! - AaB
« Svar #129: 28 Apr 2011, 00:09 »


UDSPILLET!
Premier League vs. Superligaen. Tottenham vs. AaB. Umiddelbart et sikkert odds til de engelske favoritter, der uden tvivl ville blive hængt ud i alverdens aviser som en kæmpe skuffelse, såfremt de tabte. Dette kom dog aldrig på tale, desværre for AaB. Helt som ventet var der kolossal forskel på toppen af England og toppen af Danmark.

De to opgør startede i Aalborg, hvor meget allerede kunne blive afgjort. Et klart nederlag til hjemmeholdet ville uden tvivl sende nordjyderne ud af den samlede kamp allerede nu. I sidste ende blev det dog til et nederlag, et overskueligt et af slagsen, men dog et der slukkede det meste håb for danskerne. Kampens helt store spiller blev den hollandske playmaker, Rafael van der Vaart, der med to mål blev man of the match. Hollænderens to fuldtræffere blev kampens eneste, og med et klart 0-2 nederlag, så så AaBs fremtid i denne sæsons Champions League sort ud.

På White Hart Lane skulle det danske mandskab så forsøge at skabe det umulige. En sejr på 2-0 i ordinær tid var påkrævet, såfremt holdet ville få kampen ud i forlænget spilletid. Det boldsikre engelske mandskab var dog igen ikke sådan at bide skeer med. Trods et klart bedre spillende AaB-mandskab, set i forhold til den første kamp, så var det et engelsk hold i teten fra start.
CHAMPIONS LEAGUE SLUTSPIL:
vs. TOTTENHAM (H) 0-2
vs. TOTTENHAM (U) 1-3

*bemærk AaB altid nævnt først
Presset var over AaB-spillerne allerede fra kampens begyndelse, og allerede efter et kvarter måtte det danske forsvar kollapse første gang. Ledley King var manden med målet, efter at han uhindret kunne stige til vejrs på et hjørnespark. Her svigtede han ikke, og rutineret styrede han bolden i nettet.

Hvis ikke opgaven havde set umulig ud i forvejen, så gjorde den det i hvert fald nu. Bagud med 3-0, så lignede det efterhånden mere en kamp for æren, end en kamp for sejr. Denne melding var tilsyneladende også hvad der blev diskuteret hos AaB i pausen, i hvert fald var det et væsentlig mere afslappet mandskab der gik på banen til anden halvleg.
Gevinsten ved denne mentale ændring kom efter en times spil. Et fejlslagent indlæg fra Pedersen endte for fødderne af Ronnie Schwartz, der flot fulgte op og resolut sparkede bolden i nettet til den samlede stilling 3-1.

Herfra virkede kampen mere rolig. Hjemmeholdet var stadig i teten, men det danske mandskab var dog bedre med end tidligere. Alligevel så lykkedes det Tottenham at lave en chok-afslutning. Helten fra den første kamp, Rafael van der Vaart, viste endnu engang storform, og i løbet af de sidste ti minutter scorede han således to flotte mål, der dermed sendte AaB definitivt ud af Champions League med cifrene 5-1 samlet.

Dermed må det nordjyske mandskab igen i år stille sig tilfreds med en plads i Europa League-gruppespillet. Dette klager de dog næppe over i Aalborg, hvor europæisk deltagelse altid vil blive modtaget positivt, Champions League eller Europa League.<a href="http://www.youtube-nocookie.com/v/X4lGzsH_OmI?fs=1&amp;amp;hl=da_DK" target="_blank">http://www.youtube-nocookie.com/v/X4lGzsH_OmI?fs=1&amp;amp;hl=da_DK</a>

Logged

DTU - bliv kendt for rent faktisk at kunne noget!

Philips
Gæst
 
Sv: 37# Tilbage På Sporet! - AaB
« Svar #130: 28 Apr 2011, 11:06 »

Bloggen er stadig rigtig flot dog syntes jeg dine indkøb er lidt for gamle
Logged

Swizz CataR
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: 37# Tilbage På Sporet! - AaB
« Svar #131: 28 Apr 2011, 16:52 »

Bloggen er stadig rigtig flot dog syntes jeg dine indkøb er lidt for gamle

De er ikke af yngste dato nej. De har dog klassen, og rent økonomisk var det den bedste løsning, hvilket har betydet en del. Samtidig, så er de danske spillere, hvilket betyder at jeg kan stille med et stort set udelukkende dansk hold og stadig kalde det det stærkeste mandskab i klubben.
Logged

DTU - bliv kendt for rent faktisk at kunne noget!

Swizz CataR
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: 37# Tilbage På Sporet! - AaB
« Svar #132: 28 Apr 2011, 22:40 »


STABILITETEN HAR INDFUNDET SIG:
Efter megen kritik oven på en svingende sæsonstart, så har nordjyske AaB omsider fundet storformen. Efter nederlaget til Tottenham i Champions League-kvalifikationen har holdet spillet med en meget større tro på tingene, og resultatet deraf er kommet prompte. Således er det blevet til fire sejre af fem mulige i den seneste periode, og kun Esbjerg formåede på Blue Water Arena at få et point lokket fra nordjyderne.

SUPERLIGAEN:
vs. LYNGBY (U) 2-0
vs. FC NORDSJÆLLAND (H) 3-1
vs. ESBJERG fB (U) 1-1
vs. VIBORG (H) 3-2
vs. SILKEBORG (U) 1-0

*bemærk AaB altid nævnt først
I periodens første kamp skulle man forsøge at hive alle tre point med hjem fra Lyngby, en opgave der umiddelbart burde være overkommelig. Som kampen skred frem var det dog en tæt kamp, men efter en lille halv time bragte gæsterne sig omsider foran. Flot opspil i højre side endte med en præcis aflevering til Junker i feltet, hvorfra han sikkert sendte bolden i nettet.
Fem minutter før pausen blev det mål fulgt op af Kim Aabech, da han straffede sin tidligere klub for dårligt forsvarsspil, ved egenhændigt at drible sig igennem og dernæst banke bolden op i nettaget.

Stillingen holdt kampen ud, og med 0-2 var AaB dermed godt i gang med perioden. Det flotte spil og selvtilliden blev taget med over i den følgende kamp, hvor FCN kom på besøg på Energi Nord Arena. Som effekt heraf kom hjemmeholdet da også hurtigt foran på mål af Mathias Wichmann, der sublimt bankede bolden i mål fra lang afstand.
Mens stillingen holdte helt til pausen, så var der tale om en helt anden kamp i anden halvleg. Fem minutter inde i halvlegen fik FCN omsider udlignet, men netop som troen vendte tilbage til gæsterne, så bragte hjemmeholdet sig i front på ny. En flot first-timer af Montaño endte i nettet, og blot ti minutter senere udbyggede Mads Junker den føring, da han med en hurtig vending scorede et rigtigt fighter-mål. 3-1 blev den endelige stilling, og dermed var nordjyderne oppe på tre sejre på stribe.

Herefter fulgte den omtalte uafgjorte kamp mod Esbjerg. Trods bruddet på sejrsstimen, så lod nordjyderne sig dog ikke slå ud. Holdet fortsatte resolut takterne i kampene derefter, først mod Viborg og siden mod Silkeborg.
Mod Viborg var det især en veloplagt Ronnie Schwartz der sørgede for en sejr på 3-2. Først var han selv målscoreren, da han efter blot ti minutter viste stor kølighed med et præcist skud trods stort pres fra Viborg-forsvaret. En halv time senere var han så i stedet i oplæggerens rolle, da han med stort overblik fandt Søren Larsen i dybden.
Den lange angriber modtog bolden helt fri i feltet, og herfra scorede han sikkert sit første Superliga-mål i denne sæson.

Makkerskabet mellem de to frontløbere var dog ikke færdige for denne aften - heldigvis. Efter de to mål af AaB, så fulgte to mål af Viborg. Med kampen helt lige i de døende minutter af kampen, så var det at angrebsduoen igen viste sin målfarlighed. Endnu engang var det med Schwartz i oplæggerens rolle. Et kontrastød blev styret af en lang og præcis aflevering, netop fra Schwartz, hvorefter Larsen gjorde arbejdet færdigt med et rigtig flot mål.

Med en sejr på 3-2 over Viborg, og efterfølgende 1-0 over Silkeborg, så endte det med en utrolig flot og stabil periode for Andreasens mandskab. De mange point har ført klubben op på Superligaens 2. plads forud for den næste periode.<a href="http://www.youtube-nocookie.com/v/ONNYZLAbVw4?fs=1&amp;amp;hl=da_DK" target="_blank">http://www.youtube-nocookie.com/v/ONNYZLAbVw4?fs=1&amp;amp;hl=da_DK</a>


HOLDSTATISTIK   |   LIGASTILLING   |   SPILLERSTATISTIK

Logged

DTU - bliv kendt for rent faktisk at kunne noget!

Swizz CataR
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: 38# Tilbage På Sporet! - AaB
« Svar #133: 28 Apr 2011, 22:58 »


MR. EUROMAN!
Det klare nederlag til Tottenham i sidste runde af Champions League-kvalifikationen var ikke så skidt, at det ikke var godt for noget. Som trøstepræmie kom nordjyderne med i lodtrækningen til Europa League-gruppespillet for andet år i træk, denne gang seeded som toer. Netop seedningen gav det danske mandskab håb om for andet år i træk at kunne gå videre fra gruppespillet.

GRUPPE L:
vs. SION (H) 4-0
vs. PARTIZAN (U) 0-0
vs. SAMPDORIA (H) 0-0

*bemærk AaB altid nævnt først
Gruppen man blev en del af indeholdt, foruden danskerne selv, Sion, Partizan og Sampdoria. Umiddelbart var der ingen tvivl om gruppens klare etter. Italienske Sampdoria var storfavoritter til duksepladsen, mens andenpladsen umiddelbart skulle blive mere spændende. Trods AaBs plads i andet seedningslag, så var Partizan en ligeværdig modstander, og holdenes indbyrdes kampe forventedes at afgøre den endelige gruppestilling.

Hvis AaB-mandskabet skulle gøre sig nogen som helst forhåbninger om en plads videre i turneringen, så krævede det en sejr i første runde hjemme mod schweiziske Sion.
Det danske mandskab kom da også godt fra start hjemme i Aalborg, hvor første halvleg skulle vise sig at blive noget af et målorgie. Allerede efter et kvarter scorede Søren Larsen sæsonens første mål for hans vedkommende, da han sendte bolden i mål i to omgange, efter at være blevet spillet helt fri af Montaño.

Ingen er i tvivl om, at angribernes succes i uhyre grad afhænger af deres selvtillid. Mål giver selvsagt selvtillid, og efter det første af slagsen for Larsen denne aften, så så han sig aldrig tilbage.
Efter en halv times spil var han således på banen igen. Denne gang var det Augu, der med en flot lang stikning fandt den lange mand på kanten af feltet. I fri position sendte Larsen denne gang bolden solidt i kassen, hvorved han blev dobbelt målscorer allerede. Det skulle dog også blive til et tredje for targetmanden allerede inden pausen. Blot ti minutter senere gjorde han nemlig det han var bedst til. På et indlæg fra Cramer steg han således højt til vejs, hvorfra han med et dundrende hovedstød styrede bolden i nettet endnu engang.
Kampen endte i sidste ende 4-0. Lige inden pausen deltog Jonas Troest i målfesten med et mål efter hjørnespark, mens anden halvleg, uden Søren Larsen, blev en målløs affære.

I anden runde skulle det danske mandskab en tur til Serbien. Hjemme på Stadion FK Partizan skulle serberne gøre deres for at ødelægge nordjydernes videre kvalifikationsdrømm e. Et tungt pres fra start til slut blev en realitet, men ligeså blev en målløs affære. Nordjyderne holdt på mirakuløs vis nullet, et resultat der kan vise sig uhyre vigtigt. At være sluppet fra den serbiske heksekedel med et point var mere end man havde turdet håbe på i forvejen.

Det samme gjorde sig på mange måder gældende i den tredje kamp. Igen hjemme i Danmark skulle AaB-mandskabet forsøge at spille lige op med Sampdoria - og mon ikke om det lykkedes. Trods et italiensk hold i teten, så lykkedes det med et sikkert forsvar og en velspillende Stephan Andersen at holde nullet kampen ud. At man aldrig for alvor var tæt på at score i den anden ende var en anden sag. Point mod italienerne var ikke på forhånd forventet, og derfor var der igen stor glæde at spore hos nordjyderne.

Efter de tre kampe er holdet således endt med fem point. Om holdet går videre er hidtil umuligt at spå om. Det danske mandskab mangler tre kampe, hvoraf de to er på udebane, mens braget hjemme på Energi Nord Arena mod Partizan også bliver en hård nyser.<a href="http://www.youtube-nocookie.com/v/v6SnYJc4XZ0?fs=1&amp;amp;hl=da_DK" target="_blank">http://www.youtube-nocookie.com/v/v6SnYJc4XZ0?fs=1&amp;amp;hl=da_DK</a>

Logged

DTU - bliv kendt for rent faktisk at kunne noget!

Swizz CataR
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: 39# Tilbage På Sporet! - AaB
« Svar #134: 28 Apr 2011, 23:00 »

Så rundede vi 5000 læsere. Jeg takker mange gange for jeres interesse, det er dejligt at se. Jeg håber selvfølgelig at det betyder, at I synes om det arbejde jeg lægger for dagen.

Selvom vi er sent i konkurrencen, så modtager jeg stadig gerne både ris og ros Smiley
Logged

DTU - bliv kendt for rent faktisk at kunne noget!

Sider: 1 ... 7 8 [9] 10 11 Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010