home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I dag kl. 15:26:11 euthenasia Blogs En hurtig lille blog o...
I går kl. 11:44:44 Gazza Blogs Gazza
20 Sep 2020, 11:31 Broen13 Omklædning... FM20 - Glædestråden
12 Sep 2020, 17:58 Arberg Cykling Tour De France 2020
09 Sep 2020, 10:09 dariovich Baren FmFreaks Fantasy 2019
08 Sep 2020, 15:50 Rønning Spillersøg... alr for dyre priser
06 Sep 2020, 15:14 sarikanarya Skadestuen Ansvarsområder - kontr...
Antal Registrerede Brugere: 21919
  4 Brugere, 68 Gæster Online.

Indlæg: 1128308 over 31073 Emner
Nyeste Bruger: usaci
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: FmFreaks.dk
| |-+  Konkurrencer
| | |-+  Blogkonkurrencer
| | | |-+  Kategori: Blogkonkurrencen, 2011
| | | | |-+  The wings of an eagle
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: 1 [2] 3 4 ... 7 Udprint
Forfatter Emne: The wings of an eagle  (Læst 24842 gange)
Krile
Gæst
 
Sv: The wings of an eagle
« Svar #15: 02 Apr 2011, 00:37 »


Crystal Palace finder den nye træner
The Palace ▪ 01.07.10
Efter mange sene nattetimer, er Steve Parish, Martin Long og resten af den nytiltrådte bestyrelse i Crystal Palace endelig kommet frem til, hvordan den nye sportslige ledelse skal se ud. Første mand i den duo som skal stå i spidsen for The Eagles, var allerede på plads, da assistenttræneren bliver klubbens egen, Lennie Lawrence . Den ledende skikkelse bliver også en tidligere kending, idet det bliver den tidligere manager Steve Coppell der vender tilbage.

Engang var Crystal Palace en af de større klubber i Engelsk fodbold. Klubben lå placeret i den øverste række, og virkede som en klub, der var inde i en god udvikling. Men siden da er der løbet meget vand under broen, og klubben har ikke spillet i den øverste række, Premier League, siden sæsonen 04/05. De skuffende resultater fik nogle velhavende fans til at købe sig ind i klubben. Med udmeldinger om at der ville ske store forandringer, var det forventet at træner Dougie Freedman hurtigt ville ryge. Det gjorde han og stort set resten af den sportslige ledelse da også, og klubben har derfor været på udkig efter en ny træner.

En eftersøgning som i dag blev indstillet, da Steve Coppell kort før middag blev præsenteret som ny træner i Crystal Palace. Den 55-årige englænder har en fortid som træner i netop Crystal Palace, og netop hans gode kendskab til klubben, skulle angiveligt være årsagen til at ledelsen valgte at ansætte ham. Coppell har stået uden job siden han valgte at sige op i Bristoll City i 2010. Han har tidligere været i Reading fra 2003 til 2009. Her førte han bl.a. klubben op i den øverste række i 2006. En bedrift man gerne ser gentaget i Crytal Palace.

Ledelsen skulle eftersigende have haft andre muligheder i kikkerten, men valgte til sidst Coppell, efter at han havde været til forskellige møder på Selhurst Park. Da Steve Parish præsenterede sin nye træner, var det med begrundelsen at; ”få er ligeså vellidt og kender klubben ligeså godt som Steve, og vi er derfor heller ikke et sekund i tvivl om, at han er den rette mand til jobbet.” Selv havde Steve Coppell følgende at sige:

”Crystal Palace er i krise, - det kan ingen benægte. Men jeg mener at vi har en klub, der beretter til mere end den næstbedste række. The Eagels er måske ikke med i kampen om oprykning i år, men som klub, som helhed, vil vi komme tilbage – stærkere end nogensinde. For vi kæmper for hver en meter, vi giver aldrig helt op og vi har nogle af landets bedste fans.”
Logged

Krile
Gæst
 
Sv: The wings of an eagle
« Svar #16: 02 Apr 2011, 15:28 »


Ny plan for Crystal Palace fremlagt
The Palace ▪ 06.07.10
Næsten en uge efter at Steve Coppell tiltrådte som den nye manager i Crystal Palace, er klubben nu klar med den plan, som skal føre klubben tilbage til toppen af engelsk fodbold. Plan skulle efter planen gøre at klubben står som engelsk mester om fem år. Samtidig med at man præsenterede planen, kunne Steve Parish samtidig offentliggøre, at man per dags dato, har indgået et samarbejde med Chelsea.

Bestyrelsen i Crystal Palace har igennem længere tid arbejdet hårdt med den plan, som skal få klubben tilbage til toppen af den europæiske fodboldverden. Første del af den plan, blev iværksat da man fyrede stort set hele den sportslige ledelse, og hentede Steve Coppell ind som ny manager. Nu er klubben klar til at fremlægge den sidste del af planen. En plan vis vigtigste del er, at man vælger at satse på ungdommen og derved prøve at skabe en holdbar økonomi.

Planen for det første år er ganske enkel, her er der kun et mål, - Overlevelse i den næst bedste række. Det lyder måske lidt defensivt, men man har i bestyrelsen besluttet, at man vil sælge voldsomt ud i truppen for at skære ned i lønningsbudgettet. Samtidig vil man rykke nogle unge spillere op ligesom man vil låne nogle spillere fra sin nye samarbejdsklub, - Chelsea. Idéen med at satse på de unge spillere, er ganske enkelt at skabe en bedre økonomi. 

En forbedret økonomi, som i de følgende fire år, og i fremtiden, skal hjælpe med til at klubben kan rykke op igennem rækkerne. Ifølge planen forventer bestyrelsen at The Eagles senest skal være tilbage i Premier League i sæsonen i sæsonen 2012-13. Ligesom at man forventer, at man senest kan hæve trofæet som engelsk mester i sæsonen 2014-15, - altså om fem år. Planen kan godt lyde lidt urealistisk, men i Crystal Palace, tror man på planen:

”Den plan som vi i dag præsenterede, er en plan som alle i, og omkring, klubben tror fuldt og fast på, - ellers ville de ikke være her. For udenforstående kan planen godt virke lidt uoverskuelig og urealistisk, men det mener vi ikke den er. Godt nok skærer vi voldsomt ned i lønningsbudgettet i år, og gør det dermed sværere for os at overleve, men her skal vores samarbejde med Chelsea hjælpe. Vi har fået lovning på at vi kan få en dygtig ung spiller, på en lejekontrakt, som forhåbentligt kan hjælpe os med at overleve. Når vi så når næste sommer, vil vores økonomi være så forbedret, at vi vil kunne forbedre holdet til at kæmpe med om oprykning.”

Sådan sagde bestyrelsesformand Steve Parish i dag til præsentationen, og at det ikke bare er tomme ord beviste klubben kort efter offentliggørelsen af den nye plan. Klubben har nemlig per dags dato, fyret 16 spillere. Derved kan vi konstatere at klubben er i gang med en stor oprydning, hvor mange spillere kommer til at lade livet, - i kampen for en bedre økonomi.
Logged

Krile
Gæst
 
Sv: The wings of an eagle
« Svar #17: 04 Apr 2011, 14:06 »

Til eventuelle folk der sidder og venter på en update, kan jeg fortælle at der kommer en eller to i eftermiddag/aften, når jeg kommer hjem. Smiley
Logged

Krile
Gæst
 
Sv: The wings of an eagle
« Svar #18: 04 Apr 2011, 20:15 »


Han lod sit granskende blik falde stille ned over papiret, mens han overvejede om han skulle græde eller grine. Godt nok havde han været klar over, at det ikke så for godt ud. Men ikke at det stod så slemt til, havde han ikke forventet. Tallene dansede for hans blik, og som i hans mareridt, var langt de fleste røde. Frustreret smed han papiret fra sig, og lænede sig tilbage i stolen, mens han overvejede hvordan han nu skulle komme videre. Videre mod målet.

Målet havde været klart lige fra starten. Han skulle først og fremmest overleve, og så var kursen ellers sat mod toppen af engelsk fodbold. Det hele havde syntes som en formsag. Lige indtil at problemerne var begyndt at poppe op. En for en kom de frem. Som små irriterende ligegyldigheder. Men tilsammen kunne de ryste selv den bedste. Han mærkede magtesløsheden brede sig, mens han tænkte. Langsomt kom han frem til, at hvis der var en der kunne klare det, - så var det ham. Med en udsøgt elegance forlod han stolen, og bevægede sig ud af kontoret, og ned mod hans parkerede bil.

Tallene summede stadig distræt i hans hoved, og langsomt kom han frem til en konklusion. En konklusion som egentlig havde været klar fra starten af. De var nød til at skære ned og starte forfra. Mens bilen rullede lydløst ned af gaden, og ud mod solnedgangen, fandt realiteterne vej til hans hoved. Det var ikke bare tomme udtagelser som bestyrrelsen var kommet med. De mente det, - hvert et ord.

Kravet fra bestyrelsen var at lønbudgettet skulle skæres ned med 250.000 om måneden, hvilket ville give klubben en årlig besparelse på godt 14 mio. kr. Han sukkede dybt mens han overvejede, hvordan han nogensinde skulle kunne finde så mange penge. Men der var ikke noget valg. Han måtte i gang med at finde de spillere der skulle sendes af sted. Spillere som måtte ofres i den gode sags tjeneste.

Logged

Inferno
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: The wings of an eagle
« Svar #19: 04 Apr 2011, 21:19 »

Ved ikke helt om distræt er det rigtige ord i tredje afsnits første sætning. Og jeg synes, det er ærgerligt, at du ikke spiller med pund.

Ser man bort fra petiteserne, er det for mig, klart det bedste bud på en vinder lige nu.
Logged

Krile
Gæst
 
Sv: The wings of an eagle
« Svar #20: 05 Apr 2011, 17:45 »

Ved ikke helt om distræt er det rigtige ord i tredje afsnits første sætning. Og jeg synes, det er ærgerligt, at du ikke spiller med pund.

Ser man bort fra petiteserne, er det for mig, klart det bedste bud på en vinder lige nu.
Mange tak for kommentaren Inferno!

Jeg kan godt se at distræt nok ikke er det bedste ord. Mhs. til hvilken valuta, så har jeg altid spillet med kroner, og jeg tænkte ikke på at skifte den inden jeg startede.


Til interesserede kan jeg fortælle, at der nok kommer en update i aften Smiley
Logged

JeppeA
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: The wings of an eagle
« Svar #21: 05 Apr 2011, 17:54 »

Fremragende blog! Smiley For satan der er mange gode blogs i denne konkurrence Smiley
Logged

Kunne du tænke dig at blive den uofficielle Danmarksmester i Football Manager 2012 samt vinde utrolige lækre præmier? Så tjek de forskellige challenges her: DM i FM - Info + Challenges
Vi er nu oppe på 31 deltagere!

Krile
Gæst
 
Sv: The wings of an eagle
« Svar #22: 05 Apr 2011, 21:02 »


Stor udskiftning i Crystal Palaces trup
The Palace ▪ 03.08.10
Efter en måned med intense forhandlinger, kunne Steve Coppell i dag meddele, at klubben har hentet sin sidste spiller, og ikke agter at skille sig af med flere. Dermed er det tid til at gøre status over en meget hektisk måned, hvor hele 15 spillere kom til klubben, mens imponerende 29 spillere har forladt The Eagles

Bestyrelsen i Crystal Palace har igennem længere tid arbejdet hårdt med den plan, som skal få klubben tilbage til toppen. En plan som indeholdt en væsentlig nedskrivning af lønbudgettet, og tvang derfor Steve Coppell og resten af den sportslige ledelse til at skille sig af med spillere. Det må man også sige at klubben har gjort. Hele 29 spillere har forladt klubben.

De største navne som har forladt klubben, må siges at være et trekløver bestående af; målmanden Julián Speroni, offensivspilleren Steffen Iversen og midtbaneslideren Neil Danns. Tilsammen har de indbragt næsten 19 millioner kroner, af de 21 millioner kroner som klubben i alt har tjent på transfers. Af andre spillere som har forladt klubben, kan Owen Carvan og Dean Moxey nævnes, begge er taget af sted på lån.

Den store udrensning medgjorde at Steve Coppell var nød til at forstærke truppen, hvis klubben skulle have bare en lille chance for at overleve. Første plads som blev forstærket, var den tomme plads i målet. Her var Crystal Palace en tur i Huddersfield, hvor Alex Smithies blev hentet. Smithies er blevet beskrevet som en af de største talenter i engelsk fodbold, og det er derfor lidt af et scoop som Palace har lavet.

Et andet stort engelsk talent som er blevet hentet ind, er 17-årige Josh McEachran, som er kommet ind på en lejekontrakt fra Chelsea. På trods af sin unge alder, er englænderen udset til en styrende rolle på den centrale midtbane. Efter at have hentet to unge spillere, kunne klubben også offentliggøre at man har skrevet kontrakt med den 31-årige gambianer Njogu Demba-Nyren. Nyren er hentet ind som backup til angrebet.

Med forstærkninger til både angrebet, midtbanen og målmandsposten, manglede kun forsvaret at blive forstærket. Første forstærkning til forsvaret blev hentet i Bournemouth. Jason Pearce er navnet, og den 22-årige midterforsvar er hentet som en fremtidig forsvarsgeneral. Sidste spiller som er hentet til Crystal Palace i dette transfervindue, kommer fra Burnley og er endnu et britisk talent.

Brian Easton er en utrolig dygtig forsvarsspiller, som har sin forcer i den venstreside af banen. Han er meget arbejdsom, og kan slå nogle ganske habile indlæg med sin venstre fod. Den 22-årige skotte har spillet to ulandsholdskampe, men hvis han fortsætter sin udvikling, vil han kunne se frem til mange flere kampe, - både på landsholdet men også hos The Eagles.
Logged

Krile
Gæst
 
Sv: The wings of an eagle
« Svar #23: 06 Apr 2011, 16:05 »

Fremragende blog! Smiley For satan der er mange gode blogs i denne konkurrence Smiley
Mange tak Wink - og ja det er der helt sikkert!
Logged

Krile
Gæst
 
Sv: The wings of an eagle
« Svar #24: 06 Apr 2011, 18:38 »


God start på sæsonen for The Eagles
The Palace ▪ 08.08.10
Efter en lang sommerpause, var det med længsel og spænding Crystal Palace’ fans så frem mod den såkaldte ’Pre-season’. Steve Coppell´helt tydelige fokus var at spille sit hold sammen, og det bar modstanderne også præg af. Først ventede St. Mirren og Kilmarnock, inden klubben skulle spille mod nogle spillere med langt mindre prominente navne, nemlig samarbejdsklubben Wycombe, samt den skotske klub Berwick.

Efter næsten to måneder uden fodbold hos Palace, bød godt vejr, lige over titusinde tilskuere og samarbejdsklubben Wycombe-spillerne, The Eagles velkommen tilbage. Da kampen blev fløjtet i gang forsvandt alle venskabelige forbindelser og idéer om fælles front – nu galt kun resultatet. Ikke overraskende lagde hjemmeholdet stille fra land. Alt andet end en ydmygelse ville være perfekt, for det langt mindre Wycombe-hold. Da James Vaughan brød forbi den bagerste firemandskæde, var keeperen ingen udfordring for spilleren hvem Everton angiveligt har opgivet. Med ét minut til halvleg kom Crystal Palace ikke rigtigt i omdrejninger igen efter målet, hvorfor Wycombe blot var bagud med ét mål efter halvdelen af kampen.

I anden halvleg var det en mere vovet taktik hjemmeholdet lagde for dagen, hvilket medførte en lille sensation. Da kampen var ovre, havde Wycombe blot fat bolden én procent af tiden på Palace´ sidste tredjedel. Ikke desto mindre, udlignede de ti minutter inde i anden halvleg. Deres enlige chance i hele kampen og Alex Smithies måtte stå tilbage med røde øre. Slutresultatet blev dog 1:3, da Njogu Demba-Nyren med tre minutters mellemrum satte de sidste og afgørende mål ind. Det var dog først ti minutter før tid, hvorfor Wycombe´ fans opfattede det som en halv sejr.

The Eagles næste kamp stod i Skotland, hvor skotterne havde Kilmarnock klar til dans. I en kamp hvor forsvarets umættelige løbearbejde gav pote, var det først da trætheden indtraf, at målene så dagens lys. Efter 41. minutter scorede Wilfried Zaha for Palace, inden Kieran Agard udlignede for det skotske hold, bare ét minut før halvleg. En hektisk afslutning på første halvdel, blev blot vildere, da selv samme Zaha atter bragte Crystal Palace foran i dommerens overtid. I anden halvleg var det igen de løbestærke forsvar der dominerede, og Palace kunne derfor glæde sig over en 1:2 sejr.

I den sidste udekamp, var det St. Mirren der stod på menuen. En kamp der blev til en ensidig forestilling. The Eagles havde bolden 64 % af tiden, og var en konstant trussel. Derfor var det blot et spørgsmål om tid inden deres første mål kom. Helt frem til tolv minutter før tid skulle der dog gå, førend James Vaughan kunne bringe klubben foran og sikre en 1-0 sejr.

I den sidste kamp ventede Berwick på Selhurst Park. Efter fire sejre i de første træningskampe, var det med tydelig optimisme at fansene gik ind til kampen mod de skotske spillere. Da engelske James Vaughan bankede læderet ind bag en chanceløs målmand i Berwicks mål, gik udeholdets bønder nok på en udeblivelse af ydmygelsen. Stormen aftog da også en kort stund, inden en mere lige kamp indtraf. Efter en halv times spil afgjorde Crystal Palace dog kampen, med noget som de har vist sig rigtig gode til: At lave to mål i rap. Angrebsmakkerparret Vaughan og Demba-Nyren havde blot to minutter til forskel på deres mål – og så var det igen skotterne der jagtede det umulige. Når det kom til at skabe chancer gjorde de det godt, men målene udeblev og derfor kunne The Eagles fejre en meget flot sejr på 3:0. Dermed kan man gøre status over en meget flot pre-season for Crystal Palace og Steve Coppell, hvor man med fire sejre ud af ligeså mange mulige, har skabt sig en fornuftig start på sæsonen.   
Logged

Krile
Gæst
 
Sv: The wings of an eagle
« Svar #25: 06 Apr 2011, 22:09 »


Et kort øjeblik var der fuldstændig stille i rummet, inden et brøl fyldt med engagement og optimisme overdøvede det hele. Som en bølge af begejstring bevægede lyden sig ud i korridoren, mens spillerne drevne af adrenalin rejste sig for at følge efter. Langsomt stillede de sig på en række bag klubbens anfører, hvis målrettethed bredte sig igennem rækkerne. Han sagde igen ting. Lod blot spillerne mærke suset fra fansene ude på den anden side af gangen.  Han var sikkert på at de var klar. Klar til at begynde deres rejse.

Endelig satte kolonnen i gang, og ledt ud af deres kaptajn bevægede de sig af sted. Passagen var mørk og smal, og deres skuldre rørte kort modstandernes. Et kraftigt lys ledte dem på vej mod udgangen. Den eneste udgang. Deres fans var fuldtallige og råbte ubønhørligt som det var en livsnødvendigt. De to kaptajner stod side om side, uden at skænke den anden så meget som et blik. De var stålsatte. Fokuserede.

Atmosfæren var anspændt, men tilstedeværelsen af holdets ældste, syntes at opmuntre de unge spillere. Stadionhøjtalerne eksploderede pludselig, da en ivrig speaker præsenterede holdene. Efter en evighed blev spillerne vinket på banen af en entusiastisk steward. Nu var det tid. Nu skulle de præstere. Idet kaptajnen trådte ud på banen til et jubelråb, kiggede han op på himlen og lukkede øjnene inden han kysede klublogoet.

Publikum reagerede med et øredøvende drone af henrykt bifald, og udtrykte deres tilfredshed med at holdet var vendt tilbage. Han havde gjort hvad han kunne. Han havde gjort sit bedste. Nu kunne han blot sætte sig over på bænken og følge med i deres afrejse.
Logged

Krile
Gæst
 
Sv: The wings of an eagle
« Svar #26: 07 Apr 2011, 20:36 »


Truppen, taktikken og fremtiden
The Palace ▪ 15.08.10
I udkanten af London, finder man bydelen Crystal Palace. Blandt de store betonblokke indeholdende lejligheder, finder man et fristed. ” Selhurst Park” hedder det i folkemunde, og det er et sted hvor store nederlag har knust hjerter, men også et sted hvor ”legender fødes,”.  Nu er det dog en genrejsning der finder sted, og legenderne er på et minimum. Truppen er dog fuldt med talent og vilje. Men er det nok? Det satte vi os for at undersøge, og fangede derfor træner Steve Coppell til en snak om truppen, taktikken og fremtiden.

Taktikken
Da Steve Coppell kommer ud fra omklædningsrummet, og sætter sig på den stol som er stillet frem til ham, virker han venlig og smilende. Hvilket også er det indtryk som alle i klubben har fået af den nye manager. Han hilser venligt på alle journalisterne, inden han giver os hans fulde opmærksomhed. Holdet har spillet fantastisk i opstartsfasen, men hvad mener han selv om holdets taktik, og hvorfor virker den?
Målmændene
Alex Smithies
Lewis Price

Forsvaret
Derek Geary
Jason Pearce
Nathaniel Clyne
Alex Marrow
Brian Easton
Paddy MacCarthy
Alex Wynter

Midtbanen
Alassane N´Diaye
Josh McEachran
Jon Williams
Andy van der Meyde
Darren Ambrose
Kieren Cadogan
Michael King
Kyle De Silva
Sean Scannell

Angriberne
James Vaughan
Njogu Demba-Nyren
Nathaniel Pinney
Wilfried Zaha

- ”Først og fremmest har spillerne været fantastiske til at tage imod mig og mine, nogle gange, tossede idéer. Fortæller han indledende. ”Med hensyn til vores taktik, så spiller vi en ganske almindelig 4-4-2, hvor vi satser på at have et hurtigt pasningsspil, som kan gøre os til spilstyrende. Vi står samtidig højt på banen og spiller med genpres, hvilket gør at vi kan fange modstanderen i ubalance.” slutter han.

Defensiven
Taktikken virker lidt, for ikke at sige meget offensiv for et forventet bundhold, men det er Coppell ikke enig i; -”I og med vi spiller med en så høj forsvarslinje, får vores forsvar mulighed for at tackle højt oppe på banen. Samtidig har vi hentet en utrolig dygtig keeper, som vi har stor tiltro til, og som vi håber kan redde os i nogle situationer.”

Og netop defensiven, og specielt forsvaret blev forstærket kraftigt op til den nye sæson, og det har betydet at der er kommet en stor kamp om at starte inde. Noget som Steve Coppell mener er givtigt for klubben; -” Når der er mange spillere der kæmper om få pladser, tror jeg på at det vil skærpe dem alle sammen. Jeg er utrolig tryg ved vores forsvar, og vi kommer til at spille med en stor rotation, sådan alle er klar hele tiden.”

Offensiven
Ligesiden han tiltrådte som ny træner, har Steve Coppell lovet publikum på Selhurst park offensiv fodbold. Et løfte som englænderen ikke har tænkt sig at løbe fra; - ”Jeg synes, og har altid syntes, at offensiv fodbold er den flotteste og bedste måde at spille fodbold på . Hvis man ikke spiller offensivt og prøver at score, vil man få svært ved at vinde. Derfor spiller vi en offensiv taktik, med fokus på at score ét mål mere end de andre.”

Netop målet med at score mange mål, har klubben prøvet at gøre mere realistisk med indkøb af flere offensive kræfter. Bl.a. er det engelske talent, Josh McEachran, blevet lejet i Chelsea og ham har Coppell store forventninger til; -” Josh er en rigtig talentfuld spiller, og på trods af hans unge alder, mener jeg allerede han er klar til at træde ind på vores midtbane. Han kan se de afleveringer, som andre ikke ser og så kan han også selv afslutte.”

Fremtiden
Spørgsmålet er så bare om den offensive taktik kommer til at fungere, eller om klubben bliver løbet over ende. Steve Coppell han er ikke i tvivl; -”Min, spillernes og klubbens målsætning er at overleve i den næstbedste række, men jeg tror og håber på at vi kan spille os op midt i rækken. Med de spillere som vi har i klubben, kan vi nå rigtig langt ikke bare i år, men også i fremtiden!” Sådan sluttede vores interview med Steve Coppell, og kun fremtiden kan vise om han får ret.


***

« Seneste Redigering: 07 Apr 2011, 20:38 af Krile » Logged

Crazy-Poul
Freelance Projekt
******

Offline Offline

 
Sv: The wings of an eagle
« Svar #27: 09 Apr 2011, 12:07 »

Gode updates krile. Jeg følger helt sikkert med Smiley
Logged

Nyeste projekt fra min hånd

Din Vej 2019

Mit bidrag til årets blogkonkurrece
San Marino og de 12 supertalenter

Inferno
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: The wings of an eagle
« Svar #28: 09 Apr 2011, 12:15 »

Du har stadig min stemme! Rigtig godt!
Logged

Krile
Gæst
 
Sv: The wings of an eagle
« Svar #29: 09 Apr 2011, 14:32 »

Gode updates krile. Jeg følger helt sikkert med Smiley
Mange tak CP Smiley

Du har stadig min stemme! Rigtig godt!
Endnu engang mange tak til dig Inferno, det luner SmileyDer kommer muligvis en update i aften, ellers kommer der nogle imorgen Smiley
Logged

Sider: 1 [2] 3 4 ... 7 Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010