home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I går kl. 10:19:44 Arsrea Blogs Kongeblå Revolution: G...
15 Jul 2024, 20:38 Broen13 Omklædning... Underlige ting
05 Jul 2024, 13:17 andersnomanni Blogs Freiburg Gloryhunter s...
28 Jun 2024, 10:39 ydersog Klubsøgnin... Manchester United
15 Jun 2024, 22:56 szukizek Blogkonkur... 16# Hjertet banker kun...
15 Jun 2024, 21:04 Wester Jr. Blogkonkur... The beautiful game
14 Jun 2024, 20:45 Broen13 Blogkonkur... [33] Journeyman - Syv ...
Antal Registrerede Brugere: 23357
  1 Bruger, 560 Gæster Online.

Indlæg: 1132852 over 31373 Emner
Nyeste Bruger: ava869522
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Andet
| |-+  Kategori: Fodbold
| | |-+  Liverpool Tråden
0 Brugere og 4 Gæster læser i øjeblikket dette emne.
Sider: 1 [2] 3 4 ... 1222 Udprint
Forfatter Emne: Liverpool Tråden  (Læst 1666689 gange)
gerre
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: Liverpool Tråden
« Svar #15: 21 Jun 2006, 22:31 »

Ja har også hørt alle rygterne om Alves men er han ikke en offensiv back, og ikke en fløjspiller? De gange jeg har set Sevilla har han spillet back ihf.

Med hensyn til Pennant, så kunne det da være spændende da han helt klart har et talent, som dog ikke er blevet indfriet hidtil. Men jeg tror ikke rigtig på den, ved ikke hvorfor men af en eller anden grund så tror jeg at Liverpool satser på en lidt mere sikker løsning. 
Logged

Kimu
Landsholdsspiller
******

Offline Offline

 
Sv: Liverpool Tråden
« Svar #16: 21 Jun 2006, 22:36 »

Ja har også hørt alle rygterne om Alves men er han ikke en offensiv back, og ikke en fløjspiller? De gange jeg har set Sevilla har han spillet back ihf. 

Jo, den er god nok. Alves er godt nok en offensiv back, men så offensiv som de brasilianske backer er, så kan de sagtens også spille en fløj  Smiley

Det lyder i hverti fald at det er sådan Rafa ser på ud fra diverse engelske artikler.
Logged

ZhotLog
Gæst
 
Sv: Liverpool Tråden
« Svar #17: 22 Jun 2006, 17:33 »

Så skulle det være officielt med Craig Bellamy.
http://www.sportenkort.dk/nyheder.asp?nyheder_id=49628

Til Liverpool fans der også gerne vil læse om hans første interview som Liverpool spiller, kan gøre dette på klubbens Officiele hjemmeside:
Liverpoolfc.tv.

Eller bare gå ind på interviewet via dette link Wink :
http://www.liverpoolfc.tv/news/drilldown/N152689060622-1524.htm
Logged

Kimu
Landsholdsspiller
******

Offline Offline

 
Sv: Liverpool Tråden
« Svar #18: 22 Jun 2006, 17:44 »

Et stort velkommen til Craig Bellemy i Liverpools røde trøje skal der lyde herfra. Glæder mig til at se ham i aktion for the reds.
Logged

gerre
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: Liverpool Tråden
« Svar #19: 22 Jun 2006, 18:11 »

ja et stort tillykke til Bellamy og selvom jeg er lidt skeptisk så vil jeg ligesom med alle andre spillere give hammuligheden for at overraske mig Opstemt Smiley
Logged

Kimu
Landsholdsspiller
******

Offline Offline

 
Sv: Liverpool Tråden
« Svar #20: 01 Jul 2006, 00:10 »

Så begynder der at ske lidt på transfer markedet for Liverpool. Forleden blev det offentlig gjort at Liverpool skrev kontrakt med walisiske Craig Bellemy, og her for blot et par dage siden kunne klubben sikre sig underskriften på endnu en spiller, nemlig den 27 årig venstrebacken Fabio Aurelio fra Valencia.

Det har længe været en offentlig hemmelighed at Liverpool havde sikret sig Fabio Aurelio på en fri transfer, men det ert først for nylig at Liverpool og Fabio Aurelio er blevet enig med Liverpool - Fabio Aurelio har under skrevet en 4 årig kontrakt med Liverpool. Det ventes at Fabio Aurelio vil blive præsenteret i morgen når transfer vinduet åbner igen sammen med Craig Bellemy og Gabriel Paletta.

Ind til de første billeder af Fabio Aurelio i den røde trøje dukker op, kan man på dette link http://www.anfieldred.co.uk/2006/06/28/watch-a-few-aurelio-goals-here nyede nogen af Fabio Aurelios mål fra hans tid i Valencia...

Velkommen til Liverpool Fabio Aurelio... Bliver spændende at følge dig...
Logged

Kimu
Landsholdsspiller
******

Offline Offline

 
Sv: Liverpool Tråden
« Svar #21: 01 Jul 2006, 00:22 »

Bye Bye Cheyrou...

Liverpool har i dag offentlig gjort at klubben har solgt den franske midtbanespiller Bruno Cheyrou til den franske klub Rennes for et ukendt beløb, men man mener at han har kostet Rennes 2 eller 3 million pund.

Cheyrou kom til Liverpool i 2002 under daværende manager Gerard Houllier. Houllier udråbte ham til at være den nye Zidane, men man må sige at Cheyrou aldrig kom i nærheden af Zidanes klasse.
De fleste Liverpool fans vil nok huske ham for nogen vigtig mål han scorede bl.a. mod Wolves, Newcastle og sejrsmålet over Chelsea i hans anden sæson i klubben. Cheyrou faldt aldrig i Benitez smag og har under den spanske træner været udlånt i 2 sæsoner til en franske klub, hvilket nu har givet bonus i kontrakt.


Tak for denne gang Cheyrou, det var hyggeligt  Smiley Held og lykke fremover i Rennes!


Logged

ZhotLog
Gæst
 
Sv: Liverpool Tråden
« Svar #22: 22 Jul 2006, 02:26 »

Hmm... Agger, Hyypia eller Paletta?


    Daniel Agger.
Sami Hyypia

Gabriel PalettaI år kan meget vel være det år hvor gode gamle Hyypia mister sin plads på holdet, for med unge folk som Agger og Paletta, der presser på til en plads på holdet, bliver det sku' svært for den rutinerede Hyypia, der også begynder at kæmpe med alderen, på godt og ondt. Spørgsmålet er så bare om Carra kan vende sig til, ikke at have Hyypia ved sin side...?   Ubeslutsom

Min mening er at Agger eller Paletta skal overtage pladsen nu, for jeg tror at Hyypia's manglende hurtighed kan komme til at koste mere i den lange ende, end Agger og Paletta's manglende rutine.. Men hvem skal det så være af de to? Set med danske briller er det jo ikke noget som helst problem at vælge, der står det jo klart: Agger.
Men hvis vi nu hiver de rød/hvide briller af, er Agger så den bedste af de to?  Ubeslutsom Hmmm... Glæder mig til Paletta's Debut i den røde trøje, for jeg har en lille fidus til ham, Eller.. Det er måske bare navnet jeg har fidus til?  Djævel Endnu en gang må jeg sige Hmmm..

For det er jo lidt svært at bedømme forskellen på de to, når man ikke har set Paletta endnu, og når Agger ikke har været helt på top niveu, grundet skader. Men jeg synes nu alligevel at Agger må være den der først skal have chancen, griber han den ikke må Palletta prøve sig.. for det 1. har Agger haft tid til at vende sig til den engelske spillestil, for det 2. har han en del at bevise, jo han spillede jo godt i sidste sæson, de få gange han var på banen altså, men alligevel, Agger skal bevise at han var alle de 60 (?) Millioner Kr. Værd. Det tror jeg ikke ret mange englændere er overbevist om, endnu. Paletta har godt nok også noget at bevise, han skal jo starte i en ny klub, men som talent, og derfor er jeg overbevist om at man ikke, fra pressens side ihf, har de samme forventninger til ham, han blev jo også købt betydeligt billigere end Agger, eller hvad? Hmm...

Nå kom gerne med jeres vurdering, og prøv at tage de rød/hvide briller af, ellers bliver det jo lidt for trivielt... (siger ham der der lige har udvalgt Agger som forest i køen til pladsen ved siden af vores alle sammens Carra Wink ) ......

« Seneste Redigering: 22 Jul 2006, 02:48 af ZhotLog » Logged

Morientes
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: Liverpool Tråden
« Svar #23: 22 Jul 2006, 22:57 »

Logged

"You´ll Never Walk Alone"

gerre
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: Liverpool Tråden
« Svar #24: 27 Jul 2006, 02:07 »

ja så skulle Pennant være Liverpoolspiller.

http://www.liverpoolfc.tv/news/drilldown/N152996060726-1727.htm

Liverpool er altså ved at få sig et stærkt hold. Hvis Bellamy og Pennant kan leve op til det potentiale man ved de har og bruge det til holdets bedste så ligner det en lys fremtid.

Reina (ikke så meget at sige, en af de bedste målmænd i PL)

Finnan (Utrolig stabil, spiller næsten aldrig en dårlig kamp)
Carragher (Også en super forsvarspiller der ikke trækker sig fra en duel og som har et brændende liverpoolhjerte)
Hyppia (måske holdets svageste punkt i øjeblikket, er ved at blive gammel og nok også afløst af enten Agger eller Paletta inden længe)
Riise/Aurelio (Jeg er i tvivl om hvem der er førstevalg, men uanset hvem det bliver så er det en med gode offensive evner der dog også kan klare sig defensivt)

Pennant/Gerrard (Hele midtbanen kommer nok til at køre et rotationsystem så Gerrard kommer nok at ligge på kanten en del gange, men bliver også spændende at følge en mere decideret kantspiller på højre kanten.)
Xabi (heller ikke meget at sige her, bare skidegod, super teknik, super afleveringer)
Sissoko (Jeg var skeptisk over for ham, men hold da op en spiller, og en motor, får også altid en lille tå på bolden før modstanderen får den)
Kewell/Gonzales (også en super venstrekant med en hurtig spiller og en mere tekniskbaseret)

Crouch (targetmanden der også kan spille på jorden, enhvers forsvarspillers mareridt.)
Bellamy (Bliver spændende at følge, håber han kan holde sig ude af problemer og vise det spil han kan)

OBS: jeg ved godt der mangler spillere som Luis Garcia og Zenden og forhåbentlig kommer der en ny angriber også, men det viser bare styrken på holdet at jeg kan udelukke så gode spillere, som dog vil få en masse kampe, takket vare Rafas store rotationssystem
« Seneste Redigering: 27 Jul 2006, 02:10 af gerre » Logged

Kimu
Landsholdsspiller
******

Offline Offline

 
Sv: Liverpool Tråden
« Svar #25: 27 Jul 2006, 10:10 »

Fantastisk sign af Pennart. Tror helt sikket nok at han skal blive guld værd. Liverpool gik efter Alves men sådan skulle det ikke blive, derfor er jeg glad for at se Pennart blive hentet ind som erstatning for ham.
Pennart har også det der er brug for i den kant spiller Liverpool mangler - hurtighed, kanon godt indlæg, godt skud på mål og god til at gå tilbaglinien. Er sikker på at han bliver en succes i Liverpool.

Som gerre stiller holdet op er der ingen tvivl om at holdet er blevet stærkere, over hele linien. Tror at hvis titlen ikke kommer hjem til Liverpool i år, så æder holdet sig helt sikkert tættere ind på Chelsea rent pointmæssigt.

Du må ikke glemme Fowler i angrebet gerre, tror vi kommer til at se meget til ham. Han er i rigtig god form pt og meget tyder kun på den bliver bedre og på Rafa lyder det også til at han bare bliver bedre og bedre. Så GOD vender tilbage med storstyrker i år  Smiley
Logged

Kimu
Landsholdsspiller
******

Offline Offline

 
Sv: Liverpool Tråden
« Svar #26: 27 Jul 2006, 10:12 »

Pennarts første interview med Liverpoolfc.tv


Before flying out to join up with his new team-mates at their training camp in Switzerland, Jermaine Pennant spoke to Liverpoolfc.tv about his dream move to Anfield.
Liverpoolfc.tv: Welcome to Liverpool, Jermaine, how happy are you to be here?

Jermaine Pennant: I'm over the moon. I've dreamt about this since I was a little boy so to actually be here and to be able to wear a Liverpool shirt and play at Anfield is a dream come true.

So you're a Liverpool fan....

Yes. My family have always supported Liverpool and I grew up watching videos of them on the television. My grandad and grandma came here in the seventies and I think Liverpool must have caught their eyes. The love of the club has spread through the family ever since.

I actually got my first Liverpool kit when I was about four years of age. John Barnes was my idol when I first started watching Liverpool but then as I got older I loved Robbie Fowler.

How did you feel when you first got told Rafa wanted to sign you?

It was a great confidence boost for me but to actually be here today and see it happening is even more thrilling. I've heard all the speculation over the last few weeks and it has been frustrating to have to wait so long. I had to remain professional because I still had a job to do at Birmingham but as soon as I found out a fee had been agreed it was the best moment of my life.

I always wanted to come to Liverpool. This is the only club I would have wanted to sign for. There's always a doubt in your mind as to whether or not it will happen because you don't know if the clubs will agree a transfer fee but I just stayed positive and believed it would happen for me. It was only yesterday when I found out the deal was on and that it was going to happen.

I don't think it has sunk in yet and it probably won't until I'm out in Switzerland with the lads training in a Liverpool jersey.

It's been well documented that the manager has been looking for a right sided player for a long time. You are now that man so what can the Liverpool fans expect from you?

I want to do what I'm good at which is getting past players down the line and getting plenty of quality crosses into the box.

The stats say you put 497 crosses into the box last season - more than any other Premiership player. With Peter Crouch and others to aim for, the right side could be productive for Liverpool this season...

Crouchie is a great target man and of course I'll be looking to make the service into the box as good as possible. I'm sure he's looking forward to it as well. I just want to work hard and improve as much as I can to play an important role for the team.This is obviously a step up for you from Birmingham, how confident are you that you can be a success here?

I'm more than confident. My best will come at this club because I am playing alongside top quality players who will only help me develop my game.

What are your thoughts on the current Liverpool team?

Over the last couple of years they've done magnificently well and there have been more signings this summer who all look really good. Obviously the captain is there as the central point of the team and there are quality players all around him. I'm looking forward to making the most of this opportunity.

Have you spoken with your new manager yet?

I've only had a quick conversation with him on the telephone but I'll be meeting up with him in Switzerland later and I'm sure we'll talk a lot more.

Things didn't work out for you at Arsenal but you're now back at a top club. Is this the level where you feel you belong?

Yes, this is the best club in the country and the best club to be at so if I can't do it here then I won't be able to do it anywhere. I've still got a long career ahead of me because I'm still young, but hopefully I'll enjoy all my good times here.

How do you reflect on your time at Arsenal when you look back now?

I enjoyed it there and learnt a lot at Highbury. I'm grateful for what I got out of my time there, but I didn't feel I was getting a chance and so I moved on. I'm here now so I think everything happens for a reason. I've certainly got no regrets about leaving Arsenal.

I'm ready for this new challenge at another top club now. I've played a lot of games in the Premiership and am definitely equipped to perform at this level.

What's your fitness like at the moment?

I feel great. We came back about a month ago at Birmingham and have been away on a pre-season tour. I'm probably about a week ahead of the other Liverpool players in terms of fitness.

So you could make your debut against Kaiserslautern this weekend..

Yes, if I'm needed. I'm fit to play.

The club have won major trophies in the last two seasons - did you watch the finals as a fan and cheer on the lads against AC Milan and West Ham?

I was away in Mauritius with my girlfriend when the Champions League final was on and I watched it along with a load of other Liverpool fans on the big screen in my hotel. When we went 3-0 down I just went back to my room feeling really disappointed. A bit later I put the match on again and saw it was 3-3. I couldn't believe it and started jumping all over the bed.

How big a dream is it of yours now to win medals as a Liverpool player?

I've come here to be successful and it'd be a great feeling if I can win trophies as a Liverpool player.

Are you hoping this move can enhance your international ambitions with England as well?

Yes, definitely, and moving to Liverpool will only help me. Playing with players of the quality at this club can only be good for my career. I couldn't be more excited.
Logged

Kimu
Landsholdsspiller
******

Offline Offline

 
Sv: Liverpool Tråden
« Svar #27: 27 Jul 2006, 10:18 »

Så ser det ud til at Liverpool er på vej til at får den ekstra angriber som Rafa vil have, og Feyenoords Dirk Kuyt ser ud til at være den angriber efter mange måneders rygter som også har sendt ham til Liverpool.
Capture of £10m Kuyt will complete Liverpool signings
By Jason Burt
Published: 27 July 2006

Liverpool were in talks last night to complete the £10m signing of the Dutch striker Dirk Kuyt. The player's agent, Rob Jansen, is understood to have travelled to meet the club's representatives after Rafael Benitez rekindled his interest in the Feyenoord captain.

The move for Kuyt by the Liverpool manager followed the completion of Jermaine Pennant's transfer from Birmingham City yesterday. The 23-year-old right-winger agreed a four-year deal for a fee of £6.7m, with £300,000 dependent on appearances.

There are also believed to be other clauses which would push the total fee closer to Birmingham's original £8m valuation - way above Liverpool's first offer of £3.5m. Twenty-five per cent of the fee is due to go to Arsenal who had a sell-on clause for the player.

The former England Under-21 winger, who cost Birmingham £3m last year, is now expected to fly out to join Liverpool's Swiss training camp and make his debut on Saturday against Kaiserslautern in Liechtenstein.

"If I'm needed, I'm fit to play," Pennant said. "I've dreamt about this since I was a little boy. My best will come at this club because I am playing alongside top-quality players who will only help me develop my game.

"This is the best club in the country and the best club to be at so if I can't do it here then I won't be able to do it anywhere."

The package, the structure of the deal and the fact that Liverpool will now drop their interest in Daniel Alves, who Seville wanted £12m for, means that Benitez has been given leeway in his attempts to secure long-term target Kuyt. His hand has also been strengthened by the 26-year-old's desire to leave Dutch football and move to England and, more significantly, because Feyenoord have failed to drum up any interest from other Champions' League clubs following Kuyt's disappointing displays in the World Cup.

Feyenoord had hoped to create an auction for Kuyt, who was close to joining Tottenham Hotspur last year and has also interested Newcastle United as well as several Spanish clubs, in the hope of securing £14m.

Benitez is also close to agreeing a deal to sell Djimi Traoré to Charlton Athletic for £1m, after the Addicks missed out on Middlesbrough's Franck Queudrue, with Salif Diao also on trial at The Valley. The arrival of Fabio Aurelio has hastened Traoré's departure and his agent, Willie McKay, confirmed yesterday that a deal should be completed this week.

Benitez also intends to sell the goalkeeper Jerzy Dudek and the defender Jan Kromkamp although his attempts to interest Feyenoord in a players plus cash deal involving the pair has failed. Kromkamp is more likely to move to PSV Eindhoven.

Liverpool would prefer not to pay as much as £10m for Kuyt and had hoped to do a deal for around £8m but his arrival will complete Benitez's acquisitions this summer following on from the signings of Craig Bellamy, Gabriel Paletta, Mark Gonzalez and Aurelio.

After letting Fernando Morientes and Djibril Cissé move on, Benitez had flirted with the idea of trying to take Juventus's David Trezeguet, possibly on loan, but has decided to go back for Kuyt because he fits the bill of the kind of hard-working, powerful striker that he is seeking.

Liverpool had previously inquired about Darren Bent but were put off by the asking price. The striker has since signed a new, improved deal at Charlton, who also announced yesterday that the goalkeeper Scott Carson and 18-year-old winger Paul Anderson, a star of the club's FA Youth Cup-winning side last season, had agreed new long-term deals.
Logged

gerre
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: Liverpool Tråden
« Svar #28: 27 Jul 2006, 12:42 »

Du må ikke glemme Fowler i angrebet gerre, tror vi kommer til at se meget til ham. Han er i rigtig god form pt og meget tyder kun på den bliver bedre og på Rafa lyder det også til at han bare bliver bedre og bedre. Så GOD vender tilbage med storstyrker i år  Smiley

Ja hvordan kunne jeg dog glemme Fowler. Han vil bevise at han stadig kan score mål. Noget som han ikke kan ifølge alle der ikke er liverpoolfan.

Dejligt med en ny angriber, bliver spændende at følge Kuyt. forhåbentlig får han mere succes end Moro og Cisse, hvilket jeg også tror han gør. 4 angribere der allesammen er meget forskellige, så Rafa har ihf nok muligheder i angrebet, specielt når man tænker på hans store glæde for et system med kun 1 angriber Opstemt 
Logged

gerre
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: Liverpool Tråden
« Svar #29: 05 Aug 2006, 00:27 »

ja så er det man bør blive urolig når holdet i noget nær stærkeste opstilling taber 5-0 mod Mainz 5 dage før cl kvalifikationen
Logged

Sider: 1 [2] 3 4 ... 1222 Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010