home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I dag kl. 00:34:22 Rottenburg Spillersøg... Søger spiller-tråden
29 Maj 2020, 21:54 Broen13 Idéfabrikken [51] Din Vej 2019
29 Maj 2020, 18:52 Ninja777 Blogs #24 - Det sydøstasiati...
25 Maj 2020, 16:42 Ninja777 Blogs [55]Boldklubben af 1893
25 Maj 2020, 13:02 valverde4ever Klubsøgnin... AGF
25 Maj 2020, 08:49 Gilly Challenges JFTM 2020: Gilly
24 Maj 2020, 22:03 Lisdorf Blogs #18 Verdens Kedeligste...
Antal Registrerede Brugere: 21477
  0 Brugere, 313 Gæster Online.

Indlæg: 1127938 over 31046 Emner
Nyeste Bruger: igevyc
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Andre Managerspil
| |-+  Nostalgi
| | |-+  FM2009
| | | |-+  Kategori: Blogs FM2009
| | | | |-+  #19 Et afgørende slutspil | Catanzaro - En klub uden historie
0 Brugere og 2 Gæster læser i øjeblikket dette emne.
Sider: 1 [2] 3 4 ... 7 Udprint
Forfatter Emne: #19 Et afgørende slutspil | Catanzaro - En klub uden historie  (Læst 29250 gange)
adam93
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: #3 Trupgennemgang | Catanzaro - En klub uden historie
« Svar #15: 08 Apr 2009, 13:21 »Formen finpudses


Siden sidste gang i hørte fra os, er der sket meget. Mange ting er blevet bekræftet, nye ansigter ses på træningsbanen, men vigtigst af alt; gode resultater. Vi er midt i august måned, og de snu kan regne ud, at der er blevet spillet venskabskampe.
Det er blevet til seks af slagsen, og jeg vil – uden at afsløre for meget – sige, at det er gået en anelse over forventning.

Venskabskampene, eller forberedelseskampen e om man vil, har været mod seks italienske hold. 3 Serie C1-hold, to lavere rangerende-hold, og et enkelt reservehold. Første test var vi begge meget spændt på, og der blev stillet mange spørgsmål inden kampen, hvordan fungerede spilsystemet? Hvilke roller på banen har de forskellige spillere? Hvem skiller sig ud? Modstanderen hed Paternó, og de spiller i en lavere liga, så vi havde en klar forventning om en sejr. En bundsolidt forsvar, blandet med en stormende offensiv gjorde, at klubben fra Sicilien kunne tage hjem med et nederlag på tenniscifrene 0-6. Vi skabte 23 chancer, hvoraf 11 af dem var indenfor rammen – dette er fuldt ud tilfredsstillende, og da vi formåede at holde dem på blot fire chancer, gik vi fra banen med løftede ansigter, velvidende om at dette var et super resultat. Målene blev scoret af fem forskellige spillere, og kampens spiller blev boksspilleren Nicola Falomi.

Næste kamp var mod endnu et lavere rangeret hold, Morro d’Orco. Denne sejr blev kørt lige så stille hjem, og efter en fremragende kamp af den dobbelte målscorer på den offensive midtbane, Francesco Corapi, blev 2-0-sejren en realitet. Igen producerede vi masser af chancer og holdte dem på få.
De to næste kampe blev som blandede bolsjer. Den ene var mod Romas reservehold, hvor vi efter udmærket spil blev besejret 2-0. En lille skuffelse var det selvfølgelig, men de var os overlegne, og vi er glade for mængden af chancer vi skabte.
Derefter ventede S.P.A.L, som havde taget den lange tur fra nordvest Italien, og ned til ”hælen af støvlen”, for at rejse hjem igen med et uventet nederlag. SPAL ligger i Serie C1, hvilket jo er en liga højere end os. Derfor håbede vi på uafgjort, men med oprykning som målsætning, havde vi en lille forventning om at vi ville kunne spille op med dem. Vi spillede en middelmådig kamp, og producerede kun det halve i antal af chancer kontra de andre kampe. Alligevel formår vi at holde defensiven, og via vores effektivitet hiver vi en smal 2- 1 sejr i hus. Bestemt tilfredsstillende. De to sidste kampe var mod to Serie C1-hold, og da vi havde prøvet kræfter med et hold fra denne liga en gang, havde vi fået blod på tanden.

Den anden sidste testkamp, var mod Gallipoli. Efter et stort overtag i chancer, dog med lidt manglende effektivitet, vandt vi 2-0. Endnu engang viser vi, at vi hører til i Serie C1, og vi bliver mere og mere fortrøstningsfulde med hensyn til vores målsætning; oprykning. Generalprøven blev en mere blandet succes. Sorrento gæstede ”Nicola Ceravolo”, og selvom de gik ind til kampen som favoritter, skulle der et par dramatiske scener til, før en underholdene 0-0’er blev trukket i land. Med 17 chancer burde Sorrento have bragt sig foran, men med en storspillende keeper, kunne vi lettede gå i omklædningsrummet med en uafgjort – vi var tilfreds.

Formen er nu finpudset, og vi mener bestemt at alt rusten er væk. Vi ser frem til vores første sæson i Catanzaro FC med løftede hoveder.
Logged

Tjek min blog om LLM-holdet Catanzaro FC:

Catanzaro - en klub uden historie

adam93
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: #4 Formen finpudses | Catanzaro - En klub uden historie
« Svar #16: 11 Apr 2009, 18:34 »

No comments? Smiley

Efter et par dejlige julefrokoster er jeg tilbage bag tastaturet, og er i gang med næste update!
Logged

Tjek min blog om LLM-holdet Catanzaro FC:

Catanzaro - en klub uden historie

Blackstone
Landsholdsspiller
******

Offline Offline

 
Sv: #4 Formen finpudses | Catanzaro - En klub uden historie
« Svar #17: 11 Apr 2009, 19:31 »

Jo her kommer lige nogle kommentarer fra mig.
Absolut et spændende klubvalg og et par(eller flere) gode updates.
Nogle ok resultater i venskabskampene.
Du skriver at nye ansigter ses på træningsbanen, men har ikke skrevet noget om dem, kommer det eller hvad?
Ser frem til og glæder mig til flere updates fra jer af eller dig, da det er dig der skriver dem.

Vh.Blackstone
Logged

adam93
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: #4 Formen finpudses | Catanzaro - En klub uden historie
« Svar #18: 11 Apr 2009, 20:49 »

Jo her kommer lige nogle kommentarer fra mig.
Absolut et spændende klubvalg og et par(eller flere) gode updates.
Nogle ok resultater i venskabskampene.
Du skriver at nye ansigter ses på træningsbanen, men har ikke skrevet noget om dem, kommer det eller hvad?
Ser frem til og glæder mig til flere updates fra jer af eller dig, da det er dig der skriver dem.

Vh.Blackstone

Mange tak..
Ja, transferupdaten er ved at blive skrevet, og kommer i løbet af i aften/ i morgen..
Logged

Tjek min blog om LLM-holdet Catanzaro FC:

Catanzaro - en klub uden historie

adam93
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: #4 Formen finpudses | Catanzaro - En klub uden historie
« Svar #19: 12 Apr 2009, 00:06 »

Nye ansigter græsser i Catanzaro


01.09.2008 | Transfers


Sæson 08/09 er to måneder gammel, og transfervinduet er nu lukket. Det har været et spændende og succesrigt
vindue for Catanzaro FC, som har hentet hele syv spillere til klubben. En spiller har forladt Nicola Ceravolo, og dette var endda på en fri transfer. Vi har formået at holde lønbudgettet, trods de mange indkøb – dette kan vi dog specielt takke vores moderklub Calcio Catania for.


Jeg vil nedenfor liste de nyhandlede spillere op:
Moussa Diarra var den første spiller, som blev præsenteret i Nicola Ceravolo’s presselokale. Moussa var i forvejen Catanzaro-spiller, dog på en lejeaftale. Vi kendte derfor Moussa’s kvaliteter, og da han havde en klausul i sin lejekontrakt, var det muligt at få ham billigt. Han er en lille hurtig driblestærk angriber fra Elfenbenskysten, og vi er yderst tilfredse med at have U19-landsholdspilleren fast bundet til klubben på en 3-årig kontrakt.
Moussa Diarra fra Sampdoria til Catanzaro.
Pris: 10.000 €Francesco Corapi var den næste spiller, som blev bundet til Catanzaro i et par år. Ligesom Diarra var Corapi på en lejeaftale i Catanzaro, og derfor kunne vi få ham usædvanlig billigt.  Den 23-årige italiener er offensiv midtbanespiller, og hans forcer er hans hurtighed og teknik. Vi er yderst fornøjet ved at få Corapi tilbage til hans hjemmeklub. Corapi er født i Catanzaro, og har spillet i klubben i sin ungdom, inden han tog på en femårig togt rundt i Italien, hvorefter han som sagt igen er tilbage.
Francesco Corapi fra Benevento til Catanzaro.
Pris: 3.000 €


Lorenzo Calabrese var næste nyindkøb. Lorenzo var på fri transfer, og da vi manglede en defensiv midtbane, slog vi til. Calabrese er ung, men mental stærk. Han blev afskediget af sin tidligere klub Pescara fra midten af Italien. Midtbanespilleren er født i Rom, og han har udtalt, at han glæder sig til at tørne ud for Catanzaro FC. Han blev hentet på en 3-årig aftale, og vi er lykkelige for, at vi har fået en god defensiv midt, som vi har søgt.
Lorenzo Calabrese fra fri transfer til Catanzaro.
Pris: 0 €


Pierluigi Borghetti er næste navn på listen. Vi manglede en alsidig højreback, og da vi så Pierluigi på Crotone’s salgsliste, slog vi til. Den italienske højreback kan også spille i centerforsvaret. Han er ikke en typisk højreback, da han er meget defensivt orienteret, men med speciale i tackling, markering og hovedspil er han bestemt en værdig centerforsvar også. Vi har sikret os Borghetti på en 2-årig lang kontrakt, hvor han bliver lønnet med 600 € om ugen.
Pierluigi Borghetti fra Crotone til Catanzaro.
Pris: 18.000 €Udover disse fire nyindkøb er der blevet lejet tre spillere i moderklubben Calcio Catania. Det er Francesco Millesi, Vincenzo Ferrante og Fabio Sciacca. Millesi bliver ligaens klart bedste spiller, da han er næsten i Serie A-klasse. Vi ser frem til at bruge ham på venstrefløjen, og håber på at beholde ham endnu en sæson. Ferrante løser vores målmandsproblem. Vi har simpelthen ikke kunne finde en nævneværdig keeper, og da Ferrante er en ganske udmærket målmand, sagde vi ”ja tak” til at leje ham en sæson. Sciacca er defensiv midt, og skal aflaste Calabrese, som med sine 19 år stadig er ung og uerfaren. Alle disse tre spillere er ligaens absolutte stjerner. Spillernes løn bliver hele sæsonen betalt af Catania, så vi har gjort tre superhandler i at låne disse spillere kvit og frit.
Francesce Millesi, Vincenzo Ferrante og Fabio Sciacca fra Catania til Catanzaro på en lejeaftale.
Pris: 0 € kontraktsum, og spillernes løn bliver 100% betalt af Catania.
En enkelt spiller har forladt klubben. Stefano Aliperta er navnet. Han var en nyopkommet ungdomsspiller, som ganske enkelt ikke havde et godt nok potentiale.
Logged

Tjek min blog om LLM-holdet Catanzaro FC:

Catanzaro - en klub uden historie

adam93
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: #5 Nye ansigter græsser i Catanzaro | Catanzaro - En klub uden historie
« Svar #20: 13 Apr 2009, 14:18 »CuptriumfI den italienske Serie C er der et ligaforløb, men også en cup. Cuppen har en anderledes struktur end de fleste, da der også er gruppespil med. Serie C Cup er navnet, og den indeholder hold fra både Serie C1 og Serie C2. Bestyrelsen forventede at vi nåede videre fra gruppespillet i denne cup, men det var nu ikke så let igen. I gruppespillet er der fem hold i hver gruppe, og kun vinderen af puljen går videre til knock-out-spillet. Dog går
de 6 bedste toere også videre.

Vi var yderst tilfreds med lodtrækingen, som sendte os i gruppe med fire fra vores egen liga, Serie C2/C. Gela, Vibonese, Vigor Lamezia, Igea Virtus. Gela og Vigor Lamezia var klart topseedet, og med en seedning i midten af gruppen, skulle vi virkelig præstere for at gå videre.
Slutstilling Serie C Cup Gruppe O

PosHoldKVUTM.F.P
1.Gela4220+58
2.Catanzaro4211+47
3.Vigor Lamezia4040+04
4.Vibonese4112-54
5.Igea Virtus4022-42

Første modstander var Vibonese på hjemmebane. Dette var vores første tællende kamp som manager i Catanzaro, så vi var spændte på at se hvordan spillerne klarer sig. Vibonese var seedet som bundproppen, så vi havde en klar forventning om en sejr. Fra kampens start havde Vibonese bolden mest, og vi kom aldrig rigtig i boldbesiddelse. Heldigvis udnyttede vi vores held, og da vi efter tolv minutters spil fik et tyndt straffespark, slog vi til. Caputo var manden der skød bolden køligt i nettet til Catanzaro føring 1-0. Der skulle gå yderligere tyve minutter , inden måltavlen skiftede cifre. Igen var det til vores fordel, og med to hurtige mål bragte Millesi os i front 3-0. Siden da blev kampen aldrig spændende, og med slutresultatet 4-1 kunne vi gå fra banen med løftede hoveder.
De to næste kampe var mod Gela og Vigor Lamezia, de to topseedede hold. Begge kampe var på udebane, og bragte desværre kun 1 point med hjem til Catanzaro, sammenlagt. Vi burde have vundet mod Vigor Lamezia, men da de to minutter inde i overtiden banker en kanonfrispark af sted, ender kampen 1-1. Kampen i Gela var en dårlig spillet kamp, med masser af fejl. Vi fik aldrig spillet til at flyde, og kunne rejse tilbage til hjembyen med et nederlag på 3-1, hvilket desværre var fuldt fortjent.

Sidste kamp i puljen blev et rent drama. Gela førte med tre point ned til os, og det ville være en stor satsning at håbe på at blive en af de bedste toere. Gela skulle rejse til Vigor Lamezia, og tabe med mindst et mål, og vi skulle vinde med 4 af slagsen hjemme mod Igea Virtus – det var kriterierne for, at vi gik videre.
Vi fuldførte vores eget arbejde, dog vandt vi ”kun” med tre, 4-1. Vigor Lamezia var spilstyrende i kampen mod Gela, men det lykkedes dem ikke at få bolden over stregen, desværre. Gela vandt fuldt fortjent gruppen, og med Catanzaro på 2. Pladsen skulle hovedregningen i gang – hvem var de bedste toere? De fleste af de andre toere havde også syv point, ligesom vi, så det var målscoren, som blev afgørende i sidste ende. Det blev tættere end vi havde troet, men med vores fantastiske sidste kamp, gik vi videre med en målscore på +4, hvilket var et sølle mål bedre end to Serie C1-hold.

Vi er utrolig godt tilfredse med holdets indsats. Vi trodsede seedningen, og viste, at vi var et hold man skulle holde øje med, i denne sæson.
Logged

Tjek min blog om LLM-holdet Catanzaro FC:

Catanzaro - en klub uden historie

adam93
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: #6 Cuptriumf | Catanzaro - En klub uden historie
« Svar #21: 13 Apr 2009, 21:46 »
Ind i rampelyset8. oktober står der på kalenderen. 6 ligakampe og en enkelt cupkamp er spillet siden sidst. Ligaen er blevet åbnet i flotteste stil,
med masser af underholdene fodbold – dog kan jeg afsløre, at det er bestemt ikke den flotteste fodbold, vi har været vidner til i Catanzaro, men derimod den mest effektive.
7 mål i 6 kampe bekræfter, at det vi har leveret, ikke har været flot spændende fodbold. Men effektiviteten har vi på vores side. Vi startede på udebane mod Noicattaro, hvor vi hev en flot 0-1’er hjem til Catanzaro. 3 point stod der stadig efter vores næste kamp. Vi fik besøg af Vibonese, som vi slog komfortabelt i cuppen, men denne gang kom de med fornyet energi – vi tabte 0-1, og med kun et skud på mål mod deres 7, var det vel fuldt fortjent, desværre.
De to næste kampe var vidt forskellige. I den første kamp mødte vi 1. seedede Manfredonia på ”Miramare”. Vi gik ind i denne kamp med en defensiv indstilling, og den blev bibeholdt hele kampen i gennem. Vores defensiv var solid, selvom de fik ekstremt mange chancer. Vi holdte vores ”0”, og fik det ene point, hvilket var det maksimale, vi kunne få ud af denne kamp. I ligaens 4. runde mødte vi et angrebsfattigt Melfi-hold på Ceravolo. Melfi kom ind til kampen med sænkede hoveder efter tre nederlag på stribe, og måtte forlade græstæppet igen med samme holdning. Vi kontrollerede fra start til slut, og med to dødboldsmål af forsvarskæmpen Roberto De Maio, fik vi fuldt udbytte af denne kamp.

De næste par kampe sikrede os to sejre, og dermed tre på stribe. Først tog vi nordpå til Barletta, hvor vi heldigt vandt 1-0. Målet blev scoret af en Barletta-spiller, efter en omgang klumpspil i feltet. Dernæst skulle vi prøve kræfter med Vigor Lamezia. Et hold som vi også mødte i cuppen, hvor det blev til en uafgjort. Denne gang kom der helt andre bolsjer i baljen, og med en tremålsføring efter blot en halv time, var kampen afgjort. 3-0 til holdet fra Catanzaro, som havde Millesi, De Maio og Diarra som målscorere.

Derudover er der trukket lod til 1. runde af Serie C Cuppen. Her var vi slet ikke heldige, og trak et topseedet Serie C1-hold, nærmere betegnet, Taranto.
Taranto kom med høje forventninger til Catanzaro. Dog gik det ikke helt efter det østitalienske hoved. Efter ti minutters jævnbyrdig spil bringer Moussa Diarra os i front, efter en fantastisk stikning fra Corapi. Taranto kom desværre hurtigt igen, og med to hurtige mål, gik vi til pause bagude 1-2. Denne stilling blev der ikke ændret på i de sidste 45 minutter, og det var nu slået fast, at vi var ude af cuppen.

Stillingen i ligaen er der dog ingen, som kan sætte en finger på. Selvom vi har spillet uinspirerende fodbold, har vi fået de point, som skal til, for at vi har sat os solidt på førstepladsen – à point med Vigor Lamezia.
Logged

Tjek min blog om LLM-holdet Catanzaro FC:

Catanzaro - en klub uden historie

patrick J
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: #7 Ind i rampelyset | Catanzaro - En klub uden historie
« Svar #22: 13 Apr 2009, 21:49 »

Rigtig flot grafik og du skriver rigtig godt! kan kun sige KIU, og så må vi håbe at der kommer flere læsere til Smiley
Logged

Bob Paisley til Alan Kennedy: "They shot the wrong Kennedy back in 1963!"

adam93
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: #7 Ind i rampelyset | Catanzaro - En klub uden historie
« Svar #23: 13 Apr 2009, 21:54 »

Rigtig flot grafik og du skriver rigtig godt! kan kun sige KIU, og så må vi håbe at der kommer flere læsere til Smiley

Mange tak Smiley

Ja, det må vi håbe, men jeg tror bare, at de skal have lidt tid Smiley
Logged

Tjek min blog om LLM-holdet Catanzaro FC:

Catanzaro - en klub uden historie

Cassano99
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: #7 Ind i rampelyset | Catanzaro - En klub uden historie
« Svar #24: 14 Apr 2009, 13:51 »

Hvordan kan du sige at Catanzaro er en klub uden historie, syntes lige du skal undersøge tingene nærmere inden du slynger den slags ud, de har faktisk spillet både i Serie B og Serie A, mere end andre klubber har gjort i Italien, de har ikke vundet det store nej, men det er stadigvæk en traditions klub i SydItalien.

De har været i Coppa Italia finalen 1 gang og to gange i semifinalen.

Klubben hed US Catanzaro blev stiftet i 1929 og gik så konkurs i 2006, hvor klubben skiftede navn til Catanzaro Calcio.
« Seneste Redigering: 14 Apr 2009, 13:54 af Cassano99 » Logged

adam93
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: #7 Ind i rampelyset | Catanzaro - En klub uden historie
« Svar #25: 14 Apr 2009, 14:04 »

Hvordan kan du sige at Catanzaro er en klub uden historie, syntes lige du skal undersøge tingene nærmere inden du slynger den slags ud, de har faktisk spillet både i Serie B og Serie A, mere end andre klubber har gjort i Italien, de har ikke vundet det store nej, men det er stadigvæk en traditions klub i SydItalien.

De har været i Coppa Italia finalen 1 gang og to gange i semifinalen.

Klubben hed US Catanzaro blev stiftet i 1929 og gik så konkurs i 2006, hvor klubben skiftede navn til Catanzaro Calcio.

Jeg har skam undersøgt sagerne, og har en god portions baggrundsviden.
Holdet har aldrig vundet noget, godt nok har de været i en enkelt finale, og i serie a og b, men de har ikke præsteret nogle resultater, der er værd at nævne. På den måde mener jeg ikke, at de har nogen histore.

Og forresten, de skiftede navn til Catanzaro FC.
Logged

Tjek min blog om LLM-holdet Catanzaro FC:

Catanzaro - en klub uden historie

Dusty78DK
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: #7 Ind i rampelyset | Catanzaro - En klub uden historie
« Svar #26: 14 Apr 2009, 14:36 »

Jeg følger også lidt med i denne blog, da det er spændende at se hvad en "kollega" kan få ud af et andet italiensk LLM hold.

Dine updates er måske liiiige en tand for tunge at læse, men det er bare min smag.

Jeg læser i hvert fald med  Thumbs Up
Logged

adam93
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: #7 Ind i rampelyset | Catanzaro - En klub uden historie
« Svar #27: 14 Apr 2009, 15:14 »

Jeg følger også lidt med i denne blog, da det er spændende at se hvad en "kollega" kan få ud af et andet italiensk LLM hold.

Dine updates er måske liiiige en tand for tunge at læse, men det er bare min smag.

Jeg læser i hvert fald med  Thumbs Up

Dejligt at høre Smiley

Okay, jeg vil forsøge at gøre updates lidt kortere og præcise - hvis det er på den måde du mener Smiley

Tak for den konstruktive kritik.
Logged

Tjek min blog om LLM-holdet Catanzaro FC:

Catanzaro - en klub uden historie

Cassano99
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: #7 Ind i rampelyset | Catanzaro - En klub uden historie
« Svar #28: 14 Apr 2009, 23:06 »

Jeg har skam undersøgt sagerne, og har en god portions baggrundsviden.
Holdet har aldrig vundet noget, godt nok har de været i en enkelt finale, og i serie a og b, men de har ikke præsteret nogle resultater, der er værd at nævne. På den måde mener jeg ikke, at de har nogen histore.

Og forresten, de skiftede navn til Catanzaro FC.

De hedder Catanzaro Calcio, tjek hjemmesiden http://www.catanzarocalcionews.it/news.php der er ingen Catanzaro tilhængere der kalder Klubben FC Catanzaro det er i logoet der står FC Catanzaro,men tilhængerne har altid klubben det som de blev stiftet i tidernes morgen altså Catanzaro Calcio og klart har de ikke historie som andre Italienske klubber, men som jeg skrev de har spillet i Serie A det er mere end andre klubber har gjort i Italien, nu kommer jeg selv fra Italien så jeg ved godt hvad klubber der har været oppe i de store rækker og ikke har  Thumbs Up
Logged

Blackstone
Landsholdsspiller
******

Offline Offline

 
Sv: #7 Ind i rampelyset | Catanzaro - En klub uden historie
« Svar #29: 14 Apr 2009, 23:31 »

En rigtig fed blog.
Jeg læser ihvertfald med og bliver ved med det.
Det er gode resultater du har leveret!, bliv ved med det!.
Kan godt være at du har spillet uinspirerende fodbold, men det er nu en gang resultaterne der tæller, så hellere spille uinspirerende og vinde end at spille lækker fodbold og så tabe alligevel, hvis jeg skal sige det lidt firkantet.

Godt gået og  Thumbs Up herfra.
Jeg ser frem til og glæder mig til næste update.

Vh.Blackstone
Logged

Sider: 1 [2] 3 4 ... 7 Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010