home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I dag kl. 01:24:04 yzodepo Blogs Эфф&...
I går kl. 22:35:13 Bubbles Challenges SAF
I går kl. 14:53:47 Herlev Træningsbanen Spillere i dårlig form
I går kl. 12:52:31 Broen13 Blogs #3 Yet again Balkan is...
I går kl. 12:52:04 Broen13 Træningsbanen Generel træning
02 Feb 2023, 14:46 jonesg Omklædning... Hjælp til opdatering
27 Jan 2023, 09:49 fritzfarlig Skadestuen Udlån af spillere
Antal Registrerede Brugere: 22310
  3 Brugere, 324 Gæster Online.

Indlæg: 1131878 over 31315 Emner
Nyeste Bruger: yzodepo
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Andre Managerspil
| |-+  Nostalgi
| | |-+  Kategori: Blogs fra de ældre udgaver
| | | |-+  The Saint's Alive
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: 1 ... 29 30 [31] Udprint
Forfatter Emne: The Saint's Alive  (Læst 59974 gange)
KongFjong
Landsholdsspiller
******

Offline Offline

 
Sv: The Saint's Alive
« Svar #450: 05 Nov 2008, 20:34 »

Er det noget med, at man skal lægge hovedet på skrå og knibe øjenene sammen og så kommer der et billede af en skonnert til syne? Opstemt

Men som sædvanlig god læsning. Man må sige, at der er blevet vendt op og ned på tingene en del steder.LOL den kommentar har jeg så ikke læst nu, god humor Smiley
Logged


KongFjong
Landsholdsspiller
******

Offline Offline

 
Sv: The Saint's Alive
« Svar #451: 05 Nov 2008, 20:52 »

2025/26
Min 19. sæson i managersædet i TNS, blev en solid en af slagsen. Et mesterskab blev det til, ud over trofæerne i både FAW League Cup og FAW Welsh Cup, mens vi måtte nøjes med æren som Runners Up i Premier Cup, hvor Wrexham viste sig at være for stærke.

Det blev en sæson, hvor vi spillede en masse kampe, syv helt præcist, uafgjorte i ligaen og derfor var forspringet "kun" på seks point da de 34 kampe var spillet, ned til Neath Athletic.

I europæiske sammenhænge, blev det igen til deltagelse i Champions League gruppespillet. Efter samlede sejre over først Zilina (4-1) og Sarajevo (8-0) i 2. og 3. kvalrunde, stod den på voldsom modstand i Gruppe A, hvor Fenerbahce, Tottenham og Lazio var modstanderne. Og lad det være sagt med det samme: Vi fik ikke et ben til jorden. Ét sølle point i seks kampe, sikret i den sidste kamp i gruppen hjemme mod Tottenham der allerede var videre, var hvad det kunne blive til, og en målscore på 6-20. Et bevis på hvor skidt en oplevelse det blev i den turnering det år.

Samlet topscorer for os det år, blev Luiz Antônio (Nu i Litex) der scorede 26 mål. Han blev også liga-topscorer for os med 15 mål, samtidigt med at han blev kåret til Årets Spiller af klubbens fans.

Efter sæsonen kunne vi også, for første gang i syv sæsoner konstatere, at klubbens reputation var styrket, om end det var meget begrænset. men trods alt rart at vi fik stoppet nedturen.
Logged


KongFjong
Landsholdsspiller
******

Offline Offline

 
Sv: The Saint's Alive
« Svar #452: 06 Nov 2008, 13:39 »

2026/27
Sæsonen 2026/27 blev endnu en forsættelse af vores dominans i walisisk fodbold. For 5. sæson i streg, og for 18. gang i alt, strøg vi til tops i ligaen. Mesterskabet blev sikret endegyldigt i sidste runde, og med et forspring på fire point til Neath Athletic, blev det et af de tætteste mesterskaber længe.

Det blev kun til et trofæ yderligere i sæsonen, da vi vandt finalen i Welsh Cup med 2-0 over Rhyl. Finalen i Premier Cup blev for andet år i træk et antiklimaks for os, da Wrexham slog os 2-3, på et mål i sidste minut. League Cup blev en kortere fornøjelse end normalt for os i denne sæson. Med et 0-2 nederlag i kvartfinalen til Welshpool, formåede vi ikke at forsvare trofæet for 8. sæson i træk.

I Europa blev det til deltagelse i UEFA Cupens gruppespil. Kvalifikationen til gruppespillet i Champions League glippede, da Wisla Krakow sendte os ud med et samlet nederlag på 3-4, efter vi havde tabt første opgør i Polen med 1-2. I returopgøret kom vi foran 2-0 og følte os måske for sikre på den samlede sejr, da Wisla reducerede til 1-2 seks minutter før tid, og kampen derfor skulle ud i forlænget spilletid. Fire minutter inde i den forlængede spilletid, scorede polakkerne det afgørende mål.

Det gav to kampe mod tjekkiske Brno i 1. runde af UEFA Cupen, og her formåede vi, på trods af at forsvaret endnu engang viste store svagheder, at slå os igennem med en samlet sejr på 6-4. I gruppespillet kom vi til kort, da vi kun formåede at hente et enkelt point, på trods af at modstanden på forhånd ikke virkede skræmmende på forhånd. 1-1 hjemme mod Salzburg i først kamp var hvad det kunne blive til, mens 0-5 ude mod Besiktas, 3-4 hjemme mod Celta og 1-2 ude mod BATE Borisov, gjorde oplevelsen mindre spændende.

Denne års deltagelse i Europa kostede os en masse koefficient-point, fordi den sæson der røg ud af regnskabet, var den suveræne 2021/22 sæson, hvor vi kom videre til 1. knockout-fase, og var ganske tæt på at slå Inter ud. Derfor mistede vi også et hold i Europa (Well, gjorde vi faktisk allerede sæsonen før), og vi mistede også så mange point, at vi nu ikke røg direkte i 3. kvalrunde i CL.

Fabien Gastien fik endeligt bevist hans værd i denne sæson. Den store angriber, blev både samlet og liga-topscorer, med 31 mål i ligaen og 41 mål i alt. At hans sæson blev krydret med 14 oplæg og 11 kåringer til Kampens Spiller, samt et karaktersnit på 7,75, retfærdiggjorde bare yderligere at klubbens fans, kårede ham til Player of the Year.
« Seneste Redigering: 06 Nov 2008, 13:42 af KongFjong » Logged


KongFjong
Landsholdsspiller
******

Offline Offline

 
Sv: The Saint's Alive
« Svar #453: 07 Nov 2008, 20:06 »

2027/28
2027/28 blev en af de bedre sæsoner i mine 21 år i TNS. Fire titler blev det til, dvs. vi vandt samtlige hjemlige turneringer, mens det lykkedes os at hive 3. pladsen i vores Champions League gruppe hjem, og dermed videre avancement til knockout fasen i UEFA Cupen. Her blev det dog hurtigt til endestationen, da den første modstander her hed Portsmouth, et af de bedste hold i Europa.

Det var dog ikke fordi vi gav op uden kamp. De havde uden tvivl undervurderet os i den første kamp på deres bane, Solent Stadium. For med syv reserver på banen fra start, gav de os en chance, som vi formåede at udnytte på bedste vis, til en 2-1 sejr på udebane og et rigtig godt udgangspunkt før returkampen hjemme på Hjort Park.

Til returkampen valgte de at stille op med hele kavalariet, og det gav, desværre, bonus for dem da de hev en 3-1 sejr i land, og samlet vandt 4-3. Det var dog en helt lige kamp, hvor vi med lidt mere skarphed, bl.a. brændte vi et straffe i sidste minut, kunne have snuppet billetten videre i turneringen.

I den hjemlige liga, endte vi med at hive uldet i land, efter en intens kamp med Llanelli, der på imponerende vis, formåede at følge med os hele vejen, på trods af at vi kun tabte 10 point undervejs (to uafgjorte og to nederlag). Med et forspring på sølle tre point hev vi det 18. mesterskabstrofæ i land.

I Premier Cup, lykkedes det os endeligt, efter to finalenederlag i træk, at genvinde trofæet med en 3-0 sejr i finalen mod Wrexham. Med en 4-0 sejr over Neath Athletic, hev vi trofæet hjem i League Cup, hvor vi sidste år kun nåede kvartfinalen, mens vi med samme cifre, besejrede Airbus i Welsh Cup finalen, og dermed vandt denne turnering for tredje sæson i træk.

Med 21 sæsoner i klubben, er det tid til et overblik over hvordan det er gået i de forskellige turneringer hidtil:

Premier League
Guld19
Sølv1
Bronze1
Logged


enged
Gæst
 
Sv: The Saint's Alive
« Svar #454: 12 Nov 2008, 02:37 »

Kunne man evt komme til at se reputation og den slags statistikker for nuværene sæson? Smiley

Super blog forresten Wink jeg kan godt lide din opsætning, ikke alle mulige billeder og farvet tekst i midten Wink
Logged

KongFjong
Landsholdsspiller
******

Offline Offline

 
Sv: The Saint's Alive
« Svar #455: 21 Nov 2008, 13:50 »

2028/29
For anden sæson i træk, lykkedes det os at hente samtlige hjemlige trofæer. De to finaler i hhv. League Cup og Welsh Cup blev endda begge vundet i helt suveræn stil med 7-0 sejre over hhv. Neath Athletic og Airbus. Finalen i Premier Cup, blev vundet med 2-1 over Swansea. I ligaen startede vi noget svagt ud, med to nederlag i de første tre kampe, hvilket vidst aldrig er sket i min tid i klubben.

Vi fik dog samlet os sammen, og i de sidste 31 kampe, tabte vi ikke en eneste og spillede kun uafgjort tre gange, og vandt ligaen med et forspring på 14 point til Airbus. For anden sæson i træk, blev Ralf Bruns både liga- og generel topscorer og scorede titlen som Årets Spiller af klubbens fans, mens islandske Andri Einarsson tog sig af flest oplæg.

Det var også sæsonen hvor der blev sat ny tilskuerrekord på Hjort Park, da den nye kapacitet på 19.250 pladser blev udnyttet 100% til UEFA Cup kampen mod PAOK Saloniki i 1. runde. En kamp vi i øvrigt vandt 2-1, for derefter at slå dem 5-3 på udebane i returkampen.

Kampen i UEFA Cupens 1. runde, var et resultat af et samlet nederlag til Red Star Belgrade i 3. runde af CL kvalifikationen, efter vi ellers havde vundet 2-0 på udebane i den første kamp, blot for at smide det hele væk med et 1-3 nederlag hjemme i returkampen. Vi gik temmeligt sikkert videre fra UEFA Cupens gruppespil, selvom puljen bød på kvalificeret modstand som bl.a. Liverpool, Anderlecht, Basel og Metalurg Donetsk. Med to sejre og to uafgjorte, var der rigeligt med afstand ned til Basel og Anderlecht på 4. og 5. pladsen.
Logged


jeppehvid
Lilleputspiller
*

Offline Offline

 
Sv: The Saint's Alive
« Svar #456: 22 Dec 2022, 16:11 »

Halløj.
Jeg har selv en for kærlighed for TNS, som jeg blandt andet vandt Champions League med i Championship Manager 03/04.
Jeg kunne nu godt tænke mig at vende tilbage i FM 23 i et lidt andet format hvis det findes.

Ved I om der findes en database hvor man kan spille med en walisisk klub fra de walisiske ligaer som er flyttet til det engelske liga system, men stadig deltager i den walisiske FA Cup (således man har en genvej til Europa. Eller en database hvor en af de waliske klubber der spiller i det engelske ligasystem hvor de deltager i den walisiske FA cup Smiley
Logged

Sider: 1 ... 29 30 [31] Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010