home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I dag kl. 10:26:46 Broen13 Challenges The real SAF Challenge
20 Nov 2024, 11:53 ydersog Klubsøgnin... Brighton & Hove Albion
19 Nov 2024, 11:24 Lars Pedersen Omklædning... Ang. Spcs
14 Nov 2024, 20:58 andersnomanni Blogs SAF Challenge
24 Okt 2024, 21:05 Broen13 Blogs Rejsen gennem Portugal
24 Okt 2024, 17:05 Bubbles Blogs #2 - Et sidste save - ...
17 Okt 2024, 23:31 Svartowiz Omklædning... Sommer opdatering
Antal Registrerede Brugere: 23454
  2 Brugere, 1243 Gæster Online.

Indlæg: 1132949 over 31382 Emner
Nyeste Bruger: concordemayfai...
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Andet
| |-+  Kategori: Baren
| | |-+  Den Store Mad-Tråd
0 Brugere og 2 Gæster læser i øjeblikket dette emne.
Sider: 1 ... 13 14 [15] Udprint
Forfatter Emne: Den Store Mad-Tråd  (Læst 44478 gange)
ItaliensLarsen
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Den Store Mad-Tråd
« Svar #210: 27 Sep 2010, 15:42 »

Nogen der kender en nem og hurtig pasta ret?

Spaghetti carbonara?
Logged


knudsen_0
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Den Store Mad-Tråd
« Svar #211: 27 Sep 2010, 16:06 »

Nogen der kender en nem og hurtig pasta ret?

Pasta og hurtig tomat-bacon-sauce Smiley
Logged

Vuelve la ilusión

Jyden
Gæst
 
Sv: Den Store Mad-Tråd
« Svar #212: 27 Sep 2010, 16:16 »

Tak for de mange forslag, det blev Spaghetti carbonara
Logged

Enged
Gæst
 
Sv: Den Store Mad-Tråd
« Svar #213: 26 Sep 2011, 18:42 »

Tråden får kun lov at ligge stille i 364 dage!

Jeg vil lige dele en ret med jer, som en af mine venner lærte mig. Den er ret simpel og tager ikke ret lang tid at lave. Lad os bare kalde det Røræg Deluxe.

Omkring 3 æg pr. person. Mere eller mindre kan gøre det, afhængig af hvor sulten man er.
Creme fraiche, gerne 32%, men mindre kan gøre det.
Salt, peber og æg.
Stegemagarine.

Start med at tænde panden og smid en god klat magarine på og lad den stege.
Så slår du æggene ud i skålen, putter 1 spsk. creme fraiche i pr. æg.
Tilsæt salt, peber og karry i blandingen og pisk det sammen til der ikke er nogen klumper. Mængden er, hvad man lige føler for, jeg har endnu ikke formået at putte for meget karry i.
Så skal det bare på panden, og lad det stege mens du roder lidt rundt i det. Det skal ikke stege meget mere end 5 minutter, da det stadig skal være lidt 'snasket', når man spiser det. Det bestemmer man naturligvis selv, så man kan sagtens give det længere.
Det kan egentlig både spise som morgenmad og aftensmad, men jeg foretrækker det som tømmermændsmorgenma d.
« Seneste Redigering: 26 Sep 2011, 18:44 af Enged » Logged

Sider: 1 ... 13 14 [15] Udprint 
 



This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010