home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I dag kl. 21:38:20 g00n Blogs Minimalistic 2020
15 Maj 2025, 21:08 szukizek Blogkonkur... Blogkonkurrencen 2025 ...
15 Maj 2025, 11:37 Eraticator Omklædning... Sommer opdatering
09 Apr 2025, 19:48 andersnomanni Blogs SAF Challenge
04 Apr 2025, 14:43 valverde4ever Pro Cyclin... Cycling Career - Kan d...
27 Mar 2025, 15:21 NAsMaR Blogs Lutz Pfannenstiel FM22...
17 Mar 2025, 14:40 szukizek Træningsbanen Fm Tweak
Antal Registrerede Brugere: 23570
  0 Brugere, 591 Gæster Online.

Indlæg: 1133083 over 31388 Emner
Nyeste Bruger: mmb79493
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Andet
| |-+  Kategori: Baren
| | |-+  Den Store Mad-Tråd
0 Brugere og 0 Gæster læser i øjeblikket dette emne.
Sider: 1 ... 13 14 [15] Udprint
Forfatter Emne: Den Store Mad-Tråd  (Læst 46413 gange)
ItaliensLarsen
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Den Store Mad-Tråd
« Svar #210: 27 Sep 2010, 15:42 »

Nogen der kender en nem og hurtig pasta ret?

Spaghetti carbonara?
Logged


knudsen_0
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Den Store Mad-Tråd
« Svar #211: 27 Sep 2010, 16:06 »

Nogen der kender en nem og hurtig pasta ret?

Pasta og hurtig tomat-bacon-sauce Smiley
Logged

Vuelve la ilusión

Jyden
Gæst
 
Sv: Den Store Mad-Tråd
« Svar #212: 27 Sep 2010, 16:16 »

Tak for de mange forslag, det blev Spaghetti carbonara
Logged

Enged
Gæst
 
Sv: Den Store Mad-Tråd
« Svar #213: 26 Sep 2011, 18:42 »

Tråden får kun lov at ligge stille i 364 dage!

Jeg vil lige dele en ret med jer, som en af mine venner lærte mig. Den er ret simpel og tager ikke ret lang tid at lave. Lad os bare kalde det Røræg Deluxe.

Omkring 3 æg pr. person. Mere eller mindre kan gøre det, afhængig af hvor sulten man er.
Creme fraiche, gerne 32%, men mindre kan gøre det.
Salt, peber og æg.
Stegemagarine.

Start med at tænde panden og smid en god klat magarine på og lad den stege.
Så slår du æggene ud i skålen, putter 1 spsk. creme fraiche i pr. æg.
Tilsæt salt, peber og karry i blandingen og pisk det sammen til der ikke er nogen klumper. Mængden er, hvad man lige føler for, jeg har endnu ikke formået at putte for meget karry i.
Så skal det bare på panden, og lad det stege mens du roder lidt rundt i det. Det skal ikke stege meget mere end 5 minutter, da det stadig skal være lidt 'snasket', når man spiser det. Det bestemmer man naturligvis selv, så man kan sagtens give det længere.
Det kan egentlig både spise som morgenmad og aftensmad, men jeg foretrækker det som tømmermændsmorgenma d.
« Seneste Redigering: 26 Sep 2011, 18:44 af Enged » Logged

Sider: 1 ... 13 14 [15] Udprint 
 



This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010