FmFreaks

Football Manager 2024 => Blogs => Emne startet af: Bubbles 21 Okt 2023, 16:11Titel: #25 Mission Impossible - Hvidovre IF FM24
Oprettet af: Bubbles 21 Okt 2023, 16:11
(https://i.imgur.com/TGRXd1h.png)


Jeg vil forsøge at få Hvidovre til at overleve første sæson tilbage i superligaen og måske tilbage til toppen af dansk fodbold - Jeg har fulgt klubben som fan i tykt og tyndt igennem de sidste 20 år.

Hvidovre IF er lidt af en sovende kæmpe med flere mesterskaber. Det seneste var i 1981, så det er del år siden.

Hvis man vil have et indblik hvor stor (historisk set) klubben er, så kan man læse en udmærket artikel skrevet af Morten Bruun: https://www.sn.dk/hvidovre-kommune/den-store-fortaelling-om-hvidovre-er-vidunderlig/

Jeg indtager skikkelsen af en opdigtet tidligere landsholdsspiller, som skal føre klubben til ny storhed.

Planen med savet er i første omgang at fuldføre mission impossible og overleve første sæson i superligaen med et deltids setup. Dernæst vil jeg naturligvis forsøge at få klubben tilbage til tiden med mesterskaber  :D

Det forventes at jeg opdaterer hver måned in-game mens sæsonen står på.


Titel: Sv: #0 Mission Impossible - Hvidovre IF FM24
Oprettet af: randers-man500 21 Okt 2023, 16:14
Spændende glæder mig til at se om miraklet kan lade sig gøre


Titel: Sv: #0 Mission Impossible - Hvidovre IF FM24
Oprettet af: Bubbles 21 Okt 2023, 16:17
Citat af: randers-man500 21 Okt 2023, 16:14
Spændende glæder mig til at se om miraklet kan lade sig gøre


Det gør jeg også selv  ;D

Hvis det nu skulle ske det ikke lykkedes, så må jeg jo forsøge at få dem op igen  :c:


Titel: #1 Mission Impossible - Hvidovre IF FM24
Oprettet af: Bubbles 21 Okt 2023, 17:17
Det taktiske udgangspunkt


Bestyrelsen forventninger er heldigvis realistiske og de forventer "bare" at vi giver det et skud efter den utrolige oprykning i sidste sæson. Vi har det absolut mindste budget i superligaen.

(https://i.imgur.com/077JfN3.jpg)

Jeg vil dog gå i min forgænger (Per Frandsen) spor og ikke gå for meget på kompromis med den spillestil som i første omgang fik klubben op i den bedste række. Vi vil gerne have bolden og og presser gerne relativ højt i presspillet for at vinde bolden i gunstige positioner. Det har mundet ud i 2 taktikker med udgangspunkt i en 4-3-3, som bliver vores "standard taktik". Den anden taktik vil vi forsøge at være en smule mere defensive (dog med samme dyder). Her vil vi forsøge med den nye rolle inverted fullback. Det gør vores restforsvar bliver med en ekstra spiller. Der er ikke nogen 3 taktik endnu, men jeg forestiller mig der skal skabes en lidt mere offensiv taktik - måske en 4-2-3-1 eller en mere traditionel 4-4-2.

(https://i.imgur.com/73pYqjG.jpg)

(https://i.imgur.com/qMU6p15.jpg)

Transfervinduet er slået fra i første vindue, så truppen er allerede kendt til vores preseason kampe, som vil blive gennemgået i næste opdatering.

(https://i.imgur.com/qHGGgnc.jpg)

HIFTitel: #2 Mission Impossible - Hvidovre IF FM24
Oprettet af: Bubbles 21 Okt 2023, 23:01
Preseason 2023/2024


Preseason er nu overstået og åbningskampen mod mesterskabskandidaterne fra FCM på MCH Arena står for døren. De 2 taktikker har virket glimrende. Det har dog primært været mod klubber fra Nordicbetligaen, så det bliver spændende at komme rigtig i gang med mission impossible.

(https://i.imgur.com/izxzBky.jpg)

Den klart bedste kamp fra vores side var mod nedrykkerne fra AC Horsens. Der var lidt ekstra på spil for 4 af vores spillere, som er hentet i AC Horsens (Makienok, Gemmer, Qamili og Killerich). De 2 sidste spillere havde Horsens hentet i Hvidovre for nogle sæsoner siden. Det var tydeligt at især Makienok og Qamili havde noget at bevise

(https://i.imgur.com/clvvosm.jpg)

Den resultatmæssigt dårligste kamp var mod Vendsyssel. De fik udnyttet hullerne vores backs kan efterlade og var yderst effektive med de muligheder nu kom til.

(https://i.imgur.com/DcUsXkU.jpg)


Titel: #3 Mission Impossible - Hvidovre IF FM24
Oprettet af: Bubbles 22 Okt 2023, 00:01
Juli 2023


Der var kun 2 officielle kampe i juli måned på programmet.

Første kamp var en tur på MCH Arena. Her stillede vi op i den defensive taktik. FCM åbnede kampen stærkt med flere nærgående forsøg og det var tydeligt nogle nervøse Hvidovre spillere. Qamili tog en solo tur og sparkede på stolpen efter 5 minutter i et fremragende kontra angreb. Nu var FCM advaret mod at vi var altså kommet for at spille med. Vi kæmpede meget med boldbesiddelsen og de havde overtaget i hele kampen. Til gengæld lykkedes alt andet. Et par hurtige kombinationer foran FCMs felt og pludselig var Kaalund fri til at sparke den til 0-1. Herefter havde vi bare en af de kampe hvor alt gik vores vej.

(https://i.imgur.com/Ag4Ccau.jpg)

Sikke en start vi fik, så nu skulle der virkelig følges op ude mod Randers. Her var det, i modsætning til den første kamp, os der dominerede og virkelig spillede en god omgang bold. Desværre kunne vi ikke udnytte vores overtag godt nok, da det kun kastede en scoring af sig. I de døende minutter faldt kampens andet mål desværre til Randers.

(https://i.imgur.com/BxaVrLc.jpg)

Alt i alt en fantastisk start på sæsonen. Det bliver svært at følge op på i august måned.


Titel: #4 Mission Impossible - Hvidovre IF FM24
Oprettet af: Bubbles 22 Okt 2023, 10:49
August 2023


Der var 4 kampe officielt på programmet. Det vigtigste var dog at vi skulle spille den første superliga kamp på Pro Ventilations Arena mod AGF. Vi spillede fremragende i det meste kampen og var foran i 2 omgange, men til sidst skruede de op for tempoet og scorede 2 gange til slutresultatet 2-3. De fik virkelig vist forskellen mellem deltid og fuldtid i slutningen desværre.

(https://i.imgur.com/jcPVWV3.jpg)

Næste kamp var mod Viborg ude. Det var en tæt affære og hvis der skulle havde været fundet en vinder var det nok os. Igen var det lidt det samme som mod AGF, da de blot skruede op for presset og intensiteten til sidst. Denne gang kunne vi dog få et point ud af det.

(https://i.imgur.com/Iw99TYm.jpg)

Tredje kamp var hjemme mod FCK. Umiddelbart vil jeg tro de undervurderet deltidsprofferne fra HIF, da vi kunne sikre os sæsonens 2. sejr. stik imod spil og chancer  :c:

(https://i.imgur.com/gDLH0Er.jpg)

Sidste kamp var hjemme imod OB. Det var nok den kedeligste kamp man kunne tænke sig. OB ar fået en meget dårlig start på sæsonen, så de var meget forsigtige og vi kunne ikke rigtig komme frem til noget.

(https://i.imgur.com/ChQK6wC.jpg)

Alt i alt en fantastisk måned med kun et nederlag og en solid placering midt i tabellen. Jeg havde ikke lige regnet med vi skulle få en så god start på sæsonen. Håbet om overlevelse lever i den grad.

(https://i.imgur.com/eCbol1h.jpg)


Titel: #5 Mission Impossible - Hvidovre IF FM24
Oprettet af: Bubbles 22 Okt 2023, 15:28
September 2023


September måned bød på hele 5 kampe (3 i ligaen og 2 i pokalen). Først skulle vi en tur til Silkeborg. Her kom vi hurtigt bagud og var generelt på hælene selvom statistikkerne siger noget andet. Vi fik dog vent momentum lidt i 2. halvleg men et brændt straffe fra Gemmer knækkede holdet og Alexander Lind kunne fuldføre sit hattrick mod os fra straffesparkspletten.

(https://i.imgur.com/H2n1c6F.jpg)

Efter at SIF havde udspillet os på Jysk Park, frygtede jeg lidt at selvtiden hos spillerne havde lidt et knæk til den næste kamp hjemme mod nedrykningskandidaterne fra Lyngby. Heldigvis tog jeg grueligt fejl, da Makienok var i hopla og vi kunne relativ problemfrit hive vores sejr i land.

(https://i.imgur.com/DxdQcuR.jpg)

Efter sejren mod Lyngby skulle vi en tur til Lundtofte Idrætspark (opvisningsbanen) hvor Lundtofte ventede i pokalen. Reserverne fik chancen og de skuffede ikke.

(https://i.imgur.com/E2R0C74.jpg)

Efter pligt sejren i pokalturneringen skulle vi en tur til Right to Dream Park hvor et kriseramt FCN hold ventede. FCNs unge kometer havde svært ved at bryde vores rutinerede defensiv ned og Kaalund kunne bringe os i front efter klumpspil i feltet. Herefter var det en ret kedelig kamp, da vi på bedste maner fik ødelagt deres opspil med mange frispark og hårde dueller (drenge mod mænd).

(https://i.imgur.com/dj3tP6w.jpg)

Nu havde vi sikret os den fjerde sejr, så turen Frederikssund i pokal var lidt sjovere og vi fik forsøgt os med en 4-2-3-1 DM taktik, som reserverne fik lov at teste mod upåagtede Frederikssund.

(https://i.imgur.com/13zguVa.jpg)

Flere af reserverne imponerede men især vores eget avls talent Papuga, som spillede ude af position gjorde et stort indtryk

(https://i.imgur.com/cfBMCcn.jpg)

Det går næsten for godt - i hvert fald taget i betragtning at det skulle være mission impossible, men mon ikke vi ender i nedrykningskampen når vi er kommet lidt længere i sæsonen. Det virker i hvert fald til, at vi ridder på "oprykningsbølgen" i øjeblikket.

(https://i.imgur.com/zRu6iOl.jpg)Titel: Sv: #5 Mission Impossible - Hvidovre IF FM24
Oprettet af: Broen13 22 Okt 2023, 17:04
Åhhh nej, endnu en blog om et dansk hold fra Djævleøen!..

Hehe.. god start og flotte resultater! :D jeg læser selvfølgelig med uanset hvad skriver om, Bubbles! ;)


Titel: #6 Mission Impossible - Hvidovre IF FM24
Oprettet af: Bubbles 22 Okt 2023, 22:13
Oktober 2023


Oktober måned bød på 4 kampe i superligaen. Her ventede Brøndby, Vejle, Silkeborg og FCK. Forventninger var egentlig kun store til kampen mod Vejle, men det blev lidt anerledes ind forventet både på den positive og negative side.

Første kamp mod Brøndby og endda hjemme på Pro Ventilations Arena. Vi dominerede kampen med bolden men Brøndby var virkelig giftige på omstillingerne. Heldigvis var vi skarpe nok (i modsætning til IRL) til at omsætte overtaget til mål, dog var BIF konstant i vores hæle, men vi holdte stand og kunne sikre os en smuk 3-2 sejr.

(https://i.imgur.com/ELwMbdl.jpg)

Anden kamp var mod Vejle, som jeg på forhånd havde udråbt til en nøgle kamp inden sæsonen. Desværre kom vi ind i en af de kampe hvor der ikke rigtig lykkedes og Vejle var virkelig kyniske når deres halve chancer kom.

(https://i.imgur.com/1iPMWNH.jpg)

Efter det bekymrende nederlag til Vejle fik vi besøg af Silkeborg. Sidst vi mødte dem var Alexander Lind ustyrlig, så vi havde stort fokus på hvordan boldene kom til ham sidste gang. Kampen startede forfærdeligt med en hurtig scoring af Kusk. Vi kom dog godt efter det og Grecko udlignede kort før pausen. I 2. halvleg var det os der udspillede SIF, men vi skulle helt hen til slutningen af kampen før Makienok og Grecko igen kunne sikre os sejren.

(https://i.imgur.com/J3oBQ9m.jpg)

Sidste kamp var en tur i parken og det blev næsten ligeså ubehageligt som forventet. Vi fik ellers en drømme start på et fantastisk mål af Makienok efter fodboldens ABC. Faktisk var vi relativ godt i en del af kampen, men FCK havde bare et ekstra gear eller 2.

(https://i.imgur.com/fIRzNIz.jpg)

Det giver følgende stilling efter oktober måned

(https://i.imgur.com/vECBVf2.jpg)

Udover den smukke sejr og "rivalerne" fra Brøndby var der andre gode nyheder

(https://i.imgur.com/R8e3KQq.jpg)


Titel: #7 Mission Impossible - Hvidovre IF FM24
Oprettet af: Bubbles 23 Okt 2023, 20:40
November 2023


Der var 3 ligakampe og en enkelt i pokalen på programmet i november måned. Første kamp var i Pokalen hjemme mod Vejle. I og med vi i første omgang skal overleve første sæson tilbage i fornemste selskab i Danmark fik reserver chancen i hvad der skulle vise sig at være en vanvidskamp. Vi spillede fantastisk offensivt men vores defensiv på dødbolde var helt elendig og vi lukkede hele 4 mål ind efter dødbolde >:(

(https://i.imgur.com/zSMNVPz.jpg)

Selvom vi spillede reserverne, så var det dælme en skuffet manager. Skuffelsen skulle efterfølgende veksles til eufori, da der kom endnu en vanvidskamp for HIF knap så meget for modstanderen FCM. Tror jeg lader billedet tale for sig selv

(https://i.imgur.com/CKkMD7D.jpg)

Efter den fantastiske sejr mod FCM skulle vi en tur til Odense og møde bundproppen OB. Det var en overraskende svær kamp, som ikke blev hjulpet på vej med et meget tidligt rødt kort. Vi holdte dog utrolig godt på bolden, men det var faktisk ret heldigt vi overhovedet fik point med hjem fra fyn.

(https://i.imgur.com/IUc1l7b.jpg)

Sidste kamp var hjemme mod Vejle - hævnes time var kommet. Vi kom velforberedte på deres dødbolde på nærmeste stolpe, som 3 af deres scoringer kom fra sidst de var på besøg. Vi kunne ikke helt holde dem væk, så de fik et enkelt mål efter hjørne. Vi fik dog 3, hvor 2 af dem var nærmeste stolpe og den sidste var et smukt kort hjørne med flotte kombinationer der førte til scoring.

(https://i.imgur.com/wqUX5YA.jpg)

Ovenstående resultater gør at vores Mission impossible er ved at være klaret. Der er seks kampe igen af grundspillet og 28 point er sikret, så skal det virkelig gå galt i den sidste del.

(https://i.imgur.com/TZPbaht.jpg)


Titel: #8 Mission Impossible - Hvidovre IF FM24
Oprettet af: Bubbles 23 Okt 2023, 23:17
December 2023 og vinterpausen


Inden spillerne kunne komme på vinterpause skulle vi en tur til Brøndby. Vi spillede en flot disciplineret kamp, men måtte desværre indkassere et mål langt inde i overtiden, der gjorde vi måtte tage tomhændet hjem fra naboerne.

(https://i.imgur.com/fp3HEX0.jpg)

Efter kampen mod BIF var der relativ stille i Hvidovre udover en tidlig vurdering af vores kommende ungdomsspillere. I følge vores bagland kunne der muligvis være tale om en "gylden generation", men med C som det højeste, er jeg ret tvivlsom på det er det.

(https://i.imgur.com/DwMzOrM.jpg)

Efter den skuffende tidlige vurdering, røg jeg fluks til bestyrelsen og anmodet om vi forbedrede vores ungdomsrekruttering.

(https://i.imgur.com/RKCNd11.jpg)

I løbet af januar måned sendte vi tre talenter på græs i 2. divisionen herunder det store håb Papuga. Eneste spiller der er støt til truppen Zidan Sertdemir på lån fra FCN.

Optakten resultatmæssigt til sæsonen har været bekymrende, så måske jeg har fået jinxet os ::)

(https://i.imgur.com/eHvU3vH.jpg)


Titel: #9 Mission Impossible - Hvidovre IF FM24
Oprettet af: Bubbles 24 Okt 2023, 00:01
Februar 2024


Der var kun 2 gældende kampe i februar måned. Første kamp mod Randers var en lige affære hvor Hestene desværre trak det længste strå

(https://i.imgur.com/S15du7U.jpg)

Herefter ventede Viborg igen hjemme på Pro Ventilation Arena. Det var en kamp hvor vi kunne ikke helt og Viborg ville ikke helt. I det 92 minut hamrede Spelmann bolden ind fra kanten af feltet til stor jubel på stadion. Desværre kunne Viborg udligne lige inden dommeren fløjtede af og vi er lidt tilbage til tidligere på sæsonen, hvor vores fyraftensprofferne kom til kort i slutningen af kampene.

(https://i.imgur.com/1hYmILW.jpg)

Med 3 kampe tilbage af grundspillet ser stillingen således ud

(https://i.imgur.com/fbVStOp.jpg)


Titel: Sv: #9 Mission Impossible - Hvidovre IF FM24
Oprettet af: Kenitho 24 Okt 2023, 13:04
Uh det er spændende at følge med i. En fornøjelse at læse om underdogs og hvad du kan få ud af det i Superligaen :)
Håber du får noget at rutte med til sæson 2, uanset hvordan det slutter i top 6 ;)


Titel: #10 Mission Impossible - Hvidovre IF FM24
Oprettet af: Bubbles 24 Okt 2023, 21:58
Marts 2024


Der var de sidste 3 grundspilskampe på programmet i marts. Nu skulle det afgøres om missionen allerede er fuldført, eller kampen forsætter i nedrykningsspillet.

Første kamp var ude mod Lyngby og det blev nok en af de kedeligste kampe jeg har stået i spidsen for.

(https://i.imgur.com/Q1PxeTT.jpg)

Efter langgaberen mod Lyngby kom et formstærk FCN hold på besøg i Hvidovre. Det var endnu en meget kedelig kamp. Vi spillede egentlig fint bold, men vi kan ikke producere chancer lige i øjeblikket.

(https://i.imgur.com/peEoE53.jpg)

I sidste kamp skulle vi en tur til Aarhus. Håbet levede stadig om top seks og fuldført mission, men AGF knuste os  :(

(https://i.imgur.com/2yAENro.jpg)

Ovenstående resultater gjorde vi tager en tur i nedrykningsspillet. Dog starter vi på 30 point, som de seneste 2 sæsoner (IRL) burde være nok til en ny sæson i superligaen.

(https://i.imgur.com/5CoF69p.jpg)

Marts måned bød også på et nyt kuld (mit første i FM24) af ungdomsspillere. Det var, som ventet, ikke en gylden generation, Dog var det bedre ind frygtet. Det bliver spændende om nogle af dem bliver gode nok.

(https://i.imgur.com/esCqkfR.jpg)


Titel: #11 Mission Impossible - Hvidovre IF FM24
Oprettet af: Bubbles 25 Okt 2023, 22:54
Nedrykningsspil 2024 (April, Maj og Juni)


Den ene kamp tog den anden og nedrykningsspillet er overstået. Efter den forfærdelige form vi havde var i marts måned, benyttede vi landskampspausen og spillede 2 træningskampe mod AC Horsens og Brønshøj for at få gang i målscoringen igen. Det lykkedes fint med 8 mål fordelt over de 2 kampe.

Nu ventede Lyngby og OB de hold der lå til nedrykning og vi kom med fuld tiltro på det allerede var der vi definitivt ville sikre os endnu en sæson i den bedste række. Desværre var vores spillere mærkede af vores høje og hårde pres igennem sæsonen, så vi tabte 0-1 til Lyngby på et mål i de døende minutter og spillede 2-2 med OB - igen et mål fra vores modstander i de døende minutter. Vi satte derfor presspillet et hak ned til de resterende kampe. Det fungeret fantastisk og vi kom hurtigt tilbage på sporet fra tidligere på sæsonen.

(https://i.imgur.com/6jP5XAY.jpg)

Desværre smed vi muligheden om en europæisk playoff kamp mod Viborg, men vi har da trods alt klaret mission impossible med stil :D

(https://i.imgur.com/hC4cNmO.jpg)

Til trods for skuffelsen kom der til gengæld en enorm vigtig nyhed:

(https://i.imgur.com/BX0xMfh.jpg)

Nu kan vi ikke bruge undskyldningen om fyraftensproffer længere  ::)

Der kommer mange ændringer i truppen til den kommende sæson, da vi har hele 4 spillere der er 33 eller derover med kontaktudløb (Stenderup, Makienok, Spellmann, Matti Lund) samt en del marginal spillere. De er på nuværende tidspunkt alle sammen maksimalt nogenlunde spillere for et 1. divisionshold. Herudover har vi valgt at sælge Geertsen, da han heller ikke helt kan følge med længere, så vi må se hvordan truppen nu skal sammensættes.


Titel: #12 Mission Impossible - Hvidovre IF FM24
Oprettet af: Bubbles 27 Okt 2023, 22:12
Juli 2024


Der har, som ventet, været fuld gang i svingdøren i preseason og jeg er egentlig godt tilfreds med de tilføjelser vi har foretaget.

(https://i.imgur.com/tP23FpU.jpg)

Lucas Lykkegaard er hentet fra overskudslageret i FCN og er tiltænkt en rolle som reserve på højre back. Han er kun 22, så der er fine muligheder for han kan blive starter på sigt.

Juan Gutíerrez er en boldspillende forsvarsspiller som er kommet til fra Racing Santander. Han er desværre kun 185, så højden er lidt imod ham, men han kan heldigvis også dække den defensive midtbane.

Ateef Konate er kommet til fra Nottingham Forest og er fra en noget højere hylde en hvad jeg forventede vi kunne hente fra. Heldigvis er samtidig fint tilfreds med at Grecko er starter på venstrekanten. Han kommer dog til at få massere af spilletid, da han kan dække begge kanter samt den centrale midt.

Henri Anier er landsholdsangriber for Estland. Desværre er han 33 år og er mest af alt hentet i mangel på bedre muligheder. Hans snor kommer til at være relativ kort i løbet af hans 1 årige kontrakt.

Rezan Corlu er hentet ind som starter - primært på mezzala positionen.

Oliver Højer kommet til fra FCKs overskudslager. Han er søn af Lars Højer Nielsen, så hvis han slægter på sin far, har vi en solid superligaspiller i fremtiden.

Til sidst er Mateo Muzek som er hentet ind til at øge konkurrencen på venstre back, hvor Marc Nielsen har siddet på pladsen uden at blive presset.

Udover ovenstående transfers er Papuga tilbage i førsteholdstruppen og den færøske u21 landsholdsspiller Elias Rusborg kommet op fra reserverne.

Preseasonen med de mange tilføjelser var noget rodet, men det gik ganske fint

(https://i.imgur.com/nHS8VU4.jpg)

Vi tager også lige de 2 ligakampe med, som juli måned bød på. Den første kamp var hjemme mod FCM. Vi havde virkelig en god fornemmelse inden kampen, da vi kun har tabt en ud af fire mod dem. Den fine statistik kunne vi på ingen måde følge op på

(https://i.imgur.com/bSufhH0.jpg)

Efter FCM satte os på plads skulle vi en tur til ny oprykkede Kolding IF. Det tog noget tid at bryde dem, men så det ellers stærkt og vi kunne relativt ubesværet tager hjem med 1-4 i bagagen.

(https://i.imgur.com/NaV5i8i.jpg)


Titel: #13 Mission Impossible - Hvidovre IF FM24
Oprettet af: Bubbles 27 Okt 2023, 23:36
August 2024


August måned bød på 4 liga kampe og 1 enkelt kamp i september, da jeg uopmærksom og fik spillet en kamp d. 1. september  ::)

Første kamp var hjemme mod Viborg, hvor vi leverede fremragende spil men vores defensiv haltede lidt.

(https://i.imgur.com/kiBcRM6.jpg)

Den næste modstander var Randers. Vi spillede igen fremragende - denne gang i begge ender  :c:

(https://i.imgur.com/bm6kkmk.jpg)

Herefter var der storkamp på Pro Ventilations Arena hvor FCK kom på besøg. Lykken tilsmilede os og vi kunne sikre 1 point hjemme foran et udsolgt stadion  :D

(https://i.imgur.com/CXnNzDh.jpg)

Efter det smukke point mod FCK skulle vi en tur til naboerne fra Brøndby. Vi var fint med i kampen, men de var lige lidt skarpere end os, så vi kom desværre tomhændet hjem.

(https://i.imgur.com/212Plww.jpg)

Kampen d. 1. september var mod AGF og vi kom tilbage på sporet og sikrede os en overraskende let sejr over sidste sæsons bronzevindere.

(https://i.imgur.com/He45jzJ.jpg)

Sikke en start vi igen har fået - mon vi denne gang kan holde til presset når sæsonen spidser til.

(https://i.imgur.com/Fo7fzYh.jpg)


Titel: Sv: #13 Mission Impossible - Hvidovre IF FM24
Oprettet af: Svartowiz 29 Okt 2023, 00:02
Imponerende resultater med Hvidovre, og dejlig nem blog at følge med i. :)


Titel: Sv: #13 Mission Impossible - Hvidovre IF FM24
Oprettet af: Bubbles 30 Okt 2023, 21:57
Citat af: Svartowiz 29 Okt 2023, 00:02
Imponerende resultater med Hvidovre, og dejlig nem blog at følge med i. :)


Mange tak  :) Det er indtil videre gået over alt forventning, da jeg tænkte jeg nok skulle ned og vende i 1. div. efter første sæson


Titel: #14 Mission Impossible - Hvidovre IF FM24
Oprettet af: Bubbles 30 Okt 2023, 22:13
September 2024


Der var hele 6 kampe i kalenderen (inkl. AGF) hvor af 2 af dem var i pokalen. Her fik reserverne først lov til at hygge sig ude mod Lyngby. Det kunne de lige klare med en 2-4 sejr efter forlænget spilletid. Fremragende af de unge drenge. Vi fik også givet debut til en spiller, som vi signede på deadline dag i B36 Torshavn:

(https://i.imgur.com/uGgUQmJ.jpg)

Næste kamp i pokalen var mod Brabrand. Her testede vi en 4-3-3 (3 decideret angribere). Det gik helt forfærdeligt, men det lykkedes dog vores unge drenge at sikre en 1-2 sejr igen via forlænget spilletid.

I ligaen blev det til et nederlag mod oprykkerne fra AAB. De spillede som om de aldrig havde været nede og runde næstbedste række, så desværre fuldt fortjent. Herefter fik vi besøg af Vejle, som blev sendt hjem med en ordentlig lussing i bagagen på 4-0. Til sidst skulle vi en tur til FCN og her blev sensikkert slået 2-0 i en kamp hvor det sagtens havde kunne gå meget mere galt.

(https://i.imgur.com/UhaNrLM.jpg)

Det giver følgende stilling

(https://i.imgur.com/OxTt4sF.jpg)

7 point mere ind sidste sæson på nuværende tidspunkt (vi har dog også spillet en kampe mere). Det var noget vrøvl, det er kun et point mere  ::)


Titel: Sv: #14 Mission Impossible - Hvidovre IF FM24
Oprettet af: RedFan_98 31 Okt 2023, 08:53
Hvad hedder din logopack?
Fremragende blog i øvrigt  :c:


Titel: Sv: #14 Mission Impossible - Hvidovre IF FM24
Oprettet af: Bubbles 31 Okt 2023, 11:19
Citat af: RedFan_98 31 Okt 2023, 08:53
Hvad hedder din logopack?
Fremragende blog i øvrigt  :c:


Takker  :) Den hedder Metallic Logos mener den er fra sortitoutsi, overførte den fra FM23, så det noget tid siden den er hentet ned.


Titel: #15 Mission Impossible - Hvidovre IF FM24
Oprettet af: Bubbles 01 Nov 2023, 08:43
Oktober 2024


Der var 4 kampe på programmet i oktober måned. 3 liga kampe og et lokal opgør mod naboerne fra Brøndby i pokalen.

Første kamp var hjemme mod Silkeborg, hvor hurtigt kom bagud på et flot udført kontraløb. Heldigvis for os udlignede Konate for efter godt 20 minutters spil. Vi havde Silkeborg i en skruetvinge, men stik imod spil og chancer kom de foran 1-2 på en dødbold. Mathias Andreasen (ham vi forfremmede fra reserverne i sommers) var kommet ind efter 56 minutter og han kvitterede med 2 flotte scoringer til 3-2 sejr.

Anden kamp var hjemme mod oprykkerne fra Kolding. Den kamp lukkede vi hurtigt med 3 mål i første halvleg. De scorede på deres eneste forsøg på i hele kampen i anden halvleg. Dejligt med en pligt sejr.

Sidste kamp i ligaen var var en tur til  MCH Arena. Det var ikke en særlig velspillet kamp, men FCM var klart bedre ind os og de vandt meget fortjent 3-1.

Sidste kamp var Brøndby kampen og dagen før Halloween fik BIF sig en uhyggelig aften  >:D

(https://i.imgur.com/QXnDCRU.jpg)

(https://i.imgur.com/ET4sXTb.jpg)

En rigtig fornuftig måned med 2 sejre hjemme på Pro Ventilations Arena og en forventeligt nederlag til FCM.

(https://i.imgur.com/pn0K2IZ.jpg)


Titel: #16 Mission Impossible - Hvidovre IF FM24
Oprettet af: Bubbles 03 Nov 2023, 17:00
November 2024


Det var en forholdsvis stille måned med kun 3 kampe på programmet.

Først skulle vi en tur til nedrykningstruede Viborg. Her kunne vi med hiv og sving sikre en 0-1 sejr og derved noget tættere på at sikre os mesterskabsspillet. Desværre smed vi en ellers sikker 2-0 føring væk hjemme mod Randers yderst skuffende. Til sidst ventede mestrene fra FCK. Vi havde faktisk rimelig godt fat i dem, men deres kvalitet i felterne kunne vi ikke helt matche, så de vandt fortjent.

(https://i.imgur.com/xApVkEz.jpg)

Det giver følgende stilling med en kamp tilbage i efterårssæsonen.

(https://i.imgur.com/85zLMDG.jpg)


Titel: #17 Mission Impossible - Hvidovre IF FM24
Oprettet af: Bubbles 04 Nov 2023, 09:48
December 2024


December måned bød "kun" på et opgør mod Brøndby hjemme og et dobbelt opgør mod B93 i pokalen.

Kampen mod Brøndby var tæt. Vi havde bolden meget, men havde svært ved at bryde deres defensiv op.

(https://i.imgur.com/fUh9VVz.jpg)

Kampene mod B93, der aktuelt ligger i midten af Nordicbet Ligaen, spillede reserverne primært og vi forsøgte med en spejlvendt version af vores normale taktik. Første kamp scorede begge hold nærmest på samtlige skud inden for rammen og i retur kampen satte vi dem endelig på plads og derved klar på semifinale i pokalturneringen mod FCM.

(https://i.imgur.com/U4SfObg.jpg)

Vi fik også en tidlig vurdering af vores nye kuld af ungdomsspillere. Skuffende er vel det første ord der kommer frem

(https://i.imgur.com/4Iye8pM.jpg)

Som følge af vores elendige tidlige vurdering er bestyrelsen blevet anmodet om at forbedre vores ungdomsrekruttering og faciliteterne. Dette godkendte bestyrelsen heldigvis.


Titel: #18 Mission Impossible - Hvidovre IF FM24
Oprettet af: Bubbles 04 Nov 2023, 09:55
Januar 2025


En meget stille måned med kun en enkelt træningskamp mod HB Køge, som vi vandt sikkert 4-0.

Transfervinduet bød heller ikke på den helt store aktivitet. Vi havde i løbet af efteråret sikret os en ny angriber fra Hobro

(https://i.imgur.com/UqFvOdV.jpg)

Dette betød Anier var i overskud, men der var ingen der ville overtage ham, så han må agere tredje violin resten af sæsonen. Transfers ud var der kun 3 udlån af nogle talenter til FA2000, som er vores nye samarbejdsklub.

(https://i.imgur.com/6jRmUUg.jpg)Titel: #19 Mission Impossible - Hvidovre IF FM24
Oprettet af: Bubbles 04 Nov 2023, 10:12
Februar 2025


Der er blevet spillet en del kampe, primært træningskampe og så 2 i ligaen. Træningskampene gik som sådan fint, men så havde vi en katastrofekampe hjemme mod SønderjyskE. Den gav virkelig rynker i panden, da spillet mindende om det "kollaps" vi var igennem sidste sæson.

Første kamp i ligaen efter vinterpausen var en tur til AGF. Kampen forløb fint og kom kort inde i 2. halvleg foran 0-2. Desværre gik vi fuldstændig døde og AGF scorede hele 5 mål på tyve minutter - jeg var målløs

Anden kamp hjemme mod AAB var vi lidt mere defensivt orienteret, da målene væltede ind i sidste kamp. Det mest positive ved kampen var, at vores nye angriber Brajanac fik sat 2 scoringer ind.

(https://i.imgur.com/tjt9R6U.jpg)

(https://i.imgur.com/m5BXaYZ.jpg)


Titel: #20 Mission Impossible - Hvidovre IF FM24
Oprettet af: Bubbles 04 Nov 2023, 10:39
Marts 2025


En dejlig stille måned med kun 3 kampe, så stod den ellers på landskamppause. Den første kamp var mod Vejle, som vi udspillede fuldstændig og rejste hjem med et 0-6 sejr. Det lunede ovenpå efter præstationerne på det seneste. Desværre var det også eneste lyspunkt, da både FCN slog os meget overbevisende til trods for det kun var 1 mål de vandt med.

(https://i.imgur.com/rmLU4Ov.jpg)

Til trods for kun en sejr i de seneste 8 kampe i superligaen, kunne vi på mirakuløs vis slutte i mesterskabsspillet. Det ville nok havde været sjovere med nedrykningsspillet, men forhåbentligt for vi en på opleveren.

(https://i.imgur.com/0y4jW7m.jpg)

Marts bød også på vores nye kuld af ungdomsspillere, som var en smule bedre ind lovet

(https://i.imgur.com/JgkgUdU.jpg)


Titel: #21 Mission Impossible - Hvidovre IF FM24
Oprettet af: Bubbles 04 Nov 2023, 10:57
April 2025


Vi startede helt forfærdeligt i mesterskabsspillet med nederlag til FCM (0-4) og FCN (1-2). I begge tilfælde blev vi udspillet. Herefter skulle vi en tur til Aarhus. Vi spillede lige om med AGF men de havde bare den store angriber Janni Serra der scorede på de første indlæg fra Eric Kahl i første halvleg og så var kampen ligesom afgjort. Den sidste liga kamp var mod FCK hjemme på Pro Ventilation Arena. Endelig kom der en positiv reaktion i ligaen fra vores hold og vi kunne sikre en smuk ufortjent sejr på 3-2. Godt hjulpet på vej af FCK sparede en del spillere.

Vi havde også et dobbelt opgør mod FCM i pokalen på programmet. Første opgør var på MCH Arena kort efter de lige havde smadret os 4-0 der. Vi stillede derfor ultra defensivt op for at vi selv skulle have muligheden for at afgøre det på hjemme. Det lykkedes til fulde og vi kunne rejse hjem med et 0-0 resultat.

Vi stillede op i vores vanlige standard taktik hjemme og vores aldrende kant Grecko, som nok spiller sin sidste sæson for os, takkede for tilliden

(https://i.imgur.com/uxlFzv4.jpg)

Noget heldigt må man sige, men nu venter Nordicbet liga holdet OB (det ligner et hurtigt retur for dem) i finalen.

(https://i.imgur.com/VQ3UEht.jpg)

Ganske som ventet er det svært i mesterskabsspillet

(https://i.imgur.com/KsojiYs.jpg)
Titel: #22 Mission Impossible - Hvidovre IF FM24
Oprettet af: Bubbles 04 Nov 2023, 11:16
Maj og juni 2025


Så har vi snart indhentet på mine manglende opdateringer. Ligaen skulle afgøres eller det vil sige færdigspilles for vores synspunkt og så ventede den største kamp siden 80erne for klubben.

I ligaen gik det mere eller mindre som ventet med nederlag til Brøndby x 2, FCN og FCK. Vi kunne dog hævne nederlaget mod AGF og satte dem fuldstændig på plads med en meget fortjent 4-1 sejr. Det sidste opgør mod FCM var en dødkedelig 1-1ér.

(https://i.imgur.com/S56hBPx.jpg)

Nu til den største kamp i ca. 40 år for klubben. Spillerne var meget nervøse og det kunne ses i starten, hvor vi havde svært ved at tage kontrol over kampen. Det lykkedes dog ca. halvvejs inde i første halvleg, men de chancer vi skabte kunne vi ikke omsætte til mål. I løbet af 2. halvleg kom OB mere med i kampen. Det var tydeligt deres form og moral var bedre ind vores og på 10 gyldne minutter var de foran 2-0. Vi pressede og pressede for at komme tilbage i kampen men fik først reduceret meget sent. I tillægstiden havde vi flere muligheder for at skabe store chancer, men vi manglede kvalitet i de afgørende momenter

(https://i.imgur.com/s8hnVTZ.jpg)

(https://i.imgur.com/2OjexYE.jpg)

(https://i.imgur.com/YYlDmz7.jpg)


Titel: #23 Mission Impossible - Hvidovre IF FM24
Oprettet af: Bubbles 04 Nov 2023, 16:23
Preseason 2025/2026


Der har været godt gang i svingdøren i preseason

(https://i.imgur.com/lMKsU0b.jpg)

Udover ovenstående afgange har Grecko og Iljazovski forladt klubben på fri transfer og Papuga er smutter på lån hos AB.

Her kommer en "kort" gennemgang af de mange signings:

Busk er hentet ind for at give Djukic konkurrence om pladsen.
(https://i.imgur.com/4JGTFMc.jpg)

Vinderslev er kommet til for at forstærke vores centrale midtbane. Han har været fast starter i SønderjyskE i mange år
(https://i.imgur.com/n383Cea.jpg)

Jacob Andersen ser ud til at være en spændende højre back, som kan give Lykkegaard kamp til stregen om spilletid
(https://i.imgur.com/gZdzYWv.jpg)

Joachim Rothmann er hentet for at være backup til Branajac. Primært hentet fordi han er dansk og mine scouts var ret vilde med ham.
(https://i.imgur.com/6R8nz35.jpg)

så kommer vi til klubbens største transfer nogensinde Maurice Krattenmarcher. Ham tror jeg ikke vi for lov til at holde på sælig længe.
(https://i.imgur.com/Fb4mGjk.jpg)

Til sidst har vi hentet et monster af en forsvarspiller fra Lyon akademiet og tidligere Liverpool spiller. Han kan også blive svær at holde på.
(https://i.imgur.com/NrYggMO.jpg)

Vi jagter fortsat enten en ny central midtbanespiller eller forsvar for at truppen er fuldendt, men budgetterne er ved at være brugt.

Selve træningskampene forløb ganske som ventet og nu står FCK og venter i første kamp.
(https://i.imgur.com/ZiUQMIW.jpg)


Titel: #24 Mission Impossible - Hvidovre IF FM24
Oprettet af: Bubbles 07 Nov 2023, 22:18
Grundspil 2025-2026


Jeg har valgt at skrue ned for opdateringer, så her kommer grundspillet samlet  :)

Vi startede sæsonen fantastisk ud med vores 433 taktik, hvor vi bl.a. udspillede FCK 2-0 hjemme og Brøndby 0-3 ude. Vi skulle faktisk helt 7 kampe hen før vi støtte ind i et nederlag. Her blev vi så også sat godt og grundig på plads af AGF. Nederlaget skabte en mindre resultatmæssig krise, da vi stod uden sejr 6 kampe. Taktikken begyndte at svigte lidt, hvilket kulminerede med FCM satte os fuldstændig til vægs lige inden vinterpausen i pokalen.

(https://i.imgur.com/K1n7iSe.jpg)

I vinterpausen tilknyttede vi en ny angriber med idéen om at vi ville forsøge os med 2 versioner af 4222 systemet. En hvor vi holder alle 4 offensive spillere centralt og en hvor vi skubber de 2 offensive midtbanespillere ud på kanterne.

(https://i.imgur.com/Vzk6qzn.jpg)

(https://i.imgur.com/g8nNiVg.jpg)

(https://i.imgur.com/qHw3gPt.jpg)

Begge nye taktikker fungeret rimeligt i træningskampene, så de erstatter den spejlvendte taktik og den defensive taktik (denne lykkedes ikke rigtig mere). Vi rotere nu mellem de 3 taktikker relativ succesfyldt med kun et nederlag efter vinterpausen.

(https://i.imgur.com/CuEaRR1.jpg)

Vi har for 2. år i træk sikret os mesterskabsspilet, så det bliver spændende om vi kan præstere lidt bedre ind sidste sæson.

(https://i.imgur.com/yGEju10.jpg)

Årets nye kuld af ungdomsspillere er bedre ind tidligere, men der ikke nogen jeg tænker med sikkerhed bliver førsteholdsspillere

(https://i.imgur.com/YHqcHVY.jpg)


Titel: #25 Mission Impossible - Hvidovre IF FM24
Oprettet af: Bubbles 08 Nov 2023, 21:28
Mesterskabsspil 2025-2026


Det gik noget bedre denne gang i mesterskabsspillet hvor vi bl.a. fik hævnet vores miserable pokal exit mod FCM

(https://i.imgur.com/KmHZKfE.jpg)

(https://i.imgur.com/gt4xRw2.jpg)

Det imponerede resultat gjorde vi skulle ud og spille Europa playoff mod nr. 1 fra nedrykningsspillet. Det skulle naturligvis være naboerne fra Brøndby.

(https://i.imgur.com/OXnVrCh.jpg)

Sæsonens stats for truppen viser hvorfor jeg forventer det bliver svært at holde på vores nye kroat og Krattenmarcher, da de om nogen virkelig har steppet op i mesterskabsspillet.

(https://i.imgur.com/8Hq0LZS.jpg)

Jeg sætter nok savet på pause for nu måske et endeligt punktum, da det faktisk er en fin afslutning med muligheden for europæisk bold. Udover det så har jeg efter projekt Vaduz og Lietctenstein i et form for Build A Nation save, da jeg er faldet over en database opdatering, der tilgodeser den del af ligasystemet hvor de "dårligere" Liecthensteinske hold befinder sig. Herunder Vaduz´ andet hold. En lille fordel i en ny mission impossible  ::) Håber nogen vil følge det save også  :D


                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010