FmFreaks

Football Manager 2023 => Blogs => Emne startet af: Bubbles 07 Mar 2023, 21:28Titel: #15 F.C. Vaduz og Liechtenstein
Oprettet af: Bubbles 07 Mar 2023, 21:28
So it begins..... Again(https://i.imgur.com/YstOlxQ.jpg)


Jeg har et ufærdigt projekt, så vi prøver med en ny blog med det nye forsøg med et "hemmeligt våben".

Det "hemmelige våben" er er der hentet en database, som har har de 5 øverste rækker fra Schweiz med. Dette gør at der er et par ekstra klubber fra Liechtenstein, som er aktive i savet.

Nedenstående er snuppet direkte fra sidste års challenge:

FC Vaduz og Lichtenstein (Schweiz) - flere har forsøgt sig med denne klub i årenes løb, og der er en anderledes udfordring med denne klub end med San Marino. Det er nemlig ikke muligt at kvalificere sig til Champions League gennem ligaen. Derfor SKAL man vinde Europa League for overhovedet kan komme med, og ønsker man at blive i turneringen år efter år, skal man altså vinde Champions League eller Europa League, mens man skal holde sig konkurrencedygtig i ligaen. Derudover er udfordringen også at tage Lichtenstein til et VM-trofæ. Det er derfor nødvendigt at nationalisere så meget som muligt, alene af den grund at du er eneste klub om at fostre gode newgens, men om du forsøger at nationalisere hele klubben er op til dig.

Der er fortsat store forventninger til sæsonen fra både fans og bestyrelsen. Begge kræver direkte oprykning i første sæson til trods for klubben kun er spået en 6. plads.

(https://i.imgur.com/rWLj5ZA.jpg)

(https://i.imgur.com/0Vw72v5.jpg)

De taktiske udgangspunkt bliver formentlig en god gammeldags 433 dm wide (som FM vidst kalder den). Planen er det bliver nogenlunde samme taktiske koncept for både klub og landshold, så det forhåbentligt kan give os en lille fordel.


Titel: #1 F.C. Vaduz og Liechtenstein
Oprettet af: Bubbles 08 Mar 2023, 20:52
Preseason 2022/2023


Preseason er nu gået hvilket har været relativ roligt, da første transfervindue er deaktiveret. Tiden er derfor primært gået med at få det taktiske på plads, forlænge nogle kontrakter og få staben på plads.

(https://i.imgur.com/1VATQIo.jpg)

Det taktiske udgangspunkt i de fleste kampe bliver denne, som er blevet lidt justeret undervejs i de ovenstående træningskampe.

(https://i.imgur.com/gU8FGW5.jpg)

Der lavet et spejl af taktikken, som vi ofte vil skifte til i løbet af kampene. Dette skulle gerne gøre os lidt uforudsigelige. Herudover er der lavet en lidt mere konservativ version, hvor vi står lidt dybere og den dybdeliggende playmaker er skiftet ud med en defensiv midt.

Truppen til den kommende sæson ser således ud

(https://i.imgur.com/ipdOptG.jpg)

De 2 øvrige Liechtensteinske klubber ligger aktuelt i den 4. og 5. bedste række. Forhåbentligt kan vi låne dem nogle spillere, så de kan komme lidt højere op  :)

Status på Liechtensteinske landshold ved savets start

(https://i.imgur.com/8PVqoNQ.jpg)

I første omgang er målet at slå den højeste placering nr. 118. Herefter er det top 100, så top 50, kval til slutrunde og til sidst at være relevante til en slutrunde.


Titel: Sv: #1 F.C. Vaduz og Liechtenstein
Oprettet af: Crazy-Poul 08 Mar 2023, 22:14
Spændende challenge.

Det da noget af en udfordring må man sige. Jeg er spændt på at følge med i hvordan du klarer den O0


Titel: Sv: #1 F.C. Vaduz og Liechtenstein
Oprettet af: Svartowiz 09 Mar 2023, 10:57
Jeg følger helt sikkert med, selvom udfordringen virker nær umulig. :D


Titel: Sv: #1 F.C. Vaduz og Liechtenstein
Oprettet af: Bubbles 09 Mar 2023, 16:28
Citat af: Crazy-Poul 08 Mar 2023, 22:14
Spændende challenge.

Det da noget af en udfordring må man sige. Jeg er spændt på at følge med i hvordan du klarer den O0

Citat af: Svartowiz 09 Mar 2023, 10:57
Jeg følger helt sikkert med, selvom udfordringen virker nær umulig. :D


Ja det er noget af en skefuld, men forsøger virkelig at nørde alle de små deltaljer i savet, så jeg kan få så mange fordele som muligt. Nu vi se om det er nok  ;D


Titel: #2 F.C. Vaduz og Liechtenstein
Oprettet af: Bubbles 12 Mar 2023, 16:25
Liechtenstein 2022


Med landsholdet følger jeg kalenderåret for opdateringer. 2022 er nu gået og det er blevet til til en lille opdatering.

Landsholdet lå selvfølgelig i Nations League D.
Da jobbet blev overtaget, var der kun 2 kampe tilbage i en gruppe med Andorra, Letland og Moldova. Desværre havde den tidligere træner kun formået at skrabe 1 point sammen inden han blev erstattet. Jeg skulle derfor stå i spidsen for 2 kampe mod Andorra (hjemme) og Letland (ude).

Første kamp mod Andorra, var en ren walkover (der kan gå lang tid før jeg kan skrive dette i landsholdsregi igen), hvor der var en del debutanter. Det var især den 18 årige Julius Fischer, som imponerede.

(https://i.imgur.com/NUqwkvS.jpg)

Anden kamp, som var ude mod Letland, var en lidt anden historie, men på mirakuløs vis kunne vi sikre endnu tre point  :o

(https://i.imgur.com/AyOHB3R.jpg)

Den næste store udfordring for landsholdet er EM kvallen, som endte således:

(https://i.imgur.com/bWVt7WW.jpg)

Umiddelbart tror jeg ikke vi kan sikre nogen point, men der er da en marginal chance for et par hjemmekampe kan kaste et point af sig.

Til sidst kommer der lige en lille opdatering vedr. Vaduz - dette er nyheden om sæsonens nye kuld af ungdomsspillere, da dette relaterer sig en smule til landsholdet. Desværre må jeg sige at det er et yderst skuffende preview.

(https://i.imgur.com/mt4UZpX.jpg)


Titel: Sv: #2 F.C. Vaduz og Liechtenstein
Oprettet af: Crazy-Poul 12 Mar 2023, 16:29
Stærkt med 2 ud af 2 sejre med landsholdet, det kan jo dårligt være bedre O0


Titel: #3 F.C. Vaduz og Liechtenstein
Oprettet af: Bubbles 14 Mar 2023, 17:17
FC Vaduz - sæson 2022/2023


Forventningerne var store fra bestyrelsen og supporterne - heldigvis kunne vi stensikkert indfri dem.

(https://i.imgur.com/EMpqmBR.jpg)

I løbet af året stod det hurtigt klart, at det var enten Vaduz eller Lusanne-Sport, som skulle løbe med titlen og det var de indbyrdes kampe der ville afgøre hvem der stod med "trofæet". Vi havde heldigvis overtaget, så titlen blev nemt sikret.

(https://i.imgur.com/TkBwP4U.jpg)

I den Liechtensteinske cup - FL1 Aktiv-Cup vandt sikkert over vores eget 2. hold. Dette understreger hvor ringe det står til med de øvrige hold fra landet.

(https://i.imgur.com/I5wsGr0.jpg)

Af en eller anden årsag er bestyrelsen og supporterne ligeglade med cuppen. Det virker lidt besynderligt, da det er vores eneste vej til europæisk eventyr.

Vores venner fra Balzers (5. bedste række) havde en hæderlig sæson, hvor de spillede med om oprykningen det meste af sæsonen. Desværre lykkedes det dem ikke at holde formen, så det endte på en fornem 4. plads.

Eschen/Mauren (4. bedste række) vandt deres række, men desværre skulle de ud i en playoff kamp om oprykning, som de selvfølgelig tabte  :-[

Årets nye kuld af ungdomsspillere, var en lille smule bedre ind hvad "prognosen" sagde, men der er nok ikke nogen af dem der har den helt store fremtid.

(https://i.imgur.com/4hek8K0.jpg)

Den spiller, hvis der er nogen der kommer igennem nåleøjet må det være denne unge mand:

(https://i.imgur.com/clLoDKu.jpg)


Titel: Sv: #3 F.C. Vaduz og Liechtenstein
Oprettet af: b0nb0n 15 Mar 2023, 13:56
Uha, spændende! Prøvede selv med Vaduz for nogle år siden, med ok succes :)

Er du blevet landstræner med samme mand som klubtræner, eller 2 forskellige brugere?

Udover det, flotte resultater i 1.sæson :)


Titel: Sv: #3 F.C. Vaduz og Liechtenstein
Oprettet af: Bubbles 15 Mar 2023, 14:31
Citat af: b0nb0n 15 Mar 2023, 13:56
Uha, spændende! Prøvede selv med Vaduz for nogle år siden, med ok succes :)

Er du blevet landstræner med samme mand som klubtræner, eller 2 forskellige brugere?

Udover det, flotte resultater i 1.sæson :)


Samme mand til begge jobs.

Havde overvejet 2 forskellige, men det må vente til et andet projekt der er støbe skeen efter denne (umulige) challenge  ;D


Titel: #4 F.C. Vaduz og Liechtenstein
Oprettet af: Bubbles 16 Mar 2023, 16:57
Liechtenstein 2023


2023 er nu gået i landsholdsregi og det er tid til at gøre status. Hele kalenderåret er gået med kvalifikations gruppen.

(https://i.imgur.com/LVw7Oej.jpg)

Vi startede lidt, som forventet, dog havde jeg udset hjemmekampen mod Aserbajdsjan, som den største mulighed for at sikre en sejr i gruppen. Det var desværre ikke muligt, men til gengæld hentede vi point hjem fra Irland og Aserbajdsjan samt et enkelt hjemme mod Bulgarien, så var rimelig tilfreds med pointhøsten alligevel. Især når vi fik givet debut til nogle unge spillere som havde Østrig eller Schweiz som anden nationalitet og derved låst dem til vores landshold.

(https://i.imgur.com/M8pSjuV.jpg)

Den startende angriber for Vaduz - Dusan Djokic har fået Liechtensteinsk pas, men har indtil videre afvist alle tilnærmelser om at repræsentere landsholdet. Tilnærmelserne vil fortsætte ufortrødent i 2024, da han klart vil være den bedste spiller til rådighed og formentlig på niveau med den tidligere legende Mario Frick.

Prognosen på årets kuld af nye spillere var en smule bedre ind sidste år, så det bliver spændende om det holder stik. Desværre har vores Talentchef, som er Model Professionel valgt at gå på pension når sæsonen er gået. Jeg satser på vi kan finde en ny med en godpersonlighed samt rette foretrukne formation. Optimal set er det en fra Liechtenstein, men der langt mellem snapsene med den rigtige kombination, så det kan være vi skal tage os til takke med en fra en af de større omkringliggende lande.

(https://i.imgur.com/RAXz9Lo.jpg)


Titel: #5 F.C. Vaduz og Liechtenstein
Oprettet af: Bubbles 19 Mar 2023, 11:36
FC Vaduz - sæson 2023/2024


Forventningerne til sæsonen efter oprykningen var rimelige sparsomme, både for os, bestyrelse og supporterne. Medierne havde på forhånd dømt os til ryge direkte retur til Challenge League, så i modsætningen til sidste sæson, var der ikke meget pres på.

Det var svært at finde nogle forstærkningerne til truppen, med det sparsomme budget der var til rådighed, så udover et par talenter fra Liechtenstein (som vi signede allerede inden sidste sæson var afsluttet), blev det kun til et Italiensk/Tunesisk talent fra AC Milans akademi som erstatning for lånespillere Fehr samt en låneaftale hos selveste Bayern på  Angelo Brückner til venstre back.

(https://i.imgur.com/77mwMWO.jpg)

I første omgang runder vi lige det europæiske. Første modstander i første kvalrunde til ECL var fra Wales. De blev stensikkert sendt ud samlet 11-2. I 2. kvalrunde polske Jagiellonia Białystok. Vi kørte dem rundt hjemme på Rheinpark Stadion og vandt 3-0, returkampen var en anden historie. Efter 47 minutter af returkampen var polakkerne meget fortjent foran med 3-0, men heldigvis for os dødede kampen lidt ud og vores aldrende stjerne Cicek kunne sende os videre med en reducering i 77 minut. i tredje runde ventede så FC Midtjylland. Det var desværre en alt for stor mundfuld, så det blev, for andet år i træk, exit i 3. kvalrunde.

I ligaen gik det meget som forventet. Vi havde det svært i mange kampe. Den lidt mere konservative udgave af vores 433 DM wide var den primære årsag til vi fik dette flotte resultat:

(https://i.imgur.com/5mNhHMJ.jpg)

(https://i.imgur.com/IQGPmem.jpg)

Igen i år vandt vi sikkert den liechtensteinske cup:

(https://i.imgur.com/gml0JHc.jpg)

Årets kuld af nye ungdomsspillere skuffede igen, så nu må vi om der er nogen af dem (udover keeperen) der kan gøre sig gældende i Vaduz eller landsholdet.

(https://i.imgur.com/gml0JHc.jpg)

(https://i.imgur.com/EUWYsUK.jpg)Titel: #6 F.C. Vaduz og Liechtenstein
Oprettet af: Bubbles 21 Mar 2023, 17:20
Liechtenstein 2024


Året startede med der skulle spilles lidt træningskampe, som assistenten havde arrangeret for os, så vi kunne pudse formen af til Nations League. Her havde vi trukket Kosovo, Malta og San Marino.

Forventningerne var at vi som minimum kunne slå San Marino i begge opgør og måske snige en overraskelse ind mod en af de andre.

(https://i.imgur.com/4djmHNE.jpg)

Vi indfriet fint de forventninger vi havde, men desværre gjorde vi det meget svært for os selv i ude kampen mod Malta. Her fik vores kaptajn Sandro Wieser nemlig rødt efter blot 7 minutter, så det ødelagde de ellers flotte resultater.

(https://i.imgur.com/C4YxPXC.jpg)

2024 bød også på  lodtrækning til VM kvallen. Her skal vi op imod nogle virkelig stærke nationer (set med liechtensteinske briller): Italien, Sverige, Slovakiet, Island og Luxembourg.
Reelt har vi måske en chance mod Luxembourg, ellers spår jeg ikke mange point. Heldigvis er bolden rund og alt kan ske  :D

Årets prognose på kommende liechtensteinske spillere var desværre virkelig skidt, så forhåbentlig er det bare den nye HOYD (den tidligere landsholdspiller for Portugal Danny), som tager fejl.

(https://i.imgur.com/nYDFME2.jpg)

Vores tilnærmelser til Djokic bliver fortsat afvist, men vores reserve på højre back (i FC Vaduz) Cedric Grasser, har valgt at repræsentere Liechtenstein og er nok en af de bedste spillere til rådighed nu.

Vi runder året af med Liechtensteins bedste 11 i 2024:

(https://i.imgur.com/ZyzTdck.jpg)


Titel: Sv: #6 F.C. Vaduz og Liechtenstein
Oprettet af: b0nb0n 22 Mar 2023, 07:53
Det går stille og roligt fremad :) Fedt fedt. Og lækkert når det lykkedes at overtale spillere til at repræsentere Liechtenstein :)


Titel: #7 F.C. Vaduz og Liechtenstein
Oprettet af: Bubbles 25 Mar 2023, 11:00
FC Vaduz - sæson 2024/2025


Efter vi sikrede os den bedste placering nogensinde for klubben var det vigtigt at vi kunne bygge på denne præstation. Der blev derfor foretaget en del handler af ikke liechtensteinske spillere for at få klubben til at forsætte fremdriften. De fleste af de spillere, som blev hentet ind, er tilstrækkeligt unge, så de kan muligvis skifte til vores landshold om 5 års tid.

Første spiller der kom til var Jonas Weissenhofer på fri transfer fra St. Gallen. Jonas har var det største liechtensteinske talent, som var til rådighed.

Den anden spiller og vel nok den mest fysiske spiller vi har haft Coli Saco (https://imgur.com/a/7zd8iKz), som Napoli ikke kunne bruge mere.

Herudover kom der nogle breddespillere og talenter til. Bl.a. er der hentet 2 brasilianere Igor Lemos og Kennedy samt endnu en "låneløsning" til vores venstre back i form Andrea Pelamatti fra Inter.

Vores europæiske eventyr startede mod irske Cork City, som sikkert blev sendt ud samlet 3-1. Næste modstander var Dinamo Tblisi, som vi også kunne sende ud efter 2 tætte kampe. Tredje kvalrunde bød på PAOK, som også blev vores endestation med samlet 4-3. Vi bliver simpelthen nød til at komme videre fra den 3. kvalrunde snart, så vi kan få klubben og landet til vokse.

I ligaen gik det helt forrygende og der var ikke nogen, som gad at vinde den schweiziske mesterskab udover os  :D

(https://i.imgur.com/ohNbRdI.jpg)

Det handler nok mest om at vi havde en fantastisk sæson og alle de normale tophold var virkelig dårlige i år. 59 point har de seneste 4 år kun været nok til at sikre en 3. plads i ligaen, så det viser hvor utrolig heldigt det var.

(https://i.imgur.com/ZnIAMIp.jpg)

Igen i år blev FL-Aktiv trofæet sikret uden de store problemer.

(https://i.imgur.com/KibAoJU.jpg)

Årets kuld af nye ungdomsspillere var nærmest præcis så ringe som forudsagt. Det gør vi bliver nød til at holde kursen med at supplere klubben med nogle udenlandske spillere. Forhåbentligt kan det medfører vi kan investerer i infrastrukturen.

(https://i.imgur.com/yWfxOkB.jpg)

Vi har dog signet alle ungdomsspillerne, så de lige får et år eller to til at vise at vores første indtryk var forkert.

Målet for den kommende sæson er blot at bygge på i forhold til trup og udvikling af klubben. Jeg kunne godt være fristet af (grundet mesterskabet), at forvente mere, men hvis vi blot fortsat udvikler klubben og bliver i bedste række er det fint.

Vores venner fra Eschen/Mauren har sikret sig oprykning til tredje bedste række. De har selvfølgelig været godt hjulpet på af Vaduz akademiet  :)


Titel: #8 F.C. Vaduz og Liechtenstein
Oprettet af: Bubbles 25 Mar 2023, 11:12
Liechtenstein 2025


Året 2025 bød på VM kvalifikation, som vi reelt ikke havde de store forventninger til. Vi kæmpede bravt mod de fleste og kunne hente et flot point ude i mod Luxembourg, i en kamp vi reelt set skulle have vundet.

(https://i.imgur.com/OMTDI1r.jpg)

(https://i.imgur.com/QQ7PwTP.jpg)

I løbet af kvalifikationen har vi fået givet debut til en del nye spillere af liechtensteinsk herkomst, da vi forsat ikke har kunne lokke Djokic til at bombe for os. Det har bl.a. betydet at Alessio Hasler og Fabio Loque Notaro, fra Vaduz akademiet (med fra starten af savet) er blevet en fast del af holdet. Herudover er vores talent fra første kuld af ungdomsspillere Christian Dann været med et par gange.

(https://i.imgur.com/d3ihgT0.jpg)

Her gik jeg og troede at vores prognose omkring ungdomsspillere ikke kunne blive dårligere. Det var så lige indtil dette års prognose dukkede op:

(https://i.imgur.com/2p5nXlm.jpg)

Jeg håber det snart vender for ellers bliver det godt nok svært at gøre noget med landholdet  ::)Titel: #9 F.C. Vaduz og Liechtenstein
Oprettet af: Bubbles 28 Mar 2023, 14:21
FC Vaduz - sæson 2025/2026


Efter det meget overraskende mesterskab sidste sæson, var der godt gang i transfer vinduet. Coli Saco, der havde en fantastisk sæson for os med 9 mål og 9 oplæg fra hans centrale midtbane position, havde desværre en frikøbsklausul på sølle 7,5 mio kr. Denne blev hurtigt indløst og vi stod derfor med et kæmpe hul på den centrale midtbane og på venstre back, da Pellamatti smuttede tilbage til Inter.

Pengene fra salget af Saci blev investeret i det tyske stortalent Maurice Krattenmacher og den liberiske landsholdsspiller Allen Njie som har spillet i den bedste schweiziske række en del år.

Herudover hente vi Diego Barri, den luxembourgske landsholdsback Michael Pinto og til sidst Tim Müller på en låneaftale fra Leverkusen.

På det europæiske plan gik det fantastisk. Først ekspederet vi et færøsk hold ud fuldstændig problem frit, herefter stod et walessisk og et irsk hold  forskud og i den 4. og sidste kval runde ventede Young Boys, som vi kender aldeles godt fra ligaen.
Det blev 2 hektiske opgør men vi kunne trække os sejrrigt ud af det og derved i vores første europæiske gruppe spil.

I gruppespiller gik det også over alt forventning

(https://i.imgur.com/IKVEPHt.jpg)

Desværre røg vi ud i første playoff kamp mod KF Shkëndija på skuffende vis med samlet 3-2.

I ligaen kæmpede vi en brav kamp og i løbet af sæsonen var der tanker tilbage til Herfølges mesterskab. Heldigvis for os var der 2 hold, som var ufatteligt ringe det meste af sæsonen.

(https://i.imgur.com/kMXnbys.jpg)

(https://i.imgur.com/SayMb1q.jpg)

Endnu et pokal titel blev sikret, dog med lidt unødvendigt besvær mod vores eget 2. hold.

(https://i.imgur.com/rgCBGJB.jpg)

Eschen/Mauren overlevede deres første sæson i den tredje bedste række og Balzers rykkede op til 4. bedste række. Begge klubber agerer nærmest vores 2. og 3. hold, da deres trupper er fyldt med talenter fra vores u21 hold.

Årets kuld af nye spillere, var næsten lige så skuffende, som der var blevet lovet. Hvis det ikke er bedre næste sæson må Danny (HOYD), afskediges og en ny få chancen.

(https://i.imgur.com/1enoGX6.jpg)

Med penge sikret fra gruppespillet, er planen selvfølgelig at investerer dem i faciliteterne, så vi har bedre forudsætninger for at få nogle talenter i gennem egne rækker.


Titel: Sv: #9 F.C. Vaduz og Liechtenstein
Oprettet af: mikekuneho 28 Mar 2023, 15:31
Fedt save! som jeg ofte har overvejet men simpelthen ikke "turde" give mig i kast med :)!

Hvad er reglerne for ikke eu-borgere i ligaen? jeg ved der er en del talenter i det columbianske , til forholdsvis billige penge :) bare en ide :)

Følger troligt med i din blog :)


Titel: #10 F.C. Vaduz og Liechtenstein
Oprettet af: Bubbles 28 Mar 2023, 15:37
Liechtenstein 2026


Endnu et kalenderår er gået og det er blevet tid til landsholdsopdateringen.

Årets førstelandsholdssamling var i marts måned, inden vi kendte vores kommende modstandere i Nations League. Vi havde derfor arrangeret 2 "venskabskampe" mod Østrig og Montenegro. Vi fik sikret en uafgjort mod Montenegro og så satte Østrig os ellers på plads, men vi fik da et enkelt mål  :)

I april måned blev der trukket lod til Nations League gruppe D. Her kom vi i pulje med Gibraltar og Aserbajdsjan. Umiddelbart en fin lodtrækning med gode muligheder, men der skal dælme præsteres i de 2 opgør mod Aserbajdsjan. Desværre gik det ikke helt efter planen, da Aserbajdsjan simpelthen var et niveau bedre ind hvad vi havde af forventninger.

(https://i.imgur.com/PUX1pZX.jpg)

I første opgør mod Aserbajdsjan kunne vi på hjemmebane  ikke sikre os nogen point til trods for et rødt kort til dem. Det var nok det mest skuffende. Der var dog en del positive ting af tage med, da vi har fået introduceret flere talenter for landsholdsfodbold.

(https://i.imgur.com/7D0cvvt.jpg)

I løbet af 2026 blev der også trukket lov til EM kvalifikationen, som skal foregå i 2027:

(https://i.imgur.com/VrLcFAQ.jpg)

En svær pulje, men forhåbentligt lærer vi en masse.

Årets prognose på de nye nye spillere er heldigvis en smule bedre ind de sidste par år. Nu håber jeg bare det holder  :D

(https://i.imgur.com/sFadHVW.jpg)

Vi runder 2026 af med Liechtensteins bedst 11 anno 2026
(https://i.imgur.com/dMlpvG3.jpg)  


Titel: Sv: #9 F.C. Vaduz og Liechtenstein
Oprettet af: Bubbles 28 Mar 2023, 15:46
Citat af: mikekuneho 28 Mar 2023, 15:31
Fedt save! som jeg ofte har overvejet men simpelthen ikke "turde" give mig i kast med :)!

Hvad er reglerne for ikke eu-borgere i ligaen? jeg ved der er en del talenter i det columbianske , til forholdsvis billige penge :) bare en ide :)

Følger troligt med i din blog :)


Dejligt med en læser mere  :D

Reglerne er rimelig overkommelige. Der må (så vidt jeg husker), registreres 8 ikke EU spillere i truppen og der er ikke noget der hedder arbejdstilladelse  :D

Jeg har overvejet med flere sydamerikanske talenter fra f.eks. Colombia, som nævner, men vores talentspejdere har ikke den tilstrækkelige viden. Med lidt held kommer der en agent forbi os (det skete med de 2 spillere fra Brasilien). Jeg håber dog på at vi kan få introduceret nogle unge spillere fra Liechtenstein, da talenterne fra første sæson er ved at modne efter tid på u-holdet samt udlån til Eschen/Mauren.


Titel: Sv: #9 F.C. Vaduz og Liechtenstein
Oprettet af: mikekuneho 29 Mar 2023, 08:17
Citat af: Bubbles 28 Mar 2023, 15:46
Dejligt med en læser mere  :D

Reglerne er rimelig overkommelige. Der må (så vidt jeg husker), registreres 8 ikke EU spillere i truppen og der er ikke noget der hedder arbejdstilladelse  :D

Jeg har overvejet med flere sydamerikanske talenter fra f.eks. Colombia, som nævner, men vores talentspejdere har ikke den tilstrækkelige viden. Med lidt held kommer der en agent forbi os (det skete med de 2 spillere fra Brasilien). Jeg håber dog på at vi kan få introduceret nogle unge spillere fra Liechtenstein, da talenterne fra første sæson er ved at modne efter tid på u-holdet samt udlån til Eschen/Mauren.
arh okay :)!

En af de ting man kan gøre, er at hyrer en sportsdirektør som er fra sydamerika, eller har viden derfra :) spørg ham så om frie transfers på diverse positioner. det har jeg godt nok fundet en del diamanter ved :P

Men jeg forstår godt at fokus er på spillere fra lokalområdet, da du også skal have et succesfuldt landshold op at stå - med tiden. Men man kunne jo håbe at man fangede nogle interessante talenter fra udlandet som ønskede at skifte nationalitet med tiden måske :D !


Titel: #11 F.C. Vaduz og Liechtenstein
Oprettet af: Bubbles 01 Apr 2023, 11:02
FC Vaduz - sæson 2026/2027


Endnu en sæson er gået med FC Vaduz og det er tid til at opdatere  :)

Der var forholdsvist stille på transfersiden i år. Problemet på vestreback fyldte mest, så det var mit primære fokus. Her fik vi tilknyttet den Irakiske landsholdspiller Ali Adnan, der stensikkert kommer til at være starter, da Michael Pinto ikke helt kan løfte opgaven. Herudover hentede vi en talentfuld ung spiller fra Kroatien.

Bedst som vi havde truppen på plads og det schweiziske transfervindue lukkede, kom der et bud på 55. mio. svarende til vores bedste spiller Isik. Han har i de første sæsoner været vores boldspillende midterforsvarer, men i sidste sæson har han været fremragende på vores højre back. De giver nu et relativt stor udfordring på vores højre back situation. Denne fik vi heldigvis løst ved at hente Matteo Angeli fra Bologna (dog først i slutningen af vinterens transfervindue). Det værste var dog han han kun var 250 dage fra at kunne få et liechtensteinsk pas.

(https://i.imgur.com/m45oigJ.jpg)

På det europæiske plan gik det fint til at starte med mod først Vikingur Gøta fra Færøerne, som blev sendt ud med samlet 7-2. Herefter ventede Newton fra Wales, som vi har mødt tidligere også. De blev fuldstændig bombet sønder og sammen med 18-1. Desværre for os ventede Marseilles på os i næste runde. Det var alligevel en lidt for stor mundfuld, så vi måtte takke af med et samlet 1-5 nederlag.

I ligaen startede vi helt forfærdeligt og lå rigtig længe som nr. 9, hvilket er nedrykningsplayoff. Heldigvis for os var ligaen igen i år rigtig tæt, så der skulle ikke meget til for at vi kunne kravle op på 5. pladsen.

(https://i.imgur.com/4v9Bkza.jpg)

(https://i.imgur.com/IZVW0YH.jpg)

Cuppen blev nok en gang sikret uden de store problemer:

(https://i.imgur.com/UIkhxGw.jpg)

Pengene fra sidste års europæiske gruppespil blev hurtigt brugt på at forbedre træningstrænings- og ungdomsfaciliteterne. Herudover købt bestyrelsen ind på idéen om ungdomsrekrutteringen og junior coaching kunne optimeres yderligere. Vores infrastruktur er dermed taget et stort skridt henimod at producere bedre nationale spillere.

(https://i.imgur.com/u1ChZPk.jpg)

Vores leder af ungdomsafdelingen steppede også en smule op og kom med et udmærket kuld af nye ungdomsspillere, så han får forlænget sin kontrakt med 2 år.

(https://i.imgur.com/A8fo7VH.jpg)

 


Titel: #12 F.C. Vaduz og Liechtenstein
Oprettet af: Bubbles 01 Apr 2023, 11:18
Liechtenstein 2027


2027 stod i EM kvallens tegn for landsholdet. Vi var kommet i en vanskelig pulje, så der blev mest fokuseret på at give et par ungespillere med dobbeltnationalitet tidlig (nok også for tidlig) debut.

(https://i.imgur.com/jFGgX5Z.jpg)

Eneste resultat der er værd at fremhæve er hjemmekampen mod Belarus. Vi havde faktisk fortjent at vinde den kamp men desværre kunne vi ikke lukke kampen, så de udlignede i overtiden.

(https://i.imgur.com/32wXPFO.jpg)

Om det har været forbedringerne i Vaduz eller om heldet bare er vendt må stå en hen i det uvisse, men det var i hvert fald et noget mere lovende prognose i forhold til de seneste år. Bevares - der stadig masser af plads til forbedring, men vi bevæger os i den rigtige retning.

(https://i.imgur.com/V53dIPS.jpg)

Der har været en stor transfer vedrørende den startende angriber for landsholdet. Merlin Brosch er skiftet til Vaduz for ca. 3 mio.. Han er dog blevet lånt tilbage til sin "moderklub" for hele 2027/2028 sæsonen i Promotion League (3. bedste række), da de desværre rykkede ned og derved kunne Vaduz indløse hans frikøbsklausul på lidt over 3 mio.

(https://i.imgur.com/7adpEJ7.jpg)

Vi runder nok en gang kalenderåret af med bedste 11 for landsholdet:

(https://i.imgur.com/YD4mwxQ.jpg)


Titel: #13 F.C. Vaduz og Liechtenstein
Oprettet af: Bubbles 04 Apr 2023, 13:12
FC Vaduz - sæson 2027/2028


Sæsonen startede hårdt ud med vi mistede vores bedste og mest talentfulde spiller Maurice Krattenmarcher for et rekord beløb fra klubben. Maurice havde gjort det klart at han ville have en lønforhøjelse på 5 gange hans nuværende løn, det var var vi hverken villige til eller havde mulighed for.

(https://i.imgur.com/pYz5J9Z.jpg)

Sommerens transfer vindue bød på 3 tilføjelser

Abdel Rachid Zagré (angriber) kom til på fri transfer fra St. Gallen. Det forventes at han primært skal gøre sig gældende fra bænken.

Noah Leao Muata (venstre back) fri transfer fra Basel - primært hentet ind som gardering for den aldrende Adnan. Han skulle gerne være potentiel starter, men der skal udvikles noget.

Herudover kom der en talentfuld tysker fra Hertha Berlin og en mexicaner (vinterens transfervindue). Disse 2 er regens og udviklingsprojekter, som måske kan lokkes til at repræsentere landsholdet på sigt.

På det europæiske plan var det desværre endnu en gang endestation i 3. kvalrunde til ECL mod Marseilles. Vi startede ellers ud med Europa League kval, da koefficienten på den FL1 Aktiv cuppen er steget i takt med Vaduz er vokset som klub. Vi skulle op i mod Tromsø, som desværre slog os ud på straffe og derved sendte os ned til Marseilles.

I ligaen gik det fremragende og vi kunne sikre os en imponerende 3. plads. Vi fik tilmed flere point ind vores mesterskabs sæson, men Young Boys og Basel har fundet tilbage til deres normale niveau.

(https://i.imgur.com/oyGbbPg.jpg)

(https://i.imgur.com/cSimmn3.jpg)

FL1 Aktiv cuppen blev vundet af reserverne. Det blev dog lidt mere spændende ind hvad jeg havde håbet. Forhåbentligt er det et udtryk for at Eschen/Maurens udvikling er opadgørende.

(https://i.imgur.com/UifjSrV.jpg)

Pengene fra salget af Maurice er primært blevet brugt på at udvikle klubbens træningsfaciliteter, desværre er den nuværende ledelse slet ikke interesseret i at udvikle vores øvrige faciliteter til trods for kassen er godt fyldt.

Årets kuld af nye spillere var den bedste vi har haft indtil nu og det bliver spændende hvem der kan gøre sig gældende op landsholdet.

(https://i.imgur.com/4wToczW.jpg)
Titel: Sv: #13 F.C. Vaduz og Liechtenstein
Oprettet af: b0nb0n 05 Apr 2023, 07:26
Så fik jeg lige læst op, fantastisk med mesterskabet for nogle sæsoner siden. Virkelig flot.
Nu skal der bare mere stabilitet ind, og det kommer der også nu tror jeg :)

Vildt talent du har fået til denne sæson, Delic, han bliver vild tror jeg. Det er jol ige før du allerede kan bruge ham nu :)


Titel: Sv: #13 F.C. Vaduz og Liechtenstein
Oprettet af: Bubbles 05 Apr 2023, 09:20
Citat af: b0nb0n 05 Apr 2023, 07:26
Så fik jeg lige læst op, fantastisk med mesterskabet for nogle sæsoner siden. Virkelig flot.
Nu skal der bare mere stabilitet ind, og det kommer der også nu tror jeg :)

Vildt talent du har fået til denne sæson, Delic, han bliver vild tror jeg. Det er jol ige før du allerede kan bruge ham nu :)


Jeg håber stabiliteten snart kommer, da det er lidt hårdt at være med i toppen den ene sæson og den anden kæmpe for overlevelse.

Delic er meget lovende, men han får lige et årstid på ungdomsholdet og derefter en sæson i 3. eller 2. bedste række, så bliver han kastet for løverne derefter.


Titel: #14 F.C. Vaduz og Liechtenstein
Oprettet af: Bubbles 08 Apr 2023, 11:15
Liechtenstein 20282028 var Nations League år, desværre kendte vi først vores gruppe i april 2028, så det var desværre ikke muligt at tilpasse vores træningskampe, så vi kunne forberede os til de kommende modstandere.

Vi fik dog en ganske fin lodtrækning:

(https://i.imgur.com/J5Oii4X.jpg)

Forventningerne var høje, da San Marino er et land vi skal slå 10 ud af 10 gange og Færøernes niveau ligger umiddelbart omkring samme sted som da vi mødte dem for godt 4 år siden og vandt sikkert 3-0.

Det hele gik mere eller mindre som forventet. Dog havde vi ikke regnet med at træningskampene mod Finland og Georgien skulle være de eneste nederlag i 2028 for landsholdet  :) Dette satte naturligvis rekord for antal sejr i træk i gældende kampe for landet  :D

(https://i.imgur.com/leqc0ti.jpg)

(https://i.imgur.com/GJkttrU.jpg)

Den unge Merlin Brosch har tilmed i en alder af blot 21 år, slået Mario Frick målrekord på 16 mål i alt for landsholdet.

Efter de sidste kampe var spillet i NL var der lodtrækning til næste års VM kvalifikation.

(https://i.imgur.com/CSBMezo.jpg)

Det bliver sjovt at møde Danmark og et forhåbentligt skønt gensyn med Færøerne, som vi forhåbentligt kan sikre vores første kval sejr imod. Hvis jeg nogensinde skal i gang med et lidt mere traditionelt "build a nation" udfordring, kandidere de kraftigt sammen med Malta.

Årets prognose på unge spillere er en lille smule skuffende, til trods for staben mener det kommer til at være fremragende. Der mangler nogle A'er før jeg er i nærheden af at være tilfreds.

(https://i.imgur.com/jCBODIw.jpg)

Vi slutter 2028 af med landets bedste 11, her vil man kunne se, at vores tidligere spiller Joel Ris er valgt at repræsentere dette skønne land. Det er nu i alt lykkedes at nationalisere 2 spillere. Desværre har de fleste udenlandske spillere den holdning at de ikke kan se en fordel ved at skifte nationalitet.

(https://i.imgur.com/5LhfQF4.jpg) 


Titel: Sv: #14 F.C. Vaduz og Liechtenstein
Oprettet af: Bubbles 08 Apr 2023, 11:41
Havde lige glemt et SS for prognosen på de nye ungdomsspillere  ::)


Titel: #15 F.C. Vaduz og Liechtenstein
Oprettet af: Bubbles 10 Apr 2023, 13:45
FC Vaduz - sæson 2028/2029


Vi starter med årets transfers. Der var forholdsvis godt gang i den. Højt på listen var fortsat en venstre back, da Muata ikke har en tilstrækkelig standard og Adnan har fået lov til at smutte ved kontrakt udløb. Vi endte med at hente følgende til førsteholdstruppen:

Paulo Victor en 27 årig brasiliansk venstre - han kommer til at træde direkte ind i startopstillingen.

Sonny Henchoz central forsvarsspiller. Han er søn af den tidligere schweiziske landholdsspiller Stéphane Henchoz. Sonny er en boldspillende midterforsvar, som vi har manglet, da Lars Trauber (fra landholdet) ikke kan spille alle kampe.

Allan Minda - kantspiller. Minda er primært hentet ind som erstatning for Dajakovic, da hans frikøbsklausul blev indløst af Granda.

Til sidst men bestemt ikke mindst ringede Jobe Bellinghams agent og spurgte om vi kunne være interesseret i at signe den mindre kendte Bellingham. Det blev et stensikkert ja, så han ryger direkte ind omkring start elleveren.

Ud over overstående hentede vi 2 newgens ind til 2. holdet, som forhåbentligt kan udvikle sig til noget. Projektet med det mexicanske talent fra sidste sæson er allerede faldet igennem, så han er sendt retur til Mexico for en overgangssum i omegnen af 5. mio.

I vinterens transfervindue havde vi lidt penge til overs, så der blev rykket på den liechtensteinske centrale forsvarsspiller Johannes Hasler

(https://i.imgur.com/qphIe06.jpg)

På den europæiske scene strålede vi endeligt lidt igen. Bestemt vores bedste resultat til dato

(https://i.imgur.com/Q1MDC3O.jpg)

FL1 Aktiv cuppen blev med noget besvær sikret af vores reserver, så der er som minimum muligheden for europæisk gruppespil igen.

(https://i.imgur.com/PBXGyyl.jpg)

I ligaen, havde vi store start vanskeligheder og faktisk vandt vi kun 2 kampe ud af de første 12. Heldigvis for os begyndte vi at finde melodien og vi kunne slutte året af på en flot 6. plads.

(https://i.imgur.com/Ps0QLeF.jpg)

Vi forstsætter med at udvikle vores træningsfaciliteter, men det er desværre ikke muligt at forbedre vores ungdomsfaciliteter med den siddende bestyrelse.

Årets kuld af ungdomsspillere var ganske lovende, tror næppe det bliver meget bedre faktisk - vores ungdomshold er da også ganske dominerende i deres liga

(https://i.imgur.com/uYei0Ef.jpg)

(https://i.imgur.com/NZ5pLzZ.jpg)

(https://i.imgur.com/RRd5s8F.jpg)


Titel: Sv: #15 F.C. Vaduz og Liechtenstein
Oprettet af: Bubbles 10 Apr 2023, 14:14
Der kommer lige en tilføjelse til seneste opdatering.

Vores talentfulde kant Christian Dann, der kom igennem akademiet, blev sendt på udlån i Challenge League for at teste om han er ved at være klar til at spille rolle i førsteholdstruppen.

Merlin Brosch, som vi hentede til klubben sidste sæson - blev i venter transfervinduet ligeledes sendt på græs i Challenge League, da han havde brug for at spille lidt flere kampe end hvad vi kunne tilbyde.

Herudover har Thomas Kühne fra 2. sæson nye akademispillere indtaget rollen som backup keeper for Ospelt. Vi har store forventninger til ham, så han har fået lidt spilletid henover sæsonen.

(https://i.imgur.com/KkTq6hj.jpg)

Slutteligt kommer her truppen stats for sæsonen.

(https://i.imgur.com/dUT2m4k.jpg)Titel: Sv: #15 F.C. Vaduz og Liechtenstein
Oprettet af: Bubbles 23 Maj 2023, 21:13
Er gået fuldstændig død i savet, da bestyrelsen ikke vil forbedre klubbens ungdomsfaciliteter til mere ind gode. Jeg får slet ikke muligheden for at foreslå det.
Jeg har derfor besluttet at jeg kaster mig ud at lave samme save med Balzers, som ligger i den 5. bedste række i Schweiz. De har en klubpolitik med at udvikle egne spillere og er ligeledes fra Liechtenstein.Titel: Sv: #15 F.C. Vaduz og Liechtenstein
Oprettet af: Broen13 25 Maj 2023, 12:46
Citat af: Bubbles 23 Maj 2023, 21:13
Er gået fuldstændig død i savet, da bestyrelsen ikke vil forbedre klubbens ungdomsfaciliteter til mere ind gode. Jeg får slet ikke muligheden for at foreslå det.
Jeg har derfor besluttet at jeg kaster mig ud at lave samme save med Balzers, som ligger i den 5. bedste række i Schweiz. De har en klubpolitik med at udvikle egne spillere og er ligeledes fra Liechtenstein.
Ærgerligt med Vaduz, men det lyder spændende med Balzers - en rigtig non-league to legend omgang! :D


                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010