FmFreaks

Football Manager 2022 => Omklædningsrummet => Emne startet af: Broen13 08 Jul 2022, 13:54Titel: (Skøre) ideer til nye FM-saves
Oprettet af: Broen13 08 Jul 2022, 13:54
Der er muligvis ikke så meget aktivitet herinde, men jeg er slet ikke i tvivl om at der rent faktisk er flere der læser med end man lige regner med.

Derfor kom jeg til at tænke på om vi ikke kunne inspirere lidt til nogle save-ideer, og så kan man håbe på at det kunne give lidt lyst til at skrive om ens save herinde - jeg vil gerne starte med et par stykker jeg har gået lidt og tænkt over:

1. Jeg skal på bryllupsrejse til august (tak tak), og i den forbindelse skal vi til Kreta. Derfor var jeg jo den ansvarlige i forholdet og begyndte at undersøge lokalområdet og fandt de fodboldklubber der var på øen. Det skulle ikke være for nem en udfordring, så derfor tog jeg ikke storebror (OFI), men derimod Ergotelis, som befinder sig i den næstbedste række. Nu går jagten så på at finde det regen, som jeg jo uden tvivl bliver nødt til at få på en fodboldtrøje, når jeg lander på øen! :D

2. Burnley-ball. Find en klub, så langt fra konceptet kick n' Rush fodbold som muligt, og køb kun spillere på 190 cm. eller højere, og skab en karriere på den baggrund. Jeg ELSKER en venstreback på 194 cm. så det skal helt sikkert prøves på et tidspunkt. Det giver selvfølgelig lidt udfordringer, for den slags spillere finder man altså ikke lige til alle positioner. Det fede i dette er jo så at du bliver nødt til at forme dine egne spillertyper i de roller der giver mening, og så ellers satse på lange bolde, lange indkast, og hjørnespark! :D

3. Spil kun med spillere over 30 år (I know FM-plejehjemmet længe leve)!.. Det er utopi for de fleste at købe spillere der er over 27 år, for så er det jo et alderdomshjem, men ikke desto mindre er der jo mange spillere der klarer sig fint efter de er rundet det store 3 0 (i flæng, CR7, Chiellini, Modric, Joaquin mv.). Opgaven er nu at skabe et stærkt hold med spillere der har en masse erfaring, men som måske har en lidt kortere levetid på holdet end man som manager normalt ville give sine spillere.

Så er der ihvertfald lidt at gå i gang med - byd endelig ind med flere - det kunne være fedt at få lavet en lille database over mulige saves, som kan motivere flere til at skrive lidt.

Andre mere kendte og lidt mere "normale" udfordringer, uden at det på nogen måde er en udtømmende liste (skriv endelig hvis nogen af dem skal uddybes):

- SAF
- Pentagon
- JFTM
- Youth Only (flere versioner men jeg foretrækker den hvor man slet ikke må købe spillere, da det er det jeg personligt forbinder med en ungdomschallenge) - at købe spillere under 18 er jo bare en indkøbsstrategi i mit hoved
- DoF
- Lutz Pfaffen.........noget
- Journeyman
- Gloryhunter
- Non League to Legend

Derudover kan jeg henvise til de Challenges jeg fik lagt op i løbet af 2022, på dette link (https://fmfreaks.dk/index.php?board=314.0).


                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010