FmFreaks

Football Manager 2022 => Blogs => Emne startet af: Wester 03 Jun 2022, 20:11Titel: FM Nørden #98
Oprettet af: Wester 03 Jun 2022, 20:11
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#1 - FM Nørden

Blogkonkurrencen fik virkelig tændt min lyst til FM både hvad angår selve savegamet og blogskriverierne. Så jeg napper sq lige en omgang FM nørderier mere her på FMF også selvom siden mere eller mindre er død. Men som jeg har nævnt et sted på FMF tidligere, så er blogskriverier mest for en selv, så man får en ekstra dimension på sit spil og det er med til at fastholde en til selve savegamet.

Nu kalder jeg bloggen FM Nørden og så kunne man tro, at jeg vil nørde FM ned i detaljen, men det er ikke tilfældet. Det er mere eller mindre Plug&Play og derudaf. Bloggens navn er bare en titel jeg før har brugt og henviser mere til de gode gamle dage på FMF og FMD, hvor jeg nørderede rigtig meget ned i detaljen og skrev rigtig mange blogs. Ja og så rakte min fantasi ikke til mere.

De seneste år er det max. blevet til en enkel blog og det har været til blogkonkurrencen og med Man Utd som mit hold. Men nu skal det være. Nu vil jeg lave en blog nr.2 og vælge et andet hold end United. Det skal være et rigtig hygge savegame som jeg forhåbentlig kan bruge det meste af sommeren på.

Titel: Sv: FM Nørden #1
Oprettet af: Broen13 03 Jun 2022, 20:39
Uanset om siden er død, og om det er for din egen skyld du skriver, så lover jeg dig at jeg vil være trofast følger indtil den dag, hvor du ikke længere kan holde ud at skrive om savet længere! <3


Titel: Sv: FM Nørden #1
Oprettet af: Wester 03 Jun 2022, 20:42
Citat af: Broen13 03 Jun 2022, 20:39
Uanset om siden er død, og om det er for din egen skyld du skriver, så lover jeg dig at jeg vil være trofast følger indtil den dag, hvor du ikke længere kan holde ud at skrive om savet længere! <3


Fedt! Lidt sjovere når nogen læser med  O0


Titel: Sv: FM Nørden #1
Oprettet af: Polaken 03 Jun 2022, 20:45
Du har også en trofast læser her! ;)


Titel: Sv: FM Nørden #1
Oprettet af: Wester 03 Jun 2022, 21:18
Citat af: Polaken 03 Jun 2022, 20:45
Du har også en trofast læser her! ;)


Stærkt!  O0


Titel: Sv: FM Nørden #1
Oprettet af: Wester 03 Jun 2022, 21:46
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#2 – Valget faldt på Brentford

Det er vist ikke nogen hemmelighed, at jeg er Man Utd fan og en del herinde ved nok også at BIF og Real Madrid også er hold jeg følger. Men hver eneste fodboldsæson, så er der altid et hold der fanger min opmærksomhed, og det er ofte en underdog der snyder alt og alle. Et hold der kommer med noget fodbold romantik eller en god historie bag. Igennem årene har det været Southampton, West Ham, Bournemouth, Swansea, Sunderland m.fl.
[float=right][img ]https://i.imgur.com/2ddzOlj.png[/img][/float]
I den forgangen sæson har jeg ligesom så mange andre danskere fuldt Brentford tæt. Selvfølgelig pga. hele Eriksen historien men også at klubben er en dansker koloni med Thomas Frank i spidsen. Det er dog ikke kun den danske relation men også hele deres lidt naive og romantiske tilgang til spillet og det faktum, at selv med ligaens dårligste budget, faciliteter og stadion stadig er konkurrencedygtige.

Brentford er blevet lidt et symbol på mine romantiske tanker om fodbold og de står i stærk kontrast til PSG, City og alle de andre olie klubber som vinder mesterskaber rundt omkring. Ja og min egen klub Man Utd skal ikke gå ramt forbi. Deres håbløse forbrug af penge, dårlig ledelse mm. Hvor Brentford har vist, at man kan komme langt med nogle andre værdier. Derfor er valget faldet på Brentford.

Så nåede min søn og jeg også at få set Brentford, dog ikke på hjemmebane men på Old Trafford. Og vi går med ideen om, at vi til efteråret vil en tur over og se dem på hjemmebane. For selvom vi United fans, så er vi først og fremmest fodboldfans og Brentford repræsentere mange af de værdier vi elsker ved fodbold.
Titel: Sv: FM Nørden #3
Oprettet af: Wester 04 Jun 2022, 08:31
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#3 – Hvad er målet så??

Nu snakker jeg en del om romantik osv. i sidste indlæg og det gav måske det indtryk, at jeg ville sætte en masse regler osv. op men det er ikke tilfældet. Savegamet er helt åbent og frit. Ingen regler om økonomi, indkøb af bestemte nationaliteter eller unge spillere. Jeg er dog dansker og i en engelsk klub, så fokus på spillere fra de nationer vil selvfølgelig være en del af min strategi. Siger jeg, og så mit første indkøb en ung spiller fra Tjekkiet  ;D

Målet er simpelt. Brentford skal vokse år for år og i sidste ende vinde både Champions League og Premier League. Så det er en rejse fra ligaens mindste hold til toppen af tabellen vi skal igennem. I første omgang handler det dog om overlevelse i Premier League. Det er dog en målsætning, som jeg forventer nemt at kunne opnå. De magiske 40 point skal opnås og helst uden de store problemer.

Titel: Sv: FM Nørden #3
Oprettet af: Wester 04 Jun 2022, 13:35
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#4 – The heartbeat of his team

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg har designet min taktik efter Christian Eriksen. Jeg ønsker han skal være holdets midtpunkt. Jeg kiggede lidt på rollerne og beskrivelser af rollen Roaming Playmaker, den passede fint ind i mine ideer: The Roaming Playmaker is the heartbeat of his team. - Eriksen skal være holdets hjerte. Ja ok, den sætning er lidt søgt men jeg kunne ikke dy mig.
[float=right][img ]https://i.imgur.com/21u6KeT.png][/img][/float]
Taktikken som jeg tager udgangspunkt i, det er en som jeg har brugt de seneste FM sæsoner også i mit savegame til blogkonkurrencen. Det er en taktik som rummer de ting, som jeg værdsætter mest ved fodbold. Pres, fart, direkte spil blandet med stor kreativitet og frihed. Den er bedst beskrevet her: SAF - En taktisk blog (https://fmfreaks.dk/index.php?topic=42236.0)

Det er dog med en lille smule ændringer, netop så jeg kan få plads til Eriksen i rollen som Roaming Playmaker. BBM rollen på den centrale midtbane er skiftet ud med RPM rollen. Jeg har også rettet AML positionen til. Jeg oplever, at IF Support rollen trækker ind og optager den plads som RPM rollen skal bruge. Derfor har jeg ændret AML til en klassisk Wing. Det betyder, at DL rollen også skulle ændres, da jeg så ikke har brug for en WB men en klassisk FB.

Så taktikken har sammen formation og de samme er holdinstruktionerne som tidligere men med ændringer i enkelte spillerroller (https://i.imgur.com/KU2A8LU.png). Pointen er, at Eriksen skal være holdets omdrejningspunkt, når han ankommer i starten af februar. De er omkring der, at jeg også forventer, at holdet rykker rent pointmæssigt. Der kommer Eriksen og taktikken bør være velkendt i forhold til resten af truppen.
Titel: Sv: FM Nørden #4
Oprettet af: Wester 05 Jun 2022, 22:55
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#5 – Fremtidssikre truppen

At fremtidssikre truppen er alfa og omega for at skabe succes på den lange bane. Hvis en klub som Brentford skal klare sig, så har man brug for at binde spillere på længere kontrakter. Jeg har ikke råd til at miste spillere på free transfer pga. kontraktudløb, det ville blive for dyrt i længden, i hvert fald hvis holdet skal udvikle sig sæson for sæson. Jeg skal leve af at købe relativt billigt og sælge dyrt. Så jeg skal sikre mig, at spillerne ikke bare smutter gratis.

[float=right][img ]https://i.imgur.com/s3ZQFua.png[/img][/float]
Så det første jeg gjorde, var at forlænge kontrakter og sikre mig, at alle i truppen som minimum har tre år tilbage i deres kontrakt. Det lykkes ret nemt ved alle spillere undtagen Eriksen, hvilket er lidt et problem, da hele mit set-up rent taktisk er rettet til i forhold til ham. Han ville ikke forlænge med baggrund i, at han ikke mente at kvaliteten i truppen er ikke matcher hans ambitioner.

Der gik dog ganske få uger før han endte med at skrive under alligevel. Et enkelt indkøb ændrede hans holdning. Det var indkøbet af førnævnte unge tjekkiske spiller. Jeg hentede Adam Hložek (https://i.imgur.com/U30WJD6.png) for 7,5 mio. £ og det indkøb var nok til at Eriksen ændrede mening. Så det lykkes mig at binde alle minimum tre sæsoner frem.

Adam Hložek var mit eneste indkøb til truppen. Jeg føler, at A-kæden (https://i.imgur.com/opAful2.png) er stærk nok til at undgå nedrykning. Så jeg vil ikke smide penge efter middelmådige spillere som er til rådighed på markedet for at sælge dem igen om få sæsoner. Det skal være indkøb som Hložek, som jeg ved er langtidsholdbar eller kan sælges videre til meget mere end jeg gav for dem.
Titel: Sv: FM Nørden #5
Oprettet af: Wester 05 Jun 2022, 23:40
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#6 – En fin start

De første måneder er gået og jeg har fået en rigtig fin start på sæsonen. 15 point i de første syv kampe i Premier League (https://i.imgur.com/u5r6axM.png) er noget mere end håbet og forventet. Jeg er godt på vej mod de magiske 40 point men der venter stærke modstandere forud. Sejrene er kommet mod hold fra den lavere halvdel af ligaen, såsom Burnley, Wolves og Brighton. Så jeg forventer, at der kommer nedgang på et tidspunkt.

Det skal dog ikke tage noget fra holdet og spillerne, som har leveret rigtig fint. Så jeg er positiv i forhold til sæsonen og glæder mig bare til Eriksen ankommer. Jeg forventer også at vinterens transfervindue måske kan hjælpe mig endnu mere på vej. Jeg har i hvert fald nogle spændene emner på min shortliste.
Titel: Sv: FM Nørden #6
Oprettet af: Broen13 06 Jun 2022, 11:33
God start, og forhåbentligt bliver det bare endnu bedre lige rundt om nytår! :)

Kunne man få lidt indblik i din shortliste, og hvad du har tænkt dig at handle ud fra (hvis det da er noget du har skænket tanker omkring - kender jeg dig ret, så er der ikke noget der foregår tilfældigt)? :D


Titel: Sv: FM Nørden #6
Oprettet af: Wester 06 Jun 2022, 12:09
Citat af: Broen13 06 Jun 2022, 11:33
God start, og forhåbentligt bliver det bare endnu bedre lige rundt om nytår! :)

Kunne man få lidt indblik i din shortliste, og hvad du har tænkt dig at handle ud fra (hvis det da er noget du har skænket tanker omkring - kender jeg dig ret, så er der ikke noget der foregår tilfældigt)? :D


Lidt tilfældigt er det faktisk. Jeg har de seneste år efterladt mere og mere til min stab. For at få et hurtigere og mere flydende gameplay men faktisk mest fordi, jeg syntes det giver det mest realistiske gameplay.

Så jeg overlader det rigtig meget til min chefspejder og han sender spejdere afsted. Så læser jeg selvfølgelig de rapporter der kommer tilbage nogenlunde grundigt, og shortlister de spillere, som passer til mit system og spillerroller.

Førhen stod jeg for alt, spejdere, træning osv. men mener faktisk. Det er der jo ingen managers i verden der egentlig gør. Jeg kan godt lide, at man bruger sin stab til at løse opgaver, ligesom man ville irl.

Jeg bruger dog meget tid på at finde de gode trænere, spejdere osv. da jeg jo er afhængig af en god stab med den tilgang.Titel: Sv: FM Nørden #6
Oprettet af: HulkOmaniA 06 Jun 2022, 15:27
Jeg følger også med. Det er altid spændende at læse om dine bedrifter :)


Titel: Sv: FM Nørden #6
Oprettet af: FCK88 07 Jun 2022, 01:00
Jeg læser også med her - nu hvor jeg alligevel droppede tanken om at starte min egen blog så kan jeg jo lige så godt se hvad dette her ender ud i og når det oven i købet er selveste Blogmesteren anno 2022 der er forfatter så skulle man da være et skarn hvis man ikke lige læste med :D


Titel: Sv: FM Nørden #6
Oprettet af: Wester 07 Jun 2022, 07:39
Citat af: HulkOmaniA 06 Jun 2022, 15:27
Jeg følger også med. Det er altid spændende at læse om dine bedrifter :)


O0


Titel: Sv: FM Nørden #6
Oprettet af: Wester 07 Jun 2022, 07:39
Citat af: FCK88 07 Jun 2022, 01:00
Jeg læser også med her - nu hvor jeg alligevel droppede tanken om at starte min egen blog så kan jeg jo lige så godt se hvad dette her ender ud i og når det oven i købet er selveste Blogmesteren anno 2022 der er forfatter så skulle man da være et skarn hvis man ikke lige læste med :D


O0


Titel: Sv: FM Nørden #6
Oprettet af: Alfster 07 Jun 2022, 08:31
Stærkt Wester.. Fedt klubvalg. Bliver et langtidssave eller stopper du når du vinder CHL og PL?


Titel: Sv: FM Nørden #6
Oprettet af: QuesT 07 Jun 2022, 13:48
Ser meget spændende ud Wester.

Når du nu siger at Eriksen først kan bruges til februar (eller hvornår det nu er) men du kan skrive kontrakt forlængelse med ham.

Er det så en eller anden 'ban' han har fået?

Har ikke selv lige kigget på Eriksen med den nye opdatering.


Titel: Sv: FM Nørden #6
Oprettet af: Wester 07 Jun 2022, 19:28
Citat af: Alfster 07 Jun 2022, 08:31
Stærkt Wester.. Fedt klubvalg. Bliver et langtidssave eller stopper du når du vinder CHL og PL?


Det ved jeg faktisk ikke endnu. I første omgang starter jeg med den målsætning, så må vi se hvad lysten og energien er til bagefter.


Titel: Sv: FM Nørden #6
Oprettet af: Wester 07 Jun 2022, 19:29
Citat af: QuesT 07 Jun 2022, 13:48
Ser meget spændende ud Wester.

Når du nu siger at Eriksen først kan bruges til februar (eller hvornår det nu er) men du kan skrive kontrakt forlængelse med ham.

Er det så en eller anden 'ban' han har fået?

Har ikke selv lige kigget på Eriksen med den nye opdatering.


Eriksen er låst til frem til februar af medicinske årsager. Altså det med hjertet. Så låst ligesom en spiller med langtidsskade.


Titel: Sv: FM Nørden #6
Oprettet af: Wester 08 Jun 2022, 08:55
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#7 – Vinterens transfervindue

Januars transfervindue blev mere aktivt end først forventet. Jeg fortog flere ændringer end jeg egentlig havde planlagt. Fra starten af sæsonen var der flere spillere med langtidsskader, som så småt kom tilbage og pludselig stod jeg med en alt for stor trup. Så kunne jeg selvfølgelig vælge at leje nogle spillere ud men valgte i stedet, at trimme truppen. Dertil var der indkøb, som jeg bare måtte fortage mig.
[float=right][img ]https://i.imgur.com/CDxHPED.png[/img][/float]
Mads Bech Sørensen kom tilbage efter lang tids skade, det betød, at jeg valgte at sælge en midterforsvar. Valgt faldt på Zanka, som lå for langt nede i hierarkiet til spilletid. Jeg vil ikke beholde danskere bare fordi de er danskere. Som sagt handler bloggen om, at Brentford skal på toppen. Danskere fra de højeste hylder jagter jeg gerne.

Noget mere smertefuld var beslutningen om at sælge Mathias Jensen, som ellers har været rigtig god indtil videre i denne sæson. Eriksen er dog snart klar, og de to spiller samme position og rolle. Så udsigten til spilletid i fremtid for Jensen er minimal. Jeg vil ikke fylde op med gode danskere spillere på bænken uden udsigt til spilletid. Jeg satser i langt højere grad på engelske spillere i min B-kæde. Det handler også om reglerne om egen avl, arbejdstilladelser osv.
[float=left][img ]https://i.imgur.com/yKlEmcc.png[/img][/float]
Derudover solgte jeg Shandon Baptiste, Vitaly Janelt, Tariqe Fosu og Yoane Wissa. Så jeg endte med at sælge hele 6 spillere i transfervinduet. 5 nye spillere blev en del af truppen. Som sagt kom Mads Bech Sørensen tilbage fra langtidsskade og det samme gjorde Josh Dasilva som begge er en del af B-kæden (https://i.imgur.com/PhQPnsk.png) sammen med nyindkøbte Tyrese Campbell.

A-kæden (https://i.imgur.com/MuwMmaO.png) blev styrket med Eriksen, som står foran hans comeback kamp. Derudover hentede jeg Ruben Loftus-Cheek som i første omgang bliver en del af start 11eren. Grunden til jeg hentede ham er, at han kan dække flere positioner på midtbanen og til nøds også angriber pladsen. Så er han engelsk, så selvom jeg skulle finde stærkere spillere i fremtiden, så vil han være en stærk B-kæde spiller, især pga. hans engelske pas. Og så kostede han ”kun” 10,5 mio. £ da Chelsea havde valgt at transferliste ham.
Titel: Sv: FM Nørden #7
Oprettet af: Wester 08 Jun 2022, 14:18
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#8 – Eriksens comeback

Sæsonen er indtil videre gået over alt forventning. Jeg har allerede indhentet de magiske 40 point i Premier League (https://i.imgur.com/74i9Ql1.png) som betyder at nedrykning ikke er i spil. De 40 point er opnået inden Eriksen overhovedet har spillet et eneste minut. Det er jeg selvfølgelig meget tilfreds hvad angår savegamet men hvad angår historien i bloggen, så det lidt et antiklimaks. Jeg havde forventet, at Eriksen skulle komme som den store redningsmand ligesom irl.
[float=right][img ]https://i.imgur.com/kHULbe9.png[/img][/float]
Det skal dog ikke tage noget af historien om, at Eriksen er tilbage og comeback kampen var hjemme mod Watford. Eriksen skulle selvfølgelig indtage rollen som holdet hjerte i form af Roaming Playmaker. Og det blev et fornuftigt comeback af Eriksen, der spillede en fin kamp med 7,4 i karakter og en assist i 2-1 sejren.

Så stod jeg med 43 point og pludselig begyndte jeg at tænke. Er der mulighed for at stjæle en plads til europæisk fodbold i næste sæson. Måske det var det nye mål, nu hvor nedrykning var helt ude af billedet.

Den optimisme døde lidt i kampen efter, hvor jeg spillede FA Cup mod Aston Villa. Nyindkøbte Ruben Loftus-Cheek brækkede benet og er nu ude de næste 5-6 måneder. Det er lidt et slag i ansigtet, da han jo er sæsonens største indkøb. Så lige nu forbander jeg beslutning om at købe ham.

For h da også  :t:
Titel: Sv: FM Nørden #8
Oprettet af: Wester 08 Jun 2022, 18:05
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#9 – Træningsfaciliteter

Som en del af planen for klubbens udvikling er selvfølgelig også en opgradering af klubbens trænings- og ungdomsfaciliteter. (https://i.imgur.com/VzoPP7A.png) Som for at sige det mildt ikke ligefrem har Premier League niveau.

[img ]https://i.imgur.com/JLGzH1b.png[/img]

Klubben har allerede gennemført en opgradering af træningsfaciliteterne og gået med til en udvidelse mere. Derudover er arbejdet i gang med opgradering af ungdomsfaciliteterne samt udvidelse af stadion. Klubben er tydeligvis villig til at poste penge i projektet, så på sigt, så skulle vi gerne nærme os Premier League niveauet.

[img ]https://i.imgur.com/mqNsRiL.png[/img]

Titel: Sv: FM Nørden #9
Oprettet af: Wester 08 Jun 2022, 19:15
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#10 – Månedens spiller

Eriksen har allerede sat et kæmpe aftryk på Brentford. 5 sejre i 6 kampe i Premier League siden han fik comeback. Marts måned var han helt forrygende, hvor han blev kåret til månedens spiller. Det er ren verdensklasse hvad han har leveret. Det lugter af europæisk fodbold næste sæson.

[img ]https://i.imgur.com/bLVM9O5.png[/img]

Titel: Sv: FM Nørden #10
Oprettet af: FCK88 09 Jun 2022, 12:55
Spændende hvad det ender ud i - og fedt at du allerede har sikret overlevelsen i PL :D

Dog surt med Loftus-Cheek - jeg tror ALLE FM-nørder verden rundt kan nikke genkendende til lige netop den slags hændelser i et save men det pisser en lige meget af HVER gang det sker >:(

Glæder mig til at høre mere fra det rød/hvide-London O0


Titel: Sv: FM Nørden #10
Oprettet af: fckbo 09 Jun 2022, 15:49
Dejligt med en ny blog. Jeg følger også troligt med  ;D


Titel: Sv: FM Nørden #10
Oprettet af: Wester 09 Jun 2022, 19:23
Citat af: FCK88 09 Jun 2022, 12:55
Spændende hvad det ender ud i - og fedt at du allerede har sikret overlevelsen i PL :D

Dog surt med Loftus-Cheek - jeg tror ALLE FM-nørder verden rundt kan nikke genkendende til lige netop den slags hændelser i et save men det pisser en lige meget af HVER gang det sker >:(

Glæder mig til at høre mere fra det rød/hvide-London O0


Ja det er nok ikke hverken første eller sidste gang jeg oplever det men lige træls hver gang  :(

Fedt du følger med...


Titel: Sv: FM Nørden #10
Oprettet af: Wester 09 Jun 2022, 19:23
Citat af: fckbo 09 Jun 2022, 15:49
Dejligt med en ny blog. Jeg følger også troligt med  ;D


O0


Titel: Sv: FM Nørden #10
Oprettet af: Wester 09 Jun 2022, 22:41
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#11 – Eriksen effekten
[float=right][img ]https://i.imgur.com/3NqLloA.png[/img][/float]
Før sidste spillerunde står jeg i den vanvittige situation at en sejr betyder Champions League billet. Og her troede jeg, at jeg skulle kæmpe for at undgå nedrykning og målet var de magiske 40 point. Nu stod jeg med 66 point før sidste spillerunde og med en sejr hjemme mod Aston Villa kan jeg sikre mig 4. pladsen i ligaen. Hvordan er jeg nået frem til det? Ja først og fremmest så har holdet før Eriksens ankomst præsteret rigtig fint. 40 point i 24 kampe blev det til. Altså 1,66 point pr. kamp. Hvilket var langt over det forventet.

Siden Eriksen ankomst så har holdet til gengæld ikke bare været gode men været fænomenale. 13 kampe er det blevet til med Eriksen, hvor han har lavet 10 assist, scoret 3 mål og spillet til 7,52 i snit. Det er ikke bare Eriksen der har leveret, hele holdet omkring ham er vokset. Det er blevet til 26 point i de 13 kampe. Altså et snit på hele 2 point pr. kamp. Hvilket er helt suverænt af et hold der ellers før sæsonen var dømt til nedrykning. Der har virkelig været en Eriksen effekt. Nu håber jeg bare, at Eriksen og Co. kan gøre arbejdet færdigt og nappe en Champions League billet.
Titel: Sv: FM Nørden #11
Oprettet af: Wester 10 Jun 2022, 14:47
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#12 – Sikke en perle

Nu er det en blog om Brentford og ikke om Eriksen men han er bare stjernen på holdet og han trak også alle overskrifter i sæsonens sidste kamp. Eriksen var her, der og alle vegne. Hele 10 nøgleafleveringer i kampen og en assist. Han var ren verdensklasse og spillede til 9,1 og blev fortjent kåret som MoM. Kronen på værket var dog denne perle:

[img ]https://s8.gifyu.com/images/ezgif.com-gif-maker9.gif[/img]

Aston Villa blev slået 4-0 og dermed endte jeg på 4. pladsen i Premier League (https://i.imgur.com/xYpMzlg.png). Brentford skal simpelthen ud at spille Champions League næste sæson. Det er helt vildt!!
Titel: Sv: FM Nørden #12
Oprettet af: Wester 12 Jun 2022, 16:45
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#13 – Ingen stjerner men bedre bredde

Billetten til Champions League åbnede selvfølgelig op for et helt andet transfermarked hen over sommeren. Der var pludselig mulighed for at hente spillere fra noget højere hylde end tidligere. Der var også store navne der fristede men prisen fulgte ligesom med, og jeg valgte at gå lidt en anden vej. Jeg kunne sagtens købe 1-2 kæmpe navne men med de ekstra kampe i programmet, så havde jeg mere brug for bredde fremfor enkelte stjerner. Jeg har derfor spredt pengene mere ud og forsøgt at få mest muligt ud af dem og ramme en god balance mellem kvantitet og kvalitet.
[float=right][img ]https://i.imgur.com/u7ZEfHG.png[/img][/float]
Start 11eren (https://i.imgur.com/atiRJlV.png) er stort set den samme som sidste sæson, for jeg har som sagt valgt at gå efter kvalitet i bredden. Det er blevet til to ændringer. Til det central forsvar har jeg hentet Andrew Omobamidele, da jeg skubber Kristoffer Ajer op på den defensive midtbane. Omobamidele hentede jeg relativt billigt, da Norwich rykkede ud af Premier League og han ønskede sig væk. 12,25 mio. £ er langt under den pris de forlangte før nedrykning, hvor de ville have over 30 mio. £ for ham. Så har jeg også hentet Arsen Zakharyan til den offensive midtbane. Den armenske wonderkid kostede mig kun 12 mio. £.

Både B-kæden (https://i.imgur.com/laeRrqG.png) og på u23 holdet (https://i.imgur.com/TbdczuU.png) er begge blevet styrket en del. Jeg går altid efter 22 spillere på førsteholdet med 2 spillere til hver position og så en start 11er på u23 holdet, som er back up. Så jeg arbejder med 33 spillere i alt, altså som minimum 3 spillere til hver position. Til B-kæden er tilføjet Joe Bursik, Anel Ahmedhodzic, Josh Tymon og Marcus Edwards.

Jeg syntes selv, at det er lykkes ret godt at finde den balance mellem kvantitet og kvalitet jeg søgte men tiden og resultaterne må ligesom vise om jeg har ramt rigtigt. Jeg har tilbageholdt små 18 mio. £ da transfervinduet stadig er åben en måned endnu. Jeg vil være sikker på, at hvis nogen smutter, så kan jeg handle derefter eller hvis der kommer muligheden for et røverkøb, så kan jeg slå til.
Titel: Sv: FM Nørden #13
Oprettet af: Wester 14 Jun 2022, 18:45
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#14 – Målsætningen 2. sæson

Sidste sæsons 4. plads anser jeg som et helt vanvittigt resultat, som jeg på ingen måder forventer at overgå eller for den sags skyld matche. Sæsonen målsætning er meget mere ydmygt end det. Klubbens målsætning er en sikker placering i midten af tabellen og det er målet. Det handler om, at ambitionerne skal stige fra sæson til sæson og disse ambitioner skal indfries. Sidste sæson hed den undgå nedrykning og i denne midterplacering. Det er fremskridt.

Jeg forventer selvfølgelig at indfri ambitionerne men jeg er kommet noget tungt fra start. Resultaterne (https://i.imgur.com/dmp77J7.png) de første to måneder i Premier League har ikke været fantastiske. Lige nu er jeg faktisk i nedrykningsfare på en 18. plads med kun 6 point efter 7 kampe. Liverpool, Man Utd, Everton og Man City har dog været blandt modstanderne her i starten. Alle sammen hold som pt. befinder sig i top-5.

Så modstanden her i starten har været hård og kombineret med en del nye spillere, der lige skal ind i systemet samt hårdt program også med CHL, så var det lidt forventet. Jeg er stadig optimist og jeg er sikker på, at jeg langsomt men sikkert kommer til at rykke frem i tabellen. Jeg er sikker på en placering mellem 8-12 er der jeg lander.
Titel: Sv: FM Nørden #14
Oprettet af: Wester 16 Jun 2022, 08:46
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#15 – Fuldstændig magisk

Resultaterne havde flasket sig sådan, at jeg før sidste spillerunde i CHL gruppespillet allerede havde booket en billet videre endda med kun 9 point på kontoen. Så den sidste kamp hjemme mod Real Madrid var ikke så vigtig. Så jeg valgte at spare el del spillere deriblandt Eriksen.

Jeg havde egentlig forventet, at Real Madrid ville vinde, da de stadig havde noget på spil. Det skete så ikke, for mit Brentford hold spillede en magisk kamp, hvor især anføreren Pontus Jansson, havde en aften han aldrig vil glemme. 3 kasser på hovedstød efter hjørne samt denne lille perle:

[img ]https://s8.gifyu.com/images/ezgif.com-gif-maker10.gif[/img]

Jeg vandt kampen med hele 6-0 over mægtige Real Madrid. En magisk aften i Brentford. Sejren sikrede mig 1. pladsen i gruppespillet (https://i.imgur.com/A3g2Eqd.png) foran Real, som noget heldigt gik videre, da de andre hold fejlede med en uafgjort i deres sidste kamp.
Titel: Sv: FM Nørden #15
Oprettet af: Wester 16 Jun 2022, 19:46
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#16 – WHY?!!!
[float=right][img ]https://i.imgur.com/Lqtnqjo.png[/img][/float]
Oktober måned var helt igennem fantastisk og jeg fik vendt den lidt fesne start på sæsonen. Jeg spillede mig videre i CHL og jeg stod med 7 kampe i Premier League uden nederlag heraf 6 sejre, da jeg skulle møde Wolves på hjemmebane. Så jeg var i højt humør og super optimistisk i forhold til resten af sæsonen. Humøret tog et skarpt retningsskift i det 36. minut, hvor Eriksen faldt til jorden. Det lugtede af en slem skade.

Kampen blev tabt 0-1 og efter kampen kom der nyt fra den medicinske stab. Eriksen ude i mellem 3 til 5 måneder med en skadet akillessene. Det fik humøret endnu længere ned. Jeg havde fået rigtig gang i holdet og nu skulle jeg mangle holdets største stjerne i flere måneder frem. Det var fandme ikke optimalt.

Eneste positive er, at holdet er gået på vinterferie pga. VM i Qatar, hvilket æder en del af den tid Eriksen er ude. Synd for Danmark og Eriksen men en stor fordel for mig. Så var der alligevel noget positivt ved det korrupte og håbløse VM.
Titel: Sv: FM Nørden #16
Oprettet af: Wester 20 Jun 2022, 08:55
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#17 – CHL eventyret forsætter

Optimismen er stor. Eriksen er tilbage og jeg befinder mig pt. på en fornuftigt 6.plads i Premier League (https://i.imgur.com/t0Mm4Vg.png). Derudover, så har jeg lige spillet mig videre i CHL. Sporting blev slået og jeg er klar til kvartfinalen, hvor Bayern venter. Eventyret i CHL forsætter. Så jeg også i kvartfinalen i FA Cuppen, hvor Tottenham venter. Så alt i alt går det rigtig fint.

Jeg kommer ikke helt til at matche sidste års resultat i ligaen men det var også forventet. Der overpræsterede holdet. I denne sæson har kampprogrammet været meget tættere og jeg har ikke kun brugt min start 11er. Rotation har været en stor del af denne sæson og B-kæden har fået godt med spilletid. Det koster lidt i ligaen, når man skal være med i flere turneringer. Det vigtige er, at jeg har en super bredde og jeg kan bygge på herfra. Nu handler det kun om, at hele tiden styrke kvaliteten, for bredden er på plads.
Titel: Sv: FM Nørden #17
Oprettet af: Wester 21 Jun 2022, 08:46
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#18 – For stor en mundfuld

Jeg vandt over Tottenham i FA Cup kvartfinalen. Så nu stod jeg foran en FA Cup semifinale mod Liverpool og CHL kvartfinale mod Bayern. To af de helt store hold i Europa. Jeg vidste godt, at det var en stor mundfuld for mit Brentford hold. Og helt som ventet, så var det også alt for stor en mundfuld.
[float=right][img ]https://i.imgur.com/DK8T83G.png[/img][/float]
Jeg blev spillet ud på røv og albuer af Bayern, som vandt sikkert 4-1 i Bayern. Især Mbappe gjorde ondt på mig. Han nettede hattrick allerede indenfor de først 30 minutter og så var den kamp ligesom lukket. Samlet tabte jeg 6-1. En kvartfinale er dog et godkendt resultat men havde håbet, at jeg kunne yde noget mere modstand. Der er laaaaang vej endnu, før jeg kan være med helt fremme i Europa.

Et par dage senere stod den så på Liverpool. Jeg frygtede, at jeg endnu engang ville blive kørt over. Det ville ikke være godt for moralen inden afslutningen på Premier League sæsonen. For her var jeg også en svær periode igennem. Det tætte program gjorde efterhånden rigtig ondt på mig.

Kampen på Wembley startede som frygtede, efter 33 minutter var jeg bagud 0-2 men pludselig tog fanden ved holdet og jeg fik kæmpet mig tilbage. 2-2 ved fuldtid og forlænget spilletid og her kom jeg foran 3-2 men desværre endte det 3-3 og så stod den på straffesparkskonkurrence. Tre brændte straffe senere så var jeg ude af FA Cuppen, dog med æren i behold.
Titel: Sv: FM Nørden #18
Oprettet af: Wester 23 Jun 2022, 08:48
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#19 – Som forventet

Helt som forventet så kunne jeg ikke leve op til sidste sæsons flotte 4. plads. De mange ekstra kampe i CHL og FA Cuppen sled på truppen og det kostede i ligaen. Det tætte program gjorde, at antallet af skader steg voldsomt i forhold til sidste sæson. Jeg var tvunget til rotation i næsten alle kampe og holdet fandt aldrig en god rytme. Jeg måtte erkende at bredden er der, men der mangler en smule kvalitet. Så jeg måtte nøjes med en 7.plads i Premier League (https://i.imgur.com/Qox96B0.png).

Målsætningen var en plads i top-10 og det levede holdet op til. Nu handler det om at bygge videre herfra og nærme sig sup-toppen. Næsten sæson går jeg efter en placering i top-6 og måske endda nappe en CHL-placering. Det kræver dog at kvaliteten hæves hele vejen rundt både i start 11er og b-kæden. Så sommerens transfervindue bliver vigtig.
Titel: Sv: FM Nørden #19
Oprettet af: Wester 23 Jun 2022, 20:36
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#20 – Wonderkids

Der er stadig et par uger til sæsonen skydes i gang og transfervinduet har åben i over en måned endnu. Jeg er dog færdig med at handle og har truppen klar. Eneste der kan ændre det er eventuelle salg af spillere, enten fordi jeg ikke kan modstå et godt bud eller spilleren bliver voldsom utilfreds, hvis de ikke må skifte til en større klub. Jeg håber dog på, at der bliver stille den næste måned frem.

Jeg har faktisk kun valgt at lave to indkøb til førsteholdstruppen denne sæson. Som tidligere nævnt så er bredden rigtig god og jeg går kun efter at styrke kvaliteten. Det kræver dog de helt rigtige indkøb og ikke uigennemtænkte køb. Jeg har virkelig gennemspejdet de to spillere jeg har hentet og de blev begge beskrevet med det velkendte Wonderkid. Så der er stort udviklingspotentiale i de to indkøb, som begge bliver en del af min start 11er.

Den første forstærkning blev til højre back, hvor jeg hentede Tino Livramento (https://i.imgur.com/PHhJZKQ.png) for 34,5 mio. £ i Southampton. Den unge højre back slår danske Mads Roerslev af pinden. Den danske back rammer muren i forhold til de krav jeg har for fremtiden med at bygge et mesterskabshold. Så jeg har solgt ham for 20 mio. £ til RB Leipzig.
[float=right][img ]https://i.imgur.com/9vcqAOD.png[/img][/float]
Den anden forstærkning blev 19-årige Ilias Akhomach (https://i.imgur.com/CtBt7YY.png) som skal styrke min offensiv. Han blev hentet for kun 16 mio. £ i Barcelona. Jeg har tidligere forsøgt at hente ham men der var prisen over 60 mio. £ men så blev han utilfreds i Barca og prisen faldt voldsomt, og så slog jeg til. Han kan spille alle de 5 offensive positioner på holdet men er mest tiltænkt en rolle på kanten, hvor han erstatter Bryan Mbeumo der ligesom Roerslev har nået toppen af hvad han kunne. Så han blev solgt for 16 mio. £ til West Brom.

Største ændring er dog, at jeg har solgt min anfører igennem de sidste to sæsoner. Pontus Jansson har jeg solgt til Krasnodar for 9 mio. £. Grunden til han ryger nu er, at Anel Ahmedhodzic (https://i.imgur.com/2haqgsz.png) som jeg hentede sidste sæson virkelig har udviklet sig og skal helt sikkert have en plads i start 11eren. Så Jansson blev ofret. Holdets nye anfører bliver Kristoffer Ajer.

Dermed har jeg både min start 11er (https://i.imgur.com/IW42ydG.png) og B-kæde (https://i.imgur.com/HoQqWCS.png) klar til sæsonen. Der skete faktisk mere på u23 holdet (https://i.imgur.com/x9E5vzx.png), hvor jeg hentede en del flere spillere ind. Det er spillere, som jeg håber kan udvikle og blive en del af det hold, som i fremtiden skal kæmpe med om Premier League guld. Her er juvelen især Alfie Devine (https://i.imgur.com/UXdAuDE.png), som jeg forventer allerede næste sæson skal være en del af førsteholdstruppen.
Titel: Sv: FM Nørden #20
Oprettet af: Wester 24 Jun 2022, 18:38
#21
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#21 – Fokus på Premier League

Transfervinduet er lukket og helt som håbet, så skete der ikke meget den sidste måned. Der blev dog lavet en enkel transfer, da jeg fandt frem til et ungt målmandstalent jeg bare måtte hente, men for at have penge nok, så måtte jeg også sælge min 2. målmand Joe Bursik. Jeg hentede den kun 16-årige målmand Justin Preston (https://i.imgur.com/eqqCmfF.png), som har ret vilde attributes af så ung en målmand. Preston bliver holdet 2.målmand, så allerede nu står den på førsteholdsfodbold.

I løbet af august måned kvalificerede jeg mig til Euro II men jeg må indrømme, at det mere er en belastning end en glæde. De ekstra torsdagskampe kommer til at koste for meget energi i forhold til mine ambitioner i ligaen. Mit fokus er på Premier League og jagten på en Champions League plads. Så Euro II, League Cup og FA Cuppen bliver B-kædens turneringer mens A-kæden skal spille Premier League.
Titel: Sv: FM Nørden #21
Oprettet af: Wester 25 Jun 2022, 18:34
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#22 – En rodet omgang

Efterårssæsonen blev noget mere rodet end jeg havde planlagt. Jeg kom rigtig skidt fra start og måtte sande, at min taktik som har virket så fint indtil videre, ikke længere slog til. De andre hold har luret den men mest fordi jeg ikke længere er underdog men favorit i de fleste kampe, så modstanderne de står dybere på mig og lukker mig ned. Taktikken har ikke nok spillere på længdegraderne med kanter i support, så jeg fylder ikke nok op længere fremme og mit pres kommer for langt tilbage på banen.

Så jeg kom som sagt skidt fra start og havde en periode med 4 nederlag i streg og pt. er jeg nr. 8 i Premier League. (https://i.imgur.com/qd3PkZp.png) Det er ikke en katastrofen men CHL pladserne er laaaangt væk. Jeg kæmper dog videre og håber på bedre tider. Det kræver dog lidt taktiske ændringer og dem vil jeg gennemgå her.
[float=right][img ]https://i.imgur.com/862oIqP.png[/img][/float]
Som nævnt bøvlede jeg lidt med, at jeg ikke fik fyldt nok op i feltet og på den sidste 1/3 del af banen. Jeg er efterhånden favorit i flere kampe og det kræver, at jeg tør satse flere folk fremad for at låse modstanderen op. Så det første jeg gjorde, var at skifte mine kanter fra support til attack, så de tager flere direkte løb frem i banen. De sætter også et større pres på modstanderen i attacking rolle end i support.

Det opstod dog en defensiv udfordring ved at skifte min AML til attacking, hullet mellem min wing og back blev for stort, hvilket modstanderen ville udnytte, så jeg flyttede AML ned på ML. Det gør at formationen ser en smule anderledes ud på papiret men den er stadig asymmetrisk og jeg fastholder stort set samme effekt i strukturen.

De mere offensive kanter gav også en udfordring i forhold til min AMC og MC, da løbemønstrene er anderledes og de lukker plads som AMC ellers skulle indtage. Så jeg har også ændret på den centrale midtbane, faktisk på alle tre positioner. AMC skifter til en rolle i support, da kanterne napper den plads han ellers skulle løbe frem i. Wings og Poacher tager løbende på længdegraderne. AMC skal i stedet blive i mellemrummet og servicere dem med afleveringer samt fylde op i feltet en smule dybere end før og måske mere opsnappe bolde på kanten eller lige udenfor feltet.

Jeg har længe gerne ville have Eriksen længere frem på banen og netop kreerer chancer på den sidste 1/3 af banen, og med den nye AMC i support så har jeg muligheden. Så jeg skifter til en fremadrettet playmaker i suppport og tilføjer Roam From Position da jeg gerne vil have han bevæger sig mere frit som i hans tidligere rolle som Roaming Playmaker.

Ved at rykke min playmaker en tak frem, så skal jeg finde en anden rolle til MC. Jeg har valgt Boks til Boks rollen, da han også kan fylde på frem i banen, men stadig arbejder stenhårdt defensivt. Jeg har i noget tid ikke været helt tilfreds med mit defensive spil og håber den rolle kan hjælpe lidt på det. De ændringer jeg har lavet gør, at jeg har hele 5 spillere der fylder godt op rent offensivt, så endnu engang betyder det andre ændringer.

Jeg har ikke længere brug for back der i samme grad kommer i overlap i attacking rolle. Jeg har brug for, at de i langt højere grad fastholder spillet og først kommer frem og bredt til sidst, hvis jeg har presset modstanderen i bund. De skal også sikre bedre defensivt, da mine kanter er mere offensive end før. Så jeg sætter dem til support.

Sidst har jeg ændret min DMC, da den boldvindene rolle simpelthen fik for mange gule og røde kort. Det magter jeg ikke mere. Så jeg har lavet ham om til defensiv midtbane i stedet. De mange ændringer gør at taktikken ser således ud: Taktikken. (https://i.imgur.com/1Nmnte8.png)
Titel: Sv: FM Nørden #22
Oprettet af: Wester 26 Jun 2022, 11:45
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#23 – Stort navn solgt

47,5 mio. £ lød Adam Holzek’s frikøbsklausul på og den udløste AC Milan. Da jeg skulle genforhandle hans kontrakt, var der intet jeg kunne gøre, han ville ikke forhandle uden den frikøbsklausul. Jeg er lidt træt af salget men på den anden side, så købte jeg ham for 7,5 mio. £ og laver dermed en fortjeneste på hele 40 mio. £.
[float=right][img ]https://i.imgur.com/qx48aSS.png[/img][/float]
Jeg var i forvejen ved at rette truppen lidt til pga. den nye taktik, så der var ændringer på vej ligegyldig hvad. Blandt andet har jeg hentet Alfie Devine (https://i.imgur.com/IVVhJon.png) op fra u23 holdet og givet ham rollen som holdets nye Boks til Boks spiller. Jeg har også købt Conor Gallager til selv samme position. Jeg manglede nemlig et par stærke boks til boks spillere med den nye taktik. Jeg måtte slippe 20 mio. £ for Gallager i Chelsea. Så jeg også i gang med at omskole både Arsen Zakharyan og Ilias Akhomach så de kan spille wings i attacking rolle. Så der sker liv i arbejdet med truppen selvom jeg havde forventet en rolig sæson hvad det angår.

Sidst men ikke mindst, så skal vi snakke om erstatningen for Holzek. For jeg stod og manglede en angriber og jeg har længe haft et godt øje til en ung angriber i Dortmund. Nu bød muligheden sig og så slog jeg til. Youssoufa Moukoko (https://i.imgur.com/Uu9mr0G.png) er holdets nye angriber i start 11eren (https://i.imgur.com/uHVdLAx.png) og han skubber Ivan Toney ned i B-kæden (https://i.imgur.com/nGRjyRw.png). Jeg forventer mig store ting af Moukoko og er helt klart en spiller, som kan løfte mig til næste niveau. Moukoko kostede mig 55 mio. £.
Titel: Sv: FM Nørden #23
Oprettet af: Wester 26 Jun 2022, 19:05
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#24 – Perfekt! men med enkelte hår i suppen
[float=right][img ]https://i.imgur.com/R1Dg1nu.png[/img][/float]
Resultaterne (https://i.imgur.com/Jwyi5N2.png) siden mit taktiske skifte har været fuldstændig fantastiske. Hele 15 kampe i Premier League uden nederlag inden jeg til sidst tabte til Middlesbrough. De flotte resultaterne gør, at jeg med seks kampe tilbage af sæsonen befinder mig i top-4 i ligaen. (https://i.imgur.com/P2ANi7l.png) Jeg har samtidig spillet med i semifinalen både i Euro II og FA Cuppen. Det hele kører bare perfekt! Næsten da….

For der er enkelte hår i suppen. Min nye stjerne angriber Moukoko er ude med en skade de næste 4-5 uger og det samme er min førstemålmand David Raya. Så lige nu er det, den kun den 17-årige Justin Preston, der vogter målet og skal sikre mig CHL-billetter og måske en finaleplads eller to. Det et stort ansvar for så ung en mand. I angrebet i stedet for Moukoko har jeg noget mere rutine at sætte ind. Ivan Toney skal nok holde hovedet koldt.

Nu håber jeg, at jeg kan slippe for flere større skader. Risikoen er dog stor, for kampene kommer som perler på en snor. Kamp hver 3. dag er programmet de næste uger frem.
Titel: Sv: FM Nørden #24
Oprettet af: Wester 26 Jun 2022, 19:49
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#25 – MoM

Jeg gik ind på Wembley som underdog, for i semifinalen ventede Chelsea. Jeg havde faktisk en ok mavefornemmelse, for jeg havde allerede slået store hold som Man Utd og Liverpool ud af turneringen, hvorfor ikke også Chelsea? Min eneste bekymring var min unge målmand Justin Preston. Kunne han stå for presset? Svaret var, ja det kunne han. Han spillede en sublim kamp med 7 store redninger (https://i.imgur.com/JrktVTy.png) og blev fortjent kåret som MoM.

Jeg vandt kampen med 1-0. Sjovt nok på et mål af Ivan Toney på straffe. Så det blev to spillere, som egentlig ikke var tiltænkt en rolle i kampen, der trak sejren hjem. I finalen venter Middlesbrough, så nu jeg pludselig favorit til at løfte FA Cup trofæet.
Titel: Sv: FM Nørden #25
Oprettet af: Wester 26 Jun 2022, 22:59
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#26 – Et sølle mål

Jeg gik ind til sidste spilledag a point med Chelsea som indtog 4. pladsen med en bedre målscore end mig. Så enten skulle jeg vinde kæmpestort, hvis Chelsea også vandt ellers, skulle jeg håbe på at de ville snuble på hjemmebane mod Leeds. Jeg vandt stort med 4-0 men Chelsea vandt 1-0. Så nu kom det ned til målscoren og det gjorde ondt, rigtig ondt. Jeg missede CHL billetterne med et sølle mål. Et fucking mål  :t:

Programmet til sidst i Premier League (https://i.imgur.com/KVGku6h.png) var simpelthen for svært. I de sidste 6 kampe mødte jeg Man City, Chelsea, Liverpool og Tottenham. Fire hold fra top-6 og det kunne mit unge hold ikke klare samtidig med jeg spillede med i FA Cuppen og UEFA Conference League. Det blev kun til 4 point i de kampe og det gjorde, at jeg mistede det forspring jeg ellers havde bygget op. Så nu skal jeg ud at spille torsdagsbold endnu engang, hvilket jeg ikke er helt tilfreds med.

Selvom skuffelsen er stor, så skal jeg holde fokus. For jeg står foran to finaler. En i FA Cuppen mod Middlesbrough og en i UEFA Conference League hvor jeg møder AZ Alkmaar efter jeg slog Everton i semifinalen. Jeg har to muligheder for at hente min første pokal til Brentford. Den mulighed skal jeg tage også selvom jeg er enormt skuffet over at misse CHL.
Titel: Sv: FM Nørden #26
Oprettet af: Alfster 27 Jun 2022, 08:46
Stærk afslutning Wester.. Usselt at tabe 4 pladsen med 1 mål.. Vildt i øvrigt efter 38 kampe.  Pøj pøj i finalerne


Titel: Sv: FM Nørden #26
Oprettet af: Wester 27 Jun 2022, 09:35
Citat af: Alfster 27 Jun 2022, 08:46
Stærk afslutning Wester.. Usselt at tabe 4 pladsen med 1 mål.. Vildt i øvrigt efter 38 kampe.  Pøj pøj i finalerne


Ja den var lidt tung  :( :'(


Titel: Sv: FM Nørden #26
Oprettet af: Wester 27 Jun 2022, 09:41
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#27 – Dansk triumf

Brentford har aldrig vundet en pokal af betydning, så det var kæmpestort, at holdet nu stod foran to finaler. Den første var på Wembley i FA Cuppen, hvor Middlesbrough var modstanderen. På vejen mod Wembley havde jeg slået giganter som Liverpool, Man Utd og Chelsea ud. Så jeg var kæmpe favorit til at løfte trofæet. Og jeg levede op til favoritværdigheden. Det var ikke nogen fantastisk opvisning men jeg dominerede kampen og vandt fortjent med 1-0 på mål af, ja selvfølgelig, Eriksen.

[img ]https://s8.gifyu.com/images/ezgif.com-gif-maker11.gif[/img]

UEFA Conference League finalen bød på tre danskere i Brentfords start 11er. Eriksen var selvfølgelig selvskrevet men Christian Nørgaard og Mads Bech Sørensen fandt også vej til starten. Andrew Omobamidele og Kristoffer Ajer var helt nede i det røde felt og jeg turde ikke satse på slidte spillere. Der var brug for ny energi og den kunne danskerne komme med. Den beslutning er jeg glad for jeg tog, for danskerne havde stor andel i en flot 2-0 sejr. Mads Bech hjalp defensiven med at holde 0’et, Nørgaard leverede en assist til 2-0 målet og Eriksen nettede til 1-0 på straffe. Dermed nappede jeg endnu en pokal.

[img ]https://i.imgur.com/6Itm0zI.png[/img] [img ]https://i.imgur.com/uxYyC9C.png[/img]

Titel: Sv: FM Nørden #27
Oprettet af: Wester 29 Jun 2022, 06:01
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#28 – Det jeg helt sikker på

Jeg er ikke et sekund i tvivl. I denne sæson slutter jeg top-4 og positionen som top-4 hold vil forsætte fremover. Jeg kan ikke love mesterskaber hver sæson men jeg vil være med i kampen, det jeg helt sikker på. Min tro på holdet og selvtillid beror på, at jeg gennem de seneste tre sæsoner har bygget det fundament, som jeg mener skal til for at fastholde en plads blandt ligaens top-4.

Klubbens faciliteter (https://i.imgur.com/TwoapaA.png) har efterhånden Premier League standard og der er i gang i yderlige forbedringer både på trænings og ungdomsfaciliteterne. Så har jeg en meget kompetent stab både hvad angår den medicinske, spejdere, trænere (https://i.imgur.com/hVmVF6y.png) mm. hele vejen rundt er der kvalitet. Så alt omkring holdet er efterhånden gearet til at være med helt fremme.
[float=right][img ]https://i.imgur.com/NKTRn6r.png[/img][/float]
Sidst men ikke mindst så mener jeg, at jeg har truppen til at være med helt fremme og forsætte den kurs de næste mange sæsoner frem. For jeg står med et ungt og meget talentfuldt hold. Der er stort potentiale i start 11eren (https://i.imgur.com/rNY6YTo.png) og som hele tiden bare udvikler sig og bliver bedre og bedre. En fornuftig B-kæde (https://i.imgur.com/U0A3Aap.png) med flere etableret spillere som kan hjælpe de unge spillere mod toppen. Og så der spændene unge talenter på vej fra u23 truppen (https://i.imgur.com/B3vAaFG.png).

Den skarpe iagttager har måske bemærket, at der kun er sket en enkel ændring i førsteholdstruppen op til den nye sæson. Josh Tymon skulle vise sig at være et utroligt brokkehoved hele sidste sæson. Først var han utilfreds med sin spilletid, på trods af at aftalen var, at han var rotationsspiller og fik hele 19 kampe fra start. Så var det hans kontrakt han brokkede sig over. Derefter brok over at jeg ikke ville sælge ham til udsalgspris osv. Så ham valgte jeg at sælge igen. Det magtede jeg simpelthen ikke.

Så jeg skulle ud at finde en ny venstre back. Valget faldt på Rayan Ait-Nouri (https://i.imgur.com/s9p0pEz.png) som jeg hentede i Wolves for 49 mio. £. Nok en smule for dyrt set i bagspejdet men markedet for venstre backs var svært. Priserne var enormt høje på flere af dem jeg gik efter også langt over det jeg ville betale. Så var der også flere, som slet ikke ville forhandle eller forlangte helt uhørt høj løn og status. Altså flere unge spillere som ville have status om Star Player på trods af, at deres nuværende evner slet ikke var til det. Så Ait-Nouri blev til sidst mit bedste bud på en ny mand i klubben og på trods af den lidt høje pris.
Titel: Sv: FM Nørden #28
Oprettet af: Wester 29 Jun 2022, 22:40
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#29 – En god start
[float=right][img ]https://i.imgur.com/ki09CUu.png[/img][/float]
5 point i de første tre kampe i sæsonen. Hvordan kan det betegnes som en god start? Ja altså jeg har mødt Chelsea hjemme og vandt, mødt West Ham og Liverpool ude og fik uafgjort i begge, hvilket er super i forhold til hvor svær modstand det er. Ja og så vandt jeg endnu en pokal i årets første kamp, da jeg slog Man City i Community Shield kampen. Så det har været en god start.

Eneste bøvl har været den fandens venstre back. Først bøvlet med Tymon. Så overpris for hans erstatning. Da jeg så troede der var ro på, så udløst Tottenham frikøbsklausulen på Rico Henry. Det var jeg ikke tilfreds med, for nu skulle jeg igen ud at finde en løsning. Derudover var han spiller med egen avl status. Priserne var helt latterlige endnu engang, så jeg valgte en alternativ løsning.

Mads Bech Sørensen som ellers har spillet i det central forsvar, har jeg rykket ud som back i B-kæden og købt et nyt ungt talent til det centrale forsvar. Francis Etim (https://i.imgur.com/JMYZi8j.png) kunne jeg hente for 16,75 mio. £ i Man Utd, hvilket er en fair pris for et stort engelsk talent. Han er ikke helt førsteholdsklar, så tænker ikke det bliver til mange Premier League kampe men UEFA Cuppen, FA Cuppen og League Cuppen vil han spille fast.
Titel: Sv: FM Nørden #29
Oprettet af: fckbo 30 Jun 2022, 10:49
Fantastisk læsning :D


Titel: Sv: FM Nørden #29
Oprettet af: Wester 30 Jun 2022, 18:48
Citat af: fckbo 30 Jun 2022, 10:49
Fantastisk læsning :D


tak  :)


Titel: Sv: FM Nørden #29
Oprettet af: Wester 01 Jul 2022, 08:15
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#30 – State of The art

Efter tre sæsoner hvor klubben igen og igen har brugt penge på udvidelser af træningsfaciliteterne, så er de endelig i mål. Klubbens faciliteter har rykket hele 4 niveauer på de år og er nu State of The art, hvilket er det højeste niveau. Ungdomsfaciliteterne er også blevet udvidet og er landet på Excellent og mangler dermed kun to niveauer mere for også at nå toppen. Så klubben er som tidligere nævnt ikke længere i bunden, hvor angår rammerne og har efterhånden noget Premier League niveau, de nærmer sig endda toppen af ligaen hvad angår gode faciliteter (https://i.imgur.com/OymWUyQ.png).

[img ]https://i.imgur.com/S4hhbSL.png[/img]

Titel: Sv: FM Nørden #30
Oprettet af: Wester 02 Jul 2022, 09:31
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#31 – Boxing Day update

Jeg har lige spillet Boxing Day opgør hjemme mod Burnley og det blev til en sejr på 3-1. Sejren betød at jeg pt. er på en 4.plads i Premier League (https://i.imgur.com/WAuanHJ.png). Hvilket er ok, da målsætningen er top-4 men jeg må indrømme, at tingene ikke er gået helt så glat som håbet. Jeg spiller simpelthen for mange uafgjort og har smidt flere kampe væk. Der har været flere kampe hvor jeg enten har smidt en sikker føring væk eller indkasseret mål i de dødende minutter.

Så efterårssæsonen har været en smule frustrerende. Og alle tanker om, at være med i mesterskabskampen, de er helt væk. Liverpool er stukket helt af. Der er sq nok lidt længere hen til mesterskab end jeg lige troede og håbede. Nu handler det om at fastholde en plads i top-4, så jeg kan nappe den CHL plads og få den økonomi der følger med. Jeg har brug for pengene, hvis jeg skal bygge videre på holdet og rent faktisk udfordre Liverpool i fremtiden.
Titel: Sv: FM Nørden #31
Oprettet af: Wester 02 Jul 2022, 19:53
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#32 - Godt for økonomien men…

Der var røde tal på bundlinjen. De mange investeringer i faciliteter, indkøb af spillere og et lønbudget der hele tiden stiger har sat økonomien en smule under pres. Underskuddet var på over 40 mio. £ så jeg følte, at jeg måtte gøre noget. Så jeg valgte at sælge Marcus Edwards til Ajax for 15 mio. £ nu og her plus 15 mio. £ fordelt over de næste to år. Det var et salg, at jeg egentlig havde planlagt skulle ske til sommer men nu gjorde jeg det lidt før. Jeg havde nemlig en ung kantspiller på u23 holdet, som jeg gerne ville have op på førsteholdet. Navnet er Stevie Brady (https://i.imgur.com/HcjGLZJ.png) og en spiller jeg forventer mig meget af i fremtiden.
[float=right][img ]https://i.imgur.com/OkQhowf.png[/img][/float]
Så havde jeg egentlig forventet, at der ikke skulle ske mere men på transfervinduets sidste dag, så slog Bayern til og ”stjal” min store stjerne Arsen Zakharyan for 60 mio. £. Det var det beløb hans frikøbsklausul lød på. Det var lidt et slag i forhold til kampen om CHL-pladserne men godt for økonomien. Han var heldigvis den sidste i truppen, der havde en frikøbsklausul. Jeg håber, at jeg kan undgå de klausuler i fremtiden, nu hvor klubben er vokset i statur både på og udenfor banen. For de salg gør ondt rent sportsligt.

På sidste dag af transfervinduet så kunne jeg ikke gøre meget, for jeg havde simpelthen ikke spillere på spring på u23 holdet og min shortliste havde ikke en højre wing som var brugbar nu og her. Så i stedet for et dyrt panik køb, så valgte jeg at leje en ung wing som back up til Jamie Bynoe-Gittens (https://i.imgur.com/cfCVXTB.png) som bliver en del af start 11eren efter Zakharyan’s exit. Nu har jeg 6 måneder til at finde den rigtige løsning. Så er spørgsmålet om det bliver en ung spiller til B-kæden og Bynoe-Gittens forsætter som fast mand eller om jeg skal ud og finde en ny til start 11eren.
Titel: Sv: FM Nørden #32
Oprettet af: Wester 03 Jul 2022, 15:14
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#33 – Tæt før slutspurten

Jeg er ude af FA Cuppen og Euro League, så i denne sæson, så er programmet ikke lige så tæt før slutspurten. Det passer mig rigtig fint, for kampen om CHL-billetterne i Premier League (https://i.imgur.com/bZp68TM.png) er tæt. Jeg indtager lige præcis 4.pladsen pt. men det er altså hold som Arsenal og Man City der er lige i røven på mig. Så der er ikke plads til mange point tab i de sidste 7 kampen.
Titel: Sv: FM Nørden #33
Oprettet af: Wester 03 Jul 2022, 17:23
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#34 – Fy for  >:D det er tæt

[img ]https://i.imgur.com/fO6ygLg.png[/img]


Titel: Sv: FM Nørden #34
Oprettet af: Wester 03 Jul 2022, 19:22
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#35 – Så ufattelige træt

Jeg er så træt. Så ufattelige træt af FM lige nu. For helvede hvor er jeg træt af at sidde fast i sub-toppen og misse de CHL-pladser og endnu engang på målscoreren. Lige nu har jeg mistet modet fuldstændigt.

[img ]https://i.imgur.com/62hnRG7.png[/img]


Titel: Sv: FM Nørden #35
Oprettet af: Broen13 03 Jul 2022, 21:02
Op på hesten igen - når det er så tæt er det jo kun marginaler der gør at du ikke er CL-hold næste sæson! En sæson mere og så er der CL bold i Brentford!! :D


Titel: Sv: FM Nørden #35
Oprettet af: Wester 03 Jul 2022, 21:30
Citat af: Broen13 03 Jul 2022, 21:02
Op på hesten igen - når det er så tæt er det jo kun marginaler der gør at du ikke er CL-hold næste sæson! En sæson mere og så er der CL bold i Brentford!! :D


Ahh men to sæsoner i streg hvor jeg taber på målscoren  :t: :'(


Titel: Sv: FM Nørden #35
Oprettet af: Wester 03 Jul 2022, 22:41
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#36 – Der skal ske noget nyt

Frustrationerne er store og der skal ske noget nyt. Min tilgang er åbenbart ikke nok til at knække koden og tilkæmpe mig de CHL-billetter, som er alfa og omega hvis jeg skal blive ved at bygge videre på projektet. Jeg løber ind i en økonomisk mur, hvis jeg ikke får fat i de mange Champions League millioner. Så jeg har kigget på, hvad der mon går galt. Og jeg har fundet frem til to ting, som jeg vil forsøge at ændre på.

Jeg har igennem hele savegamet købt meget unge spillere og sæson for sæson er holdet bare blevet yngre og yngre. Potentialet er stort men rutinen er meget lav. Min konklusion er, at de unge spillere simpelthen knækker i løbet af den lange Premier League sæson især med de satans torsdagskampe oveni hatten. Så til den nye sæson, der vil jeg satse på at bringe noget rutine ind på holdet og jeg går efter etableret spillere i denne omgang.

Dertil kommer min taktik, som simpelthen er for statisk i sit udtryk og løbemønstre, så den skal også have en overhaling. Hvilket nok kommer til at kræve lidt andre spillertyper end dem jeg råder over. Så alt i alt, så kan jeg love, at der kommer til at ske store ændringer i truppen hen over sommeren.
Titel: Sv: FM Nørden #36
Oprettet af: Wester 04 Jul 2022, 10:09
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#37 – Rutine og vildskab

Der er ikke kreativ bevægelse nok på holdet. Mine Wings og Poacher løber på længdegraderne men det lukker modstanderen alt for nemt ned. Min Poacher score slet ikke det samme antal mål som tidligere. Han er for alene på toppen og for nem at lukke ned. Mine backs kommer ikke nok i spil og min defensiv ind central har ikke været stærk nok.

Først har jeg valgt at tage den boldvindene midtbanespiller tilbage på holdet. Jeg har simpelthen brug for en kriger på midtbanen, der vil tage kampen op og lukke modstanderen ned. Det er som om, at jeg lidt har tabt midtbanen efter jeg fjernede ham. Så han er tilbage. Og her har jeg fortaget første tilføjelse til truppen til den nye sæson. En spiller jeg har jagtet i flere sæsoner nu og endelig er han her. Lad mig præsenterer Pierre-Emile Højbjerg (https://i.imgur.com/QFLS4Dx.png).

[img ]https://i.imgur.com/wNiC8tL.png[/img]

Pierre-Emilie kommer med alt den rutine og vildskab jeg søger i jagten på CHL-billetterne. Han er præcis den type spiller, som jeg har haft for få af. Og den slags rutine vil jeg også i fremtiden gå efter i kombination med jagten på unge talenter. Det ensidige fokus på helt unge spillere, det duer ikke, hvis jeg vil helt til tops. Med Pierre-Emile på DMC-positionen har jeg mulighed for at sætte Kristoffer Ajer tilbage i det centrale forsvar, hvor han var et monster i min første Brentford sæson. Det var nok en fejl at fjerne har derfra i sin tid.

Som nævnt så netter min Poacher slet ikke det har tidligere har været vant til i FM22. Både i de tidligere sæsoner af dette savegame og mine Man Utd savegames fra tidligere. Der skal det siges, at han i disse savegames fik støtte fra en offensiv midtbanespiller i attack. Så den rolle har jeg også taget tilbage. En kreativ offensiv midtbane, som skal spille med større risiko og roam from positionen. En slags fri 10er. Den rolle giver jeg til Eriksen. Hvilket bringer mig videre til mine kanter.

Når både min AMC og Angriber er i attack og jeg har brug for, at min Poacher kan udnytte lommerne mellem backs og det centrale forsvar, så har jeg brug for, at mine kanter ikke lukker disse rum. Så dem har jeg også ændret tilbage til support. Jeg har dog brug for mere variation en tidligere. De to klassiske wings med dertil hørende full backs som makker, det bliver for statisk.
[float=right][img ]https://i.imgur.com/RYOlrQn.png[/img][/float]
Så jeg har ændret min venstre kant. Jeg har sat ham tilbage på AML-positionen og ændret ham til Inside Forward i support. Som makker i venstre side har jeg valgt den komplette wingback, der skal komme i overlap, når IF trækker ind i banen. Den nye IF rolle giv mig selvfølgelig den hovedpine, at mine normalt venstrebenet wings ikke passer så godt ind i rollen. Så jeg valgte at sælge Ilias Akhomach og omskole Stevie Brady (https://i.imgur.com/l1UDgjm.png) til den komplette wingback, hvilket han passer perfekt til.

Det efterlod plads til to nye spillere på venstre kanten. Her har jeg hentet Liam Delap til B-kæden og til start 11eren Jack Gardiner (https://i.imgur.com/gBEqFxh.png) som har jeg jagtet i flere omgange og nu lykkes det at hente ham. Han skal dog omskoles til positionen men hans attributes passer perfekt til rollen.

I højre side har jeg valgt at fastholde den klassiske wing og full back kombination. På den måde håber jeg på et mere varieret angrebsspil. Hvor der langt flere roller i spil. Jeg stod og manglede en højre wing efter Bayern ”stjal” Arsen Zakharyan fra mig. Jeg har valgt at rykke min højre back op som kant. Tino Livramento (https://i.imgur.com/HGfRhpH.png) har de attributes der skal til for at løfte rollen. Ny højre back i start 11eren bliver rutineret Nélson Semedo (https://i.imgur.com/aGMuXnl.png) som jeg har hentet i Wolves.

Så helt som lovet, så er der virkelig sket noget både taktisk (https://i.imgur.com/f9EfZSu.png) og i truppen. Dertil skal det nævnes, at jeg også har hentet Benjamin White til B-kæden (https://i.imgur.com/GEqAUF9.png), da jeg har brug for mere rutine. Og den rutine er nu også til stede i start 11eren (https://i.imgur.com/RtUdz2a.png). Jeg syntes selv, at jeg har fundet en fin balance mellem unge talenter og rutineret spillere. Jeg håber det kan hjælpe mig væk fra sub-toppen og op i top4. 
Titel: Sv: FM Nørden #37
Oprettet af: Wester 05 Jul 2022, 00:54
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#38 – Gal eller genial
[float=right][img ]https://i.imgur.com/vphBSUe.png[/img][/float]
Grænsen mellem gal eller genial er som regel hårfin. Nu må tiden vise, om jeg er enten eller, eller måske endda begge dele. Lige nu hælder jeg faktisk det det første. Modsat alt hvad jeg normalt gør i FM, som ellers altid er ret planlagt, så lavede jeg store ændringer på transfervinduets sidste dag. Jeg fik pludselig en kæmpe lyst til at satse alt. Så måtte det briste eller bære. Lad mig forklarer:

Taktisk var jeg mere eller mindre gået tilbage til den oprindelige plan men det kedede mig voldsomt og jeg må indrømme, at jeg jo sidder lidt fast i sub-toppen. Egentlig var jeg kommet ok fra start i den nye sæson med 6 point i de første tre kampe men alligevel var der noget, der ikke var, som jeg gerne ville. Der var noget galt med taktikkens løbemønstre og der var positioner der bare ikke fungerede.

Jeg var især skidetræt af mine højre wing i support. Den rolle fungerede bare ikke for mig og samspillet med min full-back var lort. Samspillet mellem min IF og komplette wing-back i venstre side derimod fungerede helt perfekt! Problemet her var de løbemønstre IF og min boks til boks tog. De løb oveni hinanden og min erfaring er bare, at de dermed låser hinanden og man ikke for det optimale ud af begge roller.

Så jeg valgte at beholde min venstre side, men ændre min boks til boks til en dyb playmaker i support, som ikke går frem men holder sig lidt dybere og fordeler spillet derfra og det giver plads til IF som kan krydse ind fra venstre bag min 9er og 10er. Og lige præcis de to roller fungerer også. Min Poacher er bare skarpere når han får mere støtte af min 10er, som også tager noget opmærksomhed fra modstanderens centrale forsvar.

Det efterlod mit problem. Den satans højre side. Jeg ville gerne have samme virkning som i venstre side men kunne ikke bruge en rolle i attack, da det ville låse min 9er og 10er. Så jeg valgte Wide Playmaker i support, som krydser ind tidligt og sammen med den dybe playmaker kan fordele spillet inde centralt. Det ville også give plads til en back der kunne komme i overlap og her har jeg også valgt den komplette wing-back. Det hele bringer mig tilbage til sidste dag på transfermarkedet. For nye roller betyder nye spilletyper.

Forsættes…
Titel: Sv: FM Nørden #38
Oprettet af: Crazy-Poul 05 Jul 2022, 18:35
Hey Wester. Har lige læst hele bloggen igennem, og ville bare lige smide en kommentar.

Du skriver dejlig lige til, og det nogle flotte resultater du har opnået må man sige.

Forhåbentlig bære den sportslige satsning frugt, og du kan komme tilbage i CL-pladserne  O0


Titel: Sv: FM Nørden #38
Oprettet af: Broen13 05 Jul 2022, 19:13
Jeg har set frem mod en dag hvor Wester tabte sutten - jeg henter lige popcorn!... :D 


Titel: Sv: FM Nørden #38
Oprettet af: Wester 05 Jul 2022, 20:19
Citat af: Crazy-Poul 05 Jul 2022, 18:35
Hey Wester. Har lige læst hele bloggen igennem, og ville bare lige smide en kommentar.

Du skriver dejlig lige til, og det nogle flotte resultater du har opnået må man sige.

Forhåbentlig bære den sportslige satsning frugt, og du kan komme tilbage i CL-pladserne  O0


Tak  O0


Titel: Sv: FM Nørden #38
Oprettet af: Wester 05 Jul 2022, 20:43
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#39 – Gal eller genial II

Nye roller betyder nye spilletyper. Men det var sommer transfervinduets sidste dag. Så kom Leicester og smed en pose penge. 47,5 mio. £ for Ivan Toney. De penge kunne sætte gang i mit nye projekt, så jeg takkede ja. Samtidig solgte jeg Fin Stevens og Luke D’Alton for samlet 24,5 mio. £. Så havde jeg ellers travlt med at hente spillere.

Og jeg købte… nogen ankom med det samme og andre nåede jeg ikke til deadline men de ville så komme til januar. Så kunne man tro, at alt var i fineste orden, men tro om igen… Broen13 find popcornene frem. For jeg havde tabt sutten. Ganske få kampe senere, så kunne jeg se, at det var bare mere af det samme. Gammel vin på nye flasker. De samme svagheder og de samme styrker. Resultaterne var de samme. Jeg kunne forudsige en plads lige omkring nr.4 Premier League (https://i.imgur.com/F0w3EMI.png), som sagtens kunne ende som 5er, kun slået på målscorer.

Det var bare ikke godt nok. Lysten var ikke til stede og jeg kørte bare rundt og rundt i ring. Så jeg slukkede FM. Lavede en spand kaffe og satte lidt godt musik i ørene. Røg en flok smøger på terrassen. 5-6 smøger senere… Så kom der en taktisk ide. Den var GENIAL! Eller gal.. hvem ved…

Forsættelse følger…
Titel: Sv: FM Nørden #39
Oprettet af: Wester 05 Jul 2022, 23:11
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#40 – Gal eller genial III
[float=right][img ]https://i.imgur.com/3E4942G.png[/img][/float]
Jeg havde længe kørt rundt og rundt i ring rent taktisk. Det var tid til noget helt nyt. Ikke hvad angår min taktiske stil, altså mine holdindstillinger, dem tror jeg på og det er bare min stil. Jeg havde brug for at komme videre fra den asymmetriske formation og de klassiske 433, 4231, 442 formationer samt de roller jeg igen og igen bruger der. Jeg havde brug for tænkte i nye løbemønstre men samtidig holde fast i nogle af de ting, om jeg vidste virkede, som f.eks. min 9er og 10er. Jeg havde dog brug for at tænke nyt på f.eks. kanterne.

Og her kom jeg til at tænke lidt på det danske landshold med de offensive wing-backs, tre mands forsvaret osv. Så jeg er begyndt at lege lidt med tingene. Det er ikke et forsøg på at kopiere Hjulmand, langt fra. Det er mere for at stjæle lidt fra en genial mand og kombinationen med min egen galskab, så der kunne der måske opstår noget magi, men det ender nok mere med en bastard fyldt med sygdomme, der lider en smertefuld død. Men nu skulle det have et forsøg.

Faktisk det sidste forsøg. Lykkes dette ikke, så jeg færdig. Jeg giver det dog et godt forsøg. For jeg er med på, at de mange taktiske skift og spillere ind og ud, at det ikke ligefrem giver de bedste betingelser. Så denne sæson er en overgangssæson, hvor jeg skal have taktikken på plads, have styr på truppen. Hente de rigtige spillere og sælge mine fejlkøb og de spillere der ikke længere passer ind. Så denne sæsons målsætning er sænket voldsomt. Et top-10 placering er fint, hvilket klubben faktisk vil stille sig tilfreds med.

Jeg gider ikke gennemgå taktikken endnu, da den kun er i sin spæde start, men på billede kan i få en forsmag på, hvilken retning jeg på vej mod. Så tager vi den store gennemgang op til næste sæson. Denne sæson vil jeg bare oplyse lidt om resultater og om projektet har potentiale eller ej. Om den er gal eller genial. 
Titel: Sv: FM Nørden #40
Oprettet af: Broen13 06 Jul 2022, 11:17
Uhhh, jeg glæder mig! :D Jeg har store forhåbninger til rollen på din defensive midt! Jeg forstår godt frustrationerne - det er ulideligt at blive ved med at forbedre og effektivisere, og så sker der bare ingenting - jeg håber dette er din, holdets, og savets redning... ;)


Titel: Sv: FM Nørden #40
Oprettet af: Wester 06 Jul 2022, 11:43
Citat af: Broen13 06 Jul 2022, 11:17
Uhhh, jeg glæder mig! :D Jeg har store forhåbninger til rollen på din defensive midt! Jeg forstår godt frustrationerne - det er ulideligt at blive ved med at forbedre og effektivisere, og så sker der bare ingenting - jeg håber dette er din, holdets, og savets redning... ;)


Ja det har været lidt en hård omgang. Jeg gik noget i panik og skiftede også alt for meget men nu er ideen der  :c:


Titel: Sv: FM Nørden #40
Oprettet af: Wester 06 Jul 2022, 11:45
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#41 – Wester’s Diablo anno 2022

Jeg kæmpede og kæmpede med det tre mands forsvar og til sidst måtte jeg give op. Det virkede simpelthen ikke for mig. Der var dog et hav af andre ting der fungerede perfekt! F.eks. mit nye tre mands angreb med 9er-10er samarbejdet jeg kendte og en ny makker i form af en Deep Lying Forward. Deres link up med hinanden var præcis den variation og bevægelse i spillet jeg søgte.
[float=right][img ]https://i.imgur.com/AHkv3j5.png[/img][/float]
Jeg så stor potentiale i netop det tre mands angreb. Jeg kunne fornemme formen og det gav mig noget nyt. Især fraværet af klassiske kanter som wings og inside forwards var jeg meget tilfreds med. De roller har jeg bøvlet voldsomt med i FM22. Nu de helt droppet. Jeg kan ikke hvornår jeg sidst har lavet en taktik helt uden kanter. Og mens jeg sad og spekulerede over det, så slog det mig. Wester’s Diablo.

Man skal være en kæmpe nørd og gammelt røvhul, hvis Diablo referencen giver mening. For vi snakker 10 år siden og mere til. Faktisk snakker vi næsten 20 år hvad angår den oprindelig Diablo taktikken, for den var vist fra CM 03/04. Jeg gik i gemmerne og fandt dette: Wester’s Diablo (https://fmfreaks.dk/index.php?topic=34754.msg1068495#msg1068495), som er fra en taktisk tråd jeg lavede til FM12. Man får nok ikke meget ud af det nu, da billeder, links osv. ikke længere virker.

Pointen er dog, at Diablo taktikken oprindelig var en taktik, der udnyttede en bug i kampmotoren. Den bug kunne man ikke udnytte senere hen i FM men man kunne opnå lidt samme effekt, som taktikken udnyttede. Det taktikken udnyttede var, at to angribere tog opmærksomheden væk fra modstanderens centrale forsvar og det åbnede et hul til en fremadstormende midtbanespiller, som så havde fri-løber. Vi snakker 100+ mål fra den spiller i løbet af en sæson. Sådan husker jeg det i hvert fald. Jeg fandt denne video på youtube: ”DIABLO” Tactic Championship Manager 03/04 (https://www.youtube.com/watch?v=Wo-DO_e0Hhc).

Jeg ser noget af det samme potentiale i det angreb jeg leger med. Min offensive midtbane og den dybe angriber tager en masse opmærksomhed og det giver plads og rum til min Poacher. Så nu var ideen der. Wester’s Diablo anno 2022. Så vi går ikke efter noget nyt, vi går efter noget helt Old School. Det er ikke hvad jeg har lovet, men jeg er helt oppe at køre. Lysten, energien og troen er tilbage. Så henover de næste 3-4 indlæg, så vil jeg gennemgå min nyeste forsøg på Diablo taktikken.
Titel: Sv: FM Nørden #41
Oprettet af: Wester 06 Jul 2022, 12:06
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#42 – Wester’s Diablo – KISS

I de tidligere versioner af Wester’s Diablo har hele ideen været at gøre det hele så simpelt som muligt. KISS. Altså Keep It Simple Stupid. Grunden til det var, at taktikken skulle fungere til alle slags hold, lige fra LLM i England til Real Madrid i Spanien og BIF i Danmark. Taktikken skulle være nem at forstå, hurtig at køre ind men vigtigst af alt, så skulle for alt i verden ikke være for kompliceret og bøvlet.

Så jeg har taget en stor beslutning. Mine holdindstillinger som jeg ellers har svoret til i flere FM versioner nu. De slettes fuldstændigt. Ingen holdindstillinger overhovedet. Taktikken skal bæres at standardindstillingerne, holdets overordnet mentalitet, spillerroller og løbemønstre. Det skal gøres så simpelt som overhovedet muligt. Det er hele ideen bag Diablo. Så det er der jeg er startet. Alle indstillinger er slettet.
Titel: Sv: FM Nørden #42
Oprettet af: Wester 07 Jul 2022, 07:58
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#43 – Wester’s Diablo – Angrebet

Tre mands angrebet er hele grundstenen i min taktik. Målet er at opnå lidt samme effekt som den oprindelig Diablo, hvor en spiller får rum og plads, i dette tilfælde en Poacher. Rum og plads som er skabt af to andre angribere, som tager forsvaret opmærksomhed. I den oprindelig Diablo taktik var det to centrale angribere som to opmærksomheden og det så var en fremadstormende midtbanespiller, der udnyttet tomrummet. Den udnyttede som sagt en bug i spillet, hvor det centralforsvar helt forsvandt fra deres positioner. Det kan man ikke med kampmotoren i FM, den er blevet for klog.

I mine tidligere versioner spillede jeg med tre angribere, hvor de to yderste var angribere i support, som skulle trække det centrale forsvar fra hinanden og give plads til min Poacher. Jeg går lidt efter samme effekt i min FM22 version. Her er det dog en AMC i attack og en STCL i support der skal trække opmærksomheden og give den plads til min Poacher. (https://i.imgur.com/dbIFzOU.png)

[img ]https://i.imgur.com/TRT57Ht.png[/img]

Egentlig startede jeg med Deep Lying Forward men syntes han var for statisk. Den falske 9er (https://i.imgur.com/GZvY6je.png) gør jobbet langt bedre. Han er præcis designet til at falde ned og væk for den centrale angrebsplads for at give plads til andre i selv samme rum. Min AMC er en Attacking Midfielder. (https://i.imgur.com/dyrgxvm.png)
Titel: Sv: FM Nørden #42
Oprettet af: Wester 07 Jul 2022, 08:25
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#44 – Med i guldkampen

Resultaterne (https://i.imgur.com/OjmlchE.png) har været mere end fine. Det de ikke fortæller, det er, at det er noget misvisende. For spillet de første mange kampe var ikke kønt og en del af de point, jeg fik hentet der, de var noget ufortjente. De seneste 3-4 kampe derimod, der har både spil og resultater været fornuftige. Taktikken er ved at finde sin form. De flotte resultater udmønter sig selvfølgelig også i en fin placering i tabellen (https://i.imgur.com/ULbeb3h.png), hvor jeg pludselig er med i guldkampen.
Titel: Sv: FM Nørden #44
Oprettet af: Wester 07 Jul 2022, 09:17
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#45 – Wester’s Diablo – Forsvaret

Jeg spiller som sagt uden kanter, så jeg satsede på offensive backs i form af de komplette wingbacks. De fungerede også fint rent offensivt men defensivt sejlede jeg rundt. Rummet bag dem var simpelthen for sårbart især fordi jeg spiller med 4 back kæde og ikke tre centrale forsvarsspillere. Så ofte blev en af mine centrale forsvarsspillere nød til at presse ud og det efterlod kæmpe tomrum inde centralt.

[img ]https://i.imgur.com/G6cGrdb.png[/img]

Jo mere jeg sad og nørdede taktikken, jo bedre huskede jeg også tilbage til de gamle versioner. Der var løsningen ligesom jeg er endt med nu, Full Backs, som jeg har valgt at sætte i support. Det giver den defensive struktur, som jeg har brug for. De leverer selvfølgelig ikke det samme rent offensivt men i deres indstillinger (https://i.imgur.com/sR53CuL.png), har jeg tilføjet lidt, så deres offensive bidrag stadig kommer. Når holdet har bolden vil jeg have, at de kommer længere frem, løber bredt både med og uden bold og slår flere indlæg end deres standard indstillinger.

Hvis i går tilbage til indlægget med mit angreb, så kan I også se, at min AMC og STCR også er sat til at løbe bredt både med og uden bold. Det går, at jeg får dækket kanterne godt af på trods af manglen på klassiske kanter. Det giver også plads til en lille overraskelse på midtbanen men det kommer vi ind på i næste indlæg.
Titel: Sv: FM Nørden #45
Oprettet af: Wester 07 Jul 2022, 09:44
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#46 – Wester’s Diablo – Midtbanen

Vi kan lige så godt gå direkte til den lille overraskelse. Det er i hvert fald den, som jeg er mest oppe at køre over, hvad angår min Diablo taktik, som den tager sig ud anno 2022. Med valget af Full Back i support, så åbnede det op for en spiller på midtbanen, der kunne tage en flere løb på længdegraderne. Der valgte jeg en Central Midfielder i attack. Og jeg må sige, at den rolle virkelig har gjort en stor forskel. Det er lige før han minder om den oprindelig MC fra CM03/04. Han kommer løbende ud fra skyggen fra midtbanen og overrasker tydeligt modstanderens forsvar. Han er både målfarlig, trækker en masse opmærksomhed og bidrager med assist og fylder op i feltet. Sammen med de tre angribere, så udgør han en super farlig kvartet.

[img ]https://i.imgur.com/SgjfFk1.png[/img]

Med en midtbane hvor en tager mange offensive løb, så har jeg brug for to mere kontrollerende midtbanespillere ved siden af ham. Der har jeg valgt det ”dumme svin” i form af den boldvindene midtbanespiller, der skal komme med fysisk og vildskab. Han skal vinde kampen på midtbanen for mig. Han skal parres op om en mere kreativ spiller, som dog holder sig længere tilbage og er med til at kontrollere kampen derfra. Der har jeg valgt en playmaker i support. Den kontrollerende midtbane påstår lige nu af makkerparret Eriksen og Højbjerg

[img ]https://i.imgur.com/HOIzXol.png[/img]

Titel: Sv: FM Nørden #46
Oprettet af: Brodtgaard 07 Jul 2022, 10:09
Hvor er det fedt at læse om :)  O0


Titel: Sv: FM Nørden #46
Oprettet af: Wester 07 Jul 2022, 10:18
Citat af: Brodtgaard 07 Jul 2022, 10:09
Hvor er det fedt at læse om :)  O0


Tak  O0


Titel: Sv: FM Nørden #46
Oprettet af: Wester 07 Jul 2022, 10:22
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#47 – Gammel vin på nye flasker

Det er vist ikke noget hemmelighed, at jeg har ævlet derudaf, hvilket ofte sker når jeg mister overblikket. Nok derfor jeg normalt er så struktureret, når det angår FM. Der har jeg bestemte systemer og måder at gøre tingene på, som er tillært igennem over 25 år med spillet. Så i jagten på noget nyt mistede jeg overblikket og da det skete, hvad gjorde jeg så? Gik i panik og genvandt kontrollen ved at finde noget gammelt frem og kalde det nyt :f: Så gammel vin på nye flasker. Men det er lækker vin. Den har modnet godt med alderen. 10 år på hylden har gjort den godt, endda med smag af den lækre årgang CM03/04. Jeg er tilfreds. Wester’s Diablo anna 2022 (https://i.imgur.com/Thgyft3.png)
Titel: Sv: FM Nørden #47
Oprettet af: Wester 07 Jul 2022, 17:14
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#48 – Det må ikke gå galt

Jeg er slået ud af både UEFA og FA Cuppen, så nu er der kun Premier League (https://i.imgur.com/EbQI2wX.png) tilbage. Så programmet er til at overskue og jeg har et ok hul ned til 5. pladsen. Det må ikke gå galt. CHL-billetterne skal i hus i denne sæson.
Titel: Sv: FM Nørden #48
Oprettet af: Broen13 07 Jul 2022, 19:44
Så er det nu! :D Direkte i CL-gruppespil?!


Titel: Sv: FM Nørden #48
Oprettet af: Wester 07 Jul 2022, 20:10
Citat af: Broen13 07 Jul 2022, 19:44
Så er det nu! :D Direkte i CL-gruppespil?!


Det ville være så lækkert  :D


Titel: Sv: FM Nørden #48
Oprettet af: Wester 07 Jul 2022, 20:11
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#49 – Hold jer F’ing væk

Det ser bedre og bedre ud i forhold til CHL-billetterne. Min eneste bekymring lige nu er, at det halve af min start 11 (https://i.imgur.com/qCsHYks.png) er jagtet vildt. Og vi snakker ikke interesse fra mindre eller middel klubber men de store og de helt store. Dortmund, Milan, Arsenal, PSG, Real Madrid, Man Utd, Chelsea star i kø for nappe mine bedste spillere. Hold jer F’ing væk. Heldigvis har jeg ikke længere spillere med frikøbsklausuler. Så de skal op med den helt store pung. Vi skal over 80-100 mio. £. I Moukoko tilfælde skal vi over 120 mio. £.
Titel: Sv: FM Nørden #48
Oprettet af: Wester 07 Jul 2022, 20:30
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#50 – Now that’s Football

Jeg har lige slået Leeds med 3-1 på hjemmebane og med 6 kampe tilbage af sæsonen har jeg et forspring på 11 point ned til 5. pladsen. Det kan og må ikke gå galt. Jeg er heller ikke bekymret, for mit hold spiller drømme bold pt. Tjek lige dette mål ud, det er præcis, det jeg søger. I det opspil skifter der forreste mand hele 4 gange, først Moukoko så Curio dernæst Gallagher og til sidst Gardiner som sætter bolden i mål. Now That’s Football.

[img ]https://s8.gifyu.com/images/ezgif.com-gif-maker12.gif[/img]

Titel: Sv: FM Nørden #50
Oprettet af: Wester 08 Jul 2022, 00:01
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#51 – Drømmenes teater

Det er vist nogen hemmelighed, at jeg er Man Utd fan. Jeg har haft mange gode oplevelser med det hold både irl og i FM. Der er blevet fejret mange triumfer på Old Trafford igennem tiden. Så hvorfor ikke fejre endnu en triumf på The Theatre of Dreams. Det perfekte sted at opfylde min drøm om Champions League billetterne. I 35. spillerunde skulle jeg en tur til Manchester og med et enkelt point, så ville billetterne være sikret.

[img ]https://i.imgur.com/0K6uZoJ.png[/img]

Kampen endte 3-3 og billetterne var hjemme. Jeg var enormt lettet efter kampen. Endelig, endelig, endelig efter 2 sæsoner hvor de blev misset på målscoren. Nu kunne jeg bare hygge mig de sidste tre kampe og begynde at gøre truppen klar til næste sæson. Hvor jagten på mesterskabet går ind. Fra nu af tæller kun pokaler.

Titel: Sv: FM Nørden #51
Oprettet af: Wester 08 Jul 2022, 08:02
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#52 – Stor tiltro til truppen

Sæsonen er slut og jeg endte på en flot 2. plads i Premier League (https://i.imgur.com/n5y7fvD.png). Så nu står den på Champions League. Jeg har stor tiltro til, at den trup jeg råder over, at den er stærkt nok til at klare opgaven. Målet er at jagte Premier League titlen og komme videre fra gruppespillet i Champions League. Så sommerens transfervindue handler om at fastholde truppen og undgå at de større hold kommer og ”stjæler” mine spillere. Og hvis de kommer, så skal de op med den helt store pung.
Titel: Sv: FM Nørden #52
Oprettet af: Broen13 08 Jul 2022, 08:54
Stæææærkt!! :D Jeg forudser minimum tre pokaler inden for de næste tre år (Sådan plejer det gerne at gå når Wester spiller FM! ;) )


Titel: Sv: FM Nørden #52
Oprettet af: Wester 08 Jul 2022, 09:20
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#53 – Farvel

Der er sket en del med truppen, som jeg ikke har fået jer opdateret på den seneste sæson. Der gik fokus lige på Diablo taktikken og kampen om CHL-billetterne. Så det er vist på tide, lige at gennemgå truppen som den ser ud. Det også vigtigt, lige at sige ordentligt farvel til et par spillere, som virkelig har været vigtige i mine første fem sæsoner i Brentford.

Jeg har lige sagt farvel til min førstemålmand gennem de sidste fem år. Da Southampton kom at bød hele 42 mio. £ for David Raya, så kunne jeg ikke sige nej. Det var dog ikke så meget de mange penge der gjorde det men mere det faktum, at jeg egentlig havde planer om, at benytte min Wonderkid Justin Preston (https://i.imgur.com/d4XvbQo.png) som ny førstemålmand i den kommende sæson. Så 42 mio. £ for min 2. målmand, det kunne jeg ikke takke nej til. Slet ikke når jeg samtidig kunne hente en anden Wonderkid til målmandsposten for kun 7,5 mio. £.
[float=right][img ]https://i.imgur.com/05sb4JV.png[/img][/float]
Jeg har hentet Christian Torres Nilo (https://i.imgur.com/27CSi6N.png). Så nu står jeg med to unge målmænd op til den nye sæson. Min plan er, at de skal kæmpe på lige fod om pladsen. Så må vi se, om en af dem erobre pladsen i løbet af sæsonen eller om de skal kæmpe igennem flere sæsoner om pladsen som holdets første målmand. De har begge potentiale til at blive store stjerner på deres position.

Så skal der også siges farvel til Christian Nørgaard, som solgte i vinterens transfervindue. Han havde kontraktudløb til sommer og jeg havde ikke planer om at forlænge. Han har virkelig været en loyal spiller om en god back up til den defensiv midtbane. Tiden var dog løbet fra den hårdtarbejdende dansker og det var tid til nye eventyr for ham.

Der er igennem sidste sæson blev hentet en del spillere. Mest til B-kæden (https://i.imgur.com/yk6yd1T.png) men også en enkel til start 11eren (https://i.imgur.com/DqdWc60.png). Til den offensive midtbane hentede jeg den argentinske Wonderkid Darío Curio (https://i.imgur.com/RM7QL6f.png) som virkelig har udviklet sig i løbet af sæsonen. Der er ikke længere nogen i Brentford der tænker på eller savner Arsen Zaharyan.
Titel: Sv: FM Nørden #53
Oprettet af: Wester 10 Jul 2022, 10:10
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#54 – Et skridt tilbage og to skridt frem

Jeg er med helt fremme i guldkampen. Pt. indtager jeg 1.pladsen i Premier League (https://i.imgur.com/xZ2mdio.png). Så kunne man tænke, hold da op den Diablo taktik ændrede alt. Ja det kunne mon tro men sandheden er en anden. Jeg er gået tilbage til min Gung-Ho/SAF taktik (https://i.imgur.com/cqylqtj.png). Jeg kom simpelthen elendigt fra start og Diablo taktikken virkede slet ikke. Resultaterne (https://i.imgur.com/HSwnhvo.png) var håbløse. Om det var chokeffekt den havde i sidste sæson, det skal være usagt. Det virkede slet ikke. Jeg blev total overspillet på kanterne og bag mit forsvar. Jeg tabte midtbanen fuldstændigt og jeg skabte intet offensivt.
[float=right][img ]https://i.imgur.com/YeJ6JPr.png[/img][/float]
Så jeg gik tilbage til min velkendte asymmetriske taktik. Jeg gennemgik den og forsøgte at forbedre det, som jeg tidligere var utilfreds med. Der var jeg slet ikke tilfreds med mine wings i support. Jeg fik ikke nok ud af dem. Hele samarbejdet mellem mine kanter og backs virkede ikke tidligere. Samtidig ville jeg rigtig gerne have en playmaker på midtbanen men da jeg ikke ville pille ved mit makkerpar i form af Boks til Boks og Den Boldvindene Midtbanespiller, som fungerede perfekt, så måtte jeg finde en anden løsning. Der valgte jeg så den Bredde Playmaker, hvilket også løste mit problem med Wing i højre side.

Jeg stod dog uden nogen Bredde Playmakere i truppen. Eriksen (https://i.imgur.com/KBtYhtk.png) fik opgaven. Han er nogenlunde trænet i positionen, hans Attributes passer perfekt til rollen og han er god med begge ben. Så det skal nok gå. I ventre side valgte jeg en IF sammen med en WB. Den kombination havde jeg prøvet før og det virker ok. De små ændringer gjorde en kæmpe forskel og pludselig stormede jeg frem i tabellen. Resultaterne (https://i.imgur.com/ypU9fjI.png) var rigtig flotte og det samme var spillet.
Titel: Sv: FM Nørden #54
Oprettet af: Wester 10 Jul 2022, 17:16
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#55 – Den vildeste kamp til dato

Jeg har ikke tal på, hvor mange CM og FM kampe jeg har spillet de seneste 30 år men det er fucking mange. Der har selvfølgelig været mange vilde kampe og skøre resultater imellem. Mange af dem i tidligere versioner af spillet, hvor det ofte var en bug i spillet, der leverede de skøre resultater. Så når den vildeste kamp skal kåres, så skal det med i betragtning, at de tidlige versioner af CM og FM var fyldt med fejl.

Så den kamp jeg lige har spillet mod Brighton, kommer altså tæt på at tage prisen. For det sker i et spil med ganske få fejl. Jeg var bagud 2-0 efter 49. minutter og fik lavet et comeback til 2-2 i det 84. minut. Det er der intet vildt i. Men da uret så rammer det 90. minut, så skal jeg ellers love for, at tingene tog fart. Tjek lige det her ud: 5 mål på 5 minutter (https://i.imgur.com/wVeIsKG.png) - Det var fandme en vild afslutning. Om det er den vildeste kamp til dato, det kan jeg ikke huske. Det er i hvert fald den vildeste i de seneste mange udgaver af FM.
Titel: Sv: FM Nørden #55
Oprettet af: Wester 11 Jul 2022, 09:49
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#56 – Liverpool

Liverpool var det dominerende hold. De havde vundet mesterskabet de seneste to sæsoner og lå også i top i denne sæson. Det var dem jeg skulle slå, hvis jeg skulle vinde guldet. Jeg havde lige smidt 4 dumme point ved at spille to uafgjorte kampe på hjemmebane mod Everton og Leeds, så jeg var 6 point bagved Liverpool som indtog 1.pladsen. Så 25. spillerunde hvor jeg skulle møde Liverpool hjemme, den var altafgørende, et nederlag ville betyde at mine chancer for guldet var ude men med en sejr, så ville jeg være tilbage i mesterskabskampen. Det gik som håbet og jeg vandt kampen med 3-2. Så nu jeg tilbage i mesterskabskampen i Premier League (https://i.imgur.com/FxyVbtB.png). Dog med 6 point op til Man Utd, som har overtaget 1.pladsen. Det bliver svært men ikke umuligt. Det vigtige er, at jeg stadig har chancen.
Titel: Sv: FM Nørden #56
Oprettet af: Wester 11 Jul 2022, 23:12
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#57 – Stor Champions League aften i Brentford
[float=right][img ]https://i.imgur.com/CAUrjCZ.png[/img][/float]
Jeg havde slået Barcelona 1-0 på hjemmebane. Jeg vidste det ville blive svært i returkampen og det blev det. 19 mod 5 skud på mål i Barcelonas favør lød statistikken på efter kampen. På måltavlen stod der dog 1-1 og dermed gik jeg videre til kvartfinalen, hvor jeg skulle møde Juventus.

Første kamp mod Juventus var på udebane og noget overraskende dominerede jeg kampen og vandt 1-0. Hjemmekampen blev en kamp til historiebøgerne. Det blev en stor Champions League aften i Brentford. Juventus blev kørt ud på røv og albuer med 4-1. Dermed er jeg i semifinalen, hvor Milan venter. Den anden semifinale er et opgør mellem Roma og Newcastle. Jeg øjner altså chancen for at lave en overraskelse og nappe pokalen med de store øre.

Det er nok også min eneste mulighed for en pokal i denne sæson. Man Utd er desværre nok for langt foran i Premier League (https://i.imgur.com/ipv9gqm.png). Jeg har spillet alt for mange uafgjorte kampe desværre.
Titel: Sv: FM Nørden #57
Oprettet af: Wester 12 Jul 2022, 01:31
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#58 – Mesterskabskampen helt åben

[img ]https://s8.gifyu.com/images/ezgif.com-gif-maker13.gif[/img]

Således så det ud, da jeg med effektive dødbolde slog Man Utd med 2-0 på hjemmebane.
Med tre runder igen, så er mesterskabskampen (https://i.imgur.com/8RieMSm.png) helt åben igen.

Titel: Sv: FM Nørden #58
Oprettet af: Alfster 12 Jul 2022, 08:26
Spændende... Pøj pøj.. er sikker på du napser min. 1 pokal


Titel: Sv: FM Nørden #58
Oprettet af: Wester 12 Jul 2022, 09:09
Citat af: Alfster 12 Jul 2022, 08:26
Spændende... Pøj pøj.. er sikker på du napser min. 1 pokal


O0


Titel: Sv: FM Nørden #58
Oprettet af: Wester 12 Jul 2022, 09:09
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#59 – Uafgjort

Man Utd er engelske mestre. Fortjent. Når man spiller 12 uafgjorte kampe på en sæson, så kan man ikke tage mesterskabet. Jeg har smidt alt for mange kampe væk i denne sæson. Ja så fortjener man heller ikke mesterskabet. Så tillykke til Man Utd. Skulle nogen blive mestre foran mig, så var det United.

Som forudsagt så ville pokalen med de store øre være min eneste mulighed for at nappe en titel. Semifinalen mod Milan gik over alt forventning. De blev kørt over på min hjemmebane, hvor jeg vandt 3-0. På udebane kørte jeg bare kontra og stod dybt, så fik jeg en 2-2 hjem. Så dermed er jeg i finalen, hvor Newcastle venter. Jeg går faktisk ind til den Champions League finale som favorit.
Titel: Sv: FM Nørden #59
Oprettet af: Wester 12 Jul 2022, 10:42
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#60 – We are the Champions

Sæsonens sidste Premier League (https://i.imgur.com/vLTP3sC.png) var ligegyldig. Man Utd havde nappet mesterskabet. Så jeg valgte at stille med B-kæden mod Southampton, da jeg ikke ville risikere skader i start 11eren inden den vigtige Champions League finale mod Newcastle. Jeg tabte da også kampen med 3-1 men pyt, for målet var at spare A-kæden.

Jeg gik også ind til finalen på Old Trafford med en næsten skades fri trup. Der var kun en enkel spiller, som ikke var til rådighed. Rayan Ait-Nouri var skadet, så Michael Murray måtte nappe venstre back i Start 11eren (https://i.imgur.com/SDp3j2U.png). En 11er der var svær at sætte. Det var blandt andet en start 11er uden Alfie Devine og Dario Curio. Der valgte jeg rutinen i stedet i form af Eriksen og Højbjerg.

Højbjerg spillede en ok kamp med en afgørende aktion (6,9) og Eriksen en rigtig fin kamp (7,4). Det var en meget tæt kamp og det var kun gode målmands præstationer der gjorde, at det blev en målfattig kamp. Men i det 58. minut sendte Højbjerg en fin bold gennem kæderne og så skete dette:

[img ]https://s8.gifyu.com/images/ezgif.com-gif-maker145f3dbec456267ce6.gif[/img]

Kampen blev vundet med 1-0 (https://i.imgur.com/MbYJA0q.png) og nu står jeg som vinder af Champions League.

[img ]https://i.imgur.com/JzN7zGv.png[/img]

Titel: Sv: FM Nørden #60
Oprettet af: Wester 12 Jul 2022, 11:16
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#61 – Dansk wonderkid

Pierre-Emile Højbjerg og Christian Eriksen er ved at være oppe i alderen. Eriksen har rundet de 35 år og nærmer sig enden. Hans præstationer er dog fine og hans attributes (https://i.imgur.com/U5ae8LV.png) er stadig rigtig gode. Så han kommer også til at spille en rolle i næste sæson, hvor jagten endnu engang går ind på Premier League titlen

Jeg er dog i gang med at forberede mig på en tid uden Eriksen og Højbjerg. Jeg ønsker stadig at holde den danske forbindelse men kvaliteten af danske spillere, er pt. ikke særlig høj og jeg er trods alt Champions League vinder og jagter Premier League titlen. Så jeg kan ikke nøjes med middelmådige spillere.

Jeg har gennem flere sæsoner jagten en helt bestemt dansker. Den eneste danske Wonderkid, jeg har kunne finde. Jeg har tidligere været tæt på at hente ham men en arbejdstilladelse gik ikke igennem og så nappede PSG ham. Nu fik jeg igen muligheden, og så slog jeg til men måtte op med den store pung. 45 mio. £ måtte jeg slippe men nu har jeg sikret en dansk fremtid i Brentford. Jan Rasmussen (https://i.imgur.com/1KTs7TJ.png) bliver min nye centrale midtbane spiller i start 11eren.
Titel: Sv: FM Nørden #61
Oprettet af: Wester 12 Jul 2022, 17:00
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#62 – Beginning of Pre-Season
[float=right][img ]https://i.imgur.com/bBR7jJh.png[/img][/float]
Allerede på første dag af Pre-season havde jeg min trup på plads. Jeg havde handlet i god tid, og jeg vidste præcis hvilke spillere jeg ville have. Det lykkes mig at købe og sælge de spillere der var planlagt. Nu handlede det bare om at gøre truppen klar til jagten efter Premier League guldet og så undgå salg af spillere. Men som Champions League vinder, så frygtede jeg ikke længere de andre klubber på transfermarkedet. Jeg har pondus nok til at holde på mine spillere.

Som tidligere nævnt så købte jeg den danske Wonderkid Jan Rasmussen (https://i.imgur.com/1KTs7TJ.png), som går direkte ind i start 11eren (https://i.imgur.com/SfgtyIT.png). Som den skarpe iagttager måske bemærker, så det en A-kæde uden Højbjerg og Eriksen. Højbjerg er faktisk blevet solgt til Newcastle for præcis samme beløb, som jeg købte ham for, 35 mio. £. Det var en svær beslutning men med ankomsten af Jan Rasmussen, så stod jeg med et luksusproblem på den centrale midtbane.

Valget stod mellem at sætte Højbjerg på bænken i B-kæden (https://i.imgur.com/YIi7I2S.png) eller sælge ham. For Alfie Devine og Jan Rasmussen er dem jeg satser på. Det er fremtidens spillere. Jeg valgte at sælge ham, for Højbjerg fortjener ikke en bænkeplads i en alder af ”kun” 31 år. Eriksen derimod, som har rundet de 35 år, han var ok med at ændre på hans status som stjernespiller til rotationspiller. Han ved godt hvor pilen peger hen. Eriksen erstattes af Dario Curio (https://i.imgur.com/BS0Z31Y.png) start 11eren.
Titel: Sv: FM Nørden #62
Oprettet af: Wester 13 Jul 2022, 08:31
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#63 – Flot debut

Der var en pokal på spil i Jan Rasmussens debut i Brentford trøjen. Den stod på den europæiske super cup og modstanderen var Chelsea. Rasmussen fik en flot debut hvor han stod for to assist i 3-2 sejren. (https://i.imgur.com/UWSA1HA.png) Dermed kunne jeg løfte den 4. pokal i min Brentford tid.

[img ]https://s8.gifyu.com/images/ezgif.com-gif-maker15.gif[/img]

Titel: Sv: FM Nørden #62
Oprettet af: Broen13 13 Jul 2022, 08:39
Haha! :D Det er ikke en Wester-blog, hvis ikke der bliver vundet titler relativt hurtigt! Stærkt arbejde, som altid!


Titel: Sv: FM Nørden #62
Oprettet af: Wester 13 Jul 2022, 08:40
Citat af: Broen13 13 Jul 2022, 08:39
Haha! :D Det er ikke en Wester-blog, hvis ikke der bliver vundet titler relativt hurtigt! Stærkt arbejde, som altid!


Rutinen  :cr: ^-^


Titel: Sv: FM Nørden #63
Oprettet af: Wester 13 Jul 2022, 10:56
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#64 – Han kan stadig

Allerede i 3. runde skulle jeg møde de forsvarende mestre Man Utd. En vigtig hjemmekamp, for hvis jeg vil blive mester, så skal jeg også vinde over de store hold og så selvfølgelig ikke spille så mange uafgjorte kampe. Dario Curio var ude med en skade, så Eriksen skulle spille fra start. Den gamle mand kan stadig. En assist og et flot mål stod danskeren for i en flot 3-0 sejr. Jeg står med maksimum point efter sæsonens første tre kampe. Bemærk lige Moukoko lækre assist, aflevering bag støttebenet. Frækkert!

[img ]https://s8.gifyu.com/images/ezgif.com-gif-maker16.gif[/img]

Titel: Sv: FM Nørden #64
Oprettet af: Boerre 17 Jul 2022, 08:16
Læser med :-) Godt arbejde


Titel: Sv: FM Nørden #64
Oprettet af: Wester 17 Jul 2022, 08:17
Citat af: Boerre 17 Jul 2022, 08:16
Læser med :-) Godt arbejde


Tak  O0


Titel: Sv: FM Nørden #64
Oprettet af: Wester 18 Jul 2022, 09:00
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#65 – Den sagnomspundne pølse

Wester jr. og undertegnet tog søndag på spejderopgave. Var der nogle gemte talenter i Superligaen, som vi havde overset i FM? Opgaven stod først på Lyngby mod Silkeborg og bagefter Brøndby mod AGF. Vejret var med os og stemningen på begge stadions var rigtig god. En dejlig åbning på sæsonen.

[float=left][img ]https://i.imgur.com/XroHQkC.png[/img][/float]
Det var vores første tur på Lyngby stadion og jeg må sige, at jeg er positiv overraskede. Det er dælme et hyggeligt stadion og den lille gruppe af ”hardcore” Lyngby fans gjorde det fornuftigt. Den lille fanzone bag det ene mål, det var ren familiehygge. Det emmer bare af fodbold og lokalt sammenhold på Lyngby stadion. Og så skal man ikke glemme den legendariske Lyngby pølse, som levede 100% op til dens hype.

I den første kamp var vores klare vurdering, at eneste mand der potentiale til mere end Lyngby stadion, det var Adam Sørensen (https://i.imgur.com/FbATH53.png). Den unge venstre back var her, der og alle vegne. Han havde fart, godt blik for spillet og turde udfordre. Han var uden sidestykke banens bedste spiller og blev da også kåret som MoM på stadion. I mit Brentford spil er han blevet 28 år og evnerne er nok ikke til et tophold i Premier League.[float=right][img ]https://i.imgur.com/gWbF1Yc.png[/img][/float]
Så gik turen videre til Brøndby stadion. Der emmer det i hvert fald også af fodbold og lokalt sammenhold, det er bare på lidt en anden skala. Alt er bare større på vestegnen i forhold til Lyngby men værdierne er de samme. Lokale fodboldfællesskaber. Især sydsidens hyldest til de nye Masterclass spillere i Brøndby trøjen gav mig gåsehud. Det var sq smukt.

Og når vi nu snakker Masterclass, så fik kun 16-årige Oscar Schwartau debut, desværre er han ikke at finde i FM22. Mon ikke han er med i næste udgave af FM. Ham glæder jeg mig til at se vurderingen på.

Konklusionen blev, at vi fandt dog ikke nogen nye store talenter, eller så spillere vi ikke kendte til i forvejen og slet ikke nogen som kan jeg kan bruge i mit Brentford savegame. Der skal noget højere kvalitet til, for at kommer på Premier League’s tophold (https://i.imgur.com/WcrPQgI.png), end det vi så på stadion denne søndag.


Til gengæld fandt vi ud af, at rygterne om den sagnomspundne pølse på Lyngby stadion talte sandt. Hold nu kæft den er god. Så levede Brøndbys fans op til det, som allerede vidste i forvejen, de er bare passioneret og ren verdensklasse. Hvis jeg kunne overføre ting fra virkeligheden til mit Brentford savegame, så ville det være de passioneret Brøndby fans og så ville jeg servere gratis Lyngby pølser til dem alle til mine hjemmekampe.
Titel: Sv: FM Nørden #65
Oprettet af: Wester 18 Jul 2022, 16:50
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#66 – Thomas Frank
[float=right][img ]https://i.imgur.com/qRfhBpW.png[/img][/float]
Der er noget smukt over det pt. er Thomas Frank, der holder mig fra det engelske mesterskab. Den danske træner har virkelig haft succes, efter jeg overtog hans sæde i Brentford. Han overtog jobbet i Bournemouth i oktober samme år, et Bournemouth hold der ikke klarede sig særligt godt men da Thomas Frank kom til, så rykkede de eller op i tabellen og endte med at rykke op i Premier League.

I Premier League klarede de sig fantastisk og på baggrund af de resultater, så kom Danmark på banen. Bournemouth sluttede 9er og Thomas Frank overtog landstrænerjobbet. Her blev højdepunktet en flot semifinale til EM. Hans flotte CV fik Man Utd på banen. Man Utd der efter mange sæsoner uden mesterskaber og to 7. pladser i streg jagtede en manager, der kunne få dem tilbage på toppen.

Det kunne Thomas Frank. Allerede i hans første sæson nappede hans mesterskabet. Ja, og jeg sluttede 2er efter ham. Nu kæmper vi en indædt kamp om guldet. To danske managers i toppen af Premier League (https://i.imgur.com/0BPHGnv.png). Thomas mod Thomas. Det kan jeg godt hygge mig lidt over.
Titel: Sv: FM Nørden #66
Oprettet af: Wester 18 Jul 2022, 20:01
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#67 – 1,5 milliarder

Midt i januar måned ankom der et bud på Moukoko, 170 mio. £ var Bayern villig til at smide. Jeg må indrømme, at et bud på 1,5 milliarder danske kroner kom noget bag på mig og jeg var fristet til at takke ja. Jeg valgte dog at takke nej. Moukoko er vigtig i forhold til mine chancer i mesterskabskampen. Han var ikke helt tilfreds, så vi har aftalt, at hvis der kommer et bud på 190 mio. £, så skal jeg takke ja. Jeg kom igennem januars transfervindue og Moukoko (https://i.imgur.com/3O8pA1B.png) er stadig i klubben. Men nu han selvfølgelig ude med en skade, der holder ham ude de næste to måneder. Og når han kommer tilbage, så han sikkert ude af formen. Så det er et kæmpe tilbageslag. Jeg skulle måske have takke ja til de mange penge.
Titel: Sv: FM Nørden #67
Oprettet af: Wester 19 Jul 2022, 12:02
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#68 – Man Utd x 3

Så nærmer vi os afgørelsen time. Jeg står foran tre vigtige kampe, alle sammen mod Man Utd. To kampe i Champions League semifinalen og en enkel Premier League (https://i.imgur.com/7dtlURw.png) kamp. Som I kan se, så er den ligakamp vigtig. En sejr, så kan jeg selv afgøre tingene. Så det er nu det gælder.
Titel: Sv: FM Nørden #68
Oprettet af: Wester 19 Jul 2022, 12:36
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#69 – Matchbold

Jeg stod overfor tre kampe på kun fem dage. Jeg måtte tage en beslutning. Gik jeg efter Champions League eller Premier League? Jeg måtte satse mere på den ene end den anden. Jeg valgte at gå efter Premier League. Så til CHL-semifinalen mødte jeg op med b-kæden. A-kæden skulle bringe det engelske mesterskab i hus. B-kæden tabte desværre og dermed sluttede Champions League eventyret i semifinalen i denne omgang. Til gengæld vandt A-kæden og nu står jeg med muligheden for selv at afgøre det. Jeg står med en matchbold i sidste spillerunde, hvor jeg skal møde Aston Villa på udebane og en sejr betyder, at jeg kan nappe mit første engelske mesterskab med Brentford.


 


Titel: Sv: FM Nørden #69
Oprettet af: Svartowiz 19 Jul 2022, 16:37
Jeg har ikke været med fra start, men er begyndt at kigge herinde. Jeg elsker de korte updates som gør det dejligt overkommeligt at følge med. Historien om Frank som Man Utd manager er virkelig sjov, det er sådan noget der gør FM specielt.


Titel: Sv: FM Nørden #69
Oprettet af: Wester 20 Jul 2022, 16:39
Citat af: Svartowiz 19 Jul 2022, 16:37
Jeg har ikke været med fra start, men er begyndt at kigge herinde. Jeg elsker de korte updates som gør det dejligt overkommeligt at følge med. Historien om Frank som Man Utd manager er virkelig sjov, det er sådan noget der gør FM specielt.


Tak  :)


Titel: Sv: FM Nørden #69
Oprettet af: Wester 20 Jul 2022, 16:40
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#70 – Eriksen stjal showet

Jeg gik ind til sidste spillerunde med muligheden for at nappe det engelske mesterskab. Det krævede en udebane sejr over Aston Villa. Og den fik jeg på sikker vis. Christian Eriksen spillede sit livs kamp. Tre assist og noget så sjældent som et hovedstøds mål fra danskeren. Kampen blev vundet sikkert 5-0 (https://i.imgur.com/KAs7fWn.png) og Eriksen blev selvfølgelig kåret som MoM. Dermed tog jeg min første Premier League (https://i.imgur.com/kct4Zii.png) titel hjem.

[img ]https://s4.gifyu.com/images/ezgif.com-gif-maker05b5ee496808badf.gif[/img]

Titel: Sv: FM Nørden #69
Oprettet af: Wester 20 Jul 2022, 17:22
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#71 – Endnu en dansker i centrum

[img ]https://s4.gifyu.com/images/ezgif.com-gif-maker1.gif[/img]

Således så det ud, da endnu en dansker kom i centrum. Scenen er Wembley og kampen er FA Cup finalen mod Tottenham. En tæt kamp der måtte ud i forlænget spilletid før det første mål kom. Og det var danske Jesper Fischer (https://i.imgur.com/bQK9kmj.png) der scorede til 1-0. Kampen endte 2-0 og så vandt jeg for anden gang FA Cuppen.
Titel: Sv: FM Nørden #71
Oprettet af: Wester 20 Jul 2022, 22:22
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#72 – En sidste sæson

Christian Eriksen (https://i.imgur.com/rr2grJk.png) er blevet 36 år men er stadig på toppen. I løbet af sidste sæson hvor jeg ellers havde startede ham i B-kæden. Fik han kæmpet sig tilbage i start 11eren med nogle flotte præstationer. Han var om nogen manden, der bandt min offensiv sammen og var med til at sikre mig det første engelske mesterskab.

Så Eriksen er tilbage i start 11eren til næste sæson. Han har kun et år tilbage af sin kontrakt i Brentford og det bliver hans sidste sæson for klubben. Og det bliver også min sidste sæson. Eriksen og jeg takker farvel sammen næste sommer. Så er eventyret i Brentford slut.
Titel: Sv: FM Nørden #72
Oprettet af: Crazy-Poul 21 Jul 2022, 00:20
Kæmpe tillykke med PL-titlen Wester (og FA Cuppen). Det flot arbejde at dig og ikke mindst Eriksen O0


Titel: Sv: FM Nørden #72
Oprettet af: Alfster 21 Jul 2022, 09:49
Det er sgu stærkt Wester.  Hvad er næste projekt?  Hvad med youth academy challenge med united, som du har forsøgt før?Titel: Sv: FM Nørden #72
Oprettet af: Wester 21 Jul 2022, 11:04
Citat af: Crazy-Poul 21 Jul 2022, 00:20
Kæmpe tillykke med PL-titlen Wester (og FA Cuppen). Det flot arbejde at dig og ikke mindst Eriksen O0


Tak  :)


Titel: Sv: FM Nørden #72
Oprettet af: Wester 21 Jul 2022, 11:06
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#73 – Engelsk landstræner
Citat af: Alfster 21 Jul 2022, 09:49
Det er sgu stærkt Wester.  Hvad er næste projekt?  Hvad med youth academy challenge med united, som du har forsøgt før?


Jeg havde kun lige lagt planen for næste sæson og så kom England og bankede på. De tilbød mig jobbet som landstræner. Det tilbud tog jeg imod og nu har jeg sagt farvel til Brentford. Jeg opnåede det jeg satte mig for i Brentford. Det blev til 7 pokaler i de seks sæsoner i Brentford. Jeg vandt Community Shield, Euro Super Cup, Euro II, 2x FA Cup, Champions League og Premier League.

Nu går jeg efter VM pokalen  :c:
Titel: Sv: FM Nørden #73
Oprettet af: Wester 21 Jul 2022, 11:23
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#74 – Målet er VM 2030

England blev 2er til VM 2022, vandt EM i 2024 og blev 2er ved det netop overstået EM 2028. De har været med helt fremme og har vundet EM. Så det er ikke et engelsk hold i krise som tidligere. VM-pokalen mangler dog stadig og er ikke vundet siden 1966. Så det er den jeg går efter. Jeg vil forsøge at bringe pokalen hjem til England.

Første opgave bliver dog Nations League i efteråret 2028. Derefter står den på VM-kvalifikation og så VM i Spanien 2030. Det passer mig rigtig fint, at jeg har Nation League først, så holdet kan vænne sig til en ny spillestil. Så regner jeg med, at holdet er klar til nemt at kvalificerer sig og vil toppe til selve VM. Planen er i hvert fald lagt.
Titel: Sv: FM Nørden #73
Oprettet af: Wester 21 Jul 2022, 11:59
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img][float=right][img ]https://i.imgur.com/kP1h3WN.png[/img][/float]
#75 – Danmark

Det kunne næste ikke være planlagt bedre. Min debut som engelsk landstræner er imod Danmark i Parken. Wester jr. Og undertegnet har haft sæsonkort til landsholdet de sidste 8 år og altid på plads på Den røde mur til Danmarks landskampe, så tænker det er den perfekte scene at få min debut som landstræner.

Normalt ville jeg heppe på Danmark men lige i denne kamp, så SKAL England altså vinde. Jeg vil rigtig gerne have en god start. Jeg skal bruge alt det momentum, som jeg kan få i jagten på VM-pokalen.

De andre modstandere i Nation League er Skotland og Ukraine. Målet er selvfølgelig at vinde min gruppe og spille mig videre til semifinalen. Jeg har ikke ambitioner om at vinde Nation League selvom det kunne være fedt.

Titel: Sv: FM Nørden #75
Oprettet af: Wester 23 Jul 2022, 11:18
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#76 – Ikke gået som håbet og ønsket

Det er mildt sagt ikke ligefrem gået som jeg havde håbet og ønsket som engelsk landstræner. Det blev til 4 uafgjorte kampe i Nation League (https://i.imgur.com/eafd4kB.png), hvilket ikke var nok til at nappe 1. pladsen. Det er noget af en skuffelse. Det positive er, at det ikke var VM kvalen. Det er vist meget godt, at jeg har haft de Nation League kampe. Nu håber jeg, at taktikken er indøvet når VM-kvalen (https://i.imgur.com/N0VbARr.png) starter til marts.
Titel: Sv: FM Nørden #75
Oprettet af: Wester 23 Jul 2022, 12:27
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#77 – 13-0

Så vi ligesom i gang: 13-0 (https://i.imgur.com/Pp85L5c.png)

Titel: Sv: FM Nørden #77
Oprettet af: Wester 25 Jul 2022, 16:32
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#78 – Curaçao

Helt som ventet, så vandt jeg min gruppe i VM-kvalen (https://i.imgur.com/AMem4SM.png). En målscorer på +46 fortæller lidt om min dominans mod gruppens mindre hold. Det blev dog en tæt kamp mod Tyrkiet og Rumænien. I sidste spillerunde var jeg faktisk tvunget til at vinde over Tyrkiet, hvis jeg skulle nappe 1.pladsen. Det gjorde jeg heldigvis med en sikker 3-0 sejr.

Så nu jeg VM klar og målet er, at vinde guld. Jeg vil have den VM-pokal på mit cv. Jeg er kommet i VM gruppe med Japan og Curaçao. Det burde være en overkommelig opgave. Jeg måtte simpelthen lige google Curaçao, for jeg min hjerne trak en blank. Det er så tidligere, Nederlandske Antiller, som jeg har hørt om men det skiftede åbenbart tilbage i 2010. - Nå men når så små lande kan komme til VM, så er det efterhånden udvandet. 48 hold deltager. Det er i min verden mindst 16 hold for mange. 32 havde været perfekt.
Titel: Sv: FM Nørden #78
Oprettet af: Wester 26 Jul 2022, 19:18
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#79 – Walkover

Helt som ventet blev gruppespillet til VM en walkover. B-kæden tog sig nemt af Curaçao og A-kæden slog Japan. Så nu starter VM for alvor, hvor Holland venter i knockoutspillet. (https://i.imgur.com/zwinoXS.png) Ikke ligefrem en ønske modstander så tidligt i turneringen.
Titel: Sv: FM Nørden #79
Oprettet af: Wester 27 Jul 2022, 04:44
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#80 – Den hårde vej

Jeg skal åbenbart igennem den hårde vej mod pokalen. Holland blev slået. Næste modstander, Spanien. Det er da dejligt at se, at Danmark har mere held angående modstandere. Peru slået og Norge i næste runde.

Titel: Sv: FM Nørden #80
Oprettet af: Wester 27 Jul 2022, 04:49
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#81 – Rashford

Jeg har været rigtig tilfreds med min start 11er (https://i.imgur.com/bvxFQtY.png) og de præstationer de har leveret både i VM-kvalen og til VM. Phil Foden er uden tvivl holdets største stjerne men her til VM er det Rashford som har stjålet alle overskrifter. Det er lige blevet til et hattrick mod Spanien i en 3-0 sejr. Det bringer Rashford op på 6 scoringer indtil videre. I kvartfinalen venter Colombia.

[img ]https://i.imgur.com/IQxP6OX.png[/img]

Titel: Sv: FM Nørden #81
Oprettet af: Wester 27 Jul 2022, 04:58
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#82 – Norge

Colombia blev slået i kvartfinalen og Italien nappede jeg i semifinalen. Så nu jeg finale klar. Modstanderen: Norge – Norge simpelthen  :f: - Men ok. De har slået Colombia, Østrig, Tyskland, Danmark og Belgien på vej mod finalen. Så jeg må ikke undervurdere dem men… Dem SKAL jeg slå!
Titel: Sv: FM Nørden #82
Oprettet af: Wester 27 Jul 2022, 16:45
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#83 – Det perfekte punktum

Norge gav mig kamp til stregen. Faktisk havde de flere afslutninger på mål og brændte også et straffe (Haaland) men i sidste ende nappede jeg sejren og vandt med 4-2 (https://i.imgur.com/kf5AV6c.png). Rashford var igen superskarp og scorede to mål. Han kom op på et total på 11 mål og tog topscoreprisen.

England verdensmestre, så kom fodbolden hjem. Og jeg fik VM pokalen til min samling og står nu ved siden af Premier League og Champions League trofæerne. Så jeg har vundet de tre største pokaler i min verden.

Det faktum at jeg har vundet de tre største plus tre måneder med blog-skriverier, så har jeg nået enden for denne FM-sæson. VM-pokalen syntes jeg er, det perfekte punktum. Nu bliver det bare hygge spil med Man Utd og ingen blog. Tak til dem der fulgte med og gav respons i bloggen. Det har været hygge.

[img ]https://i.imgur.com/Inhc6DH.png[/img]


Titel: Sv: FM Nørden #SLUT
Oprettet af: Boerre 27 Jul 2022, 19:32
Tak for en god blog! :-)


Titel: Sv: FM Nørden #SLUT
Oprettet af: Broen13 27 Jul 2022, 22:02
Fed slutning på det hele! Lækkert det lige flaskede sig med at få England-jobbet inden et VM! :D


Titel: Sv: FM Nørden #SLUT
Oprettet af: Collymore 28 Jul 2022, 15:04
Tak for bloggen ;) glæder mig til mine u12 drenge skal spille 11-mandsfodbold, så har jeg nogle Wester taktikker i ærmet O0


Titel: Sv: FM Nørden #SLUT
Oprettet af: Wester 29 Jul 2022, 16:27
Citat af: Broen13 27 Jul 2022, 22:02
Fed slutning på det hele! Lækkert det lige flaskede sig med at få England-jobbet inden et VM! :D
Citat af: Collymore 28 Jul 2022, 15:04
Tak for bloggen ;) glæder mig til mine u12 drenge skal spille 11-mandsfodbold, så har jeg nogle Wester taktikker i ærmet O0
Citat af: Boerre 27 Jul 2022, 19:32
Tak for en god blog! :-)


Tak  :)

Ja mon ikke der er mange ungdomstrænere derude der spiller FM. I know I do  :c:


Titel: Sv: FM Nørden #SLUT
Oprettet af: Wester 14 Aug 2022, 10:17
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#84 – Terapi

Så vi i gang igen. Manchester United fejler hårdt og fodbolddepressionen er stor. Det har været nogle hårde år men hver sæsonstart, så prøver man at nulstille og være positiv. Det holdte så kun to kampe og det går op for en, at holdet aldrig har set værre ud. De samme fucking fejl og håbløse beslutninger.

Jeg har nævnt tidligere, at jeg ofte bruger FM som terapi. For når virkelighedens United sutter, så det dejligt lige at vise vejen i den virtuelle verden og glemme virkelighedens problemer. Så nu skal jeg i gang med endnu et Man Utd save. Jeg vil forsøge at rette op på virkelighedens fejl og som sofa-træner vise hvad jeg ville have gjort.
Titel: Sv: FM Nørden #84
Oprettet af: Wester 16 Aug 2022, 10:26
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#85 – En virus i klubben
[float=right][img ]https://i.imgur.com/gkrF0UF.png[/img][/float]
Tingene sker lidt i bagkloghedens klare lys. OGS sikrede jo faktisk Man Utd en 2. plads og alle troede, at nu var vi på vej. Indkøb af CR7, Varane og Sancho fik optimismen helt op i top men vi ved alle hvad der skete. Mit bud er, at man købte forkert ind. Ikke at de tre spillere ikke er gode, men man fik ikke styr på holdets helt store problem: Den centrale midtbane.

Den midtbane er bare holdet store åbne sår. Så jeg tager FM-tidsmaskinen og skruer tiden tilbage før indkøbene af CR7 m.fl. og starter hvor OGS sluttede sæsonen som nr. 2 og overtager holdet derfra. Det betyder alt er nulstillet i editoren. Lejemål, transfers osv. er ikke gennemført. Så det første transfermål er at styrke den centrale midtbane. Der er brug for andre folk end Fred, Pogba, McT og Matic.

Planen er at sælge Fred og Matic. Pogba’s kontrakt udløber næste sæson og jeg kommer ikke til at forlænge den. Jeg vil også forsøge at sælge ham i denne sæson men lykkes det ikke, så vil han indgå i B-kæden sammen med McT. Mourinho kaldte den: Pogba er en virus i klubben. Så han skal væk.
Titel: Sv: FM Nørden #85
Oprettet af: Wester 16 Aug 2022, 10:52
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#86 – Så mange mangler
[float=right]1: Styrke den centrale midtbane med en 6’er.

2: Styrke det centrale forsvar og finde en makker til Maguire.

3: Styrke højre kanten

4: Styrke 9’er positionen med en målfarlig angriber.

5: Styrke det centrale forsvar og sætte Maguire ud af start 11eren.

6: Styrke højre back

7: Styrke 8’er positionen

8: Styrke venstre kanten

9: Styrke venstre back
[/float]
Det er selvfølgelig ikke kun den centrale midtbane den er gal med. Holdet har så mange mangler, også flere end jeg kan fixe på en sæson. Kigger jeg på United tilbage til opstarten af sidste sæson. Så havde Maguire faktisk spillet en ok sæson. Spørgsmålet dengang var vel mere, hvem skal være makker til Maguire. Så kom mareridts-sæsonen. Nu ligner han mere en kæmpe joke.

Spørgsmålet er, at det kun Maguire den er gal med. Mange af holdets defensive problemer sker jo også længere fremme på banen. Manglede pres, den håbløs central midtbane og middelmådige backs. Der er så mange mangler. Så jeg må forsøge at sætte tingene lidt i system og lave en plan.

Vi snakker hele 9 forstærkninger før jeg mener holdet har niveauet til at være med i toppen. Det kan jeg ikke fixe på en sæson. Der skal flere sæsoner til. Dybeste set, så er det kun De Gea og Bruno Fernandes jeg mener er gode nok. De fleste fra min nuværende start 11er, skal i fremtiden enten sælges eller spille en rolle i B-kæden.
Titel: Sv: FM Nørden #85
Oprettet af: Wester 16 Aug 2022, 18:54
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#87 – Alt det Pogba ikke er

Jeg har kun været i managersædet i få dage og har allerede fundet min 6er. Det var den vigtigste position at få på plads. Jeg er meget tilfreds med den spiller jeg har hentet, for det er nemlig Declan Rice. (https://i.imgur.com/RIlofEA.png) Jeg måtte da også op med den store pung for at hente ham. 85 mio. £ måtte jeg slippe. Jeg forventer dog, at han er alle pengene værd. Endelig har Man Utd er ordentlig 6er på holdet. Han har alle de egenskaber jeg mener holdet mangler. En teknisk stærk midtbanespiller, med gode fysiske evner og gode lederegenskaber. Han er resolut og determineret. Han er arbejdsom og er en teamplayer. Han er alt det som Pogba ikke er.

[img ]https://i.imgur.com/7SbkKoN.png[/img]

Titel: Sv: FM Nørden #87
Oprettet af: Wester 20 Aug 2022, 07:56
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#88 – "kun" 6 mere
[float=right]1: Styrke den centrale midtbane med en 6’er.

2: Styrke det centrale forsvar og finde en makker til Maguire.

3: Styrke højre kanten

4: Styrke 9’er positionen med en målfarlig angriber.

5: Styrke det centrale forsvar og sætte Maguire ud af start 11eren.

6: Styrke højre back

7: Styrke 8’er positionen

8: Styrke venstre kanten

9: Styrke venstre back
[/float]
Jeg fik renset godt og grundigt ud i truppen både på første- og u23 holdet. Hele 19 spillere blev solgt inden transfervinduet lukkede. Her i blandt Fred, Mata, Lingard, Dalot, Pereira, Garner, James og Matic. Det frigav penge nok til, at jeg kunne købe to nye spillere til start 11eren. Jeg fik købt en makker til Maguire og en ny højre kant. Så det er blevet til tre forstærkninger. Så nu mangler der ”kun” 6 mere.

Jeg fik hentet en drømmesigning til det central forsvar. En spiller jeg håbede på vi hentede, dengang vi endte med Maguire. Det er Matthijs de Ligt. Så hentede jeg også Antony fra Ajax, som også er et varmt emne på rygtebørsen i virkeligheden. De to nye signings sammen med Declan Rice, så har jeg hentede de tre forstærkninger, der stod øverste på listen. Så jeg meget tilfreds med transfervinduets udfald.
Titel: Sv: FM Nørden #88
Oprettet af: Wester 20 Aug 2022, 19:42
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#89 – Truppen og taktik

Jeg fik hentet forstærkning til de tre øverste positioner på min liste. Så jeg var som sagt meget tilfreds med transfervinduet. Truppen er ok men nok et stykke fra at være med i guldkampen men det ok, for målsætningen er top-4 og Champions League billetter. Jeg er stadig 6 spillere fra min ide om en start 11er (https://i.imgur.com/imAVJb2.png), som kan være med om guldet. Dem som er i 11eren nu, de fleste vil ende i min B-kæde (https://i.imgur.com/3QfTEOr.png) henover de næste sæsoner.

I min nuværende trup udløber Cavani og Pogba’s kontrakter efter sæsonen, så det er der jeg vil forstærke i første omgang. En angriber og en 8er. Drømmen er, at signe Eriksen og Mbappé på free transfer, så der også er penge til at erstatte Maguire og Wan-Bissaka i start 11eren.

Taktisk spiller jeg en mere klassisk formation end tidligere. Den asymmetriske har jeg droppet og gået over til de klassiske 4-4-1-1/4-2-3-1. (https://s4.gifyu.com/images/anigif44e8945d0cf4ee49.gif) Spillestilen er dog som tidligere beskrevet i denne blog. For det er bare min spillestil.
Titel: Sv: FM Nørden #89
Oprettet af: Wester 22 Aug 2022, 19:40
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#90 – Ikke helt retvisende

Jeg har fået en fantastisk start på Premier League (https://i.imgur.com/heycJHT.png) sæsonen men billedet er ikke helt retvisende. Jeg har nappet/stjålet et par sejre over både Liverpool og Man City. 27 mod 7 chancer i Liverpools favør men alligevel vinder jeg 1-0, De Gea stod en drømmekamp og blev MoM. Sådan en sejr tager vi gerne i aften  :c: :f: - Det samme gjorde han mod Man City, hvor det var 19 mod 9 chancer i deres favør og der vandt jeg 2-1. Så jeg har hentet i hvert 6 point, som måske ikke var helt fortjent.

[img ]https://i.imgur.com/dJ12LBe.png[/img]


Titel: Sv: FM Nørden #90
Oprettet af: Wester 29 Aug 2022, 08:50
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#91 – Champions League exit

Jeg havde det på fornemmelse, da jeg så lodtrækningen, det her bliver svært! Og jeg fik ret. Ajax, Milan og Bayern kom op af bowlen. Det blev til tre hjemmesejre men på udebane, der tabte jeg tre. Og 9 point, det var ikke nok. Så nu jeg ude af Champions League.

Jeg er selvfølgelig skuffet men det tænder ligesom også lysten til FM. Der er brug for bedre kvalitet, hvilket er hele savegamets præmis. Og jeg glæder mig til at jagte nye spillere, så jeg kan få skabt den start 11er, som både kan vinde Premier League og har kvalitet nok til at være med helt fremme europæisk.
Titel: Sv: FM Nørden #91
Oprettet af: Wester 30 Aug 2022, 07:52
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#92 – Velkommen Eriksen

Jeg gik ind i januar måned med godt humør og kom ud i endnu bedre. Jeg var godt med i ligaen (https://i.imgur.com/s0tkj0R.png), hvor jeg indtog en 2. plads. Målet er ”bare” top-4 og Champions League billetter. Det var dog ikke resultaterne på banen der fik mit humør i top. Det var transfervinduet.

Det lykkes mig at slippe af med den satans virus, Pogba, som jeg solgte til Inter. Hans kontrakt havde udløb til sommer, så jeg var tilfreds med de 8 mio. £ som de ville slippe. Nu stod jeg og manglede en spiller til midtbanen og der gik jeg benhårdt efter Eriksen. Og det lykkes.

Jeg kunne selvfølgelig have ventet på, at hans kontrakt udløb og satse på at hente ham på free transfer men jeg ville have ham nu og her. Så jeg måtte op med pungen og betalte 47 mio. £ for ham. Det er delt op i afdrag, da transferkontoen kun var på 23 mio. £.

[img ]https://i.imgur.com/0lilFw4.png[/img]


Titel: Sv: FM Nørden #92
Oprettet af: Wester 07 Sep 2022, 07:28
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#93 – 2’er

Fra starten af dette savegame til nu, så er optimismen kommet tilbage til virkelighedens United. Vi har hentet de spillere, der skal til for vende sidste sæsons nedtur. Lisandro har været et monster rent defensivt og Eriksen har allerede tilspillet sig en nøglerolle på den centrale midtbane og med hans afleveringer gennem linjerne, så ødelagde han Arsenal i seneste kamp. Spillere som Sancho, Rashford og Bruno de blomster, for nu bliver de fordret med de rigtige afleveringer. En opgave Fred, McT og Pogba aldrig formåede.

Den samme forvandling har mit United også gået igennem. Tilføjelsen af Eriksen og Declan Rice til den centrale midtbane, De Ligt til den centrale forsvar og Anthony til offensive, gjorde at mit United hold var med helt fremme. Desværre blev det kun til lige ved og næsten. Liverpool var simpelthen for stærke. 95 point vandt de Premier League (https://i.imgur.com/KzCEEXF.png) med. Det var svært at hamle op med. Ja og så slog de mig også i FA Cup finalen. Så motivationen er nu at slå ærkerivalerne fra Liverpool og forvandle 2. pladserne til guld næste sæson.

Det blev dog til en enkelt triumf, da jeg vandt Euro League finalen over Lyon med 3-1. Blandt andet på mål af Eriksen. Tjek lige dette frisparksdrøn ud:

[img ]https://s4.gifyu.com/images/ezgif.com-gif-maker17cd621ff05e959c65.gif[/img]


Titel: Sv: FM Nørden #93
Oprettet af: Broen13 07 Sep 2022, 09:45
Ærgerlig slutning på sæsonen, selvom det nu stadig er meget godt gået! ;)

I forhold til IRL, så skal du lige lade være med at disse McTerminator! Han spiller jo VANVITTIGT under Ten Hag! :D <3


Titel: Sv: FM Nørden #93
Oprettet af: Wester 07 Sep 2022, 19:04
Citat af: Broen13 07 Sep 2022, 09:45
Ærgerlig slutning på sæsonen, selvom det nu stadig er meget godt gået! ;)

I forhold til IRL, så skal du lige lade være med at disse McTerminator! Han spiller jo VANVITTIGT under Ten Hag! :D <3


Jeg sætter heller ikke spørgsmålstegn til McT som boldvindene midtbanespiller i 6er rollen. men jeg sætter spørgsmål til ham sammen med Fred, Pogba m.fl og deres manglede evne til at spille bolden mellem linjerne og sætte vores offensiv op.

McT er en fin 6er men det kræver en 8er der kan spille bold. Og det er ikke Fred eller Pogba for den sags skyld. McT vokser pga. Eriksen. og flader sammen med Fred.


Titel: Sv: FM Nørden #93
Oprettet af: Wester 08 Sep 2022, 20:31
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#94 – Klar fra dag 1
[float=right]1: Styrke den centrale midtbane med en 6’er.

2: Styrke det centrale forsvar og finde en makker til Maguire.

3: Styrke højre kanten

4: Styrke 9’er positionen med en målfarlig angriber.

5: Styrke det centrale forsvar og sætte Maguire ud af start 11eren.

6: Styrke højre back

7: Styrke 8’er positionen

8: Styrke venstre kanten

9: Styrke venstre back
[/float]
Allerede på første dag af pre-season havde jeg truppen klar. Jeg havde handlet de spillere jeg skulle bruge, for jeg vidste præcis hvad jeg gik efter. Tre nye spillere blev handlet. Milan Skriniar erstatter Maguire i det centrale forsvar og Maguire blev solgt.

På højre back blev Wan-Bissaka solgt og Tino Livramento erstatter ham. Sommeren store transfer var Mbappé som jeg hentede på en free transfer, han erstatter Cavani, hvis kontrakt udløb.

Dermed fik jeg hentet til de tre næste positioner på min liste. Nu er det kun venstre siden med Shaw og Rashford jeg mangler at forstærke. Jeg overvejer, om Rashford måske kan tilkæmpe sig pladsen i løbet af denne sæson. For ligesom i virkeligheden, så er han vokset sammen med holdet.

Med de 7 forstærkninger til start 11eren (https://i.imgur.com/wJ1DTsk.png) henover det seneste år, så forventer jeg, at vinde mesterskabet. Den 11er burde være stærk nok. Og B-kæden (https://i.imgur.com/f7leeuN.png) er ganske fin, så bredden er også på plads.

[img ]https://i.imgur.com/dSPZgy2.png[/img]

Titel: Sv: FM Nørden #93
Oprettet af: Broen13 09 Sep 2022, 17:10
Citat af: Wester 07 Sep 2022, 19:04
Jeg sætter heller ikke spørgsmålstegn til McT som boldvindene midtbanespiller i 6er rollen. men jeg sætter spørgsmål til ham sammen med Fred, Pogba m.fl og deres manglede evne til at spille bolden mellem linjerne og sætte vores offensiv op.

McT er en fin 6er men det kræver en 8er der kan spille bold. Og det er ikke Fred eller Pogba for den sags skyld. McT vokser pga. Eriksen. og flader sammen med Fred.


Helt enig! Men en stærk 6'er er altid godt at have! :D


Titel: Sv: FM Nørden #94
Oprettet af: Wester 17 Sep 2022, 18:09
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#95 – VM pause

Jeg er nået frem til VM pausen, november 2022, og mit United hold er flyvende. Jeg er ubesejret indtil videre i Premier League (https://i.imgur.com/5JaxnZB.png) og jeg har lige slået Liverpool med hele 4-0. En kamp hvor Eriksen blev MOM med efter to flotte assist. Så alt er godt!

[img ]https://s4.gifyu.com/images/ezgif.com-gif-maker18ac62c5025483846e.gif[/img]


Titel: Sv: FM Nørden #95
Oprettet af: Wester 20 Sep 2022, 07:42
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#96 –Kamp nr.100

Jeg gik ind til min kamp nr.100 med United og vandt jubilæumskampen med 2-1 på udebane mod Leicester, hvor CR7 scorede dette mål:

[img ]https://s5.gifyu.com/images/ezgif.com-gif-maker19.gif[/img]

Ja jeg har hentet CR7. Jeg kunne simpelthen ikke dy mig i januars transfervindue. Han indtager rollen som holdets Poacher og Mbappé er rykket ud på kanten. Mit United hold (https://i.imgur.com/eq8GDVd.png) stormer mod Premier League (https://i.imgur.com/HjNOwuJ.png) guldet.
Titel: Sv: FM Nørden #96
Oprettet af: Wester 22 Sep 2022, 07:58
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#97 – Så den hjemme

Jeg gik ind til 37. spillerunde med muligheden for at lukke og slukke mesterskabskampen før tid. Jeg var med 5 point ned til Liverpool. Så point hjemme mod Brighton ville sikre mig mesterskabet. Normalt ville jeg spare lidt spillere til sådan en kamp mod ligaens bundprop men jeg kom med stærkest mulige 11er til kampen.

Det gik som håbet. Stjernerne slog til og kampen blev vundet sikkert med 5-0 og især Eriksen var helt forrygende. Han blev banens helt store oplevelse. Han åbnede ballet allerede i det 7. minut med en scoring og i det 30. minut sendte han denne perle i kassen:

[img ]https://s5.gifyu.com/images/ezgif.com-gif-maker20.gif[/img]

To mål af Eriksen gjorde ham til MOM. Den perfekte afslutning på mesterskabskampen i Premier League (https://i.imgur.com/Me1jFNO.png) fra den danske managers synspunkt. Nu håber jeg bare, at jeg kan sætte triumf på og vinde Champions League finalen, hvor jeg skal møde Arsenal.

Titel: Sv: FM Nørden #97
Oprettet af: Wester 29 Sep 2022, 07:55
[img ]https://i.imgur.com/lMQnnJM.png[/img]#98 – Skuffet men…

Jeg tabte Champions League finale mod Arsenal med 1-0 endda i forlænget spilletid. Så jeg var selvfølgelig skuffet men.. Det giver motivationen til at forsætte savegamet og jagte pokalen med de store øre. Og det sker med den start 11er, som jeg har ”jagtet” fra dag 1. For jeg har fået den sidste brik på plads. Alphonso Davies er ankommet og dermed har jeg skiftet på alle de pladser jeg satte mig for.

[img ]https://i.imgur.com/yjOcNqx.png[/img]


Titel: Sv: FM Nørden #98
Oprettet af: Broen13 29 Sep 2022, 08:43
Jeg føler mig næsten forpligtet til at skrive at jeg fortsat følger med!.. Ærgerligt med nederlaget (og så til Arsenal....), men fint når nu det nye FM er lige rundt om hjørnet, så du lige kan holde gejsten lidt endnu, uden behov for at starte et nyt save op! :D


Titel: Sv: FM Nørden #98
Oprettet af: Wester 01 Okt 2022, 18:25
Citat af: Broen13 29 Sep 2022, 08:43
Jeg føler mig næsten forpligtet til at skrive at jeg fortsat følger med!.. Ærgerligt med nederlaget (og så til Arsenal....), men fint når nu det nye FM er lige rundt om hjørnet, så du lige kan holde gejsten lidt endnu, uden behov for at starte et nyt save op! :D


Tak  :)

Ja men lige nu går det dælme laaaaangsomt. energien er mere: kom så med det nye FM  :f:


                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010