FmFreaks

Football Manager 2022 => Omklædningsrummet => Emne startet af: Guldbrand 17 Apr 2022, 10:19

Titel: FM er en joke!
Oprettet af: Guldbrand 17 Apr 2022, 10:19
Så jeg sidder og nørder lidt FM og er sur over at være bagud 2-0 ved halvleg..

Så jeg vælger arrogant at rose mit hold til skyerne i halvlegen, samt skifte en venstre back, en central forsvar og en målmand op i offensiven...

Jeg vender opgøret og vinder 4-2 og min målmænd netter 2 gange, og både venstrebacken og center forsvaren laver en assist hver..

FM er satme svært at blive klog på nogle gange.....  :t:

Titel: Sv: FM er en joke!
Oprettet af: szukizek 17 Apr 2022, 13:41
Citat af: Guldbrand 17 Apr 2022, 10:19

FM er satme svært at blive klog på nogle gange.....   :t:

Haha, dine taktiske ændringer må have taget pusten af match engine, eller så ville FM bare tage pis på dig  :P

Oprettet af: Svartowiz 15 Sep 2022, 02:45
Tænkte dette var den mest dækkende tråd til dette interview fra mit Derby spil. Manden har fået storhedsvanvid.

Oprettet af: Broen13 15 Sep 2022, 13:57
Danmarks bedste manager! :D Selvfølgelig skal han være United-manager!

Oprettet af: Svartowiz 15 Sep 2022, 17:51
Det var tæt løb, men det endte med at blive Pep Guardiola som tog jobbet. :(

Oprettet af: Broen13 10 Okt 2022, 14:27
FM har vidst fået lige lovlig meget Haaland-feber....

Det eneste mål han ikke scorede for Norge til EM (han lavede de 13 øvrige, og blev selvfølgelig turneringens topscorer).

England ville ikke have Marcus Rashford med på trods af at han blev topscorer i Premier League med 30 kasser (jeg er United, hvorfor jeg selvfølgelig undrer mig lidt). England røg ud i semifinalen og havde generelt svært ved at score mål - karma?? :D