FmFreaks

FmFreaks.dk => Blogkonkurrencen 2020 => Emne startet af: Wester Jr. 01 Apr 2020, 10:14Titel: Superligadrømme
Oprettet af: Wester Jr. 01 Apr 2020, 10:14
[img ]https://i.imgur.com/hkGzM3G.jpg[/img]


#1 Superligadrømme

Drømmen om superliga er en karriere hvor jeg spiller med Fc Fredericia, i karrieren skal jeg forsøge at få dem i superligaen. I Fc Fredericia har man i mange år prøvede at rykke op i superligaen, men det er aldrig lykkes. For et par år siden var et samarbejde med Vejle, Kolding og Fc Fredericia næsten ved at blive officielt. Det skete dog aldrig, da rivalerne fra Vejle afviste tilbuddet. Nu er alle 3 klubber 1 divisionsklubber, men det ville jeg prøve at lave om på i denne karriere. Budgettet i klubben er lavt, så det bliver svært at hente store forstærkninger, når jeg henter en spiller, ville jeg prøve at hente ham så billigt som muligt og han må rigtig gerne være dansk. 


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: Wester 01 Apr 2020, 11:01
Jeg hepper på dig  O0


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: Broen13 01 Apr 2020, 11:56
Også jeg - farmand skal skubbes af pinden - så afgiver jeg gerne min titel som forsvarende blogmester! :D


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: xanor 01 Apr 2020, 14:10
Stærkt! Godt at se de mål du har sat dig for i forhold til at hente danske spillere, skulle rive Vejle lidt af tronen og komme op i Superligaen :D


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: Arsrea 01 Apr 2020, 15:07
Jeg glæder mig til at følge med, så herfra skal der lyde et velkommen til siden, og selvfølgelig, held & lykke!


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: warmon 01 Apr 2020, 15:35
Jeg følger spændt med her jr.! Håber du kan slå din far, det er altid specielt at have håneretten over de gamle.


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: Wester Jr. 01 Apr 2020, 16:04
Tak for støtten til jer alle. Jeg glæder mig til at læse alle jeres blogs og forhåbentligt lære en masse.


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: BelthazorDK 02 Apr 2020, 00:20
Den sidste sætning forpligter, men jeg håber på at se nogle fremragende resultater på den front, altid fan af blogs der involverer de lidt mindre danske hold! Held og lykke i konkurrencen :)


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: hedengran 02 Apr 2020, 08:08
Jeg har stadig en 20 på dig Junior! :)


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: Wester Jr. 02 Apr 2020, 15:41
[img ]https://i.imgur.com/hkGzM3G.jpg[/img]


#2 Fc Fredericia for ny træner.

Det havde længe gået skidt for Fc Fredericia, der var mange interne problemer, mellem både spillere og trænere. Den 19. juni 2019 kom det ud på Fc Fredericias officielle hjemmeside at træneren Jonas Dal var fyret, det skabte stor forvirring i spillertruppen, for man vidste ikke hvem der kom ind som ny træner, men den 24. juni kom der en ny træner i omklædningsrummet. Alexander Westermann var den nye træner, han gik meget ind for angrebsfodbold og målet var oprykning til superligaen. Det havde været målet i mange år, men det var ikke sket. 

Da Westermann for første gang skulle snakke med spillerne, sagde han, at målet var at rykke op i superligaen, spillerne var ikke helt tilfredse, da de mente, at det var et lidt højt mål. Westermann kunne ikke helt forstå det, men han accepterede det. Målet var dog stadig at rykke op, han ville rigtig gerne føre superligadrømmende til virkelighed. 


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: Arsrea 02 Apr 2020, 16:09
Farvel Jonas Dal, goddag Westermann og superliga! Det kan vi lide :D


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: Crazy-Poul 02 Apr 2020, 21:38
Lækkert med en ambitiøs manager, vi må se om spillere kan leve op til det :)


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: Wester Jr. 03 Apr 2020, 18:16
[img ]https://i.imgur.com/hkGzM3G.jpg[/img]

#3 Den dårlige økonomi.

Økonomien havde været et stort problem i klubben i rigtig mange år. Budget lå kun på 50.000 kr. Selvom Westermann flere gange gik ud og efter spurgte flere penge, så fik han afslag. Han kunne ellers godt have brugt et store budget, da bredden i truppen var ret smal. Især i midterforsvaret var det tyndt, de havde kun 2 i det centrale forvar, og Ritter deres venstre back som havde spillet den i nogle kampe. Westermann blev lidt bekymrede da han virkelig så hvor lidt han havde og handle med. Det var en tynd trup og nu kunne han kun hente spiller i laveste række eller spillere på fritransfer. Han kiggede lidt hvem der var på marked, men han kunne ikke finde det store. Han satte sin talentspejder også måtte han vente og se hvad han kunne hente, han satsede på at kunne 2 spiller til midterforsvaret. 1 midtbanespiller og 1 angriber. Der skulle komme lidt brede i truppen. Han håbede på at kunne finde en spiller til hver position. Der manglede virkelig lidt kvalitet, for at kunne opnå oprykning. 


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: xanor 03 Apr 2020, 22:59
Lyder stramt med økonomien! Håber du finder en løsning ;)


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: Wester Jr. 04 Apr 2020, 19:05
[img ]https://i.imgur.com/hkGzM3G.jpg[/img]


#4 Ny sportsdirektør og chefspejder

Westermann søgte ny sportsdirektør, da han synes han manglede en der kunne hjælpe ham med, at få styr på det sportslige i klubben. Til den opgave fandt han Patrick Mtiliga. (https://i.imgur.com/srlDo4r.jpg) Det var han rigtig tilfreds med, de første dage Mtiliga havde været i klubben var gået fint. Efter den opgave skulle han også finde en chefspejder, hvis opgave ville være at finde nogle gode unge talenter, på fri transfer eller til rigtig billige priser, da økonomien som sagt var dårlig! Det blev Brian Kristoffersen. (https://i.imgur.com/ynMGFsK.jpg) Han håbede på at de 2 nye mænd kunne hjælpe, med projektet.


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: Alfster 05 Apr 2020, 11:34
Pøj Pøj WesterJunior.  Har  du ikke FCM som venskabsklub? Kan du ikke hente lidt spillere på leje derfra i givet fald


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: Wester Jr. 05 Apr 2020, 22:12
[img ]https://i.imgur.com/hkGzM3G.jpg[/img]


#5 Første kamp

Første kamp som Fc Fredericia stod overfor, var imod Middelfart, normalt spillede Fc Fredericia meget på fysik defensivt og små hurtigere dribler oppe foran, men efter Westermann overtog holdet, var systemet mere bygget op på noget offensivt hurtigt spil, med noget kontrollerede boldbesiddelse Kampen endte 2-1 til Fc Fredericia og dermed blev de skudt godt i gang med det nye år. Først var målet at vinde venskabsturneringen for at få selvtillid, og bagefter kunne fokusere på at rykke op til superligaen. Det var selvfølgelig godt med en god start, og det var Westermann glad for. 


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: Wester Jr. 05 Apr 2020, 22:15
Citat af: Alfster 05 Apr 2020, 11:34
Pøj Pøj WesterJunior.  Har  du ikke FCM som venskabsklub? Kan du ikke hente lidt spillere på leje derfra i givet fald

Jo, det har du helt ret i. Har også kigget, men fandt ikke det store, da de fleste af deres spiller ikke var interesserede i at komme til Fc Fredericia. Kommer til at bruge det mere i Januar. I Januar håber jeg på at hente nogle af de spiller der ikke har fået spilletid.


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: Wester Jr. 06 Apr 2020, 21:15
[img ]https://i.imgur.com/hkGzM3G.jpg[/img]


#6 Transfervinduet

[float=right][img ]https://i.imgur.com/6DaOyZZ.jpg[/img][/float]
Det havde været et hårdt transfervindue for Westermann for budget var lavt, men Fc Fredericia endte alligevel med 3 nye spillere i klubben. Alle de 3 spillere var hentet på en fritransfer. De havde hentet, Damkjær (https://imgur.com/a/H24DA4S) og Nors (https://imgur.com/a/9J632dI) til førsteholdet, begge 2 rigtig gode og stabile centrale forsvarsspillere. Den sidste spiller de havde hentet var Lodahl. Lodahl er en angriber som er rigtig god i presset.

Westermann var helt tilfreds, da han sad hjemme i stuen sammen med hans far, selvom han ikke fik en midtbanespiller, var han stadig fint tilfreds. I forhold til hvad der var på marked, var det 3 gode spiller, som de havde fået til klubben. Han sad og tænkte på den første kamp de skulle spille i Nordic bet ligaen, og hvor vigtigt det var at komme i superligaen. Næste dag stod den på første venskabskamp i år. 


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: Wester 06 Apr 2020, 21:33
Fedt at se du har lært at bruge grafik i din blog  O0
Farmand er stolt  :c:


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: xanor 06 Apr 2020, 21:35
Det må man sige. Det er flot at du kan rode rundt i de koder. Jeg bruger snildt lang tid på hver update bare for at få styr på de koder! Også i forhold til dine url links osv :D Fedt at se, og så håber jeg dine transfers kan sende dig op. Forstår i hvert fald godt, at du kan være helt tilfreds ;)


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: Broen13 06 Apr 2020, 21:47
Damkjær har jeg personligt haft held med at hente, så det er ihvertfald en god signing i min bog! :)


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: Arsrea 07 Apr 2020, 07:39
Jeg glæder mig til sæsonen starter og se hvordan du klarer det!


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: Wester Jr. 07 Apr 2020, 21:15
[img ]https://i.imgur.com/hkGzM3G.jpg[/img]


#7 spilsystemet

Træningsturneringen var skudt godt i gang, Fc Fredericia havde vundet deres første kamp, det var en god start, de havde spillet en rigtig god kamp Westermann skulle finde et fast spilsystem, i første kamp havde de spillet 4-2-3-1 (https://i.imgur.com/PdEVQA2.jpg) med en balancerede tilgang i nogle kampe og en mere offensiv tilgang, i andre kamp og begge med kontrollerede boldbesiddelse. Det havde gået fint, men de ville gerne have flere spillemåder, så de kunne overraske modstanderen. 

I de næste 2 kampe spillede de 4-1-2-3 med flydende kontraangreb i en balancerede tilgang. De vandt 1 og tabte 1. Westermann og resten af hans team var fint tilfredse, med resultatet, og spillemåden. Efter det gik de dog tilbage til deres første taktik. Det endte med 9 point i 5 kampe. Nu var spillerne klar til at komme i gang med sæsonen og det, som det hele handler om, nemlig at rykke op. 

Westermann sad og tænkte på hvornår han skulle bruge hvilke taktikker. Han kom i sidste ende frem til at han ville bruge 4-2-3-1 taktikken på hjemmebane og i de lettere kampe på udebane, og 4-1-2-3 taktikken ville han bruge den på udebane. 


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: Wester Jr. 08 Apr 2020, 19:11
[img ]https://i.imgur.com/hkGzM3G.jpg[/img]


#8 En god start på ligaen

[float=right][img ]https://i.imgur.com/hFz0mHf.jpg[/img][/float]
Så skulle ligaen skydes i gang, i Fc Fredericias første kamp skulle de møde Fremad Amager, på Monjasa Park, som var Fc Fredericias hjemmebane. Startopstillingen var givet ud til spillerne, Westermann havde valgt at spille med Nissen og Damkjær i midterforsvaret, det var Damkjær glad for, han var rigtig klar til at få sin debut. Han sad i omklædningsrummet før kampen, han snørede støvlerne og gjorde sig klar til kamp. Han ville ind og gøre et godt indtryk i sin første kamp. Anføreren Christian Ege gjorde sig også klar til kampen, han prøvede at få en god stemning i omklædningsrummet, de sad og snakkede sammen i omklædningsrummet og der var god stemning. Så kom Westermann ind i omklædningsrummet, og alle var klar til kamp. Det var Westermann virkelig glad for. Det var rigtig vigtigt med en god start på ligaen.

Kampen blev fløjtet i gang, de spillede 4-2-3-1 som var gået godt, i træningsturneringen. De vandt kampen 5-0 og Westermann var godt tilfreds. Det samme var Enna, deres angriber, han scorede nemlig 2 mål og lavede en assist. Westermann var rigtigt tilfreds med udfaldet, nu var ligaen skudt i gang og de havde spillet rigtig godt. 


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: xanor 08 Apr 2020, 19:28
Sådan! Sikke en debutsejr at få! Tillykke med det! :)

Stadig generelt super fint at se på. Lette overskuelige sætninger samt en rigtig nydelig opsætning med billeder osv.! :D


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: Wester Jr. 08 Apr 2020, 19:40
Citat af: xanor 08 Apr 2020, 19:28
Sådan! Sikke en debutsejr at få! Tillykke med det! :)

Stadig generelt super fint at se på. Lette overskuelige sætninger samt en rigtig nydelig opsætning med billeder osv.! :D

Tak!  :)


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: Arsrea 08 Apr 2020, 20:44
Sikke en start! tillykke med storsejren, håber vi får Wester Jr. og Fredericia og se oppe i suppen næste sæson :D


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: Wester Jr. 08 Apr 2020, 20:48
Citat af: Arsrea 08 Apr 2020, 20:44
Sikke en start! tillykke med storsejren, håber vi får Wester Jr. og Fredericia og se oppe i suppen næste sæson :D

Tak. Nu må vi se om jeg kan komme i superligaen. ;)


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: Wester Jr. 09 Apr 2020, 12:21
[img ]https://i.imgur.com/hkGzM3G.jpg[/img]


#9 rivalopgøret

[float=right][img ]https://i.imgur.com/WDQ4p2e.jpg[/img][/float]
Så blev det tid til rivalopgøret mellem Fc Fredericia og Vejle. Det her var en af de vigtigste kampe i sæsonen, der var total stilhed i omklædningsrummet. Det gjorde Westermann en lille smule bekymrede, der plejede at være meget snak og god stemning for kampe, men på den anden side synes han det fint, det viste bare hvor vigtig en kamp det var. Kampen begyndte og Fc Fredericia lagde godt fra start, og var lige ved at bringe sig foran flere gange. Især Holvad havde haft en stor chance for at score, han var en mod en, lige foran målet, han ramte stolpen og den røg ud til målspark. I det 57. Min scorede Vejle til 1-0. Det var rigtig ufortjent, de havde haft så mange store chancer, det var skuffende, men i det 89 min lignede det at det hele ville vende, Enna løber ned og udfordrede i feltet og fik et straffespark, som var begået af, Mads Lauritsen. Mikkelsen tog bolden, og gjorde sig klar. Han tænkte på hvor han ville sparke, han havde aldrig brændt et straffe, han var helt sikker på at score, han løb til bolden og... 

Han brændte, den var langt over mål, som Preben Elkjærs straffe imod Spanien 1984. De tabte kampen, han var helt vildt træt af det. Han kunne næsten ikke være i sig selv. Fc Fredericia gik fra nummer 2 til 5 i ligaen. Westermann var skuffede over at de ikke fik point med fra kampen. 


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: Arsrea 09 Apr 2020, 13:34
Fed update og sammenligning med Elkjær! :D


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: Wester Jr. 09 Apr 2020, 14:27
Citat af: Arsrea 09 Apr 2020, 13:34
Fed update og sammenligning med Elkjær! :D

Tusind tak for den gode respons.  :) Jeg er glad for at høre du stadig følger bloggen O0


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: Wester Jr. 10 Apr 2020, 17:57
[img ]https://i.imgur.com/hkGzM3G.jpg[/img]


#10 interne problemer

Westermann stod klar 1 time før træning, han gjorde øvelserne klar, efter kampen mod Vejle, spillerne havde ikke fået en vilde dag, der var meget der skulle arbejdes med. Kampen mod Vejle havde været skuffende, og det vidste spillerne også godt, alle var klar til træning undtagen Holvad. Holvad havde været fast starter i angrebet de sidste par sæsoner, men efter Westermann var trådt til, havde han anbragt en del tid på bænken. 

Holvad gik og surmulede og var ikke helt træningsparat, det smittede af på de andre spillere, Westermann kunne godt mærke at der var noget galt og snakkede kort med Holvad om det. Holvad ville rigtig gerne spille mere, ellers ville han gerne skifte klub, og det fik han sagt. Westermann sagde at han ville give ham chancen, og han skulle gribe chancen når han får den, så Westermann var helt enige med Holvad om situationen. Holvad tænkte at han skulle gribe chancen når han fik den, han vidste godt han ikke havde præsterede godt i sæsonen indtil videre. 


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: xanor 10 Apr 2020, 19:23
Jeg er vild med den måde, du også formår at lave en "historie" ud af de FM-problemer man møder - eksempelvis når en spiller er utilfreds med spilletiden. Ser frem til at se, hvordan det kommer til at gå i sæsonen :)


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: Arsrea 11 Apr 2020, 10:11
Må jeg se din stærkeste start 11ér?


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: Wester Jr. 11 Apr 2020, 11:20
Citat af: Arsrea 11 Apr 2020, 10:11
Må jeg se din stærkeste start 11ér?

dvs. Har spillet sæsonen, så har ikke nogen billeder af selve truppen.   >:(


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: Wester Jr. 11 Apr 2020, 11:59
https://i.imgur.com/h0k76hG.jpg

Jeg har lige lavet en ny karriere med Fc Fredericia og har hentet Damkjær og Nors. Normalt kan jeg ikke finde sådanne nogle billeder. 


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: Arsrea 11 Apr 2020, 12:07
Citat af: Wester Jr. 11 Apr 2020, 11:59
https://i.imgur.com/h0k76hG.jpg

Jeg har lige lavet en ny karriere med Fc Fredericia og har hentet Damkjær og Nors. Normalt kan jeg ikke finde sådanne nogle billeder. 

Fair nok, ville bare se hvordan du startede kampene  O0
Det er lidt sjovt, jeg har selv spillet med Buus & Nissen og i mod Raahauge & Kirkegaard  ;D


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: Wester Jr. 11 Apr 2020, 12:58
:f:


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: Wester Jr. 11 Apr 2020, 22:11
[img ]https://i.imgur.com/hkGzM3G.jpg[/img]


#11 Chancen! 

Dagen stod på en kamp mod Vendsyssel, som lå nummer 1 i ligaen, det var en kamp der skulle vindes, hvis Superligadrømmen skulle gå i opfyldelse. De havde ikke været særlig godt kørende fortiden, det var en vigtig kamp og Westermann valgte at give Holvad chancen i startopstillingen. Kampen skulle til at begynde, og drengene fra Fc Fredericia var klar, De ville ind og vinde kampen! 

Kampen blev fløjtet i gang og Vendsyssel havde bolden det første lange stykke tid, men det havde Fredericia det helt fint med. I første halvleg skete der ikke det store i kampen, Westermann var fint tilfreds med hvordan tingene gik, de havde haft 3 fine chancer og havde holdt Vendsyssel væk fra skud på mål. Så lød fløjtet til anden halvleg. Vendsyssel havde ændret spillestil, og spillede nu meget på kanterne. Det gjorde så Vendsyssel skabte flere chancer selvom de ikke havde nogen specielt høj angriber, som kunne komme i feltet. Der gik kun 5 min af anden halvleg før Vendsyssel bragte sig foran i kampen med 1-0. Det havde overrasket Fc Fredericia og ikke mindst Westermann, at Vendsyssel valgte at spille på indlæg. Fc Fredericia valgte at skifte Nors ind i forsvaret, og derefter var der styr på indlæggende som kom fra Vendsyssels kanter. Det største problem var at score mål, Holvad blev ved med at løbe og løbe, men han fik ikke bolden, det gjorde så han blev frustreret og faldt langt ned i banen, og de skabte ikke nogen store chancer i anden halvleg. Kampen endte 1-0 til Vendsyssel, det var skuffende ikke at gå med hjem med point. Især Holvad var skuffede, da han ikke synes han havde givet et godt indtryk.


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: Wester Jr. 12 Apr 2020, 19:29
(https://i.imgur.com/hkGzM3G.jpg)


#12 Elendige resultater

[float=right][img ]https://i.imgur.com/8MchUCg.jpg[/img][/float]

Westermann sad der hjemme efter endnu en skuffende præstation, de havde lige spillet 0-0 mod Fremad Amager, og Westermann var ikke tilfreds, det var så skuffende, de havde spillet en dårlig kamp, og det havde spillerne forede at vide. De sidste 7 kampe var det kun endt med 1 sejr, 4 uafgjort og 2 nederlag. Det var skuffende da de gik efter at vinde mesterskabet. Hvis de ikke strammede op, blev det svært at rykke op, nu var de 8 point fra Vendsyssel på første pladsen, der var langt fra oprykning. Han tænkte og tænkte, men vidste ikke hvad han skulle gøre.


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: Wester Jr. 13 Apr 2020, 20:10
[img ]https://i.imgur.com/hkGzM3G.jpg[/img]


#13 Ny taktik

Westermann tænkte i lang tid, på hvad han kunne gøre, for at vende det hele. Så kom han med en ide, han ville lave en ny taktik. Normalt var han ikke meget for at skifte taktik, især ikke midt inde i sæsonen, men han gjorde det alligevel, der skulle nye tanker og kreativitet til holdet og det skulle ske nu! De havde haft en skuffende måned, det var kun blevet til 1 sejr, ud af 4 kampe. Nu var de 12 point fra Vendsyssel, og det var Westermann langt fra tilfreds med. 

Han sad og tænkte over taktikker, han kom frem til at de skulle spille 4-4-2 (https://i.imgur.com/Z7OC68a.jpg), den mest standard formation i fodbold, en formation som alle fodboldspillere kan forstå. Han håbede på at de kunne vende, sæsonens dårlig start. Så var det første kamp med den nye taktik, de skulle møde Viborg, kampen endte 3-0 til dem, det var en perfekt start med den nye taktik. De næste 6 kampe var også helt godkendt, det var blevet til 5 sejr og en uafgjort. Westermann var rigtig glad for at det nye system virkede godt, nu gjaldt det bare om at fortsætte, i samme stil. 


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: Wester Jr. 14 Apr 2020, 11:56
[img ]https://i.imgur.com/hkGzM3G.jpg[/img]


#14 Ferie!

Så var det tid til ferie, endelig ferie! Det havde været en hård start på sæsonen, så Westermann synes at det var godt med ferie. Det var skønt med en pause for både spillere og trænere. Især Steven Enna var glad for ferie, han havde haft en god start på sæsonen. Han skulle hjem til USA, men det var ikke lang tid, for træningsturnering startede snart. Nu var transfervinduet åbnet, Westermann tænkte at han var fint tilfreds med truppen, så han ville ikke lave for mange transfers. 


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: Wester Jr. 15 Apr 2020, 20:22
[img ]https://i.imgur.com/hkGzM3G.jpg[/img]


#15 transfervinduet

Der skete ikke det store i transfervinduet for Fc Fredericia´s side. Den eneste spiller de hentet, var en forsvarsspiller ved navn Tobias Munkholm, han blev dog hentet ind til b-truppen, i første omgang. Han var en spiller der hurtig ville kunne komme på første holdet. Der blev heller ikke solgt noget ud, så alt i alt, var det et fint og meget stille transfervindue for Westermann og truppen. Han var fint tilfreds med den trup han havde til rådighed. Alle spiller var glade for tiltroen. 


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: Arsrea 16 Apr 2020, 11:09
Det kunne måske være en idé og få et billede af stilling med, det giver et nemmere overblik over hvordan det går :D


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: Wester Jr. 16 Apr 2020, 21:01
[img ]https://i.imgur.com/hkGzM3G.jpg[/img]


#16 Træningsturneringen

Så var alle spillere og trænere tilbage fra ferien og klar til at begynde igen. Der var kun 2 dage til træningsturneringen startede. Målet med at deltage i Træningsturneringen var at spillerne skulle være klar til sæsonen som snart skulle starte op igen. De ville bruge deres nye taktik i træningsturnering. Træningsturneringen gik godt, og den nye taktik virkede godt. De vandt alle deres kampe, og de havde en målscore på plus +7, de havde kun lukket et mål ind. Det var lige præcis det Westermann skulle se. Det gjorde også at der kom mere ro på før ligaen skulle starte op igen, det var også fedt for der var god stemmeningen og det var Westermann meget glad for, nu var målet bare at fortsætte i samme stil. 


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: Wester 16 Apr 2020, 22:57
Citat af: Arsrea 16 Apr 2020, 11:09
Det kunne måske være en idé og få et billede af stilling med, det giver et nemmere overblik over hvordan det går :D


Ja det er helt sikkert en læringskurve vi arbejder med i årets konkurrence. Små ideer til hvordan man bygger en blog op og hvordan man giver læserne info omkring selve spillet. God læring  O0


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: Wester Jr. 17 Apr 2020, 07:53
Citat af: Arsrea 16 Apr 2020, 11:09
Det kunne måske være en idé og få et billede af stilling med, det giver et nemmere overblik over hvordan det går :D

Det ville jeg kigge på til fremtidens afsnit af bloggen  ;)


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: Wester Jr. 18 Apr 2020, 00:16
[img ]https://i.imgur.com/hkGzM3G.jpg[/img]


#17 Fortsætte i samme stil

[float=right](https://i.imgur.com/6in9rLY.jpg)[/float]

Det havde været en rigtig god træningsturneringen for Fc Fredericia og humøret var højt. De havde dog Nicolaj Kirk som var blevet ramt af en skade, Westermann var bekymrede for Kirk (https://i.imgur.com/MFPVh3M.jpg), han havde haft en god start og nu var han blevet ramt af en skade. I næste kamp skulle de møde Skive, det blev en nem for Fc Fredericia, de vandt kampen 3-0, de havde spillet en rigtig god kamp, nu skulle de bare fortsætte i samme stil, og det gjorde de, i deres næste 3 kampe vandt de 2 og spillede 1 uafgjort. Alt gik som planlagt. Nu var Nikolaj Kirk også tilbage fra sin skade, han var nu var 100% fit for fejt, lige resten af holdet. 

Westermann var glad for den gode stime, han var sikker på at en af grundene til at realsultarterne var blevet vendt så meget på hovedet, var helt sikkert at systemet var blevet ændret. Alle spillerne var glade for at formationen var blevet ændret, der var rigtig god stemning i omklædningsrummet, til både træning og til kamp. 


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: Wester Jr. 19 Apr 2020, 09:50
[img ]https://i.imgur.com/hkGzM3G.jpg[/img]


#18 Vigtigste kamp.

Så blev det tid til kampen mellem Vendsyssel og Fc Fredericia, det var klart en af de vigtigste kampe i sæsonen for begge hold, Vendsyssel var klart ligaens bedste hold i denne sæson, de havde 50 point og havde vundet 15 kampe og spillet 5 uafgjort og havde kun tabt 3 kampe, det lignede at de ville være det hold der ville rykke op, så det gjorde det til en endnu vigtigere kamp. Kampen begyndte og det var en spændene kamp, der var chancer i begge ender hele tiden, det gik dog mest Vendsyssel vej de kom foran 1-0 også 2-0 og 4 min efter 3-0 det blev nem kamp for Vendsyssel. Det var en virkelig skuffende kamp for Fc Fredericia, men Vendsyssel var bare bedre. Nu skulle de vinde resten af deres kampe i ligaen for at rykke op. Westermann gik hjem han var skuffet. Han håbede bare på at de hurtig ville glemme denne kamp, og komme videre. 


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: Wester Jr. 19 Apr 2020, 20:27
[img ]https://i.imgur.com/hkGzM3G.jpg[/img]


#19 det var det..

Efter kampen mod Vendsyssel var Fc Fredericia langt fra at rykke op fra Nordic Bet ligaen til superligaen, der rykkede nemlig kun 1 op i sæsonen 19/20. De kunne stadig nå det, men chancen var ikke stor. De skulle vinde resten af deres kampe hvis de vil gøre sig forhåbninger om at rykke op. De næste 3 kampe gik dog ikke som planlagt, så nu var det det. De tabte alle 3 kampe, de havde spillet forfærdeligt og nu kunne de ikke rykke op, det var selvfølgelig ikke godt nok, men Westermann ville gerne se fremad og gøre sig klar til næste sæson. De sidste 6 kampe blev det til 11 point. De sluttede nummer 3 i ligaen, efter vejle og Vendsyssel.


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: Broen13 19 Apr 2020, 21:38
Hårde odds - jeg krydser fingre for I sætter en slutspurt ind af den anden verden! :D


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: Wester Jr. 20 Apr 2020, 19:04
[img ]https://i.imgur.com/hkGzM3G.jpg[/img]


#20 Ny god start

Så var det tid til en ny sæson, og dermed også en ny start, dog med samme mål som første sæson. Westermann håbede virkelig på at de ville kunne gennemføre målet i år. De startede sæsonen ligesom sidste år, den stod nemlig på træningsturneringen. Sidste år var det gået rigtig godt, så der blev forventet det præcis samme som sidste år. Målet var selvfølgelig at gøre det godt i træningsturnering, men nu skulle der skabes resultater i ligaen, sidste sæson havde været en stor skuffelse. Man skulle forberede sig så meget og så godt som muligt for at kunne opnå oprykning fra Nordic Bet ligaen til Superligaen. Første træningskamp endte 5-0 til Midtjylland, men det var fint, Midtjylland var bare bedre. Midtjylland var samarbejdes klub med Fc Fredericia så kampen var mest for at se hvilke spillere der kunne være interessante at få på et lån. De sidste 5 kampe vandt de stort, ligesom sidste år, nu var de godt i gang med sæsonen. Nu skulle de kunne fortsætte efter den acceptable start. 


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: Wester Jr. 21 Apr 2020, 19:44
[img ]https://i.imgur.com/hkGzM3G.jpg[/img]


#21 Ungdomsholdet

Med profiler som Nikolaj Kirk, Uzochokwu og buus ude af klubben, måtte man hente nogle spiller ind. Økonomien var lige så dårlig som sidste år, så man måtte hente spiller på en anden måde, Westermann valgte derfor at hente spiller til første holdet på en anden måde. Han valgte at hente spillerne fra ungdomsholdet. De spiller han valgte at få op på første holdet var, Christophersen, Anders bank, rask Overgaards, Rasmus Møller og Adedeji alle var gode talenter. Adedji var især en af de spiller som så spændene ud, han var en god angriber og et rigtig godt talent. Westermann var meget glad for at han havde fået de unge spiller op på første holdet. 


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: Wester Jr. 22 Apr 2020, 16:27
[img ]https://i.imgur.com/hkGzM3G.jpg[/img]


#22 Godt transfervindue!

Så åbnede Transfervinduet i Nordic Bet Ligaen. Harboe, Kirk, Gade, Sørensen, Kairinen, Aaen, Magnus Dalsgaard, Baidoo, Jakob Jensen, Skøtt, Højer, Anker, var de spiller der blev hentet, alle sammen på leje fra Midtjylland, og alle spiller der kunne komme ind i startopstillingen. Det havde 100% været det bedste transfervinduet for Fc Fredericia, i rigtig mange år. Westermann var så glad for at de havde et så godt samarbejde sammen med Midtjylland, han var især glad for at have Nikolaj Kirk tilbage, han havde været en af de største profiler sidste år i NordicBet ligaen. 


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: Wester Jr. 24 Apr 2020, 08:43
[img ]https://i.imgur.com/hkGzM3G.jpg[/img]


#23 Så er vi i gang med anden sæson 

Så var sæsonen skudt godt i gang, Fc Fredericia havde spillet deres første par kampe i ligaen. De tabte deres første kamp, men efter det var det, blevet 4 sejr i streg. Det var en god start, de lå nummer 2 i ligaen, kun 1 point efter rivalerne fra vejle. Westermann glædet sig til de skulle møde Vejle, det ville blive en af de helt afgørende kampe. Det var den her sæson de skulle rykke op. Truppen havde præcis samme tanke. Alle ville rykke op. 


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: Arsrea 24 Apr 2020, 17:46
Sådan! Bliver en spændende sæson og følge med i :D


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: Wester Jr. 24 Apr 2020, 22:25
[img ]https://i.imgur.com/hkGzM3G.jpg[/img]


#24 grundspillet 

Så var grundspillet slut, det havde været hel tilfredsstillende, de lå nummer 3 i ligaen (https://i.imgur.com/hGgXuFW.jpg) kun 2 point bagefter Vejle som lå nummer et og lå lige med nummer 2 som var AC Horsens. Det var helt fint lige nu, de havde tabt til både Vejle og AC Horsens. Det var selvfølgelig ikke godt nok, men mod de fleste klubber i bunden af ligaen havde det gået ret godt.


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: whapz 25 Apr 2020, 21:31
Jeg kom lige forbi siden ved et tilfælde. Det gav mig ganske enkelt gåsehud, da jeg så, at Wester Jr. nu er i gang med at følge i sin fars fodspor. Smukkere bliver det simpelthen ikke.

Håber du vinder hele skidtet! :)


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: Wester Jr. 25 Apr 2020, 23:38
Citat af: whapz 25 Apr 2020, 21:31
Jeg kom lige forbi siden ved et tilfælde. Det gav mig ganske enkelt gåsehud, da jeg så, at Wester Jr. nu er i gang med at følge i sin fars fodspor. Smukkere bliver det simpelthen ikke.

Håber du vinder hele skidtet! :)


Tusind tak  ;D


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: Wester Jr. 26 Apr 2020, 20:06
[img ]https://i.imgur.com/hkGzM3G.jpg[/img]


#25 Et skidt bagud de bedste

I hele sæsonen havde de haft problemer med de bedste hold fra ligaen. De havde både tabt til Vejle en gang og spillede en uafgjort. De havde også tabt på hjemmebane mod AC Horsens. Hvis det også gik sådan i oprykningsspillet, ville det ikke være godt. Det var Westermann ikke tilfreds med og ville rigtig gerne rette op på det. Han tænkte sig om, men vidste ikke hvad han skulle gøre, han håbede bare på at de kunne rette op på det, og det skulle gå hurtigt. 


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: Wester Jr. 27 Apr 2020, 19:57
[img ]https://i.imgur.com/hkGzM3G.jpg[/img]


#26 Så tæt på, men alligevel ikke

I de første 3 kampe af oprykningsspillet havde Vejle vundet dem alle, en af de tre kampe var imod Fc Fredericia, så Westermann blev bekymrede. De var blevet udspillet og havde tabt 3-1. Vejle havde startet rigtig godt. Heldigvis var der 2 der rykkede op til Superligaen i sæsonen. 

Fc Fredericia havde vundet 2 ud af deres 3 første kampe, det var fint, men nu var de 5 point bag Vejle, så der var en rimeligt stor vej endnu. Deres næste kampe mod Vejle og AC Horsens skulle vindes, hvis de ikke vandt de 2 kampe, ville det blive helt vildt svært at rykke op. Det var selvfølgelig de 2 vigtigste kampe, men ud over det skulle de også vinde deres andre kampe. I de næste 2 kampe tabt de til Skive og Randers. Nu var der rigtig langt op til Vejle, selvom Vejle de havde tabt en af deres kampe. Nu var det rigtig vigtigt at vinde resten af kampene. De skulle virkelig vende deres niveau.


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: Wester Jr. 27 Apr 2020, 20:01
[img ]https://i.imgur.com/hkGzM3G.jpg[/img]


#27 oprykningspillet

Så var oprykningsspillet spillet færdig. Det havde slet ikke været fint, de sluttede nummer 4 i ligaen og Vejle var rykket op. Det var rigtig skuffende at de ikke rykkede op, og rivalerne fra Vejle var rykket op. Westermann var rigtig sur, han vil så gerne rykke op, men det lykkes ikke. Det hele var gået galt, da de var kommet til slutspillet. De havde spillet godt næsten hele grundspillet igennem, men da de kom til oprykningsspillet, var det mod de bedste hold i ligaen, og Fc Fredericia havde ikke været gode mod de bedste hold. Det var som om de ikke havde flere kræfter tilbage. 


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: Wester Jr. 29 Apr 2020, 12:07
[img ]https://i.imgur.com/hkGzM3G.jpg[/img]


#28 Tilfredse?

Efter sæsonen sad Westermann og tænkte, han var skuffet og synes ikke det var en god nok sæson. Han var slet ikke tilfreds. Nu var spørgsmålet bare hvad bestyrelsen synes om sæsonen. Det kom som en overraskelse, men bestyrelsen var helt tilfreds, med sæsonen. Det var godt at høre de var tilfredse, selvom han ikke selv var tilfreds, det ændrede dog ikke hans mening. 


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: Wester Jr. 30 Apr 2020, 18:23
https://i.imgur.com/hkGzM3G.jpg

#29 Videre på nye eventyr

Det havde været en lang hård sæson for holdet, klubben og ikke mindst for Westermann. Han sad der hjemme og kunne ikke bestemme sig for om han skulle fortsætte projektet i Fc Fredericia eller han skulle tage videre på nye eventyr. Han besluttede sig endelig, for hvad han skulle gøre. Han valgte at han ville videre. Han kom til bestyrelse og sagde op. Nu var spørgsmålet hvor han skulle hen. Han ville gerne prøve noget nyt, men stadig i Danmark, han drømmende om mange forskellige Superliga klubber. Brøndby var selvfølgelig det store mål, da han selv var stor fan af Brøndby, men han kunne godt se at det var urealistisk, det store mål var nu bare at blive træner i Superligaen.


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: Wester Jr. 30 Apr 2020, 18:24
[img ]https://i.imgur.com/hkGzM3G.jpg[/img]


#30 Fra nummer 4 i NodicBet Ligaen til…

Efter Westermann valgte at sige op, havde der været flere meget små klubber der havde henvendt sig til ham. Der var mange klubber fra Polen, Sverige og Norge, som havde spurgt ind til Westermann, men han havde ikke taget imod nogen af dem. Han ventede på at en klub i superligaen. Der var også kommet bud fra Nordic Bet Ligaen, og ligaene under, men Westermann ville stadig rigtig gerne prøve at være træner i Superligaen. 

Westermann sad en to uge efter han havde sagt op, han håbede stadig på der kom nogen Superliga klubber og henvendende sig, senere skete det! Der var kommet et bud, det var fra AGF. Westermann var 100% klar på at være træner i AGF, han var helt vildt glad. AGF havde sluttet nummer 6 i Superligaen sidste år. Det var klart et stort skridt op. Westermann håbede nu bare på at det ville gå godt.


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: Wester 01 Maj 2020, 10:40
For fanden knægt, gf  :t:
Jamen så har jeg fejlet som far. Undskyld!


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: Arsrea 01 Maj 2020, 10:59
Tillykke med skiftet til AGF, der er jo høje forventninger, når man kigger på mine resultater med dem! (joke).
Det har været fedt og følge din blog :)


Titel: Sv: Superligadrømme
Oprettet af: Wester Jr. 01 Maj 2020, 15:17
Citat af: Arsrea 01 Maj 2020, 10:59
Tillykke med skiftet til AGF, der er jo høje forventninger, når man kigger på mine resultater med dem! (joke).
Det har været fedt og følge din blog :)

Tak ;)


                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010