FmFreaks

Football Manager 2020 => Skadestuen => Emne startet af: CPHGunner 20 Nov 2019, 01:00Titel: Fejl og mangler eller mig der er idiot
Oprettet af: CPHGunner 20 Nov 2019, 01:00
Hej Freaks

Jeg har de sædvanlige startvanskeligheder som jeg efterhånden synes at jeg har hvert år på denne tid... jeg håber at i kan hjælpe mig med at svare på nogle basale spørgsmål.

1. Hvor er trænerne, scouts osv henne? Jeg kan udelukkende ansætte assisterende træner, chef scout & physio. Jeg kan ikke finde nogle trænere i det hele taget. Kan jeg så heller ikke overtale mine spillere til at blive trænere når de lægger støvlerne på hylden? Eller er det mig der ikke kan finde det

2. Træningen. Jeg kan ikke få lov til at dele træneropgaver ud og individualisere trænernes opgaver (som jeg altid har gjort).

3. Teamtalks. Hvor gør jeg så jeg kan lave oplæg og teamtalks i halvegen?

4. Det Tyske landshold og den samme sang. Kan jeg få det normaliseret så det er de ægte spillere?

5. Kan jeg selv rette navnet på Juve og hvor?

Jeg håber at i kan hjælpe.

Bh CPHGunner


Titel: Sv: Fejl og mangler eller mig der er idiot
Oprettet af: Sunbao 20 Nov 2019, 06:02
4 og 5 skal du blot følge vores guide inde i vores guide sektion til.


Titel: Sv: Fejl og mangler eller mig der er idiot
Oprettet af: Broen13 20 Nov 2019, 08:57
1. Ind i "Personale", derunder kan du vælge at se personale under de forskellige typer (læge-, træner- og scoutingområdet) eller vælg "Alle" Du kan selvfølgelig stadig forsøge at overtale spillere til at blive trænere.

2. Under "Træning" og så den sidste fane "Trænere" kan du i øverste højre hjørne trykke på en knap (kan ikke huske hvad den hedder), hvorefter du kommer ind og kan fordele dine trænere på træningsområder.

3. Ind i "Personale" og vælg "Ansvarsopgaver i toppen af skærmen. I FM20 er de delt op i underemner, så der vælger du eksempelvis noget med teamtalks eller kamp eller lignende (igen - kan ikke huske hvad området hedder).

4. og 5. Som Sunbao skriver, så ligger der under "Guides" her på siden en guide over hvordan du fikser dette - husk at det skal gøres hver gang der kommer en ny database til FM (foreksempel skal det gøres ved opdatering 20.1 og igen når den hedder 20.2).


Titel: Sv: Fejl og mangler eller mig der er idiot
Oprettet af: CPHGunner 21 Nov 2019, 00:13
Tak jeg er med


                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010