FmFreaks

Football Manager 2020 => Omklædningsrummet => Emne startet af: Broen13 18 Nov 2019, 11:39

Titel: FM20 - Glædestråden
Oprettet af: Broen13 18 Nov 2019, 11:39
Som altid skal vi have en glædestråd - jeg vil gerne starte: med ønsket om ikke at købe spillere, er jeg startet med Manchester United i håb om at kunne føre dem tilbage til toppen af engelsk fodbold, hvor de hører til. Dette betød blandt andet masser af træningskampe, og stor rotation i truppen, så jeg forsøgte med Tahith Chong på toppen i en enkelt kamp.

Efter tre minutter var det vidste en fornuftig disposition i en kamp hvor der blev skudt MEGET på mål:

Titel: Sv: FM20 - Glædestråden
Oprettet af: Dehli 23 Nov 2019, 14:56
Ved ikk om man kan glæde sig over det, men jeg har 2 kampe i træk første mod horsens, efterfølgende mod basel oplevet at modstanderen får rødt kort inden for 20 minutter og laver intet mindre end 3 straffespark i kampen :D

Samtidig sker det helt utænkelige at jeg decideret smadre Basel 7-0 ude :D

Oprettet af: clubnougat 24 Nov 2019, 09:54
At være bagud med 0-3 mod FC Fredericia, og score 3 mål i overtiden!!! :D jeg spiller med Kolding :D

Oprettet af: Fidjof 24 Nov 2019, 10:15
Når man gerne vil hente Ndombele til Paris men tottenham forlænger 1.2 mia . Han bliver pigesur anmoder om at blive sat tilsalg. BUM 285 mio  ^-^

Oprettet af: Broen13 27 Nov 2019, 15:37
Tilfredsstillende resultat fra reserverne i Europa League - Ashley Young som firedobbelt målscorer som venstre back! :D

Oprettet af: Mr.Nielsen 29 Nov 2019, 23:51

Lidt en anti klimatisk måde at vinde mesterskabet i anden sæson på i anden sæson  :o

Oprettet af: Sutharam 05 Feb 2020, 15:31
Så er dagen kommet alle har ventet på!!

DEN NYE UPDATE TIL MATCH ENGINE ER KOMMET! 1 mod 1 situationer skulle være ændret!

Oprettet af: dunner87 07 Feb 2020, 23:04
Bliver den nye patch, automatisk hentet i steam og installeret. Jeg spiller med den der public beta udgave

Oprettet af: DVestergaard 11 Feb 2020, 10:31
Jeg har gang i en karriere sammen med en kammerat - vi gik begge to lidt død i en traditionel karriere selvom der er diverse challenges. Vi gør det sådan, at den ene spiller det første transfervindue og videre til og med den sidste kamp inden 1/1. Derfra overtager den anden og spiller et helt år, ingen til og med den sidste kamp inden 1/1. På den måde overtager man midt i en sæson, som kan gøre udfordringen lidt større og man får et sommertransfervindue med.
Vi har lige nu gang i en karriere med Nice. Vi har lige nu gang i den sjette sæson, hvor vi (måske endda lidt for tidligt) har fået skabt et hold, der er med i den absolutte top. PSG har indtil nu brugt 10 milliarder mere end os imens karrieren har været i gang. Vi har endnu ikke vundet et mesterskab og er efter 29 kampe 1 point efter PSG og vandt i sidste sæson Champions League. Dolberg er to gange blevet topscorer i ligaen og fører og liste i denne sæson. Det er lidt ambivalent, da vi selvfølgelig gerne vil have succes, men på den anden side også synes, at det er lidt tidligt, at vi er med helt fremme i eliten.

Dolberg har fået selskab at Victor Nelsson, som blev hentet i sommeren 2021 for 40 mil og er lige nu i en alder af 26 år 235 millioner værd.
Ligeledes kom Robert Skov også til klubben samme sommer, som blev et rekordkøb for Nice, for 172 millioner. Han har siden vundet assistprisen to gange i ligaen. Han står dog lidt i skyggen nu af yngre kræfter, selvom han egentlig kun er 28.

Oprettet af: clubnougat 29 Aug 2020, 09:15
Ingen større glæde end at opleve at man i starten af mesterskab slutspillet får af vide man er tæt på fyring. Får forhandlet mig frem til at jeg skal skaffe 10 point de næste 5 kampe. (er Brøndby) starter med en uafgjort, så en sejr og så et nederlag. Er på 4 point. Sejr i næste kamp, er nu på 7 point.
Skal I kamp 5 som skal vindes møde FCK. De har haft en for dem skidt sæson, Midtjylland ligger et godt stykke forsn os. Vi kommer bagud 1-0. Kommer på 1-1 via et selvmål. Anden halvleg, vi kommer igen bagud. Udlignet kort efter. Midt i halvlegen får vi en scoring underkendt for offside der ikke var der! Den røde og gule linje på replayen var lige oveni hinanden så den nærmest blinkede rødt og gult. Tænker øv det var så det, jeg mister jobbet på en dommerfejl. Efter 94 minutter sker det vilde. Vi får Straffespark! Hedlund sætter den ind. Vi vinder kampen. Vi når de 10 point og jobbet beholdes.

Resten af slutspillet går der gummiben i den for fcm. Inden sidste spillerunde skal er de 2 point foran os. Vi møder Silkeborg, FCM møder FCK. Hverken Silkeborg eller FCK har noget at spille for da de ender på hhv 4. og 3. Pladsen. Vi skal slå Silkeborg og kan grundet målscore nøjes med uafgjort mellem FCM og FCK.
Kampen mod Silkeborg er nervøs. Halvleg 0-0 i begge kampe. Efter omkring 70 minutter scorer Peter Bjur sit første sæsonmål. Nu ligger den til os, men alt ka stadig ske. 83 minutter FCK kommer foran. 85 minutter vi kommer på 2-0 så nu er den hjemme!! Vi tager mesterskabet i sidste spillerunde efter noget af en rutsjebane tur sæsonen igennem, og ret funky at skulle håbe på at FCK spiller godt. Men hold kæft en glæde, fruen tror jo jeg er sindssyg  :cr:

Oprettet af: ChristianBrodersen 31 Aug 2020, 09:21
En klassisk last-minute header af min kære angrebsstjerne Giroud gør mig altid vanvittigt glad

Oprettet af: Broen13 20 Sep 2020, 11:31
Jeg ved ikke lige hvad der foregår, men for anden gang i dette save har min venstre back scoret fire gange..... :D