FmFreaks

Football Manager 2019 => Blogs => Emne startet af: Dennislauridsen 30 Jul 2019, 21:14Titel: Drengene Fra Vestegnen
Oprettet af: Dennislauridsen 30 Jul 2019, 21:14
[img ]https://i.postimg.cc/VkBjYygF/banner.png[/img]


Jeg har længe villet skrive om mit eventyr med hjerteklubben Brøndby, så nu bliver det. Wester er også i gang med hans projekt Masterclass (https://fmfreaks.dk/index.php?topic=41834.msg1252482;topicseen#msg1252482) og han gør det jo fænomenalt som altid med hans skriv.

Jeg vil dog alligevel give mit forsøg på en blog og omkring hvordan jeg ville kører projektet masterclass og hvordan Brøndby når tilbage til toppen af dansk fodbold.Titel: Sv: Drengene Fra Vestegnen
Oprettet af: Dennislauridsen 31 Jul 2019, 09:59
[img ]https://i.postimg.cc/GhM0fjh4/banner.png[/img]
Pokalfinalen mod FCK


Brøndby har projektet masterclass, som i bund og grund handler om at udvikle talenter og være den bedste klub til at udvikle disse i norden. Men hvordan kommer det til at blive en realitet? Jeg giver mit bud på hvordan jeg får det til at ske i mit save.

Jeg har lavet en liste over de ting som vi skal fokusere på.

#Fokusliste
  • Opgradering af faciliteterne, både ungdoms, men også førsteholdet

  • Bedre trænere og staff

  • Forbedre sportslige præstationer

  • klogt købmandsskab

  • Udvid klubbenDisse punkter er ting jeg skal have fokus på igennem mit save. Men hvordan bliver det muligt at gøre disse ting.
nu er football manager bare et spil, derfor er det også lidt urealistisk, men det er også med til at gøre det lidt sjovt, i det du kan sætte dit eget præg på en klub.

Brøndby er jo ikke en klub der bare vælter sig i penge, derfor skal pengene komme et sted fra til at finanser vores faciliteter, bedre trænere, generelt et bedre team(staff). Det kan være ved salg, forbedre ens præstationer så man kan komme ud i europa og spille, men det kan også være at "udvide" klubben. Få en samarbejdskub som fx. ligger i Kina, Japan eller USA. Det er med til at generere flere penge ved merchandise osv. Der er rigtig mange ting man kan gøre.


Titel: Sv: Drengene Fra Vestegnen
Oprettet af: Wester 31 Jul 2019, 10:26
Jeg er klart med  :)


Titel: Sv: Drengene Fra Vestegnen
Oprettet af: Dennislauridsen 31 Jul 2019, 22:32
[img ]https://i.postimg.cc/25CpG6mZ/banner-2.png[/img]
Stoltheden er kolosal.Kigger man på de talenter Brøndby har i truppen, danner man sig hurtig et billede af vi er et stykke fra nogle af de andre hold. Kvaliteten på spillerene er begrænset, men der er håb forude.

Jeg har nemlig som det første kastet mig over min background staff, (talentspejdere, leder af ungdomsudvikling, fysio, osv.) Jeg fyrede hele banten, for at ansætte nogle mere kompetente. Det har nu resulteret i at jeg har ligaens bedre rekrutterings og lægestab.

Det sted vi mangler at forbedre os er hos vores trænere, både førsteholdet og U-holdet. Brøndby har ikke højt omdømme, hvilket gør at man ikke kan tiltrække ret gode trænere, derfor bliver det udskudt til når sæsonen er slut.

Jeg har dog fået bestyrelsen til at acceptere mit ønske om at opgradere vores trænings faciliteter på 1. holdet og U-holdet. Derfor håber jeg også når der kommer regens, at der så måske kommer en lille guldfugl.
En anden ting jeg har spurgt bestyrelsen om, var at finde en samarbejdsklub som kunne give os økonomiske fordele, det har jeg også fået trumfet igennem, så derfor har vi indgået en aftale med Júbilo fra Japan, denne aftale er med til at øge merchandise og derved, tjene flere penge end ellers samt øge vores popularitet i verdenen.


Titel: Sv: Drengene Fra Vestegnen
Oprettet af: Dennislauridsen 01 Aug 2019, 13:19
[img ]https://i.postimg.cc/g0jgq9XM/cache.jpg[/img]

[float=right][img ]https://i.postimg.cc/vTWZTNGh/lineup-1.png[/img][/float]
#Trupgennemgang

Jeg har valgt at fokusere på en 4-1-4-1. Brøndby er dog lidt tyndt besat på kanterne samt den defensive midtbane, men det er der jo råd for. Derfor kigge jeg mod mit u-hold, for at finde spillere der kunne udfylde bredden i truppen. Peter Bjur, Anton Skipper, Morten Frendrup, Kasper jørgensen, Jesper Lindstrøm og Frederik Nørrestrand.

Både skipper og Jørgensen skal rotere med Kabongo og Arajuuri. Derfor får de regelmæssig spilletid og er positiv overrasket omkring deres spil. Begge spiller til en gns. over 7,30, så det er fantastisk at se de unge drenge kan være med på dette niveau. Nørrestrand har helt slået Gammelby af som førstevalg. Klubben råder jo kun over en venstreback fra spillets start, derfor har jeg hentet Mads Pedersen på leje, hvor han skal rotere med Jung.

Frendrup får også en masse kampe i Radosevic fravær. Frendrup har faktisk en højere gns. hvilket gør at det også kun er et spørgsmål om tid før Radosevic bliver andetvalg.

På midtbanen havde jeg en klar ide om hvem der var klare første valg, og hvem der evt. skulle forlade klubben, men det har vidst sig ikke at holde helt stik. Vigen og Kaiser sidder solidt på pladserne fra start, men ligesom alle andre positioner så rotere jeg rigtig meget hvilket gør at både Tibbling og Lindstrøm får lige så mange kampe ca.
Den spiller der spiller allerbedst er faktisk min midtbane. Vigen har stået for 15 mål i 17 kampe, og Kaiser har også lavet en del mål og assist.

Fløjspillere med kvalitet, er ikke det man har mest af i Brøndby, derfor har jeg handlet lidt ind til kanterne. Mit klare førstevalg til begge fløje er Kasper Fisker og nyindkøbte Florinel Coman. Coman blev først en mulighed til allersidst i transfervinduet, derfor havde jeg allerede været ude og hente Saba Lobjanidze. Saba har dog felt skuffet og derfor er han kun andetvalg. Simon Hedlund rotere med Fisker på højrefløjen - troede faktisk han skulle være fast mand, men han præstere ikke når han får chancen, derfor er han andetvalg. Peter Bjur startede som lyn og torden, men er faldet rigtig meget af på den, derfor får han ganske få indhop en gang i mellem, når de andre trænger til hvile, eller jeg føler mig sikker på en sejr.

Karim Wilczek er mit klare førstevalg, hvor Mikael Uhre får sine kampe, når han skal hvile. Begge mine angribere er ikke de mest målfarlige af slagsen og det ærger mig rigtig meget.
Derfor har jeg allerede mine scouts ude omkring en ny angriber.

Som i kan se så mangler der 3 navne i truppen i forhold til spillets start. Muhktar, Mensah, Hermannsson og Halimi. Første 3 nævnte spillere er solgt for en samlet beløb på lidt over 60 mio. Halimi er blevet lejet ud til Tweente hvor de har mulighed for at købe ham for 4 mio.
Med salget af de 3, har det bandet vejen for et køb af Coman, Saba og 2 unge fyre til U-holdet.


Titel: Sv: Drengene Fra Vestegnen
Oprettet af: Dennislauridsen 04 Aug 2019, 10:44
[img ]https://i.postimg.cc/GtjWDM55/BIF-vs-Gdansk-UEFA-KVAL-310719-IN-6-of-75.jpg[/img]
Sammen er vi stærkere


Vi er nu nået et godt stykke ind i sæsonen. Superligaen (https://i.postimg.cc/m2HMT0Kj/20190804103201-1.jpg) går det udemærket, vi ligger nummer 1 som i kan se. De sidste par kampe har ikke været så gode, vores forspring var oppe på 7, men vi har smidt lidt point.

I kan også se vi er videre fra gruppespillet i Europa League. Vi kom i gruppe med PAOK, Roma og Wolves. Vi gik videre i gruppen som nummer 1, hvilket jeg ikke havde regnet med. Vi slog Roma begge gange hhv. 2-1 og 2-0. Wolves blev slået i den første kamp 5-4 hvor efter vi spillede 1-1 i den anden kamp. PAOK var faktisk den modstander jeg havde sværest ved at scorer i mod. Det blev til 1-1 i den første kamp, hvor den anden sluttede 0-0.

En anden ting som er rigtig godt for dansk fodbold, det er at FCK også er videre i deres pulje. Jeg ønsker rigtig meget at de danske hold skal gøre det godt i Europa, da det hjælper ligaen med bedre omdømme, samt at vi stiger på ranglisten.

Vi skal så småt begynde på mesterskabspuljen, vi mangler blot 6 kampe men vi er allerede sikret en plads i puljen og vores hold er identisk som sæsonen startede. Vi skal blive bedre til at få scoreret på vores chancer også skal vi for alt i verdenen lade vær med at lukke vores modstander ind i kampen igen.
Derfor går vi efter guldet!

Når sæsonen er slut, vil jeg lave en spillergennemgang, hvor vi kigger på hvordan de forskellige spillere har gjort det igennem sæsonen.


Titel: Sv: Drengene Fra Vestegnen
Oprettet af: Jonaspetersen93 04 Aug 2019, 21:06
Spændende blog og spændende projekt, nu følger jeg med både i den her og Masterclass, da det godt nok ikke lige er mit favorithold, kan jeg rigtig godt lide jeres fokuspunkter og derfor følger jeg.

Har truppen simpelthen bare ikke været bred nok/god nok til at kunne klare 3 turneringer siden du røg ud allerede i 4. runde af pokalen eller har du spillet med udelukkende reserver eller var det bare ren og sker uheld? Keep up the good work... følger herfra


Titel: Sv: Drengene Fra Vestegnen
Oprettet af: Dennislauridsen 04 Aug 2019, 23:14
Citat af: Jonaspetersen93 04 Aug 2019, 21:06
Spændende blog og spændende projekt, nu følger jeg med både i den her og Masterclass, da det godt nok ikke lige er mit favorithold, kan jeg rigtig godt lide jeres fokuspunkter og derfor følger jeg.

Har truppen simpelthen bare ikke været bred nok/god nok til at kunne klare 3 turneringer siden du røg ud allerede i 4. runde af pokalen eller har du spillet med udelukkende reserver eller var det bare ren og sker uheld? Keep up the good work... følger herfra

Jeg røg ud fordi jeg spillede med rotsæt reserver fordi vi havde FCK næste kamp og havde faktisk ikke lagt mærke til det var pokalen jeg skulle spille. Det gør mig dog ikke så meget. Og det fortæller jeg i næste update


Titel: Sv: Drengene Fra Vestegnen
Oprettet af: Jonaspetersen93 05 Aug 2019, 13:26
Citat af: Dennislauridsen 04 Aug 2019, 23:14
Jeg røg ud fordi jeg spillede med rotsæt reserver fordi vi havde FCK næste kamp og havde faktisk ikke lagt mærke til det var pokalen jeg skulle spille. Det gør mig dog ikke så meget. Og det fortæller jeg i næste update


Ja okay, så giver det meget god mening


Titel: Sv: Drengene Fra Vestegnen
Oprettet af: Dennislauridsen 08 Aug 2019, 23:45
[img ]https://i.postimg.cc/65bjH7WY/Udklip.png[/img]
Tilbage!


Så er Superligaen (https://i.postimg.cc/MTjj1p6P/20190808231250-1.jpg) overstået og som i kan se gik det jo meget godt. Vi var tæt på at smide det hele på jorden, efter vi var foran med 7 point, indhentede FCK os og kom faktisk foran, men et stærkt spilledende Brøndby i mesterskabspuljen, gjorde at vi kunne slutte sæsonen på 1. pladsen med 85 point.

Vi havde også et fantastisk europa eventyr. (https://i.postimg.cc/6q2z2Xgt/20190808232343-1.jpg) Vi nåede som sagt helt til anden knockout runde efter gruppespillet, hvor vi taber til Man utd, efter at have slået Roma og Basel på vores vej. Jeg er ganske tilfreds.

Kigger vi på hvordan spillerne (https://i.postimg.cc/4yVL2G5w/20190808231308-1.jpg) har præsteret, så må man jo nok sige de har gjort et godt stykke arbejde. Nogle har selvfølgelig imponeret mere end andre, men alt i alt så har det været meget fint hele vejen rundt.
Der er specielt 3 spillere som jeg vil fremhæve, Lasse Vigen (https://i.postimg.cc/xTS5tWbp/fdfds.png), Joël Kabongo (https://i.postimg.cc/MpHQDDtr/fgdsgfd.png) og Frederik Nørrestrand (https://i.postimg.cc/mDLRYdyP/hgfhfghfg.png), alle 3 har spillet fænomenalt.

Jeg er dog skuffet over et par spillere, som jeg troede ville klare det bedre. specielt Kamil Wilczek (https://i.postimg.cc/KYCC00bG/dsds.png) 12 mål fra hans side, det sgu ikke godt nok, men jeg havde også nævnt at jeg er i gang med at se mig om efter en ny angriber.

Der kommer til at ske store ændringer frem til den nye sæson, hvilke ændringer kommer jeg ind på næste gang.


Titel: Sv: Drengene Fra Vestegnen
Oprettet af: b0nb0n 09 Aug 2019, 07:22
Tillykke med mesterskabet! Det er sgu flot :)


Titel: Sv: Drengene Fra Vestegnen
Oprettet af: Wester 09 Aug 2019, 12:08
Citat af: b0nb0n 09 Aug 2019, 07:22
Tillykke med mesterskabet! Det er sgu flot :)


Ja det er sq flot!  O0


Titel: Sv: Drengene Fra Vestegnen
Oprettet af: Dennislauridsen 09 Aug 2019, 18:16
Tak skal i have. Det holde også hårdt vil jeg sige. Da jeg begyndte at miste point mod hold vi burde slå og FCK så var inde i en god stime, ja så blev jeg også nervøs. :)


Titel: Sv: Drengene Fra Vestegnen
Oprettet af: Dennislauridsen 11 Aug 2019, 19:43
[img ]https://i.postimg.cc/d10XQvGj/A69-I0897-1.jpg[/img]
Forpulede ledelse!Der er sket en helt del i Brøndby IF. Vores træningsfaciliteter både førstehold og ungdomshold, er blevet opgraderet. Vores trænerteam er også blevet udskiftet til noget langt bedre, som fx har jeg hentet Kasper Hjulmand ind som assistenttræner osv, samme gælder for vores rekrutterings team. Alt sammen i håb om at vi får nogle bedre ungdomspillere, samt at vi sikre vores spillere opnår deres potentiale.

På transferdelen er der sørme også sket en del. Vores helt store profil Frederik Nørrestrand (https://i.postimg.cc/Twwtn97V/dsdsds.png)er blevet solgt til Man Utd, for 120 mio. 47 mio upfront og resten i klausuler. Jeg har bandet og svovlet over denne handel, men kunne desværre ikke gøre noget ved det, da bestyrelsen valgte at acceptere dette bud, og inden jeg noget at snakke med ledelsen om at få stoppet handlen, så havde han allerede accepteret. Det er selvfølgelig en stor mulighed for sådan en ung gut, men jeg er slet ikke tilhænger af at så unge danske spiller tager til udlandet. De har simpelthen alt for travlt.

Ellers så er Kasper fisker, Mikael Uhre, Gammelby og Halimi for et samlet beløb lige i underkanten af 30 mio.

Af nye spillere som er tiltrådt. Linus Wahlqvist (https://i.postimg.cc/TP9DTvc0/Linus-Wahlqvist.png) som er hentet direkte ind som Nørrestrands afløser. Sigurd Grønli (https://i.postimg.cc/1RNDN2Rm/Sigurd-Gr-nli.png) er hentet for at skabe lidt kamp om pladserne på midtbanen. Dejan Joveljic (https://i.postimg.cc/VsDPnGKh/Dejan-Joveljic.png) er hentet som erstatning for Uhre og for at byde Wilczek op til dans. Vaclav Jemelka (https://i.postimg.cc/c4GKVJRY/Vaclav-Jemelka.png) er hentet ind som erstatning til Arajuuri, som smutter til vinter da hans kontrakt udløber. Tim Prica (https://i.postimg.cc/6p90nKQs/Tim-Prica.png) er hentet til fremtiden.

Disse indkøb har kostet mig 43 mio, så er yderst tilfreds.

Ellers har jeg delt mine spillere ind i 3 forskellige grupper. Nøglespiller, førstehold og rotation. Grunden til dette er at jeg har valgt at sætte et maximum på hvad de forskellige spillere skal have i løn. 4 nøglespillere, 7 førsteholds spillere og 12 rotation spillere. Jeg har et lønbudget på 74 mio, alle grupper har fået tildelt 30%, hvilket giver ca. 22 mio til hver gruppe. Dette system er kun i opstartsfacen, men fra næste sæson er det kørt 100% ind, hvilket skulle sikre en masse penge i overskud på lønbudgettet.


Titel: Sv: Drengene Fra Vestegnen
Oprettet af: euthenasia 12 Aug 2019, 12:52
Cool blok, følger da med :) Har selv oplevet lignende fra BIF save tidligere i FM19, nåede faktisk helt frem til EL semifinalen, hvor jeg tabte på reglen om udebanemål. Det giver godt i omdømme og pengekassen! Held og lykke


Titel: Sv: Drengene Fra Vestegnen
Oprettet af: Jonaspetersen93 13 Aug 2019, 18:03
Lorte bestyrelse, men det er også bare mange penge til brøndbys økonomi så vidt jeg kan forstå, derudover fedt med Linus har selv haft gode erfaringer med ham i både 17 og 18 i FCK, har dog ikke prøvet ham i 19, men godt at se ham tilbage i Danmark


Titel: Sv: Drengene Fra Vestegnen
Oprettet af: Dennislauridsen 13 Aug 2019, 20:01
Citat af: euthenasia 12 Aug 2019, 12:52
Cool blok, følger da med :) Har selv oplevet lignende fra BIF save tidligere i FM19, nåede faktisk helt frem til EL semifinalen, hvor jeg tabte på reglen om udebanemål. Det giver godt i omdømme og pengekassen! Held og lykke


Tak. Ja det giver lidt ekstra til klubkassen :)
Citat af: Jonaspetersen93 13 Aug 2019, 18:03
Lorte bestyrelse, men det er også bare mange penge til brøndbys økonomi så vidt jeg kan forstå, derudover fedt med Linus har selv haft gode erfaringer med ham i både 17 og 18 i FCK, har dog ikke prøvet ham i 19, men godt at se ham tilbage i Danmark


Altså kigger vi på vores saldo, så har salget ikke gjort det vilde. Jeg har været i EL gruppespil, det første år, hvor jeg spillede mig videre samt, slå Basel ud i første knockout runde, hvor efter at Man utd blev endestationen. Nu er jeg i CHL gruppespillet, og det har givet små 100 bare ved at deltage, så det ikke penge vi mangler i øjeblikket, det ærgrer mig bare rigtig meget, fordi han er fra eget akademi, samt en af holdets helt store profiler. Beløbet er alt for lidt(upfront - 47 mio) havde de budt 120 upfront, så var han skudt afsted med det samme.

Linus er jeg faktisk rigtig skuffet over. Jeg hentede i første sæson mikkel møller lassen, fra agf og han er altså fortrukne på pladsen i øjeblikket fordi han simpelthen bare spiller bedre. 


Titel: Sv: Drengene Fra Vestegnen
Oprettet af: Jonaspetersen93 13 Aug 2019, 21:07
Citat af: Dennislauridsen 13 Aug 2019, 20:01
Altså kigger vi på vores saldo, så har salget ikke gjort det vilde. Jeg har været i EL gruppespil, det første år, hvor jeg spillede mig videre samt, slå Basel ud i første knockout runde, hvor efter at Man utd blev endestationen. Nu er jeg i CHL gruppespillet, og det har givet små 100 bare ved at deltage, så det ikke penge vi mangler i øjeblikket, det ærgrer mig bare rigtig meget, fordi han er fra eget akademi, samt en af holdets helt store profiler. Beløbet er alt for lidt(upfront - 47 mio) havde de budt 120 upfront, så var han skudt afsted med det samme.

Linus er jeg faktisk rigtig skuffet over. Jeg hentede i første sæson mikkel møller lassen, fra agf og han er altså fortrukne på pladsen i øjeblikket fordi han simpelthen bare spiller bedre. 


Nej det kan jeg så godt se, havde lige glemt dit europæiske eventyr. men kan bestemt godt forstå du er ærgelig over at det er så "lidt" penge upfront


Titel: Sv: Drengene Fra Vestegnen
Oprettet af: Dennislauridsen 17 Aug 2019, 22:24
[img ]https://i.postimg.cc/5yGpSmzN/cache.jpg[/img]I sidste indlæg kom jeg lidt ind omkring vores transfers. Vi er jo så godt i gang med sæsonen nu, og det må siges at gå ganske udemærket. hvis vi ser på vores kampprogram (https://i.postimg.cc/NGH5b4Rh/20190817221435-1.jpg), så er det ikke mange point vi har smidt, og dog. nederlaget til FCN, startede et eller andet i holdet, som var svær at bryde. Kampen efter blev dog vundet, men jeg sad alligevel med en fornemmelse at, dette ikke var helt forbi. Vi taber så til et langt bedre hold PSG, og det kan forsvares, men efterfølgende, taber vi til Randers, smider point væk i Sønderjyske og taber endnu en kamp, denne gang til Lyngby og vi taber så igen til PSG i CHL. På dette tidspunkt er jeg rigtig bekymret, for hvor lang tid vores nedadgående stime skal vare, vi får dog 3 point med hjem fra AaB, hvor vi faktisk er 10 mand i stort set hele kampen, så at kunne vinde der, giver mig håb.

her er et overblik over hvordan det går i de forskellige turneringer (https://i.postimg.cc/5NQqBL2j/20190817221732-1.jpg). Som i kan se så fører vi ligaen med 5 point ned til FCK. Vi ligger sidst i CHL, men jeg tror faktisk på vi går videre fra gruppen. I pokalturneringen tager vi i mod Vejle, den turnering har jeg det lidt ambivalent med, fordi jeg ved ikke om det er en turnering jeg skal satse på eller ej. Jeg føler ikke truppen/spillerne har nok erfaring med at skulle spille i 3 turneringer, så tror jeg lader mit b/u19 hold spille kampene i DBU Pokalen.

Vinterpausen nærmer sig, og jeg kan ikke finde ud af om der skal ske noget eller ej. Jeg vel rigtig gerne have gjort truppen mere skandinavisk/dansk, men problemet med mine udlandske spillere, de er sgu ved at være oppe i årene, så det svært at komme af med dem. Vi må vente med at se hvad der sker. 


Titel: Sv: Drengene Fra Vestegnen
Oprettet af: Dennislauridsen 18 Aug 2019, 21:44
Jeg blev tilbudt jobbet i Chelsea Fra næste sæson, det betyder at skriveriet om Brøndby stopper. Jeg overvejer om jeg skal kører videre på bloggen, bare med Chelsea istedet.

Hvad syntes folk? :)


Titel: Sv: Drengene Fra Vestegnen
Oprettet af: Polaken 18 Aug 2019, 23:30
Synes du skal kører videre med Chelsea  :)


Titel: Sv: Drengene Fra Vestegnen
Oprettet af: b0nb0n 19 Aug 2019, 08:24
TRæls du stopper med Brøndby, men motivationen skal jo være der!

Og jeg følger med hvis du fortsætter med Chelsea, men håber du har en plan. F.eks. også egen avl eller unge engelske spillere, noget i den retning :)


                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010