FmFreaks

Football Manager 2019 => Blogs => Emne startet af: Wester 24 Jul 2019, 10:14Titel: Den danske Masterclass
Oprettet af: Wester 24 Jul 2019, 10:14
[img ]https://i.imgur.com/HuirNtr.png[/img]


Blog på vej.....


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: U-4-E 25 Jul 2019, 00:28
O0


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: Wester 25 Jul 2019, 08:53
[img ]https://i.imgur.com/HuirNtr.png[/img]

#1 - Masterclass

Det at udvikle og bruge egne talenter ligger dybt forankret i klubkulturen og er hjerteblod for trænere, ledere og frivillige. Brøndby Masterclass er fællesbetegnelsen for talentudviklingen i Brøndby IF - fra U10 til Superliga. Ambitionen er ganske enkelt at være ”best in class” i Norden. Her kan følgende fem parametre fremhæves:

• Ressourcer: Ingen anden klub i Norden investerer flere ressourcer i talentsektoren.
• Landsdækkende talentudvikling: Regionale talentcentre + lokale talentklubber.
• Kompetencer: De dygtigste trænere og specialister samles i Brøndby Masterclass.
• Faciliteter: Nyeste teknologi og analyseværktøjer, topprofessionelle forhold for spillere og ledere.
• Uddannelse: Campusområde med fem forskellige uddannelsesmuligheder et vristspark fra stadion.

Således beskrives Masterclass version men brugen af Masterclass talenter på Superliga holdet var mildest talt begrænset under Alexander Zorniger. Det vil jeg dog ændre på i mit spil og blog. Mit fokus vil være på overstående punkter. Jeg vil satse på talentudvikling både igennem Masterclass, altså spillere fra eget akademi, men også indkøbte talenter som vil opnå status som spillere af egen avl.

Mit mål er at blive Nordens største talentfabrik. Jeg vil selvfølgelig satse meget på danske talenter men udenlandske talenter er også velkomne. Jeg vil tage en nogenlunde realistisk tilgang til spillet. Så mere etableret spillere vil også blive indkøb, for målet er ikke udelukkende talentudvikling. Brøndby skal også være Norden bedste hold. Klubben skal vinde mesterskaber og være den klub i Norden der kommer længst i de Europæiske turneringer.


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: b0nb0n 25 Jul 2019, 10:34
Uha, en blog fra Wester er altid velkommen! Glæder mig!


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: Alfster 25 Jul 2019, 12:21
Spændende Wester, men det plejer det altid at være med dine blogs :-)


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: Wester 25 Jul 2019, 12:45
[img ]https://i.imgur.com/HuirNtr.png[/img]

#2 - Taktikken

Taktisk satser jeg på en 4-3-3 formation, hvor et højt pres og massivt genpres der tages med fra tiden under Zorniger. Jeg ønsker dog at være en smule mere tålmodig med bolden med fokus på mere bredt spil og med en smule mere kreativitet.  Truppen er tydeligt designet til Zornigers spillestil, hvilket gør at jeg mangler klassiske kantspillere. Så der må jeg i første omgang omskole nogle spillere. Jeg gennemgår truppen i næste update men vil lige have overstået transfervinduet. Taktikken (https://i.imgur.com/0l3Tilq.jpg) har vist fra sin gode side i sæsonens første 3 kampe, hvor det er blevet til maksimum point. Det har dog været mod mindre modstandere som Vejle, Randers og Hobro, så jeg holder optimismen lidt i ro endnu. 


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: Wester 25 Jul 2019, 15:57
[img ]https://i.imgur.com/HuirNtr.png[/img]

#3 – 7 unge danske spillere

Jeg startede transfervinduet ud med at sælge tre større profiler. Röcker, Fisker og Erceg blev solgt for et samlet beløb af 2,4 mio. £. Jeg solgte de tre profiler for at gøre plads til flere talenter fra Masterclass. Jeg har valgt at trække 4 unge spillere op i førsteholdstruppen og give dem chancen. Det er Frederik Nørrestand, Anton Skipper, Kasper Jørgensen og Jesper Lindstrøm.

Nogle af pengene gik til at indfri den frikøbsklausul der var på lejesvenden Nikolai Laursen. Han er jo fra klubbens eget akademi og hans potentiale er stort. Jeg tænker også han passer fint i mit taktiske system med Inside Forwards på kanterne.

Da jeg gennemgik truppen, så havde jeg faktisk de fleste positioner dækket godt ind. Jeg stod dog kun med en enkel venstre back. Min plan er at bruge Jung som førstevalg, så jeg skulle ud og hente en ung spiller som back up. Jeg kiggede det danske markedet igennem og i Lyngby fandt jeg den kun 17-årige Adam Sørensen. Den unge back kostede mig 425k £. Da jeg gik ind i august måned, så havde jeg en trup med 7 unge danske spillere (https://i.imgur.com/7ZRXQ1z.jpg) der alle ville ende med status som egen avl, heriblandt 6 spillere fra eget akademi. En ganske fin start på projektet med at satse mere på Masterclass. 


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: Wester 29 Jul 2019, 10:25
[img ]https://i.imgur.com/HuirNtr.png[/img]

#5 – Farvel til Mukhtar

Transfervinduet er lukket men inden jeg gennemgår truppen, så tager vi lige en lille update på de sportslige resultater. Håbet var selvfølgelig at komme i EURO League gruppespillet men jeg trak RB Lepzig, som viste sig at være for stor en mundfuld. Jeg vandt hjemme 2-1 men blev kørt over med 0-4 på udebane. I Superligaen (https://i.imgur.com/OK9NJDd.jpg) går det heldigvis noget bedre. Som I kan se, så jeg med i toppen og målet er da også at være med i guldkampen sidst på sæsonen.
[float=right][img ]https://i.imgur.com/JEKy3pM.jpg[/img][/float]
Som tidligere nævnt rummer truppen 6 spillere fra eget akademi. Frederik Nørrestand, Anton Skipper, Kasper Jørgensen, Jöel Kabongo, Jesper Lindstrøm og Nikolai Laursen. Som det ser ud lige nu, så er det Nørrestand, Kabongo og Laursen som er blandt min fortrukne start 11er (https://i.imgur.com/DK7aguW.jpg). De 3 andre er del af min B-kæde (https://i.imgur.com/h0fiBhy.jpg).

I B-kæden er også mine to eneste udefra kommende indkøb. Som nævnt tidligere så købte jeg den unge venstre back Adam Sørensen i Lyngby, da jeg kun stod med Jung i truppen. Jeg blev dog tvunget ud i endnu et indkøb i transfervinduets sidste dage. Herta Berlin udløste nemlig frikøbsklausulen på Hany Mukhtar som indbragte mig 7,25 mio. £.

Så nu skulle jeg ud og finde en ny offensiv spiller. Valget faldt på 17-årige kantspiller Magnus Kaastrup fra AGF som kostede mig 2,2 mio. £. Kaastrup passer fint ind i de visioner jeg har med Masterclass projektet. En ung talentfuld dansker som ender med at få status som klubbens egen avl. Så nu rummer truppen 8 unge danske spillere der ender med status som egen avl.


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: Dennislauridsen 29 Jul 2019, 11:15
Det er altid en fornøjelse med dine blogs. Jeg er selv i gang med Brøndby og projekt masterclass. Overvejede også en blog, men nu kom du mig i forkøbet, så nu lader jeg dig om skriveriet og følger pænt med på sidelinjen  ;)


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: Wester 30 Jul 2019, 00:35
Citat af: Dennislauridsen 29 Jul 2019, 11:15
Det er altid en fornøjelse med dine blogs. Jeg er selv i gang med Brøndby og projekt masterclass. Overvejede også en blog, men nu kom du mig i forkøbet, så nu lader jeg dig om skriveriet og følger pænt med på sidelinjen  ;)


Ville nu gerne have set din tilgang til et BIF spil  :)

Og tak for responsen til alle..


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: Wester 30 Jul 2019, 00:36
[img ]https://i.imgur.com/HuirNtr.png[/img]

#6 – 3 profiler
[float=right][img ]https://i.imgur.com/sC0qSXv.jpg[/img][/float]
Datoen har rundet 1. oktober og jeg har nogenlunde styr på min fortrukne 11er. De fleste spillere har leveret som håbet men Kamil Wilczek og Nikolai Laursen har været skuffende. De kan undskyldes med, at de har haft et par småskader men 0 mål af Wilczek i 8 kampe er bare ikke godt nok. Jeg giver ham laaaaang snor, for han var før sæsonen, det kort jeg regnede mest med i offensiven.

Heldigvis har Simon Hedlund (https://i.imgur.com/30m9ppZ.jpg) overraskede positivt og han har været den helt store profil i offensiven. Det er blevet til 8 mål i 10 Superligakampe. Han er holdets topscore og gør det rigtig fint i rollen som Inside Forward. Simon Tibbling (https://i.imgur.com/ObftM1g.jpg) har også har vist sig at være målfarlig i rollen som central midtbanespiller i offensiv rolle og har nettet 5 gange i 9 Superligakampe. Tibbling er rigtig dynamisk og er også god til at fordele spillet og er meget direkte i sit spil. Defensivt er det klart Hjörtur Hermannsson (https://i.imgur.com/vTC38C2.jpg) der har været holdets bedste. De tre spillere har indtil videre været holdets største profiler.


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: Wester 31 Jul 2019, 10:51
[img ]https://i.imgur.com/HuirNtr.png[/img]

#7 – Lorte økonomi

Efterårssæsonen er slut. Helt som håbet og forventet, så jeg med i toppen af Superligaen (https://i.imgur.com/1ugeg9N.jpg). Hvad jeg også havde forventet var, at FCK ville være stærke og det er de. Det bliver en hård kamp om guldet. Målet er dog ikke at vinde ligaen i første sæson, målet er at slutte minimum top-3 og det mål må ikke mislykkes.

Jeg er yderst tilfreds med spillet på banen. Jeg er meget tilfreds med den trup jeg står med. I løbet af efteråret var der endnu en Masterclass spiller, som fik en fast plads i start 11eren. Anton Skipper (https://i.imgur.com/X7J0bz4.jpg) har leveret rigtig flot og har fortrængt Arajuuri fra pladsen i det centrale forsvar.

Så langt, så godt. Jeg er tilfreds med trup og med spillet. Jeg er bare pisse træt af, at økonomien er så piv ringe. Og nu husker jeg, at det er en af grundene til at jeg sjældent gider at spille med danske hold. Jeg er med på, at økonomien ikke nærmer sig de store ligaer men det er jo helt håbløst!

Når man fremskriver økonomien i klubben til sæsonen 2021-22, så vil der være et minus på balancen på 14 mio. £. Det vil sige, at jeg skal sælge spillere for 14 mio. £ mere end jeg køber ind for bare for at gå i nul. Det gør jo projektet med at skabe gode rammer for talentudvikling umuligt. Der er ikke penge til nye trænings- og ungdomsfaciliteter mv. Selvom Jeg solgte Mukhtar ret dyrt og har brugt 3 mio. £ mindre end jeg har solgt for, så forventer man et minus på 4,5 mio. £ efter sæsonen. Det betyder, at selvom klubben har indvilliget i at udvide ungdomsfaciliteterne, så falder det projekt sikkert til jorden.

Jeg skal simpelthen sælge for 4,5 mio. £ mere end jeg køber hver sæson bare for at holde hovedet oven vande. Hvis jeg så vil bruge penge på faciliteter, så skal jeg op og sælge for 6-7 mio. £ mere end jeg køber. Det vil altså sige, at jeg skal have sælge nogle af mine spillere for 7-8 mio. £ hver sæson. Det er jo total urealistisk. 


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: Wester 31 Jul 2019, 18:35
[img ]https://i.imgur.com/HuirNtr.png[/img]

#8 – Holdets nye 6'er

Som nævnt kan økonomien kun løbe rundt, hvis jeg handler for færre penge end jeg sælger for. Og det var med den tilgang, at jeg gik ind i vinterens transfervindue. Radosevic og Halimi var ikke tilfredse i klubben, hvilket jeg godt forstår, da de kun var del af B-kæden i efterårssæsonen. Så jeg var gået med til at sælge dem i transfervinduet. Radosevic røg til Málaga for 1 mio. £ og Halimi smuttede til Oviedo for 500k £.

Jeg var fornuftig med pengene. Jeg trak Kevin Mensah op fra reserveholdet, da han er ved at være over sin langtidsskade. Han skal være back up på pladserne ude på kanterne. Han er dog kun 4. valg, da Laursen, Hedlund og Kaastrup er foran ham. Jeg valgte dog at bruge penge på en reserve for Radosevic. Jeg sendte 675k £ til FCN og fik Jacob Christensen (https://i.imgur.com/EOLXgCA.jpg). Han skal kæmpe om pladsen som holdets 6’er, hvor jeg pt. bruger Kabongo. Jeg forventer han i løbet af foråret erobre den plads.


[img ]https://i.imgur.com/F1QJLbq.jpg[/img]Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: ulle2408 31 Jul 2019, 20:40
Citat af: Wester 31 Jul 2019, 10:51
[img ]https://i.imgur.com/HuirNtr.png[/img]

#7 – Lorte økonomi

Efterårssæsonen er slut. Helt som håbet og forventet, så jeg med i toppen af Superligaen (https://i.imgur.com/1ugeg9N.jpg). Hvad jeg også havde forventet var, at FCK ville være stærke og det er de. Det bliver en hård kamp om guldet. Målet er dog ikke at vinde ligaen i første sæson, målet er at slutte minimum top-3 og det mål må ikke mislykkes.

Jeg er yderst tilfreds med spillet på banen. Jeg er meget tilfreds med den trup jeg står med. I løbet af efteråret var der endnu en Masterclass spiller, som fik en fast plads i start 11eren. Anton Skipper (https://i.imgur.com/X7J0bz4.jpg) har leveret rigtig flot og har fortrængt Arajuuri fra pladsen i det centrale forsvar.

Så langt, så godt. Jeg er tilfreds med trup og med spillet. Jeg er bare pisse træt af, at økonomien er så piv ringe. Og nu husker jeg, at det er en af grundene til at jeg sjældent gider at spille med danske hold. Jeg er med på, at økonomien ikke nærmer sig de store ligaer men det er jo helt håbløst!

Når man fremskriver økonomien i klubben til sæsonen 2021-22, så vil der være et minus på balancen på 14 mio. £. Det vil sige, at jeg skal sælge spillere for 14 mio. £ mere end jeg køber ind for bare for at gå i nul. Det gør jo projektet med at skabe gode rammer for talentudvikling umuligt. Der er ikke penge til nye trænings- og ungdomsfaciliteter mv. Selvom Jeg solgte Mukhtar ret dyrt og har brugt 3 mio. £ mindre end jeg har solgt for, så forventer man et minus på 4,5 mio. £ efter sæsonen. Det betyder, at selvom klubben har indvilliget i at udvide ungdomsfaciliteterne, så falder det projekt sikkert til jorden.

Jeg skal simpelthen sælge for 4,5 mio. £ mere end jeg køber hver sæson bare for at holde hovedet oven vande. Hvis jeg så vil bruge penge på faciliteter, så skal jeg op og sælge for 6-7 mio. £ mere end jeg køber. Det vil altså sige, at jeg skal have sælge nogle af mine spillere for 7-8 mio. £ hver sæson. Det er jo total urealistisk. Først, flot layout og dejlig tilgang til spillet, spiller selv i DK, med fokus på udvikling af talenter.

Jeg kan se du har spillet 20 kampe, nu husker jeg måske forkert, men jeg mener, at du først får præmiekroner i starten af det nye år, måske først Marts. Det giver jo omkring 2 x 20 mio og så igen 20 mio når sæsonen er slut.

Har du regnet dem med, i din økonomi.?


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: Enevoldsen 01 Aug 2019, 07:24
Citat af: ulle2408 31 Jul 2019, 20:40
Først, flot layout og dejlig tilgang til spillet, spiller selv i DK, med fokus på udvikling af talenter.

Jeg kan se du har spillet 20 kampe, nu husker jeg måske forkert, men jeg mener, at du først får præmiekroner i starten af det nye år, måske først Marts. Det giver jo omkring 2 x 20 mio og så igen 20 mio når sæsonen er slut.

Har du regnet dem med, i din økonomi.?


Ja 19.3 opdateringen har desværre fucket præmiepengene op i DK, så man ikke får præmiepenge efter halvdelen af den indledende fase. I stedet får man, som Ulle skriver, først pengene når den indledende fase er slut og der laves nye grupper. Derudover kan man i superligaen virkelig ikke stole på det projekterede resultat spillet giver sig. Yderligere giver det vel nærmest 30 mio £ hvis du bare kommer med i CHL gruppespil 1 gang.

Derudover vil jeg sige at jeg er MEGET imponeret over at du kan få Anton Skipper til at levere så godt, 7.43 i gennemsnitsvurdering er meget højt, og så på en CB med 5 i markering og 6 i composure. Det må være de andre stats såsom placeringsevne, der gør at han præstere alligevel.

Men god blok, keep up the good work O0


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: Wester 01 Aug 2019, 09:47
Så afventer jeg lige og brokker mig efter sæsonen hvis økonomien stadig er lort :)


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: QuesT 01 Aug 2019, 09:56
Jeg har i de sidste mange spil i superligaen aldrig kunne forstå den der projekterede saldo eller hvad den hedder.

For selv om den siger jeg skal sælge for helt vildt meget ender det aldrig så galt, hvis man bare leverer nogenlunde i ligaen (over top 6).


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: champione 01 Aug 2019, 11:07
Citat af: Enevoldsen 01 Aug 2019, 07:24
Ja 19.3 opdateringen har desværre fucket præmiepengene op i DK, så man ikke får præmiepenge efter halvdelen af den indledende fase. I stedet får man, som Ulle skriver, først pengene når den indledende fase er slut og der laves nye grupper. Derudover kan man i superligaen virkelig ikke stole på det projekterede resultat spillet giver sig. Yderligere giver det vel nærmest 30 mio £ hvis du bare kommer med i CHL gruppespil 1 gang.

Derudover vil jeg sige at jeg er MEGET imponeret over at du kan få Anton Skipper til at levere så godt, 7.43 i gennemsnitsvurdering er meget højt, og så på en CB med 5 i markering og 6 i composure. Det må være de andre stats såsom placeringsevne, der gør at han præstere alligevel.

Men god blok, keep up the good work O0


Er det også sådan i 19.3.5?


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: Enevoldsen 01 Aug 2019, 19:19
Citat af: champione 01 Aug 2019, 11:07
Er det også sådan i 19.3.5?


Højst sandsynligt, ved ikke hvilken patch mit seneste Superliga save var på, men der var det sådan.


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: Wester 02 Aug 2019, 14:43
[img ]https://i.imgur.com/HuirNtr.png[/img]

#8 – The Masterclass of ‘19

Når der ankommer nye akademispillere, håber man altid på talenter med 5 stjerner i potentiale. Klassen fra 2019 (https://i.imgur.com/AcXauqm.jpg) rummede da også to af den slags. Jeg signer som regel kun talenter med mindst 3,5 stjerne og op. Resten gider jeg slet ikke bruge tid på. Jeg valgte at skrive kontrakter med 7 spillere i denne omgang.

Som sagt var der to som havde 5 stjerner i potentiale eller 4 guld og en sort i hvert fald. Det er dem jeg vil have fokus på i denne update. Den første er den kun 15-årige Christian Torp (https://i.imgur.com/zgWJanu.jpg). Min plan er, at han skal omskoles til defensiv midtbane i rollen som Ankermand, som er den rolle jeg bruger på DMC. Hans stats til den rolle skal dog have en god udvikling, før han vil få chancen på 1. holdet. Han vil i første omgang være en del af u19 og reserveholdet.

Den mest spændene spiller fra årgang ’19 er målmanden Peter Lange Gravesen (https://i.imgur.com/npgwN2T.jpg), som jeg vil gøre en del af 1. holdet i den nye sæson. Han skal være 2. målmand i klubben og spille kampe for reserveholdet. Jeg forventer og håber at han på sigt kan udvikle sig til klubbens førstevalg.


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: Wester 02 Aug 2019, 15:15
[img ]https://i.imgur.com/HuirNtr.png[/img]

#9 – Går efter sølv

En skuffende start på forårssæsonen kostede dyrt og FCK skabte et stort hul. Så efter grundspillet er jeg 7 point bagved rivalerne. Så jeg går efter sølv i årets slutspil i Superligaen (https://i.imgur.com/8veu1Ym.jpg). Jeg tror simpelthen ikke på, at jeg kan indhente et super stærkt FCK hold.

Hvad økonomien angår, så kan jeg se, at projekteringen er helt off. da den ikke medregner præmiepenge før de ankommer. Så det håbløse underskud ser allerede meget bedre ud og forventer endda et lille plus på kontoen efter sæsonen. Det plus bliver dog kun skabt, fordi jeg har solgt for næsten 5 mio. £ mere end jeg har købt.

Så grundlæggende er det en underskudsforretning at drive BIF på nuværende tidspunkt. Hvis holdet, klubben og dermed Masterclass akademiet skal løftes, så skal klubben blive en fast del af det europæiske gruppespil enten i EURO League men selvfølgelig allerhelst i CHL. Det bliver ikke nemt.


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: Jonaspetersen93 04 Aug 2019, 21:08
Fantastisk blog, elsker din fokuspunkter selvom jeg ikke er lige vild med holdet du har valgt ;) ærgeligt at du er faldet efter vinterpausen men godt økonomien står til at redde, glæder mig allerede til næste update


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: Alfster 05 Aug 2019, 11:01
Sørg for at få kontrakter med ungdomsspillerne, da de udenlandske stor klubber forholdsvis tidligt tilbyder dem kontrakt. Jeg mistede et par stykker i mit BIF spil og også I FCN.


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: b0nb0n 05 Aug 2019, 11:03
Fed fed blog :) Som sædvanlig.

Håber du kan nå at hente FCK, og det er sgu flot du er med, især med alle de unge du bruger fast :)


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: Wester 06 Aug 2019, 09:34
Citat af: Alfster 05 Aug 2019, 11:01
Sørg for at få kontrakter med ungdomsspillerne, da de udenlandske stor klubber forholdsvis tidligt tilbyder dem kontrakt. Jeg mistede et par stykker i mit BIF spil og også I FCN.


Ja jeg bruger tiden på at gennemgå de kontrakter og samtidig forsøge ikke at have for billige frikøbsklausuler på mine bedste spillere.


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: Wester 06 Aug 2019, 19:51
[img ]https://i.imgur.com/HuirNtr.png[/img]

#10 – Sådan gik det…

FCK var som frygtet helt suveræne i slutspillet og blev helt fortjent vindere af Superligaen (https://i.imgur.com/lwdKTCq.jpg). Jeg måtte nøjes med 2. pladsen men jeg er ok tilfreds. Jeg står med en meget ung trup og potentialet er kæmpe stort. Jeg forventer, at holdet klare sig endnu bedre næste sæson. Spørgsmålet er, om holdet kan voksne nok til at indhente FCK.

De fleste etableret spillere leveret som forventet. Eneste skuffelse har været Kamil Wilczek som slet ikke har scoret nok mål. Sølle 8 mål blev det til i ligaen. Det skal jeg have fundet en løsning på. I den positive ende skal helt sikkert nævnes de to unge Masterclass spillere som greb chancen og blev en fast del af start 11eren. Anton Skipper (https://i.imgur.com/om8lt2t.jpg) og Frederik Nørrestrand (https://i.imgur.com/fm7utuJ.jpg) leveret rigtig flotte præstationer især set i lyset af deres meget unge alder.

Hvad angår økonomien, så sluttede det meget bedre end frygtet. Tallene (https://i.imgur.com/o7Jwbjd.jpg) er i plus efter præmiepenge og sponsorpenge er kommet ind og så det faktum at jeg solgte for 5 mio. £ mere end jeg købte for i løbet af sæsonen. Bestyrelsen vurderer dog helt som forventet, at økonomien ikke er til udvidelser af træning og ungdomsfaciliteter, så de projekter er desværre blevet annulleret. Hvis det skal lykkes at udvide faciliteterne (https://i.imgur.com/FHAT0Va.jpg), så kræver det nok europæisk deltagelse i de næste par sæsoner. 


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: b0nb0n 07 Aug 2019, 07:35
Tillykke med 2.pladsen, træls du ikke kunne indhente FCK.
Men endmu mere træls at du ikke kunne få udvidet faciliteterne :( Men er sikker på at hvis du komme i Europa, så skal det nok komme :)


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: Wester 07 Aug 2019, 09:28
[img ]https://i.imgur.com/HuirNtr.png[/img]

#11 – 20,6 år

Truppen er mødt ind efter en kort sommerferie og er blevet en del yngre allerede fra første træningsdag. Bellot, Arajuuri, Gammelby og Mensah har alle forladt klubben i løbet af sommerpausen for et samlet beløb på 2,3 mio. £. 4 nye spillere er blevet del af truppen. De nye spillere er 9 år yngre i snit i forhold til de spillere som forlod truppen.

De fire nye spillere er, masterclass spilleren Peter Lange Gravesen (https://i.imgur.com/OHZmSbH.jpg) og de to FCM talenter Oliver Olsen (https://i.imgur.com/Jss0QQE.jpg) og Christian Tue (https://i.imgur.com/PwT5bVO.jpg) som kostede mig sammenlagt 2,3 mio. £ samt Christian Enemark (https://i.imgur.com/1XOaqhZ.jpg) som er tilbage i klubben efter et lejeophold i Køge.

De fire nye spillere betyder, at truppen (https://i.imgur.com/abx0kuh.jpg) lige nu har en gennemsnitsalder på kun 20,6 år. Det bliver svært at slå FCK af pinden med så ung en trup. Så jeg overvejer at hente en enkel eller to etableret spillere ind og leje et par af de unge spillere ud. Vi må se hvad der sker, for der er lang vej til at transfervinduet lukker.


[img ]https://i.imgur.com/CychHIw.jpg[/img]Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: Wester 07 Aug 2019, 17:38
[img ]https://i.imgur.com/HuirNtr.png[/img]

#12 – Planen for sæsonen

Truppen er fyldt med unge talenter. Hvis de talenter skal udvikle sig, så kræver det spilletid. Så i denne sæson vil jeg i langt højere grad bruge mit rotationssystem, som jeg f.eks. bruger når jeg spiller med Man Utd. Der bruger jeg systemet fordi kampprogrammet er så tæt pakket og jeg vil holde truppen fit for fight. Her handler det om spilletid til alle i truppen og udvikling af talenter.

Kort fortalt betyder det, at B-kæden får ca. 1/3 af spilletiden samt kampene på reserveholdet. A-kæden spiller så 2/3 af kampene og A-kæden spiller de store kampe som f.eks. mod FCK. En hjemmekamp mod Lyngby vil der nok være 4-6 B-kæde spillere i start 11eren. Jeg håber jo også at Euro League gruppespillet bliver til noget denne sæson, så jeg får brug for hele truppen.

Målsætningen for sæsonen er som sagt gruppespillet i Europa og så komme tættere på FCK i Superligaen. Jeg forventer ikke at mesterskabet ender i Brøndby, men jeg vil reducere det forspring FCK havde sidste år. Målet er at være med i guldkampen til det allersidste.

Taktisk har jeg kun lavet en enkel ændring. Jeg er egentlig tilfreds med spillet. Defensiven er stabil men offensivt mangler jeg mål. Mine inside forwards levere ok men min angriber på toppen, han scorer ikke nok. En spiller med Wilzceks kvaliteter bør score mere end 8 mål i sæsonen. I sidste sæson brugte jeg den Komplette Angriber rolle men den har jeg skiftet til Target Man. Håbet er, at han gør tingene en smule mere simpelt og kommer mere i feltet. Målet er, at han får mere at arbejde med især fra indlæg fra backs.

Sidste mål for sæsonen er at holde på truppen så godt som muligt. Jeg vil helst undgå at sælge spillere og vil kun sælge ved helt store tilbud. Vi skal op på mellem 8-12 mio. £ før jeg vil overveje et salg. Jeg udelukker dog ikke forstærkninger til truppen. For hvis den rigtig spiller dukker op til den rigtige pris, så slår jeg selvfølgelig til. For jeg kunne måske godt bruge en enkel eller to mere etableret spiller i truppen inden transfervinduet lukker.


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: Wester 10 Aug 2019, 08:20
[img ]https://i.imgur.com/HuirNtr.png[/img]

#13 – Fenerbahçe

Jeg fik spilet mig frem til 4.kval runde til Euro League og jeg skulle Fenerbahçe. Det var ikke ligefrem nogen drømmemodstander og jeg frygtede, at jeg endnu engang skulle gå glip af Euro League gruppespillet. Den første kamp var på udebane. Jeg ville så gerne komme hjem med et nogenlunde resultat og gerne med et udebanemål inden returopgøret. Og det fik jeg allerede efter 30 min. Hvor Anton Skipper scorede og jeg endte endda med at vinde kampen med 2-1 (https://i.imgur.com/jbjdbkD.jpg). Et fantastisk resultat før hjemmekampen.

[img ]https://s3.gifyu.com/images/ezgif.com-crop064591ae7c4024b2.gif[/img]

På hjemmebane forventede jeg, at Fenerbahçe ville komme stormende. De havde dog intet at byde på. De fik ikke et eneste skud indenfor rammen. Det blev en overraskende nem kamp som jeg vandt med 3-0 (https://i.imgur.com/57jtt6W.jpg). Den store målsætning om at nå gruppespillet (https://i.imgur.com/ci2PYMo.jpg) er opnået. Der er allerede kommet godt med penge ind og nogle af dem har jeg købt en ny spiller for men mere om det senere, hvor jeg også gennemgår starten af Superligaen og lidt taktisk.


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: b0nb0n 10 Aug 2019, 10:09
Stærkt resultat mod Fenerbrache! Og en overkommelig gruppe hvor du forhåbentligvis kan komme videre!

Og Wilcek score da mål kan jeg se :)


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: Wester 10 Aug 2019, 12:14
[img ]https://i.imgur.com/HuirNtr.png[/img]

#14 – De første måneder

De første måneder af sæsonen er spillet. Taktisk ville jeg ændre på angriberpositionen men allerede efter få kampe, så droppede jeg det igen. Targetman rolle virkede ikke som jeg gerne ville have. Rollen var for statisk og han blokerede for mine IF, så jeg mistede på den front. Så jeg gik tilbage til den komplette angriber. Det skal siges, at Wilczek (https://i.imgur.com/7ZNKtqB.jpg) har fået en god start i den rolle. 7 mål i 9 kampe fordelt med 4 mål i Europa og 3 i ligaen. Det er godkendt!

Holdet har også fået en ok start. Jeg forventede, at det nye rotationssystem ville koste lidt. De unge spillere skal lige ind i rytmen. Så jeg er tilfreds med en foreløbig 2.plads (https://i.imgur.com/rztB9sC.jpg) i Superligaen. Målet er stadig ”kun” top-3. Det vigtige var at komme i Euro League gruppespillet og det er opnået og som sagt, så er nogle af præmiepengene brugt på en spiller.

Da jeg gik tilbage til den komplette angriber rolle, så gik jeg i gang med at spejde efter en ny angriber. Jeg gik efter en ung angriber som ville ende som klubbens egen avl. En angriber med fart i fødderne og gode afslutningsevner. En angriber med stort udviklingspotentiale og der på sigt kunne overtage pladsen for Wilczek.

Det mener jeg at have fundet med Lucas Beltrán (https://i.imgur.com/FWhgKRK.jpg). En 18-årig argentinsk angriber som min sydamerikanske spejder fandt på det argentinske u20 landshold. River Plate forlangte 1,2 mio. £ plus 5% af eventuelt videresalg og det syntes jeg var en fair pris. Hans ankomst betød at Uhre kom i overskud og ham solgte jeg 750k £.

[img ]https://i.imgur.com/XM30n1K.jpg[/img]Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: b0nb0n 10 Aug 2019, 14:07
Er det 3 år i klubben, inden de er 21, som gør dem til egen avl?


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: Wester 10 Aug 2019, 15:01
Citat af: b0nb0n 10 Aug 2019, 14:07
Er det 3 år i klubben, inden de er 21, som gør dem til egen avl?


Ja 3 sæsoner før 21.


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: Wester 13 Aug 2019, 05:03
[img ]https://i.imgur.com/HuirNtr.png[/img]

#15 – En magisk europæisk aften

28. november 2019 vil blive husket som en magisk aften på Brøndby Stadion, en aften der vil gå over i historiebøgerne, altså hvis dette havde været den virkelig verden. Det var 5. runde af gruppespillet i Euro League og Anderlecht kom på besøg. Anderlecht der klart var det stærkeste hold i gruppen og de stod da også med maksimumpoint efter de første fire runder. Ja det var lige indtil de kom til Brøndby.

Jeg kunne sikre mig adgang til knockoutrunderne, hvis jeg kunne nappe bare et enkelt point over Anderlecht. Det lykkes og mere til, for Anderlecht blev kørt ned under græstæppet. Jeg vandt kampen fuldt fortjent med 2-0 og dermed var pladsen videre fra gruppespillet (https://i.imgur.com/PVwADYw.jpg) sikret. Så efter vinterpausen venter der endnu en omgang europæiske fodbold.

Deltagelse i Euro League har gjort godt for økonomien og jeg håber det betyder, at planen om at udvide klubbens ungdomsfaciliteter bliver til noget denne gang. Klubben har dog lige brugt 1,8 mio. £ på en anden udvidelse, som vil stå klar allerede efter nytår. Klubben har valgt at udvide Data analysecentret, hvilket betyder endnu bedre vilkår for hele mit rekruttering og scouting system. Og jeg bruger det rigtig meget, så jeg sikre mig de bedste talenter og kan følge spillerne udvikling. Det er jo hele grundlaget for Masterclass planen. 


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: Wester 13 Aug 2019, 16:20
[img ]https://i.imgur.com/HuirNtr.png[/img]

#16 – Suveræne FCK

Efterårssæsonen er slut og endnu engang har FCK bare været suveræne. Jeg gik ind til sidste runde før vinterpausen bagud med 5 point og jeg skulle møde FCK i Parken. Et nederlag ville betyde, at FCK ville være foran med 8 point og godt som umulige at hente. Det blev et tæt opgør men FCK er bare bedre end jer er pt. Deres etableret spillere leverer bare et niveau over mine unge talenter. Så jeg tabte kampen med 1-0 og er dermed 8 point bagved FCK i Superligaen. (https://i.imgur.com/qi7dcvA.jpg)

På trods af forskellen mellem FCK og BIF, så har jeg haft en fantastisk efterår. Rigtig mange ting er lykkes for mig. Højdepunktet har selvfølgelig været præstationerne i Euro League, hvor jeg spillede mig videre fra gruppespillet. I første knockout runde fik jeg er ok lodtrækning. Op af bowlen kom Rapid Vienna som jeg burde kunne slå og dermed få en runde mere i Europa.

Succesen i Europa betød også rigtig meget for klubbens økonomi og de mange ekstra kampe har også haft betydning for udviklingen af de unge talenter. Der har været rigtig god spilletid til alle i truppen, hvilket også betyder, at moralen (https://i.imgur.com/UZPOj7C.jpg) i truppen i kanonhøj. Så er alt godt. Jeg er tilfreds.

[img ]https://i.imgur.com/krVTXQZ.jpg[/img]Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: Enevoldsen 13 Aug 2019, 17:15
Rigtig lækker blog, følger klart med!

Hvis stillingen holder, som den er nu er det to store hold der rykker ned. Der må være nogle talenter der kan hentes lidt billigere end normalt.


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: Wester 13 Aug 2019, 20:41
Citat af: Enevoldsen 13 Aug 2019, 17:15
Rigtig lækker blog, følger klart med!

Hvis stillingen holder, som den er nu er det to store hold der rykker ned. Der må være nogle talenter der kan hentes lidt billigere end normalt.


Ja FCM skal i hvert fald røves for alt hvad de har  :f:


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: Wester 14 Aug 2019, 19:40
[img ]https://i.imgur.com/HuirNtr.png[/img]

#17 – En masse ingenting

Januars transfervindue var ret dramatisk. De flotte præstationer i Europa havde sat fokus på mine spillere. Der var bud efter mange af mine profiler og vi tager dem fra en ende af. Bournemouth bød på Schwäbe men jeg forlangt minimum 4 mio. £ for ham men de ville max. slippe 2,7 mio. £ for ham. Det ville jeg ikke sælge for. Handlen gik i vasken og nu er Schwäbe ikke ligefrem tilfreds.

OB kom med et latterligt bud på Skipper på 450k £ som jeg afslog med det samme og det accepterede Skipper uden drama. Knapt så glad blev Nørrestrand da en handlen med Dortmund faldt til jorden. Det samlede beløb var som sådan fint, det lå omkring 7 mio. £ men var fordelt på diverse præstationsklausuler og næsten ingen penge nu og her. Det bud ville jeg ikke gå med til og Nørrestrand er naturligt skuffet over den misset mulighed.

Der var flere der havde kig på både Vigen og Tibbling og jeg havde egentlig forventet der ville komme nogle officielle bud, men intet dukkede op. Det passede mig fint, for jeg havde ikke brug for mere drama og utilfredse spillere, hvis flere handler ville falde til jorden. For en stor handlen med Kaastrup var også faldet til jorden. Som i tilfældet med Nørrestrand, så var det samlet beløb fint men baseret på præstationsklausuler.

Sådanne handler gider jeg ikke. Jeg vil have hårde kontanter på bordet og gerne krydret med gode procenter i et eventuelt videresalg. Nå men jeg kom igennem januar måned uden at sælge en eneste spiller. En masse henvendelser men intet der blev til noget. Ja andet end utilfredse spillere, som jeg nu skal bøvle med i forårssæsonen.


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: Wester 14 Aug 2019, 20:04
[img ]https://i.imgur.com/HuirNtr.png[/img]

#18 – Jinx
Citat:
Op af bowlen kom Rapid Vienna som jeg burde kunne slå og dermed få en runde mere i Europa.


Ja den sætning kom da tilbage og bed mig i røven. Sådan tænkte jeg efter smertefuldt nederlag på 1-4 på udebane over Rapid Vienna. Det nederlag betød, at jeg røg ud af Europa også selvom jeg reddede lidt af æren på hjemmebane med en 2-0 sejr. Dermed er eventyret i Europa slut for denne gang. Ja faktisk føltes det lidt som om sæsonen mere eller mindre er slut. For FCK er foran med 10 point i ligaen. Så nu er jeg lidt på autopilot og er allerede begyndte at forberede mig på næste sæson. Kigge på eventuelle forstærkninger og hvilke spillere der skal sælges.


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: b0nb0n 15 Aug 2019, 07:15
Pis med Europa! Men du kommer igen næste år.

Er de utilfredse spillere blevet gladere?


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: Wester 15 Aug 2019, 09:04
Citat af: b0nb0n 15 Aug 2019, 07:15
Pis med Europa! Men du kommer igen næste år.

Er de utilfredse spillere blevet gladere?


Ja de blev hurtigt gode igen  :)


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: Wester 16 Aug 2019, 08:20
[img ]https://i.imgur.com/HuirNtr.png[/img]

#19 – Pure Masterclass

Jeg har taget en ret stor beslutning for dette savegame. Jeg vil gå 100 % ind på Masterclass. Jeg vil udelukkende satse på udviklingen af talenter og danske spillere. Der må ikke længere blive købt etableret udenlandske spillere ind. I fremtiden vil der kun blive hentet spillere til A-truppen, der vil opnå status som egen avl eller som har dansk statsborgerskab.

Det vil sige, der vil ikke blive købt nogen udenlandske spillere over 18 år. Målet er, at truppen allerede efter næste sæson kun vil bestå af spillere, der enten har eller vil opnå status som egen avl samt danske spillere. Som det ser ud lige nu, så er jeg faktisk tæt på det mål allerede. Lige nu har jeg 7 udenlandske spillere i truppen. Det er Schwäbe, Jung, Tibbling, Hermannsson, Wilczek, Hedlund og Kaiser.

I den satsning har jeg allerede været ude og købe tre spillere som ankommer til sommer. Derudover er der tre spillere fra eget akademi som står på spring. Hvor mange af dem der får en plads i truppen i næste sæson, det må tiden vise, da det kommer meget an på hvordan salg af spillere kommer til at gå.

[img ]https://i.imgur.com/3yPgRaB.jpg[/img]Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: Enzo 16 Aug 2019, 11:14
Fed blog!
Hvordan har spillere som Lindstrøm, Frendrup og Bjur klaret sig? Eller har de stået lidt i skyggen af de andre unge spillere, du har hentet ind?


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: b0nb0n 16 Aug 2019, 12:46
Lækkert :) Det er ikke dumt!

Jeg er selv blevet inspireret af din blog, og har startet et spil med Brøndby op!
Jeg har fået Wilczek igang, han har lavet 53 mål i 48 kampe.
[img ]https://i.imgur.com/uHe8b4R.png[/img]
[img ]https://i.imgur.com/gz1tAJN.png[/img]


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: Wester 17 Aug 2019, 07:30
I hvilken rolle bruger du ham? Altså jeg spiller jo bare plug&play og kan godt mærke, at det måske ikke virker optimalt over en hel sæson. For jeg mister pusten efterhånden som kampene skrider frem. De andre hold læser mig tydeligvis men har simpelthen ikke lysten til at nørde taktik kamp for kamp.


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: b0nb0n 17 Aug 2019, 19:21
Jeg bruger ham som fremskudt angriber, i et 2 mands angreb :)

Han blev solgt for 27 mio. til Crystal Palace i starten af denne sæson. Men han er også 31 år, så det var ok. Men ville da gerne have haft en sæson mere.


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: Wester 18 Aug 2019, 07:17
[img ]https://i.imgur.com/HuirNtr.png[/img]

#20 – Tid til lidt nyt

Sæsonen er slut og endnu engang var FCK bare bedre end jeg. Jeg har til gengæld også været ringe i Superligaen (https://i.imgur.com/4xZ4Vzf.jpg), så de har haft det nemt. Min plug&play taktik virker tydeligvis ikke i ligaen. Så det er tid til lidt nyt. Jeg skifter til en 442/433 (https://i.imgur.com/imxjBiF.jpg) asymmetrisk formation, hvor jeg får lidt flere løb på længdegraderne og hvor jeg spiller med to angribere. Grunden til skiftet er selvfølgelig resultaterne og det faktum min angriber bare ikke score nok. Så inspireret af b0nb0n, så skifter jeg system og håber, at jeg ligesom ham kan få mine angribere til a score 1000 mål.

Den nye taktik betyder, at jeg skal have omskolet et par spillere og gennemgå truppen. For jeg har brug for lidt andre typer end tidligere, så der kommer nok til at ske en del ændringer på den front i løbet af sommeren. Jeg står heldigvis i en god økonomisk situation, hvor klubben har overskud på balancen (https://i.imgur.com/RPdC3KR.jpg). Så der er penge til at forny truppen. Den gode økonomi betyder også, at klubbens planer om at udvide trænings- og ungdomsfaciliteterne vil blive gennemført. Det er et stort skridt i den rigtige retning med mine Masterclass planer.

[img ]https://i.imgur.com/myWxkZk.jpg[/img]Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: Wester 18 Aug 2019, 10:46
[img ]https://i.imgur.com/HuirNtr.png[/img]

#21 – Solgt for 19,25 mio. £

Et taktisk skifte og salg af nogle store profiler har betydet store ændringer i truppen. Kort efter sæson var slut, så kom der bud på flere af mine største danske profiler. Lasse Vigen og Magnus Kaastrup havde begge frikøbsklausuler. Jeg havde desværre ikke kunnet forlænge deres kontrakter uden. Derudover var der bud efter Frederik Nørrestrand. Jeg endte med at måtte sælge. Det var ikke ligefrem planen men der var ikke noget at gøre.

Salget af tre store danske profiler gør, at jeg nok må revurdere min ambition om at stå med en trup kun bestående af danske spillere og spillere af egen avl. Planen var, at det var de udenlandske spillere der skulle sælges. Dette ændrer tidsrammen med mindst en sæson. Og der er stadig halvanden måned tilbage af transfervinduet. Der kommer til at ske store ændringer i truppen denne sommer.

På den positive side så var disse salg godt for økonomien. Vigen frikøbsklausul lå på 3,7 mio. £ og da Wolves bankede på døren, så måtte jeg sælge men jeg lavede en lille finte. Jeg fik i stedet 3,5 mio. £ og 50% af et eventuelt videresalg. Så der kan være gode penge at hente på et senere tidspunkt.

Samme finte brugte jeg også på Kaastrup og Nørrestrand. Kaastrups frikøbsklausul lød på 7 mio. £ men blev solgt for 6,75 mio. £ plus 50% af eventuelt videresalg og Nørrestrand blev solgt for 9 mio. £ plus 50% af videresalg. Så samlet fik jeg 19,25 mio. £ og med gode chancer for flere penge senere. Så jeg er meget tilfreds med de tre handler. Hvordan og hvorledes de mange penge er blevet brugt, det tager vi senere men først når transfervinduet lukker.


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: Wester 18 Aug 2019, 14:35
[img ]https://i.imgur.com/HuirNtr.png[/img]

#22 – Så det ikke nemt

Jeg havde mere eller mindre kun lige solgt Nørrestrand inden der kom bud på den spiller som havde fået hans plads i truppen. Årets Masterclass bød på flere gode talenter og jeg så især frem til at benytte Benjamin Jensen (https://i.imgur.com/kBVdSRy.jpg), som var tiltænkt rollen som Nørrestrands afløser. Når der så kommer et bud fra Dortmund på 10 mio. £ plus 50% af et eventuelt videresalg, ja så slår man til, især når spilleren kun er 16 år. Det er sq ikke nemt at holde på spillerne når sådanne tilbud ankommer. Det bliver en svær sæson med alle de udskiftninger i truppen.


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: b0nb0n 19 Aug 2019, 08:19
Hold da op nogle salg! Det er sgu ikke nemt så!

Er spændt på om du kan finde nogle gode unge danske erstatninger på 17.år :)


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: Wester 20 Aug 2019, 17:17
[img ]https://i.imgur.com/HuirNtr.png[/img]

#23 – Den laaaaange roman

Det har været nogle begivenhedsrige måneder i BIF, hvor et hæsblæsende transfervindue næsten tog pusten fra mig. Derudover skulle jeg holde tungen lige i munden hvad angår spillet på banen, for klubben havde nogle rigtig vigtige og spændene kval. Kampe til Champions League. Der venter en lang roman forude og magter man ikke det, så kan man gå i bunden af opslaget og lige få tingene i korte overskrifter.

Og vi starter med spillet på banen.

Jeg frygtede de mange ændringer i truppen ville koste på banen og det har da også været en noget blandet start i Superligaen (https://i.imgur.com/TUZ1DRQ.jpg). Jeg forventer ikke at jeg denne sæson indhenter FCK men er ret sikker på, at jeg endnu engang napper 2.pladsen. Den lidt sløve start i Superligaen, betyder heller ikke en skid, for det store højdepunkt, det har været CHL kvalen.

Jeg syntes ikke jeg har været heldig i lodtrækning, det har været nogle svære hold, der er kommet op af bowlen. Jeg har mødt græske PAOK, tyrkiske Galatasaray og belgiske Club Brugge. Alle hver som en blev dog overraskede over, hvad BIF havde at byde på og jeg kom fortjent igennem kvalifikationen (https://i.imgur.com/CMb8cQy.jpg) og ind i det forjættede land, Champions League. Og her fik jeg heller ikke ligefrem nogen nem lodtrækning, for her trak jeg Liverpool, Real Madrid og PSV.


[img ]https://s3.gifyu.com/images/ezgif.com-resizeea267d13d8724096.gif[/img]


Og så til den laaange roman om sommers transfervindue og hvor skal jeg næsten starte. Lad os starte med defensiven. På målmandsposten ville jeg sælge Schwäbe men det satte en masse andre transfers en stopper for. Jeg ville ikke sælge mere med mindre jeg blev tvunget til det, for jeg ville gerne bevare harmonien i truppen. Så Schwäbe (https://i.imgur.com/4zPyus1.jpg) er stadig holdets målmand og Peter Lange Gravesen er back up.

På venstre back positionen blev jeg i transfervinduets dødende timer tvunget til ændringer. Der kom bud på Jung fra Werder Bremen. Jeg solgte ham for 3,5 mio. £ og så skulle jeg ud og finde en ny venstre back. Valget faldt på den 17-årige Jesper Christiansen som kostede mig 1,2 mio. £ og han skal være back up for holdet nye førstevalg Adam Sørensen (https://i.imgur.com/OSi4pTa.jpg), som jeg hentede tilbage i første sæson og som har udviklet sig rigtig fint.

På højre back skete der to ændringer. Først røg Nørrestrand en tur til Hamborg og kort efter røg han afløser Benjamin Jensen til Dortmund. Det banede vejen for Oliver Olsen (https://i.imgur.com/aByDts1.jpg) som nu er holdets højre back. Jeg kunne ikke finde en afløser for de andre, så jeg valgte at leje Oskar Buur i Wolves. Der var simpelthen ikke nogen backs jeg ville smide penge efter på en permanent aftale.

Som I kan se, så har jeg ikke vedlagt SS af alle spillere. Jeg gider ikke rigtig bruge tid på det, da det er en smule tidskrævende og jeg hellere vil bruge tiden på at game. Jeg har valgt SS af spillere fra den fortrukne start 11er. Nå men videre med romanen.

I det centrale forsvar er der sket to ændringer. Kabongo er rykke ned fra DMC positionen til den central forsvar og sammen med Christian Enemark udgøre B-kæden i det central forsvar. Jeg har købt en ung argentiner som går direkte ind i start 11eren. Bruno Amione (https://i.imgur.com/UFMVsCD.jpg) er kommet til og hentet for 2,4 mio. £. Han afløser Hermannsson som jeg solgte til Zaragoza for 1,8 mio. £. Amione skal udgøre den centrale forsvar med holdets nye viceanfører Anton Skipper (https://i.imgur.com/RDcfepc.jpg).

På ankerman positionen er det stadig Jacob Christensen (https://i.imgur.com/AjaQ18c.jpg) der sidder tungt på pladsen. Som back up for ham har jeg hentet en ung englænder i Norwich for 500k £. Zach Dronfield som er 18 år gammel. Han blev hentet da jeg rykkede Kabongo ned i forsvaret og sendte Kasper Jørgensen ned på reserveholdet. Planen var at sælge Jørgensen men ingen har budt på ham.

Den defensive kæde (https://i.imgur.com/sPvOV6i.jpg)

Og så til den offensive kæde der modsat den defensive, har fået en del andre roller, da jeg har skiftet taktik. Jeg spiller stadig med en Roaming Playmaker men salget af Lasse Vigen betød, at jeg skulle ud og finde en afløser. Det blev årets største indkøb, og hold nu godt fast. 5 mio. £ smed jeg efter Esbjergs Mads Larsen (https://i.imgur.com/NyMr89q.jpg). Han er holdets nye omdrejningspunkt, hvilket er et stort ansvar når man kun er 18 år. En spiller med hans potentiale forventer jeg dog kan løfte opgaven og skulle det svigte, så har jeg heldigvis Kaiser som back up.

I den nye taktik spiller jeg nu med en Wide Playmaker. Den rolle indtages af Simon Tibbling (https://i.imgur.com/tJ4qDIM.jpg) som også er holdets nye anfører. Den nye rolle betød, at jeg skulle ud og hente en spiller som back up til den rolle. Valget faldt på en ung slovak på 18 år, som jeg købte for 500k £ og navnet er Peter Carnota. Ham kommer I helt sikkert til at høre om i fremtiden men lige nu, så er han kun en del af B-kæden.

Så er jeg gået over til at spille med 2/3 angribere. En Inside Foward og en Advanced Forward som hele tiden skifter positioner samt en Deep Lying Forward der central falder lidt ned i banen og sammen med Roaming Playmaker og den brede playmaker skal fodre de to angribere på længdegraderne. Jeg har valgt, at Wilczek (https://i.imgur.com/banjnZm.jpg) får rolle som angriberen der falder en smule ned i banen og som kan holde lidt i bolden. Nikolai Laursen er back up.

I roller som de fremadrettet angribere finder vi Christian Tue (https://i.imgur.com/ggTnRFa.jpg) og Lucas Beltrán (https://i.imgur.com/F92vFI1.jpg). Som back up for disse to er der to nye ansigter i truppen. For Hedlund og Lindstrøm er blevet solgt, da de ikke rigtig passede ind i mine nye taktiske planer. De to nye er Brøndby drengen Magnus Warming, der efter to sæsoner på lejeophold nu er klar til førsteholdsfodbold i BIF. Den anden er Aral Simsir som jeg har hentet i FCM for 750k £.

Den offensive kæde (https://i.imgur.com/w015tNi.jpg)

• Puha.. Det var en laaaaang omgang. Kort fortalt:
• Deltagelse i CHL gruppespil
• En masse nye spillere
• Satser på 2. plads i Superligaen
• God økonomi
• Spillersalg for 36 mio. £ (https://i.imgur.com/TP0DxPm.jpg)


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: b0nb0n 20 Aug 2019, 18:17
Stærkt med gruppespil, og nogle gode salg og nye indkøb! Det ser fornuftigt ud :)


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: Wester 25 Aug 2019, 20:18
[img ]https://i.imgur.com/HuirNtr.png[/img]

#24 – En famlende manager

Helt som ventet var det været en blandet start i Superligaen. De mange nye spillere skulle lige finde hinanden. De var ikke hjulpet af en manager, der famlede lidt rent taktisk. Mit første udspil på en ny taktik virkede ikke helt som ønsket, så jeg har hele tiden justeret på tingene. Jeg føler dog, at jeg efterhånden har fundet en løsning. Hvilket også kan ses på resultaterne, hvor jeg blandt andet slog FCK og FCN i de sidste runder af Superligaen (https://i.imgur.com/HeRWFzA.jpg) og de sejre gør jeg overvintre på 1.pladsen.

Målet har været at finde en taktik hvor jeg fik en angriber mere i spil og som minimum spiller med 2 helt fremme. Så vil jeg gerne have de brede wingbacks der kommer i overlap og med indlæg fodre de angribere. Bag ved angriberne skal der være kreative spillere, som også kan sætte dem op med afleveringer med større risiko end tidligere. Jeg er kommet frem til følgende løsning: Taktikken (https://i.imgur.com/1wWk6GB.jpg).

Efterårssæsonen store højdepunkt var selvfølgelig deltagelsen i Champions League (https://i.imgur.com/YvPrZHa.jpg), hvor holdet gjorde en fantastisk god figur. Der var lige en enkel kamp på udebane mod Real Madrid, hvor holdet faldt sammen men i alle de andre kampe var indsatsen mere end godkendt. Sejren på 2-1 på hjemmebane mod Liverpool var uden tvivl det flotteste resultat og grundlagde muligheden for at gå videre fra gruppen. Det bragte minderne tilbage til 1995, hvor BIF slog Liverpool ud af UEFA Cuppen.


[img ]https://s3.gifyu.com/images/ezgif.com-resize151d865eb825cc7a6.gif[/img]


Deltagelsen i Champions League har selvfølgelig hjulpet gevaldigt på klubbens økonomi. Klubbens trænings og ungdomsfaciliteter er blevet udvidet og klubben har allerede planlagt yderlige forbedringer af faciliteterne (https://i.imgur.com/Ebw2TYA.jpg). Så jeg har snart de optimale betingelser for talentudvikling og hele Masterclass planen er på rette vej. Nu mangler de sportslige resultater i Superligaen bare at følge med og jeg håber det måske kunne blive i denne sæson at mesterskabet ender på Vestegnen.


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: b0nb0n 26 Aug 2019, 08:26
Stærkt arbejde Wester! Det ser godt ud!
Og især gode faciliteter! Det tegner godt! Og en sæson mere med CL, så får du dem nok helt op og ringe :)


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: Wester 26 Aug 2019, 17:20
[img ]https://i.imgur.com/HuirNtr.png[/img]

#25 – C-kæden

De mange penge der er tjent ind igennem Champions League og store transfers, har gjort det muligt at udvide med en C-kæde. Normalt har jeg en A og B-kæden i førsteholdtruppen, altså 22 mand i alt. Det har jeg stadig. Jeg har dog udvidet og lavet en C-kæde som holder til på reserveholdet. Strategien med denne kæde er at hente helt unge spillere billigt og håbe på, at de kan udvikle sig. Når jeg så i fremtiden får brug for at hente nye spillere til førsteholdtruppen, så vil jeg tage et kig i C-kæden (https://i.imgur.com/y0kSwBE.jpg) inden jeg går på indkøb.

Ved åbningen af januars transfervindue ankom der 4 nye spillere netop pga. C-kæden. 3 af dem til C-kæden, hvor blandt andet Jack McGregor (https://i.imgur.com/31Xyeq2.jpg) var en af dem. McGregor bliver nok den første fra C-kæden der tager turen op på førsteholdet. Det ville være oplagt at give ham pladsen, når lejesvenden Oskar Buur smutter til sommer. Der ankom også en enkelt til førsteholdstruppen. Det var Jan Rise (https://i.imgur.com/Zmb55pb.jpg), som skubber Christian Enemark ned på reserveholdet.


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: Wester 27 Aug 2019, 14:30
[img ]https://i.imgur.com/HuirNtr.png[/img]

#26 – Nedsmeltning

Jeg startede med positivt sin efter vinterpausen og humøret steg voldsomt, da jeg slog Milan på hjemmebane med 2-1 i første kamp i knockoutrunden af CHL. Drømmen om at komme i kvartfinalen var i live men så kom nedsmeltningen. De efterfølgende to superligakampe endte uafgjort og humøret faldt og helt i bund kom det efter returkampen mod Milan. 1-5 nederlag og eventyret i CHL fik en skræklig afslutning. På trods af nederlaget er jeg rigtig glad og stolt over præstationerne. Det har haft stor betydning for hele planen med Masterclass, da jeg står i en rigtig fin økonomisk situation efter de flotte resultater. 


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: Dråck 28 Aug 2019, 16:07
Super inspirerende blog Wester!
Jeg kom forbi og følte mig nødsaget til lige at give det et kig, når nu det var dig - det endte så med at jeg læste hele smøren og havde lyst til at starte et nyt save med Brøndby.  :)


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: Wester 28 Aug 2019, 16:11
Citat af: Dråck 28 Aug 2019, 16:07
Super inspirerende blog Wester!
Jeg kom forbi og følte mig nødsaget til lige at give det et kig, når nu det var dig - det endte så med at jeg læste hele smøren og havde lyst til at starte et nyt save med Brøndby.  :)Halløj du gamle. Længe siden.

Så det da bare at komme i gang  :) det kan da kun gå bedre end BIF klare sig IRL  :'(


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: Dråck 28 Aug 2019, 16:17
Citat af: Wester 28 Aug 2019, 16:11
Halløj du gamle. Længe siden.

Så det da bare at komme i gang  :) det kan da kun gå bedre end BIF klare sig IRL  :'(Må man sige. Still going strong, ser jeg.

Hehe, økonomi er åbenbart som et afsnit luksusfælden pt.. Jeg er fan af at de unge får lov at spille, - vil alle dage hellere se dem få smæk med Skipper, Jobbe, Joel på banen end de tidligere sæsoners lejesvende. Desuden tror jeg (naiv som altid) på at det endelig er på vej på ret kurs med CV og NF. Vi får se hvor længe det holder :)
Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: Wester 29 Aug 2019, 07:05
[img ]https://i.imgur.com/HuirNtr.png[/img]

#28 – XXXXXX

Jeg er ved at blive sindssyg. Jeg har smidt alle chancer for at blive mester. Hvordan er det sket? Seks kampe i streg er spillet uafgjort. Jeg er gået ind i forårssæsonen uden at vinde en eneste kamp, ja jeg er også ubesejret men 6 point i seks kampe er det blevet til. Gider ikke engang fylde en masse mere ævl ind i indlægget.

>:( :( :t:


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: Bechii 29 Aug 2019, 10:29
Jesus. har før oplevet en sløv start på forårssæsonen. teamtalk - teamtalk! ris eller ros :)
Har du egentlig fået nogle eksotiske samarbejdsklubber, som gør det muligt at få udenlandske ungdomsspillere?


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: Boerre 31 Aug 2019, 12:13
Fed blog Wester, lavede selv næsten det samme spil med BIF da jeg læste deres nye transferprincipper.


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: Wester 02 Sep 2019, 16:11
[img ]https://i.imgur.com/HuirNtr.png[/img]

#29 – Håbet er der endnu

Efter en lang række uafgjorte kampe var jeg sikker på, at mesterskabet var tabt, men så skete der noget. Jeg hev fire sejre og en uafgjort hjem i de seneste 5 kampe mens FCN tabte både til FCK og undertegnet. Så nu er mesterskabskampen åben igen. Jeg er 1 point bagved FCN før de sidste to runder i Superligaen. Jeg står dog foran en svær udebanekamp mod FCK men FCN har to nemme hjemmekampe tilbage. Så det bliver svært men håbet er der endnu.


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: Wester 03 Sep 2019, 08:28
[img ]https://i.imgur.com/HuirNtr.png[/img]

#30 – 100 % Masterclass
[float=right][img ]https://i.imgur.com/o4LdkJH.jpg[/img][/float]
Nederlag til FCK på 4-0 og så blev FCN danske mestre mens jeg måtte nøjes med 2. pladsen i Superligaen (https://i.imgur.com/aqnc6yc.jpg). På trods af skuffelsen i ligaen, så blev det en stor sæson i BIF. Højdepunktet var deltagelsen i Champions League, som især betød et kæmpe løft for klubbens økonomi. (https://i.imgur.com/0MYtecF.jpg) De mange penge bliver investeret i klubbens faciliteter og de får endnu et løft. Et løft der samlet koster 8 mio. £ og vil stå færdig lige efter nytår.

Den store målsætning har været at skabe et hold udelukkende bestående af danske spillere samt spillere der enten har eller bliver egen avl. Den målsætning er nu opnået. Sommer blev brugt på at sælge de sidste udenlandske profiler. Ud er røget Schwäbe, Tibbling, Kaiser og Wilczek. Så store profiler bliver svære at erstatte og gennemsnitsalderen i truppen (https://i.imgur.com/xialfI5.jpg) er latterlig lav. På trods af den lave gennemsnitsalder, så er jeg optimist, for potentialet fejler i hvert fald intet.

Taktisk (https://i.imgur.com/TFnJ9P3.jpg) forsøger jeg lidt noget andet i denne sæson. Jeg har mange gode kantspillere og det vil jeg gerne udnytte. Jeg har blandt andet hentet Magnus Kaastrup (https://i.imgur.com/WAC34QU.jpg) hjem igen. En handel jeg er meget tilfreds med. I første omgang købte jeg ham for 2,2 mio. £ og solgte ham senere for 6,75 mio. £ og en klausul med 50% af eventuelt videresalg. Nu blev videresalget til mig selv og dermed blev købssummen på 5 mio. £ reelt kun 2,5 mio. £. 


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: b0nb0n 03 Sep 2019, 09:18
Træls med mesterskabet! Det må komme i næste sæson.

Kommer du med i CL med 2.pladsen? Tænker dine flotte resultater har gjort at DK er kommet frem på listen.

Og fedt med dit hold, det er virkelig stærkt, og fedt at den ældste er 23 år. :)


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: Wester 03 Sep 2019, 17:34
Citat af: b0nb0n 03 Sep 2019, 09:18
Træls med mesterskabet! Det må komme i næste sæson.

Kommer du med i CL med 2.pladsen? Tænker dine flotte resultater har gjort at DK er kommet frem på listen.

Og fedt med dit hold, det er virkelig stærkt, og fedt at den ældste er 23 år. :)


Ja 2. pladsen giver adgang til kvalen.

DK har pt. 10. pladsen hvor vinderen går direkte i CHL og 2. pladsen skal igennem to kval. runder.

Den 10. plads vil jeg rigtig gerne at DK fastholdte, for så vil det betyde direkte adgang hvis jeg vinder mesterskabet.


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: Bechii 03 Sep 2019, 18:23
Godt gået, og imponerende med 10.pladsen til DK.
Mangler du fortsat at vinde dit første mesterskab?

Og kommer du med en opdatering vedr. taktik?  - kunne man forestille sig, at man flytter SS op som angriber?


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: Wester 04 Sep 2019, 20:48
Citat af: Bechii 03 Sep 2019, 18:23
Godt gået, og imponerende med 10.pladsen til DK.
Mangler du fortsat at vinde dit første mesterskab?

Og kommer du med en opdatering vedr. taktik?  - kunne man forestille sig, at man flytter SS op som angriber?


Ja det er desværre blevet til 2.plads alle sæsoner indtil videre  :'(

Jeg snakker kort taktik i næste indlæg


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: Bechii 06 Sep 2019, 20:08
Vedr. taktikken, hvor eneste ændring er, at jeg har flyttet SS op som DLF, har jeg nu spillet 2 kampe. vundet 5-1 og 5-0. noget ser ud til at fungere.. :)


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: Wester 09 Sep 2019, 20:14
[img ]https://i.imgur.com/HuirNtr.png[/img]

#31 – Et rodet efterår

Det har mildest talt været et rodet efterår på Vestegnen og det er managers fejl. Jeg har simpelthen ikke kunnet finde frem til en taktik, som jeg var tilfreds med. Jeg har skiftet 2-3 gang før jeg fandt en som levede op til mine forventninger. Det har selvfølgelig haft betydning for resultaterne på banen og i truppens sammensætning. Jeg gemmer dog lige taktik og trup gennemgang til efter januars transfervindue, for mange af mine spillere er jagtet vildt. På trods af de svingende resultater, så fører jeg Superligaen (https://i.imgur.com/YlUAsLe.jpg) men det er vist mest fordi de andre hold også er meget svingende. Om det var de taktiske ændringer eller bare skrap modstand der gjorde, at jeg missede årets gruppespil i Champions League, det skal jeg lade være usagt. Jeg tabte til Shaktar og måtte nøjes med deltagelse i EURO League. Her har jeg klaret mig rigtig fint og gik sikkert videre fra gruppen (https://i.imgur.com/a5oiEvc.jpg).Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: Wester 12 Sep 2019, 18:52
[img ]https://i.imgur.com/HuirNtr.png[/img]

#32 – Et sindssygt transfervindue

Helt som frygtet, så blev januars transfervindue hektisk og med længder det vildeste jeg har oplevet i FM. Jeg har før haft travle transfervindues men oftest med vilje. I dette vindue blev jeg ”tvunget” til at sælge hele 7 spillere (https://i.imgur.com/kq7HCdW.jpg) og alle sammen spillere fra start 11eren. Når de større klubber fra udlandet banker på, så ender det ofte med et salg. Så der venter et svært forår forude, det er helt sikkert. Blandt de solgte spillere var fire danskere og jeg kunne simpelthen ikke finde danske erstatninger hvilket piner mig lidt. Jeg holder mig dog til planen om kun at hente spillere, der bliver egen avl, men der er kommet en del udenlandske spillere ind. Samlet fik jeg 45,5 mio. £ for de 7 spillere plus 50 % af eventuelt videresalg på dem alle.

De mange salg af spillere var en oplagt mulighed for at gennemgå truppen og måske revurdere start 11eren. Så jeg går ind til forårssæsonen med en ny A-kæde (https://i.imgur.com/fDxSFpB.jpg). En A-kæde med hele 8 nye spillere i forhold til efterårets kæde. B-kæden (https://i.imgur.com/NQYo4b1.jpg) nøjes med 2 nye spillere. Jeg købte 6 nye spillere (https://i.imgur.com/pbaV3L9.jpg) som kostede mig 7,8 mio. £ samlet og så trak jeg to unge spillere op fra reserverne. Jeg vil lige gennemgå den nye start 11er, som tager udgangspunkt i en ny taktik (https://i.imgur.com/NpcAXKS.jpg).

På mål er det stadig Masterclass spilleren Peter Lange Gravesen (https://i.imgur.com/9lco9U9.jpg) som er mit første valg men foran ham er forsvaret næsten helt nyt. Der er 4 nye spillere i forsvaret. På højre back blev Oliver Olsen solgt og op i start 11eren har jeg trukket Jack McGregor (https://i.imgur.com/VQ3pY4K.jpg) fra reserverne. På venstre back blev Adam Sørensen solgt, hvilket betyder Jesper Christiansen (https://i.imgur.com/YPF3qO1.jpg) får chancen. I midterforsvaret er Anton Skipper blevet overhalet og mister sin plads. Skipper har ellers været fast mand fra starten af spillet og har gjort det fint men nye unge talenter presser på. Jan Rise (https://i.imgur.com/vTVpcqP.jpg) har overtaget pladsen i Skipper og som makker har han fået Walter Gómez (https://i.imgur.com/0bVBTNG.jpg) som erstatter den solgte Bruno Amione.


[img ]https://i.imgur.com/H2KfDjU.jpg[/img]


På midtbanen er der kun en enkel ændring. Mads Larsen blev solgt og ind er kommet Mohamed Alaoui (https://i.imgur.com/TOS7cki.jpg) som skal indtage rollen som Roaming Playmaker. På kanterne er det Magnus Kaastrup (https://i.imgur.com/eSuK1uT.jpg) og Christian Tue (https://i.imgur.com/XX6iNRb.jpg). De to er klart mine bedste spillere lige nu og dem som skal løfte holdet. På 6er positionen er det stadig Jacob Christensen (https://i.imgur.com/JVNmzWw.jpg) der sidder tung på pladsen. I angrebet har jeg to nye unge spillere. Thorsten Hauck (https://i.imgur.com/TsvzeDH.jpg) og Antoine Hubert (https://i.imgur.com/VM3jZEE.jpg) er den nye angrebsduo.


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: Wester 12 Sep 2019, 23:20
[img ]https://i.imgur.com/HuirNtr.png[/img]

#33 – Økonomien blomster

Balancen (https://i.imgur.com/hfArw3K.jpg) lyder på 41,8 mio. £ på plus siden og dertil skal det siges, at jeg stadig har transferindtægter for tæt på 17,5 mio. £ på vej i form af afdrag. Derudover så har jeg sikret mig 50% af videresalg på de fleste spiller jeg har solgt, så det beløb kan blive meget højere i fremtiden. Den gode økonomi er en kombination af flotte resultater i Europa og mange gode og store salg af spillere. Pengene bliver selvfølgelig brugt på at udvide klubbens faciliteter (https://i.imgur.com/b7CCUqP.jpg), da det har stor betydning for hele Masterclass ideen. Klubben har lige fuldført en udvidelse og har samtidig sagt ja til yderlige forbedringer både på trænings- og ungdomsfaciliteter. Så alt går den rigtige vej.


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: b0nb0n 13 Sep 2019, 07:35
Puha, en stærk og dejlig ung trup! :) TRæls med så få danskere, men det kan være de ender med at komme fra Masterclass :) Fordi hold da op, der kan snart ikke udvides mere :)


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: Holm 13 Sep 2019, 07:46
God læsning  O0


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: Wester 13 Sep 2019, 19:32
[img ]https://i.imgur.com/HuirNtr.png[/img]

#34 – Da Mogens scorede

Spændingen er stor i Superligaen (https://i.imgur.com/5bptQhV.jpg). Jeg er 3 point for FCM og AGF med kun 4 runder tilbage. Da jeg tjekkede programmet, så stod den på GF på udebane og det bragte minder tilbage til dengang Mogens Krogh nettede på Århus Stadion. En kamp hvor jeg var på stadion. Det står stadig som en af de største stadionoplevelser i mit liv. Nu håber jeg bare historien kan gentage sig og jeg kan hente et godt resultat og dermed komme tæt på mesterskabet.


[img ]https://s3.gifyu.com/images/ezgif.com-crop179dbfaefadbd4f03.gif[/img]Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: Wester 13 Sep 2019, 23:26
[img ]https://i.imgur.com/mXzDixC.jpg[/img]

#35 – Det var skæbnen

Uafgjort mod GF og en sejr over FCM gjorde, at jeg i andensidste spillerunde kunne sikre mig mesterskabet på udebane mod FCN. Det eneste det krævede var et X. Kampen endte 1-1 (https://i.imgur.com/4jwdOqQ.jpg). Dermed fik jeg mesterskabet i hus og det første mesterskab for BIF siden 2005. Det var skæbnen, at det skulle være Masterclass spilleren Anton Skipper, der skulle score i den kamp og tage prisen som kampens spiller. For lysten til selv savegamet kom efter Anton Skipper og Lindstrøm slog igennem på virkelighedens BIF hold. En perfekt afslutning…. Nu er jeg i tænkeboks om det også ville være et perfekt tidspunkt at slutte spillet og bloggen.


Titel: Sv: Masterclass
Oprettet af: Wester 15 Sep 2019, 08:47
[img ]https://i.imgur.com/68EFam7.png[/img]

#36 – Den danske Masterclass

I de fire sæsoner jeg har været manager for BIF har klubben fået sit første mesterskab siden 2005. Klubben har to gange været i gruppespillet i EURO League og begge gange gået videre fra gruppen. En enkel gang har de også været i Champions League, hvor de også gik videre fra gruppen. Udenfor banen har klubben haft vokseværk og flere gange udvidet klubbens faciliteter og er i gang med byggeriet til endnu en forbedring. Klubbens økonomi er fantastisk og spillertruppen bugner med spillere med kæmpe potentiale.

Jeg syntes min mission er lykkes og jeg søger derfor nye udfordringer. Jeg overvejede kort at tage videre fra Brøndby og måske lave lignede projekt med en større klub i udlandet. Der har været flere klubben, der gerne vil signe mig som manager. Jeg har dog valgt at blive i Brøndby og give Masterclass udfordringen et ekstra nøk. Hele Masterclass ideen forsætter dog med det twist at jeg kun må købe og benytte danske spillere. Jeg satser hårdt på udviklingen af danske spillere, jeg må dog købe og benytte danske spillere som ikke er egen avl. Bloggen bliver derfor omdøbt til: Den danske Masterclass


Titel: Sv: Den danske Masterclass
Oprettet af: b0nb0n 16 Sep 2019, 09:29
STærkt! TIlllykke med mesteskabet! Godt gået :)

Og er glad for du fortsætter! Det er ikke dumt!


Titel: Sv: Den danske Masterclass
Oprettet af: Wester 17 Sep 2019, 06:06
Citat af: b0nb0n 16 Sep 2019, 09:29
STærkt! TIlllykke med mesteskabet! Godt gået :)

Og er glad for du fortsætter! Det er ikke dumt!

tak  :)


                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010