FmFreaks

FmFreaks.dk => Blogkonkurrencen 2019 => Emne startet af: MBJ 01 Apr 2019, 09:39Titel: [24] Football's Coming Home
Oprettet af: MBJ 01 Apr 2019, 09:39
[img ]https://i.imgur.com/SPYXV8r.jpg[/img]


VM-drømmen


Ikke siden 1966 har England vundet VM, men lige for tiden spirer håbet om igen at nå helt til tops i verdens største turnering.

Det engelske landshold nåede semifinalen ved VM 2018, og mange engelske spillere har de bedste år foran sig. Store talenter som Jadon Sancho, Declan Rice og Callum Hudson-Odoi er på vej, og VM i 2022 er det helt store mål, og det vil denne blog vil også fokusere på.Titel: Sv: Football's Coming Home
Oprettet af: MBJ 01 Apr 2019, 16:48
Trofæskab


Verdensmesterskab ved VM i 1966

Europamesterskab ved EM i 2020

Verdensmesterskab ved VM i 2022


Titel: Sv: Football's Coming Home
Oprettet af: MBJ 02 Apr 2019, 11:28
[img ]https://i.imgur.com/SPYXV8r.jpg[/img]


Fem talenter der holdes nøje øje med


Trent Alexander-Arnold
Konkurrencen på højre back er ganske hård, for både Kyle Walker og Kieran Trippier byder sig også til, og et sted ude i fremtiden kan spillere som Aaron Wan-Bissaka, Max Aarons og Reece James også være aktuelle på landsholdet. Det største talent af dem alle er dog Trent Alexander-Arnold, og han vil formentlig hurtigt være en fast del af landsholdet.

Declan Rice
Heldigvis har han valgt at stille op for England frem for Irland, og allerede på nuværende tidspunkt er han så god, at han kan blive en del af landsholdstruppen. Jeg har en formodning om, at han inden længe er mindst på niveau med Eric Dier og Jordan Henderson, som umiddelbart er de to bedste defensive midtbanespillere netop nu.

Jadon Sancho
Der er få spillere i verden, som er i besiddelse af et større talent end den unge Dortmund-spiller, og han vil hurtigt blive indlemmet på landsholdet. Med tiden forventer jeg, at han vil indtage en vigtig rolle på en af de to kanter på det engelske landshold.

Callum Hudson-Odoi
Jeg spiller med vinteropdateringen, og her er Callum Hudson-Odoi blevet gjort en hel del bedre. Hans potentiale er nu kæmpestort, men jeg er en anelse nervøs for, at hans udvikling går i stå hos Chelsea, hvis han ikke får spilletid. Hvis han udvikler sig som håbet, bliver han er kæmpe spiller på landsholdet.

Phil Foden

Personligt er jeg helt vild med den unge Manchester City-spiller, men han kan risikere at lide samme skæbne som Callum Hudson-Odoi. Det bliver svært for ham at få spilletid i den engelske storklub, så jeg håber lidt på, at han bliver udlejet. Han har nogle kreative evner, som jeg i høj grad kan få brug for.Titel: Sv: Football's Coming Home
Oprettet af: MBJ 02 Apr 2019, 22:57
Feedback, kommentarer osv. modtages gerne!


Titel: Sv: [3] Football's Coming Home
Oprettet af: MBJ 03 Apr 2019, 11:46
[img ]https://i.imgur.com/SPYXV8r.jpg[/img]


Nations League, taktik og talenter


Efteråret i 2018 er blevet brugt på at spille Nations League og et par træningskampe. Fokus har været på at få taktikken til at spille og give spilletid til nogle af de unge talenter. I Nations League blev det en andenplads i gruppen med Spanien og Kroatien. Det blev til en sejr mod både begge nationer, men et uafgjort resultat mod Kroatien endte med at koste dyrt, da den første kamp mod Spanien blev tabt.

I løbet af kampene har jeg fået testet taktikken og nu fundet den rette. Det bliver en 4-5-1-opstilling med fokus på hurtige, korte afleveringer. Jeg vil være spilstyrende, og med Harry Kane som frontløber i en dybtliggende rolle, har jeg Raheem Sterling og Marcus Rashford til at løbe i dybden. På midtbanen skal Dele Alli stå for det kreative, mens spillere som Jordan Henderson og Eric Dier skal skabe balance og defensiv støtte. I forsvaret skal man mine backs bidrage offensivt, mens mine to stærke midtstoppere vinder duellerne.

Kampene i efteråret har givet debut til spillere som Reece James, Declan Rice, Callum Hudson-Odoi, Oliver Skipp og Jadon Sancho. Det bliver ikke de sidste unge spillere, som får chancen under min regeringstid som engelsk landstræner.England - Kroatien 0-0
Spanien - England 2-0
Kroatien - England 0-1
England - Spanien 2-1


Titel: Sv: [3] Football's Coming Home
Oprettet af: MBJ 05 Apr 2019, 13:25
[img ]https://i.imgur.com/SPYXV8r.jpg[/img]


EM-kvalifikationen


En gruppe med Luxembourg, Malta, Sverige, Montenegro og Slovakiet lød ganske overkommelig, og det viste den sig i den grad også at være. Der har ikke været meget modstand i løbet af kvalifikationen, og jeg har haft rig mulighed for at give spillere som Lewis Cook, Phil Foden og Emile Smith Rowe spilletid.

EM-kvalifikationen har givet mig et klart billede af, hvordan min fremtidige stamme på holdet ser ud, og blandt andet har det vist sig, at Declan Rice er ankermanden på midtbanen, mens Trent Alexander-Arnold er en force på højre back. Længere fremme på banen er jeg udfordret af, at Jadon Sancho og Marcus Rashford er gået i stå med udviklingen.

Samtidig har jeg endnu ikke fået Harry Kane til at bombe for alvor, selvom han scorer masser af mål for Tottenham. Jeg kan dog glæde mig over, at forsvaret står rigtig solidt, og det bevidner resultaterne også.England – Luxembourg 5-0
Malta – England 0-5
England – Sverige 2-0
Montenegro – England 0-2
Luxembourg – England 1-2
England – Slovakiet 2-0
England – Malta 5-0
Sverige – England 0-0
England – Montenegro 1-0
Slovakiet – England 1-1

Topscorere i EM-kvalifikationen:

Harry Kane: 4 mål
Lewis Cook: 3 mål
Phil Foden: 2 mål
Jadon Sancho: 2 mål
Trent Alexander-Arnold: 2 mål
Marcus Rashford: 2 mål
Harry Maguire: 2 mål
Jordan Henderson: 2 mål


Titel: Sv: [4] Football's Coming Home
Oprettet af: QuesT 05 Apr 2019, 14:45
Jeg kan godt lide din teksttype, primært den generalle tekst, for jeg synes lidt at det er svært at se resultaterne, især dem med grøn farve.

Ellers er det en god blog du har sat i søen :)


Titel: Sv: [4] Football's Coming Home
Oprettet af: FoxGe 05 Apr 2019, 18:22
Følger med - ser godt ud  O0


Titel: Sv: [4] Football's Coming Home
Oprettet af: MBJ 05 Apr 2019, 18:28
Citat af: QuesT 05 Apr 2019, 14:45
Jeg kan godt lide din teksttype, primært den generalle tekst, for jeg synes lidt at det er svært at se resultaterne, især dem med grøn farve.

Ellers er det en god blog du har sat i søen :)


Det er taget til efterretning. Jeg vil se på, hvordan jeg får det til at fungere bedre fremover.


Titel: Sv: [4] Football's Coming Home
Oprettet af: MBJ 05 Apr 2019, 18:28
Citat af: FoxGe 05 Apr 2019, 18:22
Følger med - ser godt ud  O0


Det er jeg glad for at høre. Dejligt at have dig med ombord.  O0


Titel: Sv: [4] Football's Coming Home
Oprettet af: MBJ 07 Apr 2019, 15:57
[img ]https://i.imgur.com/SPYXV8r.jpg[/img]


EM-gruppen


EM 2020 står for døren, og der er nu blevet trukket lod til grupperne. England var havnet i andet seedningslag, og herfra kunne jeg se Belgien blive modstanderen fra første seedningslag. En direkte hademodstander.

Fra tredje seedningslag dukkede Skotland op af bowlen, og der venter nu et opgør mod naboerne. Til sidst er det Ukraine, der fuldender gruppen. Det er en pulje, hvor jeg skal videre uden problemer, for hverken Skotland eller Ukraine har tilnærmelsesvis den klasse, som jeg råder over i min trup.

Målet for EM-slutrunden er en plads i semifinalerne. Lad os se, hvordan det kommer til at gå.Titel: Sv: [5] Football's Coming Home
Oprettet af: MBJ 08 Apr 2019, 10:07
[img ]https://i.imgur.com/SPYXV8r.jpg[/img]


EM-truppen


Jeg er fuldstændig forskånet for skader, og jeg har derfor frit kunne vælge de 23 bedste spillere. Det er disse, som jeg har valgt at tage med til EM.

Målmænd: Jack Butland (Stoke), Jordan Pickford (Everton), Sam Johnstone (West Bromwich)

Forsvarsspillere: Harry Maguire (Leicester), Rob Holding (Ajax), Kyle Walker (Manchester City), Trent Alexander-Arnold (Liverpool), John Stones (Manchester City), Joe Gomez (Liverpool), Luke Shaw (Manchester United), Ben Chilwell (Leicester)

Midtbanespillere: Declan Rice (West Ham), Jordan Henderson (Liverpool), Lewis Cook (Bournemouth), Phil Foden (Manchester City), Jesse Lingard (Chelsea), Raheem Sterling (Manchester City), Jadon Sancho (Dortmund), Dele Alli (Tottenham), Eric Dier (Tottenham)

Angribere: Harry Kane (Tottenham), Marcus Rashford (Manchester United), Callum Wilson (Chelsea)Titel: Sv: [6] Football's Coming Home
Oprettet af: MBJ 09 Apr 2019, 08:43
[img ]https://i.imgur.com/SPYXV8r.jpg[/img]


Vejen til finalen


Jeg vidste, at jeg ikke ville nå langt uden et godt forsvar. Min taktik har vist sig at være yderst solid defensivt, mens det halter lidt mere med at få scoret en hel masse mål. Men det hedder sig jo også, at en god defensiv kan vinde trofæer.

I første omgang er jeg i hvert fald nået frem til finalen uden for alvor at have været presset endnu. Gruppespillet blev klaret relativt nemt, da et noget amputeret belgisk mandskab ikke var nogen stor trussel.

I 1/8-finalen blev Polen besejret relativt overbevisende, selvom jeg pause til et par spillere i håb om, at de ville være friske til kvartfinalen. Det var de, for Tyskland blev kørt midt over og sejren på 4-0 var ikke for lille. Det er en af de mest overbevisende sejre, jeg har set i min Football Manager-karriere.

Semifinalen mod Spanien frygtede jeg, for anført af Marco Asensio og Isco havde de fejet al modstand af banen hidtil. Mit forsvar stod dog i den grad distancen, og med scoringer fra Raheem Sterling og Harry Kane bookede jeg en plads i EM-finalen.
Her venter en kamp mod Norge, der har sendt en række store nationer ud. Uanset hvad må jeg dog betragtes som storfavorit.


Gruppespil: England – Belgien 2-0
Gruppespil: England – Ukraine 0-0
Gruppespil: England – Skotland 1-0
1/8-finale: England – Polen 2-1
Kvartfinale: England – Tyskland 4-0
Semifinale: England – Spanien 2-0


Titel: Sv: [7] Football's Coming Home
Oprettet af: MBJ 09 Apr 2019, 16:47
[img ]https://i.imgur.com/SPYXV8r.jpg[/img]


EM-finalen


Marcus Rashford var ude med karantæne, efter han i overtiden af semifinalekampen havde raget rødt kort til sig. Jeg var tosset, men i stedet gav det mig mulighed for at give Phil Foden en plads i startopstillingen. Den unge Manchester City-spiller har gentagne gange vist sit store talent frem for landsholdet, og nu fik han chancen på den helt store scene i en rolle som mezzala, mens Dele Alli blev rykket ud som venstre kant.

I mål var det igen Jordan Pickford, mens forsvaret blev udgjort af Trent Alexander-Arnold, Joe Gomez, John Stones og Luke Shaw. Som ankermand på den defensive midtbane var det yderst lovende Declan Rice, der var blevet foretrukket, og lige foran ham spillede Phil Foden og Eric Dier.

Som de tre mest offensive spillere var det Raheem Sterling til højre og Dele Alli til venstre, mens Harry Kane selvfølgelig indtog rollen som frontløber.

Det var dog ikke sådan lige at bryde den norske mur, der var anført af Kristoffer Ajer og Sander Berge på den defensive midtbane, ned. I stedet var det Norge, der slog kontra og en knivskarp Joshua King satte indersiden på et oplæg fra Mats Møller Dæhli efter en halv time.

Langsomt begyndte panikken at sprede sig hos mig. Jeg beordrede de to backs til at være endnu mere offensive, men først efter 67 minutter gav det pote, da Dele Alli fik udlignet fra kanten af feltet.

Jeg fastholdt et massivt pres, og ét minut inde i overtiden gav det frugt, da Raheem Sterling driblede forbi to mand i feltet og spillede bolden skråt bagud til indskiftede Jadon Sancho, som fra kort hold ikke kunne undgå at sparke bolden i mål.

Den unge Dortmund-spiller, der ellers er stagneret gevaldigt i sin udvikling, endte dermed med at blive matchvinder i EM-finalen. Der er nu tilføjet et nyt trofæ til trofæskabet, men det er stadig VM i 2022, der er det store fokus. 

Titel: Sv: [8] Football's Coming Home
Oprettet af: RedFan_98 10 Apr 2019, 08:25
Tillykke med guldet! Stærkt  ;D


Titel: Sv: [8] Football's Coming Home
Oprettet af: MBJ 10 Apr 2019, 11:04
Citat af: RedFan_98 10 Apr 2019, 08:25
Tillykke med guldet! Stærkt  ;D


Jo tak, finalen endte med at blive den sværeste kamp, selvom modstanderen på papiret var den nemmeste.  ;)


Titel: Sv: [8] Football's Coming Home
Oprettet af: MBJ 10 Apr 2019, 16:26
Trofæskabet er selvfølgelig blevet opdateret.  O0


Titel: Sv: [8] Football's Coming Home
Oprettet af: MBJ 11 Apr 2019, 13:42
[img ]https://i.imgur.com/SPYXV8r.jpg[/img]


Nations League


Denne gang var jeg havnet i gruppe med Frankrig og Sverige, og her endte jeg med at tage gruppesejren efter undervejs at have spillet Frankrig ud på røv og albuer, mens jeg i den sidste gruppekamp hev en sejr i land til allersidst.

Nu har jeg dog ikke tabt i 31 kampe, og i de seneste kampe har Axel Tuanzebe, Mason Mount og Reiss Nelson fået debut på landsholdet, hvor jeg nu har Phil Foden som fast starter på den centrale midtbane.

Jeg kan nu se frem til nye kampe i Nations League i 2021, mens VM-kvalifikationen også starter der. På nuværende tidspunkt er grupperne stadig ikke trukket.


England – Frankrig 1-1
Sverige – England 1-1
Frankrig – England 0-6
England – Sverige 1-0


Titel: Sv: [9] Football's Coming Home
Oprettet af: MBJ 12 Apr 2019, 13:09
[img ]https://i.imgur.com/SPYXV8r.jpg[/img]


Op og ned


Jeg blev parret med Tyskland i semifinalen af Nations League, og ganske ufortjent gik kampen ud i straffesparkskonkurrence, hvor jeg endte med at tabe. Jeg havde ellers spillet tysker ud på røv og albuer, men effektiviteten svigtede.

I bronzekampen var det en ganske lige kamp mod de portugisiske stjerner anført af Ruben Neves og Bernardo Silva, men takket være en scoring af Harry Kane kunne jeg hive en smal 1-0-sejr i land.

Derudover er VM-kvalifikationen startet, og her er det blevet til sejre mod Bulgarien og Grækenland, men i første omgang er fokus på Confederations Cup, hvor jeg skal møde Brasilian, Papua Ny Guinea og Kina i gruppespillet.

Mere herom senere.
Titel: Sv: [10] Football's Coming Home
Oprettet af: MBJ 14 Apr 2019, 13:45
[img ]https://i.imgur.com/SPYXV8r.jpg[/img]


Truppen til Confederations Cup


Jeg satser stærkt på at skulle vinde Confederations Cup denne sommer, og jeg har en næsten skadesfri trup til rådighed. Kun Jack Butland og Reiss Nelson har ikke være tilgængelige, men min trup er stærk alligevel.

Målmænd: Angus Gunn, Dean Henderson, Jordan Pickford

Forsvarsspillere: Trent Alexander-Arnold, Ben Chilwell, Kyle Walker, Luke Shaw, Axel Tuanzebe, John Stones, Joe Gomez

Midtbanespillere: Dele Alli, Lewis Cook, Jordan Henderson, Jesse lingard, Declan Rice, Jadon Sancho, Raheem Sterling, Harry Winks

Angribere: Harry Kane, Marcus Rashford, Callum Wilson

Titel: Sv: [11] Football's Coming Home
Oprettet af: MBJ 15 Apr 2019, 11:56
[img ]https://i.imgur.com/SPYXV8r.jpg[/img]


Brasilien er bare for gode


Confederations Cup er færdigspillet, og to gange stødte jeg ind i Brasilien, og to gange måtte jeg erkende, at den sydamerikanske stormagt viste langt større skarphed og vandt både den første gruppekamp og finalen med 2-0.

Jeg var ikke helt tilfreds med præstationerne, og både offensivt og defensivt var der plads til forbedringer, og jeg må nu gå i tænkeboks for at se, om der skal ændres noget taktisk.


Gruppespil: England – Brasilien 0-2
Gruppespil: England - Papua Ny Guinea 3-0
Gruppespil: England – Kina 4-1
Semifinale: England – Frankrig 2-0
Finale: England – Brasilien 0-2
Titel: Sv: [13] Football's Coming Home
Oprettet af: MBJ 15 Apr 2019, 19:27
[img ]https://i.imgur.com/SPYXV8r.jpg[/img]


VM-kvalifikationen


Jeg var havnet i ganske overkommelig gruppe med Norge, Grækenland, Bulgarien og Litauen, og her havde jeg absolut ingen problemer med at hive førstepladsen i land.

Samtlige kampe blev vundet, og dermed er jeg nu klar til mit helt store mål. VM i 2022 venter forude, og jeg glæder mig især over, at spillere som Phil Foden, Declan Rice og Oliver Skipp viser rigtig gode takter. Jeg har en udfordring på målmandsposten og venstre back, der helt klart er de to positioner, hvor jeg er dårligst besat, men ellers har jeg en sindssyg stærk trup.


England – Bulgarien 4-0
Grækenland – England 0-1
England – Litauen 6-0
Norge – England 0-4
Bulgarien – England 0-3
England – Grækenland 1-0
Litauen – England 0-2
England – Norge 2-0
Titel: Sv: [14] Football's Coming Home
Oprettet af: MBJ 16 Apr 2019, 18:22
[img ]https://i.imgur.com/SPYXV8r.jpg[/img]


Nations League og VM lige om hjørnet


VM i 2022 er lige om hjørnet, men da turneringen først sparkes i gang ultimo november, er der blevet spillet Nations League, og her var jeg havnet i gruppe med Bosnien og Kroatien.

Jeg testede nogle ting af frem mod VM-slutrunden, og blandt andet inkluderede jeg den første regen på landsholdet. En ung, driblestærk højre back ved navn Colin Arthur, der i en alder af 19 år er fast mand for Manchester City. Kommer han med i VM-truppen, skal I nok få et billede af ham.

Kampene gik ikke særlig godt, og selvom jeg dominerede massivt, havde jeg igen store problemer med at få scoret mål nok. Jeg er ved at være ret desperat for at få lavet mere end ét mål pr. kamp, men der er stadig lidt tid til VM.


England – Bosnien 2-1
Kroatian – England 2-1
Bosnien – England 0-0
England – Kroatien 1-0

Titel: Sv: [14] Football's Coming Home
Oprettet af: MBJ 18 Apr 2019, 16:25
[img ]https://i.imgur.com/SPYXV8r.jpg[/img]


VM-truppen


Der er desværre sket det helt forfærdelige, at min største stjerne og mest uerstattelige spiller, Harry Kane, har brækket benet og ikke kommer med til VM. I stedet er jeg nødt til at sætte min lid til, at Marcus Rashford og Callum Wilson kan score nogle mål.

Ingen af de to angribere har været flittige målscorere i min tid som landstræner, og selvom de spiller i henholdsvis Manchester United og Chelsea, er de ikke stamspillere, og jeg må sige, at jeg er ganske nervøs for slutrunden på nuværende tidspunkt.

Med i truppen er der én regen, og det er Colin Arthur, som dog sandsynligvis må stå i skyggen af Trent Alexander-Arnold. Det bliver nok en god defensiv, der skal bære mig langt i Qatar.

Målmænd: Jack Butland (Southampton), Jordan Pickford (Everton), Angus Gunn (Bournemouth)

Forsvarsspillere: Colin Arthur (Manchester City), Trent Alexander-Arnold (Liverpool), John Stones (Manchester City), Axel Tuanzebe (Juventus), Rob Holding (Leverkusen), Joe Gomez (Liverpool), Luke Shaw (Lazio), Ben Chilwell (Leicester)

Midtbanespillere:
Declan Rice (Manchester City), Eric Dier (Tottenham), Oliver Skipp (Tottenham), Lewis Cook (Bournemouth), Phil Foden (Manchester City), Jesse Lingard (Chelsea), Raheem Sterling (Manchester City), Reiss Nelson (Arsenal), Jadon Sancho (Real Madrid), Dele Alli (Tottenham)

Angribere: Marcus Rashford (Manchester United), Callum Wilson (Chelsea)


(https://i.ibb.co/ZN6cxRM/Udklip.png) (https://ibb.co/GFvCRf5)


Titel: Sv: [15] Football's Coming Home
Oprettet af: Fresse94 20 Apr 2019, 18:55
Colin Arthur er på roids med de fysiske egenskaber :D


Titel: Sv: [15] Football's Coming Home
Oprettet af: MBJ 20 Apr 2019, 20:47
Han er helt vild, og han er fast mand for Manchester City allerede. Dog har jeg også en helt fantastisk Trent Alexander-Arnold til rådighed.


Titel: Sv: [15] Football's Coming Home
Oprettet af: MBJ 22 Apr 2019, 17:10
Påsken er ved at være forbi, og de næste opdateringer venter lige om hjørnet, og I kan godt glæde jer til taktiksnak og VM.


Titel: Sv: [15] Football's Coming Home
Oprettet af: MBJ 23 Apr 2019, 17:07
[img ]https://i.imgur.com/SPYXV8r.jpg[/img]


Sådan kommer VM-trofæet i husSiden jeg overtog landstrænerjobbet for England efter EM i 2018, har jeg holdt fast i én taktik. En traditionel 4-5-1-opstilling, og den vil jeg nu i relativt korte træk forsøge at beskrive.

Målmanden er en sweeper keeper, der primært har fokus på at samle stikninger op bag min forsvarslinje, der står relativt højt. Det er dog i højere grad målmandens evner til at sætte spillet i gang med hurtige, korte afleveringer, jeg har fokus på.
På højre back opererer jeg med en back i rollen som support. Egentlig er det en ganske defensiv rolle, men selvom jeg har nogle fantastiske offensive spillere på positionen, vælger jeg at holde lidt igen, da der allerede skabes bredde på højre side via min kantspiller.

Midterforsvaret består af en centerforsvarer og en boldspillende forsvarer. Det er primært centerforsvareren, som er bomstærk i duellerne, der skal tage slagsmålene med en enlig angriber, mens den boldspillende stopper er ham, der skal igangsætte angreb. Mine foretrukne midtstoppere mestrer dog de fleste facetter af spillet, så det gør næppe den helt store forskel, hvilken rolle de bliver udstyret med.

I venstre side af forsvaret har jeg en wingback i support. Mine spillere på positionen er ikke defensive vidundere, og i stedet har jeg fokus på, at de skal supplere min indvendige angriber længere fremme på banen. De kommer med i offensiven og holder bredden uden at være altafgørende for mit spil.

Som ankermand på den defensive midtbane bruger jeg oftest Declan Rice i rollen som defensiv midtbanespiller. På den måde beskytter han min bagkæde, men han kan også være med i det opbyggende spil. Hvis jeg møder overkommelige modstandere, skifter jeg gerne til en dybdeliggende playmaker.

Den centrale midtbanespiller til højre er udstyret med rollen som mezzala. Han flakker derfor lidt rundt på banen og søger blandt andet både dybt og bredt. Jeg har haft relativt stor succes med at få ham til at komme på skudhold fra kanten af feltet.

Som makker på den centrale midtbane har jeg en felt-felt-spiller. Det er en meget dynamisk type, der har evner i begge ender af banen, men for mig bliver denne spiller ofte sat i scene til at afslutte mod mål. Det har resulteret i en del scoringer fra denne position, hvor jeg har brugt en del forskellige spillere.

På højre kant bruger jeg en kantspiller, som har fået relativt meget frihed til både at bevæge sig indad i banen og søge i de dybe rum. Primært er det dog ham, der skaber en masse bredde i spillet og slår nogle indlæg i feltet.

I den modsatte side har jeg en indvendig angriber, som er en rolle, der både er blevet udfyldt af deciderede kantspillere og offensive midtbanespillere. Spilleren på denne position kommer ofte i feltet, når der er indlæg, og han skaber konstant uro med sine løb omkring modstandernes forsvar.

Helt fremme har jeg benyttet mig af en dybdeliggende angriber. Selvom Harry Kane er skræddersyet til rollen, er det ikke sådan, at han bomber mål ind, som han gør i den virkelige verden, og nu må jeg så undvære ham til slutrunden. Jeg har ikke formået at få min angriber til at score bunkevis af mål, men den dybdeliggende angriber fungerer brillant sammen med mine øvrige spillere på den forreste del af banen.Titel: Sv: [16] Football's Coming Home
Oprettet af: MBJ 24 Apr 2019, 13:50
[img ]https://i.imgur.com/SPYXV8r.jpg[/img]


VM-modstanderneDer er for længst blevet trukket lod til VM-grupperne, og jeg har nu haft mulighed for at se lidt nærmere på min gruppe, der umiddelbart ser ganske overkommelig ud.

Den sværeste modstander er uden tvivl, som jeg allerede møder i den første kamp. Det danske landshold har stadig Åge Hareide ved roret, og stjernerne på holdet er Christian Eriksen og Andreas Christensen, mens spillere som Viktor Fischer, Kasper Dolberg og Thomas Delaney også spiller fremtrædende roller.

Næste modstander er Jamaica, der fortsat har en 38-årig Wes Morgan som fast mand, mens den absolut største stjerne på holdet uden tvivl er Leon Bailey, der er en fast del af Bayern Münchens startopstilling. Med to spillere på landsholdet fra Superligaen bør jeg dog aldrig komme i problemer mod Jamaica.

Sidste hold i gruppen er Ghana, og jeg tør ikke undervurdere det afrikanske land, der har nogle dygtige spillere i form af Thomas Partey, Jordan Ayew og Alfred Duncan. I sidste ende bør det dog også være et hold, jeg skal klare uden problemer.

De to venskabskampe op til slutrunden er vundet uden problemer, og jeg er nu helt klar til VM-slutrunden.
Titel: Sv: [17] Football's Coming Home
Oprettet af: MBJ 25 Apr 2019, 08:51
[img ]https://i.imgur.com/SPYXV8r.jpg[/img]


England - DanmarkGruppens første kamp var på papiret den sværeste, og derfor gik jeg ind til kampen med alle stjernerne på banen. Jeg viste mig lynhurtigt som det klart stærkeste hold, og chancerne faldt på stribe.

Kasper Schmeichel stod dog godt i det danske mål, og jeg formåede først at passere Leicester-målmanden efter 66 minutter, hvor Jadon Sancho sparkede bolden ind i det fjerneste hjørne fra kanten af feltet efter oplæg af Phil Foden.

Med ni minutter tilbage blev kampen afgjort, da en velspillende Raheem Sterling serverede bolden for fødderne af Oliver Skipp, der også trykkede af fra distancen og havde held med at sende bolden i netmaskerne.

Jeg havde dermed fået en perfekt start på VM-slutrunden.

Startopstillingen: Pickford; Alexander-Arnold, Stones, Gomez, Chilwell; Rice, Foden, Skipp, Sterling, Sancho; Rashford
Titel: Sv: [18] Football's Coming Home
Oprettet af: MBJ 26 Apr 2019, 13:43
[img ]https://i.imgur.com/SPYXV8r.jpg[/img]


England - JamaicaFavoritværdigheden kunne jeg ikke løbe fra, og jeg følte mig så overbevist om en sejr, at jeg sendte hele b-holdet på banen.

Igen var der absolut ingen tvivl om, at jeg var det absolut stærkeste mandskab på grønsværen, men endnu engang lod målene vente på sig. Først i sidste minut af første halvleg fik jeg tilkendt et straffespark, som Dele Alli sikkert omsatte.

Efter pausen fortsatte dominansen, og jeg kom foran 2-0 efter 69 minutter, hvor Luke Shaw fandt Dele Alli på kanten af det lille felt med et præcist indlæg, og her svigtede Tottenham-profilen ikke.

Føringen blev udbygget 10 minutter senere, hvor Axel Tuanzebe var først over en løs bold i feltet efter et hjørnespark, og den store forsvarsspiller hamrede bolden i netmaskerne.

Et minut inde i overtiden fik Dele Alli fuldbyrdet sit hattrick, da han sparkede et langskud ind bag Randers-målmanden Reice Charles-Cook.

Startopstillingen: Gunn; Arthur, Tuanzebe, Holding, Shaw; Dier, Alli, Cook, Lingard, Nelson; WilsonTitel: Sv: [20] Football's Coming Home
Oprettet af: MBJ 28 Apr 2019, 11:31
[img ]https://i.imgur.com/SPYXV8r.jpg[/img]


England - GhanaJeg vidste, at ét point ville sikre mig førstepladsen i gruppen, og jeg var allerede sikret videre avancement, så jeg tog derfor en chance og stillede atter med hele b-kæden. Denne gang gik det dog knapt så godt.

Allerede efter et kvarter havde André Ayew scoret to gange, hvor mit forsvar havde set tvivlsomt ud.

Ghana bed rigtig godt fra sig, og jeg havde svært ved at bryde gennem deres solide defensiv, og derfor begyndte jeg så småt at frygte for et nederlag.

Jeg forsøgte at ændre kampen ved at sende Phil Foden, Jadon Sancho og Marcus Rashford på banen tidligt i anden halvleg, men trods et solidt pres formåede jeg ikke at vende kampen på hovedet, selvom Jadon Sancho fik reduceret et kvarter før tid.

Med nederlaget måtte jeg nøjes med andenpladsen i gruppen, og der venter sandsynligvis en sværere modstander nu.

Startopstillingen: Gunn; Arthur, Tuanzebe, Holding, Shaw; Dier, Alli, Cook, Lingard, Nelson; WilsonTitel: Sv: [21] Football's Coming Home
Oprettet af: MBJ 29 Apr 2019, 08:02
[img ]https://i.imgur.com/SPYXV8r.jpg[/img]


England - FrankrigDet franske landshold er utrolig stærkt, og jeg var sur på mig selv over, at jeg ikke havde snuppet førstepladsen, men jeg var dog fortrøstningsfuld, for mine spillere var helt friske efter at have fået pause i to kampe.

Fra første fløjt var der ingen tvivl om, at jeg var ovenpå fysisk, og det ene angreb efter det andet hvirvlede ned mod Alphonse Areolas mål. Allerede efter seks minutter kom jeg også foran, da Dele Alli omsatte et straffespark, som Marcus Rashford havde fremtvunget.

På trods af spillere som Paul Pogba og Kylian Mbappé havde det franske landshold ikke meget at byde ind, og i stedet kom jeg foran 2-0 efter en times spil, hvor Oliver Skipp havde taget et løb med i feltet, hvor han sparkede en løs bold i netmaskerne.

Jeg fortsatte med at dominere massivt, og kort før tid fik jeg annulleret en scoring af Raheem Sterling på grund af offside. Alligevel er jeg dog klar til kvartfinalerne til VM.

Startopstillingen: Pickford; Alexander-Arnold, Gomez, Stones, Chilwell; Rice, Foden, Skipp, Sterling, Sancho; Rashford
Titel: Sv: [21] Football's Coming Home
Oprettet af: MBJ 29 Apr 2019, 17:02
[img ]https://i.imgur.com/SPYXV8r.jpg[/img]


England - PortugalI kvartfinalen ventede et stærkt portugisisk mandskab med stjerner som Joao Félix, Bernardo Silva og Gedson Fernandes, men igen viste jeg mig at være det stærkeste hold.

Føringen kunne jeg også tage efter 27 minutter, hvor jeg endnu engang fik tilkæmpet mig et straffespark, og Dele Alli var viste sig endnu engang at være iskold fra pletten.

Portugal bed sporadisk fra sig, og jeg begyndte langsomt at spille en anelse mere henholdende og skifte lidt defensivt ud. Derfor fik både Phil Foden og Raheem Sterling et hvil midt i anden halvleg.

I sidste ende kørte jeg sejren stille og roligt hjem, for min defensiv var som så ofte før helt fantastisk. Nu venter semifinalen.

Startopstillingen: Pickford; Alexander-Arnold, Gomez, Stones, Shaw; Rice, Foden, Skipp, Sterling, Alli; RashfordTitel: Sv: [23] Football's Coming Home
Oprettet af: MBJ 30 Apr 2019, 09:53
[img ]https://i.imgur.com/SPYXV8r.jpg[/img]


England - BrasilienJeg var ikke favorit til opgøret mod Brasilien, der flere gange har besejret mig i løbet af mine fire år som landstræner, og jeg fik da også en skrækkelig start på opgøret.

Allerede efter 10 minutter kunne Philippe Coutinho sparke et frispark direkte ind bag Jordan Pickford, som ikke så alt for godt ud i situationen. Otte minutter før tid fik jeg endnu en spand koldt vand i hovedet, da jeg ikke fik clearet et hjørnespark ordentligt, og i stedet kunne Everton sparke bolden i netmaskerne.

Straks gik jeg over til mere offensive backs, og jeg ændrede også til en mere offensiv mentalitet, og det gav bonus lige med det samme. Efter 45 minutter sparkede Dele Alli bolden i mål fra kanten af feltet, og fire minutter inde i overtiden af første halvleg fik Phil Foden også scoret, da han scorede efter et fladt indlæg fra Jadon Sancho.

Gennem hele anden halvleg pressede jeg gevaldigt for at få scoret endnu engang, og jeg kom tæt på, men det lykkedes mig ikke. Kampen gik ud i forlænget spilletid, og jeg begyndte at tænke på en eventuel straffesparkskonkurrence.

Fra bænken havde jeg dog ikke nogle spillere, jeg hellere ville have til at sparke end dem, der allerede var på banen.

Jeg besluttede mig for, at Dele Alli, Jadon Sancho, Trent Alexander-Arnold, Marcus Rashford og John Stones skulle være de første fem sparkere, men John Stones nåede aldrig at sparke, for både Fabinho og Danilo misbrugte deres forsøg.

Finalen venter nu forude, og jeg er kun et skridt fra at bringe fodbolden hjem til England.

Startopstillingen: Pickford; Alexander-Arnold, Stones, Gomez, Shaw; Rice, Foden, Alli, Sterling, Sancho; RashfordTitel: Sv: [23] Football's Coming Home
Oprettet af: MBJ 30 Apr 2019, 15:14
[img ]https://i.imgur.com/SPYXV8r.jpg[/img]


VM-finale mod SverigeHvordan det svenske landshold kvalificerede sig til VM-finalen, ved jeg ikke, men der var i hvert fald ikke tvivl om, at jeg var stor favorit til at vinde kampen.

Anført af Victor Lindelöf, Emil Forsberg og Alexander Isak startede det svenske landshold glimrende, men efter et kvarter overtog jeg kontrollen over kampen, og efter 27 minutter kom jeg foran ved finalens helt store profil Marcus Rashford, der fra kanten af feltet sparkede bolden i mål.

10 minutter senere blev føringen udbygget, da en løs bold efter et hjørnespark havnede for fødderne af John Stones, der hamrede bolden i mål. Jeg var i total kontrol, og efter en times spil fik jeg tilkendt et straffespark, som Marcus Rashford sikkert udnyttede.

Herefter kunne jeg stille og roligt køre sejren i land, og dermed kunne England endelig hjemtage VM-trofæet igen.

Football’s Coming Home.

Startopstillingen: Pickford; Arthur, Stones, Rice, Chilwell; Dier, Foden, Skipp, Nelson, Sterling; Rashford
Titel: Sv: [24] Football's Coming Home
Oprettet af: MBJ 01 Maj 2019, 11:34
Målsætning nået

Da jeg startede spillet, havde jeg et mål om at vinde VM. Det lykkedes jeg med, og derudover vandt jeg også EM i 2020.

Alt i alt har det været et forrygende spil, hvor jeg har fået udviklet nogle af de mange engelske talenter, der har vist sig at være i stand til at slå til, når der har været store slutrunder.

Dette har samtidig været mit bidrag til blogkonkurrencen, og jeg håber, at I kunne lide, hvad jeg har lavet.                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010