FmFreaks

Football Manager 2019 => Blogs => Emne startet af: Gilly 17 Dec 2018, 15:46Titel: Queens Park Ruins - Resurrection
Oprettet af: Gilly 17 Dec 2018, 15:46
[img ]http://oi66.tinypic.com/5czyp.jpg[/img]
Ungdomstræner skal redde Queens Park Rangers
19/06-2018
Ian Holloway forlod trænergerningen i QPR efter den netop overstået sæson, men meget tyder på at ledelsen i London-klubben allerede har en ny mand klar; den tidligere U23-træner, walisiske Dylan Price.
Trods overlevelse i The Championship to år i streg samt en større reducering i lønbudgettet har Queens Park Rangers og Ian Holloway alligevel valgt at lade deres veje skille efter 18 måneders samarbejde. Det afbrudte samarbejde sker dog i god fordragelighed, udtaler den administrerende direktør i QPR, Lee Hoos.

"Vi er enormt taknemmelige for den fantastiske indsats Ian har ydet. Han kom til klubben i en svær periode, hvor vi forsøgte at reducere lønbudgettet, frembringe unge talenter og stadig være konkurrencedygtige på banen. Det er bestemt ikke en nem opgave, og kun gennem hans kærlighed for klubben og hårdt arbejde, lykkedes det at opnå disse mål. Ian Holloway vandt 26 ud af hans 80 kampe som manager for QPR, som sluttede komfortable 15 point fra nedryknignsstregen i den forgangne sæson.
[float=left]
[img width=100 height=135]http://oi64.tinypic.com/209nkp5.jpg[/img]
Profil:
Navn: Dylan Price
Alder: 42 År
Fødeby: Newport (Wales)
Erfaring: QPR (U23) 2012-18
[/float]

Meget tyder dog på, at klubben allerede har fundet en afløser, og at denne bliver den tidligere U23-træner, Dylan Price. Den 42-årige waliser har igennem en årrække været en del af QPR's ungdomsafdeling, efter at han lagde støvlerne på hylden i en alder af 33. Dylan Price, som primært gjorde sig i det centrale forsvar, har dog ikke det store CV, men har spillet flere hundrede kampe i de lavere engelske rækker - størst var hans korte ophold i Braintree Town i den 7. bedste engelske række i 2002/2003. Sidens han karrierestop har waliseren dog arbejdet hårdt med trænergerningen, og har nydt stor respekt i QPR for hans arbejde, som altså belønnes med et job som cheftræner.

Dylan Price havde ingen kommentarer til pressen, men waliseren kan se frem til at skulle forbedre Ian Holloways placering i bunden af tabellen, samtidig med at økonomien fortsat presser den tidligere Premiere League klub. Selvom klubbens oprindelige lån blev betalt af, da klubben sidst skiftede hænder i 2011, er klubben fortsat i svære økonomiske problemer her 7 år efter og det menes at klubben skylder op imod €60 millioner til deres malaysiske ejer. Dylan Price forventes at få en et-årig kontrakt med option på forlængelse, hvis han kan sikre klubben en plads midt i tabellen og dermed for alvor spiller sig væk fra nedrykningspladserne. Vedvarende rygter siger dog, at Dylan Price også er blevet bedt om at sænke lønbudgettet yderligere, og at klubben ønsker at spare op imod €1.5 millioner på spillerlønninger i denne sæson i forhold til den forgangne.

Trods de ønskede besparelser har klubben alligevel lavet tre lejeaftaler i sæsonens indledning, hvor israelske Tomer Hemed, bermudanske Nakhi Wells og amerikanske Geoff Cameron alle er lejet for den kommende sæson.


Titel: Sv: Queens Park Ruins - Resurrection
Oprettet af: Gilly 18 Dec 2018, 16:20
[img ]http://oi66.tinypic.com/5czyp.jpg[/img]
Skadesproblemer for QPR kort før sæsonstart
27/07-2018
Den israelske lejesvend Tomer Hemed, som har scoret fire gange i seks træningskampe, måtte forlade dagens træning med en beskadiget akillessene og ventes ude indtil det nye år.
Dylan Price og QPR led et hårdt slag ved dagens træning, da den Brighton-ejet Tomer Hemed måtte forlade træningen med en beskadiget akillessene. De første meldinger lyder på op imod 5 måneders pause til den 31-årige boksspiller, som har været en væsentlig del af Dylan Prices planer i opstarten. Således har Hemed spillede samtlige seks træningskampe fra start, hvad end Price har afprøvet en 5-3-2 og i de seneste kampe en 4-4-1-1. [float=right][img width=200 height=222]http://oi63.tinypic.com/28cix4m.jpg[/img][/float]

"Det er utrolig bittert, både for Tomer selv, men også for os. Han har spillet rigtig godt i træningskampene og har været en stor trussel i boksen præcis som vi har ønsket. Det er et stort slag i ansigtet, specielt så kort før sæsonen starter", udtaler Dylan Price til BBC Sport.

Dylan Price og QPR skal nu til at overveje, hvorvidt den løntunge israeler skal forblive i QPR sæsonen ud, eller om lejemålet skal opsiges. En anden angriber, Idrissa Sylla, rygtes til belgisk fodbold på en lejeaftale og dermed kunne de to afgange åbne op for en mulig erstatning for London klubben, som kun har sidste års angriber, Matt Smith og Nahki Wells tilbage i angrebet - Og sidstnævntes beskedne højde på 171 Cm giver ikke den samme tyngde i feltet som Hemed har bragt. Klubben skal dog beslutte sig hurtigt, da transfervinduet lukker den 9. august.

"Vi snakker lige nu med Tomer og Brighton om at finde den rigtige løsning, lød det fra sportsdirektør Les Ferdinand, som ikke vil løfte sløret for, hvem der eventuelt kunne erstatte Hemed. Også målmand Joe Lumley slog sig til dagens træning og måtte forlade træningen før tid. Price understreger dog, at der ikke er grund til bekymring, og at Lumley starter inde i næste uges sæsonåbning imod Preston.


Titel: Sv: Queens Park Ruins - Resurrection
Oprettet af: Svartov 18 Dec 2018, 19:47
Spændende. Jeg læser med.


Titel: Sv: Queens Park Ruins - Resurrection
Oprettet af: Gilly 19 Dec 2018, 15:17
Citat af: Svartov 18 Dec 2018, 19:47
Spændende. Jeg læser med.

Det lyder godt O0


Titel: Sv: Queens Park Ruins - Resurrection
Oprettet af: Gilly 19 Dec 2018, 15:21
[img ]http://oi66.tinypic.com/5czyp.jpg[/img]
QPR smed to-måls føring i sæsonåbning
05/08-2018
QPR førte 2:0 på udebane mod Preston i sæsonåbningen, men måtte alligevel tage hjem til London med bare ét point.
For første gang siden Dylan Prices ankomst var Tomer Hemed ikke i startopstillingen, da israeleren var sendt tilbage til Brighton og lejeaftalen ophævet. Hans erstatning, norske Alexander Sørloth som er lejet i Crystal Palace, var dog ikke blevet spilbar i tide, og derfor måtte sidste års topscorer Matt Smith træde til fra start som spidsangriber i Prices 4-4-1-1 system.
[float=right][img width=200 height=238]http://oi67.tinypic.com/sl4mxj.jpg[/img][/float]
Kampen startede relativt langsomt og bar tydeligt præg af den lange sommerpause. Preston var mest toneangivende, men var ikke i nærheden af at true Joe Lumley i QPR-målet, som var blevet sin skade kvit og startede inde. Til gengæld fik QPR arbejdet sig langsomt ind i kampen og efter 21 minutter var der succes. Efter småspil midt på egen banehalvdel fik de lyserøde arbejdet bolden stille og roligt fremad, inden Massimo Luongo flot vendte bolden på tværs til højrekanten Pawel Wszolek. Polakken udfordrede Ben Davies, inden han fra baglinjen slog et knaldhård fladt indlæg mod forreste stolpe, hvor lange Matt Smith kom først, og selvom det ikke var med hoved, kunne han let guide bolden i mål.

QPR fortsatte med at arbejde sig ind i kampen og var det klart bedste hold i første halvleg, selvom det ikke bød på flere scoringer i første halvleg. Til gengæld åbnede udeholdet anden halvleg med et brag, da Luke Freeman fra kanten af feltet sparkede bolden op i det korte hjørne efter et kluntet frispark på Matt Smith.

Hvad der lignede en sikker sejr til QPR blev dog vendt på hoved. Indskiftet Ryan Ledson brugte sin første boldberøring til at gøre Freeman kunsten efter omend det var længere ude og fra en skarpere vinkel. Selvom QPR stadig var boldbesiddende, så lå det i luften at Preston ikke var færdige. Og ganske rigtigt; Med 10 minutter igen blev Geoff Cameron's afslutning blokeret og satte istedet en kontra i gang til hjemmeholdet. Alan Browne fandt Luciano Narsingh på højrekanten som løb en halv banelængde, inden han millimeter præcist lagde bolden på tværs til en helt fri Brandon Barker, som helflugtede bolden op i det korte hjørne fra kanten af feltet uden chance for Lumley, som knapt nåede at reagere.

Selvom man skulle tro at QPR ville miste modet, så havde både Matt Smith, Joel Lynch og Bright Osayi-Samuel muligheden for at afgøre det de sidste 10 minutter, men Preston vil alligevel føle sig snydt, da Ben Pearson i overtiden sendte bolden på træværket med et flot langskud.

- "Selvfølgelig er det ikke tilfredsstillende at smide en 2:0 føring, og vi skal hjem og kigge på hvordan vi kan forbedre vores spil, så vi ikke kommer i samme situation igen. Vi har brug for alle de point vi kan samle sammen, og det havde været en perfekt start på sæsonen med en sejr. Jeg bider dog mærke i en stærk indsats og trods et par chancer den anden vej, så var vi det bedste hold i dag, og jeg tror på at vi fremadrettet kan hente mange gode resultater, hvis vi spiller som idag", udtale Dylan Price efter kampen.

Næste opgave venter næste lørdag, hvor Sheffield United gæster Loftus Road. Sheffield spillede ligeledes 2:2 i deres første opgør mod Swansea, men de er uden en karantæneramt Mark Duffy. QPR har til gengæld Alexander Sørloth klar, såfremt Matt Smith ikke skulle få genvalg efter dagens scoring.


Titel: Sv: Queens Park Ruins - Resurrection
Oprettet af: Gilly 20 Dec 2018, 14:15
[img ]http://oi66.tinypic.com/5czyp.jpg[/img]
QPR's reserver tabte i første runde i Liga Cuppen
14/08-2018
Syv ændringer fra weekendens 1:0 sejr over Sheffield United var for meget, og QPR tabte overraskende med 1:2 i Liga Cuppens første runde mod League One-holdet Portsmouth.
Flere spillere fik deres første kamp fra start i denne sæson, heriblandt Alexander Sørloth, Sully Kaikai og Paul Smyth, men det skulle vise sig at blive dyrt, at lade de faste startere sidde over efter weekendens succes. På trods af hjemmebane fordel og en 1:0 føring, så kunne reserverne ikke holde momentum og Portsmouth løb noget overraskende med sejren og den videre deltagelse i Liga Cuppen.
[float=right][img width=200 height=250]http://oi63.tinypic.com/a2yox.jpg[/img][/float]
Det startede ellers planmæssigt for hjemmeholdet og efter bare tre minutter prikkede Alexander Sørloth QPR foran efter en fræk indkastkombination - Præcis den samme som Matt Smith scorede weekendens enlige mål med. Der blev stillet op til et langt indkast, men istedet trak Paul Smyth kort, og gik hurtigt til baglinjen, inden han lagde den fladt ind mod forreste stolpe, hvor Sørloth kom først og sendte kuglen i nettet.

Første halvleg sad QPR mest på dog uden at komme frem til de store chancer. Jake Bidwell havde flere gode dødbolde i spil, men den sidste skarphed manglede for hjemmeholdet. Til gengæld var Portsmouth kyniske når de fik chancer og få sekunder inden pausen bar det frugt. Et langt udspark fra målmand Luke McGee fandt angriber Ollie Hawkins, som ikke bare kom højest i hovedstødsduellen, men også kunne tage bolden med videre mod Lumley i QPR-målet. Hawkins valgte dog at trykke til kuglen fra kanten af feltet, og via stolpen bragte han balance i regnskabet.

Pausen havde Portsmouth bedst af og bare syv minutter inde i anden halvleg var Hawkins igen på spil, da han fra tæt hold bragte udeholdet foran. Jamal Lowe snød sin direkte oppasser og sendte et hårdt indlæg ind fra baglinjen, hvor Hawkins kom først og headede bolden i mål. QPR var så godt som lammet efter scoringen og fandt aldrig tilbage i kampen, hvor det kun blev til halve ufarlige chancer. Paul Smyth havde dog muligheden tre minutter inde i overtiden for at sende kampen i straffespark efter en flot tværaflevering af indskiftet Luongo, men meget symptomatisk for QPR's indsats gik skudafviklingen for langsomt, og chancen ebbede ud.

Dylan Price lagde ikke skjul på sin skuffelse efter kampen, hvor han dog også roste Portsmouth og især Ollie Hawkins som værende kampafgørende. Samtidig var det også en vigtig lærestreg aldrig at undervurdere modstanderen og QPR-trænerne lovede at det aldrig ville gentage sig, i hans tid i klubben.

Dylan Price kunne dog se flere Championship klubber lide samme skæbne, da også Millwall, Norwich, Sheffield Wednesday, Bolton, Hull, Middlesbrough og Wigan alle røg ud af første runde. QPR skal forsøge at rejse sig i lørdagens svære udeopgør mod West Brom, hvor flere af de sædvanlige starter højst sandsynligt er tilbage i startopstillingen.


Titel: Sv: Queens Park Ruins - Resurrection
Oprettet af: Gilly 21 Dec 2018, 09:49
[img ]http://oi66.tinypic.com/5czyp.jpg[/img]
Alexander Sørloth sparkede QPR til tops
22/09-2018
Alexander Sørloth blev kampens enlige målscorer, da han syv minutter før tid udnyttede et kæmpe koks i Norwich forsvaret og sendte QPR til tops i The Championship efter 9 spillerunder
Dødboldspecialisterne QPR, der kan tilskrive 11 af de 17 sæsonmål til dødbolde, var igen på spil, da de hjemme tog imod rækkens nummer 23 Norwich. Og selvom det længe lignede sæsonens måske hidtil dårligste kamp, så afgjorde norske Alexander Sørloth kampen med sit 5. ligamål.

Det både startede og var kedeligt og langsomt på Loftus Road, hvor 18.181 var mødt op til lørdagens sene opgør. Det virkede dog hverken til at hjemmeholdet QPR eller gæsterne fra Norwich var mødt frem, for kampen foregik i utroligt langsomt tempo og uden at nogen af holdene bare truede modstanderens mål. QPR blev noteret for 2 skud på mål i hele opgøret, mens Norwich flottede sig med hele 3.

Det var også helt ud af det blå, at QPR i det 83. spilleminut bragte sig foran ved Alexander Sørloth. Et langt indkast midt på Norwich banehalvdel så ufarligt ud, men Christoph Zimmermann og Obel Hernandez kunne ikke blive enige om, hvem der skulle sætte hoved på, og istedet hoppede bolden forbi dem til en helt fri Sørloth. Det tog ikke nordmanden lang tid at se chancens størrelse og han sparkede resolut QPR foran fra tæt hold.

Selvom Norwich prøvede de sidste minutter af kampen, så kunne hverken de finde plads i QPR-forsvaret, men ligeledes kunne QPR ikke udnytte rummene i et offensivt satsende Norwich-forsvar. Derfor endte kampen 1:0 til hjemmeholdet, som med sejren stryger til tops i The Championship; Ét point foran velspillende Aston Villa og Preston.

"Det kendetegner vel ofte et tophold, at de vinder når de spiller dårligt. Vi kan ikke tage meget med fra kampen i dag andet end de 3 point, men det er trods alt også det vigtigste. Vi vil forsøge at bevare momentum og fortsætte den gode stime ind i oktober" udtalte manager Dylan Price efter kampen.

QPR har rejse sig flot ovenpå 5:1 nederlaget til Birmingham for 3 uger siden. Siden da er det blevet til sejre over Bolton og Millwall på 3:1 inden sejren i dag.
Ligastilling efter 9 Runder (http://prntscr.com/lvny9p) |Kampprogram (http://prntscr.com/lvnyk7) | Sommertransfers (http://prntscr.com/lvnyp7)


Titel: Sv: Queens Park Ruins - Resurrection
Oprettet af: Gilly 23 Dec 2018, 13:53
[img ]http://oi66.tinypic.com/5czyp.jpg[/img]
Pawel Wszolek strålede, da QPR vandt topkamp
27/10-2018
Både QPR og Aston Villa var ubesejret i oktober måned, men QPR kom bedst ud af topopgøret, som sender The R's til tops i The Championship.
Der var lagt an til topopgør, da Aston Villa gæstede Loftus Road lørdag eftermiddag. Begge hold var ubesejret i oktober begge med en målscore på 9:1. Ligeledes lå de side om side i toppen af The Championship med 31 point - 5 mere end West Brom og Preston som de nærmeste forfølgere. Med 18.181 solgte biletter var Loftus Road fyldt - for femte hjemmebanekamp i træk.

Aston Villa var dominerende, som de så mange gange har været i år, men QPR bed godt fra sig, selvom de havde et mere defensivt udgangspunkt end normalt. Men London-klubben gav efter 18 minutters spil prøver på, at de ikke blot var et dødboldshold, men også kunne løbe kontra.

Polske Pawel Wszolek blokerede Bolasie's forsøg efter et hjørnespark og Alexander Sørloth fik fat i den løse bold midt på egen banehalvdel. Herfra satte han Jordan Cousins i scene på midten, som løb godt 1/3 banelængde, inden han noget upræcist fandt Wszolek i et overlap. Det lignede at chancen løb ud i sandet, men polakken fangede bolden inden den løb ud til indkast, og sendte den næsten i samme bevægelse ind i feltet. Her kom en fremadstormende Alexander Sørloth højere end Manchester United-lejesvenden Axel Tuanzebe og headede sit 9. ligamål i nettet.

[float=left]Kampoverblik:
15´ A. El Ghazi
18´ A. Sørloth (1:0)
31´ J. McGinn
42´ N. Taylor
45'  A. El Ghazi (1:1)
45+2' B. Osayi-Samuel
90' M. Smith (2:1)
[/float]
Aston Villa lod sig dog ikke sådan kue, og de fortsatte med at have bolden og trykke på mod QPR. Kort før pausen gav det også pote, da Osman Kakay begik et kluntet straffespark på Tammy Abraham efter et indlæg fra Bolasie. Anwar El Ghazi blev sat til at sparke, og selvom Matt Ingram gættede rigtigt, så sad sparket så yderligt, at han ikke kunne prikke til den.

Anden halvleg bar tydeligt præg af kampens vigtighed og at begge hold ikke var villige til at satse hele butikken i åbent spil. QPR investerede som sædvanligt tungt på dødboldene og efter 53 minutter kom Jordan Cousins også til en fin afslutning efter et indkast i venstre side. Anwar El Ghazi havde halvlegens største chance da han 2 minutter før tid blev sat op i højre side, men hans afslutning sad lige på Matt Ingram, som kun har lukket 3 mål ind i de seks kampe han har fået denne sæson.

Det lignede en deler, men hjemmeholdet ville det anderledes. Conor Hourihane gav et unødvendigt indkast på egen banehalvdel og QPR sendte igen de tunge skyts frem med bare 1 minut igen. Og som så mange gange før fandt QPR succes med indkastkombinationen, hvor Wszolek kom til baglinjen og fandt en fri Matt Smith foran mål, som sendte kuglen ind bag Ørjan Nyland som var chanceløs.

Aston Villa prøvede at svare igen i overtiden, men QPR var nådesløse i deres forsvar og forsvarede føringen med livet som indsats. Derfor var det måske ikke helt fortjent set på chancer og spil, men ikke desto mindre en realitet, at QPR vandt topopgøret med 2:1 og stryger til tops i The Championship efter 15 spillerunder.
Kampprogram (http://prntscr.com/lw2hnl) | Stilling efter 15 runder (http://prntscr.com/lw2hxk) | Statistik (http://prntscr.com/lw2iia)


Titel: Sv: Queens Park Ruins - Resurrection
Oprettet af: Gilly 26 Dec 2018, 11:30
[img ]http://oi66.tinypic.com/5czyp.jpg[/img]
QPR klar til 4. runde i FA Cuppen
05/01-2018
QPR overlod ingenting til tilfældighederne, da de trynede Rotherham i egen hule. Blot ét skud blev gæsterne noterede for, ligesom de også kun havde bolden i 33 % af tiden. Luke Freeman blev match vinder.
QPR var storfavoritter efter at de slog Rotherham for blot en måned siden med hele 4:0 på udebane. London klubben havde efter en lidt svingende november og december fundet melodien igen og var placeret á point med Aston Villa i toppen af The Championship med 52 point for 26 kampe - Dog med West Brom lige i hælene med 51 point. Rotherham havde til gengæld også overpræsteret, da nedrykningsfavoritterne var placeret 17 - 10 point fra nedrykningsstregen.

QPR sad dog tungt på opgøret i 3. runde af FA Cuppen og selvom der for første gang i 10 hjemmekampe ikke var fyldt på Loftus Road, så var stemningen god, selvom hjemmeholdet ikke kom frem til de oplagte chancer. Rotherhams enlige skud i hele kampen faldt efter små 37 minutter, hvor Joe Newell sparkede bolden snært forbi QPR-målet, men ellers foregik alt spillet på Rotherhams banehalvdel.

[float=left][img width=200 height=189]http://oi68.tinypic.com/mly78.jpg[/img][/float]Alexander Sørloth havde gode forsøg med hoved efter både 9 og 10 minutter, ligesom Jordan Cousins også forsøgte sig fra distancen efter en halv times spil. Det var dog - som sædvanligt fristes man til at sige - efter en dødbold at QPR afgjorde kampen. Wszolek fik bolden efter et indkast, og fandt Luke Freeman ved bagerste stolpe, som blot satte indersiden på og styrede bolden i mål. Selvom Rotherham var tvunget frem på banen, så kom udeholdet ikke i nærheden af QPR-målet og QPR kunne sikkert cruise kampen hjem og videre deltagelse i FA Cuppen.

I 4. runde venter Bristol City, som overraskende slog Bournemouth ud med 1:0. Bristol er placeret som nummer 9 i The Championship, men QPR har overhånden da de tilbage i 4. runde slog Bristol City med 3:0. Kampen spilles den 26. januar på Loftus Road.
Med det nye år er januars transfervindue også startet, og QPR har ikke ligget på den lade side, selvom vi kun er fem dage inde i 2019. I december blev midtbaneslideren Jordan Cousins kontrakt forlænget, ligesom Dylan Price satte sin underskrift på en 3-årig aftale med QPR, så han står i spidsen af klubben frem til sommeren 2021. Januar har dog budt på afgange, idet Angel Rangels kontrakt udløb, mens Nahki Wells lejeaftale blev opsagt.

"Det var bedst for alle parter", udtalte Lee Hoos om opsigelsen, som ifølge kilder tæt på klubben skulle spare QPR op imod €900.000 i foråret. De samme kilder fortæller, at det skulle have lykkes Dylan Price at skære over €3 millioner af det samlede årlige lønbudget, og at bestyrelsen i den økonomiske trængte klub, har givet grønt lys til at kigge efter et par forstærkninger i januar. Trods det skulle klubben dog stadig have tabt mere end €6.5 millioner i anden halvdel af 2018. Wells nåede kun 6 indskiftninger uden mål, mens Angel Rangel havde seks kampe fra start i løbet af efteråret.

Vedvarende rygter indikerer, at QPR sagtens kunne opleve flere afgange i løbet af januar måned. Grant Hall har angiveligt sagt nej til en forlængelse og med kontraktudløb til sommer kunne QPR være interesseret i at sælge. De har dog afvist et bud fra Derby på €800.000, men interessen skulle være intakt. Også de to profiler Luke Freeman og Pawel Wszolek har vakt interesse i Premier League, men begge spillere har kontrakt til 2020. Et salg kan dog komme på tale, hvis økonomien er rigtig lyder meldingerne fra ledelsen.

Også venstrekanten Bright Osayi-Samuel har imponeret stort gennem efteråret og har gentagende gange været rygtet til Premier League. Mest flittig har Leicester-manager, Claude Puel, været og han er flere gange blevet set på Loftus Road. En overbelastet læg har dog holdt nigerianeren ude siden sejren over Ipswich den 26. december og kan betyde at QPR beholder deres hurtigere kreatør sæsonen ud.
Stilling efter 26 Runder (http://prntscr.com/lwhfp3) | Kampprogram (http://prntscr.com/lwhg1c) | Statistik (http://prntscr.com/lwhg80)


Titel: Sv: Queens Park Ruins - Resurrection
Oprettet af: Gilly 27 Dec 2018, 17:11
[img ]http://oi66.tinypic.com/5czyp.jpg[/img]
Grant Hall skifter til Middlesbrough
26/01-2018
QPR's engelske stopper, Grant Hall, skifter med øjeblikkelig virkning til konkurrenterne Middlesbrough.
QPR melder i dag, at deres engelsk stopper Grant Hall skifter til Middlesbrough. Den 27-årige englænder havde kun et halvt år tilbage af sin kontrakt i London og der var flere gange givet udtryk for, at de to parter var langt fra hinanden omkring en forlængelse af kontrakten. Istedet har Hall skiftet ligaens dukse QPR ud med midterholdet Middlesbrough der i øjeblikket befinder sig på 11. pladsen i The Championship; 18 point efter QPR. QPR oplyser på deres hjemmeside, at skiftet indbringer klubben €1.9 millioner med option på yderligere £300.000.

"Vi er selvfølgelig utrolig triste over at miste en kapacitet som Grant, der har spillet rigtig godt i efteråret. Han har været en ledende skikkelse i forsvaret, men vi accepterer også hans ønske om at prøve noget nyt og er glade for den aftale der er blevet strikket sammen med Middlesbrough. Vi ønsker Grant alt det bedste i fremtiden", udtaler Dylan Price om brittens skifte.

Grant Hall har igennem længere tid døjet med knæ senebetændelse og spillede sidste år kun 4 kampe for QPR. Efter han blev sin skade kvit i efteråret er han blevet noteret for 23 kampe, 21 fra start, med tre scoringer til følge. Grant Hall nåede sidste lørdag at fejre 100 kamps jubilæum, da Preston og QPR delte 0:0 og det blev dermed også sidste kamp i London for denne gang. Grant Hall kom til QPR i sommeren 2015 på fri transfer fra Tottenham.

Erstatningen er dog allerede klar, da QPR i torsdags præsenterede norske Marius Amundsen på en halvanden-årig aftale. Nordmanden, som har spillet hele sin karriere i Norge, skifter til QPR for €200.000 fra de norske mestre Lilleström og er udset til at skulle lukke hullet i midterforsvaret sammen med walisiske Joel Lynch. Nordmanden har udtalt sin glæde ved skiftet og ser frem til at prøve sig af i et nyt land, ligesom muligheden for Premier League også er til stede, hvis QPR kan fastholde deres topplacering. Amundsen kan få sin debut allerede på søndag, hvor Bristol City kommer på besøg i FA Cuppens fjerde runde.

Begge skifte har dog vagt en del undren på de sociale medier. Mange beskylder Grant Hall for at skifte for pengenes skyld og finder det mærkeligt at skifte væk fra topholdet som fast mand. Ligeledes har det vagt skuffelse og irritation i Norge, at Marius Amundsen vælger den næstbedste engelske række fremfor Champions League med barndomsklubben.
Stilling efter 29 Runder (http://prntscr.com/lwk2yk) | Kampprogram (http://prntscr.com/lwk37a) | Marius Amundsen (http://prntscr.com/lwk3gx)


Titel: Sv: Queens Park Ruins - Resurrection
Oprettet af: Nephilim 27 Dec 2018, 22:49
Rigtig god og spændende blog. Har læst med fra start. Så fortsæt du bare ;)


Titel: Sv: Queens Park Ruins - Resurrection
Oprettet af: Gilly 28 Dec 2018, 12:55
Citat af: Nephilim 27 Dec 2018, 22:49
Rigtig god og spændende blog. Har læst med fra start. Så fortsæt du bare ;)

Mange tak, Nephilim. Jeg er glad for du læser med og kommenterer - Det giver den sidste blod på tanden, at få en kommentar engang imellem :D


Titel: Sv: Queens Park Ruins - Resurrection
Oprettet af: Seller95 28 Dec 2018, 13:23
Jeg læser også med. Rigtig god blog du har gang i. Er meget nysgerrig på dine dødboldsinstruktioner. Er det standard eller noget du har leget med? :)


Titel: Sv: Queens Park Ruins - Resurrection
Oprettet af: Gilly 28 Dec 2018, 15:33
Citat af: Seller95 28 Dec 2018, 13:23
Jeg læser også med. Rigtig god blog du har gang i. Er meget nysgerrig på dine dødboldsinstruktioner. Er det standard eller noget du har leget med? :)

Mange tak. Jeg satte mit specifikt for at prøve og udnytte dødboldene. Mest af alt fordi jeg forventede at spille med i den anden ende af tabellen, men også fordi jeg aldrig rigtig har givet det en fair chance. Herfra gik jeg så i kast med at prøve at sætte standardsituationerne op, som jeg selv ville gøre, hvis jeg spillede bold endnu (Blandt andet fordi jeg selv bar bedst med panden).

Freeman (http://prntscr.com/m0mgi1) er på ingen måde en specialist, men 13/14 har vist sig til at være godt nok. Hjørne/Frispark er langt fra garanti på mål, men jeg har oplevet at jeg er blevet langt farligere (Jeg ville heller ikke udnytte en exploit, hvis jeg fandt den, for så forsvinder det sjove fra FM). I al sin enkelhed handler det om at få så mange mænd mod nærmeste stolpe, og så have mine to bedste headere/højeste mand ved bagerste stolpe. Altså give så meget plads som muligt til de farligste spillere, ved at trække forsvaret væk fra dem. Det ender som regel med fire mand forrest/centralt, to mand bagerst og én til at samle op. Hjørnespark (http://prntscr.com/m0mjfe) | Frispark (http://prntscr.com/m0mkl1) OBS: Det er lidt sværere at efterligne på frispark, og jeg er også mere effektiv på hjørnespark end frispark. Min 10'er (AMC) Freeman sparker altid uanset side.

Indkast var straks en sværere udfordring. Eller rettere; Det blev for let; Nærmest exploit-lignende, hvorfor jeg også har arbejdet med den hen over sæsonen. Idéen var simpel nok: Langt indkast fra backen. Mine to bedste headere ved forreste stolpe, hvor bolden typisk vil ende (Fordi ingen af dem var decideret specialister - Ca. 12/13 i evner), og så en farlig mand midt for mål til den løse bold. Ellers var mine kreative spillere ved bagerste stolpe og uden for feltet til at samle de løse bolde op. Problemet var bare at følgende skete:
[img ]https://media.giphy.com/media/1yiQkeSdzYnFhuhFEr/giphy.gif[/img]
(Beklager den dårlige kvalitet, det skulle gå hurtigt).

Lig især mærke til hvad modstanderens forsvar gør, når Wszolek (Min spiller) modtager indkastet. De blev stående, hvilket gav min en 100% chance et par gange i løbet af en normal kamp. Nu er det blevet bedre, selvom modstanderens forsvar stadig tager en mental pause i ny og næ. Men mine spillere er i højere grad begyndt at score mål på "rigtig" vis, hvor bolden bliver kastet til forreste stolpe og derfra går i mål/bliver forlænget/lagt af etc. Men det er stadig ikke perfekt, for AI'en blunder en gang i mellem, men jeg begynder så småt at tro, det måske ikke er mine indstillingers skyld, men spillet. Hvem ved? Indkast (http://prntscr.com/m0msx8) - Man kan med fordel smide en mand mere frem, hvis man har spillerne til det.


Titel: Sv: Queens Park Ruins - Resurrection
Oprettet af: Seller95 28 Dec 2018, 15:55
Spændende med nogle tanker bag det hele. Jeg spiller selv med Newcastle og har en del store spillere. Har dog ikke haft så meget held med mine dødbolde, selvom jeg ellers har prøvet. :) Indkast har jeg slet ikke brugt tid på. Måske meget fornuftigt, for det ligner da lidt en bug..


Titel: Sv: Queens Park Ruins - Resurrection
Oprettet af: Gilly 29 Dec 2018, 15:59
[img ]http://oi66.tinypic.com/5czyp.jpg[/img]
Uskarpe QPR heldige med ét point mod Norwich
06/04-2018
QPR var storfavorit mod en af sæsonens store skuffelser Norwich, men rækkens nummer 23 tog det ene point på hjemmebane efter en uskarp aften for QPR.
QPR kan takke Jordan Cousins for at bevare et fem points forspring til Preston med seks runder igen af The Championship, efter at den engelske midtbaneslider kom fra bænken og udlignede med få minutter tilbage af kampens ordinære spilletid. Inden da havde et uskarpt QPR-hold måtte kæmpe sig tilbage i kampen efter en hurtig Norwich-føring.

11 minutter skulle der gå, før Norwich bragte sig i front. Et frispark på kanten af feltet blev slået ind i boksen, men i første omgang fik QPR headedet bolden væk. Tyske Moritz Leitner samlede dog op og med en blød bue fandt han Ben Marshall ved bagerste stolpe, som i en ligeså blød bue headede bolden tilbage i målet, uden chance for Matt Ingram. Og bare tre minutter senere var Norwich igen på spil, da Leitner lagde et hjørnespark ind i panden på Christoph Zimmermann, der med hjælp fra Timm Kloses ryg bragte det hårdt presset hjemmehold foran med 2:0. Norwich, der inden dagens opgør befandt sig tre point under nedrykningsstregen, har gang i deres tredje manager i år, efter at Daniel Farke blev fyret i efteråret og italienske Roberto Di Matteo kun holdt 99 dage, inden han blev fyret. Hvis ikke Paul Warne hiver klubben op over stregen, spekuleres det også i, om han er fortid til sommer, hvilket vil betyde imponerende fire trænere i Norwich på bare én sæson.
[float=right][img width=200 height=297]http://oi67.tinypic.com/30xevtd.jpg[/img][/float]
QPR var ikke farlige og de få chancer de havde blev behandlet skammeligt af rækkens nummer 2. Det krævede faktisk 70 minutters fodbold og tre udskiftninger før QPR for alvor fik testet Tim Krul i målet. Men så blev han også testet grundigt. Et langt indkast fra Jake Bidwell fandt Alexander Sørloth som fikst lagde bolden til rette for Bright Osayi-Samuel med hoved. Hans afslutning blev dog blokeret, men returen faldt ud til Luke Freeman og 10'eren first-timede bolden op i det korte hjørne.

Et forandret QPR-hold lugtede blod, men den offensive satsning kostede også plads bagtil. Norwich havde fint med chancer og mange farlige hjørnespark fra Mortiz Leitner, men ind ville bolden ikke. Det kom den til gengæld i den anden ende, hvor Jordan Cousins selv startede angrebet på egen banehalvdel og efter 10 spilstationer, kunne han selv ligge bolden til rette for venstrebenet og krølle bolden udenom Tim Krul til kampens slutresultat, 2:2.

Med det ene point så fastholder QPR forspringet på fem point til Preston med bare seks spillerunder igen. Aston Villa er stukket af i toppen af tabellen med 84 point, mens Birmingham og Nottingham Forrest kæmper om den sidste playoff plads. Det hele bliver formegentligt afgjort her i april måned, inden sidste spillerunde ligger 5. maj. QPR mangler Millwall og Sheffield Wednesday fra den nederste halvdel af tabellen, men har også kampe mod Swansea (4), Blackburn (8), Derby (9) og Nottingham Forrest (7). Preston har derimod et lettere program med tre hold blandt de sidste fem foruden Leeds (10), Brentford (13) og et dårligt spillende West Brom (5), som kun er noteret for to point i de seneste fem kampe.
Stilling efter 40 Runder (http://prntscr.com/lwzlbe) | Kampprogram (http://prntscr.com/lwzlm9) | Statistik (http://prntscr.com/lwzlvi)
   


Titel: Sv: Queens Park Ruins - Resurrection
Oprettet af: Gilly 30 Dec 2018, 13:17
[img ]http://oi66.tinypic.com/5czyp.jpg[/img]
Eufori på Loftus Road: QPR tilbage i Premier League
27/04-2018
QPR skulle blot bruge ét point imod Nottingham Forrest eller sågar at Preston på hjemmebane mod Sheffield Wednesday ikke fik alle tre, så var oprykningen en realitet. QPR gjorde dog arbejdet færdigt dem selv, og kan fra næste år kalde sig Premier League hold efter fire års fravær.
For 18. gang var Loftus Road fyldt til bristepunktet og for 18. gang tog QPR alle tre point i egen hule, da Dylan Price's mandskab spillede sig tilbage i Premier League med en 2:0 sejr over Nottingham Forrest, der intet andet end sekundære placeringer havde at spille for, efter de havde smidt muligheden for en plads i Top 6.

Drømmen om et Preston pointtab blev hurtigt fjernet, da Preston i løbet af kampens første 20 minutter kom foran 2:0 og senere vandt 3:1, så de nervøse fremmødte fans, måtte hurtigt sætte deres lid til at QPR selv kunne gøre arbejdet færdigt. Samtidig kan de dog sende takkekort til Nottingham Forrest, der mødte op i en sløj forfatning og flere gange lignede et hold, som hellere ville have sommerferie, end at spille sæsonens sidste to kampe. Således fik udeholdet ikke et eneste skud på mål, men man kan heller ikke sige de prøvede.

Prøvede gjorde til gengæld QPR, som selvom de kunne klare sig med ét point, ville rykke op med stil. Træværket blev således testet tre gange og første gang var Alexander Sørloth, der fra tæt hold headede bolden på stolpen, inden Pantilimon fik fat i den løse bold. Syv minutter senere kom forløsningsmålet så. Freeman's hjørnespark var upræcist og blev clearet, men returbolden fik Bidwell fat i og via Amundsen fik han sendt bolden på tværs af banen til Paul Smyth. Han og Freeman var nu i en to-mod-en situation, som de løste efter alle kunstens regler, og Freeman kunne helt fri i feltet curle bolden op i venstre hjørne til en 1:0 føring.
[float=right][img width=200 height=235]http://oi64.tinypic.com/2q9g9dk.jpg[/img][/float]
Midtvejs i anden halvleg faldt det endegyldige punktum så. Indskiftede Matt Smith blev nedlagt i feltet og den bare 21-årige Paul Smyth blev sat til at eksekvere. Han stod for presset og selvom Pantilimon gættede rigtigt sad sparket så yderligt at bolden gik i mål. QPR fortsatte dominansen og gav slet ikke Nottingham Forrest muligheden for at komme tilbage i kampen, og udeholdet kan kun takke Pantilimon for ikke at blive ydmyget, da rumæneren diskede op med 9 redninger.

- "Det er fantastisk. Det var slet ikke det vi forventede i sommers, da vi indledte sæsonen, men jeg synes ærlig talt vi har fortjent det, big time. Vi har spillet imponerende og har stadig ikke tabt på den her sublime hjemmebane. Spillerne kæmper røven ud af bukserne hver uge og jeg er så pave stolt af dem. Vi kommer til at give den maksimalt gas næste år!, udtalte Dylan Price efter succesen, inden han styrtede tilbage i den jublende klynge.

QPR har endda stadig muligheden for at slutte som nummer 1 i The Championship. Det afgøres næste uge, hvor QPR skal vinde over Sheffield Wednesday, mens Aston Villa skal tabe til Norwich hjemme på Villa Park - Norwich som skal bruge tre point, hvis de skal gøre sig forhåbninger om overlevelse. Sidste spillerunde er faktisk mest spændende i bunden af rækken, idet Wigan, Hull, Stoke, Sheffield Wednesday, Ipswich og Norwich alle kan rykke ud, men også redde en sæson mere i den næstbedste række. Modsat er det afgjort, at Preston, West Brom, Swansea og Birmingham skal spille om den sidste oprykningsplads, om end det endnu ikke er afgjort i hvilken orden.
Stilling efter 45 Runder (http://prntscr.com/lx0uao) | Kampprogram (http://prntscr.com/lx0ujc)


Titel: Sv: Queens Park Ruins - Resurrection
Oprettet af: Gilly 03 Jan 2019, 09:52
[img ]http://oi66.tinypic.com/5czyp.jpg[/img]
Season Recap: Queens Park Rangers
27/05-2018
London-klubben tog alle med storm og nyansatte Dylan Price førte meget overraskende klubben til direkte oprykning på en 2. plads, bare to point efter Aston Villa - Endda med klubrekordhøje 90 point.
Få havde forventet at Queens Park Rangers ville gøre sig gældende i topstriden i år og endnu færre, at de ligefrem skulle rykke op. Med over odds 300 for QPR som vinder af The Championship var de blå og hvid-stribede faktisk blandt de seks hold som bookmakerne havde udset sig, til at kæmpe om nedrykning.

[float=left]
Liga Stilling Top:
1) Aston Villa | 92
2) QPR | 90
3) Preston | 81
4) Birmingham | 81
5) West Brom | 78
6) Swansea | 78
[/float][float=right]
Liga Stilling Bund:
19) Stoke | 47
20) Wigan | 47
21) Hull City | 46
22) Ipswich | 45
23) Sheff Wed | 44
24) Norwich | 42
[/float]
Sæsonen startede langt fra den flotte afslutning, og klubben måtte opsige Tomer Hemed's lejeaftale kort inden sæsonstart grundet en længerevarende skade. Erstatningen blev norske Alexander Sørloth, men det skulle hurtigt vise sig at denne byttehandel var god. Selvom nordmanden scorede lidt i stimer, så blev det til 16 mål i The Championship, hvilket betød en 6. plads på topscorerlisten; Om end tæt forfulgt af den unge nigerianer på venstrekanten Bright Osayi-Samuel som fik nettet til at blafre 12 gange. En anden aldeles velspillende spiller var Luke Freeman, som ikke blot scorede 10 gange i løbet af sæsonen fra hans plads som offensiv midtbane, men også kvitterede med 13 assists; Et enkelt mere end sæsonens spiller i The Championship, Jake Bidwell, som spillede samtlige 46 kampe i løbet af sæsonen og scorede en imponerende gennemsnitskarakter af BBC Sport på 7.40.

[float=left]
Spillerstatistik:
Topscorer:
A. Sørloth (17)
B. Osayi-Samuel (12)
L. Freeman (10)


Assists:
L. Freeman (13)
J. Bidwell (12)
P. Wszolek (10)


Vurderinger:
J. Bidwell (7.4)
T. Leistner (7.14)
B. Osayi-Samuel (7.07)
[/float][float=right]
Resultater:
The Championship
Nummer 2 (90 point)

Liga Cup
1. Runde (1:2 Portsmouth)

FA Cup
4. Runde (0:2 Bristol City, Omkamp)
[/float]Som hold formåede QPR at blive i Top 3 fra 9. spillerunde og fremefter, og selvom der mange gange blev byttet placeringer med Aston Villa og West Brom, så nåede den direkte oprykning aldrig udenfor rækkevidde og i sidste ende var QPR også 9 point foran Preston, som efter straffesparkskonkurrence tager en tur med i Premier League. Specielt imponerende var det også, at QPR fyldte Loftus Road intet mindre end 18/23 gange og endte på en imponerende 98% fyldt stadion over hele sæsonen, selvom tilskuergennemsnitet kun rakte til det 16. højeste gennemsnit i The Championship. Den gode opbakning var formegentlig også én af nøglerne til at klubben ikke tabte på hjemmebane, men hev 18 sejre i land og bare 5 uafgjorte.  I Cup turneringerne var QPR's eventyr dog begrænset til skitser, da exit i 1. runde af Liga Cuppen og 4. runde i FA Cuppen står som noget skuffende resultater. Samlet set er der dog ikke en finger at sætte på Dylan Price's indsats som QPR manager, hvis man er fan af Londonklubben som efter fire års fravær er tilbage i Premier League's store cirkus. Her kan man se frem til store opgør på Old Trafford og mod de forsvarende mestre Arsenal på Emirates Stadium, ligesom store stjerner som Sergej Milinkovic-Savic, Paul Pogba og Mohamed Salah skal betræde græsset på Loftus Road
[float=left]
Premier League bund
16) Everton | 34
17) Huddersfield | 31
18) Cardiff | 30
19) Fulham | 28
20) Brighton | 28
[/float][float=right]
QPR's overlevelse:
- Ny stærk Målmand
- Stabilitet i forsvaret
- Ny målscorer
- Bredere trup
[/float]Den kommende sæson betyder som bekendt gensyn med den bedste engelske række, og her skal QPR i den grad spille op til sit allerbedste, hvis drømmen om overlevelse blot skal være et realistisk ønske. I år sagde vi farvel til Brighton, Fulham og Cardiff i en tæt bundstrid, men selv de tre hold er i øjeblikket flere skridt foran QPR. BCC Sport's fodboldskribent, Phil McNulty, har peget på fire punkter, hvor QPR skal sætte ind over sommeren, for at kunne drømme om at spille med i Premier League.

- Hverken Lumley eller Ingram har niveauet til Premier League og det er absolut nødvendigt at have en pointafgørende målmand mellem stængerne, hvis QPR skal have blot den mindste chance for at være med.

- Efter Grant Hall's afgang har midterforsvaret haft sine problemer. Leistner er fast mand, og selvom springet fra QPR (og 2. Bundesliga før dette)til Premier League er stort, så ligner han i øjeblikket QPR's bedste kort. Hverken erfarne Lynch eller Baptiste får forlænget kontrakten, hvilket efterlader QPR med blot Leistner samt tvivlsomme Amundsen tilbage til de centrale opgaver. Hvis holdet skal have point, skal der være stabilitet og kvalitet på så vigtig en position.

- Alexander Sørloth vender hjem til Crystal Palace, som i denne sæson har manglet en kontinuerlig målscorer. En ny angriber er et krav, men to nye angribere er at foretrække, da Matt Smith ikke scorede mange mål i denne sæson og niveauet nu er hævet markant i en bedre liga.

- 20 mand var hvad QPR endte med efter julepausen, hvilket ikke er nok til Premier League. Alle 25 pladser skal udfyldes som et minimum, og forhåbentlig kan de spæde til med talenter, så linen kan holdes stram. Men spørgsmålet er om økonomien efterlader plads til alle ønskerne?

QPR har endnu ikke meldt noget ud omkring den kommende sæson, andet end at Les Ferdinand og Dylan Price i samarbejde er gået i gang med at vende og dreje hver en sten på transfermarked, for at sikre klubben et fornuftigt grundlag til sæsonstart i august.
Stilling efter 46 Runder (http://prntscr.com/lx3j6p) | Statistik (http://prntscr.com/lx3jiw)


Titel: Sv: Queens Park Ruins - Resurrection
Oprettet af: Quagmire 09 Jan 2019, 17:09
Top lækkert arbejde Gilly  :o ;)


                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010