FmFreaks

Football Manager 2019 => Klubsøgning og -erfaring => Emne startet af: Guffenn 12 Nov 2018, 18:09Titel: TSV 1860 München
Oprettet af: Guffenn 12 Nov 2018, 18:09
TSV 1860 München

<br>
Selvfølgelig kunne det være fedt at skrive en kæmpe introduktion til Bayern's München lillebror, som der er blevet lavet i flere af de andre klub tråde, men det magter jeg simpelthen ikke på skrivende stund, så det slipper i for, dog;
TSV 1860 anses for at være Bayern's lillebror og har derfor en del at se op til. Når et save startes med klubben ligger de i 3. Tyske division og er ikke sat at ende ret højt i tabellen, hvilket du som træner selvfølgelig skal lave om på. Økonomien er ikke stærk, og du har intet transferbudget til at starte med eftersom at lønbudgettet hapser en stor del af økonomien.
Truppen er egentligt fin nok, man kan sagtens bruge et par reserver til forskellige pladser, men slet ikke nødvendigt og talenterne i klubben er bestemt også til at få øje på.

Halvanden sæson inde i savet ligger jeg på første pladsen i 3. divisionen. Første sæson blev brugt på at finde en opstilling og en taktik som kunne bruges, og det var skam også tæt på at klubben rykkede op med en plads på tredje, som sendte klubben i playoff, som jeg desværre tabte. I bagklogskabens klare lys var dette måske helt iorden, eftersom at jeg er ret sikker på at holdet og klubben ikke var klar til at rykke op og derfor blot ville falde igenmen.
Nu sejre vi derud af og det kører på skinner, så hvis første pladsen erhverves når sæsonen er ovre, så rykker vi direkte op og jeg er sikker på at det giver et bedre grundlag for at blive i anden division, eller hvert fald kæmpe om det.

Savet er selvfølgelig heller ikke færdig før at klubben er større end Storebror.


                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010