FmFreaks

Football Manager 2019 => Skadestuen => Emne startet af: Kattefarmer 02 Nov 2018, 17:10Titel: Andethold i Danmark
Oprettet af: Kattefarmer 02 Nov 2018, 17:10
Hej

Jeg vil til at starte mit årlige AaB-save, og kan så se, at de har forsøgt at tilføje klubbens danmarksserie hold som AaB II.

Problemet er imidlertid at når jeg starter spillet, så er det en række ungdomsspillere (fra de nuværende u17, u19 og nogle nyoprykkede SL spillere) der er placeret på andetholdet. De amatørspillere som udgør DS-holdet i virkeligheden kan ikke flyttes derned. Det er kun spillere med kontrakter der kan det. Til gengæld kan amatørspillerne godt flyttes over på reserveholdet (som er det hold hvor prof-spillerne der ikke lige får spilletid i weekenden, samt de bedste U-spillere, normalt spiller på - der vil man aldrig/meget sjældent se amatørspillerne fra DS-holdet).

Mit spørgsmål er så om der er en måde at fixe det her på i editoren, så amatørspillerne godt kan flyttes over på AaB II?

Håber I kan hjælpe. Det er lidt trist at skulle vente på en patch fra SI før end man kan få sit save igang.


Titel: Sv: Andethold i Danmark
Oprettet af: Nodiem 02 Nov 2018, 17:11
Alt kan fixes i editor - det er blot at kigge på de nationale regler og ændre dette


Titel: Sv: Andethold i Danmark
Oprettet af: Kattefarmer 02 Nov 2018, 23:02
OK.

Hvor finder jeg de regler? Jeg er ikke så vant til at bruge den editor. Jeg har forsøgt at finde Danmark under Nations, men der synes jeg da ikke umiddelbart jeg kan finde nogle regler. Har også fundet Danmarksserien, men der kan jeg heller ikke umiddelbart finde noget, der kan kædes sammen med at amatørspillere ikke kan flyttes ned på andetholdet.


                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010