FmFreaks

Football Manager 2019 => Klubsøgning og -erfaring => Emne startet af: elalso 24 Okt 2018, 15:45Titel: Manchester United
Oprettet af: elalso 24 Okt 2018, 15:45
Så fik jeg startet mit første FM19 spil op... What a game this is!  :D

Jeg havde omkring 670 millioner kroner at handle ind for og jeg har brug cirka 550 millioner på at hente Varane fra Madrid. Ind er også Mathias Ross fra AaB kommet. Han er udset til at blive bedre end Bailly og jeg er virkelig spændt på at følge hans rejse i den røde trøje.

Der er hidtil spillet 5 kampe i ligaen, hvilket må siges at have været en ubetinget succes. Jeg har vundet alle fem og har en målscore på 17-1. Vildest var det, da jeg vandt hele 8-0 (!!!) over Fulham (mener jeg det var) og 5-0 over Liverpool, hvor Pogba scorede hattrick  ::) ::) ::)

Jeg er indtil videre ved at optimere min stab, hvilket virker til at blive et større projekt, men derudover vil jeg arbejde på at sikre mig nogle store talenters underskrifter - Heriblandt Pellegri fra Monaco. Ja altså, hvis jeg kan få en god deal med klubben fra fyrstedømmet  :c: Jeg har jo et helt særligt soft spot for Milinkovic-Savic fra Lazio, så kan jeg sikre ham, vil jeg naturligvis også gerne det.

Af helt særlige talenter i klubben lige nu, er det værd at nævne Mason Greenwood, Angel Gomes, Puigmal og nyerhvervede Ross. De bliver virkelig spændende at følge.

Ser frem til det videre forløb i dette, indtil videre, spændende eventyr  :cr:


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: milo 24 Okt 2018, 19:37
er alle din spiller også på ferie til at begynde med det min
:cr:


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: elalso 25 Okt 2018, 08:54
Ja, de er nogle dovne hunde... Og så kommer de hjem i elendig fitness... Men sådan var det jo også i virkeligheden, så på den front er det jo ok.


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: elalso 25 Okt 2018, 11:07
Efter at have overstået en opstart i ligaen med fantastiske resultater, er jeg så småt blevet bevidst om, hvilke spillere jeg skal arbejde på at afhænde og hvilke spillere, jeg skal have tilføjet... Planen er som følger:

UD: Rojo, Young eller Bailly (bliver formentlig ikke begge to), Alexis, Fellaini (som jeg ellers er pjattet med irl), Matic og Bailly.

IND: Dybala, Pietro Pellegri, Milinkovic-Savic (bliver formentlig hentet som den første og hvis han ikke hentes, ender Matic med at blive) og en central forsvarsspiller - formentlig Marquinhos.

Hvis nogle har forslag, er de meget velkomne! Eksempelvis ved jeg ikke, om Marquinhos skal hentes, eller om jeg skal satse på engelske Maguire???


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: Mr.Nielsen 25 Okt 2018, 13:30
Vandt ALT i første sæson, The Triple blev sikret. Premier League blev afgjort i sidste spillerundte hvor 4 hold kunne vinde mesterskabet, United, Liverpool, City og Chelsea. Alle 4 hold ende på samme antal point og jeg hev den hjem på målscore.

I Chl havde vi bare en guldske i r*ven! Sparta Moskva i 1/8 dels, Hoffenheim i kvart, og Porto i semi, inden en sejer i finalen over Barca, uden Messi og en Umtiti der blev smidt ud efter 5 min.

I FA Cuppen mødte vi ingen store hold før City i finalen, men måtte ud i forlænget spilletid mod Preston i kvartfinalen.

Transfer:
Første sæson
Ind:
Sommer vinduet: Varane 550 mio, Saúl 405 mio
Vinter vinduet: SMS (Savic) 600 mio, Jordan Lukaku 15 mio (hentet på forhåndskontrakt og købt med det samme), Nikola Milenkovic 122 mio, Fekir 325 mio
I alt brugt. 2.02 mia

Ud:
Sommer vinduet: Mata 225 mio, Smalling 150 mio, Darmian 115 mio
Vinter vinduet: Fellaini 122 mio, Jones 48 mio (utilfreds så skulle bare ud), Lindard 385 mio (elsker Lingrad, men Arsenal måtte have været fulde da de kom med det bud), Romero 125 mio, Young 30 mio
I alt solgt for: 1.21 mia

Anden sæson:
Ind: Kimmich 445 mio, Sessengnon 250 mio, Umtiti 495 mio
I alt:1.19 mia

Ud: Matic 440 mio.
I alt 440 mio


Opstilling:
-------------Lukaku--------------
Saánchezz-----------------Fekir
---------Pogba------SMS--------
----------------Sául-------------
Shaw--Varane--Bailly--Kimmich
--------------DDG---------------

Og så er Chong for vild!


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: elalso 25 Okt 2018, 14:12
Det var faktisk ualmindeligt billigt for Saul! Jeg tror, at jeg vil køre med Dalot på højre back, så pengene du brugte på Kimmich vil jeg nok smide efter en hæderlig CB i stedet. Dertil kommer det, at jeg simpelthen SKAL have en back up for Lukaku. Hvem ved jeg bare ikke endnu. Pellegri er højest på listen, men han bliver sikkert ikke billig.

Stærkt at hente SMS for den pris - Han er vel god???

Du har fået en noget lettere gruppe i CL, end jeg har, så jeg ser frem til, om jeg kan gøre dig kunsten efter. Kan ikke huske de øvrige hold lige nu, men ved med sikkerhed, at det ene hold er PSG.

Får man mange penge at handle for efter første sæson og/eller vintervinduet i første sæson?


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: Mr.Nielsen 25 Okt 2018, 14:28
Synes Dalot var for svingende i første sæson og jeg føler ikke han er klar endnu til at tag skridtet op og være første valg endnu. Han er stadig andet valg da Valencia valgte at tag til USA istedet for en et årig forlængelse.
Jeg køre med Rashford som backup for Lukaku og på venstre kanten, og vil næsten sige at mod slutningen af første sæson var han tæt på at overtage pladsen som starter for Lukaku.

SMS fik desværre en masse små skader det første halve år, men har startet den nye sæson som et bæst! 3 mål og 4 assists i de første 5 kampe!

Mener jeg fik ca 600 mio ekstra omkring nytår i første sæson og ca 700 mio i starten af anden sæson


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: elalso 25 Okt 2018, 14:32
Faktisk var det også lidt min tanke at køre med Rashford som erstatning for Lukaku og derudover rotere med Martial. Men jeg synes altid det er lidt svært, når man har så god en spiller, at han så ikke er "fast mand" på én og samme position. Faktum er dog lige nu i mit save, at Martial og Lukaku er lysår foran ham.

Hmm, med 600 mio. mere til vintervinduet, kunne jeg godt blive fristet til at hente SMS allerede her. Især hvis jeg får succes med at sælge Rojo og Fellaini i samme omgang.

Har du også brugt sindssyg meget tid på at optimere din stab? Jeg synes VIRKELIG, at der kommer mange forslag til optimering af eksisterende setup og tilføjelser til staben, da der ikke er nok ansat.


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: 20LEGEND 25 Okt 2018, 14:33
Under betaen kører jeg med et prøvespil, som jeg dog dropper så snart vi rammer d. 2 november.

Handler:
- Kanté 620 mill. (+ klausuler)
- Varane 480 mill. (+ klausuler)
- Tierney 180 mill (+ klausuler)

Ud:
Sanchez, Mata, Herrera, Darmian.

Derudover regner jeg med at flg. spillere skal skiftes ud:
Lindelöf, Fred, Matic, Fellaini, Young.

Derefter kan man tage den med ro. Men lad os nu se. Det kan også være at jeg ombestemmer mig, når det endelig spil udkommer.

Opstillingen er således:
De Gea
Valencia - Varane - Jones - Shaw
Matic
Kante - Pogba
Rashford - Lukaku - Martial

Derudover vil jeg jagte Dier, så snart muligheden opstår. Har ikke været mulig i første vindue.


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: elalso 25 Okt 2018, 14:44
Hvad fik du for Alexis? Han er vurderet til 540 ved mig, men jeg vil ikke sælge ham for billigt, hvis/når han ryger til salg.


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: Mr.Nielsen 25 Okt 2018, 14:53
På sigt tiltænker jeg også Rashford som fast mand på venstre kanten, når en Sanchez begynder at falde i niveau. Lige nu tænker jeg mest at han "bare" skal spille og udvikle sig. Martial kan jeg slet ikke få gang i, synes han falder ud af næsten samtlige kampe, for at han pludselig har en kamp hvor han går amok, hvordan bruger du ham?

Synes SMS fungere rigtig godt som felt-til-felt ved siden af Pogba som mazzala, med en regista liggende bagved dem.

Jeg har kun skiftet lidt ud i staben, men der trænger til noget kvalitet uden for banen!


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: elalso 25 Okt 2018, 15:12
Jeg bruger Martial som indvendig angriber (s) i venstre side. Sanchez har jeg nærmest ikke anvendt endnu. Gider ham ikke rigtigt, hehe...

Pogba og Herrera er begge nogle bæster for mig. Jeg spiller helt uden centrale midtbanefolk, men bruger til gengæld dem begge som Segundo Volante, hvor Herrera (og formentlig snart også Matic) er (s) og Pogba (med Fred i baghånden) er (a). Overvejer lidt at smide Fred, Herrera og Matic af helvedes til, hvis det er dét, der skal til, før jeg kan få penge til SMS og Dybala. Spørgsmålet vil jo bare altid være, om det bliver for sårbart så. Men det er slet ikke relevant, hvis Herrera fortsætter, som han er startet, for han er virkelig bare vild for mig.


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: Mr.Nielsen 25 Okt 2018, 15:20
Er bestemt heller ikke Sanchez største fan, kunne bare ikke finde penge til en erstatning
Er virkelig også vild med Herrera! Han gør det ikke bedre end nogen af de andre tre, men lige meget hvem han erstatter så spiller han bare stabilt.
Især Fred synes jeg er rigtig sløj, han har alle stats til at være en Pogba light, men det ikke rigtig nogen succes for mig.


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: elalso 25 Okt 2018, 15:23
Citat af: Mr.Nielsen 25 Okt 2018, 15:20
Er bestemt heller ikke Sanchez største fan, kunne bare ikke finde penge til en erstatning
Er virkelig også vild med Herrera! Han gør det ikke bedre end nogen af de andre tre, men lige meget hvem han erstatter så spiller han bare stabilt.
Især Fred synes jeg er rigtig sløj, han har alle stats til at være en Pogba light, men det ikke rigtig nogen succes for mig.Nej og det er præcis lidt det, der også er en udfordring for mig, for jeg vil hellere sparke ham ud af klubben så. Måske man havde en ung spiller, der var klar til at udfylde samme reservetjans - Andreas Pereira måske? Så kunne det jo sagtens forsvares udelukkende at beholde Herrera (ud af Herrera, Matic og Fred). Pereira, Pogba, McTominay (som er lejet ud nu), SMS og Herrera burde vel kunne sørge for at køre mig igennem sæsonen?


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: Mr.Nielsen 25 Okt 2018, 15:38
Perreira er en fin trup spiller for mig, uden at imponere,, og han kan dække en del andre pladser hvis nu uheldet skulle være ude med en af dine offensive spillere.
Synes McTominay minder lidt om at spille med en Fellaini, du får ingen kreativitet fra ham men en mand (knægt) med kæmpe arbejdsiver. Tror ikke han er en spiller man skal regne med på den lange bane.
Men ellers vil jeg også mene det er ganske fint besat når du spiller med to på midten.
Jeg ville dog beholde Matic første sæson. Der var ingen brok fra hans side af, selv om han kun spilede omkring 25 kampe for mig. Efter sæsonen var der stor interesse for ham fra en række klubber, og så kan du få ham skudt af sted for 400+ med et år tilbage af kontakten.


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: elalso 25 Okt 2018, 15:44
Citat af: Mr.Nielsen 25 Okt 2018, 15:38
Perreira er en fin trup spiller for mig, uden at imponere,, og han kan dække en del andre pladser hvis nu uheldet skulle være ude med en af dine offensive spillere.
Synes McTominay minder lidt om at spille med en Fellaini, du får ingen kreativitet fra ham men en mand (knægt) med kæmpe arbejdsiver. Tror ikke han er en spiller man skal regne med på den lange bane.
Men ellers vil jeg også mene det er ganske fint besat når du spiller med to på midten.
Jeg ville dog beholde Matic første sæson. Der var ingen brok fra hans side af, selv om han kun spilede omkring 25 kampe for mig. Efter sæsonen var der stor interesse for ham fra en række klubber, og så kan du få ham skudt af sted for 400+ med et år tilbage af kontakten.Ja okay, det kan jeg godt se. Det er da faktisk en ret god deal så. Jeg tror også, at McT bliver marginalspiller for mig, netop fordi jeg ønsker at satse mere på de teknisk dygtige spillere. Men det er jo altid vigtigt at have nogle arbejdsfolk også. Kunne han emulere Herrera en lille smule, ville det bestemt være en spiller, jeg sagtens kunne bruge fremadrettet.


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: Khaine 25 Okt 2018, 20:23
Vigtig viden/ligegyldig info?
Anthony Elanga, der spiller på U-18-holdet, er søn af tidligere Brøndby-spiller Joseph Elanga :-)


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: elalso 25 Okt 2018, 20:52
Fedt, det er da god info - Selvom BIF er hadeklubben her ;) Haha...


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: elalso 26 Okt 2018, 10:11
Nå, så kom malurten i bægeret, må man sige!!! Jeg har stadig en rigtigt flot statistik og med to kampe spillet i CL, hvor PSG og Valencia har været modstanderne (mangler PSV), har jeg nu blot tabt én kamp i sæsonen (2-0 ude mod Burnley - Ja, BURNLEY! Hvad sker der?!), men det i CL er blevet til overbevisende 5-2 sejr hjemme over PSG og uafgjort 1-1 på udebane mod Valencia. Det er jo for så vidt godt nok, men det som hele malurten drejer sig om, er alle de forbandede skader! Jeg får i tiden KONSEKVENT 2-3 skader pr kamp. Nogle af dem er 1-3, 2-5 eller 4-7 dage, men der er også mange på 2-4 uger! Hvor er det egentlig bare MEGA irriterende!

Netop skaderne har en stor betydning for spillet, kan jeg se. Flere og flere kampe, hiver jeg blot sejrene hjem til sidst i kampene eller kommer til færre afslutninger, samt lukker flere mål ind. Jeg er ret heldig med, at pointhøsten fortsat er god, men der er ingen tvivl om, at spillet hænger gevaldigt i bremsen!

Om jeg skal kigge på alternative systemer i denne periode, eller om jeg skal tæske mig igennem det med spillere, der kommer til at spille på uvante pladser, ved jeg ikke? Jeg benytter også unge spillere mere nu, hvilket jo er fint, men dem ville jeg ideelt set hellere bruge i overskudstider, fremfor af nød.

Hvad tænker I? Hvad skal jeg satse på?


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: Khaine 26 Okt 2018, 15:36
Første sæson med Manchester United spillet færdig.
Truppen virker helt fin, god bredde og variation til de forskellige pladser. Tahith Chong blev forfremmet til senior-truppen. Ham og Dalot skal have masser af spilletid, så de kan udvikle sig. Jeg overvejede også Mason Greenwood, men han er lige ung nok. Han havde en glimrende og lovende sæson, med masser kampe for U-18 og U-23, 47 i alt og 34 mål. Anden sæson bliver det senior-truppen for ham. Der blev også meget spilletid til de Ligt og Andreas Pereira. Begge udviklede sig fint og specielt de Ligt banker på til en startplads i sæson 2.
Lukaku og Rashford bankede begge mål ind i et 2-mands angreb.
Martial væltede sig i priser. Footballer of the Year, Players Player of the Year og Players Young Player of the Year.
Lidt sjov info: Riza Durmisi blev udlånt til Watford fra Lazio hele sæsonen og endte som nummer 1 på assist-listen i Premier League.
Følgende opstilling brugte jeg så vidt muligt i de store kampe.
       
           Lukaku-Rashford

Martial                            Asensio

               Savic-Pogba

Shaw       Mike-Bailly    Lindelof
                 De Gea

Næste sæson ser spændende ud. Tuanzebe, Fosu-Mensah, McTominay, Dalot og Chong skal alle så vidt muligt have chancen. Jeg vil også holde et øje på Reece Devine. I hjemmekampen mod Leicester var jeg pga skader og træthed nødt til at stille med et 4-mands forsvar bestående af ham, Ercolani, Reece Poole og Lee O'Conner. Vi vandt 3-1 og Reece Devine blev MOM og kom på rundens hold på venstreback-pladsen. Måske han kan noget.

Transfers:
(https://i.imgur.com/sYeu6Ew.jpg)

Truppen sorteret efter antal scoringer:
(https://i.imgur.com/XsOHloL.jpg)

Sæson-resultater:
(https://i.imgur.com/5YgfXbB.jpg)

Season-review:
(https://i.imgur.com/6sk315x.jpg)

Man United end of season awards:
(https://i.imgur.com/3upUyNz.jpg)


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: elalso 26 Okt 2018, 16:14
Det var dælme en offensiv opstilling! Lukker du ikke mange mål ind? Det ser rigtigt spændende ud med Rashford oppe foran sammen med Lukaku. Jeg får ikke helt det samme ud af Rashford, som du gør, hvilket ærgrer mig lidt.


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: 20LEGEND 26 Okt 2018, 17:41
Jeg kan klart anbefale Ngolo Kante i en felt-til-felt-rolle, hvor han sættes til: korte afleveringer, skyd mindre og pres mere.


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: Khaine 26 Okt 2018, 20:47
Citat af: elalso 26 Okt 2018, 16:14
Det var dælme en offensiv opstilling! Lukker du ikke mange mål ind? Det ser rigtigt spændende ud med Rashford oppe foran sammen med Lukaku. Jeg får ikke helt det samme ud af Rashford, som du gør, hvilket ærgrer mig lidt.

Det er ikke så galt. De 59 kampe der blev spillet i første sæson gav en samlet målscore på 192 - 43. Det er jeg fint tilfreds med.


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: elalso 27 Okt 2018, 14:05
Citat af: Khaine 26 Okt 2018, 20:47

Det er ikke så galt. De 59 kampe der blev spillet i første sæson gav en samlet målscore på 192 - 43. Det er jeg fint tilfreds med.


Nej, det må man sige, at det er ganske hæderligt. Mange kasser du får lavet, må man sige! Stærkt!

Jeg tror, at jeg prøver at køre sæsonen færdig som hidtil, medmindre der sker noget katastrofalt. Herefter vil jeg dog nok reformere lidt undervejs.


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: Dalle75 03 Nov 2018, 19:59
Hvilken backup har I for Luke Shaw?
Jeg ved godt at Ashley Young er der i starten sammen med Darmian, men jeg er ikke super begejstret for nogle af dem.

I mine øjne virker hverken Bothwick-Jackson eller Demetri Mitchell klar endnu.


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: Khaine 03 Nov 2018, 22:04
2. sæson med Manchester United færdigspillet.

Jeg havde egentlig ikke tænkt mig nogle indkøb op til denne sæson. Truppen så fin ud med en god blanding af erfaring og unge talenter. Men så gjorde Eden Hazards agent mig opmærksom på at hans klient var utilfreds i Chelsea og man ville se positivt på et bud. Det kunne jeg ikke sige nej til, så Eden Hazard blev købt. Derudover blev mine scouts ved med at anbefale to unge spillere, Kieran Teirney fra Celtic og Lucas Paqueta fra Flamingo. Jeg ville se dem an resten af sæsonen men i vinter-vinduet bød Real Madrid, Barcelona og City på dem, så jeg måtte slå til og hente dem. Det var fint for Tierney gjorde det fortrinligt og blev hurtigt førstevalg på venstreback mens Paqueta blev en fuldgod første-afløser på den centrale midtbane.

(https://i.imgur.com/mZ5M24B.jpg)

jeg havde tænkt mig at give flere af de unge talenter chancen, Dalot, Chong og de Ligt fik masser af spilletid. Fosu-Mensah blev udlejet, Tuanzebe og Greenwood havde ikke niveauet endnu og røg tilbage på U-23 holdet.

Competition overview.
(https://i.imgur.com/1jWTCMB.jpg)

I første sæson spillede jeg primært 4-2-4 med højt tempo, hurtige angreb, høj forsvarslinje og meget aggressivt genpres.
Her i anden sæson virkede det ikke helt så godt da de fleste modstandere, specielt på min hjemmebane, stod med 8-9 mand i feltet meget kompakt defensivt, så her gik vi over til en 4-2-3-1 med mere tålmodighed og flere pasninger og hurtige sideskift. 4-2-4 bibeholdt jeg dog på udebane da modstanderne her kom lidt længere frem på banen. Det førte til færre mål over hele sæsonen.

Truppen sorteret efter mål i sæsonen:
(https://i.imgur.com/T8BLi2z.jpg)

Årets hold i Premier League:
(https://i.imgur.com/Bpqihts.jpg)

Man United end of season awards:
(https://i.imgur.com/dCz6KYG.jpg)


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: Fresse94 05 Nov 2018, 19:57
Citat af: Dalle75 03 Nov 2018, 19:59
Hvilken backup har I for Luke Shaw?
Jeg ved godt at Ashley Young er der i starten sammen med Darmian, men jeg er ikke super begejstret for nogle af dem.

I mine øjne virker hverken Bothwick-Jackson eller Demetri Mitchell klar endnu.


Kieran Teirney ser ud til at blive god. Men ellers har jeg hentet Josha Vagnoman, som gør det godt på både højre- og venstreback, ganske billigt mener jeg.


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: elalso 06 Nov 2018, 21:44
Ja, nu står jeg for alvor i suppedasen!

Jeg skal have en offensiv midtbanespiller, der også kan spille højre kant (IA). Først havde jeg tænkt, at jeg skulle hente Eriksen, men han er jo ikke god på kanten, så nu tænker jeg enten Dybala eller Asensio..

Hvad siger I? Hvem ville I anbefale?

Til supplement kan jeg sige, at jeg KUNNE smide enten Lingard eller Mata ud på højre kant, så Eriksen KUNNE også stadig være en mulighed.


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: Dehli 07 Nov 2018, 20:56
Citat af: elalso 06 Nov 2018, 21:44
Ja, nu står jeg for alvor i suppedasen!

Jeg skal have en offensiv midtbanespiller, der også kan spille højre kant (IA). Først havde jeg tænkt, at jeg skulle hente Eriksen, men han er jo ikke god på kanten, så nu tænker jeg enten Dybala eller Asensio..

Hvad siger I? Hvem ville I anbefale?

Til supplement kan jeg sige, at jeg KUNNE smide enten Lingard eller Mata ud på højre kant, så Eriksen KUNNE også stadig være en mulighed.


sjældent at du finder en som er fuldgod til både at spille OMC og kant (IA)
jeg ville personligt gå efter en til hver ting, eller kun forstærke det ene sted, i stedet for at gå efter en middelmådig løsning.

Du kan sagtens hente en verdensklassse IA men han bliver måske aldrig mere end middelmådig OMC og omvendt.


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: elalso 08 Nov 2018, 11:50
Citat af: Dehli 07 Nov 2018, 20:56
sjældent at du finder en som er fuldgod til både at spille OMC og kant (IA)
jeg ville personligt gå efter en til hver ting, eller kun forstærke det ene sted, i stedet for at gå efter en middelmådig løsning.

Du kan sagtens hente en verdensklassse IA men han bliver måske aldrig mere end middelmådig OMC og omvendt.


Du har ret... Jeg valgte dog en, der kan anvendes begge steder, men som kommer til at ligge lige bag angriberen. Jeg var i den heldige situation, at Alexis (som jeg virkelig bare ville af med, men som faktisk havde spillet en god sæson) var i Real Madrids søgelys. Derfor skyndte jeg mig at byde på Asensio, som kom til at koste mig lidt over 100 millioner (kan ikke huske det præcise beløb) + Alexis. Jeg er virkelig godt tilfreds med den handel, men nu må vi jo se, om det holder på den lange bane.


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: tojosular 08 Nov 2018, 12:12
Sjovt fact jeg lidt havde overset :D.

Alex Ferguson formåede i 22 år i træk at sætte Man Utd på minimum 3. pladsen i Premier League. Der var så meget tale om at Arsene i over 20 år havde fået top 4 ud af Arsenal, men det er jo vand ved siden af det Alex præsterede i træk :D.


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: elalso 08 Nov 2018, 14:09
SAF var bare fantastisk... En sand legende!!!


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: Khaine 08 Nov 2018, 21:00
Så kom jeg til 2021 med Manchester United og 3 sæson i manager-sædet er overstået.
Der blev solgt lidt ud og igen var ingen indkøb planlagt. Det blev alligevel til tre. To lovende talenter og en ung franskmand til 2,7 milliarder kr...
(https://i.imgur.com/wjR47XZ.jpg)

Sæsonen startede trægt og mange kampe var meget lige og lå på vippen. Liverpool lå lige i haserne hele efteråret og Rashford´s overtids-udligning til 3-3 på Anfield tangerede væbnet røveri ved højlys dag. 4-2-3-1 og 4-2-4 der ellers fungerede relativt fint de 2 forrige sæsoner var måske læst af modstanderne og noget måtte ændres. Jeg har altid haft en forkærlighed for 4-4-2, så det måtte prøves. Den eneste virkelig gode angriber i truppen var Lukaku. Rashford brændte simpelthen for meget og Greenwood var ikke helt klar til en startplads. Derfor blev Mbappe købt. Efter lidt eksperimenteren frem og tilbage blev følgende taktik brugt resten af sæsonen både hjemme og ude. Her med den opstilling der blev sat til de største kampe.
(https://i.imgur.com/NTjcog2.jpg)

Det førte til følgende turnerings-resultater.
(https://i.imgur.com/CATYqEt.jpg)

Truppen sorteret efter mål i sæsonen. Her er det ekstra dejligt at se hvor godt Mason Greenwood(19) og Patrick Whitfield(18) har gjort det gennem sæsonen. Begge er egen avl og dem skal der satses på de næste mange år.
(https://i.imgur.com/BW0fsOe.jpg)

Årets hold i Premier League. 7 gange Liverpool uurgh  :cr:
(https://i.imgur.com/MQ0KLiA.jpg)

Manchester United end of season awards:
(https://i.imgur.com/6RclRYO.jpg)

Og til sidst. Det er lidt latterligt og total ananas i egen juice. European Champions Cup Dream Team 20/21:
(https://i.imgur.com/iv5pbBp.jpg)


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: elalso 13 Nov 2018, 11:41
Citat af: Dalle75 03 Nov 2018, 19:59
Hvilken backup har I for Luke Shaw?
Jeg ved godt at Ashley Young er der i starten sammen med Darmian, men jeg er ikke super begejstret for nogle af dem.

I mine øjne virker hverken Bothwick-Jackson eller Demetri Mitchell klar endnu.


Jeg bruger enten Young eller Darmian som back up. Nu smutter Young dog snart, så hovedsageligt Darmian. Dalot kan også spille derovre, men han har slået Valencia af pinden på højre back, så han holder sig mest til derovre.


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: mama99ai 13 Nov 2018, 18:01
Citat af: Khaine 08 Nov 2018, 21:00
Truppen sorteret efter mål i sæsonen. Her er det ekstra dejligt at se hvor godt Mason Greenwood(19) og Patrick Whitfield(18) har gjort det gennem sæsonen. Begge er egen avl og dem skal der satses på de næste mange år.
(https://i.imgur.com/BW0fsOe.jpg)


Har du virkelig fået Hazard til at lave 15 mål og 17 assists - fra en plads som ML?


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: Khaine 13 Nov 2018, 19:57
Citat af: mama99ai 13 Nov 2018, 18:01
Har du virkelig fået Hazard til at lave 15 mål og 17 assists - fra en plads som ML?

Winger Attack, han kom til mange indlæg mod Lukaku´s hoved :-)
7 af målene var på straffe.


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: elalso 13 Nov 2018, 20:06
Fy for en sæsonstart... Føler mig FLYVENDE!!!!!  :cr: :cr: :cr:

Tror sgu jeg skal have mig en sværere udfordring snart - Men jeg elsker jo United, så det er sgu svært ikke at føle glæden, nu hvor det går så skidt IRL  :f:


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: DANzin22 14 Nov 2018, 18:38
Citat af: elalso 13 Nov 2018, 20:06
Fy for en sæsonstart... Føler mig FLYVENDE!!!!!  :cr: :cr: :cr:

Tror sgu jeg skal have mig en sværere udfordring snart - Men jeg elsker jo United, så det er sgu svært ikke at føle glæden, nu hvor det går så skidt IRL  :f:


Hvordan ser din taktik ud? Du har kun lukket mål ind i tre kampe O0


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: elalso 15 Nov 2018, 10:46
Citat af: DANzin22 14 Nov 2018, 18:38
Hvordan ser din taktik ud? Du har kun lukket mål ind i tre kampe O0


Hej DANzin,

Jeg har lige en 8-20 vagt i dag, men hvis jeg sætter mig til at game FM, når jeg kommer hjem, så skal jeg lige tage et par screens og poste herinde. Ja, det er helt vanvittigt med de få indkasserede mål. Det har jeg ALDRIG prøvet i de tidligere spil, så det var en STOR succes for mig at få den der præstation låst op!  ;D ;D ;D


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: elalso 15 Nov 2018, 20:53
Citat af: DANzin22 14 Nov 2018, 18:38
Hvordan ser din taktik ud? Du har kun lukket mål ind i tre kampe O0


Hej igen, DANzin,

Hermed kommer lige et par screens... Jeg har også billeder med transfers inde.


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: elalso 15 Nov 2018, 21:28
Ganske udemærket af "reserverne" at tage denne skalp i CL... Selvom det da først var da det tunge skyts kom ind, at der for alvor skete noget...


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: Wester 18 Nov 2018, 08:55
Så fik jeg færdigspillet min første sæson i FM19 og traditionen tro, så var jeg en tur i Man Utd i den første sæson. Helt som håbet, så gik det ganske fint. Jeg vandt sikkert Premier League (https://i.imgur.com/PEhKYaD.jpg) og nappede også FA Cuppen med en finalesejr (https://i.imgur.com/loNhhpb.jpg) over Southampton. Jeg stod også i Champions League finalen (https://i.imgur.com/HX2K6UT.jpg) mod Valencia, som jeg desværre tabte i straffesparkkonkurrence.

De godkendte resultater blev skabt med min nye Plug&Play taktik (https://i.imgur.com/hGculp0.jpg), hvor det eneste jeg retter er holdet mentalitet fra kamp til kamp og undervejs i kampene. Her skifter jeg mellem Standard og Attacking alt efter om jeg spiller hjemme eller ude. I kampene skifter jeg også nogle gange til defensive sidst i kampen, hvis jeg skal køre et resultat hjem.

Jeg bliver nød til at sætte udfordringen en smule op. For jeg er slet ikke færdig med at spille med United men bliver nød til at sætte nogle begrænsninger på, ellers bliver spillet for nemt. Så de næste sæsoner frem bliver med en Brexit udfordring. Målet er, at vinde Champions League med en trup og stab udelukkende med Britiske spillere.


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: Alfster 19 Nov 2018, 10:27
Skal til at starte med 3 sæson,

Mesterskab og CHL i første sæson.

Alle 7 mulige titler i 2 sæson - gennemsnit alder 24 år. Dog er Smalling smidt på porten (29år) Sanchez forsøges også solgt (31år) Herefter er De Gea ældste mand.


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: MPF 20 Nov 2018, 14:21
Er også startet med Manchester United. I første sæson, havde jeg fuld fokus på ligaen, og kvalificerer mig til Champions League, da jeg ikke synes at truppen er særlig god eller bred. Det endte dog over alt forventning med et mesterskab, en sejr i FA-Cuppen. I Champions League blev kvartfinalen min endestation, da jeg tabte 4-2 samlet til Real Madrid. Skal dog siges at jeg i returkampen stillede med reservehold, da jeg havde Liverpool tre dage efter, som jeg lå á point med i ligaen på daværende tidspunkt.

Mine indkøb i første sæson:
Suso - 390 mio.
Kieran Tierney - 220 mio.
Nelson Semedo - 157 mio.
Et pr talenter blev også hentet ind:
Sepp van den Berg - 12 mio.
Arjen van der Heide - 15 mio.
Francisco Trincao - 10 mio.

Solgt:
Matteo Damian - 102 mio.
Marouane Fellaini - 230 mio.
Nemanja Matic - 130 mio.
Der blev også lejet en del unge spillere ud.

Her til 2.sæson har godt nok været gang i den og der købt for mange penge, men også solgt for mange penge:

Indkøb:
Ryan Sessegnon - 240 mio.
Alphonse Areola - Fri.
David Luiz - Fri.
Kai Havertz - 600 mio.
Arne Maier - 500 mio.
Federico Chiesa - 460 mio.
Benjamin Pavard - 260 mio.
Arthur - Leje.

Solgt:
Sergio Romero - 72,5 mio.
Axel Tuanzebe - 75 mio.
Timothy Fosu-Mensah - 110 mio.
Phil Jones - 160 mio.
Andreas Pereira - 205 mio.
Juan Mata - 420 mio.
Marcos Rojo 122 mio.
Alexis Sanchez - 550 mio.
Eric Bailly - 300 mio.

Så alt i alt er her til 2.sæson købt for 2,14 mia. og solgt for 2,01 mia. Så der har været gang i den!

Har indtil videre i 2.sæson spillet 5 kampe i ligaen med 5 sejre og en målscorer på 20-1, samt en kamp i chl-gruppespillet med en 8-0 til følge over Leverkusen.


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: elalso 20 Nov 2018, 16:50
Så kom det første nederlag i anden sæson! Jeg har spillet 6 og en halv måned, før det skulle ske, hvilket er fuldstændigt absurd for mig at opleve, da jeg faktisk ikke tidligere har været særlig god til at skrabe resultaterne ind kontinuerligt i de tidligere spil. MEN (!) faktisk er det lidt befriende og opløftende at have fået en over snuden, da jeg var begyndt at miste lidt interesse for spillet, fordi jeg syntes det blev lidt for let... Nu skal jeg have spillet sæsonen færdig og så må vi se, om jeg gider at spille videre :)


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: elalso 20 Nov 2018, 17:25
When it rains, it pours... Jeg tabte sgu også den efterfølgende kamp. Finalen i Carabao mod rivalerne fra Liverpool... Røvlakrids!


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: Bielsa 21 Nov 2018, 00:23
Jeg har også i denne version startet et spil med Manchester United. Det var egentligt ment som et "hyggespil" for lige at identificere og opleve de nye mekanismer i dette års version. Jeg erfarede mig ret hurtigt, kva min første sæson i United, at de pre-set tactics der er angivet er noget værre bras. Så jeg har lavet mine egne, som jeg plejer.

Jeg er i 2.sæson med Manchester United, og første sæson var en kolossal skuffelse for klubben og fansene, og da sæsonen var slut var jeg utroligt tæt på at blive fyret. Overvejede selv ikke at forlænge min kontrakt og søge nye græsgange - men jeg blev og det er jeg rigtig glad for.

Som navnet nok antyder er jeg kolossal fan af Bielsa. Via mit arbejde indenfor fodbold IRL, beskæftiger jeg mig meget med den taktiske del af fodboldspillet og har i disse henseender, altid studeret Bielsa og hans filosofi for at udvikle min tankegang. Det er i sær imponerende hvordan han har influeret store dele af fodboldens største managers.
Vi lovpriser ofte Guardiola og hans taktiske sans, eksempelvis de inverted wingbacks, men man skal huske på at det er en Bielsa ting. Det er noget Bielsa har praktiseret i mange år for at overloade halfspace bl.a.

Første sæson i Manchester United endte med en skuffende 3.plads i ligaen og en tabt FA-cup finale. Jeg rodede meget rundt med forskellige taktikker i løbet af sæsonen, derfor endte jeg også med at ryge ud af Champions League i 1/8 dels finalen til Juventus.

Jeg går meget op i at holde realismen i spillet, og derfor betragter jeg min rolle i mine saves som Head Coach. Derfor hyrer jeg altid en sportsdirektør til at forlænge kontrakter, sælge spillere og købe spillere ind. Det eneste jeg selv gør ved starten af et nyt save er at hyre min egen 1.holds stab (har min go-to, som jeg altid henter. De har samme filosofi som mig og træner derfor mine spillere bedre). Endvidere står jeg selv for træning.

Derfor blev transferaktiviteten for første sæson således,

IND (SOMMER):
Milan Skriniar - 590 mio kr

UD (SOMMER):
Tahith Chong - leje
Scott McTominay - leje
Matteo Darman - 90 mio kr (120 mio kr) til Newcastle

IND (VINTER):
Raphael Varane - 850 mio kr
Sandro Tonalli - 135 mio (150 mio kr)
Ferland Mendy 215 mio kr (260 mio)
Emre Can 380 mio kr

UD (VINTER):
Lee Grant - 9,75 mio kr
Phil Jones - 90 mio kr til Monaco
Juan Mata - 100 mio kr til Stoke
Fellaini - 180 mio kr (235 mio kr) til Monaco
Jesse Lingard - 385 mio kr (430 mio kr)
Andreas Pereira - 127 mio kr til Leicester
....og en masse udlejede unge spillere.

2. sæson er startet forrygende. Jeg har vundet de første 10 kampe i Premier League og har både mødt mestrene fra 1.sæson (Liverpool. Vandt 3-1 hjemme) og Manchester City som er overtaget af Ancelotti (Guardiola røg til Spurs efter Poch blev fyret), som også blev slået med 3-1 dog på udebane.

Jeg har udviklet 3 taktikker som passer til de principper jeg tror på IRL og som er udarbejdet efter hvem jeg oftest søger inspiration fra når jeg skal nærstudere spillet. Det er blevet til en 3-3-1-3, som bruges når vi møder hold med to angribere. Dette er for at have en "spare man" i forsvaret i opbygningsfasen, et stærkt princip af Bielsa. Derudover har jeg lavet en 4-2-3-1, som jeg ynder at bruge. Inspireret af Bielsa, Sampaoli og Pochettino. Endvidere har vi en 4-1-4-1 DM som vi bruger hvis modstanderen er stærk og stiller med en OMC.

Mine holdindstruktioner er som regel de samme, og de går igen på alle tre taktikker: Offensiv direkte fodbold, højt dynamisk pres, vertikalitet, spil op fra bagkæden. Og bredt offensivt spil for at strække modstanderens defensiv. Jeg synes oftest jeg har haft succes med at mine kanter yder mest bredde i Midtbane strataen, men er nu også fint tilfreds med bredden i OM strataen.

Det bliver et lidt langt indlæg, men det er mere fordi der er meget at fortælle :D

Transfers i 2. sæson er således,

IND (SOMMER):
Riyad Mahrez - var uønsket i City efter Ancelotti kom til. WOW han har været god for mig, utrolig vigtig del af mit offensive spil i sær i overgangsfaserne. Blev hentet for 385 mio har kvitteret med 6 mål og 7 assist i 13 kampe i sæsonen

Sergej Milinkovic Savic - endnu et indkøb af min sportsdirektør Antonio Cordon. han har været svær at få til at passe ind, og han har heller ikke gjort det særligt godt i de forskellige systemer og roller han er blevet prøvet i. Blev hentet for 435 mio kr.....

Benjamin Pavard - 285 mio kr. Han har været utrolig overraskende i sin rolle som opbakkende centerback i min 3-3-1-3. Jeg overvejer at udvikle videre på den formation, som den bliver mere direkte og kontrollerende på midtbanen, dog med samme struktur "un enganche y tres puntas". Tror det ville gavne ham meget at spille mere, men Varane og Skriniar har været outstanding i min 4-2-3-1.


Update følger, når vi længere frem i sæsonen. Lige nu er der landskampspause og så venter Fulham!


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: Sutharam 21 Nov 2018, 01:46
Milinkovic savic for 435 mio kr. er et scoop og nok den mest overvurderede spiller i spillet i forhold til real life skills! Selvom han ikke helt fungere burde du kunne sælge ham med fortjeneste i fremtiden!

Har selv købt ham for 700 mio kr. og set andre klubber give mere for ham.

Forresten meget spændende at læse! Og din taktik del er noget man selv kan bruge til at justere sin egne taktikker.


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: Bielsa 21 Nov 2018, 09:46
Citat af: Sutharam 21 Nov 2018, 01:46
Milinkovic savic for 435 mio kr. er et scoop og nok den mest overvurderede spiller i spillet i forhold til real life skills! Selvom han ikke helt fungere burde du kunne sælge ham med fortjeneste i fremtiden!

Har selv købt ham for 700 mio kr. og set andre klubber give mere for ham.

Forresten meget spændende at læse! Og din taktik del er noget man selv kan bruge til at justere sin egne taktikker.


Ja, det ved jeg nu ikke om jeg er enig i :D. 435 mio kr, for en spiller jeg egentlig har svært ved at få til at passe ind er en sjat, men igen det er jo omstændighederne givet når man vil spille med en DoF, med stor indflydelse. Det øger realismen, det er ikke altid man får de spillere man vil have og det er heller ikke altid at dem man får, de lykkes.

Jeg regner med at blive i United som udgangspunkt til sæsonen er slut. Min videre færd afhænger egentlig af hvor meget vi vinder i denne sæson. Jeg er åben for tilbud fra andre klubber når sæsonen er slut, og helst også mindre destinationer i andre ligaer.

Det kunne være spændende at komme til en lidt mindre klub, og indføre samme stil. Det er i hvertfald planen at jeg kører dette save videre i et, og forsøger mig med forskellige klubber - lidt ala Bielsa IRL. Hvis jeg smutter fra United efter 2.sæson, så regner jeg mine updates bliver til en blog of some kind.

Men for now, er Marcelo Bielsa Jr. glad i Manchester, men i fremtiden håber jeg større udfordringer banker på - udfordringer jeg ikke bare kan købe mig fra.  ;D


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: elalso 21 Nov 2018, 11:36
Spændende læsning, Bielsa - Jeg er også pjattet med Bielsa og hvor er det forfriskende at høre en anden være opmærksom på, at de indvendige backs ikke er Guardiolas opfindelse. Var ved at kaste op over de mange kommentatorer, der blev ved med at give Pep æren for det...

Nå men, i forhold til Milinkovic-Savic, så har jeg faktisk lidt det samme issue med ham. Han præsterer bare ikke særligt godt for mig heller. Ikke dårligt, men ej heller godt. Håber det er fordi han skulle bruge en sæson til at vænne sig til engelsk fodbold. Om ikke andet, så ryger han ud, for han er faktisk bare én dygtig CM ud af mange, da jeg ynder at rotere meget... Jeg har i forvejen Fred, Pogba, Herrera, Pereira, Arthur og McTominay (udlejet) til to centrale pladser. Dertil kommer det, at Fosu-Mensah også kan dække pladsen i yderste instans.

Jeg er snart færdig med anden sæson (røg ud af FA Cuppen i sjette runde, tabte finalen i Carabao, har vundet PL med 5 runder igen og skal til at spille første kvartfinalekamp mod LFC i CL) og jeg tror, at det bliver sommerens HELT store ambition at hente vidunderbarnet Mbappé! Udelukkende for prestigens skyld. Dog må jeg nok erkende, at jeg tror det må ende med salg af andre spillere for at kunne imødekomme det. Det kommer nok til at betyde farvel til Lingard, som jeg ellers har en stor forkærlighed for, men da jeg har mange gode ungdomsspillere til at udfylde hans rolle (som rotationsspiller på offensiv midtbane og højre fløj), vil det formentlig være den bedste løsning for alle. De ungdomsspillere, der hidtil har gjort det absolut bedst for mig er Tahith Chong, Angel Gomes, Callum Gribbin og Mason Greenwood - Sidstnævnte bruger jeg udelukkende fordi jeg vil holde fokus på at udvikle ham til at blive den næste store målscorer for United.

Mit store problem lige nu er, at fordi jeg er så dominerende og har så mange spillere at rotere mellem, så kommer jeg til at slås med at have spillere, der kæmper med om topscorertitlen i én turnering. Eksempelvis er Lukaku og Rashford end ikke at se på topscorerlisten i PL. Lidt et luksusproblem, men man må jo tude over, hvad man kan ;)


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: Khaine 21 Nov 2018, 14:50
I Bielsa-fans har måske lyst til at høre denne podcast. Ganske interessant.
http://www.mediano.nu/oversigt/2018/11/14/uk-special-7-leeds-united-fra-revie-til-bielsa


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: Bielsa 21 Nov 2018, 18:28
Jeg har som udgangspunkt tænkt mig at beholde Milinkovic- Savic en sæson eller to. Mest fordi, han er god at have i bredden på midtbanen, specielt fordi jeg roterer meget.
Endvidere har jeg genopfundet både Fred og Herrera i mit spil, de var begge periferi spillere i min første sæson og spillede ikke nogen store rolle. Men de præsterer begge to eminent som indvendige backs i mit system. Begge er dygtige i deres defensive positionering, samtidig med at de yder et kreativt input i forsvaret. Har i hvertfald haft langt større succes med de to frem for Dalot og Shaw.


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: Sutharam 21 Nov 2018, 19:49
Det er der gør Fm bl.a er fedt, at du bruger 2 cm til at spille en back med en speciel rolle i en speciel  taktik :)

Har forresten hørt podcastet forleden, meget interessant for dem der stadig kan huske Leeds som en storklub.


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: Bielsa 22 Nov 2018, 00:52
En lille update her fra 2. sæson der stadig udspiller sig i Manchester United. Ikke meget er sket siden sidst – indtil videre er vi stadig ubesejret i alle turneringer, det er fryd for øjet at se os spille.
Rent taktisk har jeg justeret en smule på min 4-2-3-1, mere specifikt har jeg ændret på to roller. Min ”enganche” er nu blevet en offensiv midtbanespiller i support. Selvom jeg gerne vil have min playmaker i et specifikt rum hvor han fordeler nøgleafleveringerne, så blev han bare alt for statisk i forhold til den dynamik jeg forlanger. Hvilket gjorde at vores offensive omstillinger oftest stagnerede ved ham, selvom der var masser af løb i forskellige rum omkring ham.
Derudover har jeg gjort min midtbane mere kompakt, for at gøre vores midtbane mere hårdtslående, men egentlig også for at få endnu et bindeled mellem forsvar og midtbane. Hidtil bestod min midtbane pivot af en dybtliggende playmaker i defensiv rolle, som dropper ned i rummet mellem mine midterforsvarer, hvilket åbner op for en inverted wingback går ind i det rum, samtidig med at min brede fløjspiller i support dropper lidt ned i banen og tilbyder en bred spilstation. Min anden midtbanespiller i min 4-2-3-1 har været en mezzala support hidtil, egentlig for at skabe overtal på kanten og fordi han søger dybt i rummet mellem midterforsvarer og back, når min højre fløjspiller står bredt og strækker modstanderens forsvar. Puha, nu blev det måske lidt langhåret.

Ikke desto mindre, synes jeg at jeg får nogle af de samme bevægelser og løbemønstre fra en central midtbanespiller i support rolle, så det vil være min go to rolle fremover. Men hvis jeg ønsker at skabe mere overtal og dynamik i et givent rum på banen, vil mezzala i support vende tilbage. Det vil veksle alt efter modstander og svagheder på banen.

Derudover, så går det forrygende. Jeg er begyndt at implementere de unge meget mere og jeg stoler på dem. Jeg har tiltro til at kan dække pladserne i tilfælde af skader og rotation. Jeg er stor tilhænger af rotation, i sær fordi denne spillestil kræver meget og mine nøglespillere skal ikke brænde ud i midten af sæsonen. Navnlig Chong, Gribbin, Dean Henderson og Mason Greenwood har fået spilletid. Sidstnævnte ikke så meget, men det er svært at konkurrere med en Lukaku i storform og en Rashford der ånder ham i nakken.

Jeg er lidt i tvivl om, hvis jeg bliver i United efter denne sæson, hvorvidt og hvordan jeg skal bruge McTominay og Angel Gomes når de vender tilbage fra udleje. Umiddelbart finder jeg ikke plads til nogen af dem. Hvis der fandtes en kombination af McTominays stærke fysiske kapacitet og arbejdsrate og Gomes’ tekniske færdigheder havde jeg taget den :D Men indtil videre er begge spillere ”for specialiseret” / begrænsede i deres spillestil at jeg får svært ved at introducere dem for spillestilen.

Jeg har lagt afstand til alle holdene i top 6, det eneste hold der presser lidt på er Arsenal under Rafael Benitez ledelse (Emery røg til Barca da Valverde blev fyret). Der er selvfølgelig en masse arbejde og kampe endnu, men indtil videre ser det meget overbevisende ud! Jeg er i kvartfinalen i ligacuppen hvor Chelsea med Sarri i spidsen venter. Det skal nok blive en spændende udfordring. Jeg er især spændt på hvordan Sarris forsvar vil takle vores offensive løbemønstre samt Fred som indvendig back – specielt med hans offensive backs in mente.

Nå! Jeg har gang i et meget inspirerende taktisk spil her og nyder mit save rigtig meget, så ikke meget er sket, men det taktiske aspekt er vigtigt også og det skulle I lige indlemmes i!

Update følger efter vinter transfervinduet, måske engang i februar, når jeg forhåbentligt er gået videre fra CHL gruppen og skal trække ny  modstander.


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: Broen13 22 Nov 2018, 08:05
Det er fedt at se så anderledes en tilgang til et hold der efterhånden er gennemprøvet af rigtig mange i FM! Jeg kunne godt bruge et rent taktisk indlæg/en blog, som mest af alt beskriver den måde du tænker på fremfor holdet. Og så vil jeg da gerne se og teste dine taktiske genistreger, hvis du skulle få behov for at se om andre kan bruge den samme tilgang med samme succes. :)


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: elalso 22 Nov 2018, 14:21
Citat af: Bielsa 22 Nov 2018, 00:52
En lille update her fra 2. sæson der stadig udspiller sig i Manchester United. Ikke meget er sket siden sidst – indtil videre er vi stadig ubesejret i alle turneringer, det er fryd for øjet at se os spille.
Rent taktisk har jeg justeret en smule på min 4-2-3-1, mere specifikt har jeg ændret på to roller. Min ”enganche” er nu blevet en offensiv midtbanespiller i support. Selvom jeg gerne vil have min playmaker i et specifikt rum hvor han fordeler nøgleafleveringerne, så blev han bare alt for statisk i forhold til den dynamik jeg forlanger. Hvilket gjorde at vores offensive omstillinger oftest stagnerede ved ham, selvom der var masser af løb i forskellige rum omkring ham.
Derudover har jeg gjort min midtbane mere kompakt, for at gøre vores midtbane mere hårdtslående, men egentlig også for at få endnu et bindeled mellem forsvar og midtbane. Hidtil bestod min midtbane pivot af en dybtliggende playmaker i defensiv rolle, som dropper ned i rummet mellem mine midterforsvarer, hvilket åbner op for en inverted wingback går ind i det rum, samtidig med at min brede fløjspiller i support dropper lidt ned i banen og tilbyder en bred spilstation. Min anden midtbanespiller i min 4-2-3-1 har været en mezzala support hidtil, egentlig for at skabe overtal på kanten og fordi han søger dybt i rummet mellem midterforsvarer og back, når min højre fløjspiller står bredt og strækker modstanderens forsvar. Puha, nu blev det måske lidt langhåret.

Ikke desto mindre, synes jeg at jeg får nogle af de samme bevægelser og løbemønstre fra en central midtbanespiller i support rolle, så det vil være min go to rolle fremover. Men hvis jeg ønsker at skabe mere overtal og dynamik i et givent rum på banen, vil mezzala i support vende tilbage. Det vil veksle alt efter modstander og svagheder på banen.

Derudover, så går det forrygende. Jeg er begyndt at implementere de unge meget mere og jeg stoler på dem. Jeg har tiltro til at kan dække pladserne i tilfælde af skader og rotation. Jeg er stor tilhænger af rotation, i sær fordi denne spillestil kræver meget og mine nøglespillere skal ikke brænde ud i midten af sæsonen. Navnlig Chong, Gribbin, Dean Henderson og Mason Greenwood har fået spilletid. Sidstnævnte ikke så meget, men det er svært at konkurrere med en Lukaku i storform og en Rashford der ånder ham i nakken.

Jeg er lidt i tvivl om, hvis jeg bliver i United efter denne sæson, hvorvidt og hvordan jeg skal bruge McTominay og Angel Gomes når de vender tilbage fra udleje. Umiddelbart finder jeg ikke plads til nogen af dem. Hvis der fandtes en kombination af McTominays stærke fysiske kapacitet og arbejdsrate og Gomes’ tekniske færdigheder havde jeg taget den :D Men indtil videre er begge spillere ”for specialiseret” / begrænsede i deres spillestil at jeg får svært ved at introducere dem for spillestilen.

Jeg har lagt afstand til alle holdene i top 6, det eneste hold der presser lidt på er Arsenal under Rafael Benitez ledelse (Emery røg til Barca da Valverde blev fyret). Der er selvfølgelig en masse arbejde og kampe endnu, men indtil videre ser det meget overbevisende ud! Jeg er i kvartfinalen i ligacuppen hvor Chelsea med Sarri i spidsen venter. Det skal nok blive en spændende udfordring. Jeg er især spændt på hvordan Sarris forsvar vil takle vores offensive løbemønstre samt Fred som indvendig back – specielt med hans offensive backs in mente.

Nå! Jeg har gang i et meget inspirerende taktisk spil her og nyder mit save rigtig meget, så ikke meget er sket, men det taktiske aspekt er vigtigt også og det skulle I lige indlemmes i!

Update følger efter vinter transfervinduet, måske engang i februar, når jeg forhåbentligt er gået videre fra CHL gruppen og skal trække ny  modstander.Hvordan har Dean Henderson og Gribbin gjort det for dig? Jeg har endnu ikke brugt Henderson, selvom jeg synes han snart skal erstatte Romero på reserveposten. Gribbin har kun to stjerner i potentiale hos mig, men jeg bruger ham da af og til i cup-kampe og som udskifter i nogle sammenhænge, men umiddelbart er Gomes foran ham. Dog spiller han bedre end, hvad de to stjerner i potentiale giver anledning til at tro.


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: Bielsa 22 Nov 2018, 16:36
Fedt, først og fremmest at der er nogen der læser hvad jeg skriver :D Det giver da lysten til at fortsætte med at dele de tanker jeg har. Egentlig så er min tilgang til FM og United i denne situation, en refleksion af min tilgang og studie af og til spillet IRL. Vi er mange der ved at ME er ret begrænset så derfor, har jeg altid prøvet at emulere og få så meget af det fra virkeligheden over i spillet som det nu er muligt.
Mht til et taktisk indlæg/blog, så er det bestemt noget jeg overvejer. Der kommer nok er decideret taktisk indlæg om min filosofi fremfor en decideret blog - egentlig mest fordi det er mange af de samme overvejelser, rent taktisk, der vil gå igen hvad end det er AGF eller United.

Så i det henseende vil jeg gerne love der kommer noget op indenfor de næste par uger, som er dedikeret specielt til det taktiske som jeg tager med i alle mine klubber og saved :D med variationer selvfølgelig.

Ift det du siger omkring at teste, så foregår mine test altid løbende i et save, hvor jeg prøver de samme taktiske dispositioner af på forskellige niveauer. Dermed også et hint frem mod at jeg nok ikke Bliver i United efter denne sæson. Simpelthen for at få udfordring, både spillermaterielt men også taktisk. Men jeg lægger det snart op, så andre forhåbentlig kan få samme glæde. Vil dog gerne arbejde mig henimod flere test før dette bliver en realitet.

Dean Henderson har været rigtig god i de kampe han har fået, mest CUP Kampe dog. Han ser lovende ud og vil forblive reserve sæsonen ud om ikke andet.
Gribbin er lidt en anden snak, han spiller ikke helt som jeg håber, men han får tilliden sammen med Chong ofte. Mest fordi jeg ønsker at han udvikler og, udvikler de rigtige attributes indenfor mit system. Han træner rigtig godt og udvikler sig også, nu mangler han bare at bygge på. Han får dog ofte, Ca hver anden kamp, 30 minutters spilletid i PL. Og i cupsne er han startet inde hver gang :)


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: sorte 22 Nov 2018, 17:25
Hvordan udvikler James Garner sig for jer? For i mit spil har han udviklet sig helt vildt og har 5 stjerner i potentiale!
Til gengæld er Mason Greenwood i helt den anden ende, han har kun 2,5-3 stjerner i potentiale og bliver slet ikke bedre 😊


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: elalso 22 Nov 2018, 19:28
Citat af: sorte 22 Nov 2018, 17:25
Hvordan udvikler James Garner sig for jer? For i mit spil har han udviklet sig helt vildt og har 5 stjerner i potentiale!
Til gengæld er Mason Greenwood i helt den anden ende, han har kun 2,5-3 stjerner i potentiale og bliver slet ikke bedre 😊


Jeg har slet ikke haft fokus på James Garner, så jeg ved det faktisk ikke... Ham må jeg hellere undersøge.


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: Bielsa 23 Nov 2018, 04:10
Så kom vi til det. Endnu en update fra Bielsas færden i Manchester United. Og, det er ikke just jublende nyheder jeg kan melde. Inden december måned startede havde vi ikke tabt en kamp i sæsonen, de sidste par kampe var der dog optræk til nogle svingende præstationer, og spillet flød ikke på samme måde som det hidtil har gjort. I de første par kampe, i Champions League i December måned, spillede vi meget 3-3-1-3. Mest fordi at PSV stillede med to angribere i front, og jeg derfor følte jeg godt kunne leve med at være en mand i undertal på midtbanen, især med Tonalis voksende mentale egenskaber, mente jeg at han godt kunne påtage sig den opgave. Det gik også fint langt hen ad vejen, men som slutningen af november havde vist havde vi problemer med at få kuglen i kassen. Kampen sluttede 2-2, men vi havde chancer til at lukke kampen.

Vi gik dog videre fra gruppen i CL som nummer 1 og har trukket Inter i 1/8 dels finalen. Det bliver spændende at se hvordan de byder op til dans, umiddelbart tror jeg omstillingerne vil være deres hovedprioritet at ramme os på.

Men December har været forfærdelig. Vi har tabt 3 kampe, og en dårlig præstation er blevet fuldt op med en god, og så derefter en dårlig. Bedst illustreret ved at vi slår Chelsea 2-1 i Carabao Cup kvartfinalen, for så at tabe 1-0 til Aston Villa i en kamp vi max dominerer. Det er så træls, målene fra Lukaku mangler, og det gør det ikke bedre når Rashford ikke har bedre at skyde med. De brænder åbner chancer på stribe. Men jeg går ikke på kompromis, jeg har set hvordan spillet flyder når vi præsterer og det skal lykkes. Jeg tror jeg vil kigge lidt på mine træningsmetoder og måske se om jeg kan indarbejde noget mere forståelse blandt gutterne, så de har en følelse af hinandens løbemønstre igen.

I mellemtiden har Arsenal overtaget førstepladsen, nu hvor vi har underpræsteret. Rafael Benitez og co. har åndet mig i nakken hele sæsonen, så det overrasker ikke. De har været meget stabile og endnu ikke tabt en kamp. Der venter to kampe på udebane nu her, mod henholdsvis Chelsea og netop Arsenal. Jeg håber det bliver til max point, for mod de store hold får vi pladsen til at være dynamiske og offensive. Det har bare knebet de sidste par runder mod de svagere modstandere, som vi burde slå.

Skaderne er også begyndt at komme, ved ikke om spillerne er ved at være brændt ud. Jeg kræver meget af dem, men de får det hele igen i længden. Lige nu virker det bare som om at der noget helt galt med den offensive sammensætning. Lukaku er blevet rygtet til Napoli af Mourinho, og det tror jeg distraherer ham lidt.

Jeg skal i tænkeboks på det taktiske område, og finde ud hvordan jeg bedst muligt overholder min filosofi og koncept uden at gå på kompromis med resultaterne. Min tanke er lidt at gå over til en ren 4-1-4-1 DM. Med en halfback for netop at få overtal i opbygningsfasen, og så to kreative midtbanespillere. Bredden skal være den samme fra mine kanter, og umiddelbart leger jeg også med tanken om at implementere komplette wingbacks – på den måde får Dalot også spilletid. Problemet er dog, at jeg tror vi bliver nødt til at gå over til en mere tålmodig tankegang, og på den måde går der lidt af mit vertikalitets koncept. Ikke desto mindre skal jeg lægge hovedet i blød, for det går ikke at vi taber point til de små hold. Jeg panikker dog ikke, det er ingen skam at miste point i December i Premier League – tværtimod, det er nærmest en menneskeret :D. Men det er oftest her mesterskabskampen tager til og man skal hænge i her.

I mellemtiden venter januar transfervinduet lige om hjørnet og jeg kigger lidt på at få Pogba længere ned på banen som kreativt bindeled mellem forsvar og midtbane. Hidtil har han været min enganche i min OMC position. Min sportsdirektør har snuset sig frem til at Giovani Lo Celso er ledig på en lejekontrakt, og kunne vi indbygget en købsoption i den, ville han virkelig kunne tilføre vores offensiv  noget – håber jeg på.

Ellers intet nyt under solen, udover at jeg modtog et jobinterview fra Athletic Bilbao. Jeg takkede selvfølgelig nej, men interessen var der og det var spændende :D I samme henseende skyndte Mr. Woodward at tilbyde mig en ny kontrakt, hvilket jeg dog også takkede nej til.

Mere følger.


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: MPF 24 Nov 2018, 15:27
Så er jeg ved at være klar til 3.sæson.

2.sæson bød på hele fem titler! Charity Shields, Premier League, FA-Cuppen, Carabao Cuppen og Champions League.

Der er igen i år handlet for en masse penge, dog ikke ligeså mange spillere:

Indkøb:
Leon Goretzka - 170 mio.
Kylian Mbappe - 1.35 mia.
Wayne Rooney - 40 mio.
Michael Keane - 125 mio.
Jadon Sancho - 720 mio.
Gianluigi Donnarumma - 430 mio.

Ud er røget:
Alphonse Areola - 360 mio.
Victor Lindelöf - 310 mio.
Angel Gomes - Leje.
Fred - Leje.
Tahiti Chong - Leje.
Ander Herrera - 230 mio.
Luke Shaw - 320 mio.
Gianluigi Donnarumma - Leje
Romel Lukaku 600 mio.

Efterhånden begynder mit hold var trimmet, så jeg har det perfekte hold, med rigtig gode unge spillere.

Målet for denne sæson - At vinde alt!


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: MPF 25 Nov 2018, 23:02
Så er der blevet spillet en halv sæson mere, og hvilken en. Jeg fører Premier League med seks point ned til Arsenal, og gik videre fra min chi-gruppen med 18 point og en målscorer på 23+. Min pulje var: Partizan, Monaco og Juventus. Det blev endda til en sejr på 5-0 over Juventus.
Her i transfervinduet er der egentlig ikke meget der skal gøres udover at der skal hentes en backup til Rashford som angriber. Lige pt. har jeg Wayne Rooney(Hentet pga. følelserne for legenden), men han er simpelthen ikke god nok. Jeg har ikke tænkt mig at bruge et absurd beløb, så jeg har tilbudt Cavani en kontrakt(hans udløber om 6 måneder), og har derefter tænkt mig at købe ham her og nu, for et lille beløb. Udover det ser min trup RIGTIG stærk ud.

Start-11'er:

David De Gea
Nelson Semedo - Benjamin Pavard - Chris Smailling - Kieran Tierney
Paul Pogba - Gedson Fernandes
Mbappe - Havertz - Martial
Rashford

Når jeg stiller med reservehold er det alle 11 spillere jeg skifter, så mit reserve hold ser sådan her ud:

Dean Henderson
Antonio Valencia - Michael Keane - David Luiz - Ryan Sessegnon
Arne Maier - Leon Goretzka
Federico Chiesa - Jesse Lingard - Jadon Sancho
Wayne Rooney(Snart Edison Cavani).

Dean Henderson bliver skiftet ud til næste sæson, da jeg pt. har lånt Gianluigi Donnarumma ud, som kommer tilbage efter sæsonen.

Mit mål med dette spil er:

Nogen vil nok mene, at det at spille med United, hurtigt kan blive kedeligt, da man vinder alt. Men jeg synes faktisk at det er rigtigt sjovt. Jeg er en mission, som er at jeg skal vinde flere mesterskaber og generelt pokaler end Fergie. Et del mål er at blive en legende i klubben. Er pt. favoritpersonale, så der er lang vej endnu, men det gør bare det hele sjovere!


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: MPF 26 Nov 2018, 23:32
Så blev 3.sæson færdigspillet, og det endte ikke som ønsket. Jeg vandt Charity Shields, FA-Cuppen samt Premier League. Det har dog været en skuffende sæson, da jeg ikke formået at vinde Klub-VM eller Champions League. Klub-Vm tog jeg for let på, og stillede med reservehold, hvilket gjorde at jeg røg ud i semifinalen. Rigtig ringe! Champions League røg jeg åbenbart ud til Milan, som jeg ellers burde være langt bedre. Men efter en 1-0 sejr hjemme, så formår jeg alligevel at smide det hele, og tabe 2-0 på udebane.
I optakten har jeg fået solgt og købt disse spillere:

Købt:
Brandon Puentes - 6.5 mio. - Regen.
Niklas Süle - 500 mio.
Kristoffer Ajer - Leje.
Alvaro Odriozola - 355 mio.
Arkadiusz Milik - 250 mio.

Alle, pånær Süle, er spillere til bredden, og vil kun komme i spil til mit reservehold.

Solgt:
Antonio Valencia - 16 mio.
Fred - 152 mio.
Ryan Sessegnon - 370 mio.
Francisco Trincäo - 400 mio.
Michael Keane - 225 mio.
Rodrigo Bentancur - 300 mio.
Angel Gomes - Leje
Tahith Chong - Leje.

Denne sæson skal jeg vinde de vigtige pokaler; Premier League, FA-Cuppen samt Champions League!


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: sorte 27 Nov 2018, 14:28
Bliver spændende at høre hvordan Niklas Süle kommer til at gøre det for dig - for har selv lige købt ham til Manchester United :)


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: Roberto_Baggio 27 Nov 2018, 18:00
Vild nok trup du har fået stablet på benene..
Lidt "arrogant" at hente Gigi Donnarumma blot for at udleje ham..
- Kan dog godt se det er en fremtidssikring, men så gammel er DeGea da ikke.

Hvem har lejet ham.? Retur til Milan.?


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: MPF 28 Nov 2018, 18:01
Så er jeg nået til januar i 4.sæson. Indtil videre har den budt på 31 sejre ud af 31 mulige i alle turneringer. Jeg har simpelthen hevet alt hjem, og fører pt. Premier League med 20 point ned til Chelsea.

Niklas Süle har på dette halve år spillet 22 kampe og har et gennemsnit på 7.67. Så jeg er MEGET tilfreds med mit køb! :D

Donnarumma købte jeg sidste januar, og lånte ham tilbage til Milan det sidste halve år af sidste sæson. Denne sæson, er han min reservemålmand og har spillet 9 kampe indtil videre. Det har været nok til at holde ham tilfreds! :).

Målet ved dette vindue er egentlig bare at holde på truppen, og så ellers bare kører på! :)


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: sorte 28 Nov 2018, 21:47
Hvem hentede folk ind som deres Assistent-træner til at starte med, da man jo starter uden? Og har i beholdt den samme, eller fundet en anden efterfølgende?


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: MPF 28 Nov 2018, 22:04
Jeg hentede Marco Van Basten, og har haft ham lige fra starten af.. Men jeg går ind hver sæson og tjekker om Michael Laudrup er ledig. Ham vil jeg sku gerne have som assistent :)


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: tyfon 28 Nov 2018, 22:52
Jeg syntes selv at min første sæson som manager i United er gået ok  ;D

(https://imgur.com/a/9Y0uprX)


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: elalso 29 Nov 2018, 09:33
Citat af: sorte 28 Nov 2018, 21:47
Hvem hentede folk ind som deres Assistent-træner til at starte med, da man jo starter uden? Og har i beholdt den samme, eller fundet en anden efterfølgende?


Jeg har Steve Holland... Er lidt træt af ham, så inden længe bliver han smidt på porten. Hvem jeg skal have som erstatning, ved jeg ikke endnu. Jeg kunne godt lade mig lidt inspirere af, at der tidligere her blev nævnt Marco van Basten. Årsagen herfor taler for sig selv.  :o


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: MPF 30 Nov 2018, 22:44
Så er jeg færdig med 4.sæson og skal til at begynde med 5.sæson.

Jeg vandt Premier League, Champions League, Carabao cuppen og Charity Shields.

I ligaen gik det forholdsvis godt. 36 sejre, 1 uafgjort og 1 nederlag resulterede i at jeg vandt ligaen med 35 point ;).
I januar var det ikke meningen at jeg ville købe nogen, men jeg solgte Suso for 450 mio. og så kriblede det i fingre og jeg købte Harry Kane for 940 mio.
Han har dog skuffet big time, og er derfor sat til salg.

Her til 5.sæson er der kun købt regens, mens Jesse Lingard er solgt for 750 mio, hvilket jeg vil betegne som et fremragende salg.

Når vinduet er overstået, vil jeg igen skrive hvordan mine transfers ser ud :)


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: MPF 01 Dec 2018, 16:59
Transfervinduet er lukket, og der er egentlig ikke sket det store, men lidt er der dog. Det var meningen at jeg ville sælge Kane, men fik kun nogen vanvittig lave bud, så han er desværre ikke blevet solgt.

Indkøb:
Hennie Hendriks - 130 mio. - Regens.
Jose Manuel Martinez - 15 mio. Regens.
Ryan Gravenberch - 155 mio. - Regens.
Andreas Christensen 300 mio.

Solgt:
Jose Manuel Martinez - Leje.
Jesse Lingard - 750 mio.
Arkadiusz Milik - Leje.
Dean Henderson - 85 mio.
Tahith Chong - Leje.
Ryan Gravenbech - Leje.
+ en masse andre talenter.

En lille update på min mission, om at vinde flere trofæer end Sir Alex Ferguson:

15 titler på fire sæsoner. Er godt på vej, men der er laaaaang vej endnu til de 48 :D.


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: Beckham23 01 Dec 2018, 22:55
Citat af: MPF 01 Dec 2018, 16:59
Transfervinduet er lukket, og der er egentlig ikke sket det store, men lidt er der dog. Det var meningen at jeg ville sælge Kane, men fik kun nogen vanvittig lave bud, så han er desværre ikke blevet solgt.

Indkøb:
Hennie Hendriks - 130 mio. - Regens.
Jose Manuel Martinez - 15 mio. Regens.
Ryan Gravenberch - 155 mio. - Regens.
Andreas Christensen 300 mio.

Solgt:
Jose Manuel Martinez - Leje.
Jesse Lingard - 750 mio.
Arkadiusz Milik - Leje.
Dean Henderson - 85 mio.
Tahith Chong - Leje.
Ryan Gravenbech - Leje.
+ en masse andre talenter.

En lille update på min mission, om at vinde flere trofæer end Sir Alex Ferguson:

15 titler på fire sæsoner. Er godt på vej, men der er laaaaang vej endnu til de 48 :D.

Du er godt på vej  O0

Hvilken taktik/instruktioner ligger bag din opstilling?


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: HulkOmaniA 02 Dec 2018, 10:11
Citat af: MPF 01 Dec 2018, 16:59
Jesse Lingard - 750 mio.


hvor meget har du brugt ham? hvilken rolle?  O0


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: MPF 02 Dec 2018, 21:38
Beckham23 - Jeg bruger en taktik jeg har hentet. Den hedder 4231V. Den er fra fm-base.

HulkOmaniA -  Jeg har brugte ham i 19 kampe og han scorede fire mål fra januar til maj/juni. Jeg bruger ham som pressende angriber hvor han har fire stjerner ud af fem, så det burde egentlig være fint. Det er mere end Mbappe og Rashford, som scorer noget mere. :)


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: Sutharam 02 Dec 2018, 22:02
tjek lige din assistents spillervurderingsevner. Lingard med 4 stjerner som angriber, giver ikke mening


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: MPF 02 Dec 2018, 22:10
Hov.. Troede du mente Kane.. Lingard brugte jeg på offensiv midt som fremskudt playmaker. Der havde han 3-stjerner :). Men han var reserve for mig, da jeg brugte Kai Havertz.


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: Forlan 03 Dec 2018, 07:51
Citat af: MPF 01 Dec 2018, 16:59
Transfervinduet er lukket, og der er egentlig ikke sket det store, men lidt er der dog. Det var meningen at jeg ville sælge Kane, men fik kun nogen vanvittig lave bud, så han er desværre ikke blevet solgt.

Indkøb:
Hennie Hendriks - 130 mio. - Regens.
Jose Manuel Martinez - 15 mio. Regens.
Ryan Gravenberch - 155 mio. - Regens.
Andreas Christensen 300 mio.

Solgt:
Jose Manuel Martinez - Leje.
Jesse Lingard - 750 mio.
Arkadiusz Milik - Leje.
Dean Henderson - 85 mio.
Tahith Chong - Leje.
Ryan Gravenbech - Leje.
+ en masse andre talenter.

En lille update på min mission, om at vinde flere trofæer end Sir Alex Ferguson:

15 titler på fire sæsoner. Er godt på vej, men der er laaaaang vej endnu til de 48 :D.


Ryan Gravenbech er ikke regen. Han er en af de største talenter i spillet..


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: Sutharam 03 Dec 2018, 14:33
Man kan se om det er en regens via deres profilbillede. HVis de har et animeret profilbillede er de regens :)


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: MPF 03 Dec 2018, 21:11
Det giver god mening ;).


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: Wester 05 Dec 2018, 17:35
Citat af: Wester 18 Nov 2018, 08:55
Så fik jeg færdigspillet min første sæson i FM19 og traditionen tro, så var jeg en tur i Man Utd i den første sæson. Helt som håbet, så gik det ganske fint. Jeg vandt sikkert Premier League (https://i.imgur.com/PEhKYaD.jpg) og nappede også FA Cuppen med en finalesejr (https://i.imgur.com/loNhhpb.jpg) over Southampton. Jeg stod også i Champions League finalen (https://i.imgur.com/HX2K6UT.jpg) mod Valencia, som jeg desværre tabte i straffesparkkonkurrence.

De godkendte resultater blev skabt med min nye Plug&Play taktik (https://i.imgur.com/hGculp0.jpg), hvor det eneste jeg retter er holdet mentalitet fra kamp til kamp og undervejs i kampene. Her skifter jeg mellem Standard og Attacking alt efter om jeg spiller hjemme eller ude. I kampene skifter jeg også nogle gange til defensive sidst i kampen, hvis jeg skal køre et resultat hjem.

Jeg bliver nød til at sætte udfordringen en smule op. For jeg er slet ikke færdig med at spille med United men bliver nød til at sætte nogle begrænsninger på, ellers bliver spillet for nemt. Så de næste sæsoner frem bliver med en Brexit udfordring. Målet er, at vinde Champions League med en trup og stab udelukkende med Britiske spillere.Jeg har valgt at starte helt forfra og har lavet mig en KIN udfordring, så det ikke skal blive for nemt. Min manager er Engelsk men med danske rødder og er dansk som 2. nationaliteten. Så udfordringer bliver. Jeg må kun handle britiske og danske spillere og stab. Jeg skal som minimum hente 3 spillere pr. sæson og mindst en af dem skal være dansk. Målet er, at stå med en klub hvor alle spillere og stab er enten britiske eller dansk.

Sportsligt er målet at vinde CHL med denne britisk/danske klub. Det tæller først når alle i klubben er danske eller britiske.

Jeg har lige startet spillet op og første handling var at ophæve kontrakter med alle ikke engelsk/danske stabs medlemmer. Så 39 fyringer på 1. dag  :f:

Taktikken bliver den samme som tidligere. Altså min plug&play. Jeg er begyndte at spejde lidt spillere men nu må vi se hvilken dansker der ankommer i startsæsonen.Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: Roberto_Baggio 05 Dec 2018, 17:39
Citat af: Wester 05 Dec 2018, 17:35
Jeg har valgt at starte helt forfra og har lavet mig en KIN udfordring, så det ikke skal blive for nemt. Min manager er Engelsk men med danske rødder og er dansk som 2. nationaliteten. Så udfordringer bliver. Jeg må kun handle engelske og danske spillere og stab. Jeg skal som minimum hente 3 spillere pr. sæson og mindst en af dem skal være dansk. Målet er, at stå med en klub hvor alle spillere og stab er enten engelsk eller dansk.

Sportsligt er målet at vinde CHL med denne engelsk/danske klub. Det tæller først når alle i klubben er danske eller engelske.

Jeg har lige startet spillet op og første handling var at ophæve kontrakter med alle ikke engelsk/danske stabs medlemmer. Så 39 fyringer på 1. dag  :f:

Taktikken bliver den samme som tidligere. Altså min plug&play. Jeg er begyndte at spejde lidt spillere men nu må vi se hvilken dansker der ankommer i startsæsonen.Cool udfordring. O0
Jeg kan dufte et køb af Eriksen i nær fremtid ;)


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: Wester 05 Dec 2018, 17:53
Citat af: Roberto_Baggio 05 Dec 2018, 17:39
Cool udfordring. O0
Jeg kan dufte et køb af Eriksen i nær fremtid ;)


Ja han topper da listen  ;D

Men det bliver ikke i første sæson. Det bliver nok mere nogle unge talenter i første sæson.


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: Wester 05 Dec 2018, 17:56
Altså mente britiske spillere og stab. For det en kombi, Brexit og dansk Kin udfordring.


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: sorte 05 Dec 2018, 18:26
Jeg kan 100% anbefale Frederik Nørrestrand fra Brøndby - efter 2. sæson med mit Manchester United spil er han allerede back up for Dalot på højre back


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: Wester 05 Dec 2018, 18:48
Har ham på scouting listen. Så han er klart et emne


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: Roberto_Baggio 05 Dec 2018, 18:57
Citat af: Wester 05 Dec 2018, 17:53
Ja han topper da listen  ;D

Men det bliver ikke i første sæson. Det bliver nok mere nogle unge talenter i første sæson.Hov hov - the lord??  ;D


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: Wester 05 Dec 2018, 20:39
Har forsøgt at hente ham men han kunne ikke. Vestre fængsel havde allerede signet ham


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: elalso 06 Dec 2018, 10:21
Citat af: Wester 05 Dec 2018, 20:39
Har forsøgt at hente ham men han kunne ikke. Vestre fængsel havde allerede signet ham


HA! Dét er fandme sjovt det der  :f: :f: :f: :f: :f:


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: Alfster 06 Dec 2018, 13:12
Er i sommer pausen efter 3 sæson. Hvornår træder brexit i kraft? Hvilken betydning kommer det til at få?  Er der overgangs ordning for bestående spillere eller hvordan


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: Nephilim 06 Dec 2018, 19:29
Det skulle gerne være i 2020, altså efter anden sæson... Måske har du misset det i nyhederne?


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: Wester 06 Dec 2018, 23:04
Citat af: Wester 05 Dec 2018, 17:35
Jeg har valgt at starte helt forfra og har lavet mig en KIN udfordring, så det ikke skal blive for nemt. Min manager er Engelsk men med danske rødder og er dansk som 2. nationaliteten. Så udfordringer bliver. Jeg må kun handle britiske og danske spillere og stab. Jeg skal som minimum hente 3 spillere pr. sæson og mindst en af dem skal være dansk. Målet er, at stå med en klub hvor alle spillere og stab er enten britiske eller dansk.

Sportsligt er målet at vinde CHL med denne britisk/danske klub. Det tæller først når alle i klubben er danske eller britiske.

Jeg har lige startet spillet op og første handling var at ophæve kontrakter med alle ikke engelsk/danske stabs medlemmer. Så 39 fyringer på 1. dag  :f:

Taktikken bliver den samme som tidligere. Altså min plug&play. Jeg er begyndte at spejde lidt spillere men nu må vi se hvilken dansker der ankommer i startsæsonen.
Det engelske transfervindue er lukket og jeg fik hentet 4 spillere. 2 engelske og 2 danske. De tre af dem bliver en del af førsteholdstruppen og det er Jack Butland, Ryan Sessegnnon og Jacob Bruun Larsen. Det betyder jeg går ind i første sæson med 8 englændere og 1 dansker i min 22 mand store førsteholdstrup. Så der mangler stadig 13 udskiftninger på den konto.


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: elalso 07 Dec 2018, 11:19
Citat af: Wester 06 Dec 2018, 23:04
Det engelske transfervindue er lukket og jeg fik hentet 4 spillere. 2 engelske og 2 danske. De tre af dem bliver en del af førsteholdstruppen og det er Jack Butland, Ryan Sessegnnon og Jacob Bruun Larsen. Det betyder jeg går ind i første sæson med 8 englændere og 1 dansker i min 22 mand store førsteholdstrup. Så der mangler stadig 13 udskiftninger på den konto.


Hvem er den anden dansker, du hentede?


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: Wester 07 Dec 2018, 19:58
Citat af: elalso 07 Dec 2018, 11:19
Hvem er den anden dansker, du hentede?


Magnus Kaastrup


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: whispers 08 Dec 2018, 11:12
Er julepausen med i FM19 i Premier league?


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: MPF 11 Dec 2018, 12:22
Citat af: whispers 08 Dec 2018, 11:12
Er julepausen med i FM19 i Premier league?


Nej, er den ikke. Der er dog VM i Qatar, hvor der er pause, i 2022.


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: MPF 12 Dec 2018, 00:05
Så er jeg blevet færdig med 5.sæson og har overstået transfervinduet ind til 6.sæson. Det endte med tre pokaler, hvilke ikke er helt acceptabelt. Men jeg vandt dog Europæiske Super Cup, Premier League og Champions League. Så de to store turneringer blev dog vundet.
Transfervinduet synes jeg har været særdeles positivt. Jeg kom endelig af med Harry Kane. Større fiasko, skal jeg lede længe efter. Tabte også en del penge på ham, men nu er han endelig væk.

Købt:
Leonardo Petrone - 6.75 mio. - Regens.
Pierre Ondoa - 150 mio. - Regens.
Yannick Bantaba - 215 mio. Regens.
Rodrygo - 1.25 mia.

Alt i alt: 1.62 mia.

Solgt/udlejet(Af udlejet spillere, nævner jeg kun dem der har potentielle til 5-stjerner)
Jon Stevenson - Leje.
Arkadiusz Milik - 120 mio.
Harry Kane - 680 mio.
Pelayo Morilla - Leje.
Jimmy Newell - Leje.
Jose Manuel Martinez - Leje.
Gianluigi Donnarumma - Leje.
Leon Gorertzka - 260 mio.
Vitantonio Martino - Leje.
Ryan Gravenberch - Leje.
Leonardo Petrone - Leje.
Mark Rees - Leje.
Pierre Ondoa - Leje.

Alt i alt: 1.06 mia.

Som I nok kan se, er der lejet en masse talenter ud, samt Donnarumma. Han var egentlig ikke utilfreds. Men jeg har to talenter, som jeg skal have i England et pr. år endnu, før de bliver engelske statsborgere, samt egen avl spillere og som begge er 3,5 stjerner. Så det gør ikke det store, ikke at have Donnarumma som 2.valg denne sæson.

Mine startopstillinger til denne sæson er:

1.holdet:

David De Gea
Nelson Semedo - Benjamin Pavard - Niklas Süle - Kieran Tierney
Gedson Fernandes - Paul Pogba
Kylian Mbappe - Kai Havertz - Rodrygo
Marcus Rashford

2.holdet:

Juan Manuel Pastor
Alvaro Odriozola - Chris Smalling - Andreas Christensen - Fabrizio Salvadori
Arne Maier - Hennie Hendriks
Federico Chiesa - Angel Gomes - Jadon Sancho
Brandon Puentes

Som sagt fra start af er mit mål at overgå Sir Alex på vundne titler. Status på det: 19 titler hjemme indtil videre, med Charity Shields fra den nye sæson.


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: Broen13 12 Dec 2018, 07:58
Jeg synes egentlig det er lidt en skam at du efter kun 5 sæsoner har et hold der kun består af fire oprindelige Man U-spillere, og kun har fire englændere i alt ud af 22 spillere. Du er selvfølgelig helt selv herre over hvordan du gerne vil spille, for mig ville det dog aldrig være en mulighed at spille på denne måde.

Men flotte resultater, det kan man ikke tage fra dig. :)


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: whispers 12 Dec 2018, 10:32
Citat af: MPF 11 Dec 2018, 12:22
Nej, er den ikke. Der er dog VM i Qatar, hvor der er pause, i 2022.
Det lyder mærkeligt siden det blev bekræftet af SIgames at pausen var med. Oh well


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: MPF 12 Dec 2018, 11:52
Citat af: Broen13 12 Dec 2018, 07:58
Jeg synes egentlig det er lidt en skam at du efter kun 5 sæsoner har et hold der kun består af fire oprindelige Man U-spillere, og kun har fire englændere i alt ud af 22 spillere. Du er selvfølgelig helt selv herre over hvordan du gerne vil spille, for mig ville det dog aldrig være en mulighed at spille på denne måde.

Men flotte resultater, det kan man ikke tage fra dig. :)


Også meget forskelligt hvilken indgangsvinkel jeg går ind til et spil med. Dette spil var det ren fokus på at lære spillet helt at kende, samt at vinde flere trofæer end Sir Alex. Men kan sagtens følge dig i at det nok er sjovere at have flere englændere og generelt egn avl spillere. Men dem har jeg alligevel en del af.


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: MPF 12 Dec 2018, 11:53
Citat af: whispers 12 Dec 2018, 10:32
Det lyder mærkeligt siden det blev bekræftet af SIgames at pausen var med. Oh well


I 23/24-sæsonen, som jeg lige er gået i gang med, ser min december måned sådan her ud:

2,6,9,16,23,26 og 30 december :)


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: QuesT 12 Dec 2018, 15:13
Citat af: MPF 12 Dec 2018, 11:53
I 23/24-sæsonen, som jeg lige er gået i gang med, ser min december måned sådan her ud:

2,6,9,16,23,26 og 30 december :)


Nu er pausen så heller ikke i december men i februar mener jeg.


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: MPF 12 Dec 2018, 22:44
Citat af: QuesT 12 Dec 2018, 15:13
Nu er pausen så heller ikke i december men i februar mener jeg.


I Februar jeg samme antal kampe ca. :)


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: Sutharam 13 Dec 2018, 01:25
MPF.

Jeg synes det er fedt du har tålmodigheden og lysten til sådan et spil, selvom det ikke er min kop the.Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: MPF 14 Dec 2018, 01:29
Citat af: Sutharam 13 Dec 2018, 01:25
MPF.

Jeg synes det er fedt du har tålmodigheden og lysten til sådan et spil, selvom det ikke er min kop the.
Tak :). Synes nu det er meget sjovt at slå diverse rekorder m.m. i løbet af sådan et spil. Men det er da også begyndt at blive nemt :D haha.


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: Inter 14 Dec 2018, 13:52
Citat af: whispers 08 Dec 2018, 11:12
Er julepausen med i FM19 i Premier league?


Der er vinter pause i mit save. Det er den 2. og 3. weekend i februar.
Det er delt op sårn at 10 hold spiller den ene weekend og de 10 andre den næste weekend, ligesom det vil ske i virkeligheden


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: MPF 15 Dec 2018, 13:47
Citat af: Inter 14 Dec 2018, 13:52
Der er vinter pause i mit save. Det er den 2. og 3. weekend i februar.
Det er delt op sårn at 10 hold spiller den ene weekend og de 10 andre den næste weekend, ligesom det vil ske i virkeligheden


Det havde jeg ikke tænkt over. Så passer det meget godt med der er 14 dage i Februar.


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: Wester 16 Dec 2018, 10:10
Så har jeg færdigspillet min første sæson med KIN udfordring, hvor min manager er Engelsk men med danske rødder og er dansk som 2. nationaliteten. Udfordringer er, at jeg kun må handle britiske og danske spillere og stab. Jeg skal som minimum hente 3 spillere pr. sæson og mindst en af dem skal være dansk. Målet er, at stå med en klub hvor alle spillere og stab er enten britiske eller dansk. Sportsligt er målet at vinde CHL med denne britisk/danske klub. Det tæller først når alle i klubben er danske eller britiske.

Jeg bruger min Plug&Play taktik (https://i.imgur.com/hGculp0.jpg), hvor det eneste jeg retter er holdet mentalitet fra kamp til kamp og undervejs i kampene. Her skifter jeg mellem Standard og Attacking alt efter om jeg spiller hjemme eller ude. I kampene skifter jeg også nogle gange til defensive sidst i kampen, hvis jeg skal køre et resultat hjem.

I starten af sæsonen købte jeg Jack Butland, Ryan Sessegnnon og Jacob Bruun Larsen. I vinterens transfervindue solgte jeg Martial og hentede Jadon Sancho. Jeg har stadig 12 ikke danske/britiske spillere i truppen, så der er lang vej endnu på den front.

Jeg kan dog afsløre, at jeg allerede har skrevet under med to danske spillere og en enkel engelsk spiller, som alle ankommer 9. juni og den ene har kostet mig hele 180 mio. £  ::) Så jeg har allerede truppen til næste sæson klar. Jeg tænker dog der kommer en handel eller to mere.

Sportsligt havde jeg en godkendt sæson. Jeg vandt Premier League (https://i.imgur.com/U9tENFA.jpg) ret overbevisende og slog pointrekorden. Jeg nappede også League Cuppen. Sæsonens store skuffelse var da jeg tabte til rivalerne fra Man City i CL kvartfinalen. Det nederlag er dog med til at bevare sulten.


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: Wester 17 Dec 2018, 20:10
Citat af: Wester 16 Dec 2018, 10:10
Så har jeg færdigspillet min første sæson med KIN udfordring, hvor min manager er Engelsk men med danske rødder og er dansk som 2. nationaliteten. Udfordringer er, at jeg kun må handle britiske og danske spillere og stab. Jeg skal som minimum hente 3 spillere pr. sæson og mindst en af dem skal være dansk. Målet er, at stå med en klub hvor alle spillere og stab er enten britiske eller dansk. Sportsligt er målet at vinde CHL med denne britisk/danske klub. Det tæller først når alle i klubben er danske eller britiske.

Jeg bruger min Plug&Play taktik (https://i.imgur.com/hGculp0.jpg), hvor det eneste jeg retter er holdet mentalitet fra kamp til kamp og undervejs i kampene. Her skifter jeg mellem Standard og Attacking alt efter om jeg spiller hjemme eller ude. I kampene skifter jeg også nogle gange til defensive sidst i kampen, hvis jeg skal køre et resultat hjem.

I starten af sæsonen købte jeg Jack Butland, Ryan Sessegnnon og Jacob Bruun Larsen. I vinterens transfervindue solgte jeg Martial og hentede Jadon Sancho. Jeg har stadig 12 ikke danske/britiske spillere i truppen, så der er lang vej endnu på den front.

Jeg kan dog afsløre, at jeg allerede har skrevet under med to danske spillere og en enkel engelsk spiller, som alle ankommer 9. juni og den ene har kostet mig hele 180 mio. £  ::) Så jeg har allerede truppen til næste sæson klar. Jeg tænker dog der kommer en handel eller to mere.

Sportsligt havde jeg en godkendt sæson. Jeg vandt Premier League (https://i.imgur.com/U9tENFA.jpg) ret overbevisende og slog pointrekorden. Jeg nappede også League Cuppen. Sæsonens store skuffelse var da jeg tabte til rivalerne fra Man City i CL kvartfinalen. Det nederlag er dog med til at bevare sulten.Transfervinduet er lukket og det blev til 5 nye spillere i førsteholdstruppen her i blandt 3 danske spillere. Sommerens store transfer blev købet af Christian Eriksen som kostede mig hele 180 mi. £  :o han erstatter Juan Mata som jeg solgte til Milan.

Sommerens store salg blev Paul Pogba som tog til Barcelona for 100 mio. £ mod min gode vilje. Meningen var ikke at Pogba skulle sælges men han ville afsted. Som direkte erstatning hentede jeg Dele Alli for 70 mio. £

Fred, Valencia og Alexis blev også solgt. Alexis solgte jeg for 80 mio. £ hvilket jeg var meget tilfreds med. Declan Rice, Kasper Dolberg og Joakim Mæhle blev hentet ind.

Jeg har indtil videre solgt spillere for 380 mio. £ og købt for 564 mio. £ og truppen er ikke blevet stærkere men den lever op mere og mere op til kravet om spillere kun af dansk eller engelsk afstamning. Jeg har 7 spillere af anden afstamning tilbage i truppen. (https://i.imgur.com/MM0CtSz.jpg) 


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: Roberto_Baggio 18 Dec 2018, 10:32
Jeg spiller ikke med ManU - men jeg har et interesse spørgsmål.

I mit save med Chelsea har ManU i januarvinduet 1.sæson købt Isco for 1,1mia...
Nu er 1.sæson slut og nu byder ManU 1,25mia for Hazard.

Mit spørgsmål går på - hvor mange penge har ManU er rykke med.?
De vandt ingen pokaler i 1.sæson og har ikke solgt noget nævneværdig.. Matteo Darmian var vist den eneste for 175mil.

Jeg synes bare det er vildt med penge der bliver spenderet..


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: MPF 18 Dec 2018, 12:20
Citat af: Roberto_Baggio 18 Dec 2018, 10:32
Jeg spiller ikke med ManU - men jeg har et interesse spørgsmål.

I mit save med Chelsea har ManU i januarvinduet 1.sæson købt Isco for 1,1mia...
Nu er 1.sæson slut og nu byder ManU 1,25mia for Hazard.

Mit spørgsmål går på - hvor mange penge har ManU er rykke med.?
De vandt ingen pokaler i 1.sæson og har ikke solgt noget nævneværdig.. Matteo Darmian var vist den eneste for 175mil.

Jeg synes bare det er vildt med penge der bliver spenderet..Jeg købte for 800 mio. den første sæson, men solgte også for omkring 440, og mener at kunne huske, at jeg ikke havde noget transferbudget tilbage. MEn synes altid at de hold man ikke er, har flere penge, end når man så er dem i manager :D


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: MPF 19 Dec 2018, 15:26
Så blev jeg færdig med 6.sæson som Unitedtræner og det blev den mest succesfulde sæson indtil videre i karrieren. Seks ud af syv titler blev hentet hjem:
1.Charity Shield.
2.Europæiske Super Cup.
3.Verdensmesterskabet for klubhold.
4.Carabao Cup.
5.Premier League.
6.Champions League.

Så alt i alt en MEGET godkendt sæson! Disse seks titler betyder at jeg nu er oppe på 24 titler på seks sæsoner, hvilket også har resulteret i at jeg nu er et "Ikon" i klubben.

Til den 7.sæson er der kun blevet købt regens og en enkelt spiller der ikke er. De fleste af disse regens er også blevet lejet ud igen.

Indkøb:

Matthieu Simon - 34 mio.
Guillem Soro - 9 mio.
Quentin Charrier - 23 mio.
Esteban Montella - 77,5 mio.
Paul McIntosh - 485 mio.
Atsushi Yokoyama - 600 mio.
Ryan Sessegnon - 210 mio.
José Fernandes - 380 mio.

Alt i alt: 1.44 mia.

Solgt/Lejet ud - De spillere der er nævnt som udlejet, er talenter med 5-stjerner i potentiale:

Juan Manuel Pastor - Leje
Jose Manuel Martinez - Leje.
Vitantinio Martino - Leje.
Quentin Charrier - Leje.
Matthieu Simon - Leje.
Guillem Soro - Leje.
Jimmy Newell - Leje.
Mark Rees - Leje.
Jon Stenvenson - Leje.
Pierre Ondoa - Leje.
Ryan Gravenberch - Leje.
Atsushi Yokoyama - Leje.
Fabrizio Salvadori - Leje.
Tahith Chong - 325 mio.
Leonardo Petrone - Leje.

Alt i alt: 325 mio.

Et dyrt, men effektivt transfervindue! Fremtiden er blevet endnu mere sikret, og jeg har usædvanlig mange talenter, hvilket kun er fedt!
Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: Wester 23 Dec 2018, 18:37
Så har jeg færdigspillet min 2. sæson med KIN udfordring, hvor min manager er Engelsk men med danske rødder og er dansk som 2. nationaliteten. Udfordringer er, at jeg kun må handle britiske og danske spillere og stab. Jeg skal som minimum hente 3 spillere pr. sæson og mindst en af dem skal være dansk. Målet er, at stå med en klub hvor alle spillere og stab er enten britiske eller dansk. Sportsligt er målet at vinde CHL med denne britisk/danske klub. Det tæller først når alle i klubben er danske eller britiske.

Jeg bruger min Plug&Play taktik (https://i.imgur.com/hGculp0.jpg), hvor det eneste jeg retter er holdet mentalitet fra kamp til kamp og undervejs i kampene. Her skifter jeg mellem Standard og Attacking alt efter om jeg spiller hjemme eller ude. I kampene skifter jeg også nogle gange til defensive sidst i kampen, hvis jeg skal køre et resultat hjem.

I starten af 2. sæson hentede jeg 5 nye spillere i førsteholdstruppen her i blandt 3 danske spillere. Sommerens store transfer blev købet af Christian Eriksen som kostede mig hele 180 mi. £  :o han erstatter Juan Mata som jeg solgte til Milan.Sommerens store salg blev Paul Pogba som tog til Barcelona for 100 mio. £ mod min gode vilje. Meningen var ikke at Pogba skulle sælges men han ville afsted. Som direkte erstatning hentede jeg Dele Alli for 70 mio. £. Fred, Valencia og Alexis blev også solgt. Alexis solgte jeg for 80 mio. £ hvilket jeg var meget tilfreds med. Declan Rice, Kasper Dolberg og Joakim Mæhle blev hentet ind.

Sportsligt havde jeg en godkendt 1. sæson. Jeg vandt Premier League (https://i.imgur.com/U9tENFA.jpg) ret overbevisende og slog pointrekorden. Jeg nappede også League Cuppen. Sæsonens store skuffelse var da jeg tabte til rivalerne fra Man City i CL kvartfinalen. Det nederlag er dog med til at bevare sulten.

Jeg gik ind i 2. sæson med følgende trup. (https://i.imgur.com/MM0CtSz.jpg) Jeg vidste salget af store profiler som Alexis og Pogba nok ville koste i den svære 2. sæson. Jeg havde ret. Jeg var langt fra den flotte 1. sæson i PL. 3 runder før slut var jeg dog stadig med i mesterskabskampen i en utrolig tæt Premier League (https://i.imgur.com/P89NzSn.jpg).

Desværre tabte jeg mod Tottenham og meget skuffende spillede jeg uafgjort mod Bournemouth, hvilket betød jeg var presset til at vinde over Chelsea i sidste spillerunde, hvis jeg skulle slutte i top 4. Jeg vandt heldigvis kampen med 4-2 på hjemmebane og fik dermed den livsvigtige 4. plads.

Der var dog chancer for at slutte sæson flot af og vinde et par titler. For jeg var både i FA Cup finalen mod ærkerivalerne fra Liverpool og i CL finalen mod Porto. Undervejs havde jeg slået både PSG og Barcelona ud af CL. Jeg vandt FA cuppen lidt heldigt med 1-0 og sluttede kampen af med 4 danskere på banen. CL finalen tabte jeg 1-0, hvilket var enormt skuffende modstanderen taget i betragtning. Nederlaget er dog med til at bevare sulten ved savegamet.


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: Wester 24 Dec 2018, 11:37
Så er min trup til 3. sæson af KIN udfordringen klar. Jeg hentede 5 nye spillere til førsteholdstruppen. Jeg endte dog lidt i det problem, at Smalling, Jones og Butland var utilfredse og ville væk. Manglede spilletid var årsagen. Jeg solgte Smalling og Jones og har lejet Butland ud til Roma. Så det blev kun til to udskiftninger af udenlandske spillere. Herrera og Lindelöf blev solgt.

Ind er kommet Pickford til målmandsposten, De Gea er dog stadig førstevalg. Så er Eric Dier og Andreas Christensen det nye makkerpar i det centrale forsvar. Reece Oxford er hentet som back up til de to og har stadig Eric Bailly. Den sidste transfer blev sommers dyreste, 140 mio. £ for en 17-årig midtbanespiller  ::) Så nu håber jeg at Calum Bloom (https://i.imgur.com/CHNZkz2.jpg) udvikler sig godt.

Så er jeg nede på 5 ikke dansk/engelske spillere i truppen (https://i.imgur.com/G3DKERE.jpg). Jeg håber at jeg kan gå ind i 4. sæson med en trup helt uden. De Gea, Lukaku og Dalot bliver dog svære at erstatte.


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: Robberman 24 Dec 2018, 15:12
140 mio. £ :-X


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: Wester 25 Dec 2018, 09:29
Citat af: Robberman 24 Dec 2018, 15:12
140 mio. £ :-X


Alle engelske regens med 5 stjerner som jeg har scoutet koster det. Når jeg byder så vil klubberne have 240 mio £ for dem og så går forhandlingerne igang. Det er helt gak gak. Ved ikke om det er Brexit der går det  :-\


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: Beckham23 03 Feb 2019, 21:13
Hvordan tænker i at OGS Man Udt. irl ville se ud i FM19? Her tænker jeg især taktik, instruktioner og taktisk stil?


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: Inter 01 Apr 2019, 21:03
Er der nogle som har vundet Premier League med kun engelske spillere??

Har vundet 3 Premier League titler, men efter jeg er blevet mere engelsk er jeg blevet nr. 2 i 4. sæson og nr. 5 i 5. sæson. Her i 6. sæson ligger jeg nr. 6 ved juletid.


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: Broen13 06 Aug 2019, 11:28
Jeg er påbegyndt et save med yndlingsklubben, og vil da lige fortælle om mine tanker ideer, og fremgang i mit save.

Først vil jeg lige ridse op hvad jeg havde tænkt mig med savet: I lyset af OGS og hans indkøb af unge spillere, vil jeg forsøge at lave et Youth only-save. Det er der som sådan ikke noget revolutionerende i. Jeg er dog helt sikker på at jeg kan gøre det med egne spillere, så jeg vil slet ikke komme til at bruge penge på spillere i mit save. Jeg vil ikke gå ud og aktivt sælge mine spillere hvis ikke det er fordi de er utilfredse, og jeg vil ligeledes forsøge at indlemme så mange egenudviklede spillere i førsteholdstruppen som muligt.

Jeg har valgt at starte med et låst første transfervindue, så der er ingen klubber der handler mere (bruger standardopsætning af database i FM 19.3 eller hvad den nu hedder). På denne måde har alle klubber de trupper der er på det tidspunkt - mest fordi jeg aldrig har prøvet at spille med det før, så det var et forsøg.

Jeg starter som udgangspunkt med den taktik jeg brugte i min Valencia-blog i blogkonkurrencen, og ser hvad det kan bringe - der vil være små rettelser hen af vejen, hvis ikke jeg kan få det til at fungere optimalt.

Jeg har færdigspillet den første sæson, og her vil der komme lidt SS af mit save. Jeg vandt Premier League i overlegen stil, efter at have ført ligaen stort set fra start til slut - på et tidspunkt med helt op imod 13 point til nærmeste forfølger! :)

Først og fremmest vil jeg lige fremhæve en spiller, som normalt ikke trækker de store overskrifter, men formentlig vil komme til at gøre det i mit save i et stykke tid fremover - Take a bow, Andreas Pereira!

Jeg spillede med ham i pre-season, hvor han egentlig gjorde det rigtig godt i fraværet af Paul Pogba, som var på ferie - 5(1) kampe med 4 assists og en kampens spiller. Derfor besluttede jeg mig for at han også skulle have lov til at starte i ligaen, og det fortrød jeg aldrig! Så var han lissom igang!
[img width=600]https://i.imgur.com/SZ8cMoZ.png[/img]

Det stoppede aldrig og han vandt vel alle personlige titler muligt, samt fik landsholdsdebut. Læg mærke til øvrige titler i nyhedsfeedet til højre - tre individuelle titler til Andreas, på årets hold, samt årets spiller og unge spiller i klubben! Det kan godt anbefales at spille ham i en fremskudt playmakerrolle på den centrale midt - mentalitet angreb!

Årets manager vandt jeg mens Lukaku blev topscorer - overblik kommer under dette billede.
[img width=600]https://i.imgur.com/2Tw0HXg.png?1[/img]

Her er lidt mere bevis på Andreas' sæson - flest assists, flest kampens spiller og bedste gennemsnit. Vi spillede flere uafgjorte kampe hen mod slutningen, samt tabte til Wolves i sidste kamp, hvorfor vores forspring var blevet lidt mindre end tidligere nævnt. Der var dog ikke tvivl om udfaldet fra mit vedkommende fra nytår og frem.
[img width=600]https://i.imgur.com/uLVu6Lt.png[/img]


Titel: Sv: Manchester United
Oprettet af: Broen13 18 Sep 2019, 08:29
Så har jeg afsluttet endnu en sæson med United og endnu engang var ANDREAS altoverskyggende!!

Vi vandt dog ikke PL i denne omgang - Liverpool var simpelthen bare for suveræne i denne omgang. Heldigvis skulle de møde City i sidste kamp, hvor de slog dem og så kunne vi tage andenpladsen med 86 point foran Citys 85, så direkte adgang til CL efter sommerferien.

Vi vandt Carabao Cuppen, men ellers var der ikke det store at fortælle om - vi tabte samlet i kvartfinalen i CL på et mål af Bale i sidste minut - ellers var vi gået videre - bittert!!

Og nu til ANDREAS-show!
[img width=600]https://i.imgur.com/wLAd4Aq.png?1[/img]

[img width=600]https://i.imgur.com/c1VWC3h.png?1[/img]

[img width=600]https://i.imgur.com/XRaaj7R.png?1[/img]

Han blev da lige nummer to på topscorerlisten som central midbanespiller!
[img width=600]https://i.imgur.com/O2Pl3uL.png?1[/img]

Derfor vandt han igen alt hvad der var at vinde af øvrige personlige titler! Han blev den spiller med flest assists, højeste gennemsnit og flest gange kampens spiller i Premier League (for andet år i træk)!
[img width=600]https://i.imgur.com/FNU275Z.png?1[/img]

[img width=600]https://i.imgur.com/3nIvaCL.png?1[/img]

Jeg har fundet min nye yndlings-FM-spiller!!


                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010