FmFreaks

Football Manager 2018 => Omklædningrummet => Emne startet af: jskovc 23 Maj 2018, 15:20Titel: Konsortium planlægger at overtage klubben
Oprettet af: jskovc 23 Maj 2018, 15:20
For første gang i mange mange år, har jeg oplevet at et Konsortium planlægger at overtage min klub. Men hvad kan jeg forvente af en eventuel overtagelse af klubben?? Indtil nu er der kun tale om indledende snak, så jeg ved reelt ikke så meget mere om økonomi eller lignende.

Det sker i AC Horsens i år 2031, jeg har vundet CL en enkelt gang og mesterskabet ti år i træk. Så hvad er jeres erfaringer når der kommer et konsortium og overtager? Bliver det en økonomisk fordel, eller kan jeg risikere at der kommer nye ejere som spolerer det hele?


Titel: Sv: Konsortium planlægger at overtage klubben
Oprettet af: Broen13 23 Maj 2018, 15:26
Der kan være mange udfald - for at nævne nogle:
1. der sker ingenting, og den nye ledelse fortsætter som den tidligere
2. der kommer penge i kassen, nye mål og forventninger, og større pres.
3. du bliver fyret fordi ledelsen har en træner med sig
4. der bliver optaget lån og klubbens filosofier bliver væsentligt begrænset
5 - der er helt sikkert flere udfald


Titel: Sv: Konsortium planlægger at overtage klubben
Oprettet af: Maestrodk 23 Maj 2018, 16:19
Der kan ske mange forskellige udfald, som Broen også skriver. Alt lige fra du bliver fyret, fordi konsortiet har en anden foretrukken træner eller spillestil til, at du beholder jobbet uden væsentlige ændringer.

Økonomisk kan det også være alle mulige udfald. Jeg har prøvet at få en tycoon, som spyttede store penge i klubben og derved også lagde større forventninger til mit arbejde. Jeg har også prøvet at være City, hvor araberne solgte klubben og der derfor ikke længere var de samme midler til spillerindkøb osv.


Titel: Sv: Konsortium planlægger at overtage klubben
Oprettet af: jskovc 23 Maj 2018, 20:17
Okay det lyder spændende! Siden jeg lavede opslaget er det kommet frem af de byder 2,31 mia på klubben, og planlægger at investere 565 mio i klubben. Så umiddelbart ser jeg ikke frem til de store ændringer hvis altså jeg får lov at fortsætte :-)


                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010