FmFreaks

FmFreaks.dk => Blogkonkurrencen 2018 => Emne startet af: Nodiem 01 Apr 2018, 22:28Titel: Cittadella di Griffone ¤ 15 ¤
Oprettet af: Nodiem 01 Apr 2018, 22:28
[img ]http://i64.tinypic.com/15pk1e0.jpg[/img]


Solens første stråler har så småt ramt Toscanas hvide strande, de orange lertage byder morgengryet velkommen. Den 1214 år gamle by, begynder stille og roligt at rører på sig – det lyder som en stille visken mens byen indbygger gør klar til endnu en dag, i hvad der kunne være paradisets baghave.

Grosseto by er kendt for sit citadel, som stadig den dag i dag, står som det forsvarsværk det i sin tid blev bygget til at være – midt i citadellet ligger byens centrum, hævet 6 meter over resten af byen. Udefra tårner byen sig op, og indgyder stadig den dag i dag respekt og ærefrygt.

Blot et stenkast derfra finder vi Carlo Zecchini , et stadion fra 1960, hvor F.C Grosseto 1912 S.S.D holder til og har gjort de over 50 år. Stadionet har plads til 9.988 tilskuere som alle kan sætte sig bekvemt, dog er det kun langsiden mod vest som undgår regnen.

Klubben er grundlagt i 1912 og i langt størstedelen af den eksistens befundet sig i de lavere rækker, men fra 2007/08 til og med 2012/13 lå klubben i Serie B, med en 6. plads som bedste resultat. Siden 2013 er det dog kun gået én vej, og det er direkte ned og det hele imploderede sidste sæson hvor klubben sluttede absolut sidst i Serie D – E, med blot 3 sejre, 7 uafgjorte og hele 24 nederlag på en enkelt sæson.
De 14 point står den dag i dag, stadig som den dårligste høst nogensinde i Serie D – E. For at gøre ondt værre lukkede klubben også 90 mål ind og kunne kun bryste sig af at have scoret 27.
Klubben er derfor nu at finde Italian Eccellenza Toscana Grp.A, en simpel amatørklub, langt fra Serie B og det forjættede land.

Den 39-årige Vlastimil Luciano, har i mange år arbejdet med fodbold i Toscana. Tjekken har aldrig været i besiddelse af en træner job, men stået for arbejdet i kulissen og hjulpet flere klubber til at kunne fungere økonomisk selv i de lavere rækker. Derfor var det da også et perfekt match da Grosseto offentliggjorde Vlastimil som ny Sportsdirektør i klubben.

Ønskerne fra bestyrelsen er simple:

1. Grosseto skal tilbage i Serie D indenfor 2 sæsoner.
2. Klubben skal omsætte for 5 millioner i den kommende sæson.
3. Sikre økonomi der tillader betalt stab.
4. Klubbens hjemmebane skal fremstå som ”Citadellet”


[img ]http://i68.tinypic.com/6isp6h.jpg[/img]


Mens solen bevæger sig ud over middelhavet, møder Vlastimil op på ”Carlo Zecchini” for at møde spillere og frivillige i og omkring klubben. Eftersom ingen i klubben får løn, er der ingen kontrakt som sikre spillerne eller de frivillige deres virke i klubben, Vlastimil fortæller derfor alle i plenum alle risikere at blive prikket på ryggen i løbet af den næste måned, da truppen og staben først vil være endelig fastsat den 1. August.
Snakken begynder allerede at gå bagest i lokalet, og der opstår fuldt forventeligt murren i krogene. Vlastimil dæmper gemytterne og forsikre at ingen, som beviser deres værd vil blive skåret fra, men at han agter at løfte klubben.


Titel: Sv: Cittadella di Griffone ¤ 2 ¤
Oprettet af: Nodiem 02 Apr 2018, 13:50
Varmen rammer Vlastimil i ansigtet, mens han blik er fastlåst på middelhavets skønhed. Solnedgangen har forvandlet himlen til Leonid Afremov billede "Love by the lake". Mens farverne vandre fra dybblå til en sart grøn og videre over i orange og rød, falder roen over Vlastimil, brikkerne for den kommende sæson, falder stille og roligt på plads og han har sin plan klar.
Han vender rundt i sandet, og trasker over til sine italienske lædersko og børster de bare fødder fri for sand. Arbejdet kalder!

Arbejdet i en amatørklub sætter sine begrænsning. Vlastimil har forsøgt at skaffe flere ekstra timer i døgnet, han har løbende afholdt samtaler med spillere og stabsmedlemmer. Flere har forladt Carlo Zecchini med vreden boblende under overfalden, Vlastimil har været hårdt men retfærdig. Ovenfor døren til hans kontor står skrevet "Assai pampini e poca uva", for Vlastimil tror oprigtigt på at "han som lover for meget, er værdiløs".

Af staben har Manager Nicola Giallini måtte sige farvel efter 12 måneder i klubben, Giallini var medvirkende til skræksæsonen sidste år, og formåede ikke i de første 4 træningskampe at vinde over andre end U/18-holdet.

Også 1. holds målmandstræneren Raffaele Ferioli har måtte sige farvel, han har været en del af staben i 3 sæsoner, men er blevet fundet for let til den kommende sæson.

Som erstatning for Giallini, er Teodoro Palatella hentet ind, og han har med sin 4-5-1 og offensive stil, den rette profil til holdet og Vlastimils ønske om spillestil.
(http://oi63.tinypic.com/2lna8eq.jpg)


Derudover er hentet Valter Vio som er fysisk træner, Giuliano Brunetti som fysioterapeut, Giacomo Mineo som målmandstræner og Piermario Derosas som talentspejder.


Der er dog også fordele ved at være amatør, nemlig at Vlastimil har muligheden for at hente spillere fra konkurrerende klubber og således er venstrebacken Andrea Giallombardo hentet hos Sant'Angelo Romano, den 37-årige italiener har tidligere af 2 omgange været i klubben, og fik sin opvækst i Roma. som tidligere Serie A spiller skal han komme med erfaring der skal styrke de unge spillere.

Ligesom Andrea er tidligere Inter spiller Nicola Beati hentet for at give ro på holdet, med sine 32 år skulle han gerne kunne blive en værdifuld spiller på midtbanen de næste par sæsoner. Beati har været klubløs i 13 måneder.

Målmanden Riccardo Casadei har også været klubløs dog i 15 måneder og har aldrig begået sig på højere niveau end Serie C. Casadei er i sin bedste alder, og skal gerne gå direkte ind på målet i start 11'eren.

Corrado Colombo er det klart største navn der pt. er i truppen, det tidligere stortalent med 9 U21-landskampe for Italien, tager sin sidste sæson for Grosseto, dette bliver hans 21. og sidste sæson med fodbold og vil derfra trække sig tilbage.
Colombo fik sin opvækst i Atalanta og debuterede for klubben i 1997.

Selvom truppen og staben den 1. August var på plads som ønsket, har resultaterne ikke været som håbet, og således er blevet til 6 venskabskampe med 4 nederlag og 2 uafgjort. Der er derfor allerede et stort på den nye manager Teodoro Palatella men også Vlastimil som har ansat ham.


Titel: Sv: Cittadella di Griffone ¤ 2 ¤
Oprettet af: b0nb0n 03 Apr 2018, 08:23
Uha, en spændnede blog! Sjovt valg af land mv., følger med :)


Titel: Sv: Cittadella di Griffone ¤ 3 ¤
Oprettet af: Nodiem 03 Apr 2018, 10:32


Himlen glimter og bragende buldre over Grosseto, de kraftige farver fra metallet som brænder under skyerne, varsler et nyt år og nye udfordringer. Stemningen er høj og folk fester i gaderne, på klassisk italiensk manér med perlende vin, god mad og maskebal!
Vlastimil deltager dog ikke i festlighederne, fastlåst på Carlo Zecchini går timerne på kontoret med at gøre status for de første seks måneder.

Før ligaen startede var forventningerne til klubben en 4. plads, og Palatella's opstart med tre nederlag, gjorde ikke at medierne ændrede dette syn i en positiv retning. Palatella forsikrede dog Vlastimil før ligastarten at holdet nok skulle finde på plads, og resultaterne derfra blive bedre.

Han skulle vise sig at få ret, de første tre kampe blev til sejre på 0-4, 2-0 og 1-2 og så var de eller i gang. Efter 18 kampe kan Palatella bryste sig med at ligge nummer 1, med 14 sejre og 4 nederlag. Dertil kommer at den offensive tilgang har gjort holdet til det mest scorende med 39 mål, og det hold med den 3. bedste defensiv, blot 15 mål er endt bag Riccardo Casadei.

(http://i68.tinypic.com/29zapdt.jpg)


Desværre kan det vise sig at Palatella skal til at være kreativ hen over foråret, da topscorer Matías Vegnaduzzo som har lavet 14 mål i 17 kampe, er hentet hjem til Argentina på fri transfer.

Vlastimil har benyttet sig af vinterens transfervindue til at forstærke truppen med 6 nye spillere.

20-årige Manuele Macera komme fra Fucecchio, hvor han har spillet en god halvsæson på midtbanen, han har sin opvækst i Livorno og hans primær funktion bliver at styrke bredden på midtbanen.

Til at øge konkurrencen på kanterne er Raffaele Selva kommet fra Atletico Piombino, hvor han har leveret 6 oplæg i 18 kampe, han skulle gerne gå direkte ind i start 11'eren. Opvæksten har han fået i selveste Napoli, selvom han aldrig fik senior debut.

Da Macera kom til klubben, ønskede han at Vlastimil tog et kig på Denis Lamberti som var hans kollega i Fucecchio, den 23-årige angriber har haft et godt efterår med 9 mål i 16 kampe, og det lykkedes at lokke ham til klubben.

Endnu en gardering i angrebet, i form af Gianmarco Gabrielli er kommet til klubben, denne gang fra San Marco Avenza, hvor han i efteråret nettede 9 gange i 18 kampe. Den 20-årige italiener har sig opvækst i Pisa.

Nogle gange finder Vlastimil spillerne, andre gange gør talentspejderne og enkelte gange kommer spilleren selv, i tilfældet med Mattia Baldazzi bad han selv om lov til at træne med, hvilket han gjorde så overbevisende at den 18-årige midtbanespiller nu er knyttet til klubben. Før dette var han en del af Granamicas hold, og med 3 mål og 3 oplæg og 8 gange kampens spiller over 19 kampe, er det en spiller staben tror meget på i fremtiden.


Sidste tilgang i vinterpausen er Alessandro Marconi, den 21-årige italiener kan spille samtlige pladser i venstre side, samt den centrale midt, han kommer på fri transfer, men har allerede til træning etableret sig som en af kandidaterne til start 11'eren.


Vlastimil kan allerede nu glæde sig over at økonomien i klubben ser mere end lovende ud, da de ingen udgifter har til spillertruppen eller trænerstaben, er det kun stadion og diverse som trækker ned. Dertil kommer de godt 1500 der kommer til hver hjemmekamp og smider lige omkring 200.000 i entreindtægter til hver kamp.Titel: Sv: Cittadella di Griffone ¤ 3 ¤
Oprettet af: Sunbao 03 Apr 2018, 22:43
Dejligt malende beskrevet,  man føler sig hensat til at faldefærdigt italiensk stadion hvilket jo helt sikkert også har sin charme.
resultaterne er der kommet fin styr å også.


Titel: Sv: Cittadella di Griffone ¤ 3 ¤
Oprettet af: Nodiem 04 Apr 2018, 23:07


... Pling, Pling, Pling - Det antikke cherub ur, spiller de samme toner, som det har gjort de sidste 300 år. Det er godt nok en kopi af nyere dato, men som den stor på hylden over kaminen, er det umuligt at se forskel. Vlastimil sidder og spiser sin aftensmad, den klassiske italienske ret Lasagne - De syv pling annoncerer at dagen snart er forbi, og at tiden er inde til at åbne en flaske vin og nyde aftensolen på tagterrassen. Aftenens flaske er en lokal specialitet, en lokalt dyrket Montecucco Sangiovese, den dybrøde saft spreder en skøn aroma da den flyder ud i glasset.

Alt imens Vlastimil nyder livets passeren, og det fredfyldte liv i paradisets baghave, tromler den moderne verden ind i hans egen boble. Mobilen ringer, og da Vlastimil kigger på displayet kan han se "Teodoro Palatella".

Vlastimil, jeg har kedelige nyheder, Riccardo Casadei har brækket tre fingre på højre hånd, til træning, og vi har ikke en målmand i truppen, som jeg stoler på kan holde os på 1. pladsen.

- Vi har 5 målmænd i truppen, én af de 4 andre må da kunne tage over de sidste 2 måneder?

Jeg er uenig Vlastimil, hvis vi skal være sikre på at vinde ligaen, er du nød til at finde et alternativJobbet som sportsdirektør, er så småt gået hen og blevet en livsstil for Vlastimil, og næste dag er det igen direkte fra jobbet i banken, og ned på kontoret, for at snakket med scouting teamet - De har arbejdet hele natten på at finde et alternativ.

Løsningen er såmænd også fundet, 24-årige Leandro Casapieri skal overtage rollen som 1. keeper indtil Casadei igen er på højkant. Casapieri kommer på fri transfer fra GhiviBorgo, men i stedet for at ankomme som ønsket 2. April, er han først tilgængelig den 1. Maj.

De flotte resultater i ligaen har da også været årsagen til at staben og truppen er som den 1. August, med undtagelsen af Casapieri. Efter nytåret var foråret startet i god stil med tre sejre på hhv. 0-2, 0-1 og 3-0 - det betød at Palatella og hans drenge var ubesejret og havde vundet 7 kampe med 7 rent bur til følge. En kæmpe præstation i sig selv.

Det skulle da også gå fra at være spændende med 4 point til nummer to ved nytår, til at blive rimelig uinteressant op mod de sidste 5-6 kampe.
Palatella formåede nemlig at holde snuden i sporet og sluttede på en flot 1. plads i ligaen!


[img ]http://oi67.tinypic.com/kezo6q.jpg[/img]


Det er derfor med stor glæde at Grosetto kan annoncerer at de er at finde i Italienske Serie D - Gruppe B fra den kommende sæson. Vlastimil har allerede meldt ud at klubben arbejder på at blive semi-prof og at der vil blive styrket i såvel truppen på banen, som staben.

Økonomisk er sæsonen godkendt, da Grosseto slutter med et overskud på 1.560.000 DKK, ud af en omsætning på 5.162.120 DKK.

OG som det sidste ønske fra bestyrelsen, skulle Carlo Zecchini fremstå som den fæstning byen er. Bestået eller ej? Det vil Vlastimil lade være op den enkelte men 15 kampe på hjemmebane, 13 sejre, 2 nederlag og en 35-11 score.


Titel: Sv: Cittadella di Griffone ¤ 4 ¤
Oprettet af: Jonaspetersen93 06 Apr 2018, 00:40
Fantastisk, helt igennem fantastisk, fra resultaterne(selvfølgelig) men også den geniale og anderledes måde den er skrevet på, ja nærmest poetisk skrevet, blev helt fanget af den og følger helt sikkert med. KIU


Titel: Sv: Cittadella di Griffone ¤ 4 ¤
Oprettet af: b0nb0n 06 Apr 2018, 09:35
Lækker læsning :)

Og flotte resultater, hvor langt er der op til Serie C? Som er i det alm. FM?


Titel: Sv: Cittadella di Griffone ¤ 3 ¤
Oprettet af: Nodiem 06 Apr 2018, 10:29
Citat af: Sunbao 03 Apr 2018, 22:43
Dejligt malende beskrevet,  man føler sig hensat til at faldefærdigt italiensk stadion hvilket jo helt sikkert også har sin charme.
resultaterne er der kommet fin styr å også.

Citat af: Jonaspetersen93 06 Apr 2018, 00:40
Fantastisk, helt igennem fantastisk, fra resultaterne(selvfølgelig) men også den geniale og anderledes måde den er skrevet på, ja nærmest poetisk skrevet, blev helt fanget af den og følger helt sikkert med. KIU

Citat af: b0nb0n 06 Apr 2018, 09:35
Lækker læsning :)

Og flotte resultater, hvor langt er der op til Serie C? Som er i det alm. FM?

Tak alle tre, sætter stor pris på rosen ! :)
De flotte resultater kan jeg ikke rigtigt tage æren for, selvom jeg har ansat manden bag ;)

Vlastimil er pt. rykket op i Serie D, som er niveauet under Serie C. :)


Titel: Sv: Cittadella di Griffone ¤ 4 ¤
Oprettet af: Nodiem 06 Apr 2018, 20:53


Den stille ro har sænket sig over sommervarme Grosseto by, på centerpladsen sidder de lokale på deres små terrasser og nyder livet. Der er en summen i byen, alle taler om "Miraklet på Citadellet", oprykningen som mange drømte om, og få troede på. Hos bageren hænger den stolte grif i vinduet og slageren er begyndt at sælge "Bistecche allo griffon". Vlastimil har smagt på "grif"-bøffen, og den er forbløffende god. Et stykke flot marmoreret højreb vendt i timian, salvie og basilikum, hvorefter det har ligget i en hvidvinseddike - Det er nærmest en ærer at have den opkaldt efter klubbens triumf.

Desværre har roen ikke tilsmilet Vlastimil, klubben har ikke kunnet få godkendt søgsmålet om semi-prof status, og forventer derfor ikke at kunne udbetale løn før til sæsonen 19/20. Ergo balancere Vlastimil stadig sit job og sit frivillige arbejde i klubben.
Akkurat som sidste sæson, er ønsket at truppen og staben er på plads senest 1. August.

I staben har Vlastimil opsagt samarbejdet med Leder af ungdomsudvikling, Massimo Tassi, han har været i klubben i 12 år, men er ikke længere ønsket i klubben, grundet uoverensstemmelser i forhold til investeringer i ungdomsarbejdet.

Som afløser er hentet Massimo Rosato, den 46-årige italiener har aldrig tidligere arbejdet i en fodbold klub, men har sine meritter fra futsal.

Fodbolden er domineret af mænd, og det trak derfor også overskrifter i flere mellemstore italienske medier da Grosseto og Vlastimil annoncerede at Elena Rodolfi overtager styringen med klubbens U18 hold.
Følgende udtagelse er givet Vlastimil på spørgsmålet; "Er i nu sikre på, en kvinde kan klarer jobbet?

For at arbejde med fodbold, skal du besidde en passion, de første kender til. Så er det ligemeget om du er mand, kvinde eller en travhest. Hvis du lever fodbold, drømmer fodbold, ER fodbold, så har du en plads i min stab. Den 44-årige italiener har en B-licens og har tidligere været træner for Crema's U-18.

En mulighed over sommeren opstod, da en studerende fra University of Siena, manglede et sted at færdiggøre sin uddannelse indenfor Sportsforskning. Derfor har Grosseto tilknyttet blot 29-årige Carlo Alberto Stradaioli. Carlo er blandt de bedste på sit studie og vi ser frem til at givtigt samarbejde.

Det har også været muligt at udvide staben omkring U-20, hvor 33-årige Patrick Sighinolfi, er blevet ansat som assisterende U-20 manager. Sighinolfi kommer fra en midlertidig rolle som fungerende manager i San Sisto som spiller i Italian Eccellenza Umbria.

Sidst men ikke mindst har vi fået et nyt ansigt i scout-afdelingen, hvor Michele Ruggiero er trådt til, den 56-årige talentspejder, er faktisk en mindre berømt hed, da han i en alder af 54 år, debuterede i italiensk fodbold, hvor han spillede for Catanzaro i Serie C/C. De 54 år gør ham til den ældste debutant i de professionelle rækker i Italien.Truppen har også set massive udskiftninger på alle pladser. Efter den fremragende sæson er 5 spillere blevet hente på fri transfer, alle til klubber i Serie B eller C.

Ud er gået
Riccardo Casadei til Latina
Mattia Baldazzi til Livorno
Filippo Boccardi til Reggina
Maurizio Calzolari til Unipomezia
Simone Fischetti til Alessandria

De 5 afgange er dog intet imod de 13 spillere som er kommet til.

Ind på fri transfer er hentet

Roberto Di Vito - 27 år, centralt midtbane
Marco Villagatti - 35 år, centralt forsvar, kommer fra Fucecchio
Marco Boninsegni - 22 år, venstre/midtforsvar
Paulius Ditkevicius - 21 år, midtbane/kant
Yves Benoit Bationo - 24 år, central midtbane
Marco Tattini - 28 år, fløjspiller
Toni Aliaj - 19 år, midtbane, kommer fra Lazio
Filippo Moscati - 26 år, angriber
Olawale Tehe - 19 år, angriber
Mattia Novello - 20 år, højre back
Marco Paolini - 23 år, venstre back, kommer fra Poggibonsi
Francesco Sabatucci - 27 år, hele venstre side, kommer fra Pianese
Gianmarco Piccioni - 27 år, angriber


Således er staben og truppen nu på plads.

Bestyrelsen har endnu en gang været ud med deres mål for sæsonen.

1. Carlo Zecchini skal forblive et fort
2. Omsætningen skal øges med 1 million, til 6 millioner
3. Klubbens skal levere overskud
4. Klubben skal placeres i den øverste halvdel af tabellen, så minimum en 10. plads.Titel: Sv: Cittadella di Griffone ¤ 5 ¤
Oprettet af: Broen13 14 Apr 2018, 12:25
Skal vi snart videre i det italienske, Nodiem?? :P


Titel: Sv: Cittadella di Griffone ¤ 5 ¤
Oprettet af: Nodiem 14 Apr 2018, 23:03
Duften af frisk slået græs spreder sig omkring Carlo Zecchini, den smukke grønne plet ser forrygende ud. Vlastimil sætter sine skinnende italienske site zip støvler på græstæppet, beslutningen om at investere i det nye underlag har bestemt været pengene værd. Ved siden af Vlastimil står Palatella, han nærmest stråler om kap med solen, sæsonen indtil videre har været godkendt, og han soler sig i den aktuelle succes.

Sidst sæsons flotte oprykning, har sikret Grosseto bookmakernes 2. plads i ligaen. Det er et tveægget sværd, hvor på den ene side, har det trukket folk til stadion, og bedre spillere har ville til klubben, til gengæld har nederlagene hurtigt skabt "panik" stemning i by og medier.

Karrusellen kører stærkt, og i en liga hvor 16 ud af 19 er semi-professionelle, er det svært at holde på de bedste spillere. Nyerhvervede Gianmarco Piccioni samt Filippo Moscati har begge henvendt sig til Vlastimil med et krav om løn fra næste sæson - dog med det løfte af de bliver i klubben hele sæsonen. Dette har klubben accepteret, med det forbehold at klubben ikke rykker ned.

Palatella har dog været det rigtig valg som manager i denne sæson indtil videre. På trods af en sløj start med 4 tabte venskabskampe og blot 2 sejre, har holdet alligevel formået at slå til når det gælder.
Således er klubben pt. at finde på en 3. plads, efter 13 kampe. De fordele sig som 7 sejre, 4 uafgjort og 2 nederlag. Holdet her præsteret det 2. bedste forsvar i ligaen, med 9 mål indkasseret, mens de har været de 2. mest farlige med 23 mål.

[img ]http://i68.tinypic.com/new4lc.jpg[/img]


Klubben har ikke tabt de seneste 6 kampe. Dette kan tydeligt mærkes på lægterne hvor de kommer omkring 2.000 til hver kamp, men mange af dem er blandt de 1.963 sæsonkort holdere. Dette er dog nok til at have flest tilskuere i ligaen.


Titel: Sv: Cittadella di Griffone ¤ 6 ¤
Oprettet af: Nodiem 14 Apr 2018, 23:23


De grå hår har meldt deres ankomst, Vlastimil har i vintermånederne, været nødsaget til at tage drastiske redskaber i brug for at få sit skib på ret kurs. Når et mandskab begår mytteri på kaptajnen, skifter man ikke mandskabet, men kaptajnen må forlade skuden.

Efter den gode start, og en stime på 8 kampe i streg uden nederlag, begyndte Palatella at tage let på opgaven. Mange af de etablerede spillere blev sparet for at give plads til flere af de unge spillere. Dette faldt ikke i god jord hos spillere som Filippo Moscati, Emiliano Fratini og Andrea Ciolli som alle er i toppen af truppens hierarki. Det eskalerede totalt i december måned hvor 5 kampe kun kastede 6 point af sig. Vlastimil kaldte Palatella til samtale, og der blev det besluttet at 12. Januar blev hans sidste arbejdsdag, da Vlastimil havde fundet hans afløser.

I bagspejlet var dette ikke den bedste idé, Palatella havde tabt tilliden fra truppen, og valgte at spille sine sidste 2 kampe med en blanding af U20 og periferi spillere. Palatella efterlader et splittet hold på 6. pladsen.

Det er den første reelle krise Vlastimil befinder sig i, og de dårlige resultater falder tilbage på ham, da han har samlet holdet og staben. Det er derfor under stor årvågenhed fra lokalmiljøet da Vlastimil præsentere Aldo Andrea Zecchino som klubbens nye manager.

Aldo Andrea Zecchino er 32 år gammel, og kommer fra Tolentino, hvor han var assistent træner. Han besidder en C-licens, og praktisere end 4-3-3 smal, med fuld fokus på det offensive element af spillet. Han markeringsstil er mandsopdækning, og ynder at benytte sig af en 5-3-2 WB i kampe hvor modstanderen spiller offensivt.


Der blev fra flere sider talt om at Vlastimil havde begået et selvmål, ved at hyrer Aldo Andrea Zecchino i sit første manager-job, mens holdet var i opløsning. Men hans mandskabsbehandling og han motivationsevne har virkelig flyttet holdet utrolig meget siden ham kom.
Derudover har han sikre Vlastimil's job i den nærmeste fremtid. I sine første 10 kampe, har Aldo Andrea Zecchino sikret sig 9 sejre og blot 1 nederlag. Den statistik er i sig selv imponerende, men Vlastimil bider hellere mærke i måden, hvorpå sejrene er opnået.
10 kampe, 27 point, 29 mål og 13 mål indkasseret. Med det tempo er 1. pladsen indenfor rækkevide med 6 kampe tilbage.


[img ]http://i64.tinypic.com/14uj8lz.jpg[/img]
Titel: Sv: Cittadella di Griffone ¤ 7 ¤
Oprettet af: b0nb0n 16 Apr 2018, 08:43
Nøj, det er spændende! Håber den nye manager kan fører holdet til endnu en oprykning :)


Titel: Sv: Cittadella di Griffone ¤ 7 ¤
Oprettet af: Broen13 16 Apr 2018, 08:55
Hvordan spiller du egentlig..? Sætter du din assistent til at lave alt arbejdet omkring kampene, eller spiller du selv..? Der er jo en reel risiko for at dy bliver fyret, hvis assistenten står for kampene. :)


Titel: Sv: Cittadella di Griffone ¤ 7 ¤
Oprettet af: Nodiem 16 Apr 2018, 10:13
Citat af: b0nb0n 16 Apr 2018, 08:43
Nøj, det er spændende! Håber den nye manager kan fører holdet til endnu en oprykning :)

Han er blevet ansat med målet om en top-3 placering, men oprykningen er klart indenfor rækkevidde !


Citat af: Broen13 16 Apr 2018, 08:55
Hvordan spiller du egentlig..? Sætter du din assistent til at lave alt arbejdet omkring kampene, eller spiller du selv..? Der er jo en reel risiko for at dy bliver fyret, hvis assistenten står for kampene. :)


Spillet fungere således at jeg køber og sælger spillere, fyrer og ansætter i min stab, sender scouts ud etc (på 1. holdet, U20 og U18). men ALT hvad der har med holdene og kampene klares af assistenten og den "tomme" taktik bane, som er der fra spilstart er der stadig således INTET fra min side præger spillet :)

OG ja, som en "rigtig" sportsdirektør, kan manager sagtens gøre det så ringe jeg bliver fyret :b


Titel: Sv: Cittadella di Griffone ¤ 8 ¤
Oprettet af: Nodiem 17 Apr 2018, 09:42


Heden fra Saharas varme sande, er skyllet som en tsunami ind over Italien og det sydlige Europa. Træningspassene er rykket til efter 20, hvor temperaturen lige sniger sig under 26 grader.
Vlastimil og Zecchino opbygget et hold som ligger med i toppen af ligaen, med 3 kampe tilbage, ligger Grosseto på 2. pladsen med 1 point til 1. pladsen.
De resterende kampe er med hhv. Romanese som allerede er rykket ned, og så Lumezzane på 1. pladsen og Milano City på 3. pladsen.
Det er derfor op til Zecchino og truppen selv at afgøre sæsonen !

Kalenderen melder 1. Juni, og Zecchino tager imod Romanese på hjemmebane, 2.528 tilskuere sidder i den bagende sol, og forsøger at booste holdet og indfri drømmen om oprykning. Kampen er dårligt startet før første scoring falder, Zanin fra Romanese gør det til 0-1.
Grosseto sætter farten på spillet op og Zecchino rykker holdet længere frem, hvilket giver pote 12 minutter senere, da Olawale Tehe gør det til 1-1, da han kommer først til bagstoplen og let kan heade bolden ind.
Holdet er da ikke færdig og Tommaso Taviani gør det først til 2-1 og siden 3-1 på to flotte frisparksmål. Kampen slutter 3-1 og der er status quo i toppen af ligaen.

Der er således dømt topopgør mod førerholdet Lumezzane, kampen er ligeledes på hjemmebane, og det er tydeligt at se på lægterne at ligaen spidser til, 3.725 tilskuere er klar til årets kamp i ligaen. En regulær afgørelse af hvilket hold som skal tage 1. pladsen.

Flere fans har været ude op til kampen og foreslået at stadion skifter navn fra "Zecchini" til Zecchino skulle det lykkedes at rykke op.
Kampen er en taktisk en af slagsen som Grosseto i store dele af kampen dominere, men som det har været Lumezzane for vane hele sæsonen, så hiver de det ekstra frem, og De Biasi gør det til 0-1, efter 50 minutter, på hvad der lignede en klar offside.
Kampen er hårdt spillet og afbrydes konstant af frispark og spilstop - disse kommer Lumezzane til gode, og blot 10 senere gør Pierini det til 0-2 som bliver kampens resultat. Grosseto her udspillet sine chancer for at tage 1. pladsen, og det er nu en kamp mellem Lumezzane og Milano City.

Sidste kampe ude mod Milano City er præget af et opgivende Grosseto hold, som godt ved de selv har tabt succes på gulvet, de 55 udebanefans giver den dog meget gas og overdøver Milano Citys 320 fans. Med sig har de et banner med teksten "C'è sempre l'anno prossimo", Vlastimil tænker for sig selv; "Ja, der er altid næste år".

Kampen tabes 3-2 i en ikke særlig køn kamp, hvor holdet allerede var gået på sommerferie.
Ligaen var hård i år, og havde det ikke været for Palatella's dyk, var Grosseto også endt højere i tabellen.

[img ]http://i67.tinypic.com/2lmo0ma.jpg[/img]


Vlastimil tager dog meget positivt med fra sæsonen, nemlig at som oprykker uden et budget, formåede han at opbygge et titeludfordrer hold, og han har står tiltro til Zecchino.
På spillerfronten har Moscati scoret 19 mål i 32 kampe, mens Piccioni har samlet 14 mål og 10 oplæg sammen. Hvis klubben kan holde på de to er offensiven i sikre hænder.

Men der er en spiller som Vlastimil vil beholde for enhver pris, 23-årige Tommaso Taviani har i 14 kampe scoret 16 mål og præsteret 5 oplæg. Han har været forårets stærkeste spiller og bliver derfor også den første der får en kontrakt i næste måned, HVIS klubben bliver godkendt en til at være Semi-prof.

Omsætningen lå lige under 7.000.000 og med udgifter for 4.600.000, har Grosseto igen i år leveret et overskud, denne gang på 2.400.000.

Således er 3 af bestyrelsens 4 mål nået, og endda overlegent.
Men hvad med fortet?

Grosseto spillede 18 hjemmekampe, hvor det blev det til 10 sejre, 4 nederlag og 4 uafgjort. Dette skal gøres bedre næste sæson.


Titel: Sv: Cittadella di Griffone ¤ 7 ¤
Oprettet af: Nodiem 17 Apr 2018, 10:03Sidste sæsons skuffende afslutningen, har ikke forladt Vlastimil. For på trods af at være så tæt på, er følelsen alligevel at han er ansvarlig for ikke at have reageret hurtigt, nok under formdykket. Den nye sæson bringer dog nye tider i klubben, Vlastimil og Zecchino har kunne dedikere meget mere af deres tid i klubben, da det italienske fodboldforbund godkendte ansøgningen om at blive semi-prof.

Fastansættelse har derfor givet Vlastimil meget at gøre, og det her også haft den effekt at staben er blevet yderligere udvidet. Der er hentet intet mindre end 6 nye ind til staben, det drejer sig om;

Unge Daniele Rocco er blot 29 år, men har vist sig som den bedste kandidat til at stå i spidsen for U18.
Corrado Merighi er 40 år, og kommer fra Mantova hvor han også havde rollen af U20 fysisk træner
Daniele Rocco
Slovenske Peter Kalin, som nu assistere Rocco for U18, han kommer direkte fra spillertruppen i Mura
Pietro Gazzola er også blevet tilknyttet U18, som fysisk træner. Den 28 årige træner kommer også fra Mantova
Matteo Paro er tilknyttet seniortruppen, og kommer fra Genoa.
Luca Malaguti kommer fra Reggiana's U20, hvor han var målmandstræner - han skal tage sig af 1. holdet i Grosseto.

En enkelt medarbejder fra staben har forladt klubben, Giacomo Mineo som kom til klubben i August 2017, har valgt at søge nye udfordringer, og Grosseto takker ham for hans dedikation i klubben.


Vlastimil og Zecchino har også været i gang med at samle den nye trup, der skal gå mod 1. pladsen og her er også sket en smule over sommeren på begge fronter.

Ud er gået 20-årige Dario Santucci, efter en sæson i klubben - Tilbuddet fra Serie B klubben Frosinone var for godt, og han takkede nej til en semi-prof kontrakt i klubben.

Mere spændende har det været på ind-fronten, hvor 4 spillere er tilknyttet klubben.
Marcello Possenti er 27, og venstre back - han kommer fra Carrarese
Giacomo Cecconier 24, og angriber - han kommer fra Romagna Centro
Andrea Doninelli er 28, og centralmidtbane - han kommer fra Siena
Christian Arboleda er 22, og fra Columbia, han kan spille begge backs - han kommer fra Perugia.


Som altid har Vlastimil sin trup og stab på plads den 1. August, og i år har Grosseto meldt ud at 1. pladsen er målet.

Bestyrelsen har opsat 5 mål:
Oprykning
Overskud på minimum 500.000
Omsætning minimum 7.500.000
Topscore i ligaen
Ligaens bedste hjemmebaneTitel: Sv: Cittadella di Griffone ¤ 9 ¤
Oprettet af: b0nb0n 17 Apr 2018, 12:24
Uha, hvor er det godt :)

Træls med den missede oprykning, men det kommer i denne sæson, det er jeg ikke i tvivl om :)


Titel: Sv: Cittadella di Griffone ¤ 9 ¤
Oprettet af: Nodiem 17 Apr 2018, 12:52


Endnu en aften bliver brugt på kontoret, Vlastimil har overvejet at flytte sin privatadresse herud, det er der de fleste timer lægges alligevel. Kontoret er slidt, og bæger præg af at stadionet er fra 1960. Det er overordnet set i udmærket stand, og der mangler ikke rigtig noget, men alt er slidt af 6 årtiers slidtage. Når Vlastimil tænker på at stadionet blev benyttet i Serie B for blot 10 år siden, trækker han et lille smil frem. Det er målet, før hans tid i klubben.

Siden Zecchino blev ansat i klubben, har Vlastimil bedre kunne slappe af, og koncentrere sig om klubbens setup. Den sparring de har fungere, deres ping-pong gør at de altid er på bølgelængde. Det er blevet mere et venskab end blot kolleger. Begge er de fast besluttet på at vise deres evner. Zecchino har dog ikke lagt skjul på at kommer der et bud fra en Serie A klub, så er han smuttet.

I løbet af efteråret, gav Zecchino udtryk for at defensiven ikke var stærkt nok, til at holde modstanderen tilstrækkeligt nede. Truppen var ikke bred eller god nok - derfor hentede Vlastimil modvilligt to ekstra forsvarsspillere ind.

Leonardo Fontanesi er 23 år, og kommer fra Sassuolo på fri transfer. Han spiller samtlige forsvarspositioner
Federico Varano er 24 år, og kommer fra Cesana, den defensive midtbane har tidligere gjort sig i Serie A og B.

At Vlastimil modvilligt hentede spillerne, skyldes at hans ideologi er at truppen, kun fungere optimalt hvis de har nået at skabe bånd på tværs af kæderne, men når Zecchino beder om noget så får han det. Han har nemlig opnået fantastiske resultater med Grosseto dette efterår og vinter. Således har holdet sat Serie D rekord med 11 kampe uden nederlag i streg.

[img ]http://i65.tinypic.com/2isyrea.jpg[/img]


Holdet ligger flot med i toppen, men presses dog nedefra. Til gengæld er stemningen på Carlo Zecchini, nærmest fanatisk. Holdet har skabt det fort alle har drømt om, og således ser den skræmmende statistik ud for første halvdel af sæsonen

[img ]http://i64.tinypic.com/23afbk.jpg[/img]Vinteren er kommet, og Vlastimil og Zecchino skal evaluere om truppen skal ændres op til opløbsstregen.Titel: Sv: Cittadella di Griffone ¤ 10 ¤
Oprettet af: Nodiem 17 Apr 2018, 13:10


Søvnløshed kan skyldes mange ting, oftest er det negativ elementer som hjernen ikke kan holde styr på, andre gange er det spænding. Vlastimils må siges at være spænding, Serie D - B har været afsindig spændende i efteråret og foråret starter på samme måde.

Holdet har været eminente i år, og trænet hårdt på træningsbanen, ligesom at kampene har haft en lidenskab, som man ellers kun ser på Balkan. Aggressivitet, koldblodighed og professionalisme har været synonymer i aviserne og Zecchino er blevet rost til skyerne i flere større italienske aviser for hans tekniske forståelse og måden han sætter holdet op til hver kamp.

Og det var da også Grosseto som stjal al opmærksomhed i foråret, hvor det kun blev til 1 nederlag og 4 uafgjort. Truppen viste sig frem fra sin bedste side, og vandt de sidste 6 kampe i ligaen.
De sidste 7 kampe viser potentialet i denne trup, 6 kampe, 6 sejre 18 mål og blot 1 imod. 

Til publikums store glade udover oprykningen til Serie C, var de sidste to kampe som begge var på hjemmebane, som klubben dedikerede til fansene. De blev vundet hhv. 5-0 og 6-0.

[img ]http://i66.tinypic.com/161yreh.jpg[/img]Flere af spillerne spillede deres livs sæson;
Den tidligere Roma målmand Stefano Greco spillede 37 kampe og lukkede blot 30 mål ind. 17 Cleansheets blev det til og er ny rekord.

Giacomo Cecconi scorede 25 mål i 37 kampe og blev liga topscorer

Gianmarco Piccioni stood for det kreative element i klubben med 14 mål og 10 oplæg.

Spillerne kunne også bryste sig med, at være ubesejret på hjemmebane og fortet står intakt !

[img ]http://i63.tinypic.com/fcqtmo.jpg[/img]

Af Bestyrelsens 5 mål, blev følgende gennemført;

Oprykningen kom i hus
Omsætningen lå på 7.780.830
Topscoren i ligaen blev Giacomo Cecconi
Ligaens bedste hjemmebane blev Grosseto's

Desværre løb udgifterne fra klubben og et underskud på 600.000 blev en realitet, men oprykningen skulle gerne opveje dette i næste sæsonen. Egenkapitalen er 6.500.000, så der er masser af polstring.
Titel: Sv: Cittadella di Griffone ¤ 11 ¤
Oprettet af: b0nb0n 17 Apr 2018, 13:32
Tillykke med den flotte oprykning! Cool!

Serie B here we come :d


Titel: Sv: Cittadella di Griffone ¤ 11 ¤
Oprettet af: Sunbao 17 Apr 2018, 19:33
Sådan, det er godt at se det går fremad :)


Titel: Sv: Cittadella di Griffone ¤ 11 ¤
Oprettet af: Broen13 23 Apr 2018, 07:58
Tillykke Nodiem! Se så at komme videre - vi savner dig! :D


Titel: Sv: Cittadella di Griffone ¤ 11 ¤
Oprettet af: Nodiem 23 Apr 2018, 09:24
Citat af: Broen13 23 Apr 2018, 07:58
Tillykke Nodiem! Se så at komme videre - vi savner dig! :D


Skal se om ikke jeg kan få lagt næste episode op i dag, nu er der lidt luft i kampprogrammet til Torsdag :D


Titel: Sv: Cittadella di Griffone ¤ 12 ¤
Oprettet af: Nodiem 23 Apr 2018, 20:20


Den stærke vestenvinden løfter duften af det salte middelhav, ind over højlandet og vinmarkerne - Da Vlastimil står ud af bussen, er det den første aroma han møder. Sommeren er forløbet stærkt, og allerede i aften står første slag i Serie C/B.
Vlastimil og Zecchino har måtte lægge øre til megen kritik over deres ageren, forventningen blandt mange, var at truppen skulle forstærkes på nær sagt alle pladser. På trods af sidste sæsons flotte oprykning, er smagsdommernes vurdering at Serie C/B lige såvel kunne være et andet spil end Serie D.

Da truppen følger Vlastimil ind på Prato's stadion, er der kun tre nye ansigter.

Francesco Agnello er hentet på fri transfer i Genova Calcio i Eccellenza, og mange har rystet på hovedet over denne signing. Til trods for at Agnello har sin opvækst i Udinese, har den 28-årige italiener aldrig spillet på højere niveau end Serie C. Han gør dog direkte ind i start 11'eren på midtbanen.

21-årige målmand Thomas Romboli er modsat kaldet et scoop, og Livorno har udlejet ham for sæsonen, hvor Roma forsøgte at købe ham fri.

Massimo Conti var lidt et last-call indkøb og kom til den 29/7. Den 22-årige wing-back, kan spille i begge sider men er tiltænkt bredden i truppen.

Personalet og staben i klubber er den samme som gik på sommerferie, og derfor er alle rutiner på plads og opstarten har været eminent.

Siden 22. Juli har Grosseto spillet 7 venskabskampe, og kun mægtige Kaiserslautern formåede at slå Zecchino's tropper med 0-1. De resterende kampe endte med cifrene; 5-0, 3-1, 5-2, 5-0, 2-0 og 1-0. Det har bragt holdet til ligaens første kamp med en stor tro på tingene og en offensiv, der nu kender hinanden til hudløshed.Vlastimil tjekker sit håndled - 17:15 står der på displayet. Kampen starter om 15 minutter, han trækker vejret dybt og nyder den lune aftenluft, lugten af græs og havsalt.
Pludselig kommer afbrydes den nærmest meditationsagtige tilstand, af en høj skinger tone, dommeren har sat kampen i gang og kampen om overlevelse i Serie C/B er i gang.Bestyrelsens mål:

Omsætning på 10.000.000
Overlevelse i Serie C/B
3.300 i snit på hjemmebane
Pointsnit på 1.5 på hjemmebane.


Titel: Sv: Cittadella di Griffone ¤ 12 ¤
Oprettet af: b0nb0n 24 Apr 2018, 08:31
Uha uha! det er spændende! er sikker på det bliver overlevelse i Serie C/B! Og endda du kommer og snuse til oprykningen. Til orientering, hvis du ikke ender 1er, så skal du igennem et vanvittigt playoff system :)


Titel: Sv: Cittadella di Griffone ¤ 13 ¤
Oprettet af: Nodiem 24 Apr 2018, 20:59


Sengetøjet er badet i sved, kroppen virker slet ikke udhvilet og mareridtet der gentagende gang de sidste 2 måneder er kommet igen og igen og igen, viste atter sit grimme ansigt. På trods af efterårets flotte spil og gode resultater, har blamagen sat sit store aftryk dybt i sindet. Selv ikke 7-2 sejre i premieren har formået at fortrænger lussingen der kom på den, skammens dag, 15. November satte Triestina rekord for at score flest mål mod os, over 90 minutter blev intet mindre end 8!!! mål sendt ind bag Thomas Romboli. Det var ikke en kamp Grosseto skulle have tabt mål på spil og chancer. Men når der kun scores det halve af modstanderen, ja så taber man 8-4.

Efterfølgende var det et mærket hold der i de næste 3 kampe blot samlede 2 point og snakken om krise brød gennem overfladen.
Vlastimil brugte mange kræfter på at forsvarer sin trup, sin manager og hans eget arbejde med at samle klubbens setup.
Det skulle point på kontoen snart, så der igen kunne komme arbejdsro.

Sæsonen har ellers været præget af store resultater, hvor specielt offensiven har leveret på højeste niveau. Men defensive har til tider mindet om en dyr schweizisk ost, udmærket struktur, men alt for mange huller.

Set på det første 20 kampe, kan Vlastimil være tilfreds med sit hold og sin manager. En 4. plads er placeringen da det nye år tager sin begyndelse. Pisa ligner et hold som vil direkte i Serie B, mens resten forsøger at holde sig i top 10.


[img ]http://i66.tinypic.com/30i9qps.jpg[/img]


Vinterens transfervindue har ikke ligget helt stille, hvor først talentfulde akademispiller Angelo Audino rejste til AlbinoLeffe i Serie A på fri transfer - Der blev stillet spørgsmålstegn ved metoden AlbinoLeffe brugte for at kapre Audino, efter rygterne skulle de have kontaktet ham under hans første U18 landsholdskamp for Italien.

Siden kom en anden spiller til klubben, nemlig tidligere Chievo spiller Kevin Magri, som skal styrke den schweiziske ost.

Derudover er staben blevet udvidet, da en mulig play-off fase er indenfor rækkevidde. Derfor er 39-årige Giuseppe Abruzzese ansat som 1. holdstræner. Giuseppe Abruzzeseì overtager Giuliano Brunetti's job som fysioterapeut og sidste nyansatte er Emanuele Fanì der skal spejde Serie D for potentielle spillere.Titel: Sv: Cittadella di Griffone ¤ 14 ¤
Oprettet af: Nodiem 25 Apr 2018, 10:37


Dommeren fløjter kampen af, og jublen er enorm på trods af 1-0 nederlag - 4. pladsen er sikre, hvilket i sig selv er en bedrift, men takket være det italienske system skal placering 2-10, spille om én oprykningsplads. Den ene oprykningsplads skal findes blandt 27 hold, da Serie C er delt i 3.

[img ]http://i67.tinypic.com/296dkrl.jpg[/img]


Vi har nu to uger før vi skal møde Sambenedettese i Playoff 2. runde.

Vlastimil får dog ikke megen ro op til playoff kampene, rygterne har længe svirret og i dag er nyheden brudt ud fra kilden selv - succestræneren Zecchino har valgt at forlade Grosseto til sommer, for at overtage tøjlerne hos Arezza fra Serie C/A. Det skulle angiveligt være uenigheder mellem ham og Vlastimil omkring spillernes profil der har ført til chok bruddet.

Bestyrelsen har givet Vlastimil 14 dage til finde den nye træner i klubben.


Tiden flyver de næste to uger, arbejdet lægges primært i forberedelserne af holdet, men Zecchino og Vlastimil har sammen fundet den kommende manager for holdet. Valget er faldet på Alessandro Marotta, den 35-årige napolitaner har 390 spillede kampe på sit CV, med 127 mål til følge. Marotta gjorde sig i Serie B til D over karrierer på 17 år.
Marotta praktisere 4-2-3-1 DM Bred, og er direkte i sin spillestil, dertil kommer hans dristige mentalitet og offensive tilgang. Han har aldrig tidligere været træner i en klub, men kender Grosseto da han spillede en halv sæson i klubben i 2013. Det blev til 12 kampe og 6 mål.Samme dag som offentliggørelsen af Marotta, er første playoff kampe også på programmet. Hvor Grosseto hjemme tager imod Sambenedettese, og man kan ikke undgå at blive grebet af den passion italienerne ligger i deres fodbold.
Hele 8.721 tilskuere har fundet til Carlo Zecchini, hvoraf 2.092 er med udeholdet.

Kampen er et omskiftelig forestilling, ingen af holdene er dominerende og spillet er hårdt. Det er tydeligt at begge hold ikke satser for meget. Ved pausen er stillingen 0-0.
Zecchino begår en genistreg i det 61. minut ved at sætte Tehe på banen, og allerede 2 minutter senere giver det pote da han lægger op til Giacomo Cecconi. 1-0. blot 3 minutter senere er Tehe igen i oplæggerens rolle, og endnu engang er er det Giacomo Cecconi der kommer til bagstolpen 2-0.

Stadion syder og koger, fra lægterne synges "Cecconi Cecconi" - Det går helt amok kort før kampen er slut da Giacomo Cecconi sætte 3 mand med en smart kropsfinte og kan gøre det til 3-0 og et hattrick!! ... 3. runde mod Olbia venter om 7 dage.

[img ]http://i65.tinypic.com/2nsot5e.jpg[/img]

Turen til Sorso hvor Olbia holder til er en tur på 14 timer, og går både i bus og med færge. Sardinien er en smuk ø, men den lange tur har kostet en dags forberedelse.

Da kampen går i gang er det intime stadion med plads til godt 4.000 pakket, og 25% er iklædt den karakteristiske orange-rød Grosseto trøje! - Kampen er jævnbyrdig med et smalt overtag til Grosseto, alligevel er det Olbia der kommer først på tavlen, ja de er faktisk de første på måltavlen til at score både 2 og 3 mål. og ved stillingen 3-0 ser det ud til at blive en lang tur hjem.

Da Olbia score til 3-0 starter Grosseto-fansene hvor de slap i sidste kampe "Cecconi, Cecconi", og der startede et magisk øjeblik - under et hjørnespark, i det 65. minut, samledes spillerne i en klyng og derfra var energien fornyet og reelt set kun 1 hold på banen. Cecconi løftede stemningen ved at gøre det til 3-1 efter 70 minutter og Paulus Ditkevicius gjorde det kort før slutfløjt til 3-2 og bestemt et resultat vi kan bruge i returopgøret. !

[img ]http://i66.tinypic.com/qp3tat.jpg[/img]


Den omvendte kamp hjemme, er en hårdt spillet kampe med mange frispark og gule kort - der er dog aldrig tvivl om hvem der skal løbe med sejren, med blot 1 afslutning i kampen har Olbia udspillet sin rolle i oprykningsspillet. Cecconi score kampens to eneste mål, og er godt i gang med at opnå legende status i klubben.


[img ]http://i67.tinypic.com/2a98sqh.jpg[/img]


I kvartfinalen møder vi Sicula Leonzio.
Grosseto lagde ud med en hjemmekamp, som målt på spil og chancer skulle være vundet, desværre lykkedes det Sicula Leonzio at sætte 3 mål ind bag Romboli, mens Piccioni og Cecconi satte en pind ind hver.

Udgangspunktet for den omvendte kamp er således acceptabelt men slet ikke tilfredsstillende, dog kan vi finde en lille glæde i at Sicula Leonzio fik to skader i kampen i det centrale forsvar.

[img ]http://i63.tinypic.com/2mrcgol.jpg[/img]

Kampen er blevet kaldet årets gyser -  den står stadig den dag i dag som et eksempel hvad fodbold kan være.

Grosseto skal vinde med to mål . Allerede efter 15 minutter bliver opgaven besværliggjort af Sicula Leonzio som kommer på 1-0.
Varano gør det dog til 1-1 et kvarter senere, og Piccioni gør det inden pausen til 1-2 og drømmen lever.

I pausen skifter Sicula Leonzio ud på den centrale midtbane og i angrebet, men lige lidt hjælper det da målmaskinen Cecconi 5 minutter inde i 2. halvleg gør det til 1-3, ekstasen tager til på banen og lægterne.

Spillerne spiller levende offensiv fodbold, men en grim tackling af Magri giver Sicula Leonzio et straffespark, som de omsætter til 2-3, og 10 minutter senere er den gal igen da Sicula Leonzio kommer på 3-3. Ekstasen er blevet til panik, spillerne forsøger det bedste de har lært, men presset får dem til at spille primitiv fodbold med lange bolde frem.

Dommeren lagde 3 minutter til, men da uret rammer 95 minutter ligner han ikke en mand der har i sinde at fløjte kampen af, Sicula Leonzio spillerne bruger meget tid på at gestikulere til 4. dommeren og det udnytter Cecconi til i det 96. minut at sende bolden i mål fra 30 meter, i en blød bue over målmanden 3-4 !! OG forlænget spilletid er sikret da dommeren blæser af kort efter.

Om Zecchino har haft det på fornemmelsen eller blot er heldig, har han alle sine udskiftninger til gode og benytter alle 5 inden den forlængede spilletid.
Kort før 3. halvleg er slut får en Sicula Leonzio spiller en hjerne blødning og nedlægger Cecconi i feltet - Rødt kort og straffe, som Magri får lov at tage, han gør det til 3-5 og er tilgivet hans eget straffe.
2 minutter før tid i 4. halvleg gør Piccioni det til 3-6 og kampen er definitivt afgjort, selvom Sicula Leonzio kommer på 4-6 i kampens sidste minut!.. Grosseto er videre efter et brag af en kamp!!

[img ]http://i63.tinypic.com/ddhl4g.jpg[/img]


I semifinalen venter Triestina som gav os det ydmygende 8-4 nederlag.
Titel: Sv: Cittadella di Griffone ¤ 14 ¤
Oprettet af: b0nb0n 26 Apr 2018, 10:52
Fantastisk! Kom så med den næste update, så vi kan se om det er Serie B næste sæson :)

Og i øvrigt et sindsygt playoff system, hvor de første kampe er basseret på ry eller sådan noget, virkelig underligt. Og ikke over 2 kampe allesammen, synes det er meget mærkeligt!


Titel: Sv: Cittadella di Griffone ¤ 14.5 ¤
Oprettet af: Nodiem 28 Apr 2018, 20:34


Aftenen før Triestina kampen, er Zecchino sidste mand til at forlade træningsanlægget. Holdet har trænet taktisk de sidste dage og er forberedte på hvad end Triestina måtte bringe. Zecchino går ind på kontoret for at hente sit overtøj, da han har taget sine ting og slukker lyset på kontoret spotter han ud af øjenkrogen lys fra Vlastimil's kontor. Det er der såmænd intet unormalt i at han sidder sent på kontoret, og alligevel er der noget der vækker Zecchino's interesse.
Han går hen til den brune egetræsdør og åbner den rolig og behersket. Rummet er tomt, men ser ud til at være blevet forladt i al hast, computeren er stadig tændt og rødvinen står stadig fuldfed i glasset. Zecchino ryster lidt på hovedet og griner af tanken om at Vlastimil er spænet derfra i al hast, han går over for at slukke standerlampen i kontorets ene hjørne. I det han passere skrivebordet er han lige ved at snuble, efter at have fundet fodfæste kigger han mod bulen i gulvtæppe - Det er ikke en bule, bag ved skrivebordet ligger Vlastimil, med helt blå læber og ligbleg i ansigtet.

Der går ikke mange minutter før ambulancen ankommer og Vlastimil ligger på båren med iltmaske på, Zecchino har givet hjertemassage i 4-5 minutter for at holde sin chef, kollega og ven i live. Da ambulancen kører derfra står Zecchino tilbage og alt han tænker på er om holdet skal vide det før eller efter kampen, og kan han overhovedet holde det hemmeligt?Titel: Sv: Cittadella di Griffone ¤ 14.5 ¤
Oprettet af: Nodiem 30 Apr 2018, 13:03Da morgenen gryr er følelsen hos Zecchino tom, søvnen er udeblevet og tankerne er alle andre steder en på kampen i denne eftermiddag. Hændelserne over natten har sat sine dybe spor, og mens Zecchino forbereder sig på at indformere staben og holdet - er intet som det var før.

Det er tydeligt for alle i rummet, at Zecchino ikke er sig selv. Da klokken nærmer sig 9, begynder flere at undre sig over at Vlastimil endnu ikke er dukket op, da kan plejer at være blandt de første som ankommer.

Zecchino indtager podiet, og med en sagt røsten i stemmen lyder ordene de færreste tror på;

" Det er med et tungt hjerte at jeg kan fortælle jer, at Vlastimil sent i går aftes blev ramt af blodprop i hjernen - og klokken 04:32 i nat afgik han ved døden.

Stilheden i rummet er uendelig, blikkene er stift rettet mod Zecchino, og forvirringen er total, flere bryder ud i tårer og endnu flere sidder uforstående og tomme tilbage. Zecchino fortsætter;

"Blodproppen skyldes ifølge lægerne, at Vlastimil var syg af kræft, og i et så fremtræden stadie at det var et spørgsmål om måneder. Der vil være mulighed for at snakke med en psykolog herefter, og kampen i aften vil kun blive spillet hvis ønsker dette.
Truppen meldte sig alle klar til kampen, og spillede med sørgebind de resterende kampe i sæsonen - på Zecchini hænger i dag en mindreplate om Vlastimil, og hans betydning for klubben, der endte med at rykke op i Serie B den sæson.

Begravelsen fandt sted 2 dage efter oprykning kom i hus, og Vlastimil ligger i dag begravet på en høj bag træningsanlægget.
Titel: Sv: Cittadella di Griffone ¤ 15 ¤
Oprettet af: b0nb0n 01 Maj 2018, 08:47
Hold da op en afslutning! Super godt skrevet :)

Må vel være på sin plads at skrive tillykke med oprykningen, trods alt!

Fortsætter du savet? Eller stopper du?


Titel: Sv: Cittadella di Griffone ¤ 15 ¤
Oprettet af: Nodiem 01 Maj 2018, 09:35
Tusind tak - afslutningen tog en lidt anden vej en planlagt, for har faktisk en sæson mere som skulle have været med men da min cloud var fyldt efter denne sæson og min pc crashede for 3 dage siden så måtte jeg improvisere :)

Men kunne godt finde på at fortsætte fra playoff i den netop beskrevne sæson :)


                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010