FmFreaks

Football Manager 2018 => Klubsøgning og -erfaring => Emne startet af: KrookDale 12 Mar 2018, 23:23Titel: Crewe Alexandra
Oprettet af: KrookDale 12 Mar 2018, 23:23
Crewe Alexandra


Lidt syd for Liverpool og Manchester finder man den lille by Crewe og den 141 år gamle klub Crewe Alexandra.

Holdet frister en tilværelse i League 2, efter ellers at have været helt oppe i Championship i start 00'erne.

Truppen er ikke voldsomt imponerende, der er et par unge talenter, men ikke noget der får klubben tilbage til Championship. Oprykning til League 1 er til gengæld en stærk mulighed, allerede i første sæson.

Udover en beskeden trup udmærker klubben sig med en tilsvarende beskeden økonomi og et meget lidt imponerende stadion - Der er plads til ca. 10.000 tilskuere.

Hvad klubben mangler i økonomi og spillere, har man dog i evner til at rekruttere juniorspillere. Her er man en af nationens bedste, og er man heldig kan de rette unge spillere sikre både klubbens sportslige og økonomiske fremtid.


Titel: Sv: Crewe Alexandra
Oprettet af: KrookDale 12 Mar 2018, 23:25
Jeg er startet voldsomt godt ud i mit game. Man var spået en midterplacering ved sæsonstart, men efter 30 runder har jeg fra førstepladsen 12 point ned til 4. pladsen (den første plads der ikke sikrer automatisk oprykning.)

Jeg forventer en oprykning i første sæson, mens det nok bliver noget tvivlsomt om jeg kan rykke direkte videre op. Hverken trup eller økonomi er imponerende, og en stor del af min succes skyldes lånespillere.


Titel: Sv: Crewe Alexandra
Oprettet af: DANzin22 13 Mar 2018, 06:43
Citat af: KrookDale 12 Mar 2018, 23:25
Jeg er startet voldsomt godt ud i mit game. Man var spået en midterplacering ved sæsonstart, men efter 30 runder har jeg fra førstepladsen 12 point ned til 4. pladsen (den første plads der ikke sikrer automatisk oprykning.)

Jeg forventer en oprykning i første sæson, mens det nok bliver noget tvivlsomt om jeg kan rykke direkte videre op. Hverken trup eller økonomi er imponerende, og en stor del af min succes skyldes lånespillere.


Har selv overvejet et save med Crewe, så følger spændt med O0


Titel: Sv: Crewe Alexandra
Oprettet af: Wulff 13 Mar 2018, 12:05
Crewe er en meget underholdende klub i FM. Kan kun anbefale klubben.
Havde selv mit bedste save i FM17 med netop Crewe, der endte med en Champions League triumf.

Hvordan ser truppen ud i FM18? Er Ainley og Jones stadig stjernerne?


Titel: Sv: Crewe Alexandra
Oprettet af: pallestar 13 Mar 2018, 17:10
Måske man skulle prøve dem i 18 - som I kan se i min signatur gik det ok i 17 :)


Titel: Sv: Crewe Alexandra
Oprettet af: KrookDale 13 Mar 2018, 18:53
Det lader til at I har meget godt styr på Crewe :)

Ja Ainery og James Jones er nogle af de større talenter, sammen med Perry Ng og endnu en midtbanespiller, Brad Walker.

Desværre er to af de større profiler, James Jones og George Ray langtidsskadede fra start af. Det skal man ikke blive i de lavere rækker, for de løber langsommere end Thyra Frank når de først er klar igen.

Til gengæld levede rekrutteringen af ungdomsspillere fuldt op til mine forventninger, og denne fine gut er blevet signet:

(https://i.imgur.com/v9s3dgG.jpg)


Økonomisk er man lidt presset, man starter med 2 mio, der hurtigt bliver spist op af lønninger. Gudskelov tikker nogle klausuler fra Ryan Colclough ind i løbet af sæsonen, så man sådan ca. kan holde nullet.


Titel: Sv: Crewe Alexandra
Oprettet af: KrookDale 15 Mar 2018, 19:39
Første sæson i League 1 nærmer sig med hastige skridt. Klubbens økonomi gør at jeg ikke har alverdens muligheder på transferfronten. Jeg har hentet et par kontraktløse folk ind samt et par lån, samtidig med at de bedste spillere er blevet i klubben (bortset fra bl.a. min noget aldrende topscorer). Alligevel føler jeg mig ikke særligt godt rustet til den kommende sæson. Niveaumæssigt er mine spillere milevidt fra hvad man ellers ser hos de etablerede hold i ligaen, men jeg har hverken penge til transfers eller lønninger, og de gode spillere er sådan set heller ikke interesserede i at spille for mig.

Der skal være udvikling hos de unge, taktikken skal fungere og nyindkøbene skal slå til fra første øjeblik, hvis jeg skal overleve.

Wish me luck.


Titel: Sv: Crewe Alexandra
Oprettet af: KrookDale 18 Mar 2018, 22:06
En lille opdatering.

Sommeren kom og gik, holdet blev styrket en smule i alle kæder. Jeg har fået unge spillere til, og nogle virkeligt solide offentlige offensive lån. Jeg var dog stadig blandt favoritterne til nedrykning.

En halv sæson inde, er jeg dog med i et tæt ekstremt tæt felt af potentielle oprykkere. Portsmouth ligger godt til første pladsen, men derefter er der frit slag. Jeg har i perioder scoret mål i stimer som var jeg Man City, og derfor tror jeg også der er gode muligheder for oprykning. Mange spillere er unge, og når sæsonafslutningen kommer, skal de nok være så stærke at de kan sikre oprykningen ...håber jeg.

Af mindre gode udviklinger, ser økonomien stadig skidt ud. Saldoen viser røde tal, og indtægterne er ikke steget nævneværdigt. Langt værre er dog at mit kæmpetalent George Granger har brækket foden og er ude i 4 måneder. Udover at være en guldmine af et potentielt salgsobjekt, var han også førstevalg på midtbanen, så det har amputeret mit hold lidt.

Alt i alt ser det fornuftigt ud.


Titel: Sv: Crewe Alexandra
Oprettet af: KrookDale 19 Mar 2018, 23:59
Endnu en dag, endnu en opdatering.

Der bliver spillet meget FM i disse dage, og jeg nærmer mig nu slutningen af 2. sæson.

Med 6 kampe igen har jeg hhv. 6 og 9 point ned til 2. og 3. pladsen, og er dermed næsten sikret en direkte oprykning. Jeg har langt fra klubbens bedste hold spiller for spiller, så hvordan det er gået til forstår jeg ikke helt 100%. Der er dog fantastisk gode relationer mellem mine spillere, god stemning i klubben og suveræn opbakning til mig, samtidig har jeg et godt velafbalanceret hold med en god bredde. Alt i alt har det været medvirkende til en ret suveræn sæson.

I de forskellige cup-turneringer er det også gået fint. I Ligacuppen blev det kun til 2. runde, hvor Sunderland rimeligt sikkert slog mig ud. i FA-cuppen gjorde Bournemouth det af med mig helt henne i 4. runde, i en kamp der sagtens kunne have endt med en sejr eller som minimum omkamp, da jeg havde 3 afslutninger på stolpen. Vigtigere var dog to meget lukrative kampe mod Sheffield Wednesday i 3. runde, der betød indtægter på omkring 5 mio tror jeg. I Checkatrade Trophy nåede jeg semifinalen, hvor det stærkt ufortjent blev til et nederlag mod Nottingham Forest.

Med udsigt til 2. oprykning i træk, må man sige at det går over al forventning. Man kan argumentere for at jeg snyder lidt ved ikke have "attribute-masking" slået til - Det gør det væsentligt lettere at finde gode spillere til holdet. Ikke desto mindre synes jeg dog stadig det er en habil præstation.


Titel: Sv: Crewe Alexandra
Oprettet af: KrookDale 27 Mar 2018, 18:47
Efter 2 oprykninger på 2 sæsoner, er jeg nu nået 1/3 igennem min første sæson i Championship. Ligesom sidste sæson er det blevet forudset at jeg skal rykke ned, og ligesom sidste sæson går det over al forventning.

Jeg havde svært ved at finde nogle virkeligt stærke transfers, delvist fordi budgettet ikke er til noget vanvittigt, delvist fordi de fleste gode spillere ikke vil til min klub. I stedet har jeg været ude at kikke på ungdomslandshold i Europa, og især i Kroatien var der flere spændende talenter med interesse i at tage et smut til England. Således hapsede jeg to forstærkninger til midtbanen med både pondus og potentiale for store salg i fremtiden. Jeg havde dog ikke bemærket at Brexit i dette game forhindrer mig i at signe udenlandske spillere før de bliver 18, således var min midtbane, efter at jeg havde brændt det meste af transferbudgettet komplet ustyrket, og nu har jeg bare to kroater der ankommer om et år. Nuvel. jeg fik lejet et par gode talenter i første sæson, og har kunnet forlænge aftalen hvert år mens de løbende er blevet bedre, så der er stadig et nogenlunde fornuftigt hold.

Jeg ligger i øjeblikket nummer 5 med 24 point i 14 kampe. Jeg tror ikke det bliver til den 3. oprykning i træk, men med et hold der var spået en placering som nummer chok med direkte nedrykning (og en mindre skadeskrise, 3 angribere og 2 fløje ude med skader), må det alligevel være en godkendt præstation. Nedrykkere som West Ham og Crystal Palace, har enkelte spillere der tjener mere end hele mit hold og stab tilsammen.

En lidt sær ting er at mens mit hold overpræsterer i ligaen, så er det intet ift. hvad der sker i Ligacuppen. Jeg har nu slået 3. PL-hold ud i streg. Først var det Newcastle, der røg ud i en tæt 1-0 sejr, derefter Watford der komfortabelt røg ud 3-0, og nu Southampton der blev slået ud i en vanvittig 5-1 sejr - Jeg har ikke en eneste spiller der er lige så god som Southamptons dårligste spiller i førsteholdstruppen.

Jeg har spekuleret lidt i hvad forklaringen på dette kan være, og har en teori:
Grundet de hurtige oprykninger, har mit holds reputation ikke kunnet følge med holdets egentlige præstationer. Alle hold underpræsterer når de møder hold under deres niveau (i spillet såvel som i virkeligheden). Hvis min reputation er på niveau med et hold midt i League One, vil min modstander underpræstere derefter, men mit holds egentlige præstation er mere på niveau med en klub i midt/toppen af Championship, derfor får jeg uforholdsmæssigt let ved at slå de store hold.

Det er selvfølgelig ren spekulation, men det kunne også være en bidragende faktor i mine gode præstationer i ligaen, for modstanderne også her væsentligt bedre spillere end jeg har.


Titel: Sv: Crewe Alexandra
Oprettet af: KrookDale 29 Mar 2018, 19:17
I får sgu en opdatering mere.

Har lige færdigspillet 3. sæson, og jeg kan vel dårligt sige at det var uventet efterhånden, men det blev til 3. oprykning i streg. Således hedder det Premier League efter sommerpausen. Jeg har 2 spillere der er på PL-niveau, og de er begge lånt (dog begge næste sæson med), så det bliver en actionfyldt sommer. Jeg har hidtil forsøgt at udvikle unge spillere, det kan blive et issue nu, hvis jeg også gerne vil overleve. Må se om jeg kan låne et par af mine spillere ud, eller måske sælge de der ikke udvikler sig mere.

Samtidig overvejer jeg et skifte til 4-3-3 med 3 angribere oppe foran. Jeg har ingen fløje med niveau, har svært ved at finde unge talenter til pladsen, og står egentlig med nogle habile angribere og en hulens masse midtbanespillere.


Titel: Sv: Crewe Alexandra
Oprettet af: KrookDale 01 Apr 2018, 18:24
4. sæson er færdigspillet.

Op til første sæson i Premier League blev holdet forstærket væsentligt. Forsvaret fik en overhaling, en ung colombiansk angriber blev hentet ind, og et par unge serbiske midtbanefolk blev hentet ind.

Serbien er i mit spil en talentfabrik uden lige, og jeg har således i skrivende stund 4 serbiske midtbanefolk, hvoraf 2 må kandidere til titlen som mine bedste transfers nogensinde.

Således startede holdet sæsonen meden fin blanding af det bedste fra de sidste sæsoner, kombineret med et par forstærkninger.

Rhian Brewster (https://i.imgur.com/IL4428I.jpg) fra Liverpool, der har været min topscorer siden jeg lånte ham tilbage i League One, er fortsat på lån, og har bestemt niveau til Premier League. Det er selvfølgelig ærgerligt at jeg ikke ejer ham, men nu har jeg haft ham i klubben i adskillige sæsoner, og han er fortsat sikret på lejekontrakt yderligere 2 sæsoner. Så resultatet er at jeg bare har en glimrende angriber til 0kr i løn.

Sæsonen bød på et skift til 4-3-3 med 3 angribere. Det har fungeret glimrende, og jeg var det 6. mest scorende hold i ligaen (og det hold der lukkede 4. flest mål ind i den anden ende -.-) Udover en kriseperiode lige før jul, så det aldrig rigtigt ud til at blive farligt, og Crewe sluttede således sæsonen komfortabelt på 11. pladsen.

Økonomien har hele tiden været en høj prioritet, og på trods af de øgede indtægter, steg lønningsudgifterne indledningsvis ikke med mere end 1m/ugen, og var altså dermed på 3 mio om ugen da sæsonen startede. Med det resultat at jeg sluttede sæsonen 700 mio kr. rigere end jeg startede!

Det kan dog også blive nødvendigt. Når jeg først rammer Europa, vil mine spillere næppe være tilfredse med de peanuts de bliver fodret af med nu, og allerede ved starten af 2. sæson i PL, nærmer jeg mig 6 mio/ugen i lønudgifter.

Udover de store tv-indtægter fra PL, har jeg meget begrænsede muligheder for at øge mine indtægter. Stadion har plads til imponerende 13.000 tilskuere efter seneste stadionudvidelse (https://imgur.com/TmIjdbM). Med det resultat at de årlige indtægter herfra er på under 100 mio kr, billetter, årskort, loger og diverse inkluderet. Sponsorindtægter var ligeledes på beskedne 2,8 mio kr. sidste år. Således blev tv-indtægter 3/4 af mine indtægter i første sæson i PL.

I 2. sæson er sponsorindtægterne heldigvis steget med over 6000%, og jeg får nu 118 mio om året.

Jeg står nu over for at starte min 2. sæson i PL. Målet er kval til Europa, eller alternativt at styrke holdet nok til at kunne kvalificere mig til CL næste sæson. Til det formål har jeg et stærkt ungt hold, med en solid række kommende stjerner. Præsentation af disse må dog vente til næste opdatering :)


Titel: Sv: Crewe Alexandra
Oprettet af: KrookDale 05 Apr 2018, 21:35
Der er vist ikke alverdens interesse for min miniblog, men I får sgu en opdatering alligevel.

Jeg er lidt over halvvejs igennem min 2. sæson i PL, og det går mægtigt fint.

Efter at have konsolideret mig i PL, er der kun et mål tilbage. Få verdens bedste trup! - Til det formål skal jeg i forsvaret bruge en habil målmand, nogle backs der både fungerer frem og tilbage ad banen samt centerbacks der både kan løbe, hoppe og spille forsvar, uden nødvendigvis at være exceptionelle til nogle af delene. Det har jeg i den grad fundet, det volder mig tit problemer at finde alsidige backs til menneskepenge, men det er lykkedes mig i dette game. Centerforsvaret er også ganske fint, gjort noget nemmere af at jeg hev ham her (https://imgur.com/lHSCB88) op fra ungdomsrækkerne i første sæson.

På midtbanen skal jeg bruge et par to-vejsspillere, typisk i rollen boks-til-boks, og så en irriterende idiot der kan stå og hygge sig lige foran forsvarskæden, uden andet formål i tilværelsen end at spolere modstandernes spil. Denne rolle er vigtig, men nok også det punkt på banen hvor jeg er mindst tilbøjelig til at bruge store penge. Så stor forskel gør det heller ikke at få en dygtig oprydder. Det afspejler sig også i de spillere jeg pt. har til pladsen. De to mere offensive midtbanepladser bliver dækket af to vanvittige kup jeg har gjort mig.

Jeg har haft lidt kik på at hente Reece Oxford til oprydderpladsen, han er britisk, pissegod og hans klub Southampton er rykket ned, hvilket jeg håbede ville få prisen til at falde. Efter en halv sæson i Championship, er han dog nu ikke engang interesseret i at skifte hertil. En midterplacering i Championship er åbenbart mere interessant end mesterskabskamp. Nuvel, vi må håbe han skifter mening, han er lige det jeg står og mangler, og efter Brexit er der krav om mindst 8 briter i truppen.

(https://i.imgur.com/Hf6Bt4j.jpg)
Min ene serbiske midtbanegulddreng er latterligt god, og kom til klubben som 18-årig på en FRI TRANSFER! (https://imgur.com/eCkqC9I)

(https://i.imgur.com/tp95q90.jpg)
Min anden gulddreng er næsten lige så god, og dog også lidt dyrere. Hele 3 mio danske kroner måtte jeg hive frem fra muldvarpeskindet. Det var dog også rimeligt meget en no-brainer. De er begge vilde med mig, så håber jeg kan holde på dem. Har været tvunget til frikøbsklausuler på ca. 650 mio for begge, men det får de satme også lov at koste.

Helt fremme i angrebet er det lidt sværere at finde spillere fa samme kaliber. De store talenter skal nok blive snappet op af storklubberne. Jeg har hentet Benik Afobe ind, han er komplet og gør det som oftest ganske fint i mine games. Derudover har jeg stadig Brewster på lån, og så er der er nogle unge folk for resten, som forhåbentlig kan blive stjerner en dag. Allerede nu gør de det såmænd ganske fint. Ingen af dem er dog endnu så vilde at de behøves at blive fremhævet.

Økonomisk kan man godt mærke at lønniveauet er blevet hævet, jeg forventer dog at få 300m+ i præmie i ligaen, så jeg skal nok ende med et pænt plus under alle omstændigheder.

Tilskuerindtægter er der dog stadig ikke mange af...
(https://i.imgur.com/Ll9ikbq.jpg?1)


(https://i.imgur.com/7ma2jwO.jpg)

I ligaen går det som det kan ses mægtigt fint. 4 hold der ligger med samme pointantal i toppen. Jeg har klart bedst målscore, men det er især hentet ind i enkelte kampe. Et par kampe jeg dog også er ret stolt af mod hhv. City (https://i.imgur.com/TKVBP6Y.jpg)og Arsenal (https://i.imgur.com/eHbvuVX.jpg).

Halvlange skader til mine to serbiske vidundere betyder at jeg nok rykker lidt nedad i tabellen, men vinder jeg ikke ligaen går det nok også. Holdet skal ikke peake endnu, så jeg er fint tilfreds med CL.Som en lille bonus kan I nyde navnet på den her fine regen (https://imgur.com/Dxr82kQ)


Titel: Sv: Crewe Alexandra
Oprettet af: b0nb0n 06 Apr 2018, 07:38
Jeg læser altså alle dine updates, elsker små klub updates :D

Det går rigtig godt, og nogle gode spillere du har fået gaflet :) Fedt save du har gang i :)


Titel: Sv: Crewe Alexandra
Oprettet af: KrookDale 06 Apr 2018, 11:58
Jeg har spillet en del videre, og der er nu 2 kampe tilbage af sæsonen.

Jeg ligger på en 1. plads á point med Stoke af alle hold, og 1 point foran Man United på en 3. plads.

Næste kamp er mod Stoke, og sidste kamp er mod United, så det bliver en neglebider af en sæsonafslutning. Jeg er sikret CL, men når nu man er så tæt på mesterskabet, kunne det være lækkert. Kan jeg slå Stoke, hvis hold trods alt ikke er så imponerende igen, skal jeg bare have uafgjort mod United for at hive titlen hjem.


Titel: Sv: Crewe Alexandra
Oprettet af: KrookDale 09 Apr 2018, 22:01
Det blev til en Ligasejr (og Carling Cup, dermed en double), og jeg er nu tæt på sæsonstart til min 3. sæson i PL.

Jeg gør mig ikke nogen illusioner om at jeg kan gentage succesen. Mange af topholdene havde dårlige sæsoner, og især Manchester City har formået at støve alle de største regentalenter op, de bliver noget af en mundfuld.

Mit hold er ikke ændret voldsomt. De fleste spillere er unge, så holdet vil blive bedre sæson for sæson, indkøb eller ej. Reece Oxford hentet ind efter flere omgange med forhandlinger. I sidste ende blev jeg nødt til at give både flere penge for ham og højere løn, end hvis jeg bare havde accepteret hans krav første gang. Nuvel, har er en god gardering på flere pladser og er indfødt.

Herudover blev Luke Shaw hentet som backup til venstrebacken, en position der manglede lidt i bredden.

Jeg vil utroligt genre styrke angrebet, men har voldsomt svært ved at finde tilgængelige stortalenter eller billige stjerner. Jeg plejer ellers at være god til begge dele. Lige pt. er jeg mest tilbøjelig til at smide en 400-500 mio efter Moise Kean, der samtidig også vil kandidere til at blive truppens mest løntunge spiller. Det er dog mange penge at smide. Nu har jeg brugt 5 sæsoner på at få skrabet en milliard sammen, så har jeg ikke lyst til at bruge halvdelen af den med det samme, på en spiller der ikke er/bliver top3 på sin position. Jeg er måske nok en lidt nærig manager.

Jeg har forhørt bestyrelsen om et nyt stadion ville kunne komme på tale. Sidste år solgte jeg samtlige billeter der var tilgængelige, på det imponerende 13.000 pladser store Alexandra Stadium. Selv venskabskampene er tætte på at blive udsolgt. Bestyrelsen mener dog ikke at fanbasen er stor nok. Måske efter en sæson i CL. Jeg håber.


Titel: Sv: Crewe Alexandra
Oprettet af: KrookDale 10 Apr 2018, 11:13
Sæsonen er startet lidt skidt ud. 1 sejr og 2 nederlag i 3 kampe. Det hænger muligvis sammen med at jeg har lukket 8 mål ind over de 3 kampe (2.66 mål er per kamp), mod et snit på 1.05 mål per kamp i sidste sæson. Så bliver det svært at vinde.

Lidt bizart, så har jeg lige haft 9 spillere henvende sig til mig, fordi stemningen i omklædningsrummet er dårlig. Nuvel det kan ske, men hvorfor er den så dårlig? Det er den fordi Rhian Brewster er sur. Hvad han er sur over? Jo at stemningen i omklædningsrummet er dårlig.

Så stemningen i omklædningsrummet er dårlig, fordi at stemningen i omklædningsrummet er dårlig. Det bliver meget rekursivt lige pludseligt.


                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010