FmFreaks

Football Manager 2018 => Klubsøgning og -erfaring => Emne startet af: patrick J 06 Feb 2018, 14:10Titel: FC Helsingør
Oprettet af: patrick J 06 Feb 2018, 14:10
[img ]http://i64.tinypic.com/6huzco.png[/img]


FC Helsingør overraskede vel størstedelen af fodbolddanmark da de over to kampe overtog Viborgs plads i Danmarks bedste række. På trods af sin status som semi-prof, så har de fået tiltrukket en del spændende spillere til klubben, senest Pascal Gregor som er kommet til fra FC Nordsjælland.

Jeg har nu selv spillet en sæson med FC Helsingør, og må erkende at det nok er min største FM udfordring til dato. Jeg har tidligere haft spil med Tranmere og Dalum hvor jeg har ført dem fra lavere rækker og til hhv. Premier League og Superligaen, men synes det her er markant sværere.

På trods af status som Superliga hold, så er det godt nok minimalt hvad man kan tiltrække af forstærkninger til truppen. I de andre saves har man stille og roligt kunne bygge holdene op med de rigtige indkøb, men at gå ud og finde decideret forstærkninger til FC Helsingør er yderst svært synes jeg.

Jeg overlevede min første sæson i Superligaen, efter at ende i nedrykningsspil, men vandt heldigvis både mod Horsens og Hobro i de to afgørende kampe. På trods af endnu en sæson i Superligaen, er spillerudvalget ikke meget bedre..

Mit spørgsmål går på om der er andre som har kastet sig over udfordringen med Helsingør og som kan fortælle lidt om det. :)


Titel: Sv: FC Helsingør
Oprettet af: jakob95kp 06 Feb 2018, 19:11
Spændende med Helsingør, dem skriver jeg bag øret.
Alle spil jeg har haft med superliga hold, har resulteret i, at Helsingør er rykket ned med et brag, og ikke kommet op igen, så jeg kunne forestille mig, at det er en udfordring af de større!


Titel: Sv: FC Helsingør
Oprettet af: patrick J 07 Feb 2018, 15:16
Citat af: jakob95kp 06 Feb 2018, 19:11
Spændende med Helsingør, dem skriver jeg bag øret.
Alle spil jeg har haft med superliga hold, har resulteret i, at Helsingør er rykket ned med et brag, og ikke kommet op igen, så jeg kunne forestille mig, at det er en udfordring af de større!


Jeg tror at jeg er nødt til at starte forfra, for at få de optimale muligheder ud af holdet. Jeg har forsøgt at spille meget kontrollerende, men tror jeg er nødt til at have større fokus på direkte fodbold og defensiv struktur, før målet om kontrollerende fodbold kan realiseres.. Især defensiven er helt håbløs!


Titel: Sv: FC Helsingør
Oprettet af: patrick J 16 Feb 2018, 22:26
Sæson 1

Taktikken kom rimelig hurtigt på plads, hvor jeg fandt en af mine gamle 4-4-2 taktikker frem fra et Tranmere save. Jeg vekslede mellem 2 angribere eller en offensiv midtbane, så det hed 4-4-1-1. Mit førstevalg på angriberpladsen var den unge svensker Melvin Frithzell som i 30 kampe kvitterede med 17 mål. Ganske pænt!

Taktikken kastede ligeledes 36 point af sig, som faktisk kun var 2 point efter Brøndby som tog den sidste plads i mesterskabsslutspillet. Vi endte i stedet i en nedrykningsgruppe med Randers, Hobro og Horsens, hvor Horsens havde været pivelendige og tog også billetten til Nordic Bet ligaen. Vi "vandt" nedrykningsgruppen med 3 point foran hhv Hobro og Randers. Vi spillede herefter mod Hobro om Europa League, som vi samlet vandt på reglen om udebanemål og bagefter mødte vi OB som slog os over 2 kampe, på reglen om udebanemål.

Sæsonen havde været en succes og faktisk gået over al forventning.

Transfers:


En masse spillere blev hentet ind på amatørkontrakter. De mest nævneværdige var Hasan Kurucay som blev hentet i Marienlyst, og faktisk sendt videre til Udinese en halv sæson senere for 600.000 og 50% af næste salg. Et ungt kuld af 5 unge spillere på 16 år blev hentet på deltidskontrakter, og de har alle en meget lysende fremtid. De er alle newgens, men allerede i vintervinduet var der bud efter 3 af dem fra Championsship, men buddene var lave og jeg ser en lys fremtid i dem, så de blev alle afvist.

Morten Rokkedal blev hentet på en fri til bredden af midterforsvaret og så kom der en del lejespillere ind i form af Strunck, Tshiembe, Djukic og Mathias Rasmussen.

Osama Akharraz havde spillet en god sæson, men skabte ballade uden for stregerne og ville samtidig ikke forlænge, så han blev sendt til Samara i Rusland for 3 millioner og 50% af næste salg. Det lunte godt i budgettet, som bestemt stadig er måske Superligaens laveste.

Klubben har indvilliget i at opgradere ungdomsfaciliteterne, men der var desværre ikke penge til trænings faciliteterne også. Derudover så kom der en kæmpe nyhed, og klubben er nu et fultids professionelt setup. Jeg havde egentlig håbet at det kunne være med til at tiltrække lidt bedre spillere og det er faktisk det helt store problem. Der er sørme ikke mange forstærkninger at hente på markedet, og søgnings funktionen er nærmest umulig at bruge da jeg ingenting kan finde igennem der, så jeg må selv på rundtur blandt de udenlandske klubber for at finde forstærkninger.


Titel: Sv: FC Helsingør
Oprettet af: Svartovich 18 Feb 2018, 21:44
Har du selv puttet Marvin Frithzell ind i truppen gennem editor?


Titel: Sv: FC Helsingør
Oprettet af: patrick J 19 Feb 2018, 17:38
Citat af: Svartovich 18 Feb 2018, 21:44
Har du selv puttet Marvin Frithzell ind i truppen gennem editor?


Nej jeg spiller med en update som jeg fandt på sortitoutsi.net :)


Titel: Sv: FC Helsingør
Oprettet af: Svartovich 19 Feb 2018, 18:15
Okay, jeg overvejer selv at give Helsingør et skud. :)


Titel: Sv: FC Helsingør
Oprettet af: patrick J 19 Feb 2018, 19:05
Citat af: Svartovich 19 Feb 2018, 18:15
Okay, jeg overvejer selv at give Helsingør et skud. :)


Jeg er netop startet 4. sæson, og skal nok skrive noget mere om de foregående, men kan fortælle at det er mit suverænt mest udfordret spil jeg har haft. Især økonomien! :)


Titel: Sv: FC Helsingør
Oprettet af: TobyFCK 03 Mar 2018, 16:28
Hvor meget brugte du dine lejespillere?


                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010