FmFreaks

Football Manager 2018 => Omklædningrummet => Emne startet af: Nephilim 14 Dec 2017, 21:16Titel: Hvad er snyd i FM?
Oprettet af: Nephilim 14 Dec 2017, 21:16
Inspireret af et andet spil jeg spiller, og det tilhørende forum, tænkte jeg at jeg ville stille et spørgsmål der nok deler vandene:
Hvad er snyd i FM?

Er det snyd hvis man ændrer noget i editoreren? Er det snyd hvis man gemmer inden en kamp og spiller den om hvis man ikke får det ønskede resultat? Er det snyd at bruge In-Game Editor? Og jeg kunne fortsætte...

Personligt har jeg brugt editoren til at fjerne Brexit, og mener ikke selv at det er snyd. Editoren følger jo gratis med og giver dig muligheden for at ændre på ting og sager, så derfor er det ikke snyd i min bog. Min personlige holdning er egentlig, at så længe det ikke foregår i et multiplayer eller online spil, så er der vel ikke noget der kan kaldes snyd? Alt man laver om på, er jo for at forbedre sin egen oplevelse af spillet, og når der ikke er andre involveret, er det vel ikke snyd?

Men hvad mener i?  :)


Titel: Sv: Hvad er snyd i FM?
Oprettet af: Nodiem 14 Dec 2017, 22:01
Min personlige holdning:

ALT hvad der giver dig en fordel, ændre på udfald af spillet (save reload) - Ser jeg som snyd. Forskellen på singleplayer og multiplayer hvem du snyder.
Den med at editoren med følger at det derfor er "Helt i orden", kan jeg ikke følge, det er et værktøj til at åbne for spillets muligheder (ligaer, nationer, klubber) ikke at Ronaldo og Messi spiller i Nibe IF.
Hvis man alligevel vil snyde og vinde hver kamp og lave Nibe IF til et stjernepræget hold uden at arbejde for det - hvorfor så ikke spare de 300 kroner spillet koster, og så bare lukke øjnene og forestille sig det ? arbejdsmængden er mindre og koster intet :)

Desuden er dette emne ret tit op og vende :D så hvis det er kan du kigge i tidligere versioners debat :)


Titel: Sv: Hvad er snyd i FM?
Oprettet af: Nephilim 14 Dec 2017, 22:04
I så fald er det vel også snyd at tilføje ligaer via editoren? Det har du vel selv gjort?


Titel: Sv: Hvad er snyd i FM?
Oprettet af: Nodiem 14 Dec 2017, 22:05
Citat af: Nephilim 14 Dec 2017, 22:04
I så fald er det vel også snyd at tilføje ligaer via editoren? Det har du vel selv gjort?


Kan ikke se det giver mig en fordel ? :) og hvor beskriver jeg at tilføjelser af spillet er snyd ?


Titel: Sv: Hvad er snyd i FM?
Oprettet af: Nephilim 14 Dec 2017, 22:10
Det var vist mig der læste forkert :)
Men hvis jeg vil "snyde" mig selv, er det vel også okay eftersom jeg spiller det alene?
Kan dog ikke på nogen måde se at det er at snyde mig selv.


Titel: Sv: Hvad er snyd i FM?
Oprettet af: Nodiem 14 Dec 2017, 22:11
Citat af: Nephilim 14 Dec 2017, 22:10
Det var vist mig der læste forkert :)
Men hvis jeg vil "snyde" mig selv, er det vel også okay eftersom jeg spiller det alene?
Kan dog ikke på nogen måde se at det er at snyde mig selv.


Du kan gøre præcis hvad der passer dig :) - Men i min optik er det snyd og du snyder kun dig selv :D


Titel: Sv: Hvad er snyd i FM?
Oprettet af: Nephilim 14 Dec 2017, 22:14
Undrer mig bestemt ikke at vi var uenige ;)


Titel: Sv: Hvad er snyd i FM?
Oprettet af: KrookDale 14 Dec 2017, 22:33
Hvad med at fjerne maskering af spilleregenskaber? Efter hvad jeg tror var en fejl i betaen, der gjorde at man nærmest ikke kendte stats på nogle spillere, valgte jeg at køre uden, og har nu kørt uden lige siden. Det gør ærligt talt spillet væsentligt lettere, da man kan søge spillere gennem filtre langt nemmere.


Titel: Sv: Hvad er snyd i FM?
Oprettet af: Nephilim 14 Dec 2017, 22:37
Det lyder som noget Nodiem ville kalde snyd, eftersom du snyder dig selv ved at kende samtlige spilleres egenskaber, istedet for at spejde dig frem til dem ;)


Titel: Sv: Hvad er snyd i FM?
Oprettet af: Broen13 14 Dec 2017, 22:37
Jeg synes som Nodiem at der er flere ting som du - Nephilim - nævner som ting du ikke forbinder med snyd, som bestemt er det,, men som det også nævnes er det sig selv man snyder. Dog synes jeg det er vigtigt at påpege at sker det i saves, som man deler på denne side, er det VIGTIGT at nævne det, så man kan fravælge om man gider læse om det - personligt er det et absolut NO GO for mig, og jeg har ingen interesse i at se et hold fra den svenske 4. division vinde CL, hvis der er snyd involveret på nogen måde. Og hvis man gør nogle af de ting som virker som snyd - så ER det snyd, og dem der gør det, ved det helt sikkert også når de gør det.

Jeg gjorde det selv da jeg var yngre og uerfaren, men er vokset fra det i takt med brugen af FMFreaks, og lignende sider, samt det faktum at jeg selv skulle betale for morskaben - så var det ikke så sjovt at bruge penge på det, hvis jeg alligevel bare snød.


Titel: Sv: Hvad er snyd i FM?
Oprettet af: Broen13 14 Dec 2017, 22:38
At fjerne maskeringer er også en form for snyd - ja - hvis du deler dit save med andre, hvad enten du spiller med andre eller blot fortæller det her på siden.


Titel: Sv: Hvad er snyd i FM?
Oprettet af: Nephilim 14 Dec 2017, 22:48
Jeg er helt enig i at det skal fortælles som noget af det første, hvis man deler et save eller lign. her på siden. Fx "Jeg har fjernet Brexit fra spillet" ville jo være godt at vide for dem der gerne vil spille med Brexit osv. Jeg synes skam også det er snyd at "save - reloaded" hvis man ikke lige får et ønsket resultat, men jeg synes stadig ikke det er snyd hvis det er noget man har gjort via editoren, da den følger gratis med og giver dig muligheden for at gøre det.


Titel: Sv: Hvad er snyd i FM?
Oprettet af: Nodiem 14 Dec 2017, 23:07
Din bil kan også kører over 130 ? Så er det vel ikke snyd(ulovligt) at køre 160?
Føler lidt det er samme logik :)


Titel: Sv: Hvad er snyd i FM?
Oprettet af: Nephilim 14 Dec 2017, 23:24
Jeg har ikke en bil :T
Ej, jeg kan virkelig ikke se det er samme logik.


Titel: Sv: Hvad er snyd i FM?
Oprettet af: whapz 14 Dec 2017, 23:29
At fjerne noget, der er implementeret i spillet af en grund, føler jeg også er en slags "snyd". Ligeledes er det at fjerne spillermaskering.

Jeg er som crewmedlem nok en smule farvet, men vi påpeger jo hver gang i f. eks. challenges, at al brug af editor betragtes som snyd. Det føler jeg også gælder i hvert fald i mine egne saves. Glæden ved spillet forsvinder for mig personligt, hvis jeg føler, at jeg har udelukket noget for at gøre det lettere for mig selv.

Derudover synes jeg også, at taktikker downloaded på internettet er en form for snyd, da man ikke udfordrer sine egne evner i FM - tværtimod. Taktikskaber-delen er også min favoritside i FM, så der bruger jeg altid megen tid.

Når alt dette er sagt, skal det fuldkommen være op til den enkelte, hvordan man spiller spillet. Kan man lide at skærpe sværhedsgraden, så skal man gøre det :) 


Titel: Sv: Hvad er snyd i FM?
Oprettet af: Nephilim 15 Dec 2017, 00:06
Som du siger, ja det skal jo være helt op til den enkelte :)


Titel: Sv: Hvad er snyd i FM?
Oprettet af: Broen13 15 Dec 2017, 08:32
Citat af: Nephilim 15 Dec 2017, 00:06
Som du siger, ja det skal jo være helt op til den enkelte :)


Det er jeg heller ikke uenig i. :)

Brug af editor, kan være et redskab til at lave nogle anderledes udfordringer til sig selv, så på den måde synes jeg heller ikke det er snyd at bruge editoren - igen - så længe man gør opmærksom på hvad man har gjort. Der findes jo challenges der er baseret på dette - Nibe IF (når nu de er brugt som eksempel) - hvad ville de gøre hvis de fik 200 mio. kr. tilføjet til klubbens bankkonto?

At låse op for lande som ikke er åbnet i FM kan jeg på ingen måde se er snyd, da det jo bare åbner for nogle ligaer, som alt andet end lige er uinteressante for de fleste, hvorfor de ikke er med i det officielle FM. Hvis Nodiem gerne vil spille i Andorra eller lignende, så er det jo ikke snyd at åbne op for det.

Der er værktøjer til mange ting, og som jeg allerede har sagt - hvis man har behov for at spørge om det er snyd, så er det 9 ud af 10 gange.

Når det så er sagt - giv den gas med snyd/diverse hjælpemidler (editor, Scoutingprogrammer, mv), hvis det er det der gør det for dig - men gør opmærksom på det, så dem der spiller uden den slags, og ikke gider høre om det, kan fravælge dit indlæg, da det vil være uinteressant i deres/mine øjne. :)


                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010