FmFreaks

Andet => Baren => Emne startet af: Nodiem 12 Dec 2017, 19:35Titel: Bitcoins og Cryptocurrency - En guide
Oprettet af: Nodiem 12 Dec 2017, 19:35
Vi kommer nok ikke udenom at Bitcoins og de andre Cryptocurrencies er kommet for at blive, men hvordan fremtiden bliver er meget usikker.

Lad os slå fast med det samme, at Cryptocurrencies ikke er for alle - ligesom med aktier, kræver at tålmodighed og snarrådighed.

Til at starte med vil jeg gennemgå de 4 Cryptocurrencies som jeg selv har investeret i og ser som de mest spændende at følge.

BLOCKCHAIN – Teknologien er en af de to teknologier på cryptovaluta markedet

Bitcoin

Er den mest populære cryptocurrency på markedet pt. med en pris på 110.450,00 kroner pr. Bitcoin, og har det sidst år øget sin værdi fra 5.453 dkk pr Bitcoin i 2016 (13. december) til 110.000 ca. i 2017.
Bitcoins købes dog i sjældenhed som ”1” Bitcoin, men i stedet som mindre dele, da 1 bitcoin består af 1.000.000.000 satoshi, som er den mindste del af en Bitcoin.
Der er dog en begrænset mængde af Bitcoins (21 millioner) og ikke alle disse er i omløb, det er nemlig muligt at ”mine” Bitcoins ved at køre et program som graver i algoritmer indtil at den finder en kode som svarer til en satoshi. (BEMÆRK – det kan ikke svarer sig som enkelt person at grave et bitcoins)
Bitcoins har både fordele og udfordringer

Ulemper:
Kriminelle foretrækker Cryptocurrencies og bitcoin er ingen undtagelse, nærmere reglen grundet dens høje værdi.
Begrænset antal Bitcoins der kan eksistere, kan begrænse systemet.
Derudover er der begrænsninger på salg og køb af bitcoins da hele systemet kun kan foretage teoretisk 7 transaktioner per sekund, mens den reelle handel nærmere er 3.

Fordele:
Da de er 100% elektroniske kan de ikke forfalskes.
Det er nærmest umuligt at blive offer for identitetstyveri, da Bitcoins modsat kreditkort benytter sig at Push og derfor kun sender selve bitcoinen og ikke andet data.
Ingen eller få omkostninger ved at benytte bitcoins til handel da der ikke er et firma eller en bank som skal have et transaktionsgebyr.

Skulle jeg investere? Bitcoins har den sidste tid oplevet et stort boom og kan muligvis være ved at toppe, derfor venter jeg selv på at se hvad der sker efter nytår.

Litecoin

Kaldes af mange for Crypto Sølv hvor Bitcoins er Guld – Det er ligesom Bitcoins en valuta som mines, og er ligeledes delt op i mindre dele så som 1/1000 hedder en Lites og 1/1.000.000.000 hedder photons.
Litecoins er skabt af en tidligere Google medarbejdet, og der hvor den skiller sig ud fra en Bitcoin er at den er 4 gange hurtigere at sælge/købe end en Bitcoin og den hurtigere proces tid gør den nemmere for virksomheder og brugere at benytte.
Derudover bruger Litecoins også en anden cryptering som gør det svære at mine og derfor er der færre som gør dette.
Litecoin oplever pt. en kraftig stigning og over de sidste 6 måneder steget fra 373 DKK til 2286 DKK (12. december).

Litecoin oplever pt den store stigning grundet Bitcoins succes, og mange handler derfor Litecoins i håbet om at det smitter af.
Skulle jeg investere? Ja, man hold løbende øje med kursen, dette skal være en kort investering for at lave lidt hurtige penge – KAN ENDE HURTIGT!

Er du interesseret i en af de to overstående, kan du oprette en bruger på www.coinbase.com (https://www.coinbase.com/join/5a2bb0104cd0ba010fa0d2e2) , her er det nemlig muligt at overfører med dankort og du skal derfor ikke igennem den store godkendelses proces, du kan herefter overføre din valuta til andre E-wallets såsom Bitfinex.com.
TANGLED – Teknologien er den anden af de to teknologier der benyttes til Cryptovaluta er Tangled er modsat Blockchain hvor ved Blockchain gør antallet af brugere systemet langsommere, hvor antallet af brugere ved Tangled teknologien øger hastigheden af transaktioner pr sekund.

IOTA

En af de helt store forskelle på Bitcoins og Litecoins samt mange andre Blockchain valutaer, er at IOTA ikke kan mines, der er et fixed antal IOTA som eksistere og det antal er  2,779,530,283,277,761 IOTA.
Én IOTA har i dag en dagspris på 27 kroner ca. (12. december) og valutaen er blot 1½ år gammel. IOTA er blandt favoritterne af valutaer til at blive benyttet i Internet of Things og Industry 4.0 som det hedder.
Altså vil du i fremtiden måske betale for kaffe i en offentlig kaffemaskine med IOTA i stedet for dankort eller mønter.
IOTA er det seneste halve år steget 1000% fra 0.44 dollars stykket til 4.43 dollars stykket (12. december 2017)
Skulle jeg investere? Ja, min tro er at vi ender på over 10$ stykket inden sommeren starter og omkring 20$ ved starten af 2019 – det bygger jeg på at flere store virksomheder har indgået samarbejde med IOTA så som Microsoft, Deutsche Telekom, PriceWaterhouseCoopers, Airbus, Cisco, Samsung & Orange France for at nævne et par.
EDIT - overnævnte virksomheder er ikke partnere, men deltager i et projekt for at vise IOTAs potentiale !!!
IOTA har været ude selv at udrede denne misforståelse blandt mediehuse!!!.
Der er altså mange indikationer på at IOTA kan blive dominerende indenfor mikrotransaktioner i Internet of things. 


Ripple

Er på mange måder ligesom IOTA udover at de koster betydelig mindre stykket, dagsprisen er blot 0.28$ stykket og disse kan heller ikke mines.
MEN!! Da det er en virksomhed der stor bag Ripple og de kan ”trykke” flere Ripples om nødvendigt er det en meget usikker valuta for enkeltpersoner at investere i, og virksomhed bag fraråder det dog også – dog har de en stor indflydelse allerede i bankverdenen grundet den hurtige transaktionshastighed som Tangled giver. Ripple har pt. partnerskaber med op med 60 banker rundt om i verdenen, og Ripple kan gå hen og blive bankernes fortrukne redskab.
Skulle jeg investere? Hvis du er til det store gamle så ja, der er bestemt muligheder mens prisen er så lav som den er, det er ikke usandsynligt over 3-6 år at der kan laves en god profit – men det er ikke et sted jeg selv ville lægge mine penge 😊Hvordan kommer jeg i gang??
Den nemmeste måde, er at oprette en bruger på www.coinbase.com (https://www.coinbase.com/join/5a2bb0104cd0ba010fa0d2e2) og så overfører fra Dankort det beløb du vil investere – så kan du købe en af de tre største valutaer nemlig Bitcoin, Etherium eller Litecoin.
Når du har købt den du vil investere i, kan du lade dem blive hos www.coinbase.com (https://www.coinbase.com/join/5a2bb0104cd0ba010fa0d2e2) eller flytte dem til en anden elektronisk pung – jeg benytter Bitfinex – hvor du kan handle med 22 forskellige valuter, hvor du kan finde den du tror på 😊

Dette har været mit besyv – hvis nogen ønsker noget forklaret dybere så sig endelig til :D

I forhold til min tro på cryptocurrency -jeg tror det er kommet for at blive, og selvom det kan ende med at blive en ny IT-boble, hvorfor så ikke spinde lidt guld på det ? Du skal nok ikke regne med som de der kom først at blive millionær, men alle det er bedre afkast end i banken :)
Titel: Sv: Bitcoins og Cryptocurrency - En guide
Oprettet af: Erzael 12 Dec 2017, 20:15
4. If your friend visits coinbase.com/trade and initiates a buy or sell of $100 USD or more (or 100 USD equivalent of your domestic currency) within 180 days of opening his or her account, you both will receive a 10 USD (or 10 USD equivalent of your domestic currency) referral bonus when the order completes. Orders can take up to 4 business days to complete.


Titel: Sv: Bitcoins og Cryptocurrency - En guide
Oprettet af: Nodiem 12 Dec 2017, 20:16
Ja erzael, linket knytter sig til min profil :)


Titel: Sv: Bitcoins og Cryptocurrency - En guide
Oprettet af: Erzael 12 Dec 2017, 20:20
Det var også bare lige for at gøre folk opmærksomme på det. Altid en god skik ;)


Titel: Sv: Bitcoins og Cryptocurrency - En guide
Oprettet af: Nodiem 12 Dec 2017, 20:36
Det er klart- skulle nok have meldt det ;)

Nej det er ikke et pyramide spil - men minder om valuta spekulation


Titel: Sv: Bitcoins og Cryptocurrency - En guide
Oprettet af: Wester 12 Dec 2017, 21:32
Altså jeg fatter INTET men lige et spørgsmål? Hvis folk går i gang via det link, får du så en andel? For hvis ja, hvordan er det så anderledes end pyramide spil? Og er denne form grunden til boblen der tydeligvis er i gang.

Du må undskylde for jeg fatter virkelig intet men blev nysgerrig, da det måske kunne hjælpe mig lidt på vej til at forstå systemet og ideen bag det hele.


Titel: Sv: Bitcoins og Cryptocurrency - En guide
Oprettet af: Erzael 12 Dec 2017, 21:32
Citat af: Wester 12 Dec 2017, 21:32
Altså jeg fatter INTET men lige et spørgsmål? Hvis folk går i gang via det link, får du så en andel? For hvis ja, hvordan er det så anderledes end pyramide spil? Og er denne form grunden til boblen der tydeligvis er i gang.

Du må undskylde for jeg fatter virkelig intet men blev nysgerrig, da det måske kunne hjælpe mig lidt på vej til at forstå systemet og ideen bag det hele.


Han får bare en lille bonus, hvis du opretter dig igennem hans link.


Titel: Sv: Bitcoins og Cryptocurrency - En guide
Oprettet af: Wester 12 Dec 2017, 21:34
Citat af: Erzael 12 Dec 2017, 21:32
Han får bare en lille bonus, hvis du opretter dig igennem hans link.


Ja ligesom i den klassiske pyramide. Hvor folk på toppen tjener vildt på, at folk køber sig ind. Dem der får dem med får et lille beløb mens dem på toppen skummer fløden. Og vupti så er tingene pludselig intet værd. Jeg har svært ved at se forskellen


Titel: Sv: Bitcoins og Cryptocurrency - En guide
Oprettet af: Nodiem 12 Dec 2017, 22:10
Jeg får kun noget ud af det hvis du vælger at investere mere end 100$ - det er IKKE et pyramide spil da jeg intet sælger dig og du selv kan administrere dine handler:)

Det er ligesom din bankmand for lidt salær for at handle aktier for dig :)


Titel: Sv: Bitcoins og Cryptocurrency - En guide
Oprettet af: Nodiem 12 Dec 2017, 22:15
Desuden er det ikke kun mig men begge parter som får de 10 USD


Titel: Sv: Bitcoins og Cryptocurrency - En guide
Oprettet af: Wester 12 Dec 2017, 22:24
Super :)

Jeg skulle bare forstå systemet. For nogen må tjene vildt på den boblen


Titel: Sv: Bitcoins og Cryptocurrency - En guide
Oprettet af: Dehli 12 Dec 2017, 22:28
Jeg er i IOTA, tror på det er den Crypto der render med hele lortet på den lange bane.


Titel: Sv: Bitcoins og Cryptocurrency - En guide
Oprettet af: Nodiem 12 Dec 2017, 22:39
Wester det er også helt i orden og forstår skeptismen! Det er nemlig en verden hvor ingen helt ved hvad der sker :)

Dehli hvor længe har du fulgt IOTA? :)


Titel: Sv: Bitcoins og Cryptocurrency - En guide
Oprettet af: Dehli 12 Dec 2017, 23:28
Citat af: Nodiem 12 Dec 2017, 22:39
Wester det er også helt i orden og forstår skeptismen! Det er nemlig en verden hvor ingen helt ved hvad der sker :)

Dehli hvor længe har du fulgt IOTA? :)


I nogle måneder, købt i ca. 2 USD


Titel: Sv: Bitcoins og Cryptocurrency - En guide
Oprettet af: Fresse94 13 Dec 2017, 21:31
IOTA, er det ikke også noget med, at den kan håndtere mange flere transaktioner pr. sekund, end bitcoin f.eks.?

Og hvad er dit syn på ETH? Har fuldt den i længere tid, og havde nogle inden jeg vekslede dem til Bitcoin og høstede lidt af den store gevinst der var - men kan se at den de seneste dage også er gået rimelig amok.

Kan anbefale coinmarketcap.com (http://coinmarketcap.com) til at se diverse kurser, med live opdatering. mycrypto.dk (http://mycrypto.dk) er også en fin side, at læse om diverse ting. Og inden I får investeret alt for meget, så tjek lige op på sikkerheden på diverse wallets, om det er online, software, hardware eller paper - der er stor forskel på sikkerheden, og det vil være træls hvis ikke man fik investeret i en Ledger Nano S, f.eks. for et symbolsk beløb, hvis man alligevel investerer 20.000 kr.

Til historien omkring bitcoins, så var jeg tæt på at købe den tilbage i 2010, til en værdi af 0,08$ pr. bitcoin, for en 50'er. Det lykkedes aldrig, da jeg ikke kunne finde ud af systemet dengang med wallet. Havde så en nordmand som ven, som lykkedes med at købe for 50 NKR, som så solgte i midt 2013 til omkring 100$ stykket - han har sgu nydt godt af det...


Titel: Sv: Bitcoins og Cryptocurrency - En guide
Oprettet af: Nodiem 13 Dec 2017, 22:33
Citat af: Fresse94 13 Dec 2017, 21:31
IOTA, er det ikke også noget med, at den kan håndtere mange flere transaktioner pr. sekund, end bitcoin f.eks.?

Og hvad er dit syn på ETH? Har fuldt den i længere tid, og havde nogle inden jeg vekslede dem til Bitcoin og høstede lidt af den store gevinst der var - men kan se at den de seneste dage også er gået rimelig amok.Har selv investeret i dem, men det kommer sig af de i min optik er en opgradering af Bitcoins technology, men tror mere på ETH i det lange løb. Når bitcoin rammer de 21 millioner dumber markedet tror jeg - plus der er jo mange bitcoins som ikke længere er på markedet.
Citat af: Fresse94 13 Dec 2017, 21:31
Kan anbefale coinmarketcap.com (http://coinmarketcap.com) til at se diverse kurser, med live opdatering. mycrypto.dk (http://mycrypto.dk) er også en fin side, at læse om diverse ting. Og inden I får investeret alt for meget, så tjek lige op på sikkerheden på diverse wallets, om det er online, software, hardware eller paper - der er stor forskel på sikkerheden, og det vil være træls hvis ikke man fik investeret i en Ledger Nano S, f.eks. for et symbolsk beløb, hvis man alligevel investerer 20.000 kr.


Du har helt ret, det er altid godt at søge sin egen og megen information, og så have i mente at INGEN reelt ved hvad der sker, eller dynamikkerne :) Coinmarketcap benytter jeg selv og hente megen af min info på www.Invezz.com/news/crypto samt Forbes.

Citat af: Fresse94 13 Dec 2017, 21:31
Til historien omkring bitcoins, så var jeg tæt på at købe den tilbage i 2010, til en værdi af 0,08$ pr. bitcoin, for en 50'er. Det lykkedes aldrig, da jeg ikke kunne finde ud af systemet dengang med wallet. Havde så en nordmand som ven, som lykkedes med at købe for 50 NKR, som så solgte i midt 2013 til omkring 100$ stykket - han har sgu nydt godt af det...


Jeg har faktisk en anelse om jeg stadig har mine Coins fra 2010 liggende på en gammel harddisk, men den har været formatteret så tror desværre de er gået tabt :)

Titel: Sv: Bitcoins og Cryptocurrency - En guide
Oprettet af: Fresse94 14 Dec 2017, 19:51
Pkt. 1 - Ser også nærmere ETH som vinderen på den lange bane, hvis cryptovaluta forbliver. Og ja, kan ikke huske antallet, men mon ikke det er omkring 50 procent af alle bitcoins som er fastfrosset diverse steder, enten pga. harddiske der er formateret eller passwords glemt.

Pkt. 2 - Invezz vil jeg tilføje til bookmarks, tak!

Pkt. 3 - Der er meget, som kan reddes fra en gammel harddisk som har været formateret, medmindre den er formateret med 0- og 1-taller. Så det er bare at komme igang ;)

Og kan se, at Ripple har taget en vanvittig stigning de seneste 24 timer - næsten 100 procent! Tillykke, uanset hvor stor eller lille sjat penge du har i dem!


Titel: Sv: Bitcoins og Cryptocurrency - En guide
Oprettet af: Nodiem 14 Dec 2017, 20:03
Angående punkt 3 så får jeg den hjem i weekenden fra mine forældre, så vil jeg prøve at finde dem frem :D

Angående Ripples så tak, købte i midten af April, så er gået fra en 0.03$ pris til 0.83 $ så har været heldig på den lange bane :D men sælger halvdelen ved 1$   så har det været en stigning på 3200-ish % :) meget tilfredsstillende :D


Titel: Sv: Bitcoins og Cryptocurrency - En guide
Oprettet af: Nodiem 14 Dec 2017, 20:10
I forhold til IOTA er der har lidt info http://invezz.com/news/crypto/28646-IOTA-price-moves-lower-as-IOTA-Foundation-clarifies-it-has-no-official-partnership-with-Microsoft - omkring en fejlfortolkning af "partnerskabet" med flere store virksomheder.


Titel: Sv: Bitcoins og Cryptocurrency - En guide
Oprettet af: Dehli 14 Dec 2017, 20:40
ETH er bestemt spændende, men er ikke sikker på de vinder på den lange bane, synes ikke de har rykket sig hurtigt nok.
Tror helt sikkert at der bliver en vinder inden for smart contracts, men der er nogle spændende projekter i gang som bygger videre på ETH teknologien, men tror helt sikkert mere på ETH's tech end på Bitcoins.

Jeg er af den overbevisning at bitcoin lever højt på sit navn og rygte, og bitcoin teknologien er simpelthen ikke skalerbar nok.
Det er 1-gen, ETH 2-gen, IOTA 3-gen, om det bliver en 3-gen coin der vinder ved jeg ikke, lige nu ser det sådan ud, men teknologi i dag bevæger sig så rasende hurtigt at det kan være vi ser noget helt nyt og en 4-gen coin inden for overskuelig fremtid.

en ting er sikkert, jeg tror sindsygt meget på IoT på lang sigt, og der er IOTA det bedste bud pt.


Titel: Sv: Bitcoins og Cryptocurrency - En guide
Oprettet af: Nodiem 18 Dec 2017, 20:40
Efter et par sløje dage, ser IOTA ud til at rykke fra omkring 4$ mod de 7$ på den anden side af nytår

https://www.tradingview.com/chart/IOTUSD/t7JYVooC-IOTA/

EXCAVO er værd at lytte til, og evt. følge på Tradingview, hvis man ikke selv er så god til at aflæse MACD, Fibonacci, Stock etc. :)


Titel: Sv: Bitcoins og Cryptocurrency - En guide
Oprettet af: Fresse94 18 Dec 2017, 20:59
Lækker info, Nodiem.

Fik du kigget på harddisken..


Titel: Sv: Bitcoins og Cryptocurrency - En guide
Oprettet af: Nodiem 18 Dec 2017, 21:47
Citat af: Fresse94 18 Dec 2017, 20:59
Lækker info, Nodiem.

Fik du kigget på harddisken..Jeg har fået en kammerat der er bedre til det end mig til at kigge på den for 20% af hvad han måtte finde, og ved han har fundet lidt :)))


Titel: Sv: Bitcoins og Cryptocurrency - En guide
Oprettet af: Dehli 19 Dec 2017, 19:21
Så for satan, så gik IOTA mod skyerne igen. Skete efter dette http://www.bosch-presse.de/pressportal/de/en/robert-bosch-venture-capital-makes-first-investment-in-distributed-ledger-technology-137411.html


Titel: Sv: Bitcoins og Cryptocurrency - En guide
Oprettet af: Nephilim 19 Dec 2017, 19:34
Kan se at Nationalbanken stærkt advarer imod at investere i det :T


Titel: Sv: Bitcoins og Cryptocurrency - En guide
Oprettet af: Dehli 19 Dec 2017, 19:58
Citat af: Nephilim 19 Dec 2017, 19:34
Kan se at Nationalbanken stærkt advarer imod at investere i det :T


Hahahah no shit, det er jo en direkte trusel mod deres eksistensgrundlag, vil også på det kraftigste fraråde at købe FM nogen andre steder end gennem FMFreaks! Det kan være dødsens farligt! Mark my words!


Titel: Sv: Bitcoins og Cryptocurrency - En guide
Oprettet af: Nodiem 19 Dec 2017, 20:09
Citat af: Dehli 19 Dec 2017, 19:21
Så for satan, så gik IOTA mod skyerne igen. Skete efter dette http://www.bosch-presse.de/pressportal/de/en/robert-bosch-venture-capital-makes-first-investment-in-distributed-ledger-technology-137411.html


Det har slet slet ikke været en dårlig dag på kontoret ;)
Der falder vidst en ekstra julegave til kæresten i år !!
Citat af: Nephilim 19 Dec 2017, 19:34
Kan se at Nationalbanken stærkt advarer imod at investere i det :T


Jeg forstår dem udmærket godt, også hvis man ser bort fra det faktum, at cryptovaluta med tiden har potentiale til at udkonkurrere deres forretningsmodel.

Nationalbanken forsøger som deres fremmeste ikke at lade for mange penge forlade Danmark, og i tilfælde af et krak på cryptovaluta som helhed vil et ukendt millardbeløb forsvinde ud af danskernes pung :) Dette er nationalbanken IKKE interesseret i :)

Staten tror jeg egentlig er hip som hap med cryptovaluta, der kan jo sættes regulering og skat på indtægter som med aktier, og lande som Rusland har lavet deres egen Rus-coin :)
https://www.ccn.com/putins-orders-russia-will-national-cryptocurrency-cryptoruble/


Titel: Sv: Bitcoins og Cryptocurrency - En guide
Oprettet af: Nodiem 22 Dec 2017, 09:40
I løbet af natten bredte usikkerheden på Bitcoin boblen, og priserne på stort set alt valuta dumpede 20-50%, det Europæiske markeder er dog ved at opveje dette og nu er et godt tidspunkt og købe sig ind på de fleste valutaer :)


Titel: Sv: Bitcoins og Cryptocurrency - En guide
Oprettet af: mads_madsen 22 Dec 2017, 13:39
Jeg kan simpelthen ikke få lov til at blive verificeret hos Coinbase - de bliver ved med at afvise mit billede id :(
Har i gode forslag til andre steder man kan handle?

@Nodiem er helt enig i at nu er et godt tidspunkt at investere!


Titel: Sv: Bitcoins og Cryptocurrency - En guide
Oprettet af: Nodiem 22 Dec 2017, 14:34
Hvad er begrundelsen?


Titel: Sv: Bitcoins og Cryptocurrency - En guide
Oprettet af: mads_madsen 02 Jan 2018, 10:51
Citat af: Nodiem 22 Dec 2017, 14:34
Hvad er begrundelsen?


Ingen begrundelse, bare noget ala "Unfurtunatly we were unable to verify your identity, please try submitting you documents again"
Har prøvet 2 forskellige billede ID - må prøvet med mit pas idag  :)


Titel: Sv: Bitcoins og Cryptocurrency - En guide
Oprettet af: Dehli 02 Jan 2018, 12:18
Citat af: mads_madsen 22 Dec 2017, 13:39
Jeg kan simpelthen ikke få lov til at blive verificeret hos Coinbase - de bliver ved med at afvise mit billede id :(
Har i gode forslag til andre steder man kan handle?

@Nodiem er helt enig i at nu er et godt tidspunkt at investere!


Brug noget andet end coinbase, de er voldsomt dyre, og dårlige for crytpo generelt.


Titel: Sv: Bitcoins og Cryptocurrency - En guide
Oprettet af: Nodiem 02 Jan 2018, 14:45
Spøjst det har jeg ikke oplevet !

I forhold til Coinbase, har jeg været fin tilfreds, plus jeg har kunnet betale mig til Bitcoins og Etherium direkte fra mit kort, uden de kender mine bankoplysninger :)


Titel: Sv: Bitcoins og Cryptocurrency - En guide
Oprettet af: Dehli 02 Jan 2018, 15:22
Citat af: Nodiem 02 Jan 2018, 14:45
Spøjst det har jeg ikke oplevet !

I forhold til Coinbase, har jeg været fin tilfreds, plus jeg har kunnet betale mig til Bitcoins og Etherium direkte fra mit kort, uden de kender mine bankoplysninger :)


Kan du også på bl.a. Blockchain.com


Titel: Sv: Bitcoins og Cryptocurrency - En guide
Oprettet af: Dehli 02 Jan 2018, 15:23
https://www.youtube.com/watch?v=TGiR6vv_9Nc


Titel: Sv: Bitcoins og Cryptocurrency - En guide
Oprettet af: Nodiem 05 Jan 2018, 20:05
Der har været meget fokus på Bitcoins i dette år, specielt de sidste måneder.

Dette skyldes den højepris som Bitcoins har sammenlignet med al anden valuta, men det er slet ikke den valuta hvor investorer har kunne hente det største afkast !

Faktisk er der 13 valutaer foran målt på årlig vækst i 2017 (procentvis).

https://qz.com/1169000/ripple-was-the-best-performing-cryptocurrency-of-2017-beating-bitcoin/

Jeg har været med Ripple siden 2014 og har bestemt nydt det sidste år! - Jeg holder på det et år endnu som minimum da jeg forventet at Ripple mere almindelig i Asien (Japan og Korea) samt at dele Afrika kan blive en stor overraskelse!

IOTA er ikke med på listen, og er pt. låst lidt fast i invester limbo - men der har været flere spændende tiltag til teamet bag, samt fremgang i tangled teknologiens udbredelse. Tror IOTA i 18 og 19 vil være med i top 15 i største fremgang per år :)


Titel: Sv: Bitcoins og Cryptocurrency - En guide
Oprettet af: Ninja777 05 Jan 2018, 22:06
IMO er det alt for besværligt og bøvlet at komme i gang med at handle bitcoins eller ethereum, hvis man vil bruge sin kort.

Det startede egentligt fint, med at jeg fik lavet en wallet.
Så skulle jeg så oprette mig på diverse sider, for at købe lidt currency.
Har prøvet Coinbase, Bitpanda, Paymium og Bitstamp.

Det ene sted "Vi skal bruge dit id før du kan handle", så indsender man id, og så står der "vi har lidt travlt, så forvent 2 ugers ventetid"
Det andet sted kan man så slet ikke købe med kort, før man har indsendt id.

Nu er jeg så nået til Coinbase, og har sendt id ind, hvorefter de så skriver at jeg får en mail når de er verificeret.
Det er sku lidt tungt.


Titel: Sv: Bitcoins og Cryptocurrency - En guide
Oprettet af: Nodiem 05 Jan 2018, 22:24
Ninja - Ja det kan godt virke lidt tungt, men det skyldes det pres som kommer grundet hypen omkring crypto valuta!

Jeg har både Bitfinex, Binance og Coinbase (som jeg brugte til min startkapital da man kan bruge kort). Når først du har din investering, er det nemt !

Det eneste er når Blockchain valutaerne sælges ud stort pga. alle vil have deres penge hjem, så chrasher systemet hvilket er blockchains svaghed modsat Tangled.


Titel: Sv: Bitcoins og Cryptocurrency - En guide
Oprettet af: Dehli 06 Jan 2018, 00:25
Coinify kan du købe med dit kort, og føre dem direkte i din wallet eller på din fortrukne børs, koster lidt i gebyr, men er let


Titel: Sv: Bitcoins og Cryptocurrency - En guide
Oprettet af: Ninja777 06 Jan 2018, 18:51
Har nu endeligt fået hul igennem, har fået købt for 500 euro Ether på Coinbase.com (bevares det kostede også lidt.)
De er så blevet vekslet til lidt TRON.

Det har kostet ca. 200 kr. i gebyrer indtil videre. Og det koster også lidt at få dem ud.

Der er godt nok mange steder, som har pres på. Og mange steder man slet ikke kan få lov at lave en bruger.


Titel: Sv: Bitcoins og Cryptocurrency - En guide
Oprettet af: Nodiem 06 Jan 2018, 19:36
Godt du er kommet igennem, men ja der er gebyrer og de koster temmelig meget ved første øjekast, men hvis du kan veksle din investering bare et par procent så er du i plus ;)

Må jeg spørger hvorfor lige TRON ? :)


Titel: Sv: Bitcoins og Cryptocurrency - En guide
Oprettet af: Ninja777 06 Jan 2018, 20:12
Ja endeligt hehe.
Synes den lød spændende. Havde også kig på Dimcoin og Ethos, så det bliver nok købt en lille portion i dem inden så længe. :)


Titel: Sv: Bitcoins og Cryptocurrency - En guide
Oprettet af: Nodiem 06 Jan 2018, 20:52
Har du evt. nogle links til hvad der går den forskellig fra Bitcoins blockchain teknologi? synes ikke jeg kan finde en artikel eller skrift som giver mig et godt indblik i forskellene :D


Titel: Sv: Bitcoins og Cryptocurrency - En guide
Oprettet af: Ninja777 06 Jan 2018, 21:52
Citat af: Nodiem 06 Jan 2018, 20:52
Har du evt. nogle links til hvad der går den forskellig fra Bitcoins blockchain teknologi? synes ikke jeg kan finde en artikel eller skrift som giver mig et godt indblik i forskellene :D


Tron
https://www.thesun.co.uk/money/5274198/tron-price-cryptocurrency-buy-trx/
https://tron.network/en.html

Altså Dimcoin, var mest fordi den havde nogle grafer hvor den gik fra 0,2 til 0,4 og så ned igen. Så der havde jeg lidt håbet at man kunne være heldig at købe til 0,2 og så sælge til 0,4. Men kan se allerede nu er den oppe i over 0,5 :)
Dimcoin bruger denne teknologi https://nem.io/


Titel: Sv: Bitcoins og Cryptocurrency - En guide
Oprettet af: Dehli 06 Jan 2018, 22:34
Fedt at du kom med Ninja.
Min portefølje ser pt. således ud.

ADA - 105%
IOTA - 20%
ETHOS - 300%
QSP - 100%
XRP - 10%
TRX - -5%
POWR - 20%
XVG - 30%


Titel: Sv: Bitcoins og Cryptocurrency - En guide
Oprettet af: Ninja777 07 Jan 2018, 16:21
Dehli, hvordan fik du fingre i Ethos?

Jeg synes måske det er svært at finde andre steder en Coinbase, hvor man kan købe instant med dankort. Så skal man igennem en længere process med at sende penge fra bankoverførsel osv.


Titel: Sv: Bitcoins og Cryptocurrency - En guide
Oprettet af: Dehli 07 Jan 2018, 19:10
Citat af: Ninja777 07 Jan 2018, 16:21
Dehli, hvordan fik du fingre i Ethos?

Jeg synes måske det er svært at finde andre steder en Coinbase, hvor man kan købe instant med dankort. Så skal man igennem en længere process med at sende penge fra bankoverførsel osv.Binance den står som BQX på de fleste børser.
Jeg benytter coinify når jeg handler med kreditkort, der er dog et limit på 2000 kr pr. dag hvis man ikke sender id osv. ind.


Titel: Sv: Bitcoins og Cryptocurrency - En guide
Oprettet af: supermads 08 Jan 2018, 09:51
Hej. Jeg vil da også gerne være med i diskussionen/erfaringsdelingen her på sitet :)

Jeg er rimelig ny (været i gang siden midt december) og som de fleste er det gået rigtig godt! Har investeret 15.000 kr. og de har givet et afkast på godt 50% totalt indtil videre. Det synes jeg er ganske acceptabelt, især når man er vant til at spekulere i valuta og aktier, så er det her virkelig et medie hvor er sker noget :D

Jeg har en lidt anden strategi end de fleste og det er HODL! Altså langsigtede investeringer. Jeg har spredt min risiko godt ud på 8 forskellige coins jeg virkelig tror på.
Litecoin (39%)
Ripple (16%)
Request Network (7%)
IOTA (7%)
PO.ET (8%)
Walton (12%)
Stellar (7%)
Binance Coin (4%) kun til at betale gebyr

Dog har jeg lavet EN kortsigtede investering. Købte TRON og solgte efter 5 dage (120% stigning) og skiftede til PO.ET da jeg faktisk synes TRON er helt håbløst og PO.ET har en virkelig lovende fremtid med en fantastisk teknologi.

Jeg er IKKE en vismand, men lærer hver dag noget nyt :)
HUSK det vigtigste med AL investering er IKKE at handle udfra følelser, men ud fra fornuft! Og tro nu ikke på alt i læser :)


Titel: Sv: Bitcoins og Cryptocurrency - En guide
Oprettet af: Nodiem 08 Jan 2018, 11:00
Supermads - godt at have dig med !

Tror dog de fleste der ikke daytrader og som ikke "bare" vil være med på bølgen har 4+ valutaer hvor de benytter sig af HODL ;)

mine portofolio er således:

Ripple 521
IOTA 1300
Ethereum 3
GOLEM 2322
Verge 5402
Bitcoin 2
Titel: Sv: Bitcoins og Cryptocurrency - En guide
Oprettet af: Dehli 08 Jan 2018, 11:09
Citat af: supermads 08 Jan 2018, 09:51
Hej. Jeg vil da også gerne være med i diskussionen/erfaringsdelingen her på sitet :)

Jeg er rimelig ny (været i gang siden midt december) og som de fleste er det gået rigtig godt! Har investeret 15.000 kr. og de har givet et afkast på godt 50% totalt indtil videre. Det synes jeg er ganske acceptabelt, især når man er vant til at spekulere i valuta og aktier, så er det her virkelig et medie hvor er sker noget :D

Jeg har en lidt anden strategi end de fleste og det er HODL! Altså langsigtede investeringer. Jeg har spredt min risiko godt ud på 8 forskellige coins jeg virkelig tror på.
Litecoin (39%)
Ripple (16%)
Request Network (7%)
IOTA (7%)
PO.ET (8%)
Walton (12%)
Stellar (7%)
Binance Coin (4%) kun til at betale gebyr

Dog har jeg lavet EN kortsigtede investering. Købte TRON og solgte efter 5 dage (120% stigning) og skiftede til PO.ET da jeg faktisk synes TRON er helt håbløst og PO.ET har en virkelig lovende fremtid med en fantastisk teknologi.

Jeg er IKKE en vismand, men lærer hver dag noget nyt :)
HUSK det vigtigste med AL investering er IKKE at handle udfra følelser, men ud fra fornuft! Og tro nu ikke på alt i læser :)


Jeg holder også kun, andet ville også næsten være dumt, vi har ikke engang set toppen af isbjerget mange estimater peger mod 2 trillion USD marketcap inden året er omme.
Tør slet ikke tænke på hvordan den gængse kurs ser ud med sådan et marketcap.


Titel: Sv: Bitcoins og Cryptocurrency - En guide
Oprettet af: Nodiem 08 Jan 2018, 11:33
Min primær spekulation ved dette marked er, at det kun har en værdi så længe nogen vil købe - og HVIS ikke det bliver muligt at benytte til handel (mere end i dag) så punktere markedet pludseligt og så kommer der brandudsalg.

Så længe der er tale om fiat-valuta og ingen vil garantere værdien er det en boble i min optik :)
MEN hvis det finder vej ind i dagligdagen så har det et enormt potentiale !


Titel: Sv: Bitcoins og Cryptocurrency - En guide
Oprettet af: supermads 08 Jan 2018, 11:51
Jeg er enig i at 2018 kan blive et helt vanvittigt år, både positivt og negativt! Der kommer til at være voldsomme stigninger, men der kommer også til at være nogen katastrofale fald, når folk opdager at nogen af disse coins ingen funktion eller teknologi har.

Et lille side spørgsmål.. SKAT?! Hvor meget og hvordan? Som jeg kan læse mig til, så skal man PT betale 53% af sin gevinst i skat?


Titel: Sv: Bitcoins og Cryptocurrency - En guide
Oprettet af: Nodiem 08 Jan 2018, 12:06
Så vidt jeg er orienteret så er der ingen faste regler for cryptovaluta, og advokater tvivler på at skat har krav på din fortjeneste - samt at der vidst kun er lavet særskilte regler for bitcoins ?


Titel: Sv: Bitcoins og Cryptocurrency - En guide
Oprettet af: Nodiem 08 Jan 2018, 12:20
https://www.tradingview.com/chart/TNBBTC/GzNp6ok0-Time-New-Bank/

Ser spændende ud som en korttids investering ! :)


Titel: Sv: Bitcoins og Cryptocurrency - En guide
Oprettet af: Nodiem 10 Jan 2018, 16:21
Så skal der købes ind, stort set alle valutaer er faldet de sidste dage, men faldet er ved at ebbe ud :) store gevinster i sigte !


Titel: Sv: Bitcoins og Cryptocurrency - En guide
Oprettet af: Ninja777 10 Jan 2018, 18:14
Okay, tror bare jeg skal holde mig langt væk fra det her.
Mine Tron har lige mistet 25% siden køb... Og det på mindre end 1 uge..
Hold jer væk. Og lad jer ikke rive med på Nodiems indlæg. (han er garanteret også på Euroinvestor.dk ;) )


Titel: Sv: Bitcoins og Cryptocurrency - En guide
Oprettet af: Nodiem 10 Jan 2018, 19:15
Ninja, jeg er ikke på Euroinvestor (aner faktisk ikke hvad det er) - men som jeg selv sagde i starten Det er ikke for alle.

ligesom med Aktier, valuta og commodities skal man være villig til at følge med både op og ned

En enkelt uge og de ser et fald er ikke unikt, når de næste måned er de måske fordoblet i værdi måske om et år, måske om en måned.

Cryptovaluta er som et kasino, de som har is i maven og lidt held laver profit - medløbere som bare køber uden at tjekke valutaen taber ofte penge i håbet om "the lucky punch" :)


Titel: Sv: Bitcoins og Cryptocurrency - En guide
Oprettet af: Dehli 10 Jan 2018, 21:42
Det skal nok vende igen ninja, det er et meget volatilt market, men i længden går det op.


Titel: Sv: Bitcoins og Cryptocurrency - En guide
Oprettet af: Ninja777 11 Jan 2018, 06:21
Skulle bare have beholdt mine Ethereum i stedet for at veksle dem til Tron ;)


Titel: Sv: Bitcoins og Cryptocurrency - En guide
Oprettet af: supermads 11 Jan 2018, 15:16
Citat af: Ninja777 11 Jan 2018, 06:21
Skulle bare have beholdt mine Ethereum i stedet for at veksle dem til Tron ;)


Generelt skal man vidst bare holde sig fra Tron :P Jeg nåede at veksle mine Tron inden de dykkede og købte Walton i stedet...


                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010